hiperrealizm 17.09.05, 15:04 www.cfaniacy.com/endrju.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Haha Romy nie ma fijuuuta:)) 17.09.05, 15:07 www.cfaniacy.com/pko/romy.html Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta Re: Gry wyborcze 17.09.05, 15:29 hiperrealizm napisał: > www.cfaniacy.com/endrju.html A Ty gdzie mu tam zaglądałaś? Ja Romcia ubrałam w bluzeczkę w paski z numerem 5343578/05 i odpowiednio dobraną czapeczkę! Ale za karę zabrałam mu gatki czerwone i został tyko z liściem. To takie zabezpieczenie, aby nie ruszał się z miejsca. Aquaneta Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta to miało być do Patience :)) n/t 17.09.05, 15:30 aquaneta napisała: > hiperrealizm napisał: > > > www.cfaniacy.com/endrju.html > > A Ty gdzie mu tam zaglądałaś? Ja Romcia ubrałam w bluzeczkę w paski z > numerem 5343578/05 i odpowiednio dobraną czapeczkę! Ale za karę zabrałam mu > gatki czerwone i został tyko z liściem. To takie zabezpieczenie, aby nie > ruszał się z miejsca. > > Aquaneta > Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: to miało być do Patience :)) n/t 17.09.05, 16:55 HEHEHE czyli tez sprzwdzilas ze go wykastrowali HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta Re: to miało być do Patience :)) n/t 17.09.05, 17:25 patience napisała: > HEHEHE czyli tez sprzwdzilas ze go wykastrowali HAHAHA HEHEHEHEHE skoro tak zareklamowałaś, to sprawdziłam ;P Aquaneta Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Może to nie kastracja... 17.09.05, 18:16 ...może pomyłka przy obrzezaniu? patience napisała: > HEHEHE czyli tez sprzwdzilas ze go wykastrowali HAHAHA _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś