Gość: siedem bycie kapusiem jest trendy. /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 11.09.02, 07:20 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: bycie kapusiem jest trendy. 11.09.02, 07:59 Sala,co chcesz udowodnić? Pamiętaj,kapuś jest gorszy od złodzieja. Wpadłaś na F. i zaczynasz od kapowania? Po Oazym,śLIMAKU masz 3 miejsce na F.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem widzem tow. Salowa, że kryzys przeżywacie? IP: *.tgory.pik-net.pl 11.09.02, 08:14 dociekam przyczyn: 1 nie ma kogo na forum podpierdolić? 2 ambasada israela nie odpowiada na twoje "zyczliwe" doniesienia? 3 gdzies tam w Mazowieckiem urodził się kolejny antysemita? 4 _Helka transwestytą jednak jest? 5 czosnek zdrożał? sam nie wiem, ale możesz mi się w rękaw wypłakac... 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: widzem tow. Salowa, że kryzys przeżywacie? 11.09.02, 08:19 Gość portalu: siedem napisał(a): > > sam nie wiem, ale możesz mi się w rękaw wypłakac... > > 5040 > Siedem, na nowych powinno sie miec wieksza tolerancje. Skoro pyta, to widac dobra wole posiada i chce sie dowiedziec. Odpowiedz jej jak czlowiek, a zlosliwosci zostaw dla tych co wiedza i czynia, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: widzem tow. Salowa, że kryzys przeżywacie? IP: *.tgory.pik-net.pl 11.09.02, 08:25 _helga napisała: > Siedem, na nowych powinno sie miec wieksza tolerancje. n o w y c h ??? [jesztem tutej nova?] Skoro pyta, to widac > dobra wole posiada i chce sie dowiedziec. Odpowiedz jej jak czlowiek, a > zlosliwosci zostaw dla tych co wiedza i czynia, nie? dobra powyzsze pytania przekierowuje do starych: ? ? ? ? ? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
sala.hamil Kryzys jasne a ze sześć 11.09.02, 08:22 o zabytkach juz mam odpowiedz!!!!!!!! nie ma kogo ? To i super!!! Ciesze sie ze towarzystwo zmadrzalo. Poza tym zlamalam dwa paznokcie. Skonczyl mi sie krem pod oczy Skonczyla mi sie kawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Kryzys jasne a ze sześć IP: *.tgory.pik-net.pl 11.09.02, 08:27 sala.hamil napisała: > Skonczyla mi sie kawa.... o! dobrze zes przypomniala 5040 ps a maczete i bejzbola jak ci radzilem kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: widzem tow. Salowa, że kryzys przeżywacie? IP: *.man.bialystok.pl 11.09.02, 08:48 Przezywam dzis kryzys, ale na forum wam nie powiem dlaczego, sama jestem winna temu, to jest upokarzajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Widzisz Helka! IP: *.tgory.pik-net.pl 11.09.02, 08:51 Gość portalu: dorota napisał(a): > Przezywam dzis kryzys, ale na forum wam nie powiem dlaczego, sama jestem winna > temu, to jest upokarzajace. tak sie zachowuja kobiety. pasemka za 120PLN nie wyszly tak jak na zdjeciu w zurnalu i juz depresja jak malowana... 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: To się chociaż nie chwal tak głośno nt/ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 08:21 Odpowiedz Link Zgłoś
_helga To jest forum niemoderowane, Sala 11.09.02, 08:36 Caly jego urok wlasnie na tym polega, ze niemoderowane. Osobiscie uwazam ze i tutaj jest granica wolnosci wypowiedzi, ale zupelnie w innym miejscu niz w realu. Dla mnie sa to np. posty nawolujace do zabijania. Jeden z nich to slynny post nawolujacy do zabicia papieza, drugi kiedys popelnil Bezimienny Matol nawolujac do zabicia wszystkich zydow mieszkajacych w Polsce. Czyli za kazdym razem masz scisle okreslony cel. W drugim przypadku cel byl co prawda masowy, ele tez sprecyzowany. A juz na przyklad ten sam Bezimienny Matol wznosil okrzyki typu "zydzi do gazu'. To jest skrajne i zasluguje na lomot od forumowiczow, zreszta na ogol taki lomot dostaje, ale nie na wizytet na fof. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sala a z tym nie polecialas? IP: *.upc.chello.be 11.09.02, 08:50 : Czy ja jojo,mam prawo pluc w oczy moslemskie Autor: Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com Data: 11-09-2002 03:45 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: jojo napisał(a): > Mysle ze tak,to bydlo na nic innego nie zasluguje ! Nienawidze tych > bydlakow !!! Kazda Schmate moslemska mijajaca mnie opluje,a jak okazja bedzie,to jej jeszcze noz zaostrzony miedzy zebra wbije ,skurwielom bohaterskim moslemskim-tylko smierc pozostaje ! Dzisiaj dowie sie bydlo,czego ludzie im zycza ! Ten post ci sie podoba?Takie rzeczy mozna pisac pewnie wg ciebie?To nie jest ani faszyzm ani neonazizm? Co to jest wg ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Sala a z tym nie polecialas? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.02, 08:54 Gość portalu: Ania napisał(a): > : Czy ja jojo,mam prawo pluc w oczy moslemskie > Autor: Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com > Data: 11-09-2002 03:45 + odpowiedz na list > > + odpowiedz cytując > > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Mysle ze tak,to bydlo na nic innego nie zasluguje ! Nienawidze tych > > bydlakow !!! > Kazda Schmate moslemska mijajaca mnie opluje,a jak okazja bedzie,to jej jeszcze > > noz zaostrzony miedzy zebra wbije ,skurwielom bohaterskim moslemskim-tylko > smierc pozostaje ! Dzisiaj dowie sie bydlo,czego ludzie im zycza ! > > > > Ten post ci sie podoba? Odpowiedź: podoba jej się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem moze ja odpowiem IP: *.tgory.pik-net.pl 11.09.02, 08:54 Gość portalu: Ania napisał(a): > Co to jest wg ciebie? to jest zdrowy, humanitarny, israelski pejsizm 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sala jest jak dioda Zenera... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 09:11 ..tylko w jedną stronę. Jak widać przeszkadza jej chamstwo w stosunku tylko do jednej grupy etniczno-religijnej. Nienawiść do drugiej grupy pomaga jej w dniach bez kawy. Całkowicie jednostronna, całkowicie obłudna. A skoro lata na skargi widać że ma moc kompleksów. Co jest nos, biust czy fryzura się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Polecialam skarzyc. - jak zwykle... IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.02, 08:52 Odpowiedz Link Zgłoś