Dodaj do ulubionych

Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 14:48
Precz z komunom !
Obserwuj wątek
    • Gość: Wierny S. Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 08:39
      Gość portalu: Wierny S. napisał(a):

> Precz z komunom !
      Dla jasności dodam tylko, że LPR to Pan Prezes A. Macierewicz a nie syjoniści
      Wrzodak i Giertych (typowo semickie nazwisko !). Kotlinowski to też łobuz i
      przechrzta (poprzednio Kotligstein Izaak).
      • maretina Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! 16.09.02, 08:41
        i kosciol torunskokatolicki rydzyka tez?wink hyhyhyhyhysmile
      • _helga Polemizowalabym. 16.09.02, 08:52

> Gość portalu: Wierny S. napisał(a):
        >
        > > Precz z komunom !
        > Dla jasności dodam tylko, że LPR to Pan Prezes A. Macierewicz a nie syjoniści
        > Wrzodak i Giertych (typowo semickie nazwisko !). Kotlinowski to też łobuz i
        > przechrzta (poprzednio Kotligstein Izaak).

Po pierwsze mam taka watpliwosc, czy LPR to prawica. W jakim sensie prawica?
        Gospodarczym to na pewno nie. Ze bazuje na religii? Alez w Europie bywaja
        partie chadeckie tak prawicowe, jak i lewicowe. Przykladem lewicowej chadecji
        jest np. chadecja holenderska. No a po drugie, nie jestem pewna, czy to twoje
        tropienie 'nazwisk typowo semickich' rozni sie czymkolwiek od
        tropienia 'swiadomosci typowo semickiej' w wykonaniu Mieczyslawa Moczara. Zywie
        gleboka nadzieje, ze LPR jako takie prezentuje inna postawe niz tu przez ciebie
        zaprezentowanasad
        • maretina Re: Polemizowalabym. 16.09.02, 09:01
          _> helga:
          > Po pierwsze mam taka watpliwosc, czy LPR to prawica. W jakim sensie prawica?
          > Gospodarczym to na pewno nie. Ze bazuje na religii? Alez w Europie bywaja
          > partie chadeckie tak prawicowe, jak i lewicowe. Przykladem lewicowej chadecji
          > jest np. chadecja holenderska. No a po drugie, nie jestem pewna, czy to twoje
          > tropienie 'nazwisk typowo semickich' rozni sie czymkolwiek od
          > tropienia 'swiadomosci typowo semickiej' w wykonaniu Mieczyslawa Moczara.
          Zywie
          >
          > gleboka nadzieje, ze LPR jako takie prezentuje inna postawe niz tu przez
          ciebie
          >
          > zaprezentowanasad
          >
          • Gość: mr_pope Re: Polemizowalabym. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 13:34
            maretina napisała:

> _> helga:
            > > Po pierwsze mam taka watpliwosc, czy LPR to prawica. W jakim sensie prawic
            > a?
            > > Gospodarczym to na pewno nie. Ze bazuje na religii? Alez w Europie bywaja
            > > partie chadeckie tak prawicowe, jak i lewicowe. Przykladem lewicowej chade
            > cji
            > > jest np. chadecja holenderska. No a po drugie, nie jestem pewna, czy to tw
            > oje
            > > tropienie 'nazwisk typowo semickich' rozni sie czymkolwiek od
            > > tropienia 'swiadomosci typowo semickiej' w wykonaniu Mieczyslawa Moczara.
            > Zywie
            > >
            > > gleboka nadzieje, ze LPR jako takie prezentuje inna postawe niz tu przez
            > ciebie
            > >
            > > zaprezentowanasad
            > >
            • _helga Re: Polemizowalabym. 22.09.02, 20:33
              Gość portalu: mr_pope napisał(a):

> maretina napisała:
              >
              > > _> helga:
              > > > Po pierwsze mam taka watpliwosc, czy LPR to prawica. W jakim sensie p
              > rawic
              > > a?
              > > > Gospodarczym to na pewno nie. Ze bazuje na religii? Alez w Europie by
              > waja
              > > > partie chadeckie tak prawicowe, jak i lewicowe. Przykladem lewicowej
              > chade
              > > cji
              > > > jest np. chadecja holenderska. No a po drugie, nie jestem pewna, czy
              > to tw
              > > oje
              > > > tropienie 'nazwisk typowo semickich' rozni sie czymkolwiek od
              > > > tropienia 'swiadomosci typowo semickiej' w wykonaniu Mieczyslawa Mocz
              > ara.
              > > Zywie
              > > >
              > > > gleboka nadzieje, ze LPR jako takie prezentuje inna postawe niz tu pr
              > zez
              > > ciebie
              > > >
              > > > zaprezentowanasad
              > > >
      • Gość: arab-eska Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.02, 20:42

>
        > > Precz z komunom !
        > Dla jasności dodam tylko, że LPR to Pan Prezes A. Macierewicz a nie syjoniści
        > Wrzodak i Giertych (typowo semickie nazwisko !). Kotlinowski to też łobuz i
        > przechrzta (poprzednio Kotligstein Izaak).

Ale jaja sobie robicie, po pierwsze Antek Policmajster to jest Talib, a
        Wrzodak to prokurent producentów traktorów w Rosji.
        Co do pana Giertycha, to wiadomo w dawnym UOPie, że jest specjalnym
        wysłannikiem prez. Jerzego Krzaka (USA)z ramienia CIA na Europę środk-wsch. W
        celu nakłonienia pana prez.A.Kwaś... do podboju Białorusi (satelity odkryły
        b.duże pokłady ropy i ruskie o tym niewiedzą).W zapasie ma załatwić Rosji
        korytarz przez Litwę z pominięciem Białorusi, prawdopodobnie przez Biegun
        Północny. O więcej proszę się zwracać bezpośrednio do Ambasady największego
        kraju na A.
        arab-eska
        • adamlodz76 Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! 16.09.02, 20:50
          A widzisz kolego i tu się nie zgadzamy bo wg. moich źródeł syjonistą jest
          właśnie Macierewicz...Przypomni sobie czy ww pan choćby raz odezwał się w
          sprawie Jedwabnego...
      • Gość: gj Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 14:09
        wspólczuje ci kolego(lub kolezanko)!!!!!wydaje mi sie ze masz siano w glowie!
    • Gość: AndrzejG LPR i prawica!Nie rób sobie jaj/nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.02, 08:48
      • d_nutka Re:Nie rób sobie jaj____czasem trzeba/nt 16.09.02, 08:50
        wątek w górę
        • Gość: Zawsze z S. Re:Nie rób sobie jaj____czasem trzeba/nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 09:01
          Precz z komunom ! Dobrem kurwa zwycienżaj zło !!!
          • maretina Re:Nie rób sobie jaj____czasem trzeba/nt 16.09.02, 09:03
            Gość portalu: Zawsze z S. napisał(a):

> Precz z komunom ! Dobrem kurwa zwycienżaj zło !!!

dobro to ta "kurwa" ma sie rozumiec?wink))))) hyhyhyhyhyhyhywink
    • eliot Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! 16.09.02, 09:07

> Precz z komunom !

Juz wiem czego mi bylo brak w tych cieplych krajach!
      Dlatego tez goraco "dołanczam" się do Twojego głosu i wołam:
      "Precz z komunom!!!!"
      wink))
      • Gość: AndrzejG Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.02, 09:17
        eliot napisał:

>
        > > Precz z komunom !
        >
        >
        > Juz wiem czego mi bylo brak w tych cieplych krajach!
        > Dlatego tez goraco "dołanczam" się do Twojego głosu i wołam:
        > "Precz z komunom!!!!"
        > wink))
        >
        • eliot Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! 16.09.02, 09:24
          Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

> eliot napisał:
          >
          > > Gość portalu: Wierny S. napisał(a):
          > >
          > > > Precz z komunom !
          > >
          > >
          > > Juz wiem czego mi bylo brak w tych cieplych krajach!
          > > Dlatego tez goraco "dołanczam" się do Twojego głosu i wołam:
          > > "Precz z komunom!!!!"
          > > wink))
          > >
    • Gość: AndrzejG Przyznaję się- czasami robię błędy ortograficzne, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.02, 09:40
      ale moim zdaniem takich błędów nie powinno byc na oficjalnych stronach
      naszych partii politycznych.Zajrzyjcie na stronę:

www.biuletyn.lpr.net.pl/
      a oto tekst:

Kampania przed wyborami do samożądów ruszyła...

• eliot Re: Przyznaję się- czasami robię błędy ortografic 16.09.02, 09:45

> ale moim zdaniem takich błędów nie powinno byc na oficjalnych stronach
        > naszych partii politycznych.Zajrzyjcie na stronę:
        >
        > <a
        href="http://www.biuletyn.lpr.net.pl/"target="_blank">www.biuletyn.lpr.net.p
        > l/</a>
        > a oto tekst:
        >
        > Kampania przed wyborami do samożądów ruszyła...
        >
        >
        >

I teraz kazdy PRAWDZIWY Polak na nich zaglosuje... wink))))) !!!!
        • Gość: Wierny S. Zamknijcie swoje brudne komunistyczne ryje !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 11:03
          Tylko LPR z Panem Macierewiczem ! Tylko polska prawica !!!
          • kretenczyk Re: Zamknijcie swoje brudne komunistyczne ryje !! 16.09.02, 11:07

> Tylko LPR z Panem Macierewiczem ! Tylko polska prawica !!!

A co z Wrzodakiem na dupie Antosia...?
            Kreteńczyk
          • maretina Re: Zamknijcie swoje brudne komunistyczne ryje !! 16.09.02, 11:19

a swistak siedzi i zawija w te sreberkasmile))
            • kretenczyk Re: Zamknijcie swoje brudne komunistyczne ryje !! 16.09.02, 11:24
              maretina napisała:

>
              > > Tylko LPR z Panem Macierewiczem ! Tylko polska prawica !!!
              >
              > a swistak siedzi i zawija w te sreberkasmile))

Antos bedzie robil za zajaczka wielkanocnego???
              Kreteńczyk
          • eliot Re: Zamknijcie swoje brudne komunistyczne ryje !! 16.09.02, 13:35

Bez Romcia i Macieja G. ???? Jędrzej się w grobie przewraca... wink)))
      • Gość: wikul Re: Przyznaję się- czasami robię błędy ortografic IP: *.acn.waw.pl 18.09.02, 20:17

> ale moim zdaniem takich błędów nie powinno byc na oficjalnych stronach
        > naszych partii politycznych.Zajrzyjcie na stronę:
        >
        > <a
        href="http://www.biuletyn.lpr.net.pl/"target="_blank">www.biuletyn.lpr.net.p
        > l/</a>
        > a oto tekst:
        > Kampania przed wyborami do samożądów ruszyła...

Już zmienili . Ale wczoraj widziałem na własne oczy !

• Gość: doku Oto najprostrza definicja prawicy: IP: *.mofnet.gov.pl 16.09.02, 13:01
      1. Prawica to politycy kulturalni, uczciwi, dobrze wychowani, spokojnie i
      poprawnie się wysławiający.

2. Prawica to politycy bogaci, reprezentujący bogaczy i tę część ludzi
      średniozamożnych, którzy interesy swoje związali z bogaczami. Prawica nie ufa
      biedakom, widzi w nich potencjalnych złodziei i oszustów, dlatego jest
      przeciwna programom wciskania na siłę pracy leniwym bezrobotnym oraz tzw.
      opiece społecznej, a zamiast tego stawia na filantropię, wolontariat i
      działalność charytatywną.

Przepraszam za prymitywizm tej definicji, ale załamują mi się ręce, gdy mimo
      tylu wysiłków widzę, że niektórzy forumowicze wciąż nie potrafią odróżnić
      prawicowca od lewicowca. Może teraz do nich dotrze.
      • eliot Re: Oto najprostrza definicja prawicy: 16.09.02, 13:37
        Gość portalu: doku napisał(a):

> 1. Prawica to politycy kulturalni, uczciwi, dobrze wychowani, spokojnie i
        > poprawnie się wysławiający.
        >
        > 2. Prawica to politycy bogaci, reprezentujący bogaczy i tę część ludzi
        > średniozamożnych, którzy interesy swoje związali z bogaczami. Prawica nie ufa
        > biedakom, widzi w nich potencjalnych złodziei i oszustów, dlatego jest
        > przeciwna programom wciskania na siłę pracy leniwym bezrobotnym oraz tzw.
        > opiece społecznej, a zamiast tego stawia na filantropię, wolontariat i
        > działalność charytatywną.
        >
        > Przepraszam za prymitywizm tej definicji, ale załamują mi się ręce, gdy mimo
        > tylu wysiłków widzę, że niektórzy forumowicze wciąż nie potrafią odróżnić
        > prawicowca od lewicowca. Może teraz do nich dotrze.

Wypisz, wymaluj LPR !!!
        wink))))))))))))
        • Gość: USA Re: Oto najprostrza definicja prawicy: IP: *.man.poznan.pl 16.09.02, 13:54
          Elliotku !
          Kowboju coś ci się popieprzyło ! ty robisz w bimbrze ,a nie polityce!!!
          Nie mieszaj pracy z wódą !
          • maretina Re: Oto najprostrza definicja prawicy: 16.09.02, 14:12
            Gość portalu: USA napisał(a):

> Elliotku !
            > Kowboju coś ci się popieprzyło ! ty robisz w bimbrze ,a nie polityce!!!
            > Nie mieszaj pracy z wódą !

a ty robisz na ranczo w teksasie?smile))))
            • Gość: Wierny S. Morda w kubeł ......ne komuchy ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 15:54
              My przeprowadzimy dekomunizacje i zrebiemy z wami porzondek gnoje
          • eliot Re: Oto najprostrza definicja prawicy: 17.09.02, 14:11
            Gość portalu: USA napisał(a):

> Elliotku !
            > Kowboju coś ci się popieprzyło ! ty robisz w bimbrze ,a nie polityce!!!
            > Nie mieszaj pracy z wódą !

W pracy nie piję!!!
            wink))
    • Gość: ADAMŁÓDŹ Precz z manipulantem Macierewiczem! IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.09.02, 20:01
      Wyrzucić Macierewicza i jestem za!!!
      • Gość: Wierny S. Re: Precz z manipulantem Macierewiczem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 12:53
        Gość portalu: ADAMŁÓDŹ napisał(a):

> Wyrzucić Macierewicza i jestem za!!!

A kopa w ryja chcesz ?!
        • Gość: ADAMŁÓDŹ Re: Precz z manipulantem Macierewiczem! IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.09.02, 13:08
          Jaki ty k....żałosny jesteś
          • Gość: Wierny S. Re: Precz z manipulantem Macierewiczem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 10:54
            Gość portalu: ADAMŁÓDŹ napisał(a):

> Jaki ty k....żałosny jesteś

Ty się kurwa naprawde pionchy prosisz komunistyczny śmieciu !!!!
            • Gość: ADAMŁÓDŹ Re: Precz z manipulantem Macierewiczem! IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.09.02, 19:43
              Ty patałachu niewiesz nawet kim jest Macierewicz...
      • Gość: Precz Re: Precz z manipulantem Macierewiczem! IP: *.man.poznan.pl 18.09.02, 10:56
        Precz z manipulantami , co to się boją gazpromowskiej gazrury, światłowodu i
        Gudzowatego ! Precz !!!
    • Gość: normalny(chyba) Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.mr.com.pl 18.09.02, 11:17
      No pewnie,że niech żyje...hehe. Tylko do polityki niech się już więcej nie pcha.
      Po prostu przynosi wstyd temu krajowi.Ta sieczka słowna naprawdę nie wnosi nic
      nowego. Dowodem tego niech będą ostatnie wybryki "przedstawicieli" tego
      ugrupowania (H.Nowina-Konopczyna). To po prostu ŻENADA!!! Oni sami nie wiedzą
      czego chcą.....
      • Gość: Wierny S. Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 14:32
        Gość portalu: normalny(chyba) napisał(a):

> No pewnie,że niech żyje...hehe. Tylko do polityki niech się już więcej nie
        pcha
        > .
        > Po prostu przynosi wstyd temu krajowi.Ta sieczka słowna naprawdę nie wnosi
        nic
        > nowego. Dowodem tego niech będą ostatnie wybryki "przedstawicieli" tego
        > ugrupowania (H.Nowina-Konopczyna). To po prostu ŻENADA!!! Oni sami nie
        wiedzą
        > czego chcą.....

Zamknij ryja komunistyczna świnio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: normalny(chyba) Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.mr.com.pl 18.09.02, 14:43

> Zamknij ryja komunistyczna świnio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O! Widzę, że mam do czynienia z bardzo elokwentnym dżentelmenem. I to bogate
          słownictwo..., jestem pod wrażeniem. Gratuluję i życzę Tobie miłego dnia.
          • Gość: Wierny S. Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 09:05

>
            > > Zamknij ryja komunistyczna świnio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            >
            > O! Widzę, że mam do czynienia z bardzo elokwentnym dżentelmenem. I to bogate
            > słownictwo..., jestem pod wrażeniem. Gratuluję i życzę Tobie miłego dnia.

Wal się gnoju !!!
            • Gość: normalny(chyba) Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.mr.com.pl 19.09.02, 10:04

> Wal się gnoju !!!

Cześć kolego Wierny S. Wspinasz się na wyżyny dobrego smaku i kultury dialogu.
              Zapewne czerpiesz pełnymi garściami ze swej wiedzy nabytej w toku
              dotychczasowej edukacji.Mimo Twojego nieprzejednanego stanowiska w kwestii
              dobrego wychowania, życzę Ci miłego dnia. Jest to mój ostatni post na ten
              temat.Muszę znaleźć coś mniej wyszukanego.Mam nadzieję, że jeszcze znajdziesz
              godnego siebie "przeciwnika" o równie wysokim współczynniku IQ. Pozdr. N(CH).
              • Gość: Wierny S. Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 11:45

>
                >
                >
                > > Wal się gnoju !!!
                >
                > Cześć kolego Wierny S. Wspinasz się na wyżyny dobrego smaku i kultury
                dialogu.
                > Zapewne czerpiesz pełnymi garściami ze swej wiedzy nabytej w toku
                > dotychczasowej edukacji.Mimo Twojego nieprzejednanego stanowiska w kwestii
                > dobrego wychowania, życzę Ci miłego dnia. Jest to mój ostatni post na ten
                > temat.Muszę znaleźć coś mniej wyszukanego.Mam nadzieję, że jeszcze
                znajdziesz
                > godnego siebie "przeciwnika" o równie wysokim współczynniku IQ. Pozdr. N
                (CH).
                Wypierdalaj na Kube komuchu !!!!!!!!!!!!
    • Gość: picipolo Re:DUPA NIE LPR IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 12:46
      Spierdzielac prawicowe oszołomy!!!!!!!!!!!!
      Kutafony do roboty a nie pierdoły tu wypisywac!!!!!!
      precz z LPR i tym podobnym szmatławym partyjka!!!!!!!
      • Gość: Janek Poziom typowy dla prawicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 12:36
        Jak w temacie.
        • antoni.goczal Re: Poziom typowy dla prawicy. 20.09.02, 14:10
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Jak w temacie.

Hłe, hłe, hłe .... . Nic dodać - nic ująć.
          • Gość: Janek Re: Poziom typowy dla prawicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 15:25
            antoni.goczal napisał:

> Gość portalu: Janek napisał(a):
            >
            > > Jak w temacie.
            >
            > Hłe, hłe, hłe .... . Nic dodać - nic ująć.

Można dodać, że to skończone ścierwa.
    • Gość: Zet Re: LPR to zwykla lewica IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.09.02, 02:57
      O.Rydzyk byl szkolony w Instytucie Schillera,gdzie wykladowcami sa zwolennicy
      La Rouche,a byl on kiedys zwolennikiem komunizmu-potem znalazl 3cia droge.
      LPR to twor O.Rydzyka.Poglady ma typowo lewicowe nie tylko w gospodarce.Ludzie
      LPR razem z Rydzykiem sa buntownikami w Kosciele katolickim.I chyba juz
      niedlugo stworza sekte.Moze juz nawet stanowia sekte skoro nie sluchaja ani
      episkopatu ani papieza. Luter byl lewica w Kosciele.Podobnie LPR i Rydzyk.
      Rydzyk jako prorok(tak jak kiedys Mateczka Kozlowska) grozi rozlamem.
      Nieszczesciem jest to,ze ma sporo zwolennikow,dzieki finansowej pomocy z
      zagranicy,glownie z Niemiec.Kosciol poradzil sobie z mariawitami i inymi
      odszczepiencami to mam nadzieje,ze poradzi sobie z Rydzykiem,a tym samym i Liga
      Polsich Rodzin.Przypomnijmy,ze mariawitom pomagal rzad carski,bo zalezalo mu na
      rozbiciu Kosciola.I teraz sa sily,ktorym zalezy na oslabieniu Kosciola
      Katolickiego.Prawdopodobnie nie wszyscy sluchacze Radia Maryja to
      rozumieja.Takze i zwolennicy LPR sa prowadzeni na manowce.
      W moim przekonaniu Kosciol Katolicki to nasz papiez,jego nauki,ktore sa
      natchnione miloscia blizniego.Ojciec Rydzyk i LPR glosza zbyt duzo nienawisci i
      dlatego sa nie do przyjecia,jako katolicy.
      • Gość: Anna N. Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.02, 11:37
        LPR to typowa polska prawica. Krew z krwi, kość z kości, TW z TW.
        (np. "Stupak")
    • Gość: Zet Re: Biedna Anno N. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.09.02, 20:20
      Nie bardzo rozumiesz co to jest prawica,a co to jest lewica.Zgadzam sie z
      haslem "precz z komunizmem".Ja cenie ludzi uczciwych i madrych bez wzgledu na
      to czy ktos ich uwaza za lewice czy prawice.
      Nasz Ojciec Swiety jest czlowiekiem wybitnym,madrym i dobrym.I to mi bardzo
      odpowiada.LPR to buntownicy i zaprzeczaja w praktyce naukom papieza.Prawica
      byla Endecja Dmowskiego.Czytalem jego artykuly.I nie tylko jego,ale
      np.Grabskiego.Byly to madre mysli,z ktorymi mozna sie nie zgodzic,ale ale nad
      ktorymitrzeba sie zastanowic.
      W LPR nie ma ludzi madrych i to jest zalosne.Przeciez wygaduja takie
      glupstwa,ze Dmowski przewraca sie w grobie.
      Dmowski to byla prawica narodowa.Ale w Polsce istniala nie tylko prawica
      narodowa.
      Chyba to moja ostatnia uwaga,bo przygotowuje sie do wyjazdu do Polski i to na
      kilka miesiecy.Pozdrawiam.
      • Gość: Anna N. Biedny Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.02, 09:28
        Zapamiętaj biedaczyno umysłowa, że LPR to typowa polska partia prawicowa
        mająca swoje korzenie w teczkach ubecji.
        Amen.
        • Gość: Zet Re: Biedna Anna N. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 24.09.02, 14:19
          Pisze po raz ostatni,bo dzis wyjezdzam do Polski,a internet rozlacze.LPR nie ma
          nic wspolnego z zadna prawica,bo poglady ma lewicowe.LPR zostala stworzona
          przez bylych PZPR-owcow i UBekow z pod znaku Moczara.Prosze przyjrzec sie
          zyciorysom tworcow LPR.Prawie wszyscy nalezeli za komuny do jakichs zwiazkow
          patriotycznych-Moczrowcow,a nawet Olszewski to wychowaenk rodzicow-socjalistow
          i PZPRowcow.Nic oni nie mieli wspolnego z patriotyzmem i
          niepodlegloscia.Pamietam Moczara -patriote i UBeka.Byla to frakcja PZPR.
          Tak wyglada przeszlosc LPR.Ojciec Rydzyk tez stworzony przez dawna
          epoke.Instytut Schillera,gdzie sie ksztalcil to lewacka organizacja,ktora
          dziala jak mafia i rozbija wszystko co demokratyczne.Przypominam.ze Rydzyk nie
          podporadkowal sie poleceniom episkopatu i nie wrocil do kraju we wlasciwym
          czasie,lecz wybral Instytut Schillera,skad wrocil natchniony i z forsa.O La
          Rouche juz pisalem.Jego zwolennikow poznalem w Chicago,ktorzy chcieli mnie
          skaptowac,ale oswiadczylem,ze La Rouchowi to ja moge udzielic wykladow.
          Ciekawe tylko skad la Rouche,Instytut Schillera,Rydzyk i inni tego typu,jak
          Lepper otrzymuja pieniadze.Komu zalezy na obnizeniu rangi Kosciola w Polsce i
          wsparciu sil lewicowych w Polsce,ktore nazywaja sie prawica a takze rozbijaniu
          demokracji i Kosciola.Chyba chodzi po prostu o wladze tych dziwnych sil.To jest
          zagadnienie,ktore nalezaloby wyjasnic.I mysle,ze bedzie wyjasnione.Pozdrawiam.
          • Gość: Zet Re: Biedna Anna N. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 24.09.02, 14:41
            Niepotrebnie wymienilem nazwisko Olszewskiego,bo on przeciez obecnie nie nalezy
            do LPR.Chociaz nie lubie jego pogladow jako zbyt socjalistycznych to jednak on
            mapewne zaslugi w walce z komuna i dlatego tego nazwiska nie nalezaloby laczyc
            z LPR.
          • silesius Re: Biedna Anna N. 24.09.02, 14:46
            Gość portalu: Zet napisał(a):

> Pisze po raz ostatni,bo dzis wyjezdzam do Polski,a internet rozlacze.LPR nie
            ma
            >
            > nic wspolnego z zadna prawica,bo poglady ma lewicowe.LPR zostala stworzona
            > przez bylych PZPR-owcow i UBekow z pod znaku Moczara.Prosze przyjrzec sie
            > zyciorysom tworcow LPR.Prawie wszyscy nalezeli za komuny do jakichs zwiazkow
            > patriotycznych-Moczrowcow,a nawet Olszewski to wychowaenk rodzicow-
            socjalistow
            > i PZPRowcow.Nic oni nie mieli wspolnego z patriotyzmem i
            > niepodlegloscia.Pamietam Moczara -patriote i UBeka.Byla to frakcja PZPR.
            > Tak wyglada przeszlosc LPR.Ojciec Rydzyk tez stworzony przez dawna
            > epoke.Instytut Schillera,gdzie sie ksztalcil to lewacka organizacja,ktora
            > dziala jak mafia i rozbija wszystko co demokratyczne.Przypominam.ze Rydzyk
            nie
            > podporadkowal sie poleceniom episkopatu i nie wrocil do kraju we wlasciwym
            > czasie,lecz wybral Instytut Schillera,skad wrocil natchniony i z forsa.O La
            > Rouche juz pisalem.Jego zwolennikow poznalem w Chicago,ktorzy chcieli mnie
            > skaptowac,ale oswiadczylem,ze La Rouchowi to ja moge udzielic wykladow.
            > Ciekawe tylko skad la Rouche,Instytut Schillera,Rydzyk i inni tego typu,jak
            > Lepper otrzymuja pieniadze.Komu zalezy na obnizeniu rangi Kosciola w Polsce i
            > wsparciu sil lewicowych w Polsce,ktore nazywaja sie prawica a takze
            rozbijaniu
            > demokracji i Kosciola.Chyba chodzi po prostu o wladze tych dziwnych sil.To
            jest
            >
            > zagadnienie,ktore nalezaloby wyjasnic.I mysle,ze bedzie wyjasnione.Pozdrawiam.

Trudno tej calej LPR wraz z ich wspolgraczem Rydzykiem tak nie widziec, znajac
            przeszlsoc, znajac Intytuty Schillera, pamietajac Moczara.

Jasne, ze najtrudniej przyznac sie zagubionym ludziom, ze dali sie omamic panu
            Tadeuszowi Rydzykowi - jako czlowiek gleboko wierzacy w Boga rozumiem sile ale
            i perfidie jego podlej taktyki - ale w koncu to sam Rydzyk powiedzial, ze narod
            jest madry ale oglupiony. W zamecie zmian to ma prawo sie zdarzyc, ale narod
            zmadrzeje a Rydzyk trafi tam, gdzie powinien - i niech dobry Bog bedzie i wobec
            niego milosierny, choc naduzyl Jego imienia.

Silesius

• silesius Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! 24.09.02, 14:36
      Albo prawica, albo LPR.

Silesius

• Gość: Szczery Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.02, 12:22
        silesius napisał:

> Albo prawica, albo LPR.
        >
        >
        > Silesius
        >
        >
        Polska prawica = LPR.
      • Gość: jegomosc Re: Niech żyje LPR ! Tylko prawica !!!!! IP: *.174.155.12.cablerocket.net 26.09.02, 05:45
        silesius napisał:

> Albo prawica, albo LPR.
        >
        >
        > Silesius
        >
        >
        >
        Ktore partie liczace sie dzisiaj w Polsce sa wedlug Ciebie prawica?
        Korozja na mozg padla przwciwnikom LPR?
        LPR jest nadzieja dla Polski i nie mozna jej gasic na starcie. Dajcie im szanse.
        Wszystkie pozostale partie siegajace 5% i wyzej w wyborach sa JEDNA SLD-owska
        rodzina ze zwierzchnikiem z zewnatrz i ktorakolwiek z nich bedzie przy "zlobie"
        nic Polsce i Polakom dobrego nie zrobia bez zgody tegoz zwierzchnika. Wiec
        trzeba bedzie Polakom znowu na kolana i blagac o zmilowanie...
        Polska potrzebuje ostrego zakretu w moralnosc i sprawiedliwosc i to dla LPR
        jest wyzwaniem i zadaniem, a dla Polakow nadzieja.
        Czy prawica nie pochodzi od slowa prawy? Jesli tak, to najwiecej prawych ludzi
        jest wlasnie w LPR. A wiec?
    • gandalph A od kiedy to LPR jest prawicą? 25.09.02, 13:05

> Precz z komunom !
      • Gość: Wieńczysław Jedyna prawdziwa prawica to LPR !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 09:44
        Wszytkie inne partyki to albo komuchy (PO, UW ), albo przekręty (PiS, UPR)
        albo motłoch (Samoobrona).
        • gandalph Re: Jedyna prawdziwa prawica to LPR !!! 26.09.02, 10:06
          Gość portalu: Wieńczysław napisał(a):

> Wszytkie inne partyki to albo komuchy (PO, UW ), albo przekręty (PiS, UPR)
          > albo motłoch (Samoobrona).
          To takie sobie gadanie!!
          W Polsce prawicy nie ma i długo nie będzie, bo nie ma dla niej bazy społecznej.
          Dla mnie wyróżnikiem prawicowości jest stosunek partii/ ugrupowania do takich
          spraw jak własność, wolna (lub ograniczona!) przedsiębiorczość i jeszcze parę
          innych. Można mieć pełną gębę frazesów, jakim to sie jest prawicowcem, a
          równocześnie w konkretnym działaniu całkowicie zaprzeczać słowom. Dlatego LPR
          nie jest wyjątkiem: nie jest żadną prawicą; nie wiem czy SLD nie jest bardziej
          prawicowy od LPR i innych "prawic" - w nazwie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka