Dodaj do ulubionych

ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec

14.09.02, 07:26
1.Punktem wyjścia do tego sporu jest list następującej treści jaki otrzymałem
na moją skrzynkę:

"murzyn cie jebał we wszystkie otwory Ty dziwko michnika. Spierdalaj
z tego forum póki jeszce cie nie zajabałem do reszty Ty żydowska
szmato.

Galba"

oraz następne podobnej treści:

"Twoja głupota jest zajebista. Sram na Ciebie i Twoje hasło.

Galba

2.Ponieważ galba oskarżył mnie o włamanie się do jego skrzynki,odpowiadam
stanowczo :- ja nie włamałem się do skrzynki galby , a do skrzynki
PROWOKATORA i człowieka który mnie tak obraził ( co też jest
przestępstwem).Szukając śladu tego prowokatora i przestępcy trop poprowadził
mnie do skrzynki, która okazała się skrzynką galby.
Dlatego tutaj możemy tylko mówić o jednym (?) przestępcy - galbie.W moim
przypadku , była to tylko obrona konieczna której wyjaśnienie mogło nastąpić
tylko w taki sposób.

3.Ponieważ jestem "zerem informatycznym" i tylko przeciętnym użytkownikiem
komputera, nie mogłem posłużyć się wiedzą programisty, a zdać się na logiczne
myślenie co jak łatwo się domyśleć jest moją mocną bronią.

4.Swoje dochodzenie oparłem na dwóch przesłankach:
a.pewność siebie jest domeną ludzi głupich
b. przestępca zawsze zostawia ślad, tylko trzeba umieć go odnaleźć

5.Przejrzałem wszystkie wcześniejsze i najaktualniejsze listy które wpływały
do mojej skrzynki ( te w których byłem notorycznie obrażany) i trafiłem na
następujący list:

Tomasz Barton <t.barton@wasko.pl> dodaj do książki
Data: 2002-06-19 09:23
Do: xeni@gwar.pl
Temat: Re: wink

wink ??

---
Obserwuj wątek
    • Gość: AndrzejG no,no IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 08:22
      tak z ciekawości-wydedukujesz hasło do mojej skrzynki?
      Podpowiedź - po lewej stronie.
      Jak Ci się uda to daj mi szansę na zmiane hasła,nie blokuj nicka.OK?

Andrzej
      • limakty Re: no,no....._______________do Andrzja G 14.09.02, 08:45
        Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

> tak z ciekawości-wydedukujesz hasło do mojej skrzynki?
        > Podpowiedź - po lewej stronie.
        > Jak Ci się uda to daj mi szansę na zmiane hasła,nie blokuj nicka.OK?
        >
        > Andrzej

Andrzeju nie jest moim celem łamanie haseł i w Twoim przypadku tego nie
        zrobię...pokazałem tylko logikę postępowania ( przyznasz chyba , ze logika jest
        moja mocna stroną , odwrotnie niż umiejętności informatyczne), wykorzystałem w
        tej sprawie tą moją broń i z otwartą przyłbicą ( zobacz inni tego nie potrafią)
        wszystkich poinformowałem o tym. W skrzynce tej nie porobiłem żadnych zmian (
        inny może by z mściwosci to uczynił - czytaj co galba grozi w sprawie donosu do
        mojego zakładu) i nie opublikowałem żadnej z niej tresci( a jest możliwśc
        przejęcia skrzynki po jej rozszyfrowaniu).Jednocześnie dałem mu szanse przed
        opublikowaniem na zmianę hasła wiedząć , że ma zabzpieczenie w postaci
        informacji o włamaniu się do skrzynki. A mogłem włamaćsię , nic nie
        poinformowac , a potem pomalutku ujawniać np. pod innym nikiem. Ja zgodnie z
        naszą ( z galbą) umową grałem ucziwie.
        Tyle celem wyjaśnienia Ci i odnośnie do Twojej prośby...mógłbym Ci ew.
        podpowiedzieć jaki rodzaj hasła jest w 99% nie do odszyfrowania , ale o tym nie
        tu publicznie.
        Limak
        • Gość: AndrzejG Re: no,no....._______________do Andrzja G IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 09:01
          Obserwowałem od czasu do czasu wasz spór,
          ale musze powiedzieć ,że moja wiedza na jego temat jest fragmentaryczna.
          Nie o niego mi chodziło , ale o mozliwość odgadnięcia hasła.
          Nie biorę tu pod uwagę wiedzę informatyczną typowo hakerską,
          ani pomoc osób z zewnątrz , mających dostęp do bazy danych(admini)
          Zastanowiła mnie mozliwość odgadniecia hasła na podstawie znajomości
          człowieka - bo nie da się ukryć, odkrywamy tu się - w powiązaniu z jego
          pisaniną.Stąd moje pytanie , czy nie za dużo powiedziałem w podpowiedzi.
          Jest oczywistym ,że dostęp osób postronnych do mojej skrzynki nie jest mi
          miłym , tak jak chyba wszystkim i stąd moje zaciekawienie.

Andrzej

• limakty Re: no,no....._______________do Andrzja G 14.09.02, 09:22

> Obserwowałem od czasu do czasu wasz spór,
            > ale musze powiedzieć ,że moja wiedza na jego temat jest fragmentaryczna.
            > Nie o niego mi chodziło , ale o mozliwość odgadnięcia hasła.
            > Nie biorę tu pod uwagę wiedzę informatyczną typowo hakerską,
            > ani pomoc osób z zewnątrz , mających dostęp do bazy danych(admini)
            > Zastanowiła mnie mozliwość odgadniecia hasła na podstawie znajomości
            > człowieka - bo nie da się ukryć, odkrywamy tu się - w powiązaniu z jego
            > pisaniną.Stąd moje pytanie , czy nie za dużo powiedziałem w podpowiedzi.
            > Jest oczywistym ,że dostęp osób postronnych do mojej skrzynki nie jest mi
            > miłym , tak jak chyba wszystkim i stąd moje zaciekawienie.
            >
            > Andrzej
            >

Obróbka każdego człowieka wymaga głebokiej analizy, musiałbym przeczytać twoje
            posty,obrać kilka pewnych wariantów...ale teraz metodą zabawy , bez przemyśleń-
            szukałbym po twoim poście wszystkich zdań na lewo które napisałeś ( w
            komputerze też),szukałbym po anatomii człowieka np. serce , ręka...zstanowiłbym
            sie jak siedzisz przy monitorze i co tam sie znajduje , wziąłbym pod uwagę np.
            twoją żonę która Cie trzyma pod pachę...NO,NO...wariantów jest wiele , ale są
            możliwe do przewidywań...
            Tyle szybko
            LIMAK
            • limakty Re: no,no....._____do Andrzja G____suplement 14.09.02, 09:25
              Zapomniałem dodać , że podpowiedzią do twojego hasła jest wyraz - kto- zgoda?
              • limakty Re: no,no....._____do Andrzja G____suplement2 14.09.02, 09:29
                dodam , ze już mam więcej szczegółów ...znasz coś takiego np- PO LEWEJ STRONIE
                powiedziałem takie coś trwa długo ...zobacz u mnie trwa narazie kiloka minut
                LIMAK
                • Gość: AndrzejG byłeś blisko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 10:19
                  Chyba zmienię hasło.Potwierdziłes to ,że sam wydedukowałeś hasło Galby.

Andrzej
                  • limakty Re: byłeś blisko 14.09.02, 10:21

> Chyba zmienię hasło.Potwierdziłes to ,że sam wydedukowałeś hasło Galby.
                    >
                    > Andrzej

Przejdź na priw to ci podpowiem jakie hasło jest niemożliwe w 99%
    • Gość: Gość Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec IP: *.man.poznan.pl 14.09.02, 08:52
      Limaku !
      Pisz ksiązki, a nie do internetu !
      Tu nikt nie ma ochoty na twoje prywatne przeżycia !
      • limakty Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec 14.09.02, 08:53
        Gość portalu: Gość napisał(a):

> Limaku !
        > Pisz ksiązki, a nie do internetu !
        > Tu nikt nie ma ochoty na twoje prywatne przeżycia !

Piszę!
        LIMK
        • Gość: krotki Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec IP: 217.96.43.* 14.09.02, 09:37
          Galba wielokrotnie mnie obrzucał błotem - on tylko potrafi obrażać innych, dla
          niego wszyscy to debile, nawet wówczas gdy mu udowodniłem coś najpierw udawał
          że nie rozumie - może faktycznioe nie rozumie elementarynych rzeczy- a później
          przyznając sie obrzucił mnie wyzwiskami(wówczas jednym) reasumując jest to
          kanalia i szkoda na niego czasu, g .. nalezy omijać, tobie też tak radzę

Pozdrowienia
          • limakty Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec 14.09.02, 09:45
            Gość portalu: krotki napisał(a):

> Galba wielokrotnie mnie obrzucał błotem - on tylko potrafi obrażać innych,
            dla
            > niego wszyscy to debile, nawet wówczas gdy mu udowodniłem coś najpierw udawał
            > że nie rozumie - może faktycznioe nie rozumie elementarynych rzeczy- a
            później
            > przyznając sie obrzucił mnie wyzwiskami(wówczas jednym) reasumując jest to
            > kanalia i szkoda na niego czasu, g .. nalezy omijać, tobie też tak radzę
            >
            > Pozdrowienia

Czytałem to Krótki, on kiedy przegrywa z kimś , albo ktoś jest mądrzejszy od
            niego , zawsze tak postepuje...Krótki- Twoją radę od dzisiaj juz zastosuje.
            Tylko taka moralnośc niedobrze świadczy o UPR...mógłgym mu zrobić takie kuku
            jak on mi odgraża ( że w mopim zakładzie się poskarży)- w dolnośląskim
            UPR...ale czy warto...może to czytają jego koledzy z Wrocławia i sami między
            sobą to załatwią . Wcale bym się np. nie ździwił gdyby to był Marcin Bonecki...
            Pozdrawiam
            LIMAK
        • Gość: Gość Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec IP: *.man.poznan.pl 14.09.02, 10:08
          Limik!
          Coś ci sie w mózgu pomieszało ! Piszesz ksiązki w internecie ?
          • limakty Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec 14.09.02, 10:12
            Gość portalu: Kość napisał(a):

> Limik!
            > Coś ci sie w mózgu pomieszało ! Piszesz ksiązki w internecie ?

Kość!
            Trzweba mieć właśnie mózg , zeby pisać! A tobie ciekawy jestem jak sie to
            udaje? Czyżby kolega pisał za ciebie?
            • Gość: siedem ślimaku z dna szamba... IP: *.tgory.pik-net.pl 14.09.02, 12:21
              dalej prawdy nie znasz. oskarzanie [właściwie głupawe rozumowanie] będzie cie
              drogo kosztować.

5040
    • tyu Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec 14.09.02, 12:37
      Kamilu!

Piszesz o mnie:
      "12.Jeszcze do Tyu... Czego się tak bardzo odżegnałeś od obrony mnie...
      pamiętaj- każdy atakowany ma prawo się bronić, bronić swojej czci w
      ramach obrony koniecznej , co ja wyżej przedstawiłem."

Przyznam, że Twoje wczorajsze działanie zaszokowało mnie.
      Szukasz swego prześladowcy - w porządku! Twoje dobre prawo!
      Ale zarazem - niweczysz pozytywne skutki tych poszukiwań: popełniasz
      przestępstwo. Niby nie zbrodnię, drobne internetowe włamanie, o których wciąż
      się słyszy - ale jednak przestępstwo. Co więcej - chełpisz się tym!
      "To więcej, niż grzech, to błąd" - powiedziałby w tym momencie Talleyrand.

Dziś, czytając Twój wątek, zastanawiam się, czy RZECZYWIŚCIE Twoje działanie
      nie mieści się w ramach obrony koniecznej. Pojęcie obrony koniecznej zakłada
      przecież możliwość popełnienia czynu, który W NORMALNYCH WARUNKACH byłby
      przestępstwem - jeśli popełnienie go zapobiegnie złu znacznie większemu.

Jeśli jest tak, jak piszesz (a nie mam powodów, by Ci nie ufać) i jeśli Twoim
      prześladowcą (współprześladowcą) - tworzącym, choćby ostatnio, dziesiątki
      wątków Tobie "poświęconych": obelżywych i zawierających REALNE pogróżki -
      istotnie jest Galba, uważam, że granic tej obrony nie przekroczyłeś.

Co więcej - dziś, po Twych dodatkowych wyjaśnieniach, widzę tym większe
      podobieństwo sytuacji: Twojej oraz osób z "kwietnych" wątków atakowanych
      przez "pacynki". Różnica jest tylko taka, że Ty - w przeciwieństwie np. do
      Hiacynta - użyłeś metody walki drastycznej, która jednak może właśnie dlatego
      okaże się skuteczna? Życzę Ci tego.
      Piszę "okaże się", bo nie sądzę, by ta sprawa skończyła się na Twoich
      wyjaśnieniach. Chyba, że TAK WŁAŚNIE się skończy. Jeśli tak - wygrałeś już
      teraz. Tym niemniej - bardzo ciekaw jestem odpowiedzi Galby.

tyu
      • Gość: siedem Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec IP: *.tgory.pik-net.pl 14.09.02, 12:50
        tyu napisał:

> Kamilu!
        >
        > Piszesz o mnie:
        > "12.Jeszcze do Tyu... Czego się tak bardzo odżegnałeś od obrony mnie...
        > pamiętaj- każdy atakowany ma prawo się bronić, bronić swojej czci w
        > ramach obrony koniecznej , co ja wyżej przedstawiłem."
        >
        >
        > Przyznam, że Twoje wczorajsze działanie zaszokowało mnie.
        > Szukasz swego prześladowcy - w porządku! Twoje dobre prawo!
        > Ale zarazem - niweczysz pozytywne skutki tych poszukiwań: popełniasz
        > przestępstwo. Niby nie zbrodnię, drobne internetowe włamanie, o których wciąż
        > się słyszy - ale jednak przestępstwo. Co więcej - chełpisz się tym!
        > "To więcej, niż grzech, to błąd" - powiedziałby w tym momencie Talleyrand.
        >
        > Dziś, czytając Twój wątek, zastanawiam się, czy RZECZYWIŚCIE Twoje działanie
        > nie mieści się w ramach obrony koniecznej. Pojęcie obrony koniecznej zakłada
        > przecież możliwość popełnienia czynu, który W NORMALNYCH WARUNKACH byłby
        > przestępstwem - jeśli popełnienie go zapobiegnie złu znacznie większemu.
        >
        > Jeśli jest tak, jak piszesz (a nie mam powodów, by Ci nie ufać) i jeśli Twoim
        > prześladowcą (współprześladowcą) - tworzącym, choćby ostatnio, dziesiątki
        > wątków Tobie "poświęconych": obelżywych i zawierających REALNE pogróżki -
        > istotnie jest Galba, uważam, że granic tej obrony nie przekroczyłeś.
        >
        > Co więcej - dziś, po Twych dodatkowych wyjaśnieniach, widzę tym większe
        > podobieństwo sytuacji: Twojej oraz osób z "kwietnych" wątków atakowanych
        > przez "pacynki". Różnica jest tylko taka, że Ty - w przeciwieństwie np. do
        > Hiacynta - użyłeś metody walki drastycznej, która jednak może właśnie dlatego
        > okaże się skuteczna? Życzę Ci tego.
        > Piszę "okaże się", bo nie sądzę, by ta sprawa skończyła się na Twoich
        > wyjaśnieniach. Chyba, że TAK WŁAŚNIE się skończy. Jeśli tak - wygrałeś już
        > teraz. Tym niemniej - bardzo ciekaw jestem odpowiedzi Galby.
        >
        > tyu

odpowiedz galby masz w watku nizej. ślimakiem zajmie sie policja. jesli portal
        GW maczal w tym lapy tym szmatławcem rowniez zajmie sie policja.

teraz osobiscie do ciebie:
        badz uprzejmy, pacholku zwrocic uwage na to ze gdy slimaczysko ujawnilo swoje
        fantazje erotyczne z koza i chlopcami jedynie galba jako esteta kazal usunac
        link do tego. kurwiszcze bełchatowskie to donosy, włamania, kombinacje i temu
        podobne. twoj friend czerwony pederasta po prostu posunal sie za daleko.

a ze swojej strony dodam ze tez zgrywam logi z nieudanych prob wlazenia na moje
        konto. ciekawa to bedzie informacja we wiadomosciach 19:30 o jebanym zbowidzie
        PZPRowskim który zasiada w roli hakera na deskorolce w sądzie..

5040
        • pulbek Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec 14.09.02, 12:53
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> ciekawa to bedzie informacja we wiadomosciach 19:30 o jebanym zbowidzie
          > PZPRowskim który zasiada w roli hakera na deskorolce w sądzie..

Niezly z Ciebie megaloman swoja droga. A w CNN nie podadza?

Pulbek.
          • Gość: siedem maybe IP: *.tgory.pik-net.pl 14.09.02, 13:02
            pulbek napisał:

> Niezly z Ciebie megaloman swoja droga. A w CNN nie podadza?

podobne informacje były już we wiadomosciach [fakt faktem tuż przed 'sportem'
            ale były] poza tym informacja o zgredzie hakerze to przeboj bedzie. wyobraz
            sobie pokazuja tego pedziucha w czerwonych skarpetkach a do tego
            komentarz: "znany działacz związkowy z kotłowni bełchatów hakerem! nienaganna
            opinia z zakładu psychiatrycznego skłoniła sędziego do wymierzenia kary w
            zawieszeniu." a o wszystkim Dupczok mówi z usmieszkiem.

5040
      • xiazeluka Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec 15.09.02, 09:17
        tyu napisał:

> Dziś, czytając Twój wątek, zastanawiam się, czy RZECZYWIŚCIE Twoje działanie
        > nie mieści się w ramach obrony koniecznej. Pojęcie obrony koniecznej zakłada
        > przecież możliwość popełnienia czynu, który W NORMALNYCH WARUNKACH byłby
        > przestępstwem - jeśli popełnienie go zapobiegnie złu znacznie większemu.

Towarzyszu tyu, cóż za uroczy przykład praktycznego rozumowania dialektycznego -
        Hegel byłby z Was dumny.
        Pojęcie obrony koniecznej, towearzyszu jurysto, polega na tym, że spełnionych
        musi być kilka warunków, m.in. bezpośredniość i realność zagrożenia.

Obrona konieczna /art. 25 Kodeksu Karnego/

§ 1. Nie popełnia przestępstwa ,kto w obronie koniecznej odpiera bezpośredni,
        bezprawny zamach na jakiekolwiek dobro chronione prawem.
        § 2. W razie przekroczenia granic obrony koniecznej ,w szczególności gdy
        sprawca zastosował sposób obrony niewspółmierny do niebezpieczeństwa zamach,
        sąd może zastosować nadzwyczajne złagodzenie kary ,a nawet odstąpić od jej
        wymierzenia.

Bezpośredni - czyli broń jest wymierzona w Ciebie, a palec spoczywa na spuście.
        Natomiast samo posiadanie broni przez kogoś innego bezpośrednim zagrożeniem nie
        jest.
        W tym przypadku kryminalista KAMIL śLIMAK dokonał najpierw włamania, a dopiero
        potem ustalił rzekomego sprawcę zagrożenia. Bezpośredniego zagrożenia zatem nie
        było, skoro sprawcy nie można było wskazać!

Przy okazji - dowody przestępstwa, zdobyte nielegalnymi metodami, są nieważne.

> Jeśli jest tak, jak piszesz (a nie mam powodów, by Ci nie ufać) i jeśli Twoim
        > prześladowcą (współprześladowcą) - tworzącym, choćby ostatnio, dziesiątki
        > wątków Tobie "poświęconych": obelżywych i zawierających REALNE pogróżki -
        > istotnie jest Galba, uważam, że granic tej obrony nie przekroczyłeś.

Do obrony koniecznej w ogóle nie doszło - przeciwnie, kryminalista KAMIL śLIMAK
        pierwszy dokonał bezprawnego posunięcia.
        Twoja obrona tego przestępcy, towarzyszu, wyraźnie świadczy o tym, że
        komunistyczne ptasie móżdżki pełne są elastycznej, relatywnej melasy, bez
        jakiegokolwiek pojęcia o przywoitości i rozumienia prawa.

> Co więcej - dziś, po Twych dodatkowych wyjaśnieniach, widzę tym większe
        > podobieństwo sytuacji: Twojej oraz osób z "kwietnych" wątków atakowanych
        > przez "pacynki". Różnica jest tylko taka, że Ty - w przeciwieństwie np. do
        > Hiacynta - użyłeś metody walki drastycznej, która jednak może właśnie dlatego
        > okaże się skuteczna? Życzę Ci tego.

Pytanko, towarzyszu - skoro kryminalista KAMIL śLIMAK włamał się do skrzynki p.
        Galby, to jaką masz gwarancję, że zrobił to dopiero ostatnio, a nie jakiś czas
        temu? Może już od pewnego czasu z niej korzystał, organizując swoją prowokację?
        Jaką masz gwarancję, że tak nie było - słowo honoru kryminalisty KAMILA śLIMAKA?

> Piszę "okaże się", bo nie sądzę, by ta sprawa skończyła się na Twoich
        > wyjaśnieniach.

Mam nadzieję, że odpowiednie organa doprowadzą do pociągnięcia do
        odpowiedzialności kryminalisty KAMILA śLIMAKA - za włamanie i kradzież.

> Chyba, że TAK WŁAŚNIE się skończy. Jeśli tak - wygrałeś już
        > teraz.

Co wygrał? Celę nr 15 w Białołęce?
        • limakty Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec 16.09.02, 07:30
          xiazeluka napisał:

> tyu napisał:
          >
          > > Dziś, czytając Twój wątek, zastanawiam się, czy RZECZYWIŚCIE Twoje działan
          > ie
          > > nie mieści się w ramach obrony koniecznej. Pojęcie obrony koniecznej zakła
          > da
          > > przecież możliwość popełnienia czynu, który W NORMALNYCH WARUNKACH byłby
          > > przestępstwem - jeśli popełnienie go zapobiegnie złu znacznie większemu.
          >
          > Towarzyszu tyu, cóż za uroczy przykład praktycznego rozumowania
          dialektycznego
          > -
          > Hegel byłby z Was dumny.
          > Pojęcie obrony koniecznej, towearzyszu jurysto, polega na tym, że spełnionych
          > musi być kilka warunków, m.in. bezpośredniość i realność zagrożenia.
          >
          > Obrona konieczna /art. 25 Kodeksu Karnego/
          >
          > § 1. Nie popełnia przestępstwa ,kto w obronie koniecznej odpiera
          bezpośredni,
          >
          > bezprawny zamach na jakiekolwiek dobro chronione prawem.
          > § 2. W razie przekroczenia granic obrony koniecznej ,w szczególności gdy
          > sprawca zastosował sposób obrony niewspółmierny do niebezpieczeństwa zamach,
          > sąd może zastosować nadzwyczajne złagodzenie kary ,a nawet odstąpić od jej
          > wymierzenia.
          >
          > Bezpośredni - czyli broń jest wymierzona w Ciebie, a palec spoczywa na
          spuście.
          >
          > Natomiast samo posiadanie broni przez kogoś innego bezpośrednim zagrożeniem
          nie
          >
          > jest.
          > W tym przypadku kryminalista KAMIL śLIMAK dokonał najpierw włamania, a
          dopiero
          > potem ustalił rzekomego sprawcę zagrożenia. Bezpośredniego zagrożenia zatem
          nie
          >
          > było, skoro sprawcy nie można było wskazać!
          >
          > Przy okazji - dowody przestępstwa, zdobyte nielegalnymi metodami, są nieważne.
          >
          > > Jeśli jest tak, jak piszesz (a nie mam powodów, by Ci nie ufać) i jeśli Tw
          > oim
          > > prześladowcą (współprześladowcą) - tworzącym, choćby ostatnio, dziesiątki
          > > wątków Tobie "poświęconych": obelżywych i zawierających REALNE pogróżki -
          > > istotnie jest Galba, uważam, że granic tej obrony nie przekroczyłeś.
          >
          > Do obrony koniecznej w ogóle nie doszło - przeciwnie, kryminalista KAMIL
          śLIMAK
          >
          > pierwszy dokonał bezprawnego posunięcia.
          > Twoja obrona tego przestępcy, towarzyszu, wyraźnie świadczy o tym, że
          > komunistyczne ptasie móżdżki pełne są elastycznej, relatywnej melasy, bez
          > jakiegokolwiek pojęcia o przywoitości i rozumienia prawa.
          >
          > > Co więcej - dziś, po Twych dodatkowych wyjaśnieniach, widzę tym większe
          > > podobieństwo sytuacji: Twojej oraz osób z "kwietnych" wątków atakowanych
          > > przez "pacynki". Różnica jest tylko taka, że Ty - w przeciwieństwie np. do
          >
          > > Hiacynta - użyłeś metody walki drastycznej, która jednak może właśnie dlat
          > ego
          > > okaże się skuteczna? Życzę Ci tego.
          >
          > Pytanko, towarzyszu - skoro kryminalista KAMIL śLIMAK włamał się do skrzynki
          p.
          >
          > Galby, to jaką masz gwarancję, że zrobił to dopiero ostatnio, a nie jakiś
          czas
          > temu? Może już od pewnego czasu z niej korzystał, organizując swoją
          prowokację?
          > Jaką masz gwarancję, że tak nie było - słowo honoru kryminalisty KAMILA
          śLIMAKA
          > ?
          >
          > > Piszę "okaże się", bo nie sądzę, by ta sprawa skończyła się na Twoich
          > > wyjaśnieniach.
          >
          > Mam nadzieję, że odpowiednie organa doprowadzą do pociągnięcia do
          > odpowiedzialności kryminalisty KAMILA śLIMAKA - za włamanie i kradzież.
          >
          > > Chyba, że TAK WŁAŚNIE się skończy. Jeśli tak - wygrałeś już
          > > teraz.
          >
          > Co wygrał? Celę nr 15 w Białołęce?

paniluko
          nie strasz bo to nie przystoi kompanionowi galby...ja oskarżyłem tylko galbę ,
          nie zajmując się tobą i współuczestnikami tej prowokacji , bo spór dotyczył
          tylko nas opbu...a co do ciebie, to tez coś mam na ciebie
          L
          • xiazeluka Do kryminalisty KAMILA śLIMAKA 16.09.02, 08:36
            kryminalista limakty napisał:

> nie strasz bo to nie przystoi kompanionowi galby...

Ty, śmieciu, nie jesteś osobą, którą się straszy, tylko po prostu batoży.
            Won mi z drogi, bo cię rozdepczę.

>a co do ciebie, to tez coś mam na ciebie
            > L

To dawaj, co masz, kryminalisto. Tylko się pospiesz, ponieważ nie sądzę, by
            takiemu czubkowi jak ty dali do celi internet.
        • Gość: Galba Tylko jedna uwaga... IP: 213.17.161.* 16.09.02, 08:04
          xiazeluka napisał:

> Przy okazji - dowody przestępstwa, zdobyte nielegalnymi metodami, są nieważne.

Do dziś kryminalista żadnych dowodów nie ujawnił...

G.
        • limakty Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA ___do paniluki 18.09.02, 08:05
          xiazeluka napisał:

> tyu napisał:
          >
          > > Dziś, czytając Twój wątek, zastanawiam się, czy RZECZYWIŚCIE Twoje działan
          > ie
          > > nie mieści się w ramach obrony koniecznej. Pojęcie obrony koniecznej zakła
          > da
          > > przecież możliwość popełnienia czynu, który W NORMALNYCH WARUNKACH byłby
          > > przestępstwem - jeśli popełnienie go zapobiegnie złu znacznie większemu.
          >
          > Towarzyszu tyu, cóż za uroczy przykład praktycznego rozumowania
          dialektycznego
          > -
          > Hegel byłby z Was dumny.
          > Pojęcie obrony koniecznej, towearzyszu jurysto, polega na tym, że spełnionych
          > musi być kilka warunków, m.in. bezpośredniość i realność zagrożenia.
          >
          > Obrona konieczna /art. 25 Kodeksu Karnego/
          >
          > § 1. Nie popełnia przestępstwa ,kto w obronie koniecznej odpiera
          bezpośredni,
          >
          > bezprawny zamach na jakiekolwiek dobro chronione prawem.
          > § 2. W razie przekroczenia granic obrony koniecznej ,w szczególności gdy
          > sprawca zastosował sposób obrony niewspółmierny do niebezpieczeństwa zamach,
          > sąd może zastosować nadzwyczajne złagodzenie kary ,a nawet odstąpić od jej
          > wymierzenia.
          >
          > Bezpośredni - czyli broń jest wymierzona w Ciebie, a palec spoczywa na
          spuście.
          >
          > Natomiast samo posiadanie broni przez kogoś innego bezpośrednim zagrożeniem
          nie
          >
          > jest.
          > W tym przypadku kryminalista KAMIL śLIMAK dokonał najpierw włamania, a
          dopiero
          > potem ustalił rzekomego sprawcę zagrożenia. Bezpośredniego zagrożenia zatem
          nie
          >
          > było, skoro sprawcy nie można było wskazać!
          >
          >
          > > Jeśli jest tak, jak piszesz (a nie mam powodów, by Ci nie ufać) i jeśli Tw
          > oim
          > > prześladowcą (współprześladowcą) - tworzącym, choćby ostatnio, dziesiątki
          > > wątków Tobie "poświęconych": obelżywych i zawierających REALNE pogróżki -
          > > istotnie jest Galba, uważam, że granic tej obrony nie przekroczyłeś.
          >
          > Do obrony koniecznej w ogóle nie doszło - przeciwnie, kryminalista KAMIL
          śLIMAK
          >
          > pierwszy dokonał bezprawnego posunięcia.
          > Twoja obrona tego przestępcy, towarzyszu, wyraźnie świadczy o tym, że
          > komunistyczne ptasie móżdżki pełne są elastycznej, relatywnej melasy, bez
          > jakiegokolwiek pojęcia o przywoitości i rozumienia prawa.
          >
          > > Co więcej - dziś, po Twych dodatkowych wyjaśnieniach, widzę tym większe
          > > podobieństwo sytuacji: Twojej oraz osób z "kwietnych" wątków atakowanych
          > > przez "pacynki". Różnica jest tylko taka, że Ty - w przeciwieństwie np. do
          >
          > > Hiacynta - użyłeś metody walki drastycznej, która jednak może właśnie dlat
          > ego
          > > okaże się skuteczna? Życzę Ci tego.
          >
          > Pytanko, towarzyszu - skoro kryminalista KAMIL śLIMAK włamał się do skrzynki
          p.
          >
          > Galby, to jaką masz gwarancję, że zrobił to dopiero ostatnio, a nie jakiś
          czas
          > temu? Może już od pewnego czasu z niej korzystał, organizując swoją
          prowokację?
          > Jaką masz gwarancję, że tak nie było - słowo honoru kryminalisty KAMILA
          śLIMAKA
          > ?
          >
          > > Piszę "okaże się", bo nie sądzę, by ta sprawa skończyła się na Twoich
          > > wyjaśnieniach.
          >
          > Mam nadzieję, że odpowiednie organa doprowadzą do pociągnięcia do
          > odpowiedzialności kryminalisty KAMILA śLIMAKA - za włamanie i kradzież.
          >
          > > Chyba, że TAK WŁAŚNIE się skończy. Jeśli tak - wygrałeś już
          > > teraz.
          >
          > Co wygrał? Celę nr 15 w Białołęce?

Wygrał du... paniluko. Więc odpieprz się ode mnie potyrtana
          upeerowska "niewiasto"( miałem ci inaczej napisać , ale wiem ze się domyślisz
          babo o co chodzi...nawet przy 0,9 % rozumku)...tyle u was -przedstawicieli UPR-
          u na forum rozumu , co i poparcia społecznego...a to wyczytaj na stronach UPR...
          TYeraz po tym blamażu , poparcie wasze spadnie do ,25%...takich durni jak wy
          powinien JKMikke juz dawno wypieprzyc , bo robicie mu krecią
          robotę...hihihihiooo
          L
          • xiazeluka Poproszę szlauch 18.09.02, 08:53
            kryminalista limakty napisał:

> Wygrał du... paniluko. Więc odpieprz się ode mnie potyrtana
            > upeerowska "niewiasto"( miałem ci inaczej napisać , ale wiem ze się domyślisz
            > babo o co chodzi...nawet przy 0,9 % rozumku)...tyle u was -przedstawicieli
            UPR-
            > u na forum rozumu , co i poparcia społecznego...a to wyczytaj na stronach
            UPR..
            > .
            > TYeraz po tym blamażu , poparcie wasze spadnie do ,25%...takich durni jak wy
            > powinien JKMikke juz dawno wypieprzyc , bo robicie mu krecią
            > robotę...hihihihiooo
            > L

Muszę zmyć to gówno, które ubrudziło mój monitor.
    • limakty jestem i czytam, czytam.... 14.09.02, 13:07
      Teraz już przestałem polemizowac w tej sprawie, bo zakończyłem ją słowem koniec.
      AndrzejaG ( czytaj rozmowę) raczej przekonałem , że poza hakerstwem istnieje
      logika , z której ja skorzystałem.To była raczej przestroga dla niego i cieszę
      się , ze ją zrozumiał- teraz sie lepiej zabespieczy.
      Wypowiedź Krótkiego jest też ciekawa i potwierdza tylko moja opinię.
      Tyu-nareszcie sobą- cieszę się.
      Reszta do tej pory to inwektywy w starym dawnym stylu,ale ja je znam i wiem kto
      je robi - dokładnie!
      A straszenia sie raczej nie boje , nie bałem się w czasie wojennym - tym
      bardziej teraz.
      Pozdrawiam
      LIMAK
      • Gość: siedem trudno zebys sie bał IP: *.tgory.pik-net.pl 14.09.02, 13:23
        limakty napisał:

> A straszenia sie raczej nie boje , nie bałem się w czasie wojennym - tym

pierdolony komunistyczny czerwie

5040
        • Gość: siedem sprostowanie IP: *.tgory.pik-net.pl 14.09.02, 13:31
          przepraszam jebanego ślimaka. do mnie się nie włamywał. durny ja durny [skad
          miałby mieć moj majl???]. wielka szkoda.

5040
      • andrzejg Re: jestem i czytam, czytam.... 14.09.02, 13:32
        limakty napisał:

> AndrzejaG ( czytaj rozmowę) raczej przekonałem , że poza hakerstwem istnieje
        > logika , z której ja skorzystałem.To była raczej przestroga dla niego i
        cieszę się , ze ją zrozumiał- teraz sie lepiej zabespieczy.

Jednak nie oznacza to mojej pochwały dla włamań na konta.

Andrzej
        • limakty Re: jestem i czytam, czytam.... 14.09.02, 13:36
          andrzejg napisał:

> limakty napisał:
          >
          > > AndrzejaG ( czytaj rozmowę) raczej przekonałem , że poza hakerstwem istnie
          > je
          > > logika , z której ja skorzystałem.To była raczej przestroga dla niego i
          > cieszę się , ze ją zrozumiał- teraz sie lepiej zabespieczy.
          >
          > Jednak nie oznacza to mojej pochwały dla włamań na konta.
          >
          > Andrzej

I ja tak tego nie odebrałem. Poprostu dałem Ci dużo do myślenia , abyś się
          peweniej zabezpieczył.Ja tez nigdy do tej pory swojej umiejętności logicznego
          myślenia nie wykorzystywałem w celu krzywdzenia kogokolwiek ...i to wcale nie
          chodzi o forum.
          Pozdrawiam
          LIMAK
          • sala_paulina Re: jestem i czytam, czytam.... 14.09.02, 13:40
            chodzcie na moment do watku o Piotrowskim.
            Prosze..
          • limakty Re: jestem i czytam, czytam...do Andrzeja-suplemet 14.09.02, 13:42
            limakty napisał:

> andrzejg napisał:
            >
            > > limakty napisał:
            > >
            > > > AndrzejaG ( czytaj rozmowę) raczej przekonałem , że poza hakerstwem i
            > stnie
            > > je
            > > > logika , z której ja skorzystałem.To była raczej przestroga dla niego
            > i
            > > cieszę się , ze ją zrozumiał- teraz sie lepiej zabespieczy.
            > >
            > > Jednak nie oznacza to mojej pochwały dla włamań na konta.
            > >
            > > Andrzej
            >
            > I ja tak tego nie odebrałem. Poprostu dałem Ci dużo do myślenia , abyś się
            > peweniej zabezpieczył.Ja tez nigdy do tej pory swojej umiejętności logicznego
            > myślenia nie wykorzystywałem w celu krzywdzenia kogokolwiek ...i to wcale nie
            > chodzi o forum.
            > Pozdrawiam
            > LIMAK

A czy pochwalasz takie inwektywy na forum które wyczyniają znani nam
            forumowicze?
            Czy człowiek ma prawo bronić róznymi środkami własnej czci?
            Czy człowiek ma prawo do obrony koniecznej?
            LIMAK
        • Gość: siedem ślimak się nie włamywał IP: *.tgory.pik-net.pl 14.09.02, 13:42
          "a.przy loginie galba i haśle barton ukazała się w pełnej krasie skrzynka
          zgadnijcie kogo?...tak tak galby! ...co tam przeczytałem ( nie publikowałem
          nic z tej skrzynki) , w sposób jednoznaczny wskazało , że galba ( nie sam)
          się pięknie bawi i rzuca potwarze i obraźliwe słowa na publicznym ( też)
          forum."

dostał hasło od administracji GW. hało barton [buchchchhahha] toż to mój e-
          majl. ta suka bełchatowska kręci i kryje administracje GW. szansa na to ze
          Galba dał sobie hasło /barton/ jest jak 1 do trylionów. a poza tym znam juz
          jego hasło [G].

podsumowanie:
          ślimaczysko ma mentalnosc pedalskiej prostytutki i konfidenta. długo robił
          dobrze zanim dostał hasło Galby. czy sie opłacało? zobaczymy

5040
    • Gość: Marcus Crassus Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec IP: *.pl 14.09.02, 13:43
      sorki glaby,wyjasni mi ktos o co chodzi...sa tu moze jacys pacyfisci albo
      antyglobalisci bo z checia jakiegos wyzwe a nie chce mi sie czytac tego
      wszystkiego
    • Gość: Galba Do Tyu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 16:06
      Byłeś ciekaw mojej odpowiedzi. Odpowiedź będzie ale poza Forum, włącz odbiornik
      na CourtTV i czekaj na newsy z Polski.

G.
    • Gość: pollak Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.09.02, 17:41
      limakty napisał:

> 2.Ponieważ galba oskarżył mnie o włamanie się do jego skrzynki,odpowiadam
      > stanowczo :- ja nie włamałem się do skrzynki galby , a do skrzynki
      > PROWOKATORA i człowieka który mnie tak obraził ( co też jest
      > przestępstwem).Szukając śladu tego prowokatora i przestępcy trop poprowadził
      > mnie do skrzynki, która okazała się skrzynką galby.
      > Dlatego tutaj możemy tylko mówić o jednym (?) przestępcy - galbie.W moim
      > przypadku , była to tylko obrona konieczna której wyjaśnienie mogło nastąpić
      > tylko w taki sposób.

Włamanie jest włamaniem.
      • Gość: siedem Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec IP: *.tgory.pik-net.pl 14.09.02, 17:45
        Gość portalu: pollak napisał(a):

> Włamanie jest włamaniem.

to by była kaszka z mleczkiem. slimaczysko dostało wejsciowke od ADMINÓW GW. to
        jest przykre. pejsacizna grzebie, zmienia hasła, kombinuje z poczciwymi
        forumowiczami [ślimak]. to ma byc portal?

5040
        • Gość: pollak Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.09.02, 17:47

> Gość portalu: pollak napisał(a):
          >
          > > Włamanie jest włamaniem.
          >
          > to by była kaszka z mleczkiem. slimaczysko dostało wejsciowke od ADMINÓW GW. to
          >
          > jest przykre. pejsacizna grzebie, zmienia hasła, kombinuje z poczciwymi
          > forumowiczami [ślimak]. to ma byc portal?

Przeczytał wszystkie privy Galby, to jest skurwysyństwo.
          • Gość: siedem Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec IP: *.tgory.pik-net.pl 14.09.02, 17:59
            to co teraz ślimak uskutecznia to skurwysyństwo. debil stara sie wmówic ze
            galba miał hasło 'barton' do swojego konta [barton jeden z dziesiatków moich
            aliasów o ktorym Mr G nie miał zielonego pojecia]. słuzalczy przydupas w ten
            sposób chroni ADMINÓW przed słusznymi podejrzeniami o manipulacje na forum.
            niestety w tym momencie przypomina mi to zachowanie dziecka poproszonego o
            dyskrecję które podchodzi do pierwszego lepszego policjana i mówi "a ja wcale
            nie wiem ze oni ukrywaja sie na tamtym strychu". a poza tym ten ciul
            konfidenckim tonem na FoF pisze z przymrozeniem oka/ do administracji "w
            wiadomej sprawie". błazen madafaka dickhead ślimak

5040
        • Gość: jaski Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec/7 IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 14.09.02, 18:03

> Gość portalu: pollak napisał(a):
          >
          > > Włamanie jest włamaniem.
          >
          > to by była kaszka z mleczkiem. slimaczysko dostało wejsciowke od ADMINÓW GW.
          to
          >
          > jest przykre. pejsacizna grzebie, zmienia hasła, kombinuje z poczciwymi
          > forumowiczami [ślimak]. to ma byc portal?
          >
          > 5040

Siedem, stokrotko, zostaw adminow w spokoju, nie tedy drozka wiedzie. Zaloze
          sie, ze zaden z nich nie jest tak glupi(jednak) zeby ciepla pracusie ryzykowac,
          nie mowiac juz o czyms takim jak profesjonalizm. Jak siedzisz w netcie, to
          powinienes wiedziec, ze sposobki na pass sa i osiagalne sa dla kazdego
          smiertelnika, trohce czasu i cierpliwosci potrzeba. Nie takie gowno jak pop3
          czy smtp mozna sie wlamac. A poza tym to pocaluj sie w dziure strusiosraju.
          • Gość: pollak Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec/7 IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.09.02, 18:10
            Gość portalu: jaski napisał(a):

> Jak siedzisz w netcie, to
            > powinienes wiedziec, ze sposobki na pass sa i osiagalne sa dla kazdego
            > smiertelnika, trohce czasu i cierpliwosci potrzeba. Nie takie gowno jak pop3
            > czy smtp mozna sie wlamac. A poza tym to pocaluj sie w dziure strusiosraju.

Włamywał się na protokoły??? Jeszcze jakby coś wyniuchał
            sniferem to owszem...
            • Gość: jaski Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec/7 IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 14.09.02, 18:18
              Sa takie cudenka jak 'password generator'.
              • Gość: pollak Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec/7 IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.09.02, 18:27

> Sa takie cudenka jak 'password generator'.

Ja mam w domu coś takiego jak sup3rmastahax0r_crackzen_fucken_machen. Łamie:
                - hasła
                - programy (co by to nie znaczyło)
                - kości
                - serca
                • Gość: jaski Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec/7 IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 14.09.02, 18:39
                  Hej, tych gowien na metry teraz jest, jeden gorszy od drugiego, uwazaj bo
                  niektore imprint w server zostawiaja. Co do lamania kosci, to pewnie po udanej
                  probie wlamania, wlasciciel lamie za pomoca programu strazniczego "pala do
                  bejsbola".
                  • Gość: pollak Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec/7 IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.09.02, 18:43

> Hej, tych gowien na metry teraz jest, jeden gorszy od drugiego, uwazaj bo
                    > niektore imprint w server zostawiaja. Co do lamania kosci, to pewnie po udanej
                    > probie wlamania, wlasciciel lamie za pomoca programu strazniczego "pala do
                    > bejsbola".

Mam jeszcze totoloten_machen_lottonem_numer_generator w
                    wersji 2.3 (jest już 2.4beta).
                    • Gość: jaski Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec/7 IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 14.09.02, 18:48

>
                      > Mam jeszcze totoloten_machen_lottonem_numer_generator w
                      > wersji 2.3 (jest już 2.4beta).

Wygrales juz cos?
                      Uwazaj bo Ci sie wlamie do pecety albo emailasmile

• Gość: pollak Re: ZAKOŃCZENIE DOCHODZENIA LIMAKA-koniec/7 IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.09.02, 18:48

> Mam jeszcze totoloten_machen_lottonem_numer_generator w
                      > wersji 2.3 (jest już 2.4beta).

A ta nowa wersja, to ponoć ma takie oczojebne przyciski.
                      Na jeden z nich trzeba zrobić dwuklik swoją myszka i już
                      jest numerek.
              • Gość: siedem jasky IP: *.tgory.pik-net.pl 16.09.02, 07:40

> Sa takie cudenka jak 'password generator'.

brałem to pod uwagę. przyjalem maxymalnie korzytny splot wydarzen dla ślimaka
                [graniczacy z telepatia i nieprawdopodobienstwem, przy jednoczesnej krancowej
                nieudolnosci adminow GW] złapanie hasła trwaloby 12h

5040
          • Gość: siedem nawzajem "jasky na dachu" IP: *.tgory.pik-net.pl 14.09.02, 18:16

> czy smtp mozna sie wlamac. A poza tym to pocaluj sie w dziure strusiosraju.
            nie znasz tła historycznego i uwarunkowan. a poza tym mozesz mnie w lewe jajo
            cmoknac*

5040
            ps
            *-nic brzydszego mi teraz do głowy nie przychodzi
            • Gość: jaski Dzieki, ale... IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 14.09.02, 18:22
              ..nie skorzystam. Hetero jestem, panienki wole cmokac.

Technicznie pisalem. Wasza wojna o tyle mnie interesuje, ze czasem posmiac sie
              mozna z tego co piszecie. I tak trzymac.
    • Gość: robust A o co chodzi (do Limaka)? IP: *.any.com, / 193.188.101.* 14.09.02, 18:58
      o co chodzi? przeczytałem to co napisał Limak i nie bardzo rozumiem o co
      chodzi? Jak sie włamaleś na to konto to chyba nie po to żeby sobie tam zapalić
      papierosa? chcialeś jakichś kompromitujących materiałów, no nie? nic takiego
      nie pokazaleś, puscileś tylko jakiś niezrozumiały belkot. Podrzuć cos naprawdę
      wartego uwagi i mającego zwiazek z tym o co ci chodzilo. Albo cos cytujesz z
      tamtad dokladnie albo daj sobie spokój z takim pieprzeniem. Na razie sie tylko
      skompromitowales człowieku na całej linii. Chyba brak cytatow mocno podwaza
      twoje wnioski i wiarygodność.
      • Gość: Marcus Crassus Do Galby(i hackerow)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 14.09.02, 20:00
        nie wczytywalem sie dokladnie,ale sie w koncu zmusilem bo mnie zaciekawilo o
        czym gadacie....no i o ile zrozumialem Galba albo ktos inny wlamal sie komus na
        konto uzywajac programiku do lamania hasel(podobno uzyl "password
        generator"...nie jestem w tych kwestiach obcykany ale sciagnalem sobie wlasnie
        pare ciekawych programow z (chyba???) niezlej strony (pewnie znacie,ale jakby
        co moge podac)...m.in password generator...uswiadomi mnie ktos jak to
        dziala?????bym byl bardzo zobowiazany....w razie czego to tak z
        ciekawosci....licze ze tutejszy hacker poinformuje mnie jak to sie robi(chocby
        3-4 zdanka)..w razie czego moge podac nr gg albo
        mail....wink)))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: oaza Re: A o co chodzi (do Limaka)? IP: *.any.com, / 193.188.101.* 14.09.02, 20:15
        Gość portalu: robust napisał(a):

> o co chodzi? przeczytałem to co napisał Limak i nie bardzo rozumiem o co
        > chodzi? Jak sie włamaleś na to konto to chyba nie po to żeby sobie tam
        zapalić
        > papierosa? chcialeś jakichś kompromitujących materiałów, no nie? nic takiego
        > nie pokazaleś, puscileś tylko jakiś niezrozumiały belkot. Podrzuć cos
        naprawdę
        > wartego uwagi i mającego zwiazek z tym o co ci chodzilo. Albo cos cytujesz z
        > tamtad dokladnie albo daj sobie spokój z takim pieprzeniem. Na razie sie
        tylko
        > skompromitowales człowieku na całej linii. Chyba brak cytatow mocno podwaza
        > twoje wnioski i wiarygodność.

oaza: najlepszym dowodem wiarygodności Limaka jest zdenerwowanie pana Galby i
        pogróżki pana siedem. Jestem happysmile))
        oaza
        • limakty Re: A o co chodzi (do Limaka)? 16.09.02, 07:56
          Gość portalu: oaza napisał(a):

> Gość portalu: robust napisał(a):
          >
          > > o co chodzi? przeczytałem to co napisał Limak i nie bardzo rozumiem o co
          > > chodzi? Jak sie włamaleś na to konto to chyba nie po to żeby sobie tam
          > zapalić
          > > papierosa? chcialeś jakichś kompromitujących materiałów, no nie? nic takie
          > go
          > > nie pokazaleś, puscileś tylko jakiś niezrozumiały belkot. Podrzuć cos
          > naprawdę
          > > wartego uwagi i mającego zwiazek z tym o co ci chodzilo. Albo cos cytujesz
          > z
          > > tamtad dokladnie albo daj sobie spokój z takim pieprzeniem. Na razie sie
          > tylko
          > > skompromitowales człowieku na całej linii. Chyba brak cytatow mocno podwaz
          > a
          > > twoje wnioski i wiarygodność.
          >
          > oaza: najlepszym dowodem wiarygodności Limaka jest zdenerwowanie pana Galby i
          > pogróżki pana siedem. Jestem happysmile))
          > oaza

Oaza
          Od dłuższego czasu otrzymywałem pogrózki i inwektywy od nieznanych mi osób( ok.
          6 mcy). Przychodziły one do mojej skrzynki i były publikowane na forum.W koncu
          ogłosiłem jedna z pogróżek na forum ( ktoś powiedział że mnie zajebie)
          oskarżając o to galbę nie wiedząc , że była pisana z nicka qalba( przez Q) i po
          swoim diochodzeniu galba uznał , że to moja prowokacja i o to oskarżył mnie na
          forum ( czyli chciałem sam siebie zajebać - hahaha- wot logika!). Po
          dochodzweniu galby sam wziąśłem sie do roboty, a jako , ze nie kumam w
          informatyce , to rozpracowywałem to na logikę i ona doprowadziła mnie
          przypadkowo do skrzynki galby i tam wszystko przeczytałem o tej prowokacji ,
          jej przygotowywaniui póżniejszym nasmiewaniu sie ...że Kamilek jest głupi , na
          niczym sie nie znas itd. itp. Nie zajmowałem sie galby kompaniopnami ( bo spór
          tego nie dotyczył) tylko oświadzyłem , zwe prowokatorem jest galba jako
          współuczestnik.
          Teraz następuje odwracanie winy...juz sie nie mówi o prowokatorze, cvzłowieku
          który groził mi zajebaniem , człowieku który obdarzał mnie inwektywami od
          batdzo długiego czasu...tylko żeby zamazać swoje poniżenie próbuja ci
          panowie?" , mówić o włamaniu i o przestępstwie włamania...zobacz bryluje tu ta
          sama paka co brała wspólnie udział w tych grożbach i prowokacji. Winny by
          rozmydlić swoją winę próbuje teraz zaciemniać sprawę wyjściową.Mam argumenty w
          tej sprawie i oni wiedząc o tym wpadli w panikę...ujawnie je w całości jeśli
          zaistnieja ku temu przesłanki prawne...teraz tyko mogłem tyle...a upeeerowcy
          ukazali swojąz prawdziwą twarz...14.09 mieli 1 % poparcia społecznego...może
          dzięki temu spadnie im do 0,5 %
          Pozdrawiam
          LIMAK
          ps. wszystkie te oskarżenia , toczyły się jawnie tu na forum
    • Gość: Galba Prawda jest tutaj: IP: 213.17.161.* 16.09.02, 08:01
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2974240
      • d_nutka Re: Prawda jest tutaj: ???????????? 16.09.02, 08:32
        czy aby na pewno?
        ja się nie wtrącam,ale sprawa odbywa się publicznie.
        całość nie wygląda zbyt poważnie.
        tylko taki poczatkujacy internauta jak ja mógł zrobić podpowiedź do hasła.
        galby z g czy q o to nie podejrzewam więc cała dedukcja LIMAKA jest o kant
        rozbić.
        d.
        • limakty no top rozbijaj.... 16.09.02, 08:37
          d_nutka napisała:

> czy aby na pewno?
          > ja się nie wtrącam,ale sprawa odbywa się publicznie.
          > całość nie wygląda zbyt poważnie.
          > tylko taki poczatkujacy internauta jak ja mógł zrobić podpowiedź do hasła.
          > galby z g czy q o to nie podejrzewam więc cała dedukcja LIMAKA jest o kant
          > rozbić.
          > d.

A ja narazie danych ze skrzynki obcej nie mogę ujawnic - bo to juZ by było
          przestę pstwo ...chętnie to zrobię ze swojej...
          L
          • d_nutka Re: no top rozbijaj.... 16.09.02, 08:48
            całość wygląda poważnie i jest poważna.
            miałam na myśli niepowagę dochodzenia i robienia z czytelników kompletnych
            ignorantów umysłowych.
            d.
            • limakty Re: no top rozbijaj.... 16.09.02, 08:59
              d_nutka napisała:

> całość wygląda poważnie i jest poważna.
              > miałam na myśli niepowagę dochodzenia i robienia z czytelników kompletnych
              > ignorantów umysłowych.
              > d.

wiele osób tu mnie namawia do ujawnienia tajemnicy galby korespondencji i nawet
              on sam ...czekając na mój błąd w zacitrzewieniu...to byłoby juz
              przestepstwo...narazie go jeszcze nie ma..i tak niech zostanie...do....
              LIMAK
              • bykk Re: do Galby 16.09.02, 09:54
                Witaj Galba.
                Takie pytanie do Cie!
                Po kiego gadasz jeszcze do tego śmiecia,klarneta bosego,szmaciarza,kapusia?
                Po jego "oświadczeniu" na F. widać wyraźnie jakie to bydle!
                pozdrawiam Cię
                hej!
                • Gość: Galba Masz rację, dziękuję Bykku IP: 213.17.161.* 16.09.02, 10:18
                  To ścierwo ostatecznie wystawiło sobie świadectwo. Sądzę, że każdy, kto będzie
                  się do tej padliny zwracał inaczej niż "ty kryminalna szmato" (oraz inne o
                  podobnej treści) lub będzie usiłował podjąc z nią merytoryczną rozmowę wystawi
                  sobie podobną laurkę.

Dlatego proszę tych, którzy wzdragają się na widok takich kłamstw i plugastw
                  jakie produkuje to ścierwo śLimak aby nie wypowiadali się w jego wątkach -
                  niech te kloaki odpłyną w niebyt forumowego archiwum.

Galba
                • d_nutka Re: do bykka 16.09.02, 10:23
                  bykk napisał:

> Witaj Galba.
                  > Takie pytanie do Cie!
                  > Po kiego gadasz jeszcze do tego śmiecia,klarneta bosego,szmaciarza,kapusia?
                  > Po jego "oświadczeniu" na F. widać wyraźnie jakie to bydle!
                  > pozdrawiam Cię
                  > hej!

dopóki Limak nie ujawni zawartosci skrzynki Galby jego "przechwałki" o włamaniu
                  nie są dowodem.
                  podobno jak nie ma dowodu to nie można udowodnić przestępstwa.
                  ostatnio odstepują sady od oskarżeń nawet wtedy,kiedy są zeznania świadka
                  koronnego.
                  to smutne,że tu na forum każdy kazdego może obrażać i jest bezkarny.
                  bykku!
                  dlaczego tak wyzywasz,no kogo właśnie?
                  czy w domyśle jest osoba?
                  niejedno było oświadczenie na forum.
                  jesteś więc,bykku,bezkarny a poczucie bezkarnosci rozbestwia.
                  następnym razem padną pewnie gorsze inwektywy.
                  może pod moim nickiem?
                  smutne to.
                  d.
                  • Gość: Galba Zrobię wyjątek... IP: 213.17.161.* 16.09.02, 10:40
                    ... i jeszcze coś napiszę w tym wątku-gównie.

> dopóki Limak nie ujawni zawartosci skrzynki Galby jego "przechwałki"
                    > o włamaniu
                    > nie są dowodem.

a. potwierdzenie włamania przez admina (FoF)
                    b. kryminalne ścierwo piszące zalogowane na moje konto

to mało dowodów naruszenia tajemnicy korespondencji (nie trzeba ujawniać -
                    wystarczy przeczytać lub przesłać dalej, jak zrobiło ścierwo)?

G.
                    • d_nutka Re: Zrobię wyjątek... 16.09.02, 10:57
                      Gość portalu: Galba napisał(a):

> ... i jeszcze coś napiszę w tym wątku-gównie.
                      >
                      > > dopóki Limak nie ujawni zawartosci skrzynki Galby jego "przechwałki"
                      > > o włamaniu
                      > > nie są dowodem.
                      >
                      > a. potwierdzenie włamania przez admina (FoF)
                      > b. kryminalne ścierwo piszące zalogowane na moje konto
                      >
                      > to mało dowodów naruszenia tajemnicy korespondencji (nie trzeba ujawniać -
                      > wystarczy przeczytać lub przesłać dalej, jak zrobiło ścierwo)?
                      >
                      > G.

Galbo!
                      nadal używasz inwektyw, a mnie niemiło to czytać.
                      mam tu swoich wrogów i mogłabym twój post odczytać również pod swoim adresem.
                      ja cię nie znam,ale tu różni różne przybierają nicki i skąd ja mam wiedzieć,że
                      ty to ty a nie na przykład pod P. podszyty?
                      teraz jest o włamaniu ale innym razem może być bardziej uniwersalny powód.
                      nie,nie biorę tego ksobnie,ale różniście może być.
                      d.
                      • bykk Re: do Nutki 16.09.02, 11:25
                        Nutka,dziwię Ci się bardzo,że tak oczywistych rzeczy nie kumasz?!
                        Czy Ty czytałaś wydaliny śLIMAKA? Czy Ty udajesz,czy też mówisz poważnie?
                        W ostatnich miesiącach śLIMAK "popisywał" się różniście na F.,jesteś tu
                        dosyć długo,Ty piszesz o inwektywach w stosunku do śLIMAKA?
                        Jego postów nie znasz? Wątków zakładanych przez niego nie znasz?
                        Kapowania do admina nie znasz? Straszenie(hehe)mnie,że opublikuje moją
                        pocztę do niego,chwalenie się tym o co prosi Tyu na priv i wyzwiska
                        tego nie znasz? Opowiadanie jakichś bzdur,że ja gdziesik tam prowadzę oazy
                        jakoweś,czy też Siódemka i śLIMACZENIE o tym na F.,że śledzi strony kurii
                        tego nie znasz?
                        Jeśli nie znasz,to poznaj,a potem pisz,Twoja wola.
                        Mnie nie interesuje jak wyzywasz innych,Twoja i ich sprawa,chociaż chciałbym
                        bardzo,aby była zgoda ogólna,niestety jast to po prostu niemożliwe,ale
                        to co ta gnidośLIMAKOKAPUCHAm zrobił jest najwyższego lotu
                        chamstwem,skurwysyństwem,zbydlęceniem itp.!
                        Tyle!
                        pozdrawiam mimo
                        Ps. rozumiem Cię,bo Tyu,bo...o ile się nie mylę jednak Tyu raz się
                        odciął od tego bydlaka,a potem coś mu na "odwyrtkę" przyszło.
                        Chcesz popierać śmiecia forumowego,bydlaka i kapuchę Twoja wola,
                        ale nie pisz bzdur.
                        • d_nutka Re: do Bykka 16.09.02, 11:35
                          Bykku!
                          Czy piszę bzdury czy to nie są bzdury to kwestia odbiorcy tekstu.
                          Ja pamiętam,że jak byl skomasowany atak na mnie to tylko Limaka to
                          zainteresowało.
                          Wszyscy inni pochowali się jak szczury co wtedy napisałam i być może kogoś to
                          ubodło.
                          Moim zamiarem wtedy była li tylko próba uratowania tego co na forum wydawało mi
                          się wartościowe.
                          Gdybym nie została osamotniona tylko z Limakiem moje metody walki byłyby inne.
                          Teraz już was lepiej poznałam.
                          Nie zależy mi na forum.
                          Co miałam do powiedzenia to powiedziałam.
                          A że mało kogo to interesowało?
                          To nie jest dla mnie najważniejsze.
                          Już raz napisałam,że interesuje mnie PRAWDA a nie moja racja.
                          Prawdę o forum poznałam.
                          I dlatego nie był to dla mnie czas stracony.
                          d.
    • limakty i to ciekawe!_____dla tych co nie śledza dokładnie 16.09.02, 11:11
      Niekapucha galba tak płakał na forum o forum:

Do adminów - namierzycie KRYMINALISTĘ?
      Autor: galba@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 13-09-2002 12:52 + dodaj do ulubionych wątków

Na moją skrzynkę włamał się niejaki LIMAK (limakty@gazeta.pl), zgodnie z
      obowiązującym prawem jest to przestępstwo. Oczekuję waszej reakcji -
      kryminalista przyznaje się do tego:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2962626&a=2966094
      Więcej! Dopuścił się ohydnej prowokacji korzystając z tego konta!

Czekam na odpowiedź.

Galba

PS. Niestety wiele obecnych i wcześniejszych poszlak wskazuje na uczestnictwo
      w w/w przestępstwie nadzoru Forum Gazeta.pl dlatego nie oczekuję zbyt wiele
      po adminach...

A taka otrzymał odpowiedź:

Re: Do adminów - namierzycie KRYMINALISTĘ?
      Autor: tebe@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 13-09-2002 16:43 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------

To jak, włamał się przed 13-09-2002 12:36 a potem oddał skrzynkę?

"Do adminów - namierzycie KRYMINALISTĘ? Data: 13-09-2002 12:52"

No to jakiś ludzki ten włamywacz. Hasła nie zmienił ani nic. Ale nie martw się,
      na Galbę już nie wejdzie.
      • Gość: siedem Re: i to ciekawe!_____dla tych co nie śledza dokł IP: *.tgory.pik-net.pl 16.09.02, 11:25
        limak ty gejasie napisał:

> No to jakiś ludzki ten włamywacz. Hasła nie zmienił ani nic. Ale nie martw
        się,

że to niby o tobie, ślimak? cwelu, miałeś przykazane nic nie ruszać przez tego
        kto dał ci hasło. zreszta, nawet gdyby, jestes zbyt tepy by cokolwiek takiego
        zrobic.

5040
        • limakty Re: i to ciekawe!_____dla tych co nie śledza dokł 16.09.02, 11:28

> limak ty gejasie napisał:
          >
          > > No to jakiś ludzki ten włamywacz. Hasła nie zmienił ani nic. Ale nie martw
          >
          > się,
          >
          > że to niby o tobie, ślimak? cwelu, miałeś przykazane nic nie ruszać przez
          tego
          > kto dał ci hasło. zreszta, nawet gdyby, jestes zbyt tepy by cokolwiek takiego
          > zrobic.
          >
          >
          > 5040

Spiskowa teoria dziejów!
          Obrona niczym ruskich w sprawie Katynia...winny oskarża ujawniającego!
          Puk , puk , puk....jest tam coś w tej łepetynie ?
          Limak
          • Gość: siedem Re: i to ciekawe!_____dla tych co nie śledza dokł IP: *.tgory.pik-net.pl 16.09.02, 11:31
            czemu wiec pederasto łżesz o jakimś hasle "barton"?

5040
            • limakty Re: i to ciekawe!_____dla tych co nie śledza dokł 16.09.02, 11:48

> czemu wiec pederasto łżesz o jakimś hasle "barton"?
              >
              > 5040

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
              Od: Tomasz Barton <t.barton@wasko.pl> dodaj do książki
              Data: 2002-06-19 09:23
              Do: xeni@gwar.pl

wink ??

---
              • Gość: siedem ślimakty IP: *.tgory.pik-net.pl 16.09.02, 11:53
                nie musisz udawać większego błazna niż jesteś w rzeczywistości. ponawiam
                pytanie, lobotomie, czemu łżesz, że hasłem do galba było "barton"?

5040
              • bykk Re: do Nutki 16.09.02, 12:04
                Nutka,dałem Ci przykłady wydalin śLIMAKA,zadałem pytania,a Ty swoje?
                Nie rozumiesz,Twój problem,ale to co piszesz to przynajmniej dla mnie
                są bzdury!
                Wychodzisz z założenia,że jak kiedyś np.jakiś gościu podał Ci rękę,bo
                wpadłaś do rowu,a potem dowiedziałaś się,że np.ten sam gościu jest
                bandytą,łobuzem,gwałcicielem,wówczas oświadczasz,że on nie taki zły,
                ponieważ kiedyś,gdzieś pomógł Ci?
                Tak stawiasz sprawy?
                Ciekawy tok rozumowania. Tak nawiasem,nie pamiętam jak Cię śmieć forumowy
                bronił(może mnie nie było?),ale przypominam sobie jak już mu "dziękowałaś".smile
                Jeszcze raz powtarzam,dla mnie po ostatnim skurwysyństwie jakie zrobił
                szmaciarz śLIMAK,jest skończony bydlak!!!
                pozdrawiam mimo

• Gość: siedem a, ślimak? IP: *.tgory.pik-net.pl 16.09.02, 12:00
      jak się włamałeś na skrzynkę mojej kumpeli kseni zboczałowskiej?

5040
    • janusz2_ Pytanie 16.09.02, 12:18
      Czy po lekturze postów z tego wątku ktokolwiek (oprócz limaka) jest przekonany,
      że obraźliwy list, który został do limaka wysłany z konta qalba (a nie galba)
      jest dziełem Galby?

Ja jestem przekonany, że nie.
      Z bełkotu limaka nic nie wskazuje na autorstwo Galby.
      To, że Galba ze skrzynki Qalba wysyłaby obraźliwe listy limakowi zakrawa na
      paranoję.
      Natomiast faktem jest włamanie się limaka do skrzynki Galby (z której zresztą
      pisał jakieś posty na forum).
      Czy włamanie się do mieszkania kogos kogo podejrzewamy, że nas okradł jest
      przestępstwem czy nie?

"Mroczna" przeszłość limaka zasypującego forum setkami wulgarnych, obraźliwych
      postów pisanych przez niego z kilkunastu loginów, powoduje, że ufać mu można w
      sposób bardzo ograniczony.
      • bykk Re: Pytanie do Janusza z dwójką:) 16.09.02, 12:26
        Witaj Janusz.
        Co ty mówisz,kilkunastu loginów? Kilkadziesiąt!
        Ufać w sposób bardzo ograniczony można komuś,a nie czemuś!smile
        Ja śmieciom nie ufam nawet w sposób bardzo ograniczony,a ja śmiecie
        na łopatę i do śmietnika!
        pozdrawiam Cię
        hej!
        • janusz2_ Re: Pytanie do Janusza z dwójką:) 16.09.02, 12:28
          bykk napisał:

> Witaj Janusz.
          > Co ty mówisz,kilkunastu loginów? Kilkadziesiąt!
          > Ufać w sposób bardzo ograniczony można komuś,a nie czemuś!smile
          > Ja śmieciom nie ufam nawet w sposób bardzo ograniczony,a ja śmiecie
          > na łopatę i do śmietnika!
          > pozdrawiam Cię
          > hej!

Fakt.
          I ja Cię pozdrawiam
          Janusz
      • limakty Re: Pytanie 16.09.02, 12:31
        janusz2_ napisał:

> "Mroczna" przeszłość limaka zasypującego forum setkami wulgarnych,
        obraźliwych
        > postów pisanych przez niego z kilkunastu loginów, powoduje, że ufać mu można
        w
        > sposób bardzo ograniczony.

Jeżeli nie lżysz podaj chociaz jeden - z linkiem?
        Inaczej odszczekaj.
        L
        • janusz2_ Re: Pytanie 16.09.02, 12:54
          limakty napisał:

> janusz2_ napisał:
          >
          > > "Mroczna" przeszłość limaka zasypującego forum setkami wulgarnych,
          > obraźliwych
          > > postów pisanych przez niego z kilkunastu loginów, powoduje, że ufać mu moż
          > na
          > w
          > > sposób bardzo ograniczony.
          >
          > Jeżeli nie lżysz podaj chociaz jeden - z linkiem?
          > Inaczej odszczekaj.
          > L

Czy ty naprawdę myslisz, że inni forumowicze nie pamiętają twoich idiotycznych
          wulgarnych postów którymi zasypywałeś forum?
          Po cholerę zgrywasz teraz "świętego"?
          Oczywiście większość z nich trafiała na oślą ławkę, ale zanim tam się znalazły
          i zniknęły, dały się, dzięki ilościm i wyjątkowo odrażającej formie, zapamiętać.
          • limakty Re: Pytanie 16.09.02, 13:19
            janusz2_ napisał:

> limakty napisał:
            >
            > > janusz2_ napisał:
            > >
            > > > "Mroczna" przeszłość limaka zasypującego forum setkami wulgarnych,
            > > obraźliwych
            > > > postów pisanych przez niego z kilkunastu loginów, powoduje, że ufać m
            > u moż
            > > na
            > > w
            > > > sposób bardzo ograniczony.
            > >
            > > Jeżeli nie lżysz podaj chociaz jeden - z linkiem?
            > > Inaczej odszczekaj.
            > > L
            >
            > Czy ty naprawdę myslisz, że inni forumowicze nie pamiętają twoich
            idiotycznych
            > wulgarnych postów którymi zasypywałeś forum?
            > Po cholerę zgrywasz teraz "świętego"?
            > Oczywiście większość z nich trafiała na oślą ławkę, ale zanim tam się
            znalazły
            > i zniknęły, dały się, dzięki ilościm i wyjątkowo odrażającej formie,
            zapamiętać
            > .
            >

Ty chłopcze bredzisz jakbys pierwszy raz był na forum. Wystarczy wejść w
            wyszukiwarke i poszukac- ja wiem , ze takiego czegos nie znajdziesz ( no może
            przypadkowe słowo palant- to moze i było do ciebie skierowane ale cóż
            prawdopodobnie zasłużyłes na coś więcej).
            Ja mogłem tępic głupotę , ale w granicach słów polskich uznawanych za
            dopuszczalne publicznie - więc nie łgaj. Tutaj też twoja głupota i łgarstwo
            wykazuje , że należałby użyć do ciebie słów twoich kolegów z pod znaku
            galbo'siedem'paniluko'bykkowsko'pollakowsko'anty'mądrych, ale zostawiam cie
            przy tym jednym słowie jw.
            Ktoś niezbyt rozgarnięty zawsze zasłania sie łgarstwem.
            Jeżeli ten post cie obraził to rzeczywiścvie byłem wulgarny , to w takim stylu
            zawsze pisałem do ludzi z pod znaku "tępej siekiery".
            L

• janusz2_ Re: Pytanie 16.09.02, 15:50
              limakty napisał:

> Ty chłopcze bredzisz jakbys pierwszy raz był na forum. Wystarczy wejść w
              > wyszukiwarke i poszukac- ja wiem , ze takiego czegos nie znajdziesz ( no może
              > przypadkowe słowo palant- to moze i było do ciebie skierowane ale cóż
              > prawdopodobnie zasłużyłes na coś więcej).
              > Ja mogłem tępic głupotę , ale w granicach słów polskich uznawanych za
              > dopuszczalne publicznie - więc nie łgaj. Tutaj też twoja głupota i łgarstwo
              > wykazuje , że należałby użyć do ciebie słów twoich kolegów z pod znaku
              > galbo'siedem'paniluko'bykkowsko'pollakowsko'anty'mądrych, ale zostawiam cie
              > przy tym jednym słowie jw.
              > Ktoś niezbyt rozgarnięty zawsze zasłania sie łgarstwem.
              > Jeżeli ten post cie obraził to rzeczywiścvie byłem wulgarny , to w takim
              stylu
              > zawsze pisałem do ludzi z pod znaku "tępej siekiery".
              > L
              >

Ja na twój temat mam zdanie wyrobione.
              Sądzę, że inni forumowicze również.
              • Gość: LIMAK Re: Pytanie-----do janusza2 IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 17.09.02, 07:02
                janusz2_ napisał:

> limakty napisał:
                >
                > > Ty chłopcze bredzisz jakbys pierwszy raz był na forum. Wystarczy wejść w
                > > wyszukiwarke i poszukac- ja wiem , ze takiego czegos nie znajdziesz ( no m
                > oże
                > > przypadkowe słowo palant- to moze i było do ciebie skierowane ale cóż
                > > prawdopodobnie zasłużyłes na coś więcej).
                > > Ja mogłem tępic głupotę , ale w granicach słów polskich uznawanych za
                > > dopuszczalne publicznie - więc nie łgaj. Tutaj też twoja głupota i łgarstw
                > o
                > > wykazuje , że należałby użyć do ciebie słów twoich kolegów z pod znaku
                > > galbo'siedem'paniluko'bykkowsko'pollakowsko'anty'mądrych, ale zostawiam ci
                > e
                > > przy tym jednym słowie jw.
                > > Ktoś niezbyt rozgarnięty zawsze zasłania sie łgarstwem.
                > > Jeżeli ten post cie obraził to rzeczywiścvie byłem wulgarny , to w takim
                > stylu
                > > zawsze pisałem do ludzi z pod znaku "tępej siekiery".
                > > L
                > >
                >
                >
                > Ja na twój temat mam zdanie wyrobione.
                > Sądzę, że inni forumowicze również.

Tylko tyle palancie. Ładny dowód! Głupota jest elementem kłamstwa ...i to ci
                zarzuciłem i ty nie znalazłeś argumentów.
                L
                • janusz2_ Re: Pytanie 17.09.02, 09:29
                  Gość portalu: LIMAK napisał(a):

>
                  > Głupota jest elementem kłamstwa ...

Ty rozumiesz to co piszesz?! smile))

• limakty Re: Pytanie 17.09.02, 10:32
                    janusz2_ napisał:

> Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > Głupota jest elementem kłamstwa ...
                    >
                    > Ty rozumiesz to co piszesz?! smile))
                    >

jasne.Piszę , że jesteś głupi i na dodatrek podły łgarz
                    L
      • Gość: siedem jeszcze jedna ciekawostka: IP: *.tgory.pik-net.pl 16.09.02, 12:33
        moje konto www.fabryka.cad.pl na którym w wolnych miejscach powtykałem piękne
        greckie akty Boskiego Ciała Ogiera i Inseminatora Kamilla w weekend cudownie
        się odbanowało...

admin tego serwera unikał odpowiedzi na oczywiste pytania. czyżby kryminaliści
        zacierali ślady?

a oto pornografia wg ślimaktego:

www.fabryka.cad.pl/miesiecznik_maleszka.jpg
        5040
    • Gość: AndrzejG To jest inna forma cenzury IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 03:13
      Galbo, napisałeś:

To ścierwo ostatecznie wystawiło sobie świadectwo. Sądzę, że każdy, kto będzie
      się do tej padliny zwracał inaczej niż "ty kryminalna szmato" (oraz inne o
      podobnej treści) lub będzie usiłował podjąc z nią merytoryczną rozmowę wystawi
      sobie podobną laurkę.

Galba

---------------------------------------------------------------------------

To jest tworzenie pewnego rodzaju cenzury.Nie rozmawiamy z tym , albo tamtym.
      Juz nieraz słyszałem podobne apele w stosunku do różnych forumowiczów.
      Coś wam się pokręciło.Forum nie jest od tego , aby tworzyć kółka wzajemnej
      adoracji albo się wzajemnie zwalczać , a Ty Galbo szedłeś z Limakiem
      'łeb w łeb' w waszym konflikcie.Faktem jest ,że przegiął z włamywaniem
      się do Twojej skrzynki i to jest po prostu przestępstwo.Jednak nie twórz
      precedensów i jakichś list z 'wilczym biletem'.Nawet w więzieniach są widzenia
      i rozmawiających z więzniem nie należy z nim utożsamiać.
      Takim postawieniem sprawy przyczyniasz się do niszczenia forum , bo ja
      chciałbym aby ze mną każdy rozmawiał bez obaw o przyklejenie sobie łatki-
      'andrzejopodobny-tfu'.
      Rozmowa ma służyć wymianie poglądów jak i poznaniu sposobu myślenia tej
      drugiej osoby.Nie ograniczaj tych możliwości.

Andrzej

• Gość: LIMAK Re: To jest inna forma cenzury IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 17.09.02, 07:05

> Galbo, napisałeś:
        >
        > To ścierwo ostatecznie wystawiło sobie świadectwo. Sądzę, że każdy, kto
        będzie
        > się do tej padliny zwracał inaczej niż "ty kryminalna szmato" (oraz inne o
        > podobnej treści) lub będzie usiłował podjąc z nią merytoryczną rozmowę
        wystawi
        > sobie podobną laurkę.
        >
        > Dlatego proszę tych, którzy wzdragają się na widok takich kłamstw i plugastw
        > jakie produkuje to ścierwo śLimak aby nie wypowiadali się w jego wątkach -
        > niech te kloaki odpłyną w niebyt forumowego archiwum.
        >
        > Galba
        >
        >
        > ---------------------------------------------------------------------------
        >
        > To jest tworzenie pewnego rodzaju cenzury.Nie rozmawiamy z tym , albo tamtym.
        > Juz nieraz słyszałem podobne apele w stosunku do różnych forumowiczów.
        > Coś wam się pokręciło.Forum nie jest od tego , aby tworzyć kółka wzajemnej
        > adoracji albo się wzajemnie zwalczać , a Ty Galbo szedłeś z Limakiem
        > 'łeb w łeb' w waszym konflikcie.Faktem jest ,że przegiął z włamywaniem
        > się do Twojej skrzynki i to jest po prostu przestępstwo.Jednak nie twórz
        > precedensów i jakichś list z 'wilczym biletem'.Nawet w więzieniach są widzenia
        > i rozmawiających z więzniem nie należy z nim utożsamiać.
        > Takim postawieniem sprawy przyczyniasz się do niszczenia forum , bo ja
        > chciałbym aby ze mną każdy rozmawiał bez obaw o przyklejenie sobie łatki-
        > 'andrzejopodobny-tfu'.
        > Rozmowa ma służyć wymianie poglądów jak i poznaniu sposobu myślenia tej
        > drugiej osoby.Nie ograniczaj tych możliwości.
        >
        > Andrzej
        >

Dzięki Wrocław - dialog za umiarkowanie w osadach
        L
    • limakty tak pisał galba____________dalsze dowody 17.09.02, 08:00
      Tak pisał galba do xeni ...wyjaśniam , ze xeni to była moja druga skrzynka o
      czym człe forum wiedziało:

Wróć do Wysłane pomoc
      rozwiń nagłówek
      Od: xeni@gazeta.pl dodaj do książki
      Data: 2002-09-11 12:25
      Do: galba@gazeta.pl
      Temat: [FWD] wink

Od: "0NE@WP.PL" ɘne@wp.pl>
      Data: 2002-06-19 08:39
      Do: xeni@poczta.gazeta.pl
      Temat: wink

czesc misiu pysiu, co slychac?

pozdr/t

A tak pisał tomasz Barton do xeni:

Od: xeni@poczta.gazeta.pl dodaj do książki
      Data: 2002-06-19 12:01
      Do: Tomasz Barton <t.barton@wasko.pl>

----
      • Gość: Hiacynt ________________ośwadczenie IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 08:33
        limakty napisał:

> TYLE CELEM DALSZYCH WYJASNIEŃ...A wy siedem, paniluka, bykk, galba... nie
        > róbcie z siebie dalej głupców...wiem , że porazkę tak misternie przygotowanej
        > prowokacji trudno zniść...was atakujących było wielu ( co widziało całe
        forum),
        > ja byłem osamotniony w tej walce....no chyba tylko Tyu troszeczke mi sprzyjał-
        > ale i tak nie zawsze i nie do końca...ale wdzięczny mu jestem i za
        > to...

Limaku

na forum KULTURA napisałeś do Helgi:

"jeszcze raz podpowiadam nie trać czasu na obrażanie Hiacynta ...to w gruncie
        rzeczy bardzo fajny gość ...znam to z autopsji...tez miałem z nim zwadę i
        dlatego wiem ...warto z tego zrobić POKÓJ- czy to tak wiele kosztuje...ja tez
        kiedys myślałem , że mi korona zgłowy spadnie- i jednak mi nie spadła!"

Tak walczyliśmy kiedyś i to była nie mniej krwawa wojna niż ta twoja obecna,
        chociaż bez porównania krósza. Rozeszliśmy się (znacznie więcej niż pół roku
        minęło) i od tamtej pory nie napisałem ani jednego listu na forum do Ciebie,
        pomimo tego, że wielokrotnie zwracałeś się do mnie. Nawet byłeś obrażony, że
        raz jeden napisałem do ciebie poprzez Tyu, byś się nie wtrącał do mojej wojny
        z Perłą.
        Pamiętasz? Obraziłeś się.

Czytając twoje listy do Helgi na kulturze, ktoś może odnieść wrażenie, że coś
        nas łączy. Otóż tak nie jest i niejasne są dla mnie motywy twojego pisania do
        Helgi o mnie. Dlatego czuję się zmuszony, by wyraźnie napisać, że mam całkowite
        zaufanie do Galby. On i tak o tym wiedział, ale chciałbym, by to było czytelne
        dla wszystkich. Nigdy nie występowałem w stadzie, dlatego też w waszej wojnie
        nigdy nie uczestniczyłem.
        Nie mniej Limaku, nie śledząc dokładnie waszych ostatnich listów,
        nie wiedząc o co w nich chodzi, piszę jasno i wyraźnie. Wierzę Galbie
        i z nim się solidaryzuje.

Hiacynt
        • Gość: Galba Dziekuję /nt/ IP: 213.17.161.* 17.09.02, 08:35
        • limakty Re: ________________ośwadczenie 17.09.02, 08:46
          Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Nie mniej Limaku, nie śledząc dokładnie waszych ostatnich listów,
          > nie wiedząc o co w nich chodzi, piszę jasno i wyraźnie. Wierzę Galbie
          > i z nim się solidaryzuje.
          >
          > Hiacynt

Hiacyncie , napisałeś:

nie wiem o co chodzi=niewiedza= zaufanie=solidaryzowanie
          się_______________________coś tu z logika na bakier.

Każdy ma prawo do wiary...np. ludy pierwotne wierzyły w kamien ,
          słońce,drzewo...i ja Ci tego prawa nie odbieram.
          Pozdrawiam
          L
        • _helga Re: ________________ośwadczenie 18.09.02, 15:28
          Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> limakty napisał:
          >
          >
          > > TYLE CELEM DALSZYCH WYJASNIEŃ...A wy siedem, paniluka, bykk, galba... nie
          > > róbcie z siebie dalej głupców...wiem , że porazkę tak misternie przygotowa
          > nej
          > > prowokacji trudno zniść...was atakujących było wielu ( co widziało całe
          > forum),
          > > ja byłem osamotniony w tej walce....no chyba tylko Tyu troszeczke mi sprzy
          > jał-
          > > ale i tak nie zawsze i nie do końca...ale wdzięczny mu jestem i za
          > > to...
          >
          >
          > Limaku
          >
          > na forum KULTURA napisałeś do Helgi:
          >
          > "jeszcze raz podpowiadam nie trać czasu na obrażanie Hiacynta ...to w gruncie
          > rzeczy bardzo fajny gość ...znam to z autopsji...tez miałem z nim zwadę i
          > dlatego wiem ...warto z tego zrobić POKÓJ- czy to tak wiele kosztuje...ja tez
          > kiedys myślałem , że mi korona zgłowy spadnie- i jednak mi nie spadła!"
          >
          > Tak walczyliśmy kiedyś i to była nie mniej krwawa wojna niż ta twoja obecna,
          > chociaż bez porównania krósza. Rozeszliśmy się (znacznie więcej niż pół roku
          > minęło) i od tamtej pory nie napisałem ani jednego listu na forum do Ciebie,
          > pomimo tego, że wielokrotnie zwracałeś się do mnie. Nawet byłeś obrażony, że
          > raz jeden napisałem do ciebie poprzez Tyu, byś się nie wtrącał do mojej wojny
          > z Perłą.
          > Pamiętasz? Obraziłeś się.
          >
          > Czytając twoje listy do Helgi na kulturze, ktoś może odnieść wrażenie, że coś
          > nas łączy. Otóż tak nie jest i niejasne są dla mnie motywy twojego pisania
          do
          > Helgi o mnie. Dlatego czuję się zmuszony, by wyraźnie napisać, że mam
          całkowite
          >
          > zaufanie do Galby. On i tak o tym wiedział, ale chciałbym, by to było
          czytelne
          > dla wszystkich. Nigdy nie występowałem w stadzie, dlatego też w waszej wojnie
          > nigdy nie uczestniczyłem.
          > Nie mniej Limaku, nie śledząc dokładnie waszych ostatnich listów,
          > nie wiedząc o co w nich chodzi, piszę jasno i wyraźnie. Wierzę Galbie
          > i z nim się solidaryzuje.
          >
          > Hiacynt

I ja dziekuje za wyjasnienie. Przy okazji informujac obecnych, ze Limak moja
          skrzynka tez sie zainteresowal, w niejasny sposob laczac ja z osoba Hiacynta. A
          takze pragne oswiadczyc, ze nie naleze ani do UPR ani zadnej innej partii. To
          na wypadek, gdyby Limak dalej sie zawartoscia i haslem do mojej skrzynki
          ciekawil.
          • Gość: Galba :) IP: 213.17.161.* 18.09.02, 15:34
            _helga napisała:

> I ja dziekuje za wyjasnienie. Przy okazji informujac obecnych, ze Limak moja
            > skrzynka tez sie zainteresowal, w niejasny sposob laczac ja z osoba Hiacynta.
            > A
            >
            > takze pragne oswiadczyc, ze nie naleze ani do UPR ani zadnej innej partii. To
            > na wypadek, gdyby Limak dalej sie zawartoscia i haslem do mojej skrzynki
            > ciekawil.
            >
            • _helga Re: :) 18.09.02, 15:41

> _helga napisała:
              >
              > > I ja dziekuje za wyjasnienie. Przy okazji informujac obecnych, ze Limak mo
              > ja
              > > skrzynka tez sie zainteresowal, w niejasny sposob laczac ja z osoba Hiacyn
              > ta.
              > > A
              > >
              > > takze pragne oswiadczyc, ze nie naleze ani do UPR ani zadnej innej partii.
              > To
              > > na wypadek, gdyby Limak dalej sie zawartoscia i haslem do mojej skrzynki
              > > ciekawil.
              > >
      • janusz2_ Galba to Quentin Tarantino!!! 17.09.02, 09:39
        limakty napisał:

> Zbieg okoliczności te "misiu pysiu" w jednym i drugim liście( Barton i
        > galba)....---tylko głupiec mógłby nie powiąZac tych faktów...Czy więcej
        trzeba
        > dowodów ....a mam je!

Każdy kto pamięta "Pulp Fiction" nie ma już żadnych wątpliwości
        (sławetne "misiu pysiu" parki, która napadła na klientów w barze) - Galba i
        Barton to Quentin Tarantino!!!
        Tylko głupiec nie mógłby powiąZać tych faktów... Czy więcej trzeba dowodów?
        • Gość: Galba :) a najśmieszniejsze jest, że: IP: 213.17.161.* 17.09.02, 09:53
          a. nigdy nie pisałem do śCierwatego "misiu-pysiu"
          b. nie oglądałem "P-F" (choć akurat scenę w barze znam)
          c. nie znam Bartona (no, może jakiegoś Burtona... ale ten jest z NY)
          d. śCierwaty zaczyna gonić w piętkę gubiąc się w wytwarzanych przez siebie
          wątkach... i to właśnie jest najzabawniejsze.

smile

G.

---

> limakty napisał:
          >
          > > Zbieg okoliczności te "misiu pysiu" w jednym i drugim liście( Barton i
          > > galba)....---tylko głupiec mógłby nie powiąZac tych faktów...Czy więcej
          > trzeba
          > > dowodów ....a mam je!
          >
          > Każdy kto pamięta "Pulp Fiction" nie ma już żadnych wątpliwości
          > (sławetne "misiu pysiu" parki, która napadła na klientów w barze) - Galba i
          > Barton to Quentin Tarantino!!!
          > Tylko głupiec nie mógłby powiąZać tych faktów... Czy więcej trzeba dowodów?
          • janusz2_ Re: :) a najabsurdalniejsze jest, że: 17.09.02, 10:15

> a. nigdy nie pisałem do śCierwatego "misiu-pysiu"
            > b. nie oglądałem "P-F" (choć akurat scenę w barze znam)
            > c. nie znam Bartona (no, może jakiegoś Burtona... ale ten jest z NY)
            > d. śCierwaty zaczyna gonić w piętkę gubiąc się w wytwarzanych przez siebie
            > wątkach... i to właśnie jest najzabawniejsze.
            >
            > smile
            >
            > G.

A co najważniejsze z jego oskarżycielskiego bełkotu nie wynika żadne
            wyjasnienie, dlaczego Ty z konta niejakiego Qalby pisałeś do niego wulgarne
            listy podpisując je własnym nickiem Galba. smile))

• Gość: luka Re: Januszu2, spokojnie... IP: *.k.mcnet.pl 17.09.02, 10:19
              janusz2_ napisał:

> A co najważniejsze z jego oskarżycielskiego bełkotu nie wynika żadne
              > wyjasnienie, dlaczego Ty z konta niejakiego Qalby pisałeś do niego wulgarne
              > listy podpisując je własnym nickiem Galba. smile))

Już zamówiłem w skupie winniczków tłumaczenie tego bełkotu z pełzakowatego na
              polski.
              Może wtedy sie dowiemy, co kryminalista KAMIL śLIMAK usiłował przekazać białym
              ludziom.
              • limakty Re: Januszu2, spokojnie... 17.09.02, 10:46
                Gość portalu: luka napisał(a):

> janusz2_ napisał:
                >
                > > A co najważniejsze z jego oskarżycielskiego bełkotu nie wynika żadne
                > > wyjasnienie, dlaczego Ty z konta niejakiego Qalby pisałeś do niego wulgarn
                > e
                > > listy podpisując je własnym nickiem Galba. smile))
                >
                > Już zamówiłem w skupie winniczków tłumaczenie tego bełkotu z pełzakowatego na
                > polski.
                > Może wtedy sie dowiemy, co kryminalista KAMIL śLIMAK usiłował przekazać
                białym
                > ludziom.

chciałem przekazać, że i ty brałes w tej prowokacji udział - paniluko
                L
                • xiazeluka Kryminalisto KAMILU śLIMAKU... 17.09.02, 10:48
                  limakty napisał:

> chciałem przekazać, że i ty brałes w tej prowokacji udział - paniluko

...nie życzę sobie przebywać w twoim nikczemnym towarzystwie. Dla ciebie nigdy
                  nie ma mnie w domu, pukanie do drzwi i szyb jest zbędne.
                  • Gość: Galba Ostrzegałem... Janusz jeszcze ma szansę... IP: 213.17.161.* 17.09.02, 10:54
                    ... sam się przyznać do udziału w tym szeroko rozgałęzionym spisku sięgającym
                    samych szczytów władzy (xiążę) zanim to zrobi śLedczy śCierwojad śLimak (już
                    zwietrzył właściwy trop). Januszu masz choć odrobinę godności? Czy biedny
                    śCierwaty musi za ciebie ujawniać prawdę?! Przyznaj się!

G.
                    • janusz2_ Nie mam szans w starciu z żelazną logiką limaka 17.09.02, 11:02

> ... sam się przyznać do udziału w tym szeroko rozgałęzionym spisku sięgającym
                      > samych szczytów władzy (xiążę) zanim to zrobi śLedczy śCierwojad śLimak (już
                      > zwietrzył właściwy trop). Januszu masz choć odrobinę godności? Czy biedny
                      > śCierwaty musi za ciebie ujawniać prawdę?! Przyznaj się!
                      >
                      > G.

Zdaję sobie sprawę, że w starciu z jego żelazną logiką, która m.in. pozwoliła
                      rozszyfrować ciąg cyfr będących hasłem Galby jako "korwin" i w ten sposób
                      włamać się do jego skrzynki, nie mam szans.
                      No, może Stirlitz jakos by z tego wybrnął - ja na pewno nie.
                    • samsaranathanal To ja od razu sie przyznam 17.09.02, 11:22
                      Po co przedłużać?

Chociaż to mi chyba nie pomoże... Podobno jestem alter ego JXMsmile

Pozdrawiam

Sam
                      • janusz2_ Re: To ja od razu sie przyznam 17.09.02, 11:50
                        samsaranathanal napisał:

> Po co przedłużać?
                        >
                        > Chociaż to mi chyba nie pomoże... Podobno jestem alter ego JXMsmile
                        >
                        > Pozdrawiam
                        >
                        > Sam

Macie szcęście Sam...tentego, że się przyznaliście. Ale i tak zostalibyście
                        zdemaskowani. Żelazna logika - ot co.
                        • samsaranathanal Uff.. 17.09.02, 15:37
                          Całe szczęście, że zdążyłem z tą ekspiacją.

I bardzo współczuję tym którzy nie zdążyli się przyznać.

Żelazna logiga już ich pewnie tropi.

Sam

janusz2_ napisał:

> Macie szcęście Sam...tentego, że się przyznaliście. Ale i tak zostalibyście
                          > zdemaskowani. Żelazna logika - ot co.
                  • limakty Re: Kryminalisto - Paniluko...wstrętny babo 18.09.02, 07:42
                    xiazeluka napisał:

> limakty napisał:
                    >
                    > > chciałem przekazać, że i ty brałes w tej prowokacji udział - paniluko
                    >
                    > ...nie życzę sobie przebywać w twoim nikczemnym towarzystwie. Dla ciebie
                    nigdy
                    > nie ma mnie w domu, pukanie do drzwi i szyb jest zbędne.

do paniluki
                    To nie ja zacząłem rozmowę z tobą paniluko , a pani zaczęła ze mną.
                    Więc ( tu puszczją mi nerwy) ----ODPIEPRZ SĘ ode
                    mnie....hihihihi...przegraliście i się pultacie...hihihihi...W
                    Wybory też przerżnie UPR ( jak zawsze)...tak jak wy ze mną...taki jest los
                    bydlaków...
                    Przecięż wasze chamstwo...jest chamstwem całego UPR...wy swoją postawą to
                    udowodniliście tu na forum...
                    hihihi...smile))
                    L
                    • Gość: Galba Ktoś złamał konto śCierwatego !!! IP: 213.17.161.* 18.09.02, 07:59
                      limaktykochankomurzyna napisało:

> do paniluki
                      > To nie ja zacząłem rozmowę z tobą paniluko , a pani zaczęła ze mną.
                      > Więc ( tu puszczją mi nerwy) ----ODPIEPRZ SĘ ode
                      > mnie....hihihihi...przegraliście i się pultacie...hihihihi...W
                      > Wybory też przerżnie UPR ( jak zawsze)...tak jak wy ze mną...taki jest los
                      > bydlaków...
                      > Przecięż wasze chamstwo...jest chamstwem całego UPR...wy swoją postawą to
                      > udowodniliście tu na forum...
                      > hihihi...smile))
                      > L

Nigdy nie uwierzę, aby tak inteligentny, logiczny i błyskotliwy członek SLDUPy
                      jak śCierwaty Kamilek napisał list z taką ilością błędów ortograficznych i
                      gramatycznych! Ty skurwielu, oddaj śCierwatemu jego konto. Bo inaczej nie
                      będzie mógł do końca zdemaskować spisku UPRu wymierzonego w swoją cherlawą
                      osobę.

G.
                      • limakty Re: Ktoś złamał konto śCierwatego !!! 18.09.02, 09:16

> limaktykochankomurzyna napisało:
                        >
                        > > do paniluki
                        > > To nie ja zacząłem rozmowę z tobą paniluko , a pani zaczęła ze mną.
                        > > Więc ( tu puszczją mi nerwy) ----ODPIEPRZ SĘ ode
                        > > mnie....hihihihi...przegraliście i się pultacie...hihihihi...W
                        > > Wybory też przerżnie UPR ( jak zawsze)...tak jak wy ze mną...taki jest los
                        >
                        > > bydlaków...
                        > > Przecięż wasze chamstwo...jest chamstwem całego UPR...wy swoją postawą to
                        > > udowodniliście tu na forum...
                        > > hihihi...smile))
                        > > L
                        >
                        > Nigdy nie uwierzę, aby tak inteligentny, logiczny i błyskotliwy członek
                        SLDUPy
                        > jak śCierwaty Kamilek napisał list z taką ilością błędów ortograficznych i
                        > gramatycznych! Ty skurwielu, oddaj śCierwatemu jego konto. Bo inaczej nie
                        > będzie mógł do końca zdemaskować spisku UPRu wymierzonego w swoją cherlawą
                        > osobę.
                        >
                        > G.

hihihihoooooooo -panie M.B
                        smile))
                        L
                      • janusz2_ Re: Ktoś złamał konto śCierwatego !!! 18.09.02, 09:35

>
                        > Nigdy nie uwierzę, aby tak inteligentny, logiczny i błyskotliwy członek
                        SLDUPy
                        > jak śCierwaty Kamilek napisał list z taką ilością błędów ortograficznych i
                        > gramatycznych! Ty skurwielu, oddaj śCierwatemu jego konto. Bo inaczej nie
                        > będzie mógł do końca zdemaskować spisku UPRu wymierzonego w swoją cherlawą
                        > osobę.
                        >
                        > G.

Nie martw sie Galba,
                        limak "żelazna logika" go rozpracuje. Z pewnością okaże się, że jest to
                        rozgałęziony spisek, ale "żl" (żelazna logika) sobie poradzi.
                        Żeby mu tylko adminowie konta nie zablokowali...
          • limakty Re: :) a najśmieszniejsze jest, że: 17.09.02, 10:44
            ŁŻESZ galba ( zresztą jak zawsze)...dowód w analizie tekstu

> a. nigdy nie pisałem do śCierwatego "misiu-pysiu" -

PISAŁEŚ- DOWÓD - moja skrzynka - L

> b. nie oglądałem "P-F" (choć akurat scenę w barze znam)-

To może być prawda- ale ja tez nie-L

> c. nie znam Bartona (no, może jakiegoś Burtona... ale ten jest z NY)

To może tezx byc prawda- nazwisko sobie wymyśliłes moze galba i stąd możesz
            osoby nie znaxc , jednak nazwisko tak-L

> d. śCierwaty zaczyna gonić w piętkę gubiąc się w wytwarzanych przez siebie
            > wątkach... i to właśnie jest najzabawniejsze.

jeżeli ścierwo to ty , jest OK-L
            >
            > smile
            >
            > G.
            >
            > ---
            >
            > > limakty napisał:
            > >
            > > > Zbieg okoliczności te "misiu pysiu" w jednym i drugim liście( Barton
            > i
            > > > galba)....---tylko głupiec mógłby nie powiąZac tych faktów...Czy więc
            > ej
            > > trzeba
            > > > dowodów ....a mam je!

Tak to napisał LIMAK-L

> >
            > > Każdy kto pamięta "Pulp Fiction" nie ma już żadnych wątpliwości
            > > (sławetne "misiu pysiu" parki, która napadła na klientów w barze) - Galba
            > i
            > > Barton to Quentin Tarantino!!!

Tego wyżej ja nie napisałem- następne łgarstwo galby-L

> > Tylko głupiec nie mógłby powiąZać tych faktów... Czy więcej trzeba dowodów
            > ?

To rzeczywiście znów mój tekst-L

Zlepek specjalnie spreperowanych tekstów różnych osób , oto prawda galby.
            galba łże jak zawsze w żywe oczy!
            L

• xiazeluka Halo, pogotowie psychiatryczne? Tego szukacie? 17.09.02, 10:46
              limakty napisał:

> Zlepek specjalnie spreperowanych tekstów różnych osób , oto prawda galby.
              > galba łże jak zawsze w żywe oczy!

To proszę szybko przysłać karetkę wyposażoną w silne środki uspokajające!
              • janusz2_ Re: Halo, pogotowie psychiatryczne? Tego szukacie 17.09.02, 10:53
                xiazeluka napisał:

> limakty napisał:
                >
                > > Zlepek specjalnie spreperowanych tekstów różnych osób , oto prawda galby.
                > > galba łże jak zawsze w żywe oczy!
                >
                > To proszę szybko przysłać karetkę wyposażoną w silne środki uspokajające!

I coś przeciwko promieniowaniu emitowanemu przez kosmitów!!! smile))
    • limakty galba, ile masz jeszcze skrzynek....... 17.09.02, 08:02
      tak atakowaliscie mnie kompanioni , że to ja tylko mam ich moc....obudźcie się
      i popatrzcie na swoje mordeczki!!!!
      L
      • bykk Re: do Jondrusia-pytania! 17.09.02, 09:01
        Witaj Jondruś.
        Nie mogę pojąć o czym Ty piszesz? Co i do czego porównujesz?
        Dajesz przykład kicia? Słyszałeś może o tym,że tam kapusiowi co doniósł
        do klawisza na kogoś spod celi,aby mu rękę podawali,gadali z nim?
        Czy gdyby jakiś śmieć włamał się do Twojego sąsiada(np.z tego samego
        bloku),okradł go,to byś z nim pogawętki prowadził na osiedlowej ławce?
        Czy nie bałbyś się,że może w przyszłym tygodniu wpadnie do Ciebie
        z "przyjazną" wizytą do Twojego mieszkania podczas Twej nieobecności?
        Ja bym ostrzegł tak jak i Galba,całe osiedle,że to złodziej,włamywacz i śmieć.
        Nie uważasz Jondruś?
        pozdrawiam Cię
        hej!

• Gość: AndrzejG Do bykka odpowiedź IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 09:16
          Bykku
          Chodzi mi o nie stwarzanie precedensów.Na podstawie tego jednego,
          poleci potem jak po masle i potworzą się grupy nierozmawiających
          ze sobą osób.O to Ci chodzi?Nie masz przyjemności rozmawiać z gościem
          to nie rozmawiaj , jednak nawoływanie do bojkotu jest formą cenzury.
          Zresztą jako osoba wierząca powinieneś wierzyć w poprawę grzesznika.
          Zawsze występowałem przeciw cenzurze na tym forum i nie zmienię zdania.
          Były apele o nierozmawianie z Krzys52 - byłem przeciw i tak samo jestem
          teraz.Należy rozmawiać , bo tylko rozmowa może spowodować zmianę
          poglądów i zachowania.

Andrzej
          • Gość: AndrzejG Re: Do bykka odpowiedź-suplement IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 09:20
            Pamiętasz swoją furię w związku z rozmowami z Hiacyntem?
            Pisałem Ci abyś dał sobie na wstrzymanie , abyś odczekał.
            Nie wiem czy to czytałeś , ale widzę że się poprawiło miedzy wami,
            a używałeś słownictwa nieprzymierzając podobnego jak w relacjach
            z Limakiem.Dlaczego nie występowałeś wtedy z apelem o bojkot Hiacynta?

Andrzej
            • Gość: Galba Teraz przesadziłeś Andrzeju! IP: 213.17.161.* 17.09.02, 09:28
              Porównywać Hiacynta do Limaka?! Są pewne granice...

G.
              • Gość: AndrzejG Źle mnie rozumiesz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 09:35

> Porównywać Hiacynta do Limaka?! Są pewne granice...
                >
                > G.

Porównywałem używane słownictwo , a nie osoby.
                Marcinie.Nie chodzi mi w tym sporze o Limaka , tylko o zasadę.
                Gdybyś powiedział , nie rozmawiam z tobą {......tu wstaw odpowiednie epitety}
                to byłoby wszystko w porządku.Lecz nawoływanie do bojkotu osoby jest
                niebezpieczne , bo potem juz przy byle okazji sytuacja może się powtarzać
                w stosunku do innych forumowiczów , gdy ktokolwiek poczuje się urażony.
                Nie umniejszam tu Twoich powodów , bo włamanie do skrzynki jest haniebne.
                Niech chęć rozmowy kazdy rozważy w swoim sumieniu , a ty na tej podstawie
                mozesz wyrobić sobie o nim swoje zdanie - Twoje prawo.

Andrzej
                • Gość: Galba Uściślijmy jedną rzecz: IP: 213.17.161.* 17.09.02, 09:43
                  Nie napisałem:

"Od dziś bojkotujemy tego śmiecia"

tylko:

"ja z nim nie rozmawiam i sądzę, że rozmawiający z nim wystawiają sobie złe
                  świadectwo, wyjątek stanowią (dla mnie) wypowiedzi przypominające ścierwu gdzie
                  jego miejsce" (czy coś w tym stylu)

Tyle, żadnego bojkotu, zwykłe przypomnienie pewnego kanonu potocznie
                  zwanego "przyzwoitością".

G.

• Gość: AndrzejG Re: Uściślijmy jedną rzecz: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 09:48

> Nie napisałem:
                    >
                    > "Od dziś bojkotujemy tego śmiecia"
                    >
                    > tylko:
                    >
                    > "ja z nim nie rozmawiam i sądzę, że rozmawiający z nim wystawiają sobie złe
                    > świadectwo, wyjątek stanowią (dla mnie) wypowiedzi przypominające ścierwu
                    gdzie jego miejsce" (czy coś w tym stylu)
                    >
                    > Tyle, żadnego bojkotu, zwykłe przypomnienie pewnego kanonu potocznie
                    > zwanego "przyzwoitością".
                    >
                    > G.
                    >

OK.
                  • limakty Re: Uściślijmy jedną rzecz: 17.09.02, 09:49

> Nie napisałem:
                    >
                    >
                    > tylko:
                    >
                    gdzie
                    >
                    > jego miejsce" (czy coś w tym stylu)
                    >
                    >
                    > G.
                    >

przyzwoitośc galby!
                    smile))
                    L
                  • limakty Re: Uściślijmy jedną rzecz:_____do AndrzejaG 17.09.02, 09:56

> Nie napisałem:
                    >
                    >
                    > tylko:
                    >
                    gdzie
                    >
                    > jego miejsce" (czy coś w tym stylu)
                    >
                    >
                    > G.
                    >

AndrzejuG
                    A oto prawda o prawdzie galby....czy ty i tego nie dostrzegasz , że on ciągle
                    kłamie w żywae oczy?
                    Oto kopia jego postu z tego wątku...to człowiek? bez zadnych skrupułów:

Galba

Andrzeju
                    ps.
                    mógłbym dodać wiele kłamstw galby , ale czy warto ?
                    L

• bykk Re: do Jondrusia 17.09.02, 10:02
                Jondruś,właśnie dokładnie jak Galba,ja też tak uważam.
                Wyjaśnię więc o co mi biega.
                Kiedyś daaaaaawno temu na F. gadałem ze ślimakiem,na różne tematy.
                Było bardzo zabawnie,kłóciliśmuy się niemożebnie,ale było w miarę.
                Doszło do pewnego incydentu(w związku z moją śp.Matką),ja śię wkurzyłem.
                Nawrzucałem śLIMAKOWI ile wlezie. On się kapnął,że źle zrobił,przeprosił
                i było w porzo. Czasem sobie nawzajem przykładaliśmy,ale to więcej dla humoru
                niż złości. Doszło do zakapowania Siódemki i admin zabanował Siedem!
                Gdyby miał chociaż jakiś powód? Sam wcześniej kpił,wyzywał,podawał linki do
                pornusa komentował,że to Siedem,Galba,ja itp.
                Po apelach Sceptyka i innych admin Siódemkę odblokował. Prosiłem,aby śLIMAK
                wydalił ze siebie przeprosiny na F. w związku z tym. Nic nie zrobił,a raczej
                zrobił,założył konta: kurnos,swinja,wir1,vini1,rozum,kretyn5040(przy czym
                złamał prawo,bo znak "kretyn z nr." jest zastrzeżony przez Lukęsmile i jeszcze
                jakieś tam,zaczął zakładać niemożebnie wiele głupich wątków,jednego dnia
                naliczyłem ich 27!
                Ostatnio włamaniem do skrzynki Galby i czytając privy,jest po prosto śmieciem.
                Co do Hiacynta,to też do pewnego momentu było OK!
                A wszystko przez kobietysmile). Zacząłem wówczas jak mnie zaczął traktować
                tak jak widać było. Ale Hiacynt umie gadaćsmile,mimo,że ma swoje grzechy,owszem
                a kto ich nie ma?
                Bardzo byłbym Ci "dźwięczny" abyś nie porównywał kogokolwiek ze śmieciem.
                pozdrawiam Cię
                hej!
                • Gość: AndrzejG ależ bykku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 15:19
                  bykk napisał:

> Bardzo byłbym Ci "dźwięczny" abyś nie porównywał kogokolwiek ze śmieciem.
                  > pozdrawiam Cię
                  > hej!

A kiedyż to kogokolwiek tak nazwałem, czy też porównałem?
                  • Gość: Galba Ja w imieniu Bykka... IP: 213.17.161.* 17.09.02, 15:23

> bykk napisał:
                    >
                    > > Bardzo byłbym Ci "dźwięczny" abyś nie porównywał kogokolwiek ze śmieciem.
                    > > pozdrawiam Cię
                    > > hej!
                    >
                    > A kiedyż to kogokolwiek tak nazwałem, czy też porównałem?

Otóż Bykkowi chodziło o to (jak sądzę), że nieprzyzwoite jest wymieniać w
                    jednym zdaniu nicka śCierwatego i nicka jakiejkolwiek innej osoby - no chyba,
                    że chodzi o zestawienie kontrastowe.

Popraw mnie Bykku jeśli się mylę.

G.
                    • Gość: AndrzejG Re: Ja w imieniu Bykka... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 15:31

>
                      > Otóż Bykkowi chodziło o to (jak sądzę), że nieprzyzwoite jest wymieniać w
                      > jednym zdaniu nicka śCierwatego i nicka jakiejkolwiek innej osoby - no chyba,
                      > że chodzi o zestawienie kontrastowe.
                      >
                      > Popraw mnie Bykku jeśli się mylę.
                      >
                      > G.

No tak- te konwenanse.
                      Zwróć uwagę Marcinie jak łatwo o konflikt.
                      Nieznajomość konwenansów , złe zrozumienie tekstu , zapalczywość jednej
                      i drugiej strony i wojna gotowa.
                      Ale ja jestem spokojny góral.

pozdrawiam Andrzej
                      • bykk Re: do Jondrusia i Galby,bykk w swoim imieniu:)) 18.09.02, 09:25
                        Witam Panów!
                        Galba,nic tu nie ma do poprawkismile!
                        Jest tak jak piszesz.
                        Jondruś,gdybym Cię nie znał,to mogłoby być różniściesmile.
                        Wiesz zresztą,że i jam jest taki "Fernando",hehe.
                        Spokojny dopóki mnie jaki bąk nie użre!!!smile)
                        pozdrawiam serdecznie Was
                        hej!
                      • rozum Re: Ja w imieniu Bykka...do AG 18.09.02, 09:29

> Gość portalu: Galba napisał(a):
                        >
                        > >
                        > > Otóż Bykkowi chodziło o to (jak sądzę), że nieprzyzwoite jest wymieniać w
                        > > jednym zdaniu nicka śCierwatego i nicka jakiejkolwiek innej osoby - no chy
                        > ba,
                        > > że chodzi o zestawienie kontrastowe.
                        > >
                        > > Popraw mnie Bykku jeśli się mylę.
                        > >
                        > > G.
                        >
                        > No tak- te konwenanse.
                        > Zwróć uwagę Marcinie jak łatwo o konflikt.
                        > Nieznajomość konwenansów , złe zrozumienie tekstu , zapalczywość jednej
                        > i drugiej strony i wojna gotowa.
                        > Ale ja jestem spokojny góral.
                        >
                        > pozdrawiam Andrzej

z tego wszystkiego wychodzi , ze bykk to galba...kretyn galba tułmaczy co
                        przygłup bykk miał na myśli...hihihihi...wot UPR-owskie ścierwa!hihihiooooo
                        L
                        • Gość: AndrzejG miałeś pisać jako LIMAK/nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 12:13
                          • limakaty To moje drugie, lepsze ja________nt 18.09.02, 12:24
                          • limakty Re: miałeś pisać jako LIMAK/nt 18.09.02, 12:34
                            rzeczywiście zapomniałem - ale i Ty też mi nie udzielasz odpowiedzi tylko
                            konferujesz przeciwko mnie z KOMPANIONAMI.
                            L
                            ps. zaczynam podejrzewać ...a zreszta ...też masz wazną informacje ode mnie na
                            privie i co?
                            • Gość: AndrzejG Re: miałeś pisać jako LIMAK/nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 12:39
                              limakty napisał:

> rzeczywiście zapomniałem - ale i Ty też mi nie udzielasz odpowiedzi tylko
                              > konferujesz przeciwko mnie z KOMPANIONAMI.
                              > L

Dziwny jesteś.To co?Mam się zaprzeć samego siebie i wmawiać sobie,
                              że przestępstwo to jest coś wspaniałego , tylko dlatego ,że mnie zaliczysz
                              do kompanii?Nic z tego.Wyrażam swoj pogląd i do żadnej kompanii nie należę.

> ps. zaczynam podejrzewać ...a zreszta ...też masz wazną informacje ode mnie
                              na
                              > privie i co?

Piszę privy , gdy mam ważny ku temu powód.
                              • Gość: Galba Hehe, Andrzeju... IP: 213.17.161.* 18.09.02, 13:07
                                "ps. zaczynam podejrzewać ...a zreszta ..."

Ja od początku podejrzewałem, że uczestniczysz w naszym spisku na cenne życie
                                kAnalii. Teraz wręcz sie obawiam, że stoisz na jego czele...

G.
                              • bykk Re: do Jondrusia:) 18.09.02, 13:32
                                Witaj spokojny góralusmile!
                                Sam widzisz jak to jest,śmiecia na łopatę i do śmietnika,inaczej
                                mozna się upapraćsmile!
                                pozdrawiam Cię
                                hej!
                              • limakty Re: miałeś pisać jako LIMAK/nt 18.09.02, 14:43

> limakty napisał:
                                >
                                > > rzeczywiście zapomniałem - ale i Ty też mi nie udzielasz odpowiedzi tylko
                                > > konferujesz przeciwko mnie z KOMPANIONAMI.
                                > > L
                                >
                                > Dziwny jesteś.To co?Mam się zaprzeć samego siebie i wmawiać sobie,
                                > że przestępstwo to jest coś wspaniałego , tylko dlatego ,że mnie zaliczysz
                                > do kompanii?Nic z tego.Wyrażam swoj pogląd i do żadnej kompanii nie należę.
                                >
                                >
                                > > ps. zaczynam podejrzewać ...a zreszta ...też masz wazną informacje ode mni
                                > e
                                > na
                                > > privie i co?
                                >
                                > Piszę privy , gdy mam ważny ku temu powód.

1.Miałes powód , bo bałes sie o zabezpieczenie skrzynki...
                                2.Sprawa wiary poruszanej na forum wulgarum juz Cie nie interesuje?
                                3.Interesuje Cię problem włamania sie do skrzynki galby, ale juz do mojej nie -
                                chociaz zaistniała wcześniej
                                4. A juz całkowicie nie interesuje Cię sprawa inwektyw i gróźb KOMPANIONÓW ,
                                których dowody tu na forum są w tysiącach egzemplarzy...nawet gdyyś mówił z nie
                                jestęś wierzący

Podsumowanie:

Dziwna ta Twoja moralność , szczególnie jak na człowieka mocnej wiary, którą
                                tak szczycisz sie na forum. Zobacz Andrzeju - ja jestem wierzacy i nie stawiam
                                tego problemu w dyskusji...stawiam szczerość i prawdę...odnajdx mi chopc jeden
                                wulgaryzm tu na forum...ostre słowa znajdziesz , ale nie to...zobacz nikomu nie
                                udało się tego zrobić , chociaz wszyscy o to mnie oskarżają
                                Pozdrawiam ...bo jednak widzę u Ciebie ciągłą walkę między Andrzejem dobrym i
                                Andzrejam złym...tak jak to było w wątku Hołdysa.
                                Może jak przemyślisz do końca słowa papieża o miłośierdziu dla bliźnich ,
                                odnajdę w Tobie prawdziwego Andrzeja.
                                LIMAK

• bykk Re: hahahaha! Jondruś! 18.09.02, 14:51
                                  Jondruś,śmieć forumowy umoralnia!
                                  On bez wulgaryzmów? A to Ci się trafiłosmile).
                                  hej!
                                • andrzejg Re: miałeś pisać jako LIMAK/nt 18.09.02, 18:58
                                  limakty napisał:

> Dziwna ta Twoja moralność , szczególnie jak na człowieka mocnej wiary, którą
                                  > tak szczycisz sie na forum. Zobacz Andrzeju - ja jestem wierzacy i nie
                                  stawiam tego problemu w dyskusji...

A w którego Boga wierzysz?
                                  • xiazeluka Re: miałeś pisać jako LIMAK/nt 18.09.02, 20:10
                                    andrzejg napisał:

> A w którego Boga wierzysz?

Wirującego absolutnego ślimaka pod napięciem.
                                    • limakaty Jak zwykle łżesz! 19.09.02, 07:41
                                      xiazeluka napisał:

> andrzejg napisał:
                                      >
                                      > > A w którego Boga wierzysz?
                                      >
                                      > Wirującego absolutnego ślimaka pod napięciem.

Wieżę w jednego, niepodzielnego i nieomylnego Pana Doktora - On jest dobry, On
                                      jest Wszystkim, On jest prawdą, On mnie zbawi, On mi daje życiodajne pigułki.

Pan Doktor przyjmuje w psychiatryku w poniedziałki i środy między 14.00 a 17.15.

L.
                                      • d_nutka Re: Jak zwykle łżesz! 19.09.02, 07:46
                                        miał być zapowiedziany w watku koniec a to co?
                                        podnoszenie?
                                        po co?
                                        d.
                                        • limakty Re: Jak zwykle łżesz! 19.09.02, 07:54
                                          d_nutka napisała:

> miał być zapowiedziany w watku koniec a to co?
                                          > podnoszenie?
                                          > po co?
                                          > d.

Danusiu
                                          Tu jest dyskusja LIMAKA z innymi forumowiczami...do tamtej sprawy staram sie
                                          raczej nie wracac...każdy sposób jest dobry na dyskusję...choćby z Tobą i
                                          AndrzejemG...zobacz miotanie galby i kompanionów !!!...galba nawet w swej
                                          głupocie zawędrował na pl.soc.prawo...hihihi
                                          Pozdrawiam jak zawsze bardzo serdecznie.
                                          LIMAK
                                          • limakaty galba ty upeerku oddaj mój loginnn 19.09.02, 08:04
                                            chipokrysja galby upeerka to istotny potworność - złamał mi chasło i isze z
                                            mojego kąta. Ty skurczybykku jesteś żałosny_____! Tylko ten login jest
                                            ważny____!

L.
                                        • limakaty ssspierniczaj upeerowska zdziroooo____nt! 19.09.02, 07:57
                                          d_nutka napisała:

> miał być zapowiedziany w watku koniec a to co?
                                          > podnoszenie?
                                          > po co?
                                          > d.
                                  • limakty Re: miałeś pisać jako LIMAK/nt 19.09.02, 07:47
                                    andrzejg napisał:

> limakty napisał:
                                    >
                                    > > Dziwna ta Twoja moralność , szczególnie jak na człowieka mocnej wiary, któ
                                    > rą
                                    > > tak szczycisz sie na forum. Zobacz Andrzeju - ja jestem wierzacy i nie
                                    > stawiam tego problemu w dyskusji...
                                    >
                                    > A w którego Boga wierzysz?

Bóg jest jeden!...Andrzeju gdzie Twoja żelazna logika?
                                    L
                                    • Gość: AndrzejG Re: miałeś pisać jako LIMAK/nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.02, 09:16
                                      limakty napisał:

>
                                      >
                                      > Bóg jest jeden!...Andrzeju gdzie Twoja żelazna logika?
                                      > L

Jeden?A który?
                                      • limakty Re: miałeś pisać jako LIMAK/nt 19.09.02, 09:46

> limakty napisał:
                                        >
                                        > >
                                        > >
                                        > > Bóg jest jeden!...Andrzeju gdzie Twoja żelazna logika?
                                        > > L
                                        >

> Jeden?A który?

Do Andrzeja G

Twój i mój...ten jeden JEDYNY!

Ale odbieg łeś od tematu moralności tu na forum ...czyżby w swietle różnych
                                        wypowiedzi i moich zapytań do Ciebie temat był za trudny?
                                        Ten unik robisz ju ż któryś raz z kolei.
                                        Pozdrawiam
                                        LIMAK
                                        • Gość: AndrzejG Re: miałeś pisać jako LIMAK/nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.02, 09:53
                                          limakty napisał:

>
                                          >
                                          > Do Andrzeja G
                                          >
                                          > Twój i mój...ten jeden JEDYNY!
                                          >
                                          > Ale odbieg łeś od tematu moralności tu na forum ...czyżby w swietle różnych
                                          > wypowiedzi i moich zapytań do Ciebie temat był za trudny?
                                          > Ten unik robisz ju ż któryś raz z kolei.
                                          > Pozdrawiam
                                          > LIMAK

Ten o którym słyszałem mówi 'nie kradnij'-bezwarunkowo
                                          a Twój widać ,że mówi 'nie kradnij , ale czasami możesz się włamać'

Andrzej
                                          • limakty Re: miałeś pisać jako LIMAK/nt 19.09.02, 10:08

> limakty napisał:
                                            >
                                            > >
                                            > >
                                            > > Do Andrzeja G
                                            > >
                                            > > Twój i mój...ten jeden JEDYNY!
                                            > >
                                            > > Ale odbieg łeś od tematu moralności tu na forum ...czyżby w swietle różnyc
                                            > h
                                            > > wypowiedzi i moich zapytań do Ciebie temat był za trudny?
                                            > > Ten unik robisz ju ż któryś raz z kolei.
                                            > > Pozdrawiam
                                            > > LIMAK
                                            >
                                            > Ten o którym słyszałem mówi 'nie kradnij'-bezwarunkowo
                                            > a Twój widać ,że mówi 'nie kradnij , ale czasami możesz się włamać'
                                            >
                                            > Andrzej

Do Andrzeja G.

Mój mówi:
                                            "nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliżniemu swemu"

Mój mówi o miłosierdziu...pamiętasz przypowieść o rzucanie
                                            kamieniem...widocznie jednak mamy innego Boga...Mój mówi o miłości
                                            bliźniego...Twój widocznie o tym nie pamięta...
                                            Przy takiej Twojej postawie moralnej , myślę , ze wyczerpaliśmy temat.
                                            LIMAK
                                • limakty No i fajnie______nt 20.09.02, 07:55
    • limakty Kto to jest Marcin Bonecki?__________nt 17.09.02, 09:40
      • janusz2_ Re: Kto to jest Ryszard Nowak?__________nt 17.09.02, 10:50
        • limakty Re: Kto to jest Ryszard Nowak?__________nt 17.09.02, 10:57
          ja wiem kto zacz...a ty dalej durny
          L
          • janusz2_ Geniusz!!! 17.09.02, 11:58
            limakty napisał:

> ja wiem kto zacz...a ty dalej durny
            > L

Podałem przypadkową "zbitkę" imienia i nazwiska (wyszło akurat Ryszard Nowak).
            A geniusz "żelazna logika" limak wie kto to jest!!!

• Gość: siedem w kwestii technicznej IP: *.tgory.pik-net.pl 17.09.02, 10:17
      brus łylis i fracuzeczka w wielce znamiennej scenie 'pulp fikszyn'

f:
      -co to za motor? misiu pysiu
      bł:
      -to motor zeda
      f:
      -kto to jest zed? misiu pysiu
      bł:
      -zed nie żyje [org: zed iz ded smile*]

5040
      ps
      *- ten właśnie fragment jest do ciebie ślimak ty [wpisz sobie co chcesz w tym
      miejscu konfidencie]

• janusz2_ Re: w kwestii technicznej 17.09.02, 10:21

> brus łylis i fracuzeczka w wielce znamiennej scenie 'pulp fikszyn'
        >
        > f:
        > -co to za motor? misiu pysiu
        > bł:
        > -to motor zeda
        > f:
        > -kto to jest zed? misiu pysiu
        > bł:
        > -zed nie żyje [org: zed iz ded smile*]
        >
        >
        > 5040
        > ps
        > *- ten właśnie fragment jest do ciebie ślimak ty [wpisz sobie co chcesz w tym
        > miejscu konfidencie]
        >

A ja niniejszym chciałem przeprosić za przekłamanie - tekst "misiu-pysiu"
        skojarzyłem z parką organizującą napad w barze.
        Co nie zmienia faktu, że uważam za udowodnione, że Galba to Quentin
        Tarantino. smile))
        • Gość: siedem i owszem IP: *.tgory.pik-net.pl 17.09.02, 10:27
          janusz2_ napisał:

> A ja niniejszym chciałem przeprosić za przekłamanie - tekst "misiu-pysiu"
          > skojarzyłem z parką organizującą napad w barze.
          > Co nie zmienia faktu, że uważam za udowodnione, że Galba to Quentin
          > Tarantino. smile))

mozliwe, że oni też tego używali [słodki-miodowy króliczku] ponieważ żelazną
          regułą tego gatunku filmowego jest wtykanie niezauwazalnych [dla swiadomosci
          widza] klamerek łączących z pozoru autonomiczne nowelki. ja akurat zapamietałem
          dziewczynę Łylisa. całkiem możliwe że parka z baru też tak mówiła [kurde, chyba
          sobie dzisiaj zapodam płytę]

5040
          • janusz2_ Re: i owszem 17.09.02, 10:47

> janusz2_ napisał:
            >
            > > A ja niniejszym chciałem przeprosić za przekłamanie - tekst "misiu-pysiu"
            > > skojarzyłem z parką organizującą napad w barze.
            > > Co nie zmienia faktu, że uważam za udowodnione, że Galba to Quentin
            > > Tarantino. smile))
            >
            > mozliwe, że oni też tego używali [słodki-miodowy króliczku] ponieważ żelazną
            > regułą tego gatunku filmowego jest wtykanie niezauwazalnych [dla swiadomosci
            > widza] klamerek łączących z pozoru autonomiczne nowelki. ja akurat
            zapamietałem
            >
            > dziewczynę Łylisa. całkiem możliwe że parka z baru też tak mówiła [kurde,
            chyba
            >
            > sobie dzisiaj zapodam płytę]
            >

A ja kasetę (to zacofanie technologiczne) smile))
      • Gość: Pulbek blad, ze tak powiem, merytoryczny :-) IP: *.daimi.au.dk 17.09.02, 11:06

> brus łylis i fracuzeczka w wielce znamiennej scenie
        'pulp fikszyn'
        >
        > f:
        > -co to za motor? misiu pysiu
        > bł:
        > -to motor zeda
        > f:
        > -kto to jest zed? misiu pysiu
        > bł:
        > -zed nie żyje [org: zed iz ded smile*]
        >

Przepraszam ze sie wtrace, ale z przykroscia stwierdzam
        blad.

Bruce Willis w rozmowie z Fabienne nie uzywal wyrazenia
        'mysiu pysiu'. Dialog brzmial

"f - Whoose chopper is it?
        b - It's Zed's, baby
        f - Where's Zed?
        b - Zed's dead, baby. Zed's dead"

Tak wiec jak widac nie ma tu zadnych mysiow pysiow.

Mysio pysio (w oryg. 'honey bunny') pojawia sie natomiast
        w scenie w barze. Tak wiec to Janusz Drugi ma racje.

Pulbek.
        • Gość: siedem Re: blad, ze tak powiem, merytoryczny :-) IP: *.tgory.pik-net.pl 17.09.02, 11:09
          Gość portalu: Pulbek napisał(a):

> "f - Whoose chopper is it?
          > b - It's Zed's, baby
          > f - Where's Zed?
          > b - Zed's dead, baby. Zed's dead"
          >
          > Tak wiec jak widac nie ma tu zadnych mysiow pysiow.
          >
          > Mysio pysio (w oryg. 'honey bunny') pojawia sie natomiast
          > w scenie w barze. Tak wiec to Janusz Drugi ma racje.

tak siem konczy cytowanie z pamieci. jednak dalej upieram sie przy tym że Łylis
          i francuzeczka uzywali 'miodkowy króliczku' o czym mam zamiar przekonac sie
          naocznie wieczorem.

a ty oszukujesz bo odnalazłes text w internecie!

5040
          • pulbek Re: blad, ze tak powiem, merytoryczny :-) 17.09.02, 11:26

> a ty oszukujesz bo odnalazłes text w internecie!

To prawda. Ale wiedzialem ze warto szukac, ha!

Pulbek.
        • janusz2_ Re: blad, ze tak powiem, merytoryczny :-) 17.09.02, 13:01
          Gość portalu: Pulbek napisał(a):

> Mysio pysio (w oryg. 'honey bunny') pojawia sie natomiast
          > w scenie w barze. Tak wiec to Janusz Drugi ma racje.
          >
          > Pulbek.

Serdecznie dziękuję bezstronnemu sędziemu.
          To szalenie miłe przekonać się, że ma się taką dobrą pamięć smile))
    • pro100 Kilka słów o małżach 17.09.02, 10:28
      " Małże:

Wielki przegrzebek, wredny parszywy dupcyngiel wyuzdaniem ustępujący jedynie
      pospolitej małży jadalnej. A to prawdziwa dziwka, ladacznica, lafirynda,
      cynicznie skacząca z łóżka do łóżka potrawa morska o sterczących cyckach, jakby
      wyszła spod rubasznego pióra Franciszka Rabelais'a. Przy niej Fanny Hill
      wygląda jak martwy papież. I wreszccie najbardziej zdeprawowany ze wszystkich
      skorupiaków: trąbik sfałdowany. To homoseksualista najgorszego gatunku. Ten
      spedalony brzuchonóg, zboczony skorupiak, mizdrzący się mięczak, ta odrażająca,
      nadęta, wymiękła ciota otchłani wywołuje u mnie mdłości! "

Dlaczego Monty Python wielkim był? Właśnie dlatego.

anty
    • Gość: Galba Januszu, prowadzisz ryzykowną grę... IP: 213.17.161.* 17.09.02, 10:42
      ... zaczynasz denerwować śCierwatego. Jak sądzę macki tego rozgałęzionego
      spisku, który krymialista tak błyskotliwie zdemaskował zdają się coraz
      wyraźniej do ciebie prowadzić! Jeszcze jeden arogancki post skierowany do
      kamilka a cała prawda ujrzy światło dzienne: Barton, Janusz2_ i Mysiu-Pysiu to
      jedna i ta sama osoba...

Dojśc do tego można błyskotliwie łącząc login Janusz2_ z J.Travoltą co daje w
      wyniku... no kogo? Tak, niegdy byście nie zdadli! Misia-Pysia czyli Qalbę czyli
      Galbę przebranego za Siedem, który naprawdę nazywa się Jurek Skonecki!

cbdo

Galba

• limakty w tym wątku sa wszyscy kompanioni galby 17.09.02, 10:51
      Atakujecie grupowo , tak jak grupowo dokonaliście tej PROWOKACJI...tylko tak
      potraficie walczyc - czterech na jednego TCHÓRZE!!!!!!!!!@
      No może tylko janusz2 nie brał udziału w tej PROWOKACJI - ale w każdej sytuacji
      znajdzie sie jakis dureń który nie wie o co chodzi i dyskutuje.
      L
      • janusz2_ Limak to Henryk Sienkiewicz!!! 17.09.02, 10:58
        Nikt kto potrfai połaczyć podstawowe fakty nie wątpi chyba, że limak to Henryk
        Sienkiewicz.
        Oto dowód!!!
        Limak pisze "kompanioni Galby"
        Henryk Sienkiewicz m.in. w "Potopie" pisał o "kompanionach" Kmicica.
        Czyż inteligentnemu człowiekowi potrzeba więcej informacji aby skojarzyć te
        bezspornie powiązane fakty?
        • Gość: Galba Więcej! Galba to Kmicic! IP: 213.17.161.* 17.09.02, 11:06
          A może nawet Babinicz! Logika to klucz do świata śLimaków...

G.

---

janusz2_ napisał:

> Nikt kto potrfai połaczyć podstawowe fakty nie wątpi chyba, że limak to
          Henryk
          > Sienkiewicz.
          > Oto dowód!!!
          > Limak pisze "kompanioni Galby"
          > Henryk Sienkiewicz m.in. w "Potopie" pisał o "kompanionach" Kmicica.
          > Czyż inteligentnemu człowiekowi potrzeba więcej informacji aby skojarzyć te
          > bezspornie powiązane fakty?
          • Gość: luka Re: Aaaaa! No, jasne! IP: *.k.mcnet.pl 17.09.02, 11:07

> A może nawet Babinicz! Logika to klucz do świata śLimaków...

W takim razie Janusz to Radziwiłł! Imię się zgadza!
            • Gość: Galba Oczywiście! IP: 213.17.161.* 17.09.02, 11:08
              > W takim razie Janusz to Radziwiłł! Imię się zgadza!

Tylko kim w takim razie jest Xiążę? Bogusław?

G.
              • Gość: luka Re: Zdemaskowałeś mnie! Prawie! IP: *.k.mcnet.pl 17.09.02, 11:17

> Tylko kim w takim razie jest Xiążę? Bogusław?

Ja występuję w "Ogniu i mieczem"...
              • d_nutka Re: Oczywiście! 17.09.02, 12:03

> > W takim razie Janusz to Radziwiłł! Imię się zgadza!
                >
                > Tylko kim w takim razie jest Xiążę? Bogusław?
                >
                > G.

a z dużej czy z małej literki?
                smile))
                d.
        • limakty Re: Limak to Henryk Sienkiewicz!!! 17.09.02, 11:07
          janusz2_ napisał:

> Nikt kto potrfai połaczyć podstawowe fakty nie wątpi chyba, że limak to
          Henryk
          > Sienkiewicz.
          > Oto dowód!!!
          > Limak pisze "kompanioni Galby"
          > Henryk Sienkiewicz m.in. w "Potopie" pisał o "kompanionach" Kmicica.
          > Czyż inteligentnemu człowiekowi potrzeba więcej informacji aby skojarzyć te
          > bezspornie powiązane fakty?

ale zawsze mi się dobrze kojarzy janusz2 i dureń
          L
      • Gość: Galba sCierwaty demasku...ę Czworga' !!! IP: 213.17.161.* 17.09.02, 11:01
        limakty napisał:

> czterech na jednego TCHÓRZE!!!!!!!!!@

Wg nieoficjalnych przecieków z kół zbliżonych do zakładu psychiatrycznego w jej
        skład wchodzą:

1. Qalba
        2. Marcin Bonecki
        3. Barton
        4. Xenia ps.Misiu-Pysiu

G.

• Gość: G. rozpracowu...ę 4" - error /nt/ IP: 213.17.161.* 17.09.02, 11:02
          • Gość: G. Co jest złego w słowie "banda"? IP: 213.17.161.* 17.09.02, 11:04
            Dlaczego jest ono niedozwolone?

G.
        • limakty Re: sCierwaty demasku...ę Czworga' !!! 17.09.02, 11:08

> limakty napisał:
          >
          > > czterech na jednego TCHÓRZE!!!!!!!!!@
          >
          > Wg nieoficjalnych przecieków z kół zbliżonych do zakładu psychiatrycznego w
          jej
          >
          > skład wchodzą:
          >
          > 1. Qalba
          > 2. Marcin Bonecki
          > 3. Barton
          > 4. Xenia ps.Misiu-Pysiu
          >
          > G.
          >
          >
          Ztego co nam wiadomo Marcin Bonecki to ktos z UPR
          L
          • Gość: Galba A kto to jest Kamil von Pennis? IP: 213.17.161.* 17.09.02, 11:24
            Z tego co nam wiadomo to KvP to ktoś z SLD...

G.
            • Gość: siedem nie to postac z kreskówki dla dorosłych IP: *.tgory.pik-net.pl 17.09.02, 11:53

> Z tego co nam wiadomo to KvP to ktoś z SLD...
              >
              > G.

nazywa się Dickhead i Śliski w obejściu

5040
    • limakty ja sie powaznie pytam- kto to jest Marcin Bonecki? 17.09.02, 12:27
    • limakty dlaczego zablokowano dostęp do poczty UPR Wrocław? 17.09.02, 12:41
      • Gość: siedem Re: dlaczego zablokowano dostęp do poczty UPR Wro IP: *.tgory.pik-net.pl 17.09.02, 12:53
        może jakiś śliski chuj z bełchatowa już tam kombinował? nie trzymaj w
        niepewności małżu, uchyl rąbka tajemnicy

5040
    • limakty kto to jest Sławomir.R. Gawroński?______nt 17.09.02, 12:49
      • janusz2_ Re: kto to jest Robert S. Kurkowski?______nt 17.09.02, 12:52
        • limakty Re: kto to jest Robert S. Kurkowski?______nt 17.09.02, 12:57
          tylko mądry sie wygłupi,
          głupi jest po prostu GłUPI!

LIMAK ____nt
          • janusz2_ Geniusz!!! I wierszem gada! 17.09.02, 13:02
            limakty napisał:

> tylko mądry sie wygłupi,
            > głupi jest po prostu GłUPI!
            >
            > LIMAK ____nt
          • janusz2_ Re: kto to jest Robert S. Kurkowski?______nt 17.09.02, 13:04
            limakty napisał:

> GłUPI!

A umiesz napisać Ł zamiast ł?
            • bykk Re: do Janusza z dwójką 17.09.02, 13:08
              Witaj Janusz!
              W jakim języku gadasz ze śmieciem?smile
              pozdrawiam Cię
              hej!
              • limakty Re: do Janusza z dwójką_______a ja do bykka 17.09.02, 13:18
                bykk napisał:

> Witaj Janusz!
                > W jakim języku gadasz ze śmieciem?smile
                > pozdrawiam Cię
                > hej!

Kiedyś cię przeprosiłem za nieporozumienie ( pamietasz watek o dziweczynce z
                plakatu?), teraz je cofam świadomie.
                Zastanawiam się na tym czy potwór powstaje tylko w bajkach , czy tez potwór
                jest efektem kopulacji potworów?
                • janusz2_ Nie psuj sobie tym głowy kamilku 17.09.02, 13:24
                  limakty napisał:

> Zastanawiam się na tym czy potwór powstaje tylko w bajkach , czy tez potwór
                  > jest efektem kopulacji potworów?

I nie oglądaj już więcej tych strasznych bajek o potworach.
              • janusz2_ Re: do Bykk-a 17.09.02, 13:22
                bykk napisał:

> Witaj Janusz!
                > W jakim języku gadasz ze śmieciem?smile
                > pozdrawiam Cię
                > hej!

Witaj Bykk-u,
                mam nadzieję, że się dobrze bawisz smile

Pozdrawiam
                Janusz
    • limakty to nie mój parobie , ale o tobie_________nt 17.09.02, 13:03
      • Gość: siedem o! IP: *.tgory.pik-net.pl 17.09.02, 13:15
        jaka wzgarda dla ludu pracującego! wydało się arystokratyczny lewus w skorupce

5040
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka