Gość: picipolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 07:58 dochodze do wniosku ze poranny sex daje wiele kozysci. po sexie porannym pracuje wydajniej jestem wyluzowany, a i szkaradna geba mojego szefa wydaje mi sie bardziej przyjazna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n0str0m0 lepsze rozwiazanie... IP: 202.108.191.* 19.09.02, 08:30 jesli sex jest li tylko lekarstwem na oblesna gembe szefa proponuje co nastepuje opcja 1 niech idzie na operacje plastyczna opcja 2 zwolnij sie z pracy opcja 3 dawaj w kanal lub smaz blanty natomiast zone/dziewczyne/kochanka/koze/krzeslo lub renie grabowska zostaw w spokoju i nie traktuj jako remedium na nieestetyke tego swiata nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: lepsze rozwiazanie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 10:21 Seks powinien służyć prokreacji a nie zastepować poranną kawę Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 Re: lepsze rozwiazanie... brawo janusz... :) IP: 202.108.191.* 19.09.02, 10:24 tylko co poczac z 365 poczetymi dziecmi (i to tylko w jeden rok...) nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: Skierować do pracy... IP: 195.94.204.* 19.09.02, 10:33 ...przy budowie autostrad. I problem winiet zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Skierować do pracy... IP: *.man.bialystok.pl 19.09.02, 12:17 A co ma piernik do wiatraka, puknijcie sie w glowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: Skierować do pracy... IP: 195.94.204.* 19.09.02, 13:11 Do seksu (porannego, wieczornego, byle nie poronionego !) potrzeba (również) odrobiny poczucia humoru. W przeciwnym razie kończy się to wszystko MARTY- rologią ! Oj, jak ja bym chiał być małolatem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLIK Rdo MARTY IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 18:01 4.00 TEŻ PORA PRZYSTANEK PRZED DWORCEM GL. TEŻ MIEJSCE ZRÓB TO TAM TYLKO KTO CIĘ WEŻMIE JAK Z CIEBIE JAD TRYSKA?????? POZDRAWIAM ŻYCZĄC ORGAZMU KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: lepsze rozwiazanie... brawo janusz... :) 19.09.02, 10:43 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > tylko co poczac > z 365 poczetymi dziecmi > (i to tylko w jeden rok...) > > nostromo NIE POCZYNAĆ! tylko wtedy jak się ma szefa jak ta lala... to i sex poranny nie zaszkodzi. nie powinien. ale to tylko hipoteza. )) d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: lepsze rozwiazanie... brawo janusz... :) IP: *.man.bialystok.pl 19.09.02, 12:20 No nie przesadzajcie seks to przyjemnosc, bez wiekszego znaczenia jest pora dnia lub nocy, jest wiele innych czynnikow , ktore decyduja o satysfakcji ale nie bede was uswiadamiac bo nie wiem ile macie lat a z malolatami na takie tematy nie rozmawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: lepsze rozwiazanie... brawo janusz... :) IP: *.man.bialystok.pl 19.09.02, 12:14 tak sie nie da chocby nie wiem jak sie strony staraly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: lepsze rozwiazanie... IP: *.man.bialystok.pl 19.09.02, 12:11 A w jakim Ty wieku zyjesz? Idz do ksiedza niech ci wytlumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: lepsze rozwiazanie... 19.09.02, 13:02 "..czy Pani Marta jest grzechu warta...." ale to nie ja śpiewam. )) d. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: poranny sex 19.09.02, 16:58 Gość portalu: picipolo napisał(a): > dochodze do wniosku ze poranny sex daje wiele kozysci. po sexie porannym > pracuje wydajniej jestem wyluzowany, a i szkaradna geba mojego szefa wydaje > mi sie bardziej przyjazna. Seks przynosi korzysci o kazdej porze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 __Wybacz wscibskosc, ale...__ IP: *.proxy.aol.com 19.09.02, 17:50 ...czy na czas tego porannego seksu zaslaniasz szkaradna morde szefa gazeta? .. Pytam bo moze sie przydac. .. Pzdr. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: __Wybacz wscibskosc, ale...__ 19.09.02, 18:04 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > ...czy na czas tego porannego seksu zaslaniasz szkaradna morde szefa gazeta? > .. > Pytam bo moze sie przydac. > .. > Pzdr. > K.P. Hehe!! Myslisz ze picipolo ten seks poranny z szefem ucina? uch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: __Wybacz wscibskosc, ale...__ IP: *.proxy.aol.com 19.09.02, 18:07 _helga napisała: > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > ...czy na czas tego porannego seksu zaslaniasz szkaradna morde szefa gazet > a? > > .. > > Pytam bo moze sie przydac. > > .. > > Pzdr. > > K.P. > > Hehe!! Myslisz ze picipolo ten seks poranny z szefem ucina? uch > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszatek Re: __Wybacz wscibskosc, ale...__ IP: 5.2.* / 199.43.14.* 19.09.02, 18:31 mnie z kolei zastanowilo do czego krzysiowi przydac sie moze taka informacja o tym czy szkaradna morde szefa zslaniac gazeta czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: __Wybacz wscibskosc, ale...__ IP: *.proxy.aol.com 19.09.02, 19:49 Gość portalu: kszatek napisał(a): > mnie z kolei zastanowilo do czego krzysiowi przydac sie moze taka informacja o tym czy szkaradna morde szefa zslaniac gazeta czy nie... .. :::::::: Ja nie napisalem, ze MNIE moze sie przydac. A czy nie moze przydac sie Tobie ) .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś