marianna.rokita 26.10.05, 12:52 moj podszywek, nowym minstrem MSWiA...ciekawe, czy moje zrodlo nie zawiodlo tym razem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Smutne? 26.10.05, 13:06 Nie wiesz o tym sasiku? Ale to nie jest smutne Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: ? 26.10.05, 13:10 No mowie, ze Juan Maria nowym ministrem. Smutno bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Odbiegasz od tematu.;))) 26.10.05, 13:19 Przeciez mnie znasz Nawet z priwowJestes JEDYNYM facetem na swiecie o takich pogladach ( patrz twoich milion postow o "pejsatych",dioprowadzajacych mnie do snatu furii), z ktorym rozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 E tam-poglądach... 26.10.05, 13:26 Trochę się widziało i przeżyło.Poglądy to chyba coś stałego i niezmiennego.Owszem.Ale to nade wszystko widzenie świata a swiat jest z każdej strony inny...-i nie dam się wsadzić do szuflady.Zawsze wyskoczę jak diabeł z pudełka)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: E tam-poglądach... 26.10.05, 13:30 To wyskakuj.Ba na razie pachniesz mi antysemityzmem lub fobia.Mimo,ze Cie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Jak ja lubię eufemizmy.Pełno ich. 26.10.05, 13:38 "pachniesz" negatywnie albo brzydko to inaczej cuchniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Jak ja lubię eufemizmy.Pełno ich. 26.10.05, 13:40 Tak antysemityzm wydziela dla mnie nieprzyjemna won.Natomiast dla kazdego jest to sprawa indywidualna. Nie mniej jednak cos Cie lubie, i nie moge zgadnac dlaczego!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Re: Jak ja lubię eufemizmy.Pełno ich. 26.10.05, 13:49 Odwazejmniam sympatię...i nawet nie zgaduję czemu.Więcej nadam Ci na pocztę.Teraz wychodzę.3maj się. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Jak ja lubię eufemizmy.Pełno ich. 26.10.05, 13:52 okizatem czekam..I nie wrzeszcz pls, w co drugim watku o "pejsatych", bo mi sie moja szuflada z hukiem zamyka Milego dnia sasie Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 I jeszcze jedno.Proszę o precyję. 26.10.05, 13:17 Nie ministrem tylko ministrantem. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: I jeszcze jedno.Proszę o precyję. 26.10.05, 13:18 minstrantem to byl Dorn...Kiedys Odpowiedz Link Zgłoś