Dodaj do ulubionych

Nowy autorytet moralny Snajpera.

29.09.02, 05:16
Snajper jak wszystkim wiadomo, nie lubi antysemitow, a nawet ich tropi i
poucza. Pewnie ze wzgledu na swoj poprawny politycznie swiatopoglad znalazl
sobie nowy autorytet moralny. Cytuje taka wypowiedz tego autorytetu moralnego
o niku KAT na moj temat, jak rozumiem po to, zeby udowodnic jaka jestem
straszna swinia:

helga co ty wiesz o tym jak raz wpisujesz się jako zsypek innym razem jako
helga>Kurwą albo chujem żydowskim jesteś i tyle .A twój syjonizm ci wyjdzie
dupą jak ci zerżną twoją godność jakieś dwa skinheads!!!!!!
Precz z syjonizmem!!!!!!!!!!

Post Snajpera z jego nowym autorytetem moralnym jest tutaj:
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=1022538&a=3114621

Nic dodac, nic ujac, oprocz brawo, Snajper! Niech zyje tropienie antysemitow!
Ja ci nawet pomoge. Twoj nowy autorytet moralny jeszcze lepsze kawalki na moj
temat pisal. Rownoczesnie oswiadczam ze jestes skonczony, facet. Nie
zaslugujesz zeby twoje posty czytac, a tym bardziej na nie odpowiadac.

Dlaczego nikt nie zajebie Helgi? to pokilus!!
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=1273838&a=1273838
Helga to ,kuirwa którą należy z Poolski usunąć
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=396&w=1273770&a=1273770

Helga????Co??????Ty K.......wo!!!!!!!! (Za okupacjii takie ściery kroiło się
na krzyż albo na zero!!! Więc uważaj!!!!!!!
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=396&w=1217378&a=1217378
Co? Tez masz ochote golic na krzyza? A moze tancowac w glanach jak po
trampolinie? To tez cytacik z twego autorytetu moralnego. A moze tym postem
cie tak KAT ujal?

Pluję każdemu żydowi w Krakowie!Polecam! (w watku KAT liczy ilu Zydow zginelo
w Izraelu oraz powiada, ze Zydzi przyjezdzaja do Auschwitz zeby zobaczyc jaki
los ich czeka za Palestyne)
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=396&w=1355574&a=1355574
A moze tym, jak KAT sie wynurza, ze Vist byl jego nauczycielem?
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=1214039&a=1217324
Wiecej wypiskow ze swego nowego autorytetu moralnego znajdziesz tutaj:
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=1022538&a=3104805
Obserwuj wątek
    • _helga Ps. Tak na koniec. 29.09.02, 05:19
      Gratuluje doboru cytatu. Pewnie sie onanizowales jak czytales o tym jak mi
      skinhedzi dupe zerzna.
      Forumowiczow przepraszam za bluzg. To cytat za Snajperem.
      • Gość: snajper Re: Ps. Tak na koniec. IP: *.acn.waw.pl 29.09.02, 05:22
        _helga napisała:

> Gratuluje doboru cytatu. Pewnie sie onanizowales jak czytales o tym jak mi
        > skinhedzi dupe zerzna.

Nie sądź innych według siebie. smile)

Snajper.

• Gość: krzys52 Zaszokowalas mnie Helgo tym Snajperem... IP: *.proxy.aol.com 29.09.02, 05:28
        ...az mi sie wierzyc nie chce, ze Snajpera stac jest na takie numery.
        Z drugiej strony mam nadzieje, ze Twoja prezentacja nie jest fabrykacja. Wielka
        to nadzieja.
        ..
        Pozdr
        K.P.
        ..
        PS....Swoja droga zbsolutnie nie moge zrozumiec tych waszych idiotycznych
        przepychanek o nic. Przeciez jest tyle rzeczy ktore powinny was laczyc - nie
        dzielic. Po cholere wiec tracicie energie na wzajemne kopanie sie.
        • _helga Re: Zaszokowalas mnie Helgo tym Snajperem... 29.09.02, 05:33
          Gość portalu: krzys52 napisał(a):

> ...az mi sie wierzyc nie chce, ze Snajpera stac jest na takie numery.
          > Z drugiej strony mam nadzieje, ze Twoja prezentacja nie jest fabrykacja.
          Wielka
          >
          > to nadzieja.
          > ..
          > Pozdr
          > K.P.
          > ..
          > PS....Swoja droga zbsolutnie nie moge zrozumiec tych waszych idiotycznych
          > przepychanek o nic. Przeciez jest tyle rzeczy ktore powinny was laczyc - nie
          > dzielic. Po cholere wiec tracicie energie na wzajemne kopanie sie.

To nie jest przepychanka o nic. Sam sobie te linki sprawdz. Po prostu bydlak
          sie zapienil i nie skontrolowal co robi.
          • Gość: krzys52 Re: Zaszokowalas mnie Helgo tym Snajperem... IP: *.proxy.aol.com 29.09.02, 05:50
            Zarzucasz Snajperowi antysemityzm a to dla mnie jest cos zupelnie nowego. Znam
            goscia z wielu rozsadnych wypowiedzi czy uwag. Akurat jemu nie zarzucalbym
            antysemityzmu.
            Nie mozna takze obciazac Snajpera za jego nie-negatywna postawe w stosunku do
            kogos tam. To jest tylko forum i kontekty maja roznorodny charakter.
            Popatrze Helga, obok macie takiego Euromira, na przyklad - faceta chorego wrecz
            na "antysemickiego syfa". Bardzo duzo zla czyni na F. ten czlowiek. Tymczasem
            Ty oraz Snajper uwiklaliscie sie w jakies beznadziejne wojny i tracenie energii.
            Doprawdy nie moge zrozumiec tego zacietrzewienia sad
            ..
            K.P.
            • Gość: snajper Nie dziwię się. :)) IP: *.acn.waw.pl 29.09.02, 05:57

> Zarzucasz Snajperowi antysemityzm a to dla mnie jest cos zupelnie nowego. Znam
              > goscia z wielu rozsadnych wypowiedzi czy uwag. Akurat jemu nie zarzucalbym
              > antysemityzmu.

Ależ Krzysiu, dla Helgi antysemitą jest każdy, kto się z nią nie zgadza. W ten
              sposób może pisać, że >walczy< z antysemitami. Oczywiście tych prawdziwych z
              daleka omija.

> Nie mozna takze obciazac Snajpera za jego nie-negatywna postawe w stosunku do
              > kogos tam. To jest tylko forum i kontekty maja roznorodny charakter.
              > Popatrze Helga,obok macie takiego Euromira, na przyklad - faceta chorego wrecz
              > na "antysemickiego syfa". Bardzo duzo zla czyni na F. ten czlowiek.

Pszepraszam bardzo. Euromir jaki jest, taki jest, ale nie zauważyłem, aby zło
              na forum czynił. Ma swoje poglądy, potrafi dyskutować z ludźmi o pogladach
              innych (sławna dyskusja Euromira ze Stroikiem).

> Tymczasem
              > Ty oraz Snajper uwiklaliscie sie w jakies beznadziejne wojny i tracenie
              > energii.
              > Doprawdy nie moge zrozumiec tego zacietrzewienia sad
              > ..
              > K.P.

Snajper.
              • Gość: krzys52 Re: Nie dziwię się. :)) IP: *.proxy.aol.com 29.09.02, 08:49
                Gość portalu: snajper napisał(a):

>
                > Pszepraszam bardzo. Euromir jaki jest, taki jest, ale nie zauważyłem, aby zło
                > na forum czynił. Ma swoje poglądy, potrafi dyskutować z ludźmi o pogladach
                > innych (sławna dyskusja Euromira ze Stroikiem).
                >
                > Snajper.
                ..
                ::::
                ..
                To znaczy, Snajper - jaki jest Euromir? Jakie sa te jego poglady?
                ..
                Bo wedlug mnie jest to facet caly nasaczony ta antyzydowska zgnilizna. To co on
                zaserwowal aktualnie (Antyjudaizm Antychrzescijanizm) jest przede wszystkim
                jego wymyslem, co z grubsza takze mam gdzies, bo to nie moj biznes by bronic
                zydowskich interesow. Niemniej, dyskutujac ze mna, Euromir udaje gluchego i
                nieobecnego wtedy gdy sprawy nie rozwijaja sie po jego mysli. Euromir nabiera
                wtedy wody w gebe, ewentualnie obraza sie - by za jakis czas znow zaserwowac
                ten sam chory kawalek, ktory wczesniej (takze przeze mnie) zostal rozbity w
                puch. A ja cholernie nie lubie gdy zapraszajacy do dyskusji probuje zrobic ze
                mnie balona, albowiem jego zasadniczym celem jest prezentacja wlasnych chorych
                wynurzen i powtarzanie ich bez wzgledu na argumenty.
                Nie wiem jak przebiegala dyskusja Stoika z Euromirem (jesli dotyczyla tego
                samego) ale wierze, ze akurat tych dwoch potrafi rozmawiac kulturalnie. Ba,
                najwazniejszy dla nich jest wlasnie kulturalny przebieg polemiki. Reszta,
                zauwazylem, jest malo wazna. No coz, Snajper - nie dla mnie. Ja cholernie nie
                lubie manipulantow i lawirantow. I jak jest taki przy okazji skurwysynem i
                bigotem to zeby nie wiem jak kulturalnie staral sie zamaskowac i wypasc to ja i
                tak mu to powiem. A Euromir jest rznacym kulturalnego badacza skurwysynem
                antysemita. Dlatego wlasnie serwuje te same antyzydowskie kawalki.
                Czy wolno mu byc antysemita? Alez oczywiscie ze tak. A czy mnie wolno go tepic?
                No jak myslisz, Snajper?
                Odezwiesz sie, czy znow nie zauwazysz?
                ..
                K.P.

• Gość: Ania Re: Male pytanie do Krzysia IP: *.upc.chello.be 29.09.02, 09:06
                  Oburza cie antysemityzm.Co powiesz jednak o swojej nienawisci do katolicyzmu?
                  Czy opluwanie przez ciebie symboli katolickich jest w porzadku?
                  Potepiasz antysemityzm ale swoja wlasna nienawisc do katolicyzmu uwazasz za
                  cos calkiem normalnego.Mentalnosc Kalego?I jeszcze jedno .Moge spytac jakiego
                  jestes wyznania?Ja jestem ateistka ,ale katolikow szanuje tak jak innych
                  ludzi.Sa dobrzy i zli tak samo jak sa zli i dobrzy Zydzi.
                  • Gość: krzys52 Spadaj IP: *.proxy.aol.com 29.09.02, 09:14
                    Gość portalu: Ania napisał(a):

> Oburza cie antysemityzm.Co powiesz jednak o swojej nienawisci do katolicyzmu?
                    > Czy opluwanie przez ciebie symboli katolickich jest w porzadku?
                    > Potepiasz antysemityzm ale swoja wlasna nienawisc do katolicyzmu uwazasz za
                    > cos calkiem normalnego.Mentalnosc Kalego?I jeszcze jedno .Moge spytac jakiego
                    > jestes wyznania?Ja jestem ateistka ,ale katolikow szanuje tak jak innych
                    > ludzi.Sa dobrzy i zli tak samo jak sa zli i dobrzy Zydzi.
                    ..
                    ::::::::::
                    ..
                    Aniu, mialem juz te nieprzyjemnosc z toba i wiem, ze ani nie jestes dla mnie
                    partnerem do dyskusji, ani do rozmow o pogodzie. Masz dziecko za duzy pysk a za
                    maly rozum. Gdy ci sie odmieni - zglos sie. Inaczej trudzisz sie po proznicy.
                    ..
                    W dodatku jestes kolejna "ateistka-klerykalem" a takimi to ja sie po prostu
                    brzydze.
                    ..
                    K.P.
                    • Gość: Ania Re:Sam Spadaj IP: *.upc.chello.be 29.09.02, 09:20

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                      >
                      > > Oburza cie antysemityzm.Co powiesz jednak o swojej nienawisci do katolicyz
                      > mu?
                      > > Czy opluwanie przez ciebie symboli katolickich jest w porzadku?
                      > > Potepiasz antysemityzm ale swoja wlasna nienawisc do katolicyzmu uwazasz
                      > za
                      > > cos calkiem normalnego.Mentalnosc Kalego?I jeszcze jedno .Moge spytac jaki
                      > ego
                      > > jestes wyznania?Ja jestem ateistka ,ale katolikow szanuje tak jak innych
                      > > ludzi.Sa dobrzy i zli tak samo jak sa zli i dobrzy Zydzi.
                      > ..
                      > ::::::::::
                      > ..
                      > Aniu, mialem juz te nieprzyjemnosc z toba i wiem, ze ani nie jestes dla mnie
                      > partnerem do dyskusji, ani do rozmow o pogodzie. Masz dziecko za duzy pysk a
                      za
                      >
                      > maly rozum. Gdy ci sie odmieni - zglos sie. Inaczej trudzisz sie po proznicy.
                      > ..
                      > W dodatku jestes kolejna "ateistka-klerykalem" a takimi to ja sie po prostu
                      > brzydze.
                      > ..
                      > K.P.

I ja sie toba brzydze.A tym postem udowodniles,ze to ty masz duzy pysk i maly
                      rozum.Na spokojny post wylala ci sie brudna piana z geby.Tak to juz jest z tymi
                      tolerantami,ktorzy nakazyja kochac innych a sami zieja nienawiscia.
                    • xiazeluka Re: Chamie52 29.09.02, 10:28

za

Kretynie52, trzymaj pysk krócej, kiedy dama mimo wszystko robi ci łaskę i
                      zaszczyca cię swoim cennym czasem.

No i na koniec w zastępstwie kol. Sceptyka: won chamie z Forum!
                    • Gość: pollak Re: Spadaj IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 10:58

> ..
                      > ::::::::::
                      > ..
                      za
                      >
                      > ..
                      > W dodatku jestes kolejna "ateistka-klerykalem" a takimi to ja sie po prostu
                      > brzydze.
                      > ..
                      > K.P.

Biedny Krzyś, znowu mu się majaczy. A i idze nowy miesiąc, więc musi być teraz
                      szczególnie podniecony, będzie przecież wklejał swoje brednie.
              • _helga Re: Do Krzysia 29.09.02, 18:01

>
                >

Wlasnie to mi przeszkadza. Akurat sie zgadzamy co do Euromira. Ale dla
                SSnajpfhurera Euromir jest cywilizowanym czlowiekiem 'ktory dyskutowac
                potrafi'. Antysemitow do wytaczania armat gdzie indziej widzi. Na przyklad w
                osobie Perly czy kogokolwiek. A jak trzeba postraszyc, to znajdzie post ze
                skinhedami i gwalceniem.
                • Gość: krzys52 Re: Od Krzysia IP: *.proxy.aol.com 29.09.02, 18:31
                  _helga napisała:

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                  >
                  > >
                  Pszepraszam bardzo. Euromir jaki jest, taki jest, ale nie zauważyłem, aby
                  zło na forum czynił. Ma swoje poglądy, potrafi dyskutować z ludźmi o pogladach
                  innych (sławna dyskusja Euromira ze Stroikiem).
                  > >
                  >
                  > Wlasnie to mi przeszkadza. Akurat sie zgadzamy co do Euromira. Ale dla
                  > SSnajpfhurera Euromir jest cywilizowanym czlowiekiem 'ktory dyskutowac
                  > potrafi'. Antysemitow do wytaczania armat gdzie indziej widzi. Na przyklad w
                  > osobie Perly czy kogokolwiek. A jak trzeba postraszyc, to znajdzie post ze
                  > skinhedami i gwalceniem.
                  >
                  >
                  • _helga Re: Od Krzysia 29.09.02, 19:19

> Helgo, zarowno antysemici nie sa sobie rowni jak i ludzie im niechetni. Nie
                    > miej do Snajpera pretensji o to, ze nie jest taki zaciekly jak Ty.

Zwracam ci uprzejmie uwage, ze akurat ja nikogo nie tropie. Jesli juz o
                    zacieklosci mowic, to zaciekle byl 'tropiony' Perla, i nie tylko on. I na pewno
                    nie przeze mnie. Wrecz przeciwnie, powiedzialabym.
                • Gość: snajper Re: Do Helgi. IP: *.acn.waw.pl 29.09.02, 22:00
                  _helga napisała:

>
                  > > Przepraszam bardzo. Euromir jaki jest, taki jest, ale nie zauważyłem, aby
                  > > zło na forum czynił. Ma swoje poglądy, potrafi dyskutować z ludźmi o pogla
                  > > dach innych (sławna dyskusja Euromira ze Stroikiem).
                  >
                  > Wlasnie to mi przeszkadza. Akurat sie zgadzamy co do Euromira. Ale dla
                  > SSnajpfhurera Euromir jest cywilizowanym czlowiekiem 'ktory dyskutowac
                  > potrafi'.

Bo także wśród antysemitów są ludzie inteligentni i potrafiący dyskutować. Ja
                  nie jestem zwolennikiem karania za poglądy.

> Antysemitow do wytaczania armat gdzie indziej widzi. Na przyklad w
                  > osobie Perly czy kogokolwiek.

Nigdzie nie napisałem, że Perłę uważam za antysemitę. Wprost przeciwnie,
                  napisałem, że tak nie uważam. Natomiast npisałem też, że Tyu miał powody aby
                  napisać to, co napisał. A te powody są w postach Perły. Przyznały to także inne
                  osoby.

> A jak trzeba postraszyc, to znajdzie post ze skinhedami i gwalceniem.

Postraszyć ???? Nie. Jak trzeba pokazać, że inni też cytować umieją. Wybiórczo.

A zło na forum, to przede wszystkim kłamstwa. Bo one wprowadzają największe
                  zamieszanie w nasze wirtualne istnienie. Dlatego dla mnie zawsze największym
                  wrogiem będzie oszust, kłamca, oszczerca. A w tej kategorii jesteś w moim
                  rankingu wraz z Perłą na czołowych miejscach.

Snajper.

• Gość: snajper Nie daj się zaskakiwać oszustom. IP: *.acn.waw.pl 29.09.02, 06:08

> ...az mi sie wierzyc nie chce, ze Snajpera stac jest na takie numery.
          > Z drugiej strony mam nadzieje, ze Twoja prezentacja nie jest fabrykacja.

Oczywiście, że jest. Już choćby z tytułu postu wynika, że to nie są moje słowa,
          tylko podanego w tytule autora. Link w treści postu jest do oryginalnego postu,
          z którego cytat jest wziety. Helga oczywiście manipuluje postem, aby sie
          wydawało, że są to moje słowa.

> Wielka to nadzieja.
          > ..
          > Pozdr
          > K.P.
          > ..
          > PS....Swoja droga zbsolutnie nie moge zrozumiec tych waszych idiotycznych
          > przepychanek o nic. Przeciez jest tyle rzeczy ktore powinny was laczyc - nie
          > dzielic. Po cholere wiec tracicie energie na wzajemne kopanie sie.

Pozdrawiam.
    • _helga Do admina. 29.09.02, 05:24
      Prosze tego watku nie wycinac.
    • _helga Do kompletu z tej samej ekipy poprawnej polityczni 29.09.02, 05:31

W zasadzie do Helgi
      Autor: inkatha@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 24-02-2002 02:48 +

Ten watek to w azasadzie jest tylko do Helgi.
      Zaluje, ze nie moge go skierowac do jewrejskich kundli typu jojo, czy jakis tam
      YYY - bo niestety odleglosc troche jakby za duza do tych karlow umyslowych.

A wiec droga Helgo po koleismile
      1. Przystopuj trosze, ze swoimi wypowiedziami oczerniajacymi Polakow i Polske.
      Mieszkasz w tym kraju wiec powinno ci raczej zalezec, azeby byl dobrze
      postrzegany. Jakos nie moge zrozumiec u ciebie nienawisci do wszelkich
      nacjonalizmow i przemocy, a jednoczesnie akceptacje tychze w wypowiedziach
      (jakze obrzydliwych) tych "dzentelmenow" z NY, o ktorych wczesniej wspomnialem.
      2. Jak ktos mi pluje w twarz (a tobie sie to czesto zdarza i jeszcze irytujaco
      glupa rzniesz) - to ja w takich sytuacjach wale prosto w morde.

A teraz do rzeczy:
      - jestem Wroclawiakiem
      - nie lubie rasizmu, nacjonalizmu (rowniez w wydaniu Zydowskim) i przemocy
      - nie lubie moralnosci Kalego
      - nie lubie jak mi sie przypisuje poglady do ktorych mi daleko
      - nie lubie demagogii, chamstwa i zaklamania

Bardzo zaluje, ze kieruje ten post do Ciebie wlasnie a nie do Twoich "kumpli".
      Jak wiesz zapewne - Wroclaw jest w Polsce najbardziej preznym osrodkiem
      nacjonalizmu polskiego. Tu najwiecej zwolennikow ma NOP. Z Wroclawia pochodzi
      charyzmatyczna (nie dla mnie - bynajmniej) narodowa kapela "Legion". Tu
      narodowcy przeprowadzali i (mam nadzieje przeprowadzaja nadal - bo z tym sie
      jedynie z nimi zgadzam) fizyczna eliminacje dresiarzy, ktorzy handluja
      narkotykami w szkolach podstawowych. Wielu ich trafilo na intensywna terapie
      po "interwencji" NOP-owcow. Na pewno, nie spodobaloby sie im rowniez to co
      prezentujesz na tyn forum.
      Tak wiec moja rada - przystopuj troche, bo obrazanie ludzi jest naganne - a za
      swoje slowa trzeba brac ODPOWIEDZIALNOSC

Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.

z watku:
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=1219911&a=1219911

Ja tez pozdrawiam i milej niedzieli zycze.
      Helga
      • Gość: Ania Re: Do kompletu z tej samej ekipy poprawnej polit IP: *.upc.chello.be 29.09.02, 07:31
        _helga napisała:

>
        > W zasadzie do Helgi
        > Autor: inkatha@NOSPAM.gazeta.pl
        > Data: 24-02-2002 02:48 +
        >
        >
        > Ten watek to w azasadzie jest tylko do Helgi.
        > Zaluje, ze nie moge go skierowac do jewrejskich kundli typu jojo, czy jakis
        tam
        >
        > YYY - bo niestety odleglosc troche jakby za duza do tych karlow umyslowych.
        >
        > A wiec droga Helgo po koleismile
        > 1. Przystopuj trosze, ze swoimi wypowiedziami oczerniajacymi Polakow i
        Polske.
        > Mieszkasz w tym kraju wiec powinno ci raczej zalezec, azeby byl dobrze
        > postrzegany. Jakos nie moge zrozumiec u ciebie nienawisci do wszelkich
        > nacjonalizmow i przemocy, a jednoczesnie akceptacje tychze w wypowiedziach
        > (jakze obrzydliwych) tych "dzentelmenow" z NY, o ktorych wczesniej
        wspomnialem.
        > 2. Jak ktos mi pluje w twarz (a tobie sie to czesto zdarza i jeszcze
        irytujaco
        > glupa rzniesz) - to ja w takich sytuacjach wale prosto w morde.
        >
        > A teraz do rzeczy:
        > - jestem Wroclawiakiem
        > - nie lubie rasizmu, nacjonalizmu (rowniez w wydaniu Zydowskim) i przemocy
        > - nie lubie moralnosci Kalego
        > - nie lubie jak mi sie przypisuje poglady do ktorych mi daleko
        > - nie lubie demagogii, chamstwa i zaklamania
        >
        > Bardzo zaluje, ze kieruje ten post do Ciebie wlasnie a nie do Twoich "kumpli".
        > Jak wiesz zapewne - Wroclaw jest w Polsce najbardziej preznym osrodkiem
        > nacjonalizmu polskiego. Tu najwiecej zwolennikow ma NOP. Z Wroclawia pochodzi
        > charyzmatyczna (nie dla mnie - bynajmniej) narodowa kapela "Legion". Tu
        > narodowcy przeprowadzali i (mam nadzieje przeprowadzaja nadal - bo z tym sie
        > jedynie z nimi zgadzam) fizyczna eliminacje dresiarzy, ktorzy handluja
        > narkotykami w szkolach podstawowych. Wielu ich trafilo na intensywna terapie
        > po "interwencji" NOP-owcow. Na pewno, nie spodobaloby sie im rowniez to co
        > prezentujesz na tyn forum.
        > Tak wiec moja rada - przystopuj troche, bo obrazanie ludzi jest naganne - a
        za
        > swoje slowa trzeba brac ODPOWIEDZIALNOSC
        >
        > Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.
        >
        > z watku:
        > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
        f=50&w=1219911&a=
        > 1219911"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
        f=50&w=12
        > 19911&a=1219911</a>
        >
        >
        > Ja tez pozdrawiam i milej niedzieli zycze.
        > Helga

no i o co ci chodzi?Napisal ci czlowiek co o tobie mysli.Napisal bez bluzgow.
        Jaka dostal odpowiedz od twojej ekipy?
        Jak bys miala troche wstydu to bys tego nie przytaczala.
        Vista widzisz wszedzie .To chyba jakas paranoja.
        • Gość: snajper Paranoje Helgi. IP: *.acn.waw.pl 29.09.02, 07:45

> _helga napisała:
          >
          > >
          > > W zasadzie do Helgi
          > > Autor: inkatha@NOSPAM.gazeta.pl
          > > Data: 24-02-2002 02:48 +
          > >
          > >
          > > Ten watek to w azasadzie jest tylko do Helgi.
          > > Zaluje, ze nie moge go skierowac do jewrejskich kundli typu jojo, czy jaki
          > s
          > tam
          > >
          > > YYY - bo niestety odleglosc troche jakby za duza do tych karlow umyslowych
          > .
          > >
          > > A wiec droga Helgo po koleismile
          > > 1. Przystopuj trosze, ze swoimi wypowiedziami oczerniajacymi Polakow i
          > Polske.
          > > Mieszkasz w tym kraju wiec powinno ci raczej zalezec, azeby byl dobrze
          > > postrzegany. Jakos nie moge zrozumiec u ciebie nienawisci do wszelkich
          > > nacjonalizmow i przemocy, a jednoczesnie akceptacje tychze w wypowiedziach
          >
          > > (jakze obrzydliwych) tych "dzentelmenow" z NY, o ktorych wczesniej
          > wspomnialem.
          > > 2. Jak ktos mi pluje w twarz (a tobie sie to czesto zdarza i jeszcze
          > irytujaco
          > > glupa rzniesz) - to ja w takich sytuacjach wale prosto w morde.
          > >
          > > A teraz do rzeczy:
          > > - jestem Wroclawiakiem
          > > - nie lubie rasizmu, nacjonalizmu (rowniez w wydaniu Zydowskim) i przemocy
          > > - nie lubie moralnosci Kalego
          > > - nie lubie jak mi sie przypisuje poglady do ktorych mi daleko
          > > - nie lubie demagogii, chamstwa i zaklamania
          > >
          > > Bardzo zaluje, ze kieruje ten post do Ciebie wlasnie a nie do Twoich "kump
          > li".
          > > Jak wiesz zapewne - Wroclaw jest w Polsce najbardziej preznym osrodkiem
          > > nacjonalizmu polskiego. Tu najwiecej zwolennikow ma NOP. Z Wroclawia pocho
          > dzi
          > > charyzmatyczna (nie dla mnie - bynajmniej) narodowa kapela "Legion". Tu
          > > narodowcy przeprowadzali i (mam nadzieje przeprowadzaja nadal - bo z tym s
          > ie
          > > jedynie z nimi zgadzam) fizyczna eliminacje dresiarzy, ktorzy handluja
          > > narkotykami w szkolach podstawowych. Wielu ich trafilo na intensywna terap
          > ie
          > > po "interwencji" NOP-owcow. Na pewno, nie spodobaloby sie im rowniez to co
          >
          > > prezentujesz na tyn forum.
          > > Tak wiec moja rada - przystopuj troche, bo obrazanie ludzi jest naganne -
          > a
          > za
          > > swoje slowa trzeba brac ODPOWIEDZIALNOSC
          > >
          > > Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.
          > >
          > > z watku:
          > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
          > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a>
          > f=50&w=1219911&a=
          > > 1219911"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
          > f=50&w=12
          > > 19911&a=1219911</a>
          > >
          > >
          > > Ja tez pozdrawiam i milej niedzieli zycze.
          > > Helga
          >
          >
          > no i o co ci chodzi?Napisal ci czlowiek co o tobie mysli.Napisal bez bluzgow.
          > Jaka dostal odpowiedz od twojej ekipy?
          > Jak bys miala troche wstydu to bys tego nie przytaczala.
          > Vista widzisz wszedzie .To chyba jakas paranoja.

Ona ma dwie paranoje. Jedną - na punkcie Vista, a drugą - na punkcie Hiacynta.
          Teraz może będzie miała trzecią - na moim punkcie. wink)

Pozdrawiam.
          • Gość: bolek Re: helga ? IP: *.kat.forthnet.gr 29.09.02, 09:04
            biedna helga...
            zdejm te mycke i chodz przytule cie.
            te wszystkie zboki tak napadaja na ciebie az
            nie moge patrzec na to ..
            no chodz, mam otwarte ramiona jak ten z Rio de......
            • Gość: bolek Re:ania ? IP: *.kat.forthnet.gr 29.09.02, 09:45
              co ty robisz na tym forum o tej porze ?
              szybciutko do kosciola na ranna msze .....
              a te pierdolenia o twoim ateizmie zostaw dla prawdziwych ateistow....
              i koniecznie umyj zabki a noz czarny bedzie chcial podac ci laske hahahh
              • Gość: Ania Re:ania ? IP: *.upc.chello.be 29.09.02, 09:48
                Gość portalu: bolek napisał(a):

> co ty robisz na tym forum o tej porze ?
                >

A to juz nie twoja sprawa.

szybciutko do kosciola na ranna msze .....
                >
                Nie chce mi sie.

a te pierdolenia o twoim ateizmie zostaw dla prawdziwych ateistow....
                >

a ty wiesz,ktory prawdziwy a ktory nie?

i koniecznie umyj zabki a noz czarny bedzie chcial podac ci laske hahahh

Sluchaj skoro jakis czarny podaje laske tobie nie znaczy,ze podaje ja wszystkim.
                Moze to lubisz?

nie sadz innych wg siebie.
          • tyu Re: Paranoje Helgi. Do Snajpera 29.09.02, 10:26
            Gość portalu snajper napisał:

> Gość portalu Ania napisała do Helgi:
            >
            > > no i o co ci chodzi?Napisal ci czlowiek co o tobie mysli.Napisal bez
            > > bluzgow.Jaka dostal odpowiedz od twojej ekipy?
            > > Jak bys miala troche wstydu to bys tego nie przytaczala.
            > > Vista widzisz wszedzie .To chyba jakas paranoja.
            >
            > Ona ma dwie paranoje.Jedną - na punkcie Vista, a drugą - na punkcie Hiacynta.
            > Teraz może będzie miała trzecią - na moim punkcie. wink)
            >
            > Pozdrawiam.

Snajperze!
            A ja - to co, pies?
            Nawet na czwartym miejscu mnie nie widzisz?
            sad(
            Pozdrawiam!

Tajny Współpracownik Hiacynta w jątrzeniu na Forum
            sympatyk Vista i Twój

moczarowiec
            tyu
            • _helga Tyu,znawca'antysemityzmu utajonego' sie odezwal/nt 29.09.02, 19:24
    • Gość: pollak Re: Nowy autorytet moralny Snajpera. IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 11:23
      _helga napisała:

> Snajper jak wszystkim wiadomo, nie lubi antysemitow, a nawet ich tropi i
      > poucza. Pewnie ze wzgledu na swoj poprawny politycznie swiatopoglad znalazl
      > sobie nowy autorytet moralny. Cytuje taka wypowiedz tego autorytetu moralnego
      > o niku KAT na moj temat, jak rozumiem po to, zeby udowodnic jaka jestem
      > straszna swinia:

Snajper chyba nie za bardzo się orientował kto to KAT. smile
      Druga kewstia dotycząca zbika, to faktem jest że nie mógł on się Ciebie
      czepiać, bo on się czepiał Vista. Dobrze wiadomo że gość który pisze jako
      logowany zbik to żydowski rasista. Ma on wiele nicków, między innymi:
      - wojo!!!!
      - pro+se
      - puls
      - pulsprawdziwy
      - lechu1
      - viri
      - hans2
      - dado
      - ....

Gość pisze w dość charakterystyczny sposób, więc jest rozpoznawalny. To on, w
      świński sposób atakował Vista na forum, zakładał wątki typu: Vist dlaczego
      używasz brudnych chwytów, itp. Co ciekawe, to że wśród tropicieli rasizmu
      (patrz: Kingfish i jego film, Helga też i inni), rasistowskie wątki woja i s-ki
      nie robiły najmniejszego wrażenia, za to Vist to była największa rasistowska
      menda. Jak ktoś jest ciekawy, o jaki rasizm mi chodzi to podam przykłady (z
      głowy):
      - gdy ktoś śmie mieć inne zdanie na temat interwencji USA w Iraku jest 'synem
      arabka', lub 'po tatusiu arabku - studencie w Polsce'
      - arabki w Polsce mnoza sie jak szczury.
      i wiele innych...

Dla tolerantów, proponuję zamienić słowo 'arabki' na 'żydki'...
      • bykk Re: do Pollaka 29.09.02, 11:47
        Witaj po porannej kawcesmile!
        Też myślę,że Snajper się deko zapędził. Nie zazdroszczę "klepaka" kretyna52smile!
        Każdy z nas na F. gdzieś kiedyś,coś pirdyknął jakąś bzdurę,nie widzę wyjątków.
        Po kiego wywlekanie,linkowanie,cytowanie?
        Miałem nadzieję,że to się skończyło. Hiacek prawie skończył,Tete-tka prawie,
        a teraz Snajper zaczyna,Nurmi się włączył,a Helga nie wytrzymała i sypnęła
        z grubej rury rekord na jeden post!smile
        Hiacynt znowu wziął oddech i... no co,właśnie dalej cytuje,pewna pani
        również,czego nigdy nie robiła,tak się kręci F.,eh!
        pozdrawiam Cię
        hej!
        • Gość: Ania Re: do Pollaka IP: *.upc.chello.be 29.09.02, 11:55
          bykk napisał:

> Witaj po porannej kawcesmile!
          > Też myślę,że Snajper się deko zapędził. Nie zazdroszczę "klepaka" kretyna52smile!
          > Każdy z nas na F. gdzieś kiedyś,coś pirdyknął jakąś bzdurę,nie widzę wyjątków.
          > Po kiego wywlekanie,linkowanie,cytowanie?
          > Miałem nadzieję,że to się skończyło. Hiacek prawie skończył,Tete-tka prawie,
          > a teraz Snajper zaczyna,Nurmi się włączył,a Helga nie wytrzymała i sypnęła
          > z grubej rury rekord na jeden post!smile
          > Hiacynt znowu wziął oddech i... no co,właśnie dalej cytuje,pewna pani
          > również,czego nigdy nie robiła,tak się kręci F.,eh!
          > pozdrawiam Cię
          > hej!

To juz jest drugi post Helgi na temat Snajpera.
          nie wytrzymala po tym jak jej Snajper napisal,ze klamie.Wykorzystuje wiec
          fakt,ze Snajper jest malo lubiany po tym co pisal na temat Jedwabnego.Chce tym
          samym odwrocic uwage od siebie od swojego watku o naocznym swiadku i o tym co
          pisal Zsypek.no i z nieprzyjaciol Snajpera i Hiacynta chce zrobic sobie
          przyjaciol.Ja mysle,ze wiem po co ona to robi.

bykku pomysl troche.
          • bykk Re: do Ani 29.09.02, 12:10
            Aniu,jeśli wiesz po co robi to Helga,to powiedz,ja nie wiemsmile!
            A co takiego "nielubianego" o Jedwabnem pisał Snajper? Bardziej komu
            wierzysz w tej sprawie?
            hej!
            • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 29.09.02, 16:10
              bykk napisał:

> Aniu,jeśli wiesz po co robi to Helga,to powiedz,ja nie wiemsmile!
              > A co takiego "nielubianego" o Jedwabnem pisał Snajper? Bardziej komu
              > wierzysz w tej sprawie?
              > hej!
              Bykku ja sie dre za lby za Jedwabne ze Snajperem od poczatku.Szkoda,ze tak malo
              czytasz.

Pozdrawiam
              • bykk Re: do Ani 29.09.02, 16:28
                Aniu,czytam,czytam i swoje wiem.
                hej!
          • Gość: tete do Pollaka - prośba IP: *.telan.pl 29.09.02, 12:11

Już się pogubiłam (bo na forum Świat i Kraj bywam rzadko) - mam prośbę
            - czy nick Kochanka występuje "solowo" czy udziela się w grupie a jeśli
            w grupie - to jakiej ?

dzięki z góry za pomoc

tete
            • bykk Re: do Pollaka - prośba,hehehehe! 29.09.02, 12:58
              Pollak,zazdroszczę Cismile
              Tete-tka poszukuje Kochanka!
              hej!
              Ps.do Tete-tki
              "tak bardzo się starałem,a Ty teraz nie chcesz mnieee..."
            • Gość: pollak Re: do Pollaka - prośba IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 14:05
              Gość portalu: tete napisał(a):

>
              > Już się pogubiłam (bo na forum Świat i Kraj bywam rzadko) - mam prośbę
              > - czy nick Kochanka występuje "solowo" czy udziela się w grupie a jeśli
              > w grupie - to jakiej ?

Kochanka z tego co wiem pisze ze Stanów. Nie wiem czy występuje solowo czy w grupie.
              Chyba wirtualnie zaprzyjaźniła się z Helgą i Kingfiszem. Swoją drogą, skoro już piszemy o osobach trzecich, to muszę napisać,
              że cała trójka, wygląda na ludzi poważnych. Sądzę, że ścięli się z Vistem
              dość ostro i wszelkie matactwa przypisują tylko jemu. Nie ma co ukrywać, ale
              nie było w porządku ujawniać czyjeś dane osobowe, do tego doszły wieści o
              wirusach itd. Trzeba też dodać, że rzeczywiście Wrocław może budzić podejrzenie.
              Ktoś (nie wiadomo kto) podał kiedyś na forum link, do strony z wirusem.
              Był to adres do wrocławskiego SDI, a tytuł postu brzmiał jakoś 'Vist,
              zobaczcie co on znowu zmajstrował'. Na pytanie czy zrobił to Vist czy
              nie, jest trudno odpowiedzieć. Po pierwsze podałby swój własny adres, po
              drugie, sam w temacie postu napisał Vist. Zrobione tak, że niby wszystko
              wskazywało na Vista. Aż za proste, bo z drugiej strony, w tamtym wątku
              Vist wyraźnie napisał że to nie on. Co do kochanki, to miałem podejrzenie,
              o to ze pisała jako _pollak, _tete itp. Ale nie mam dowodów, zresztą nie ubolewam
              nad tym. Za tym, że Kingfiszowi i s-ce ktoś zalazł za skórę, przemawia jego
              'gniew' i uparte zwalczanie Vista. Z tego co pamiętam, to hasz (#)
              też jest Vistem... (bo z Wrocławia). Jednak w prawdziwie chamski
              sposób z Vistem postępował ten wielonickowy kretyn.

pozdr
              • Gość: tete Pollak - dzięki :)) IP: *.telan.pl 29.09.02, 15:45

Właśnie z powodu zabaw z "tete_" byłam ciekawa. Boa wskazała na
                post "Kochanki" z takim samym błędem jak w poscie "tete_".

Tym bardziej dziwne, że zajmuje się tym - jak mówisz - poważna osoba.

Co do włamań i wirusów. Kiedyś przeczytałam Twój post o tym, że nie sposób
                przeprowadzić dochodzenia na forum. Zatem - i z oskarżeniami powinno
                zachowywać się rozważnie. Jest takie powiedzenie o błocie, które się przyklei.
                Nawet gdy okazuje się, że ktoś kogo oskarżono nie miał z przestępstwem nic
                wspólnego. Niechętni mu ludzie i tak zawsze będą wierzyć, że jest winien.

"Grupowa nagonka" w wykonaniu jednej osoby, która występuje pod wieloma
                nickami ...?
                Poważne osoby - tym bardziej nie powinny szukać wsparcia w takich działaniach.

pozdrawiam, smile) tete
                • Gość: pollak Re: Pollak - dzięki :)) IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 19:54
                  Gość portalu: tete napisał(a):

>
                  > Właśnie z powodu zabaw z "tete_" byłam ciekawa. Boa wskazała na
                  > post "Kochanki" z takim samym błędem jak w poscie "tete_".
                  >
                  > Tym bardziej dziwne, że zajmuje się tym - jak mówisz - poważna osoba.

Przestała się bawić, więc niech jej idzie na zdrowie. Zresztą nie
                  raz sobie tu robiłem jaja jako mr_president. smile

> Co do włamań i wirusów. Kiedyś przeczytałam Twój post o tym, że nie sposób
                  > przeprowadzić dochodzenia na forum. Zatem - i z oskarżeniami powinno
                  > zachowywać się rozważnie. Jest takie powiedzenie o błocie, które się przyklei.
                  > Nawet gdy okazuje się, że ktoś kogo oskarżono nie miał z przestępstwem nic
                  > wspólnego. Niechętni mu ludzie i tak zawsze będą wierzyć, że jest winien.
                  >
                  > "Grupowa nagonka" w wykonaniu jednej osoby, która występuje pod wieloma
                  > nickami ...?
                  > Poważne osoby - tym bardziej nie powinny szukać wsparcia w takich działaniach.

Akurat wróg ten sam...

> pozdrawiam, smile) tete

smile nawzajem
          • Gość: nurni Re: do Ani + ps do Snajpera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 12:55

> To juz jest drugi post Helgi na temat Snajpera.
            > nie wytrzymala po tym jak jej Snajper napisal,ze klamie.Wykorzystuje wiec
            > fakt,ze Snajper jest malo lubiany po tym co pisal na temat Jedwabnego.Chce
            tym
            > samym odwrocic uwage od siebie od swojego watku o naocznym swiadku i o tym co
            > pisal Zsypek.no i z nieprzyjaciol Snajpera i Hiacynta chce zrobic sobie
            > przyjaciol.Ja mysle,ze wiem po co ona to robi.

a ja mysle
            ze wielu na tym forum
            nie docenilo Pani

> bykku pomysl troche.

z tym moze byc problem

od jakiegos czasu podzialy na tym forum
            przebiegaja inaczej niz do tej pory

sekta Hiacynta a tak to nazywaja
            to zbieranina ludzi ktorzy w watkach
            nazwijmy je ideowych
            tluka sie czasem niemilosiernie

komunisci filosemici antysemici klerykaly
            antyklerykaly itd. jest tu wszystko

co laczy?
            niechec do klamcow

zsypek to jedna z 'ofiar'

ofiar wlasnych slow
            od nich ginie

klamca mitoman
            i oszust matrymonialny

bede przypominal nowym forumowicza
            klamstwa zsypka

w cudowne nawrocenia wierzy tylko Pan #
            ostatni mohikanin na forum
            postac powszechnie szanowana
            co nie znaczy ze wolna od merytorycznych atakow

ja nie wierze w cudowne nawrocenia

nie przekona Pani zlodzieja
            ze sama nie kradnie

nie przekona Pani klamcow pokroju zsypka i perly
            ze Pani nie klamie

nie warto liczyc sie z ich zdaniem
            starczy miec szacunek do samego siebie

pozdrawiam
            nurni

ps.
            forumowiczu Snajper!

watek lustracyjno-monopolowy
            nurni tam na jednej nodze stoi i czeka
            co prawda dopiero tydzien
            ale moze wypadalo by cos...

pozdrawiam oddzielnie

• bykk Re: do Nurniego 29.09.02, 13:08
              Nurni,ja myślę,tylko niektórzy nie mogą zrozumieć,więc problemy oni
              raczej z myśleniem mają. Nie pieprz więc,że ja mam problem i nie opowiadaj
              Ani bajeczek.
              hej!
            • Gość: AndrzejG Re: do Ani + ps do Snajpera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.02, 14:12
              Gość portalu: nurni napisał(a):

> komunisci filosemici antysemici klerykaly
              > antyklerykaly itd. jest tu wszystko
              >
              > co laczy?
              > niechec do klamcow
              >
              > zsypek to jedna z 'ofiar'
              >
              > ofiar wlasnych slow
              > od nich ginie
              >
              > klamca mitoman
              > i oszust matrymonialny
              >
              > bede przypominal nowym forumowicza
              > klamstwa zsypka
              >
              > w cudowne nawrocenia wierzy tylko Pan #
              > ostatni mohikanin na forum
              > postac powszechnie szanowana
              > co nie znaczy ze wolna od merytorycznych atakow
              >
              > ja nie wierze w cudowne nawrocenia
              >
              > nie przekona Pani zlodzieja
              > ze sama nie kradnie
              >
              > nie przekona Pani klamcow pokroju zsypka i perly
              > ze Pani nie klamie
              >
              > nie warto liczyc sie z ich zdaniem
              > starczy miec szacunek do samego siebie
              >
              > pozdrawiam
              > nurni

Nic dodać , nic ująć
            • Gość: pollak Re: do Ani + ps do Snajpera IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 14:23

> nie przekona Pani klamcow pokroju zsypka i perly
              > ze Pani nie klamie

Ja to mam pecha, cholera. Lubię i Perłę i Helgę i Hiacynta.... i większość
              forumowiczów.
              • bykk Re: do Pollaka:) 29.09.02, 14:36
                Pollak!
                "moja ciocia z hameryki
                miał taki pech.
                Kupiła se kanarecka
                a kanarek zdech!
                Hej!
                zdech kanarek,zdech kanarek
                zdech kanarek,zdech!
                hej!

• Gość: pollak Re: do Pollaka:) IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 14:50
                  bykk napisał:

> Pollak!
                  > "moja ciocia z hameryki
                  > miał taki pech.
                  > Kupiła se kanarecka
                  > a kanarek zdech!
                  > Hej!
                  > zdech kanarek,zdech kanarek
                  > zdech kanarek,zdech!
                  > hej!

oj dana, dana

Zeby d_nuka tylko nie oskarżała o jakię antysemityzm znowu.

smile
                  • bykk Re: do Pollaka:) 29.09.02, 14:53
                    Pollak,udało Ci sięsmile)!
                    Nie martw się,w razie co,to pwiemy,że nie na taką Nutke spiewamy!smile)
                    hej!
        • Gość: snajper Re: do stronniczego Bykka. IP: *.acn.waw.pl 29.09.02, 22:07
          bykk napisał:

> Witaj po porannej kawcesmile!
          > Też myślę,że Snajper się deko zapędził. Nie zazdroszczę "klepaka" kretyna52smile!
          > Każdy z nas na F. gdzieś kiedyś,coś pirdyknął jakąś bzdurę,nie widzę wyjątków.
          > Po kiego wywlekanie,linkowanie,cytowanie?
          > Miałem nadzieję,że to się skończyło. Hiacek prawie skończył,Tete-tka prawie,
          > a teraz Snajper zaczyna,

Snajper zaczął, bo Helga cały czas posty Hiacynta cytuje, a teraz zaczęła
          cytować posty do Hiacynta. To jej pokazałem, jakie posty >o kimś< można znaleźć
          i czy z nich coś wynika o adresacie. Kiedyż wreszcie Bykku otworzysz drugie
          oko ? Bo jak na razie, to na forum wyraźnie tylko jednym patrzysz. Uznałeś, że
          cytowanie Helgi nie jest godne wzmianki ?

Snajper.
      • _helga Re: Nowy autorytet moralny Snajpera. 29.09.02, 19:12
        Gość portalu: pollak napisał(a):

>
        > Snajper chyba nie za bardzo się orientował kto to KAT. smile

Orientowal sie. Uczestniczyl w rozmowie na ten temat, i to niejednej. Za bardzo
        szukac mi sie nie chce, puszczam link z moim pytaniem

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2695381&a=2703751
        a tu bezposrednio z nim na ten temat rozmawiam

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2695381&a=2704018
        • Gość: pollak Re: Nowy autorytet moralny Snajpera. IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 19:44
          _helga napisała:

> Gość portalu: pollak napisał(a):
          >
          > >
          > > Snajper chyba nie za bardzo się orientował kto to KAT. smile
          >
          > Orientowal sie. Uczestniczyl w rozmowie na ten temat, i to niejednej. Za bardzo
          >
          > szukac mi sie nie chce, puszczam link z moim pytaniem

Jak rozumiem, z pozostałą częścią mojego postu się zgadzasz.
          • _helga Re: Nowy autorytet moralny Snajpera. 29.09.02, 19:56

> _helga napisała:
            >
            > > Gość portalu: pollak napisał(a):
            > >
            > > >
            > > > Snajper chyba nie za bardzo się orientował kto to KAT. smile
            > >
            > > Orientowal sie. Uczestniczyl w rozmowie na ten temat, i to niejednej. Za b
            > ardzo
            > >
            > > szukac mi sie nie chce, puszczam link z moim pytaniem
            >
            > Jak rozumiem, z pozostałą częścią mojego postu się zgadzasz.

Cos ci powiem o tym tropieniu. Masz niewlasciwie ustawione preferencje. Zajrzyj
            sobie do archiwum, na przyklad wlasnie obejrzyj sobie moje posty oraz
            SSnajpfhurera. Nie wiem ile to wyjdzie procentowo, ale jesli chodzi o tropienie
            antysemityzmu to chyba lepszego mistrza niz SSnajpfhurer nie znajdziesz. O ile
            mi sie wydaje, to ja ostatnio raczej odwrotnie, przed pomowieniami bronie. To
            dlaczego z tymi uwagami sie do mnie zglaszasz, albo do Kingfisha, ktory w ogole
            malo bywa, a nie do SSnajpfhurera? To on jest wlasciwym adresatem twoich pytan.
            • Gość: pollak Re: Nowy autorytet moralny Snajpera. IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 20:08
              _helga napisała:

> Cos ci powiem o tym tropieniu. Masz niewlasciwie ustawione preferencje. Zajrzyj
              >
              > sobie do archiwum, na przyklad wlasnie obejrzyj sobie moje posty oraz
              > SSnajpfhurera. Nie wiem ile to wyjdzie procentowo, ale jesli chodzi o tropienie
              >
              > antysemityzmu to chyba lepszego mistrza niz SSnajpfhurer nie znajdziesz. O ile
              > mi sie wydaje, to ja ostatnio raczej odwrotnie, przed pomowieniami bronie. To
              > dlaczego z tymi uwagami sie do mnie zglaszasz, albo do Kingfisha, ktory w ogole
              >
              > malo bywa, a nie do SSnajpfhurera? To on jest wlasciwym adresatem twoich pytan.

Helgo, nie rozumiesz o co mi chodzi. Akurat jeśli idzie o Snajpera to ja
              wiem co to za ziółko wink. Chodzi mi o coś innego (pewnie nie tylko mi,
              tak mi się wydaje). Ty i Kingfish zaatakowaliście Vista, twierdząc że jest
              rasistą itp. Ok, Vist może czasem dawał się ponosić emocjom, ale kiedy Kingfish
              wstawił jego nicka do swojej animacji, na forum pisali rasiści na prawdę
              sporego kalibru (legendarny wojo). Ci rasiści w swojej walce, przyłączyli
              się do Was. Dlaczego jednego 'rasistę' potraficie niszczyć, a jednocześnie
              w najlepszym razie, nie zauważacie innego. Teksty o ojcach 'arabkach' chyba
              są dość jednoznaczne. Całkiem niedawno tak napisał wojo do Ani, na forum
              Świat (w wątku kochanki o Husajnie).
          • Gość: Scan -------Pollak ---------pytanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 20:05
            Witaj, bracie Pollaku. Sorki za "nie na temat" ale:
            czy mógłbyś mi napisać co to za zwierz "Trojan Socket 23"
            i jakim progiem go usunąć?
            ---------
            BTW - to pierwsze z pytań, drugie wkrótce, jeśli
            pozwolisz.

Pozdrawiam
            Scan
            • Gość: pollak Re: -------Pollak ---------pytanie IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 20:38
              Gość portalu: Scan napisał(a):

> Witaj, bracie Pollaku. Sorki za "nie na temat" ale:
              > czy mógłbyś mi napisać co to za zwierz "Trojan Socket 23"
              > i jakim progiem go usunąć?

Co to za trojan, to nie mam pojęcia. Ale wyjaśnień udzielą może następujące
              linki:

Lista trojanów i portów na których pracują (wiesz, jak zauważysz np.
              wyjątkową aktywność na jakimś porcie, na którym wiesz że nie pracuje
              żadna usługa)

packetstorm.decepticons.org/trojans/trojan_list.txt

Tu jest skaner, chyba można ściągnąć iluśtamdniową wersję demo (ale ponoć
              w pełni działającą).
              www.anti-trojan.net/en/home.aspx
              A tu coś za free:
              www.lockdowncorp.com/bots/downloadswatit.html
              Jeszcze jakieś inne:
              www.downloadfreetrial.com/utilities/util6491.htmlhttp://www.free-software-downloads.org/free-pc-utilities/antivirus.htm
              www.softpile.com/Utilities/AntiVirus/Review_11207_index.html

Nie używałem żadnego z tych programów i nie wiem czy to pewne źródło. Przeczytaj
              co tam piszą i oceń sam (na programy z niepewnych źródeł trzeba uważać).

> ---------
              > BTW - to pierwsze z pytań, drugie wkrótce, jeśli
              > pozwolisz.

Pozwalam smile tyle że się na tym niewiele znam. smile

pozdr
              • Gość: Scan Re: -------Pollak ---------pytanie 2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 20:59
                Dzięki za linki.
                Też googlałem i już co nieco wiem.
                Służy do zdalnego podgladu kompa - :This French Trojan
                is the one that started the remote ADMIN style trojans
                of Netbus and back Orifice which have now been copied ad
                nauseum"

Jeśli dobrze rozumiem, to moim Adminem jest ktoś zdalny,
                o którym nie powieniem wiedzieć?

S.
                • Gość: pollak Re: -------Pollak ---------pytanie 2 IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 21:09

> Dzięki za linki.
                  > Też googlałem i już co nieco wiem.
                  > Służy do zdalnego podgladu kompa - :This French Trojan
                  > is the one that started the remote ADMIN style trojans
                  > of Netbus and back Orifice which have now been copied ad
                  > nauseum"
                  >
                  > Jeśli dobrze rozumiem, to moim Adminem jest ktoś zdalny,
                  > o którym nie powieniem wiedzieć?

Tak działają trojany. Ktoś podsyła Ci program (w jakiś tam sposób), lub instaluje
                  go na Twoim komputerze. Następnie, dzięki temu programowi, ma dostęp do
                  zasobów Twojego komputera. Jednak łączy się przez sieć. Wtedy, Ty możesz zaobserwować
                  właśnie, że np. masz otwarty port, a nie świadczysz na nim żadnej usługi, bądź
                  rejestrujesz połaczenia z jakiegoś miejsca (miejsc) w sieci z Twoim komputerem
                  (nie trzeba wpadać w panikę, gdy paranoiczny firewall będzie Cię
                  czasem informował, że zablokował jakiś pakiet), itd. itp.

Trojany bywają różne, można np. zobaczyć co masz na pulpicie, wysunąć Ci cdrom,
                  czy nawet obejrzeć Cię, gdy masz kamerę (zależy jaki trojan).
                  • Gość: Scan Re: -------Pollak ---------pytanie 3 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:17
                    Jasne.
                    Czy ten ktoś (Obcy) mając mnie na podglądzie może mi
                    włamać się do skrzynki pocztowej i zablokować ją. Bo
                    myślę sobie, że jeśli loguję się na stronę dla odbioru
                    poczty to nie jest problemem wyłapać hasło kiedy jestem
                    na wizji. Dobrze myślę? Chwała Bogu, że mój provider
                    dzis pracował i zabezpieczył ślady.
                    • Gość: pollak Re: -------Pollak ---------pytanie 3 IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 21:20

> Jasne.
                      > Czy ten ktoś (Obcy) mając mnie na podglądzie może mi
                      > włamać się do skrzynki pocztowej i zablokować ją. Bo
                      > myślę sobie, że jeśli loguję się na stronę dla odbioru
                      > poczty to nie jest problemem wyłapać hasło kiedy jestem
                      > na wizji. Dobrze myślę? Chwała Bogu, że mój provider
                      > dzis pracował i zabezpieczył ślady.

Zależy jaki trojan. Ale jest to możliwe.
                      • bykk Re: -------Pollak ---------pytanie 3 29.09.02, 21:40
                        Pollak,zapomniałeś dodać Scanowi,żeby schował nogi pod kołdrę,bo mu numer
                        butów odgadną!smile)))
                        Scan,u mnie też byli ci co mówiłem,ale zabrali tylko "kołowrotek"smile)!
                        Zrób im to samo,wejdzie,porwie,pociągnie za sobą,a Ty jutro będziesz wiedział
                        gdzie próbuje "poczytać",sam wyrzuci jak oparzony,Pollak dobrze gada!
                        pozdrawiam Cię,a maliznę szczególnie!smile)
                        hej!
                        • Gość: Scan ----------- Bykkowi o numerze butów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:55
                          Mikrej postury jestem. Buty 42 uwierają, a 43 kłapią.
                          Za komuny robili połówki numerów. Ale i tak buty
                          u "Śliwy" na Marszałkowskiej na wymiar zawsze brałem.
                          Dzięki za pozdrowienia, malizny nie będę budził -
                          chyba,że chcesz nosić. Kły idą.
                          Wzajemnie,
                          Scan
                          • bykk Re: ----------- Bykkowi o numerze butów 29.09.02, 22:05
                            heheheehe!
                            Dobre,hej Ci!
                            na wszelki wypadek zaj.,zarąbał babkę dziadek!smile
                            pozdrawiam
                      • Gość: Scan Re: -------Pollak ---------pytanie 4 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 21:49
                        Trojan zainstalował się wczoraj.( To dla Helgi)
                        Czy mając datę instalacji trojana, pewne wpisy w logach i tempach, włamanie się
                        na skrzynkę jest to na tyle podejrzana sprawa, że można to (niezależnie od
                        polpak abuse, co zrobiłem) oddać sprawę na policję? Czy jest na to jakiś
                        paragraf?
                        • _helga Re: -------Pollak ---------pytanie 4 29.09.02, 23:01

> Trojan zainstalował się wczoraj.( To dla Helgi)
                          > Czy mając datę instalacji trojana, pewne wpisy w logach i tempach, włamanie
                          się
                          >
                          > na skrzynkę jest to na tyle podejrzana sprawa, że można to (niezależnie od
                          > polpak abuse, co zrobiłem) oddać sprawę na policję? Czy jest na to jakiś
                          > paragraf?

Tu masz taka wiadomosc z biuletynu

23 marca 2001
                          Polskie wyroki za hacking
                          Na trzy lata proby zawiesil Sad Okregowy w Krakowie kare
                          roku wiezienia dla Andrzeja G., orzeczona wobec niego przez
                          sad pierwszej instancji za wlamanie sie do cudzego komputera
                          i zniszczenie plikow. Rozpatrujac odwolanie obrony sad uznal,
                          ze chociaz sprawa opiera sie na poszlakach, to prowadza one
                          do jednego wniosku - ze oskarzony jest winny. W swoim
                          komputerze mial program do wlamania i przeszukiwania sieci,
                          zachowaly sie dowody, ze takiego przeszukiwania dokonywal,
                          posiadal takze podrecznik hakera (sic!). Sad zawiesil jednak
                          kare z uwagi na mlody wiek oskarzonego. Zobacz rowniez
                          wydarzenia z 30 listopada 2000 roku w tym Serwisie. [PAP]

www.vagla.pl/newsletter/012.txt
                          • Gość: pollak Re: -------Pollak ---------pytanie 4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 23:12
                            _helga napisała:

> Gość portalu: Scan napisał(a):
                            >
                            > > Trojan zainstalował się wczoraj.( To dla Helgi)
                            > > Czy mając datę instalacji trojana, pewne wpisy w logach i tempach, włamani
                            > e
                            > się
                            > >
                            > > na skrzynkę jest to na tyle podejrzana sprawa, że można to (niezależnie od
                            >
                            > > polpak abuse, co zrobiłem) oddać sprawę na policję? Czy jest na to jakiś
                            > > paragraf?
                            >
                            >
                            > Tu masz taka wiadomosc z biuletynu
                            >
                            >
                            > 23 marca 2001
                            > Polskie wyroki za hacking

Za co? No dobra smile

> Na trzy lata proby zawiesil Sad Okregowy w Krakowie kare
                            > roku wiezienia dla Andrzeja G.,

Bez komentarza wink wszystko jasne na forum wink

> orzeczona wobec niego przez
                            > sad pierwszej instancji za wlamanie sie do cudzego komputera
                            > i zniszczenie plikow. Rozpatrujac odwolanie obrony sad uznal,
                            > ze chociaz sprawa opiera sie na poszlakach, to prowadza one
                            > do jednego wniosku - ze oskarzony jest winny. W swoim
                            > komputerze mial program do wlamania i

Każdy facet ma narzędzie gwałtu przy sobie...

> przeszukiwania sieci,

???

www.google.com
                            > zachowaly sie dowody, ze takiego przeszukiwania dokonywal,

www.google.com

> posiadal takze podrecznik hakera (sic!).

Haha

Sad zawiesil jednak
                            > kare z uwagi na mlody wiek oskarzonego. Zobacz rowniez
                            > wydarzenia z 30 listopada 2000 roku w tym Serwisie. [PAP]

wink
                            • _helga Re: -------Pollak ---------pytanie 4 29.09.02, 23:17
                              A tobie o co znowu chodzi, Pollak? Abstrahujac od nazewnictwa, jest to
                              wiadomosc PAPu dotyczaca wyrokowania w sprawie wlaman, czyli odpowiedz na
                              przykladzie, ze wlamanie do cudzego komputera jest przestepstwem. Co cie tak
                              rozsmieszylo?

• Gość: pollak Re: -------Pollak ---------pytanie 4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 23:21
                                _helga napisała:

> A tobie o co znowu chodzi, Pollak? Abstrahujac od nazewnictwa, jest to
                                > wiadomosc PAPu dotyczaca wyrokowania w sprawie wlaman, czyli odpowiedz na
                                > przykladzie, ze wlamanie do cudzego komputera jest przestepstwem. Co cie tak
                                > rozsmieszylo?
                                >

Mój cały post był dla zgrywu. Wiem że to PAP, ale wiesz, tak dla
                                rozluźnienia napisałem. Ale powiedz, czy mając tylko takie poszlaki jak opisane
                                tutaj, można kogoś skazać? Jeśli mieli do dyspozycji tylko to, to wydaje mi się to
                                absurdem.
                                • _helga Re: -------Pollak ---------pytanie 4 29.09.02, 23:34

> _helga napisała:
                                  >
                                  > > A tobie o co znowu chodzi, Pollak? Abstrahujac od nazewnictwa, jest to
                                  > > wiadomosc PAPu dotyczaca wyrokowania w sprawie wlaman, czyli odpowiedz na
                                  > > przykladzie, ze wlamanie do cudzego komputera jest przestepstwem. Co cie t
                                  > ak
                                  > > rozsmieszylo?
                                  > >
                                  >
                                  > Mój cały post był dla zgrywu. Wiem że to PAP, ale wiesz, tak dla
                                  > rozluźnienia napisałem. Ale powiedz, czy mając tylko takie poszlaki jak
                                  opisane
                                  > tutaj, można kogoś skazać? Jeśli mieli do dyspozycji tylko to, to wydaje mi
                                  się
                                  > to
                                  > absurdem.

Mysle ze poszlaki musialy byc dosyc mocne. No w kazdym razie to nie jest
                                  zadaniem Scana zeby decydowac co jest poszlaka a co dowodem. Raczej chodzilo mi
                                  o odpowiedz na pytanie czy to co ma jest wystarczajace zeby pojsc na policje.
                                  Mysle ze tak. Z dwoch powodow: albo to bedzie wystarczajacy material zeby
                                  wszczac przeciwko komus postepowanie, albo postepowanie zostanie umorzone, np.
                                  ze wzgledu na niedostateczna ilosc materialu dowodowego. Ale to i tak sie moze
                                  przydac, na przyklad jesli ta sama osoba wlamie sie po raz drugi. Wtedy mozna
                                  wrocic do umorzonego wczesniej postepowania i w efekcie wyrok bedzie surowszy.
                                  • Gość: pollak Re: -------Pollak ---------pytanie 4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.09.02, 00:10
                                    _helga napisała:

> Mysle ze poszlaki musialy byc dosyc mocne. No w kazdym razie to nie jest
                                    > zadaniem Scana zeby decydowac co jest poszlaka a co dowodem. Raczej chodzilo mi
                                    >
                                    > o odpowiedz na pytanie czy to co ma jest wystarczajace zeby pojsc na policje.
                                    > Mysle ze tak. Z dwoch powodow: albo to bedzie wystarczajacy material zeby
                                    > wszczac przeciwko komus postepowanie, albo postepowanie zostanie umorzone, np.
                                    > ze wzgledu na niedostateczna ilosc materialu dowodowego. Ale to i tak sie moze
                                    > przydac, na przyklad jesli ta sama osoba wlamie sie po raz drugi. Wtedy mozna
                                    > wrocic do umorzonego wczesniej postepowania i w efekcie wyrok bedzie surowszy.

Ok, dzięki.
                            • Gość: Scan Re: -------Pollak ---------pytanie 5 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 23:26
                              Właściwie to Helga odpowiedziała - ale ona nie z "mojej
                              grupy". Skorzystam. Niemniej dzięki za chęci.

Jak widzisz taki problem: "Na złodzieju czapka gore" czy
                              też " Uderz w stół - a nożyce się odezwą?"

Naturalnie, w kontekście komunikatów "Unused port (tu
                              IP .......) blocked for 30 minutes"
                              • _helga Re: -------Pollak ---------pytanie 5 29.09.02, 23:35

> Właściwie to Helga odpowiedziała - ale ona nie z "mojej
                                > grupy". Skorzystam. Niemniej dzięki za chęci.
                                >
                                > Jak widzisz taki problem: "Na złodzieju czapka gore" czy
                                > też " Uderz w stół - a nożyce się odezwą?"
                                >
                                > Naturalnie, w kontekście komunikatów "Unused port (tu
                                > IP .......) blocked for 30 minutes"

ups. to sie nie wtracam i przepraszam.
                    • _helga Re: -------Pollak ---------pytanie 3 29.09.02, 21:42

> Jasne.

Sprawdz date kiedy sie ten trojan zainstalowal.
                    • Gość: snajper Dla Scana odpowiedz. IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 01:03

> Jasne.

Wizja nie jest potrzebna. Obcy (niekoniecznie pasazer Nostromo) moze przejmowac
                      znaki wpisywane przez Ciebie na klawiaturze. W ten sposob moze poznac haslo do
                      skrzynki pocztowej. Znajac haslo... Ciekawsze moga byc efekty przejecia hasla
                      do konta w banku wirtualnym. wink)

Pozdrawiam.
                      • Gość: Scan -------: Dla Snajpera odpowiedz. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 01:36
                        Cześć Snajper.
                        Ciekawie piszesz.
                        W dupie mam hackerów, bo panienek nie kolekcjonuję - a
                        to,co jest w Outlooku to i tak ci, co mają wiedzieć -
                        wiedzą. KONTO - o które tak boaaa walczy ( ciekawski!!!)
                        i tak lipa - jednorazowe.
                        Niemniej ten Obcy, niekoniecznie N0str0m0 się wysypał.
                        To już wiem. Mało tego, wiem skąd - stąd, skąd pewna
                        nasza znajoma miała problemy.
                        Księgowości internetowej nie prowadzę, a i do kart
                        zaufania nie mam po tym jak mnie w Banku Śląskim (błąd
                        systemu) via Millenium obrobiono na 500 naszych. Więc
                        bank mam przy tyłku. Na ogół w drobnych, bo to sprawia
                        wrażenie bogactwa.
                        Pozdrawiam.

Wizja nie jest potrzebna. Obcy (niekoniecznie pasazer
                        Nostromo) moze przejmowac
                        znaki wpisywane przez Ciebie na klawiaturze. W ten
                        sposob moze poznac haslo do
                        skrzynki pocztowej. Znajac haslo... Ciekawsze moga byc
                        efekty przejecia hasla
                        do konta w banku wirtualnym. wink)
                        Pozdrawiam.
        • Gość: snajper Re: Nowy autorytet moralny Snajpera. IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 00:55
          _helga napisała:

> Orientowal sie.Uczestniczyl w rozmowie na ten temat, i to niejednej. Za bardzo
          > szukac mi sie nie chce, puszczam link z moim pytaniem
          >

A coż z tego linku niby wynika ? Ty chyba losowo linki wklejasz. Forumowiczów
          masz za idiotów ??? Myslisz, że jak byle jaki link wstawisz, to nikt nie będzie
          sprawdzał co w nim jest ???

> a tu bezposrednio z nim na ten temat rozmawiam
          >

Na jaki temat, oszustko ??? Na temat KATa ??? Gdzie, klamco jeden ????

Snajper
      • Gość: snajper KAT - Helgowy ekspert. IP: *.acn.waw.pl 29.09.02, 22:19

> _helga napisała:
        >
        > > Snajper jak wszystkim wiadomo, nie lubi antysemitow, a nawet ich tropi i
        > > poucza. Pewnie ze wzgledu na swoj poprawny politycznie swiatopoglad znalazl
        > > sobie nowy autorytet moralny. Cytuje taka wypowiedz tego autorytetu moraln
        > > ego o niku KAT na moj temat, jak rozumiem po to, zeby udowodnic jaka jestem
        > > straszna swinia:
        >
        > Snajper chyba nie za bardzo się orientował kto to KAT. smile

Orientował. Zbyt dużo razy brałem go pod obcasy, aby go nie pamiętać. wink) Za to
        Vista w ogóle nie kojrzę. Jest to zresztą jeden z powodów mojej niewiary w jego
        antysemityzm. wink)

Natomiast moje cytaty były odpowiedzią na cytaty Helgi postów o Hiacyncie.
        Pokazałem, że z takich postów nic o adresacie nie wynika. No bo jeśli ktoś
        plujący na Hiacynta ma rację, to i KAT plujący na Helgę ją ma.

Pozdrawiam.
        • Gość: pollak Re: KAT - Helgowy ekspert. IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.02, 22:56

>
          > > _helga napisała:
          > >
          > > > Snajper jak wszystkim wiadomo, nie lubi antysemitow, a nawet ich trop
          > i i
          > > > poucza. Pewnie ze wzgledu na swoj poprawny politycznie swiatopoglad z
          > nalazl
          > > > sobie nowy autorytet moralny. Cytuje taka wypowiedz tego autorytetu m
          > oraln
          > > > ego o niku KAT na moj temat, jak rozumiem po to, zeby udowodnic jaka
          > jestem
          > > > straszna swinia:
          > >
          > > Snajper chyba nie za bardzo się orientował kto to KAT. smile
          >
          > Orientował. Zbyt dużo razy brałem go pod obcasy, aby go nie pamiętać. wink) Za to
          >
          > Vista w ogóle nie kojrzę. Jest to zresztą jeden z powodów mojej niewiary w jego
          >
          > antysemityzm. wink)

Hahaha. smile

> Natomiast moje cytaty były odpowiedzią na cytaty Helgi postów o Hiacyncie.
          > Pokazałem, że z takich postów nic o adresacie nie wynika. No bo jeśli ktoś
          > plujący na Hiacynta ma rację, to i KAT plujący na Helgę ją ma.

Ok, teraz 'kapuję'.
          • _helga Re: KAT - Helgowy ekspert. 29.09.02, 23:11

>
            > > Gość portalu: pollak napisał(a):
            > >
            > > > _helga napisała:
            > > >
            > > > > Snajper jak wszystkim wiadomo, nie lubi antysemitow, a nawet ich
            > trop
            > > i i
            > > > > poucza. Pewnie ze wzgledu na swoj poprawny politycznie swiatopog
            > lad z
            > > nalazl
            > > > > sobie nowy autorytet moralny. Cytuje taka wypowiedz tego autoryt
            > etu m
            > > oraln
            > > > > ego o niku KAT na moj temat, jak rozumiem po to, zeby udowodnic
            > jaka
            > > jestem
            > > > > straszna swinia:
            > > >
            > > > Snajper chyba nie za bardzo się orientował kto to KAT. smile
            > >
            > > Orientował. Zbyt dużo razy brałem go pod obcasy, aby go nie pamiętać. wink)
            > Za to
            > >
            > > Vista w ogóle nie kojrzę. Jest to zresztą jeden z powodów mojej niewiary w
            > jego
            > >
            > > antysemityzm. wink)
            >
            > Hahaha. smile
            >
            > > Natomiast moje cytaty były odpowiedzią na cytaty Helgi postów o Hiacyncie.
            >
            > > Pokazałem, że z takich postów nic o adresacie nie wynika. No bo jeśli ktoś
            >
            > > plujący na Hiacynta ma rację, to i KAT plujący na Helgę ją ma.
            >
            > Ok, teraz 'kapuję'.

To moze bedziesz kapowal lepiej, jesli sie dowiesz ze moj watek o hiacyncie co
            szpadel wybrala sklada sie z cytatow z Hiacynty?
            • Gość: pollak Re: KAT - Helgowy ekspert. IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.09.02, 00:34
              _helga napisała:

> To moze bedziesz kapowal lepiej, jesli sie dowiesz ze moj watek o hiacyncie co
              > szpadel wybrala sklada sie z cytatow z Hiacynty?

Szczerze mówiąc, może już dość cytatów...
            • Gość: snajper Kolejne oszustwo Helgi. IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 01:20
              _helga napisała:

>
              > > Gość portalu: snajper napisał(a):
              >
              > > > Natomiast moje cytaty były odpowiedzią na cytaty Helgi postów o Hiacyncie.
              > > > Pokazałem, że z takich postów nic o adresacie nie wynika. No bo jeśli ktoś
              > > > plujący na Hiacynta ma rację, to i KAT plujący na Helgę ją ma.
              > >
              > > Ok, teraz 'kapuję'.
              >
              > To moze bedziesz kapowal lepiej, jesli sie dowiesz ze moj watek o hiacyncie co
              > szpadel wybrala sklada sie z cytatow z Hiacynty?

Ja pisalem o Twoich cytatach O Hiacyncie, oszustko. O wyciagnietym starym
              poscie jajacka:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=1022538&a=3113539

Moje cytaty s bezposrednio pod Twoim, wiec nie strugaj tutaj idiotki i z
              Pollaka debila nie rob.

Snajper.

• _helga O tropicielu antysemitow Ssnajpfhurerze 29.09.02, 18:40
      Nie wiem czy SSanajpfhurer jest antysemita. Natomiast to widac, ze jest bardzo
      dziwnym tropicielem antysemitow. Antysemityzm polega miedzy innymi na
      uogolnieniach, co ostatnio uczynil Euromir. SSsnajpfhurer jednak nie wytacza
      armat przeciwko swojemu kumplowi Euromirowi, bo 'Pszepraszam bardzo. Euromir
      jaki jest, taki jest, ale nie zauważyłem, aby zło na forum czynił'.
      Antysemityzm w wykonaniu Euromira to nie zlo, zdaniem tropiciela antysemitow
      SSnajpfhurera.

Natomiast armaty wytacza na przyklad przeciwko Perle, czy przeciwko Ani, ktora
      bez watpienia jest pyskata i Zydom dokopuje, ale uogolnien nie robi.

Zeby bylo dziwniej, jak SSnajphurer chce dokopac, to cytatem o skinhedach i
      gwalcie. Mam pytanie. Moze czegos nie rozumiem. Ale czy moze istniec tropiciel
      antysemitow ktory widzi post o chujach Zydach, o skinhedach i gwalceniu za
      kare - i nie zorientowac sie co to za post? To na czym polega to tropienie
      antysemitow ktore sie na forum odbywa? Za co mozna kogos na forum antysemita
      nazwac?
      • Gość: orange O Helgu IP: *.localdomain / 10.0.10.* 29.09.02, 19:22

Szkoda słów.

Ps. Nalazło się tego ze "Świata"...

• _helga Pod wlasnym nikiem prosze 29.09.02, 19:25
          Gość portalu: orange napisał(a):

>
          > Szkoda słów.
          >
          > Ps. Nalazło się tego ze "Świata"...
          >
        • Gość: snajper Re: O Helgu vel Zsypie. IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 01:28
          Gość portalu: orange napisał(a):

> Szkoda słów.
          >
          > Ps. Nalazło się tego ze "Świata"...

Witaj Onange ! Trzeba bylo sie przed Helga wytlumaczyc, a tak opieprz dostales.
          Dla Helgi Aktualnosci istnieja od momentu jej na nich zaistnienia. Co bylo
          przedtem - uluda jest.

Mam wrazenie, ze ktos sobie z Aktualnosci Zsyp (he he) dla Swiata zrobil i
          smiecie nam tu laduje.

Pozdrawiam.
      • Gość: snajper Re: O tropicielu antysemitow Ssnajpfhurerze IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 01:24
        _helga napisała:

> Nie wiem czy SSanajpfhurer jest antysemita. Natomiast to widac, ze jest bardzo
        > dziwnym tropicielem antysemitow. Antysemityzm polega miedzy innymi na
        > uogolnieniach, co ostatnio uczynil Euromir. SSsnajpfhurer jednak nie wytacza
        > armat przeciwko swojemu kumplowi Euromirowi,

Wolalbym byc kumplem Euromira, choc nie jestem, niz przyjacielem joja -
        fanatyka polakozercy.

> bo 'Pszepraszam bardzo. Euromir
        > jaki jest, taki jest, ale nie zauważyłem, aby zło na forum czynił'.
        > Antysemityzm w wykonaniu Euromira to nie zlo, zdaniem tropiciela antysemitow
        > SSnajpfhurera.
        >
        > Natomiast armaty wytacza na przyklad przeciwko Perle, czy przeciwko Ani, ktora
        > bez watpienia jest pyskata i Zydom dokopuje, ale uogolnien nie robi.

Ani to na mnie nie napuszczaj. Ona glupia nie jest. Nie da sie podpuscic. wink)

> Zeby bylo dziwniej, jak SSnajphurer chce dokopac, to cytatem o skinhedach i
        > gwalcie. Mam pytanie. Moze czegos nie rozumiem. Ale czy moze istniec tropiciel
        > antysemitow ktory widzi post o chujach Zydach, o skinhedach i gwalceniu za
        > kare - i nie zorientowac sie co to za post? To na czym polega to tropienie
        > antysemitow ktore sie na forum odbywa? Za co mozna kogos na forum antysemita
        > nazwac?

To Ty mi powiedz, tropicielko prawdziwych antysemitow, przyjaciolko joja.

Snajper.
    • bykk Re: Nowy autorytet moralny Snajpera. 29.09.02, 21:42
      Scan,poczytaj wyżej!
      hej!
      • bykk Re: o kurcze! 29.09.02, 21:57
        Scan,przepraszam widzę,że to poważna sprawa!
        hej!
    • Gość: krzys52 Re: Nowy autorytet moralny Snajpera. IP: *.proxy.aol.com 29.09.02, 22:47
      W celu ulatwienia Ci zycia pozwolilem sobie na przeniesienie posta (ponizej) z
      powyzej smile Cobys sie nie meczyl Snajperku, bo wyglada na to - co za traf - ze
      zamiescilem go akurat po Twoim zejsciu z linii. Oto on.
      ..
      ::::::

Re: Nie dziwię się. smile)
      Autor: Gość: krzys52 IP: *.proxy.aol.com
      Data: 29-09-2002 08:49 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------

>
      >
      > Snajper.
      ..
      ..
      ..
      No jak myslisz, Snajper?
      ..
      K.P.

• Gość: snajper Re: Do Krzysia, IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 01:38

> W celu ulatwienia Ci zycia pozwolilem sobie na przeniesienie posta (ponizej) z
        > powyzej smile Cobys sie nie meczyl Snajperku, bo wyglada na to - co za traf - ze
        > zamiescilem go akurat po Twoim zejsciu z linii. Oto on.

Ja sie zajmuje takze innymi sprawami poza pisaniem na Forum. wink)

> ..
        > ::::::
        >
        > Re: Nie dziwię się. smile)
        > Autor: Gość: krzys52 IP: *.proxy.aol.com
        > Data: 29-09-2002 08:49 + odpowiedz na list
        > + odpowiedz cytując
        > ------------------------------------------------------------------------------
        >
        > > Przepraszam bardzo. Euromir jaki jest, taki jest, ale nie zauważyłem, aby
        > > zło na forum czynił. Ma swoje poglądy, potrafi dyskutować z ludźmi o pogla
        > > dach innych (sławna dyskusja Euromira ze Stroikiem).
        > >
        > > Snajper.
        > ..
        > ::::
        > ..
        > To znaczy, Snajper - jaki jest Euromir? Jakie sa te jego poglady?

Wedlug mnie antysemickie.

> Bo wedlug mnie jest to facet caly nasaczony ta antyzydowska zgnilizna. To co
        > on zaserwowal aktualnie(Antyjudaizm Antychrzescijanizm) jest przede wszystkim
        > jego wymyslem, co z grubsza takze mam gdzies, bo to nie moj biznes by bronic
        > zydowskich interesow.

Nie czytalem wiec sie nie wypowiem. To znaczy cos czytalem, ale za malo.

> Niemniej, dyskutujac ze mna, Euromir udaje gluchego i
        > nieobecnego wtedy gdy sprawy nie rozwijaja sie po jego mysli. Euromir nabiera
        > wtedy wody w gebe, ewentualnie obraza sie - by za jakis czas znow zaserwowac
        > ten sam chory kawalek, ktory wczesniej (takze przeze mnie) zostal rozbity w
        > puch. A ja cholernie nie lubie gdy zapraszajacy do dyskusji probuje zrobic ze
        > mnie balona, albowiem jego zasadniczym celem jest prezentacja wlasnych chorych
        > wynurzen i powtarzanie ich bez wzgledu na argumenty.

No wiesz, Krzysiu, Twoje poglady tez sa malo ortodoksyjne, lagodnie mowiac. W
        Twoich ustach takie twierdzenia jak powyzej maja jakies takie chumorystyczne
        konotacje. wink)

> Nie wiem jak przebiegala dyskusja Stoika z Euromirem (jesli dotyczyla tego
        > samego) ale wierze, ze akurat tych dwoch potrafi rozmawiac kulturalnie. Ba,
        > najwazniejszy dla nich jest wlasnie kulturalny przebieg polemiki. Reszta,
        > zauwazylem, jest malo wazna.

Alez wlasnie nie. Fascynujaca byla wlasnie dyskusja, argumenty i z nich
        wyplywajace wnioski. Niestety, dyskusja zostala wlasciwie niedokonczona. Moze
        ktorys z Panow podniosl by ten watek i...

> No coz, Snajper - nie dla mnie. Ja cholernie nie
        > lubie manipulantow i lawirantow.

A tu sie z Toba zgodze. To chyba obaj nie lbimy Helgi ? wink))

> I jak jest taki przy okazji skurwysynem i
        > bigotem to zeby nie wiem jak kulturalnie staral sie zamaskowac i wypasc to ja
        > i tak mu to powiem.

Ale Euromir zadnym lawirantem nie jest. Pogladow swoich nie ukrywa.

> A Euromir jest rznacym kulturalnego badacza skurwysynem
        > antysemita. Dlatego wlasnie serwuje te same antyzydowskie kawalki.
        > Czy wolno mu byc antysemita? Alez oczywiscie ze tak.A czy mnie wolno go tepic?

A czy ktos Ci broni ? wink)

> No jak myslisz, Snajper?
        > Odezwiesz sie, czy znow nie zauwazysz?
        > ..
        > K.P.

Snajper.

• Gość: krzys52 ____Do__Snajpera!!_____ IP: *.proxy.aol.com 29.09.02, 22:54
      Powyzej "zamiescil mi sie" niemalze ten sam tekst ale z innym (niewlasciwym)
      tytulem. Za to wstep jest tam zdecydowanie lepszy.
      ..
      Tu natomiast mam pytanie, gdyz przypaqdkowo przeczytalem kawalek Twojej wymiany
      z Bykkiem. Zatem czy w wymianie e-mailowej takze "masowany" jestes z kim wypada
      Ci rozmawiac a z kim nie wypada?
      ..
      Ponizej post zdjety z powyzej.

..
      :::::

Re: Nie dziwię się. smile)
      Autor: Gość: krzys52 IP: *.proxy.aol.com
      Data: 29-09-2002 08:49 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------

>
      >
      > Snajper.
      ..
      ..
      ..
      No jak myslisz, Snajper?
      ..
      K.P.

• Gość: snajper Re: ____Do__Snajpera!!_____ IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 01:44

> Tu natomiast mam pytanie,gdyz przypaqdkowo przeczytalem kawalek Twojej wymiany
        > z Bykkiem.Zatem czy w wymianie e-mailowej takze "masowany" jestes z kim wypada
        >
        > Ci rozmawiac a z kim nie wypada?

Chyba pytanie rozumiem, choc nie mam pojecia, jaki ma ono zwiazek z moja
        rozmowa z Bykkiem. Jesli pytasz sie, czy ustalam na privach z kim rozmawiac a z
        kim nie, to jest to nieprawda. Nie spotkalem sie tez z zadnymi naciskami aby z
        jakimis osobami nie rozmawiac. Zreszta ktos, kto by takich numerow ze mna
        probowal, uslyszal by co nieco. wink) Czy o to sie pytales ?

snajper.
    • Gość: nurni pytanie 1 2 3 4 5...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 00:09
      jak zbudowac legende
      do wierzenia
      • Gość: Hiacynt tylko do Nurniego o legendzie :)) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 00:23

> jak zbudowac legende
        > do wierzenia

Re: -------Pollak ---------pytanie 4
        Autor: Gość: Scan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl
        Data: 29-09-2002 21:49 + odpowiedz na list
        Trojan zainstalował się wczoraj.( To dla Helgi)
        Czy mając datę instalacji trojana, pewne wpisy w logach i tempach, włamanie się
        na skrzynkę jest to na tyle podejrzana sprawa, że można to (niezależnie od
        polpak abuse, co zrobiłem) oddać sprawę na policję? Czy jest na to jakiś
        paragraf?

-----------------------------------------

a nie tak dawno można było przeczytać:

*.warszawa.sdi.tpnet.pl
        Gość: Scan 10-09-2002 13:32 odpowiedz na list odpowiedz cytując

O jakich listach piszesz, dziubku? Od dawna mam zmienioną domenę i konto.
        Również ze względu na kontakty z F. Tego nie muszę udowadniać - prawda?
        A nowego adresu nie ma nikt z reszty "bandy". No i tobie nie podam też.

a ja pytam, kto ma w to uwierzyć??
        może Stoik tutaj zajrzy smile

Hiacynt

• Gość: Scan ------------Hiackowi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 00:34
          Nożyce czy stół?? Bo że baranie rogi, to pewne.

Wyjątek z korespondencji (inaczej priv) z innego konta:

"....Hiacek wydaje mi się za głupi..."
          • Gość: Hiacynt tkanie IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 00:39

> Nożyce czy stół?? Bo że baranie rogi, to pewne.
            >
            > Wyjątek z korespondencji (inaczej priv) z innego konta:
            >
            > "....Hiacek wydaje mi się za głupi..."

szyte grubymi nićmi,
            prawdy, półprawdy, kłamstwa i wierutne łgarstwa
            i pójście w zaparte,
            tak się buduje "legendę"
            własnie ją ponownie tkasz - tkacie

głupi kto kupi

Hiacynt
            • Gość: Scan Re: tkanie i pingowanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 00:44
              Sprawdz te pingi, kłodzki idioto. Bo narzędzia masz
              podobno - przy boaa używałeś:

217.96.193*

Z litości nie dodam ostatnich cyfr, żołnierzu.
              • Gość: Hiacynt Re: tkanie i pingowanie IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 01:02

napisałem ci, twoje poszukiwania czegokolwiek na forum
                są szyte zbyt grubymi nićmi,

już rok pozorujesz, że cokolwiek szukasz,
                masz pomagierów którzy wprost piszą, że się na tym nie znają
                największy pomagier to helga

kto głupi ten kupi raptusie forumowy
                zgłoś na policję,
                tylko nie ogłaszaj tego wszem i wobec
                bo się błaźnisz

• Gość: Scan Na dobranoc - coś z biologii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 01:07
                  Hiacynt Wodny

opis rośliny: wodna, pływająca po powierzchni.
                  podłoże: woda brudna lub błoto
                  podlewanie: jeżeli Hiacynt rośnie w pojemniku z podłożem
                  błotnistym to należy utrzymywać go w stanie pokrytym 10
                  mm warstwą wody.
                  nawożenie: w stawach, z żyzną wodą, Hiacynty rozrastają
                  się powoli i mają słabo wybarwione, czerwonawe liście.
                  Jeżeli nie przeszkadza nam, że woda zazieleni się pod
                  wpływem nadmiernie rozmnażających się glonów, można ją
                  nawozić nawozami uniwersalnymi.
                  pielęgnowanie: jeżeli chcemy, aby roślina była dobrze
                  wybarwiona i aby umożliwić jej kwitnięcie, to proponuję
                  ciekawy sposób prowadzenia tej rośliny.
                  Młodego Hiacynta sadzimy do doniczki plastykowej
                  wielkości 0,5-1 litra w podłoże próchniczne. W samym
                  środku pojemnika (w środku przyszłej bryły korzeniowej)
                  umieszczamy łyżeczkę albo dwie, nawozu typu Osmocote.
                  Doniczkę ustawiamy w oczku wodnym na półce (na
                  podporze), na takiej wysokości aby woda sięgała do
                  podstawy rośliny. Po tygodniu lub dwóch sprawdzamy czy
                  roślina ukorzeniła się na tyle, że mocno "trzyma" się w
                  podłożu. Jeżeli tak, to "zawieszamy" roślinę w wodzie
                  bez podparcia. Jeżeli roślina ma już odpowiednią ilość
                  liści to zacznie pływać po powierzchni wody, unosząc
                  jednocześnie doniczkę. Jeżeli roślina tonie to ustawiamy
                  ją jeszcze na jakiś czas, na podpórce

szkodniki i choroby: W czasie zimowania, może pojawić
                  się na Hiacyncie szara pleśń. Do zwalczania zastosować
                  można np. Kaptan.

zimowanie
                  W tym okresie przechowujemy ją w pomieszczeniu w temp.
                  10-15ºC, zawsze w podłożu błotnistym.
                  rozmnażanie: przez podział ników matecznych. W
                  sprzyjających warunkach, Hiacynt podwaja swoją wielkość
                  w ciągu 14 dni.

zastosowanie: do pojemników błotnistych na tarasy i
                  balkony.

inne informacje: zwisające, długie korzenie są
                  wykorzystywane przez ryby do składania ikry w czasie
                  tarła. Jeżeli zależy nam na zachowaniu narybku i dalszej
                  jego hodowli nie dopuszczać węży – szczególnie boaaa.

pamiętaj - aligatorze - 217.96.193*

jaki wynik???
                  • Gość: snajper Wynik ? Poludniowy. :(( IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 01:51

> pamiętaj - aligatorze - 217.96.193*
                    >
                    > jaki wynik???

Nie trzeba ostatnich cyfr, aby rejon (miasto) okreslic. sad( Wezel SDI to jest.

Snajper.
                    • Gość: Scan Re: Wynik ? Poludniowy. :(( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 02:26
                      A dokładniej?
                      Jakaś Forumowa Valley?
                      Wszak nie Silicon. Raczej Oszczercza. I naiwno - głupia.
                      Jak to w wojsku. Pan Bóg strzela, głupi żołnierz kule
                      nosi.
                      Każdy ma prawo do JEDNEJ pomyłki. Ile razy można się
                      mylić?
                      8 x 8 = 64 - czyż prawda?
                      c.b.d.o.
                      Dobrej nocy, Snajper
                      Scan
                      • snajper55 Do Scana. 30.09.02, 02:43

> A dokładniej?
                        > Jakaś Forumowa Valley?
                        > Wszak nie Silicon. Raczej Oszczercza. I naiwno - głupia.
                        > Jak to w wojsku. Pan Bóg strzela, głupi żołnierz kule
                        > nosi.
                        > Każdy ma prawo do JEDNEJ pomyłki. Ile razy można się
                        > mylić?
                        > 8 x 8 = 64 - czyż prawda?
                        > c.b.d.o.
                        > Dobrej nocy, Snajper
                        > Scan

Przez wiesz, jaka. Tylko powiedz mi, czy jest to dowod czyjejkolwiek winy. To,
                        ze dostales wirusa z czyjegos adresu nie oznacza, ze ten ktos wylal go
                        specjalnie. Wirus zadomowiony w czyims komputerze rozsyla sie po wszystkich
                        znalezionych adresach.

Tak jak nie wierze w Twoja Jenisejowatosc, tak samo nie wierze w rozsylanie
                        wirusow przez Hiacynta.

A moze jestem po prostu naiwny. To tez oczywiscie jest mozliwe. Moze Hiacynt
                        siedzi i po nocach trojany w swiat wypuszcza ? Moze Pacynka to Stoik
                        rozwiazujacy swoje zagadki aby postawic sobie piwo ? Moze Mosze uzywa takze
                        nicka Euromir, aby nasze reakcje badac ? Moze Ty jestes Jenisejem ? Moze ja
                        jestem Helga vel Zsypkiem ? Moze...

Dobranoc. smile))

• Gość: Hiacynt Do Snajpera o problemie Scana i naiwności IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 11:37
                          snajper55 napisał:

> Przez wiesz, jaka. Tylko powiedz mi, czy jest to dowod czyjejkolwiek winy.
                          To,
                          > ze dostales wirusa z czyjegos adresu nie oznacza, ze ten ktos wylal go
                          > specjalnie. Wirus zadomowiony w czyims komputerze rozsyla sie po wszystkich
                          > znalezionych adresach.
                          > Tak jak nie wierze w Twoja Jenisejowatosc, tak samo nie wierze w rozsylanie
                          > wirusow przez Hiacynta.
                          >
                          > A moze jestem po prostu naiwny. To tez oczywiscie jest mozliwe. Moze Hiacynt
                          > siedzi i po nocach trojany w swiat wypuszcza ? Moze Pacynka to Stoik
                          > rozwiazujacy swoje zagadki aby postawic sobie piwo ? Moze Mosze uzywa takze
                          > nicka Euromir, aby nasze reakcje badac ? Moze Ty jestes Jenisejem ? Moze ja
                          > jestem Helga vel Zsypkiem ? Moze...
                          >

Snajperze

to nie jest Twoja naiwność, lecz ciągle zaufanie. Scana znasz z realu, nei wiem
                          jak dobrze, i nie może Tobie się w głowie pomioeścić, że ten brat łata może być
                          takim sadystą jak jenisej. Historia kryminalistyki zna nie TAKIE przypadki.
                          Ale o czym innym chcę napisać.
                          Scan podał fragment mojego IP - który zna chociażby z listów jakie w tamtym
                          roku w związku ze zjazdem i sprawą Jeniseja otrzymał ode mnie.
                          Snajperze, jeżeli ja wiem, że nie mam z tym nic wspolnego i Scan to wie,
                          a mimo to insynuuje - to przecież to jest dodatkowy argument - nie wiem który z
                          kolei - który jednozncznie wskazuje na Scana jako Jeniseja.
                          nie on sam pisał wszystkie listy - poczytaj kontrolanta, to też Scan.
                          Ja wbrew pozorom, mam bardzo mało wrogów na forum, którzy by chceili w ten
                          sposób mi "dokuczać". Na palcach jednej ręki ich policzę.

pozdrawiam

Hiacynt

ps.
                          znasz stosunek Tyu do M - Małgosi. Mało kto tak ją bronił na forum jak Tyu,
                          właściwie nikt jej tak nie bronił.
                          Cóż sądzissz o liście do Tyu bertoldiego?

O ty(u) foko! Spoko!
                          Autor: bertoldi@NOSPAM.gazeta.pl
                          Data: 17-02-2002 13:05 + odpowiedz na list

W wodzie foka
                          To skurczybyk trudny do złapania,
                          Bo śliski. Za to gdy ma ochotę na amory,
                          Wyłazi na ląd, gdzie ludzie
                          Zatłukują ją na śmierć pałkami.
                          Chcesz mieć szczęśliwe życie erotyczne,
                          Zwracaj uwagę na otoczenie.

Tyu był gościem Scana, czy ten list pasuje ci do wizerunku Scana jaki sobie
                          wyrobiłeś? Snajperze, ja może zbyt wiele wymagam od ludzi, właściwie taki
                          jeden list Scana w którym wyśmiewał się z obchodzenia rocznicy wypadków
                          grudniowych przekreśla go raz na zawsze i nieodołalnie.
                          Ludzie nie mają prawa popełniać takich "błędów". Czy sadzisz, że tak samo łatwo
                          odrzucasz myśl o moich trojanach, jak mysl o tym, że jednak Scan którego tak
                          dobrze znasz jest tą gnidą jenisejem?
                          Co sądzisz o wczorajszej wymianie zdań Scana z Pollakiem?

Czy nie przedobrzył?

pozdrawiam

Hiacynt

ps. spytaj Scama kto pisał list o zatłukiwaniu fok, on czy hawk?
                          Ciekawe co na to jeden godny nick, resztkami sił wierzący Scanowi.
                          • Gość: kurtularny Re: tak i wylazło kłamstwo hiacynty IP: *.fhm.fhg.de 30.09.02, 14:38
                            wypełzło z ciebie chory przygłupie kłamstwo.
                            Wszystkim oświadczałeś ze z nikim z foromowiczów
                            nie pisałeś a teraz bydlaku piszerz cos takiego
                            złapałes sie kłamco w własne sidełka obłudniku.
                          • Gość: Scan Przez Snajpera - o problemie Hiacka i glupocie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 16:40
                            Sorry Snajper, że przez Ciebie przesyłam - ale z
                            palantem nie chcę mieć do czynienia.

Widzisz Hiacuś, ty nie jesteś moim wrogiem.
                            Ja mam cie w dupie głęboko.
                            Ty wogóle wrogów nie masz na Forum - wzyscy patrzą na
                            ciebie jak na oryginalny okaz. Z duuuużą domieszką
                            litości.
                            Jestes zalosnym narcyzem, z domieszka mitomanii i
                            megalomanii. Gówniarzem dla mnie - ot i tyle. Ale i
                            niezłym manipulatorem. No i żołnierzem. Również
                            Lustratorem.

Pisałem ci kiedyś - rodzaj ludzki dzielę na mądrych i
                            głupich. Ty jesteś z tej drugiej kategorii.
                            Ale z drugiej strony - cholera cie wie - moze rżnąc
                            głupa, dla maskowania się - swoje robisz. Ale póki co -
                            poplumkaj sobie i pomlaskaj. Lubisz czarną rzepę?

A to poniżej, kłodzki kretynie - dla twej
                            manipulatorskiej, niepełnej pamięci:

Re: Czarne grudnie 1970, 1981 ......
                            Autor: Gość: Scan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl
                            Data: 17-12-2001 22:46

Jolu, na koncert Krzysia Krawczyka jutro idę. Chodzę na
                            niego od 30 lat.Czy mam ciągle płakac, kiedy chłopak
                            hołubce wycina? Zlituj się!
                            Tercet Egzotyczny też pięknie gra. Paloma - Już wszyscy
                            chłopcy z naszego puebla odjechali ???? Nie poskąpi
                            suchej ziemi kropli deszczu!!!!!

Sczecin piekny przez przestrzeń i perspektywę na Odrę.
                            Gdańsk - wspaniały Artusem, Neptunem, Zurawiem i
                            Motławą, katedrą NMP. W Sopocie na koncerty
                            rockowe do Opery w sierpniach zawsze biegałem, a na Molo
                            w pysk mi dali, bo dziewczynę miejscowym poderwałem.
                            Przyznaję, opity bylem browarem jak bąk.
                            Faktem niezaprzeczalnym jest, że na Jaśkowej Dolinie we
                            Wrzeszczu mam do dziś znajomego, który wonczas obciął
                            milicjantowi ucho. Zagniewany był, bo mu ojca
                            ORMO spałowało. Zapomniał to po 10 latach - bo taka
                            naturą obdarzył nas Wszechmocny, a jak się z nim
                            spotykam raz na 5 lat i popijemy sobie gorzałki
                            to sie tak pytamy - będzie ta druga Japonia czy nie?
                            P.S.
                            Miałem naście lat, jechałem rano 17go '70r z dziewczyną
                            na kurs francuskiego (sobota czy niedziela - nie
                            pamietam) kolejką WKD Podkowa Leśna - Warszawa,
                            kiedy komuna mordowała ludzi na Wybrzeżu. Trele piekne w
                            tej kolejce były, zaglądanie w oczy, uściski dłoni etc.
                            Pamietam do dziś. Choć pomnik nastoletni
                            tego morderstwa w sobie zbudowałem. Pamiętam. Raz na
                            życie.
                            Nie cierpię martyrologii. Pamietam o niej tylko na
                            grobie mojego Ojca.
                            Wolę myśleć o drugiej Japonii.
                            Scan"
                            -----------------

• Gość: Scan --------Przymulonemu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 00:27
        Pierwszy i ostatni raz, kolego, mam tę nieprzyjemność
        zareagować na twe forumowe wypociny w stylu n0str0mO.

Kibic siedzi z dala i się nie wpierdala.

A tu poczytaj sobie - dla twej skołatanej duszy,
        pseudo-moralizatorze.

"Wy dajcie im jeść" (w. 16).

Swoją postawę wobec człowieka, wobec całego człowieka,
        Chrystus przekazuje uczniom, Kościołowi: "Wy dajcie im
        jeść" (w. 16). Uczniowie również nie mogą się ograniczyć
        do nauczania, do pobożnych słów o Królestwie, ale muszą
        widzieć i inne potrzeby człowieka: głód, chorobę. W
        miarę możliwości mają im zaradzać. Z rozkazu tego
        wynika, że Jezus chciał, by Jego postawa pełna
        miłosierdzia i dobroci trwała w Kościele zawsze. Chciał,
        żeby słowo o królestwie łączono zawsze z czynami miło-
        sierdzia. Chrystus chciał, by miłosierdzie uczniów
        podobne było do Jego miłosierdzia. Miłosierdzie uczniów
        winno mieć w sobie coś z miłosierdzia Jezusa. Pokazał to
        w przypowieści o miłosiernym Samarytaninie: "gdy
        zobaczył, wzruszył się głęboko: poszedł do niego i
        opatrzył mu rany" (Łk 9, 33). Samarytanin zobaczył
        nieszczęście - nie dojrzeli tego kapłani i lewici (Łk 9,
        31). Samarytanin głęboko się wzruszył i pomógł - kapła-
        ni i lewici - nie wzruszyli się i przeszli. Mieli BIELMO
        na oczach. Dobrego Samarytanina kazał Jezus
        naśladować: "Idź i ty czyń podobnie" (9, 37). Tą drogą
        poszedł Kościół pierwotny: nie tylko nauczał i głosił
        Dobrą Nowinę Zbawienia, ale prowadził również akcję
        miłosierdzia (Dz 6, 1-7). Znaki dzisiejszej Ewangelii
        streszczają istotę Dobrej Nowiny.
        • Gość: nurni Re: --------Przymulonemu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 00:32

> Pierwszy i ostatni raz, kolego, mam tę nieprzyjemność
          > zareagować na twe forumowe wypociny w stylu n0str0mO.

co tak ostro kolego
          w czyms przeszkodzilem?

> Kibic siedzi z dala i się nie wpierdala.

przejdz na priv
          nie rob przedstawienia
          za tanie

> A tu poczytaj sobie - dla twej skołatanej duszy,
          > pseudo-moralizatorze.

mleko sie rozlalo
          prawda?

• Gość: Scan Re: --------Przymulonemu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 00:37
            Z tobą na priv, misiu - a o czym?
            No chyba,że o walerianie. Mam zdrowy sen.
            Dobranoc.
            • Gość: nurni Re:a dobranoc milo bylo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 00:40

> Z tobą na priv, misiu - a o czym?
              > No chyba,że o walerianie. Mam zdrowy sen.
              > Dobranoc.

nie ze mna kregoslupie

theatrum skonczone?
              • Gość: Scan Re:a dobranoc milo bylo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 00:47
                A wiesz, że twoje jeszcze nie, koleś.
                Bardzo serdeczne dobranoc. Ostatnie.
                Mram z walerianą w tle. Koty to lubią.
                • Gość: nurni Re:a dobranoc milo bylo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 00:54

> A wiesz, że twoje jeszcze nie, koleś.
                  > Bardzo serdeczne dobranoc. Ostatnie.
                  > Mram z walerianą w tle. Koty to lubią.

nie jestes moim kolesiem
                  i nie bedziesz

brzydze sie klamcami i tchorzami
                  a to znaczy
                  ze nie polubimy sie
                  koles

• Gość: oaza Re:a dobranoc milo bylo IP: *.any.com, / 193.188.101.* 30.09.02, 01:00

>
                    > > A wiesz, że twoje jeszcze nie, koleś.
                    > > Bardzo serdeczne dobranoc. Ostatnie.
                    > > Mram z walerianą w tle. Koty to lubią.
                    >
                    > nie jestes moim kolesiem
                    > i nie bedziesz
                    >
                    > brzydze sie klamcami i tchorzami
                    > a to znaczy
                    > ze nie polubimy sie
                    > koles
                    >
                    >
                    >
                    nurni polub mnie prosze
                    tak bardzo tego pragnę
                    kropelki ci podam do łurzka
                    a i jeszcze kapcie
                    i pana cogito (moze byc ergo sum)
                    tylko mnie polub
                    oaza
                  • Gość: Scan Re:a dobranoc milo bylo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 01:01
                    Naparty jesteś.
                    O jakim ty lubieniu mówisz? - tym inaczej?
                    Odpierdol się ode mnie. Krótko i również po żołniersku.
                    Żołnierzu.

>
                    > > A wiesz, że twoje jeszcze nie, koleś.
                    > > Bardzo serdeczne dobranoc. Ostatnie.
                    > > Mram z walerianą w tle. Koty to lubią.
                    >
                    > nie jestes moim kolesiem
                    > i nie bedziesz
                    >
                    > brzydze sie klamcami i tchorzami
                    > a to znaczy
                    > ze nie polubimy sie
                    > koles
                    >
                    >
                    >
                    • Gość: nurni Re:a dobranoc milo bylo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 01:11

> Naparty jesteś.
                      > O jakim ty lubieniu mówisz? - tym inaczej?
                      > Odpierdol się ode mnie. Krótko i również po żołniersku.
                      > Żołnierzu.

perla pisal 'nurni taki jest'
                      spieprzy najlepszy spektakl

nie martw sie
                      jutro cos wymyslisz
    • Gość: nurni skrocona recenzja spektaklu dla Pollaka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 03:33
      gosc portalu Scan zagail:

Witaj, bracie Pollaku. Sorki za "nie na temat" ale:
      czy mógłbyś mi napisać co to za zwierz "Trojan Socket 23"
      i jakim progiem go usunąć?
      ---------
      BTW - to pierwsze z pytań, drugie wkrótce, jeśli
      pozwolisz.'

sprawa widac pilna bardzo
      na znany priv Pollacka
      nie bylo czasu pisac

gosc portalu Pollack odpowiedzial:

podal kilka linkow
      zaznaczyl ze wilekim specem nie jest

niezrazony Scan zapytowywal dalej:
      Dzięki za linki Też googlałem i już co nieco wiem'

no prosze jaka zaradnosc!

pewno Scan wskoczyl na dzial
      komputery i internet i tam znalzl
      fachowe porady od forumowicza S

Re: co robi trojan? adres: *.warszawa.sdi.tpnet.pl
      Gość: Scan 10-06-2002 09:42 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Wrzuc www.google.com, wpisz trojany - bedziesz miała komplet informacji.

Scan skorzystal z porady Scana
      zdobyl pierwsze informacje
      ktorych Pollack akurat nie znal

w dalszym ciagu komedii
      gosc portalu Scan
      /nie mylic z komputerowym fachowcem 194 wpisy
      Scanem z forum internet /
      upewnia sie:

'Czy ten ktoś (Obcy) mając mnie na podglądzie może mi
      włamać się do skrzynki pocztowej i zablokować ją. Bo
      myślę sobie, że jeśli loguję się na stronę dla odbioru
      poczty to nie jest problemem wyłapać hasło kiedy jestem
      na wizji.
      Dobrze myślę? pyta Scan niepewnym glosem

i znow szkoda bylo glowe Pollacka klopotac
      starczylo na forum internet
      poczytac porady fachury Scana:

. Trojan to taki konik, który wysylającemu go pozwala podgladac
      Twoj komputer, do wysyłania info z Twego kompa włącznie'

zblizamy sie do finalu przedstawienia

wyposazony w wiedze ktorej nie posiadal
      przypominam mowimy o Scanie z info dnia
      nie o tym fachurze 194 wpisy na komputerach
      Scan odetchnal z ulga:

'Chwała Bogu, że mój provider
      dzis pracował i zabezpieczył ślady'

kurtyna oklaski

Pollacku honorarium nie bedzie
      robiles za statyste

ja tez grosza nie zobaczylem

sztuka byla porazajaco infantylna
      i wtorna przy tym

zaczalem krzyczec SCANdal SCANdal!
      i zazadalem zwrotu kasy

od rezysera i aktora zarazem
      uslyszalem gorzkie:
      'Kibic siedzi z dala i się nie wpierdala'

oraz:
      'Odpierdol się ode mnie'

musisz Pollacku raczej oblizac sie smakiem
      honorarium nie bedzie

wspolczuje
      robiles tu za slupa
      i do tego spolecznie

pozdrawiam Cie
      nurni
      • Gość: AndrzejG Re: skrocona recenzja spektaklu dla Pollaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.02, 05:14
        to Scan chciał się pochwalić swoja wiedzą,
        czy oskarzyć kogoś o podsyłanie trojanów?

Andrzej
        • Gość: Ania Re: skrocona recenzja spektaklu dla Pollaka IP: *.upc.chello.be 30.09.02, 08:28
          Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

> to Scan chciał się pochwalić swoja wiedzą,
          > czy oskarzyć kogoś o podsyłanie trojanów?
          >
          > Andrzej

Trzeba by samego Scana spytac o co mu chodzilo.Zairzalam sobie na forum o
          komputerach i wyszlam z rozdziawiona buzia.Pan Scan jest prawdziwym geniuszem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka