Gość: max IP: *.net.bialystok.pl 19.07.01, 20:44 Ktoz to powiedzial : "Marzenia naszych przodkow przyjma powoli cielesny kształt, a z naszych rak i cierpien wyłonic sie musi zjednoczona, silna, gwarantująca sprawiedliwosc społeczną Europa!" :} Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Odp Re: ---------------Zagadka!----------------------- IP: 216.94.157.* 19.07.01, 21:23 A gdzie sa 4 mozliwe odpowiedzi. A milion gdzie? Gość portalu: max napisał(a): > Ktoz to powiedzial : > > "Marzenia naszych przodkow przyjma powoli cielesny kształt, a z naszych rak i > cierpien wyłonic sie musi zjednoczona, silna, gwarantująca sprawiedliwosc > społeczną Europa!" > > > :} > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max na ucho! :) IP: *.net.bialystok.pl 19.07.01, 21:37 Gość portalu: Odp napisał(a): > A gdzie sa 4 mozliwe odpowiedzi. A milion gdzie? ))) tylko million? Pytanie jest łatwe ale jak podam 4 to od razu wyczujesz ktory! Serio! Tońco Blair odpada ;} Miso Patysio rozwniez Alek? nieee moze Feluś? :} Pytanie jest absurdalne! nagroda Kwazar! wiesz oddala sie z predkoscia swiatla wiem co obiecuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max [pomoc naukowa] IP: *.net.bialystok.pl 19.07.01, 21:46 ta sama osoba i cytata: .. Tylko w scislej lacznosci gospodarczej z Europa mozemy miec nadzieje ze rozwiazemy nareszcie palace zagadnienia reform spolecznych w Polsce. Te dwa wzgledy sa juz wystarczajace aby nas sklonic do zdecydowanej walki o zjednoczona, silna Europe o socjalizm europejski" uuuuch!a ktoz to!a coz to! tak gna! :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: ---------------Zagadka!----------------------- IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 21:50 Jakaś mała podpowiedż ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max [pomoc naukowa] volumen2 ;) IP: *.net.bialystok.pl 19.07.01, 21:57 tym razem troche "jasniej" "Niemcy tymczasem systematycznie i sumiennie podjeli akcje gospodarczego usamodzielnienia sie, podejmujac jako pierwszy konieczny ruch urzeczywistnienia ideału socjalizmu (...) z tymi usilowaniami stala twarda wola narodu niemieckiego, zmierzajaca do wyzwolenia sie z pet miedzynarodowego kapitalu,ta uparta akcja naukowo-badawacza byla rownoczesnie wyrazem czynnej, gleboko przemyslanej walki o urzeczywistnienie socjalizmu" a na stronie nr .3 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max a na stronie number TRI ....... IP: *.net.bialystok.pl 19.07.01, 22:03 GRUBYMI LETERAMI "WLACZYMY O POKOJ I SOCJALIZM" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Ding-Dong!------------------------------oto odpowiedz----------------- IP: *.net.bialystok.pl 19.07.01, 22:32 Bim-Bam-Bom! Kwazary odfrunełłły ostałłły sie FAKTY : aktor groteski: nazistowski kolaborant Felks Burdecki piszacy w 1944 roku w hitlerowskim pismie "Przełom" -------------------------------------------------------------------------- ... Pewna ciekawostka jest fakt ze jednym ze swiadkow podczas procesu byl Jerzy Turowicz ( :] ) . Jak relacjonowala owczesna prasa, Turowicz omowil szkodliwa role , jaka spełniał "Przełom". Zaskoczniem byla okolicznosc , ze podczas przesluchania Turowicz stwierdzil ze nie slyszal o wydanym przez polskie podziemie zakazie pracy Polakow w prasie gadzinowej. Wedlug wiekszosci badaczy, o wydaniu takiego zakazu wiedziec mieli wszyscy ... o! "szkodliwa rola" :} patrzcie no patrzcie to wtedy byl antysocjalistyczny? i ja sie przylaczam! SZKODLIWE! SZKODLIWE! cuda Panie cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scan Re: Ding-Dong!------------------------------oto odpowiedz------------- IP: *.home.net.pl 19.07.01, 23:21 Maksiu, to myśmy mieli kolaborantów???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max to myśmy mieli kolaborantów???? :) IP: *.net.bialystok.pl 20.07.01, 00:08 Gość portalu: scan napisał(a): > Maksiu, to myśmy mieli kolaborantów???? "Mysmy" - grupa, kolektyw? Jakbym Narodowca slyszal! jestes nim? Narod! ostatnie slowo jakie bym chcial poznac! "ONI" mieli "Mysmy" mieli "grupa" miala CZYSTY NACJONALIZM! a tu "miala" Ideologa Totalitarnego Narodowego Socjalizmu! A ja traktuje ludzi mniej narodowo niz Ty, dla mnie nie ma roznicy miedzy Zydem Grekiem a Samarytaninenm jestem Chrzescijaninem ktory wyczuwa cos takiego jak Uniwersum i jestem przeciwny ideologii panstwowego przymusu ( jezeli Ty jestes za tym to Twoj Problem Moralny(?) a raczej Narodowosciowy! ) Ilez to smiesznot uslyszalem od roznych czcicieli cła uuuu uu uu A tu Ty ze swoim mysmy! )))) mysmy mieli gwalcicieli! mysmy mieli mordercow! no to musisz ciezko sapac! taaaaakie brzemie! straszne! zeby za kogos grzechy na siebie brac godne podziwu! a ja tak dobry nie jestem! bo slowo nacjonalizm jest mi obce! Skanie czy moglbys byc mniej nacjonalistyczny? a o wielkosc sympatii socjalistycznych juz pytac nie kcem! Ps. A moze chcesz wiedziec kim byla moja Babka? to moze ci cos pomoze? :} OCENA NARODOWA!OCENA KOLEKTYWNA! niepojete zabobony rodem ze szopy wrozbity pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: to myśmy mieli kolaborantów???? :) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 06:20 Tyle slów w związku z jednym " myśmy " . A o ile mi wiadomo Scan nie jest socjalistą . Odpowiedz Link Zgłoś