Gość: byle_kto IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 27.09.01, 16:57 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max to dobrze! :)) IP: *.net.bialystok.pl 27.09.01, 17:01 za burdel ten ktory nadejdzie ktos inny bedzie mogł sie pochwalic :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Do Sejmu i Senatu nie dostal sie nikt z Unii Polityki Realnej :) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 17:02 Gość portalu: byle_kto napisał(a): Nawet byle_kto? )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robas Do Sejmu i Senatu nie dostal sie nikt z Unii Polityki Realnej: szkoda IP: *.asapsoftware.com 27.09.01, 17:56 Troche szkoda, to jedyne prawicowe ugrupowanie na polskiej scenie. Moze koalicja z PO nie byla najlepszym rozwiazaniem. Gdyby wystapili samodzielnie, przynajmniej wiedzielibysmy jakie UPR ma poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Do Sejmu i Senatu nie dostal sie nikt z Unii Polityki Realnej: szk IP: *.gala.com.pl 27.09.01, 20:00 Nie wiesz? 1 - 3 %. W Internecie 8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Do Sejmu i Senatu nie dostal sie nikt z Unii Polityki Realnej:-))) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 20:09 A na forum wydawało się , że zwolennicy UPR-u są tak liczni ... Może do póżnej nocy ścierali sie z "lewuskami" na forum i potem przespali wybory ? Może nie mogli znaleźć UPR-owców na kartach wyborczych , bo nigdzie w pobliżu nie było myszy i nie można było w nich kliknąć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Do Sejmu i Senatu nie dostal sie nikt z Unii Polityki Realnej:-))) IP: *.solutions.net.pl 27.09.01, 20:22 i jak sie teraz czuja panowie zawzdy zwyciescy liberalowie.chyba to co mowia jest ganc do dupy .to tylko egzotyka na czele ze smiesznym czlowieczkiem w muszce niejakim JKM. a moze teraz wytlumacza temu szewcowi i krawcowi dlaczego zle zrobili ze na nich nie glosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Prosze Szanownego Pana o jedno... IP: *.net.bialystok.pl 27.09.01, 21:27 Gość portalu: gomez napisał(a): > i jak sie teraz czuja panowie zawzdy zwyciescy liberalowie.chyba to co mowia > jest ganc do dupy .to tylko egzotyka na czele ze smiesznym czlowieczkiem w > muszce niejakim JKM. a moze teraz wytlumacza temu szewcowi i krawcowi dlaczego > zle zrobili ze na nich nie glosowali. czy głosował Pan w wyborach? jezeli tak to na kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Do Sejmu i Senatu nie dostal sie nikt z Unii Polityki Realnej:-))) IP: 213.77.91.* 28.09.01, 08:38 Gość portalu: gomez napisał(a): > i jak sie teraz czuja panowie zawzdy zwyciescy liberalowie.chyba to co mowia > jest ganc do dupy .to tylko egzotyka na czele ze smiesznym czlowieczkiem w > muszce niejakim JKM. a moze teraz wytlumacza temu szewcowi i krawcowi dlaczego > zle zrobili ze na nich nie glosowali. Tłumaczenie trudnych rzeczy komuś, kto jest na poziomie szwacza, sprawia niejakie trudności, ale spróbuję: O słuszności czy skuteczności rozwiązań gospodarczych (a także naukowych: fizycznych, biollogicznych, chemicznych itd.) nie decyduje ochlokracja - wolałbym nie mieszkać w wieżowcu, który zbudowano według przyjętego kompromisowo, w demokratycznym głosowaniu, planu konstrukcyjnego. Większość, jak wiadomo, jest głupia - nie w tym sensie, że każdy z tej grupy jest debilem, ale w takim, że osobnicy niezbyt wysokich lotów mają przewagę nad mniejszością nieco bardziej rozsądnych. Rozkład inteligencji (abstrahując od znaczenia praktycznego tego określenia) przypomina dzwon - większość ma inteligencję przeciętną. I ochlokracja promuje takich przeciętniaków, którzy nie potrafią zrozumieć treści rozkładu jazdy na przystanku. Zatem: niewielkie poparcie dla UPR nie oznacza automatycznie, że prawią absurdy, ale raczej to, że nie potrafią posługiwać się socjotechniką i, podobnie jak zwycięskie ugrupowania, obiecywać dorognych gruszek na wierzbie, tylko walą między oczy szczerością. A mówiących trudne prawdy nikt nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Do Sejmu i Senatu nie dostal sie nikt z Unii Polityki Realnej:-))) IP: *.solutions.net.pl 28.09.01, 08:49 oczywiscie inteligencja szanownego pana predysponuje pana do zajecia miejsca na samym szczycie owego dzwonu.pozostali to kretyni pol kretyni i cwierc kretyni. jest to bez watpienia jedynie sluszne rozumowanie tyle ze historia roi sie od owych lepszych madrzejszych od takich ktorzy wiedza lepiej.jedno ich laczy niezaleznie od tego czy byli komunistami ,faszystami itp czy jeszcze kims innym ;wszyscy marnie skonczyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Do Sejmu i Senatu nie dostal sie nikt z Unii Polityki Realnej:-))) IP: 217.67.196.* 28.09.01, 09:50 Gość portalu: gomez napisał(a): > oczywiscie inteligencja szanownego pana predysponuje pana do zajecia miejsca na > samym szczycie owego dzwonu. Nie na szczycie, trochę poniżej z prawej strony. > pozostali to kretyni pol kretyni i cwierc kretyni. Powyższym zdaniem udowodniłeś, do której części dzwonu przynależysz. > jest to bez watpienia jedynie sluszne rozumowanie tyle ze historia roi sie od > owych lepszych madrzejszych od takich ktorzy wiedza lepiej.jedno ich laczy > niezaleznie od tego czy byli komunistami ,faszystami itp czy jeszcze kims > innym ;wszyscy marnie skonczyli Cieszy mnie, że widzisz jak kiepsko kończą lewicowcy (faszyści, komuniści i inni). Może więc nie jest z tobą aż tak źle, jak przypuszczałem, do prostych czynności manualnych (kopanie rowów) z pewnością się nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max no a jak tam PPS?:) IP: *.net.bialystok.pl 27.09.01, 21:16 czyzby myszka tez sie zablokła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytek Re: no a jak tam PPS?:))))) IP: 157.158.65.* 01.10.01, 16:15 Ojejej zacieła im się na 102, Ha Ha Ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Do Sejmu i Senatu nie dostal sie nikt z Unii Polityki Realnej :) IP: 10.0.210.* / 212.191.188.* 27.09.01, 21:20 UPR zrobił błąd,że związał się z PO,a do tego zraził do siebie dużą część swego stałego elektoratu.Ale z drugiej strony dobrze,że teraz nie wszedł,bo w tym cyrku jaki się szykuje zupełnie by się zatracił.Obecny układ w Sejmie długo się nie utrzyma,bo zostanie przez naród rozpędzony.A jak trwoga to do Boga.Pozostanie UPR,żeby ten bajzel posprzątac i wreszcie sprawy kraju postawić na właściwe tory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Do Sejmu i Senatu nie dostal sie nikt z Unii Polityki Realnej :) IP: *.solutions.net.pl 27.09.01, 21:23 a niektorym jak sie na leb nasika to mowia ze pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max UPR musi wrocic do swych korzeni i przypomniec o pogłównym :) IP: *.net.bialystok.pl 27.09.01, 21:32 a pozniej to sie zobaczy co by jeszcze sprywatyzowac i minimalizacj minimalnej urzedokracji ... PS. nastepnym razem frustracja bedzie OGROMNA! i nie owijajac w bawełne trzeba tłumaczyc iz przyczyna grabiezy jest totlany aparat władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: UPR musi wrocic do swych korzeni i przypomniec o pogłównym :) IP: *.solutions.net.pl 27.09.01, 21:45 a moze bys tak zostal krawcem a ten drugi apologeta szewcem ,podniescie se wydajnosc,przyjde popatrze jak mi sie spodoba zaglosuje ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: UPR unter alles IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 22:04 Do Senatu w Warszawie kandydował Stanisław Michalkiewicz , boss nad bossami w UPRze . Otrzymał najmniejsza ilość głosów . Mniej od kandydata Krajowego Porozumienia Emerytów i Rencistów , niejakiego Szymanko :-0 Przekażcie ode mnie gratulacje dla pana Stanisława Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: UPR unter alles IP: *.solutions.net.pl 27.09.01, 22:15 to teraz chyba Szymanko jest bossem.co ty na to Max.jesli Szymanko wypada lepiej niz Michalkiewicz to chyba cos jest do dupy.twoje przekonania trzeba zrewidowac chyba ze jestes nierefolmowalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max ... niereformowalny? IP: *.net.bialystok.pl 27.09.01, 22:25 Gość portalu: gomez napisał(a): > to teraz chyba Szymanko jest bossem.co ty na to Max.jesli Szymanko wypada > lepiej niz Michalkiewicz to chyba cos jest do dupy.twoje przekonania trzeba > zrewidowac chyba ze jestes nierefolmowalny moje czy Pana Michalkiewicza? bo tej sciemy nie rozumiem e? PS. a nawet gdybym był taki to kim jest Lenin? według Ciebie? no i kto to jest ten "reformowalny"? a? i do czego! oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: ... niereformowalny? IP: *.solutions.net.pl 27.09.01, 22:57 kim byl Lenin.szeroki temat.faktem jest ze go Niemcy przyslali do Rosji w zaplombowanym wagonie .to chyba mowi wszystko.jesli chcesz szczegulow pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ... niereformowalny? IP: *.net.bialystok.pl 27.09.01, 23:01 Gość portalu: gomez napisał(a): > kim byl Lenin.szeroki temat.faktem jest ze go Niemcy przyslali do Rosji w > zaplombowanym wagonie .to chyba mowi wszystko.jesli chcesz szczegulow pytaj tak chce czy Lenin był reformowalny? jezeli tak to kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: UPR unter alles IP: 213.77.91.* 28.09.01, 08:46 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Do Senatu w Warszawie kandydował Stanisław Michalkiewicz , boss nad bossami w > UPRze . Otrzymał najmniejsza ilość głosów . Mniej od kandydata Krajowego > Porozumienia Emerytów i Rencistów , niejakiego Szymanko :-0 > Przekażcie ode mnie gratulacje dla pana Stanisława Co dowodzi, według was, towarzyszu, że program (jeśli istnieje) KPEiR jest lepszy od UPR. A nawet, że program UPR jest najgorszy. Ciekawe jakich narzędzi żeście użyli, aby zweryfikować tę tezę - bo zwycięski SLD nabrał przed wyborami wody w usta i nie sposób było z nich wydusić, jak dadzą sobie radę z np. dziurą budżetową (zakaz uchwalania deficytu UPR głosiła już lata temu). Wygląda na to, że towarzysz i reszta tłuszczy wolała kupić koty w workach - nic mi do cudzych wyborów, ale nie sposób nie zauważyć, że większość elektorów to naiwniacy. Czego dowodzi wasza naiwna radość - wygrali nasi i furda, że doprowadzą kraj do ruiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: UPR musi wrocic do swych korzeni i przypomniec o pogłównym :) IP: *.solutions.net.pl 27.09.01, 22:23 poglowne nie chwyci szewc i krawiec oleja to razem z wami .proponuje wprowadzic podupne bardziej chwytliwe.no i jakis dezodorant .jak szewcy i krawcy oleja bedzie brzydko pachniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UPR musi wrocic do swych korzeni i przypomniec o pogłównym :) IP: *.net.bialystok.pl 27.09.01, 22:29 Gość portalu: gomez napisał(a): > podupne bardziej chwytliwe widze masz talent marketingowy no to jaka to jest twoja partyja? a? bom zaczął przebierac nogami z niecierpliwosci :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: UPR musi wrocic do swych korzeni i przypomniec o pogłównym :) IP: *.solutions.net.pl 27.09.01, 22:44 a moze cie zdziwi ale nie mam zadnej.uwazam ze uczciwy czlowiek w tym kraju nie ma na kogo glosowac.dlatego jestem bezstronny.jak emeryt Szymanko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UPR musi wrocic do swych korzeni i przypomniec o pogłównym :) IP: *.net.bialystok.pl 27.09.01, 23:28 Gość portalu: gomez napisał(a): > a moze cie zdziwi ale nie mam zadnej.uwazam ze uczciwy czlowiek w tym kraju nie > > ma na kogo glosowac.dlatego jestem bezstronny.jak emeryt Szymanko. myslisz ze tu chodzi o same głosowanie? mi sie wydaje ze nie! trzeba podejsc całosciowo do słowa polityka i powiedziec sobie otwarcie ze to banda złodzieji i to sam Korwin mowi, a to ze Upr nie weszła to uwazam w tym burdelu za mało wazne ... ale wazniejszy jest wpływ w sensie samego odruchu negatywnego do samej elity rzadzacej i powiedzienie sobie jasno grabiez musi w jakims krytycznym punkcie pęknąć, niektorych to moze bedzie smieszyc ale wpływ Mikkusia teraz bedzie promieniowac z zwielokrotnioną siłą antyfiskalną celno-akcyzowo-vatowo-dochodowa gangrena osiągnie apogeum w przyszłym roku uczciwy? a co to znaczy uczciwy? to taki co nie ma mozliwosci prawnej dawania koncesji na to i owo? czy ustawiania akcyzki tak czy siak! Panie! uczciwy w polityce to ten conajmniej chce(!) obnizyc HARACZ a reszta to konsekwencja... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: UPR musi wrocic do swych korzeni i przypomniec o pogłównym :) IP: *.solutions.net.pl 27.09.01, 23:36 w takim razie jaka role wyznaczasz dla Szymanki emeryta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UPR musi wrocic do swych korzeni i przypomniec o pogłównym :) IP: *.net.bialystok.pl 27.09.01, 23:47 Gość portalu: gomez napisał(a): > w takim razie jaka role wyznaczasz dla Szymanki emeryta? jejku jejku ) Pan Szymanko ma wolną wole i zrobi, co zechce! jezeli bedzie głosował przeciw podwyzce vatu na jedzonko dla innych emerytow przyklasne mu! ) Ja juz gdzies to maniakalnie pisałem DEMOKRACJA to zabranie komus wolnosci poprzez decyzje takie ktore kogos zmuszaja do czegos w tym wypadku np w cenie parówki PS. wole głupiego Króla niz socjaliste - głupi Król myli sie srednio 50/50 socjalista 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: UPR musi wrocic do swych korzeni i przypomniec o pogłównym :) IP: *.solutions.net.pl 27.09.01, 23:52 no to w takim razie dlaczego nie glosuje na was emeryt Szymanko?wyscie nie dorosli do niego czy on do was?jeszcze jedno jak sie ustosunkujesz do twierdzen znanych liberalow ze pierwszy milion trzeba ukrasc? tylko mi nie mow ze sobie to wymyslilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UPR musi wrocic do swych korzeni i przypomniec o pogłównym :) IP: *.net.bialystok.pl 28.09.01, 00:03 Gość portalu: gomez napisał(a): > no to w takim razie dlaczego nie glosuje na was emeryt Szymanko?wyscie nie > dorosli do niego czy on do was?jeszcze jedno jak sie ustosunkujesz do twierdzen > > znanych liberalow ze pierwszy milion trzeba ukrasc? tylko mi nie mow ze sobie > to wymyslilem. nie wiem o jakich liberałach mowisz za moimi plecami stoi Rothbard&sons A jezeli cos takiego ktos mowi to jest dla mnie zwykłym złodziejem! i tyle ale podaj z ciekawosci kto to powiedzial jak SOROS to sie nie zdziwie dla mnie to typ koncesyjnego kryptosocjała ... a niegłosuje? bo moze lubi podwyzki cen parówek i innych towarów importowanych:] widocznie jest bogaty! ( a tych wyborach to i tak nie mialo znaczenia herosi byli znani ) pozdr. senne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: UPR musi wrocic do swych korzeni i przypomniec o pogłównym :) IP: *.solutions.net.pl 28.09.01, 01:29 pozdrowka.cze .dzieki za debate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Do Sejmu i Senatu nie dostal sie nikt z Unii Polityki Realnej :) IP: *.whitemouse.com.pl 27.09.01, 23:52 Jak mógł się dostać, skoro prawie wszyscy głosujący Polacy zachorowali na lewoskręt szyjny, a nie głosujący na wszystko się wypi..li! Lewicowcy: Miller, Lepper, Kalinowski, Wrzodak, Kaczyński, Macierewicz, po części Płażyński - na bank ośmieszą lewiznę, tak jak prawicę udało się ośmieszyć na przykładzie AWS. Oby nie było to tragiczne, tylko śmieszne! Wtedy wielu zatęskni za "normalnością". Historia kołem się toczy. Przyjdzie kryska na każdego wyżej wymienionego matyska. Zobaczymy w najbliższych sondażach na kogo lewicowy elektorat zacznie się obrażać. Na Buzku będzie się można wozić rok, dwa - a potem trzeba ludziom dać więcej. Lepper chciałyby wszystkie zapasy rzucić swemu elektoratowi, to samo po trosze SLD, UP, PSL. Ale kołdra jest krótka i wnet wylezą gołe nogi, a może i coś więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Do Jaśnie Oświeconego Luki IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 21:58 I znowu odgrzewasz te UPRowskie herezje , jakoby faszyzm był częścią lewicy ? 6 lat miałem nieprzyjemnośc spotkać UPRowców , którzy nawet ówczesnego rzecznika praw obywatelskich T. Zielińskiego wyzywali od Żydów . I kto tu jest faszystą ? P.S. Czy możesz mi łaskawie wyjaśnić , dlaczego zwracasz sie do mnie per "towarzyszu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Do Jaśnie Oświeconego Luki IP: 213.77.91.* 01.10.01, 08:55 Gość portalu: V.C. napisał(a): > I znowu odgrzewasz te UPRowskie herezje , jakoby faszyzm był częścią lewicy ? Upeerowskie? Raczej uniwersyteckie... Jeżeli prominentny działacz Włoskiej Partii Socjalistycznej, Benito Mussolini, krytykując swoją partię za brak rewolucyjnego zdecydowania i zdradę ideałów socjalistycznych postanawi astworzyć partię, która by te ideały wprowadzała w życie, to jak mam go określać? Prawicowcem? > 6 lat miałem nieprzyjemnośc spotkać UPRowców , którzy nawet ówczesnego > rzecznika praw obywatelskich T. Zielińskiego wyzywali od Żydów . I kto tu jest > faszystą ? A co Mussolini miał do Żydów???? I jak rzekome wyskoki upeerowców wpływają na definicję faszyzmu? > P.S. Czy możesz mi łaskawie wyjaśnić , dlaczego zwracasz sie do mnie > per "towarzyszu" ? Jesteś człowiekiem Lewicy, a więc dzieckiem Lenina-Stalina-Mussoliniego-Hitlera- itd. Wszyscy ci wybitni działacze socjalistyczni tytułowali się per "towarzyszu". Zatem - aby podkreślić, iż rozumiem Twoje przekonania i poglądy - nazywam Cię jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku smuci mnie to IP: *.mofnet.gov.pl 02.10.01, 14:00 Ale póki ten pajac Korwin ośmiesza najlepszy w Polsce program, nikt poważny na UPR nie zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz2 Re: smuci mnie to IP: 194.92.234.* 02.10.01, 14:07 Gość portalu: doku napisał(a): > Ale póki ten pajac Korwin ośmiesza najlepszy w Polsce program, nikt poważny na > UPR nie zagłosuje. Czy miałeś okazję być na chociaż jednym spotkaniu z Korwinem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Niestety IP: *.mofnet.gov.pl 02.10.01, 14:30 Widziałem i słyszałem go kilka razy w telewizji. Nawet jeśli na spotkaniach jest lepszy, to raczej telewizja kształtuje wizerunek. A ten wizerunek to kabaretowy prowokator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Niestety IP: *.com.pl 02.10.01, 14:42 Sam powiedziales: telewizja ksztaltuje wizerunek. Nie ma na to rady, dopoki telewizja jest w rekach czerwonych... Zrobia wszystko, by zniechecic do Korwina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Re: Niestety IP: *.mofnet.gov.pl 02.10.01, 15:17 Może to nie jego wina, ale w takim jest głupi, że pozwala robić z siebie pajaca. Nawiasem mówiąc, dla mnie telewizja jest w rękach Kościoła. Wiadomości, nawet najkrótsze, zawsze zawierają doniesienia z życia Kościoła. Koniecznie co robi Papież, nawet jeśli zwyczajnie sie modli. Jakieś ponadto relacje z jakichś mszy odprawianych przez np. kapelana czy innego biskupa. Obchody każdego święta kościelnego, nawet najbłachszego, są relacjonowana, przynajmniej po 19:30 na TVP1. Jakieś nieważne spotkania przedstawicieli różnych kościołów i znów apele Papieża o coś tam. Papież w telewizji zajął miejsce Gierka, a Kościół miejsce PZPR - taka jest nasza telewizja publiczna, więc nie wierzę, że robią to czerwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Niestety IP: *.com.pl 02.10.01, 15:29 A myslisz, ze czerwonym nie zalezy na tym aby spora czesc spoleczenstwa zauwazyla jacy to oni sa "pobozni"? Odpowiedz Link Zgłoś