16.11.05, 03:15
Aaa, aaa,
były sobie kotki dwa,
aaa, aaa,
szarobure, szarobure obydwa
Ach śpij, bo właśnie
księżyc ziewa i za chwilę zaśnie,
a gdy rano przyjdzie świt,
księżycowi będzie wstyd,
że on zasnął, a nie ty.

www.turnau.com.pl/utulanki/str9.jpg
wink
Obserwuj wątek
    • owca_czarna Re: Aaa aaa 16.11.05, 09:44
      patience napisała:

> Aaa, aaa,
      > były sobie kotki dwa,
      > aaa, aaa,
      > szarobure, szarobure obydwa
      > Ach śpij, bo właśnie
      > księżyc ziewa i za chwilę zaśnie,
      > a gdy rano przyjdzie świt,
      > księżycowi będzie wstyd,
      > że on zasnął, a nie ty.
      >
      > www.turnau.com.pl/utulanki/str9.jpg
      > wink
      >

Mówię głośno: Dzień dobry

czarna_owca
      • lizut_maleszka __________Za Bbe możemy nagradzać zz Aaa nigdy! 16.11.05, 11:45
        Saryusz Wolski z Sariuszem Wolskim
        potwierdzili to kryterium swoimi głosami!

Koleżanki prosze o 180* zwrot!
        Chyba, że bawicie się w kreta...
        To przepraszam tak jak Mariannę.
        • owca_czarna Re: __________Za Bbe możemy nagradzać zz Aaa nig 16.11.05, 15:04
          lizut_maleszka napisał:

> Saryusz Wolski z Sariuszem Wolskim
          > potwierdzili to kryterium swoimi głosami!
          >
          > Koleżanki prosze o 180* zwrot!
          > Chyba, że bawicie się w kreta...
          > To przepraszam tak jak Mariannę.

W nocy się śpi i śpiewa kołysanki, a wiec Aaa aaa, jak najbardziej jest słuszne.
          A komu Saryusz mówił Beee, chyba tym co go nie wpuścili na Białoruś, ale za to
          nagrody się nie dostaje.
    • owca_czarna Re: Aaa aaa 20.11.05, 15:57
      patience napisała:

> Aaa, aaa,
      > były sobie kotki dwa,
      > aaa, aaa,
      > szarobure, szarobure obydwa
      > Ach śpij, bo właśnie
      > księżyc ziewa i za chwilę zaśnie,
      > a gdy rano przyjdzie świt,
      > księżycowi będzie wstyd,
      > że on zasnął, a nie ty.
      >
      > www.turnau.com.pl/utulanki/str9.jpg
      > wink
      >

Pati smile zaraz idę na wczorajsze imieniny, pamiętając oczywiście o urodzinach
      Komandosa big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin W połowie imprezy (bo tak się chyba załapię) gościom i
      tak jest obojętnie za kogo wznoszą toast big_grinbig_grin: Dbig_grinbig_grin:. wtedy może być nawet i
      zdrowie kota.

pozdrówki

czarna_owca

• patience Re: Aaa aaa 20.11.05, 16:01
        oooooooooooo Komandos bedzie wdzieczny, ze ktos pamieta, ze mu stuknela
        czteromiesiecznica!
        Baw sie dobrzesmile
        • ewa8a Re: Aaa aaa 20.11.05, 16:27
          Jak to dobrze mieć kota wiadomego pochodzenia. Można nawet urodziny uczcić.
          Do mnie w ubiegłym roku przyplatał się mały, niewinny, wychudzony kotek. Kiedy
          pojechałam do weterynarza zaszczepić go i porozmawiać o ewentualnej
          sterylizacji, wyrażająć przy tym obawę, czy przypadkiem nie jest na ten zabieg
          zbyt młody – weterynarz spojrzał na mnie z politowaniem i stwierdził, że na
          sterylizację jest za stary, bo ma minimum 10 lat, a kiedy stanowczo
          zaprotestowałam, argumentując, że to młody kot, który rośnie na moich oczach,
          odpowiedział, że nie rośnie, tylko tyje i pokazał mi jego uzębienie, a raczej
          żółte resztki, które z uzębienia pozostały.
          Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Kot z racji tego, że jest stary –
          zachował męskość. I choć stary, zaaklimatyzował się w moim domu znakomicie.
          • patience Re: Aaa aaa 20.11.05, 16:32
            uhhhh sterylizacja... nie wyobrazam sobie komandosa bez, za przeproszeniem, jaj.
            Brrrrrr jak moglas!
            • ewa8a Re: Aaa aaa 20.11.05, 16:43
              Zobaczysz, czy sama o tym nie pomyslisz, gdy Twój Komandos podrośnie i zacznie
              urządzać po nocach awantury, a wypuszczony będzie wracał z naderwanym uchem,
              poraniony, z opuchniętym okiem i czasami sobie zaznaczy teren np na zasłonie.

On tylko wygląda tak niewinnie.

voila.pl/0wna1/index.php?mid=1&f=8

• patience Re: Aaa aaa 20.11.05, 18:36
                nie mam pojecia czemu odpowiedz zawiesila sie tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32257872&a=32259445
                Mialam co prawda otwarte, ale w innym okienku.
                • ewa8a Re: Aaa aaa 20.11.05, 18:43
                  > Ale i tak nie moge uwierzyc zeby moj pluszak sie kiedykolwiek
                  zachowywal jak chuligan. Jedyne chuliganstwo to walka z papierem toaletowym,

Jak podrośnie, zacznie myśleć o innych zabawach, niż te z papierem toaletowym.
                  • patience Re: Aaa aaa 20.11.05, 18:48
                    Ty serio mowisz? Bo mnie az trzepie jak sobie pomysle o obcinaniu jajec, naprawde.
                    • ewa8a Re: Aaa aaa 20.11.05, 18:59
                      Wiosną zaczniesz się zastanawiać, czy to obcinanie jest naprawdę takie straszne.
                      No, chyba, ze trafił Ci się mało kochliwy egzemplarz.

• patience PS. 20.11.05, 18:59
                      Serio pytam, ja mam takie doswiadczenie z kotami, ze sie przyznam, ze sie w
                      pewnym momencie naskarzylam doktorowi froydowi, ze on jest felerny chyba z
                      wzrokiem, bo jak go dostalam to mial oczy takie blekitne jak slepcy i trafial na
                      wech. A teraz ma normalne, ale i tak podejrzewam ze moze zepsute. Chcialam z tym
                      problemem isc do weterynarza, dopiero doktor froyd mi powiedzial ze to nie
                      zepsucie. A teraz mnie zdjela zgroza w sprawie kastrowania.
                      • drf Re: PS. 20.11.05, 22:14
                        nie kastruj kota droga patience... a zgroza "rozplynie sie jak kropla wody w
                        oceanie..."
                        JD
                        wink))

• patience Re: PS. 20.11.05, 22:47
                          bo szczerze powiedziawszy mi sie to kojarzy z kastrowaniem ludzkiego samca,
                          doktorze. Az mnie przegielo z wrazenia. Chyba wole odkupywanie firanek.
                          • owca_czarna :))))))))))))))))))))))))))))))) 20.11.05, 22:56
                            patience napisała:

> bo szczerze powiedziawszy mi sie to kojarzy z kastrowaniem ludzkiego samca,
                            > doktorze. Az mnie przegielo z wrazenia. Chyba wole odkupywanie firanek.

Patience, ale sobie nagrabiłam. Teraz bez Komandosa nie mam się już co pokazywać
                            w towarzystwie. I CO JA TERAZ MAM ZROBIĆ?????????????????? sad(((((( A daję Ci i
                            słowo, że będzie żył długoooooooooooooooooo i będzie hihihihih tłusty big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

czarna_owca
                            • patience Re: :))))))))))))))))))))))))))))))) 20.11.05, 23:37
                              heheheh on lubi chodzic tlusty i pekaty to bedzie zadowolony. A co zrobisz to
                              nie mam pojecia, bo nie oddam. Poza tym twoja sunia by go zezarla.
                              • owca_czarna Re: :))))))))))))))))))))))))))))))) 20.11.05, 23:43
                                patience napisała:

> heheheh on lubi chodzic tlusty i pekaty to bedzie zadowolony. A co zrobisz to
                                > nie mam pojecia, bo nie oddam. Poza tym twoja sunia by go zezarla.

Patience, mojej suni nie ma już sad((((((((((((((((((((((((((((((((((. Dzisiaj
                                dowiozłam jej kolejny kamień, bo jakieś wściekłe lisy bardzo chcą dokopać się do
                                niej, a ja na to nie pozwolę.

czarna-owca
                                • patience Re: :))))))))))))))))))))))))))))))) 20.11.05, 23:47
                                  och przykrosad Ale moze jakies dziecko komandoskie? Tylko na razie on sie nie
                                  interesuje kotkami i nawzajem.
                                  • owca_czarna Re: :))))))))))))))))))))))))))))))) 20.11.05, 23:49
                                    patience napisała:

> Ale moze jakies dziecko komandoskie?

O nie Patience, żadnych dzieci big_grinbig_grin:d

czarna_owca
                                  • ewa8a Re: :))))))))))))))))))))))))))))))) 20.11.05, 23:49
                                    > Tylko na razie on sie nie
                                    > interesuje kotkami i nawzajem.

Znaczy się - z orientacją coś nie tak ?
                                    • owca_czarna Re: :))))))))))))))))))))))))))))))) 20.11.05, 23:53
                                      ewa8a napisała:

> > Tylko na razie on sie nie
                                      > > interesuje kotkami i nawzajem.
                                      >
                                      > Znaczy się - z orientacją coś nie tak ?

Ewo, on w takim wieku cielęcym, że jego bardziej liście interesują niz panie
                                      kotki smile)

img105.echo.cx/img105/7325/kot0159ys.md.jpg
                                      czarna_owca
                                    • patience Re: :))))))))))))))))))))))))))))))) 20.11.05, 23:55
                                      Cos ty, on jest maczo tylko maly. Dzisiaj tiumfalnie dziabnal kota piwnicznego w
                                      ogon. Co prawda kot piwniczny tego nie zauwazyl, ale w marcu bedzie wiekszy, to
                                      go bedzie stac na wiecej.
                          • ewa8a Re: PS. 20.11.05, 22:57
                            Sterylizacja zwierząt to nic złego, a wręcz przeciwnie - przejaw humanitaryzmu.
                            • owca_czarna Re: PS. 20.11.05, 23:20
                              ewa8a napisała:

> Sterylizacja zwierząt to nic złego, a wręcz przeciwnie - przejaw humanitaryzmu.

Ewo, chyba będziemy musiały przekonywać Patience, że kastracja kotów. (nawet jej
                              umiłowanego Komandosa) to nic takiego złego. Zabiegu tego nie można przecież
                              porównywać z hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ....................................kastracją
                              facetów big_grinbig_grinbig_grinbig_grin:

serdeczności

czarna_owca
                              • owca_czarna Chociaz czy ja wiem ................... 20.11.05, 23:23
                                owca_czarna napisała:

> ewa8a napisała:
                                >
                                > > Sterylizacja zwierząt to nic złego, a wręcz przeciwnie - przejaw humanita
                                > ryzmu.
                                >
                                > Ewo, chyba będziemy musiały przekonywać Patience, że kastracja kotów. (nawet je
                                > j
                                > umiłowanego Komandosa) to nic takiego złego. Zabiegu tego nie można przecież
                                > porównywać z hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ....................................kastracj
                                > ą
                                > facetów big_grinbig_grinbig_grinbig_grin:
                                >
                                > serdeczności
                                >
                                > czarna_owca

............mojej suni też nigdy nie aplikowałam zastrzyków przeciw cieczce.

czarna_owca
                                • patience Re: Chociaz czy ja wiem ................... 20.11.05, 23:35
                                  Dziewczyny, ale koty maja tez przyjemnosci seksualne. A poza tym jak sie faceta
                                  pozbawi jajecznicy to co z niego zostaje? Mebel. I to chodzi nie tylko o sex,
                                  ale o to, ze oni mysla tym, co ta jajecznica produkuje. Czyli obcinanie im
                                  jajecznicy to jak wyjecie mozgy z puszkoczaszki. Brrr
                                  • ewa8a Kot, a facet to nie to samo Patience ! 20.11.05, 23:38
                                    Udzieliło ci się przekonanie, typowe dla kogoś, kto mało ma do czynienia ze
                                    zwierzętami, że każde zwierzę płci męskiej to macho i pozbawienie go mozliwosci
                                    rozmnażania to wyrządzanie mu niebywałej krzywdy. A tymczasem największą
                                    krzywdą jest przyzwolenie na niekontrolowane rozmnażanie.
                                    • patience Re: Kot, a facet to nie to samo Patience ! 20.11.05, 23:50
                                      No tak. Jak mysle o kastrowaniu kota to wyobrazam sobie meski zwis prosty
                                      wykastrowany i robi mi sie slabo. Co prawda mnie to by nie bolalo, ale jednak
                                      strata i bez bolenia.
                                    • patience Re: Kot, a facet to nie to samo Patience ! 21.11.05, 15:31
                                      > Udzieliło ci się przekonanie, typowe dla kogoś, kto mało ma do czynienia ze
                                      > zwierzętami, że każde zwierzę płci męskiej to macho i pozbawienie go mozliwosci
                                      > rozmnażania to wyrządzanie mu niebywałej krzywdy. A tymczasem największą
                                      > krzywdą jest przyzwolenie na niekontrolowane rozmnażanie.

Oni mowia to samo...
                                  • owca_czarna Re: Chociaz czy ja wiem ................... 20.11.05, 23:47
                                    patience napisała:

> A poza tym jak sie faceta
                                    > pozbawi jajecznicy to co z niego zostaje?

Stróz haremu smile)

> I to chodzi nie tylko o sex,
                                    > ale o to, ze oni mysla tym, co ta jajecznica produkuje. Czyli obcinanie im
                                    > jajecznicy to jak wyjecie mozgy z puszkoczaszki. Brrr

Poczekajmy, az Komandos zacznie sie hihihihih ............. marcować big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

czarna_owca
                                    • patience Re: Chociaz czy ja wiem ................... 20.11.05, 23:52
                                      > Poczekajmy, az Komandos zacznie sie hihihihih ............. marcować big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                      uch, a dlugo trwa to marcowanie?
                                      • owca_czarna Re: Chociaz czy ja wiem ................... 21.11.05, 00:00
                                        patience napisała:

> > Poczekajmy, az Komandos zacznie sie hihihihih ............. marcować big_grinbig_grin
                                        > big_grinbig_grin
                                        > uch, a dlugo trwa to marcowanie?

A bo ja wiem ile to trwa sad( Tu jest fajne forum, ale pewnie Ty już wszystkie
                                        kocie strony obskoczyłaś no nie? smile)

forum.miau.pl/viewtopic.php?t=16069&highlight=&sid=06ef16d83c773511fd9078f2b1b3c4a0
                                        Z sunią to wiem, męczernia była przez 6 tygodni sad

czarna_owca

• patience Re: Chociaz czy ja wiem ................... 21.11.05, 00:37
                                          gieniaaaaalna jestes! Znalazlam na tym foruym watek "dla nowo zakoconych' i
                                          zaraz przestudiuje. 6 tygodni mowisz? ide czytac. Dzieki!
                                      • pacyniarz W zasadzie bez przerwy. 21.11.05, 00:13
                                        > uch, a dlugo trwa to marcowanie?
                                        • patience Re: W zasadzie bez przerwy. 21.11.05, 00:46
                                          heheh, czyli tak jak na przyklad ty? big_grin
                                          • pacyniarz Nie, ja to z przerwami. 21.11.05, 00:57
                                            Na odnowę biologiczna.
                                            • patience Re: Nie, ja to z przerwami. 21.11.05, 01:06
                                              hehe znalazlam opis jak wyglada marcowanie:

Ja się popłakałem ze śmiechu kiedy zobaczyłem Bide w pełnym galopie odzianą w
                                              jedwabne stringi, a Rysię w biustonosz z tego samego kompletu i kiedy ANia
                                              zaspanym głosem zapytała (to był środek nocy):
                                              - Piotr, czemu Bida nosi moje majtki?
                                              - Jak to czemu? Bo nie ma swoich - odpowiadam przytomnie
                                              - Acha .. no tak ... - Ania mówi już prawie przez sen po to tylko aby w ułamku
                                              sekundy całkowice się obudzić i ryknąć jak raniona niedźwiedzica, które
                                              zabierają małe - Pioootrek! One mają moją bieliznę! Mój ulubiony komplet!!!
                                              - A co Ty se myślisz? Jakieś barchany miały brać?! - odpowiedziałem i ryknąłem
                                              śmiechem Smile (oj, dawno się tak nie usmiałem).
                                              • pacyniarz I to cię czeka. Poczekaj do marca. :) /nt 21.11.05, 01:10
                                                • owca_czarna Re: I to cię czeka. Poczekaj do marca. :) /nt 21.11.05, 01:40

Myślisz, że Komandos kociczkę sobie przygrucha i będzie wraz z nią przymierzał
                                                  bieliznę Pati. Umieram ze śmiechu :::big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Dobranoc
                                                  • patience Re: I to cię czeka. Poczekaj do marca. :) /nt 21.11.05, 01:57
                                                    jestem po przejrzeniu ilus tam kocich watkow na tym forum i jestem ci
                                                    nieslychanie wdzieczna, bo jest mnostwo swietnych porad. Ale tez sie uspokoilam,
                                                    bo niektorzy imputowali ze dostalam kociego swira, a na tym forum sa takie kocie
                                                    swiry, ze przy nich jestem okazem zdrowia psychicznego. Na przyklad maja Kocia
                                                    Maifie Transportowa. Na przyklad jesli mieszkasz w Zakopanem i chcesz przygarnac
                                                    kota z schroniska w szczecinie, to Kocia Mafia Transportowa ci dostarczy
                                                    systemem sztafetowym. Maja tez mafijny system dokarmiania kotow dzikich. Troche
                                                    mnie zaskoczyli, bo uwazaja ze sterylizacja to nie kartastrofa, a w niektorych
                                                    wypadkach nawet poprawia zdrowie kota. A na zakonczenie dodam ze jestem na
                                                    dobrej drodze do zeswirowania, bo zaczelam kupowac jedzenie dla kota piwnicznego
                                                    pod pretekstem, zeby moj kot mial czym przekupic wojownika zeby go nie pral,
                                                    tylko sie bawil.
                                                  • owca_czarna Re: I to cię czeka. Poczekaj do marca. :) /nt 21.11.05, 03:33
                                                    patience napisała:

> A na zakonczenie dodam ze jestem na
                                                    > dobrej drodze do zeswirowania, bo zaczelam kupowac jedzenie dla kota piwniczneg
                                                    > o
                                                    > pod pretekstem, zeby moj kot mial czym przekupic wojownika zeby go nie pral,
                                                    > tylko sie bawil.

No to wpadłas jak sliwka w kompot. To tak się zaczyna - będziesz kociarą. A tak
                                                    serio to nad kastracją musisz sie zastanowić, bo po co ludzie, np siedzący koło
                                                    Ciebie w autobusie czy stojacy w sklepie mają wiedzieć, że masz kota w domu. Tak
                                                    jak psa czuć "wiatrem" tak i kot ma swój charakterystyczny zapach sad tylko
                                                    niestety 100 razy ostrzejszy i niestety wszystko tym przesiąka. Nie powiem, bo
                                                    dawno temu, gdy byłam dzieckiem też miałam kota, ale mama stwierdził, ze lepiej
                                                    mu będzie w domku jednorodznnym i go wydała. Wyrósł na pięknego kocura.Był
                                                    podobny do Twego Komandosa, tylko, że miał skarpetki i biały krawat.

dobranoc

czarna_owca
                                        • haszek7 __Jestem tu nowy bardzo lubię koteczki koczki itp. 21.11.05, 15:43
                                          gdybyscie mnie mogły wprowadzić w tematy zainteresowań
                                          np. czy idy marcowe:
                                          - Koteczek przebiegł marmurową jezdnię i oba alabastrowe chodniki. Dyktator
                                          zmierza do senatu całkiem bezbronny. Niedawno oddalił swą osobistą ochronę
                                          złożoną z wiernych weteranów. Na ulicach cisną się do jego lektyki liczni
                                          petenci, którzy wtykają podania i memoriały. Przeciska się też Grek Artemidoros
                                          z Knidos, agent Cezara, który biegł za lektyką aż od domu dyktatora. Usłyszał o
                                          spisku i czym prędzej spisał ostrzeżenie na papirusie. Artemidoros wręcza rulon
                                          i z naciskiem prosi, by go niezwłocznie przeczytać. Ale oto już gmach senatu.
                                          Wysiada więc i wchodzi na schody, trzymając zrolowane pismo w ręku...
                                          Jak myślicie jakiego koloru był koteczek?
    • abstrakt2003 Re: Aaa aaa 20.11.05, 19:03
      to chyba jest uleczalne.
      • haszek7 Abss... abstraaktuj se! Ile time I must wait due Y 21.11.05, 15:45
        • haszek7 _______Nic nie czytam! A tak bd sie czuję w IV RP 21.11.05, 15:50
          nareszcie zagłosowałem pierwszy raz w zyciu na
          ___i na prezia
          ________ i na partię
          _______________i na bezkoalicję czyli NASZEGO PREMIERA mało to wszystko...
          na NASZYCH MARSZAŁKÓW brakuje mi rozpieprzenia
          RPP, KRTiM, ....,...,....,umocowane przez koteczki czerwone w Konstytucji
          ale wygląda, na to że wszystkie te CIAŁA będą 3 osobowe
          1 wystawi prezio
          2 -''_ też PiS
          3 Sejm a nawet Senat!

Kurna ODBIŁEM SE te 61 l...
          znaczy jestem tu nowy kocurek....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka