marychna31 17.11.05, 23:08 ja jestem w szoku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Bo taki jest Jacek K. 17.11.05, 23:12 Kurski: "nie ma żadnych dowodów, że dziadek Tuska uciekł z Wehrmachtu na Zachód". Rzeczywiście. To nie uciekł? _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Bo taki jest Jacek K. 17.11.05, 23:25 "to z Wrmachtem to lipa ale ciemny lud to kupi"....... I jeszcze to co o Kurskim powiedział Borusewicz.... No i co? I właśnie nic. Kurski wrócił sobie do PiS-u i pewnie się wkrótce załapie na jakąś bardzo cieplutka posadkę. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Wikul.... 17.11.05, 23:28 Pamietasz jak jakiś czas temu pisałam, że mamy ciekawe przegrupowanie na forum i że teraz zaczynam się zgadzać z opiniami osób, z którymi wcześniej moglam się tylko wdawac w polemiki Zauważyłam, ze dotyczy to nie tylko osób z forum. Zaczynam się podpisywać pod wieloma opiniami np S. Niesiołowskiego, z którym na poczatku lat 90 nie miałam żadnych punktów wspólnych. Podobało mi się dzisiaj np to co mówił o RM, czy Kurskim. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wikul.... 17.11.05, 23:51 marychna31 napisała: >Pamietasz jak jakiś czas temu pisałam, że mamy ciekawe przegrupowanie na forum >i że teraz zaczynam się zgadzać z opiniami osób, z którymi wcześniej moglam się > >tylko wdawac w polemiki Zauważyłam, ze dotyczy to nie tylko osób z forum. >Zaczynam się podpisywać pod wieloma opiniami np S. Niesiołowskiego, z którym na > >poczatku lat 90 nie miałam żadnych punktów wspólnych. Podobało mi się dzisiaj >np to co mówił o RM, czy Kurskim. Zgadza się. Niesiołowski sam się przyznał do ewolucji poglądów. Mnie się kiedyś kojarzył zawsze z Łopuszańskim. Teraz to antypody. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Bo taki jest Jacek K. 17.11.05, 23:35 marychna31 napisała: > "to z Wrmachtem to lipa ale ciemny lud to kupi"....... > I jeszcze to co o Kurskim powiedział Borusewicz.... > > No i co? I właśnie nic. Kurski wrócił sobie do PiS-u i pewnie się wkrótce > załapie na jakąś bardzo cieplutka posadkę. Nie sądzę. Kurski nie z tych, co to ciepłe posadki. On uprawia sporty ekstremalne. Wchodzi do jaskini lwa. Ja się np. zastanawiam, co on robił w Radiu M. po swoim (bardzo trafnym zresztą) podsumowaniu postaci posłanki Gertrudy Sz. Nie bał się, że go tam obedrą ze skóry w postaci korpuskularnej i wyślą w eter w postaci falowej? Widocznie się nie bał, widocznie uważał, że zasługi przekreślają winy. A zasługi to nie tylko (rzekome) podtopienie Platformy. To także i wypowiedź Kurskiego o (chyba teraz pośle?) Robercie Strąku, zwanym "Warka Strąk": "to Benny Hill pomorskiej polityki". _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bo taki jest Jacek K. 17.11.05, 23:53 Bo Jacek K.to kanalia, ale inteligentna kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
lizut_maleszka ________Jasne nagroda! Zaczął książką o Wałęsie... 18.11.05, 09:31 jeszcze jako młody chłopak, będąc bodaj u niego kierowcą. Nie pamiętam ale książkę warto przeczytać... Wyjasnia kulisy meandrowania antypodów typu Niesiołowski. marychna31, wikul... marychna31 - teraz zaczynam się zgadzać z opiniami osób, z którymi wcześniej ...np S. Niesiołowskiego, z którym na poczatku lat 90 nie miałam żadnych punktów wspólnych. Podobało mi się dzisiaj np to_______co mówił o RM, czy Kurskim__________ wikul - Zgadza się. Niesiołowski sam się przyznał do ewolucji poglądów. Mnie się kiedyś kojarzył zawsze z Łopuszańskim.____Jacek Kurski to kanalia_______ Jestem pełen podziwu - tak trzeba! Nazwać kanalią! Zyczyć smierci, jak bełkotliwemu haszowi - temu podwojnemu zeru - tylko my jestesmy moralni! Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: ________Jasne nagroda! Zaczął książką o Wałęs 18.11.05, 11:59 > Jestem pełen podziwu - tak trzeba! > Nazwać kanalią! Zyczyć smierci, jak bełkotliwemu haszowi - temu podwojnemu >zeru - tylko my jestesmy moralni! łał! Człowiek wstał, wypił kawę a dla zdrowia zjadł jogurt a tu się okazuje, że mordercą jest)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: ________Jasne nagroda! Zaczął książką o Wałęs 18.11.05, 17:36 > Jestem pełen podziwu - tak trzeba! > Nazwać kanalią! Zyczyć smierci, jak bełkotliwemu haszowi - temu podwojnemu > zeru - tylko my jestesmy moralni! Przepraszam, haszu, ale sądzę, żeś tym razem nieźle dołożył do pieca. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Kłamcę, krętacza i oszusta, należy nazwać tak jak 18.11.05, 19:31 ...na to zasługuje. Trzeba osoby publiczne okreslać tak jak na to zasługują. Kłamcę, kretacza i cynicznego oszusta, Jacka Kurskiego, na którym poznało sie wielu samorzadowców i polityków z najróżniejszych partii, należy nazwać kanalią. Zasługuje na to jak mało kto w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy ogladacie teraz na Polasacie Kurskiego u 18.11.05, 23:27 Powtórka w niedzielę w Polsacie2 o 4.30, 12.30, 20.30 . Odpowiedz Link Zgłoś