Dodaj do ulubionych

Czy ogladacie teraz na Polasacie Kurskiego u Lisa?

17.11.05, 23:08
ja jestem w szoku...
Obserwuj wątek
    • jaceq Bo taki jest Jacek K. 17.11.05, 23:12

Kurski: "nie ma żadnych dowodów, że dziadek Tuska uciekł z Wehrmachtu na
      Zachód".

Rzeczywiście. To nie uciekł?
      • marychna31 Re: Bo taki jest Jacek K. 17.11.05, 23:25
        "to z Wrmachtem to lipa ale ciemny lud to kupi".......
        I jeszcze to co o Kurskim powiedział Borusewicz....

No i co? I właśnie nic. Kurski wrócił sobie do PiS-u i pewnie się wkrótce
        załapie na jakąś bardzo cieplutka posadkę.
        • marychna31 Wikul.... 17.11.05, 23:28
          Pamietasz jak jakiś czas temu pisałam, że mamy ciekawe przegrupowanie na forum
          i że teraz zaczynam się zgadzać z opiniami osób, z którymi wcześniej moglam się
          tylko wdawac w polemikismile Zauważyłam, ze dotyczy to nie tylko osób z forum.
          Zaczynam się podpisywać pod wieloma opiniami np S. Niesiołowskiego, z którym na
          poczatku lat 90 nie miałam żadnych punktów wspólnych. Podobało mi się dzisiaj
          np to co mówił o RM, czy Kurskim.
          • wikul Re: Wikul.... 17.11.05, 23:51
            marychna31 napisała:

>Pamietasz jak jakiś czas temu pisałam, że mamy ciekawe przegrupowanie na forum
            >i że teraz zaczynam się zgadzać z opiniami osób, z którymi wcześniej moglam się
            >
            >tylko wdawac w polemikismile Zauważyłam, ze dotyczy to nie tylko osób z forum.
            >Zaczynam się podpisywać pod wieloma opiniami np S. Niesiołowskiego, z którym na
            >
            >poczatku lat 90 nie miałam żadnych punktów wspólnych. Podobało mi się dzisiaj
            >np to co mówił o RM, czy Kurskim.

Zgadza się. Niesiołowski sam się przyznał do ewolucji poglądów. Mnie się kiedyś
            kojarzył zawsze z Łopuszańskim. Teraz to antypody.
        • jaceq Re: Bo taki jest Jacek K. 17.11.05, 23:35

marychna31 napisała:

> "to z Wrmachtem to lipa ale ciemny lud to kupi".......
          > I jeszcze to co o Kurskim powiedział Borusewicz....
          >
          > No i co? I właśnie nic. Kurski wrócił sobie do PiS-u i pewnie się wkrótce
          > załapie na jakąś bardzo cieplutka posadkę.

Nie sądzę. Kurski nie z tych, co to ciepłe posadki. On uprawia sporty
          ekstremalne. Wchodzi do jaskini lwa. Ja się np. zastanawiam, co on robił w
          Radiu M. po swoim (bardzo trafnym zresztą) podsumowaniu postaci posłanki
          Gertrudy Sz. Nie bał się, że go tam obedrą ze skóry w postaci korpuskularnej i
          wyślą w eter w postaci falowej? Widocznie się nie bał, widocznie uważał, że
          zasługi przekreślają winy. A zasługi to nie tylko (rzekome) podtopienie
          Platformy. To także i wypowiedź Kurskiego o (chyba teraz pośle?) Robercie
          Strąku, zwanym "Warka Strąk": "to Benny Hill pomorskiej polityki".
          • wikul Re: Bo taki jest Jacek K. 17.11.05, 23:53
            Bo Jacek K.to kanalia, ale inteligentna kanalia.
            • lizut_maleszka ________Jasne nagroda! Zaczął książką o Wałęsie... 18.11.05, 09:31
              jeszcze jako młody chłopak, będąc bodaj u niego kierowcą.
              Nie pamiętam ale książkę warto przeczytać...

Wyjasnia kulisy meandrowania antypodów typu Niesiołowski. marychna31, wikul...

marychna31 -
              teraz zaczynam się zgadzać z opiniami osób, z którymi wcześniej ...np S.
              Niesiołowskiego, z którym na
              poczatku lat 90 nie miałam żadnych punktów wspólnych. Podobało mi się dzisiaj
              np to_______co mówił o RM, czy Kurskim__________

wikul
              - Zgadza się. Niesiołowski sam się przyznał do ewolucji poglądów. Mnie się
              kiedyś kojarzył zawsze z Łopuszańskim.____Jacek Kurski to kanalia_______

Jestem pełen podziwu - tak trzeba!
              Nazwać kanalią! Zyczyć smierci, jak bełkotliwemu haszowi - temu podwojnemu zeru
              - tylko my jestesmy moralni!
              • marychna31 Re: ________Jasne nagroda! Zaczął książką o Wałęs 18.11.05, 11:59
                > Jestem pełen podziwu - tak trzeba!
                > Nazwać kanalią! Zyczyć smierci, jak bełkotliwemu haszowi - temu podwojnemu
                >zeru - tylko my jestesmy moralni!

łał! Człowiek wstał, wypił kawę a dla zdrowia zjadł jogurt a tu się okazuje, że
                mordercą jestsmile))
                • hasz0 _________Nie czekaj! dziekuję kawę mam w domu!/nt 18.11.05, 12:18
              • jaceq Re: ________Jasne nagroda! Zaczął książką o Wałęs 18.11.05, 17:36

> Jestem pełen podziwu - tak trzeba!
                > Nazwać kanalią! Zyczyć smierci, jak bełkotliwemu haszowi - temu podwojnemu
                > zeru - tylko my jestesmy moralni!

Przepraszam, haszu, ale sądzę, żeś tym razem nieźle dołożył do pieca.
              • wikul Kłamcę, krętacza i oszusta, należy nazwać tak jak 18.11.05, 19:31
                ...na to zasługuje.

Trzeba osoby publiczne okreslać tak jak na to zasługują. Kłamcę, kretacza
                i cynicznego oszusta, Jacka Kurskiego, na którym poznało sie wielu
                samorzadowców i polityków z najróżniejszych partii, należy nazwać kanalią.
                Zasługuje na to jak mało kto w tym kraju.
    • wikul Re: Czy ogladacie teraz na Polasacie Kurskiego u 18.11.05, 23:27
      Powtórka w niedzielę w Polsacie2 o 4.30, 12.30, 20.30 .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka