malini 28.10.02, 09:00 To mój prywatny apel do wszystkich jednostek anyterrorystycznych świata, a zwłaszcza do "specjalistów" w Rosji.Gdybym została zakładniczką-uprzejmie proszę trzymać się ode mnie z daleka i nie ratować.JA CHCĘ ŻYĆ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutka Re: NIE RATUJCIE MNIE!!! 28.10.02, 09:54 malini napisała: > To mój prywatny apel do wszystkich jednostek anyterrorystycznych świata, a > zwłaszcza do "specjalistów" w Rosji.Gdybym została zakładniczką-uprzejmie > proszę trzymać się ode mnie z daleka i nie ratować.JA CHCĘ ŻYĆ! w Rosji? a może w Izraelu? a może w Czeczeni? a może w Tybecie? napisz gdzie chcesz żyć! d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: NIE RATUJCIE MNIE !!! IP: *.acn.waw.pl 28.10.02, 16:59 malini napisała: > To mój prywatny apel do wszystkich jednostek anyterrorystycznych świata, a > zwłaszcza do "specjalistów" w Rosji.Gdybym została zakładniczką-uprzejmie > proszę trzymać się ode mnie z daleka i nie ratować.JA CHCĘ ŻYĆ! Zostałaś wpisana na naszą listę sprzeciwów pod numerem 123456789 . Nasi bojowcy będą sie trzymać od ciebie z daleka . Za gazy nie bierzemy odpowiedzialności . Odpowiedz Link Zgłoś