Gość: Blong IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 23:39 niby kazdy post taki powazny, ale wszedzie jakies drobiazgi, ktore powodoja iz czlowiek spada z krzesla zwijajac sie ze smiechu moze i sam wielki Mazur by cos napisal tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monopol Rozśmiesza aż do łez 29.10.02, 23:48 A łzy te to łzy rozpaczy. Rozpacz wynika z faktu manii prześladowczej, która gnębi Dyszla. Dyszel gdzie spojrzy widzi Balcerowicza. To straszne obciążenie dla przepracowanego rozumu Dyszla. Dyszel cierpi. Dlatego też żal przepełnia me serce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong alez naprawde IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 23:51 jesli do tych "powaznych" postow wklada naprz. kawalek Portugalia sie zle rozwija, kiedy taka Kolumbia, Botswana i Singapur sie maja swietnie ... to jak to mozna brac na serio Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: alez naprawde 30.10.02, 00:01 Gość portalu: Blong napisał(a): > jesli do tych "powaznych" postow wklada naprz. kawalek Portugalia sie zle > rozwija, kiedy taka Kolumbia, Botswana i Singapur sie maja swietnie ... to > jak to mozna brac na serio Nie można Czy Dyszel jest komikiem świadomie, czy wręcz odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: alez naprawde IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 00:05 monopol napisał: > Nie można > > Czy Dyszel jest komikiem świadomie, czy wręcz odwrotnie? Podejrzewam, ze to pierwsze. Drugi wypadek prawie wykluczam, bowiem watpie izby w domach wariatow mieli dostep do internetu /do tego chyba o tej porze pacjeci juz spia/. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: alez naprawde 30.10.02, 00:14 Gość portalu: Blong napisał(a): > monopol napisał: > > > Nie można > > > > Czy Dyszel jest komikiem świadomie, czy wręcz odwrotnie? > > Podejrzewam, ze to pierwsze. To proponowałbym mu zatrudnić się w jakimś kabarecie - przynajmniej by zarobił > Drugi wypadek prawie wykluczam, bowiem watpie izby w domach wariatow mieli > dostep do internetu /do tego chyba o tej porze pacjeci juz spia/. Słyszałem, że w takich szpitalach pacjenci często aktywizują się po zmroku Natomiast jeśli chodzi o wyposażenie sal chorych, to nie wiem - nie byłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: alez naprawde IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 00:16 monopol napisał: > To proponowałbym mu zatrudnić się w jakimś kabarecie - przynajmniej by > zarobił moze to dzialalnosc charytatywna > Słyszałem, że w takich szpitalach pacjenci często aktywizują się po zmroku > Natomiast jeśli chodzi o wyposażenie sal chorych, to nie wiem - nie byłem oczywiscie, ze moje domniemania nie wychodza z wlasnego doswiadczenia )) ale sadze tak na podstawie ogolnego stanu polskiej sluzby zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: alez naprawde 30.10.02, 00:28 Gość portalu: Blong napisał(a): > moze to dzialalnosc charytatywna Dyszel dobroczynny, miłosierny, doraźnie wspierający biednych ( przynajmniej duchowo ) > oczywiscie, ze moje domniemania nie wychodza z wlasnego doswiadczenia )) > ale sadze tak na podstawie ogolnego stanu polskiej sluzby zdrowia Może to placówka dla VIPów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong :)))) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 00:37 monopol napisał: > Może to placówka dla VIPów? Odpowiedz Link Zgłoś
xeroxx o co chodzi Dyszlowi 29.10.02, 23:55 jeżeli to co robi jest zaplanowane to może o to robi dlatego i poważnie i smiesznie aby tylko wzbudzić pewne skojarzenia Mazura z Dyszlem i z tym artykułem Mazura, tylko po co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Dyszel dyzurnym komikiem tego forum IP: *.acn.waw.pl 31.10.02, 00:45 Gość portalu: Blong napisał(a): > niby kazdy post taki powazny, ale wszedzie jakies drobiazgi, ktore powodoja > iz czlowiek spada z krzesla zwijajac sie ze smiechu > moze i sam wielki Mazur by cos napisal tutaj? Dyszel ma poczucie misji i na drobiazgi nie zwraca uwagi . Jest zresztą członkiem Grupy Koordynacyjnej , która ostatnio rozlicza Gertycha . A czym im podpadł Gertych ? Odpowiedz Link Zgłoś