larusse 23.03.12, 20:00 Krążę dzisiaj jak wygłodniały wilk. Czym się to leczy? Błok nie pomaga. :( A Umysł-dziad nie może nad tym zapanować. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1xprzepraszam Re: wygłodniała 24.03.12, 11:57 Błok - wierszokleta rosyjski, L-se rusycyzmami zajeżdża :) Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: wygłodniała 24.03.12, 09:51 Tak mi przyszło na mysl zajadanie stresu. Może to chodzi o to. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
1xprzepraszam Re: wygłodniała 24.03.12, 11:58 nie napisala, że ciagle je !!! I krązy jak ten w.w. Serdecznie przepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalistera Re: wygłodniała 24.03.12, 11:21 Zastanów się; głod jakich uczuć odczuwasz ? Czego Ci btrakuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
1xprzepraszam Re: wygłodniała 24.03.12, 12:04 L-se, rzuca ochłapy słów. Znudzeni tańczą w poszukiwaniu sensu, przerzucając się treścia objetości SMS-u w przebłyskach elokwencji. Idźcie na spacer, na spacer, wiosna:) Zmykam Odpowiedz Link Zgłoś
1xprzepraszam Re: wygłodniała 24.03.12, 11:54 Normalne. wilk dopóki głodny, krąży. Czy juz jadłaś !? Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia_25 Re: wygłodniała 24.03.12, 17:09 Oceniasz autorkę postu przerzucając na nią swoje motywacje.W tej sytuacji Ty zachowałbyś się rzucając ochłapy i czekając na odpowiedzi,siebie samego przedstawiasz oceniając Loruszę.Lorka jest egzodynamikiem,człowiekiem twórczym,nie lubiącym zasad które tworzy społeczeństwo stąd odrzuca zasady na rzecz tworzenia.To da się wytłumaczyć psychologią a Twoje zachowanie da się wytłumaczyć psychologią?Chciałbyś żeby ktoś Ci skakał po postach w Twoim stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: wygłodniała 24.03.12, 22:17 larusse jest wygłodniała, a on nie ma . o to chodzi ?. a z resztą jest post. powinna się cieszyć , że chodzi głodna jak wampir. Odpowiedz Link Zgłoś
larusse Re: wygłodniała 25.03.12, 09:30 paco_lopez napisał: > larusse jest wygłodniała, a on nie ma. a on się śmieje. bo mu życie służy. wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
larusse Re: wygłodniała 25.03.12, 09:29 leokadia_25 napisała: > Lorka jest egzodynamikiem,człowiekiem twórczym,nie lubią > cym zasad które tworzy społeczeństwo stąd odrzuca zasady na rzecz tworzenia. straszna choroba, straszna... Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia_25 Re: wygłodniała 25.03.12, 21:00 To nie jest choroba,mi chodzi o typy osobowości Mariana Mazura z książki Cybernetyka i Charakter:)Marian Mazur był fizykiem ale uwielbiał psychologię.On wyróżnił 5 typologii-egzodynamików,egzostatyków,statyków,endostatyków i endodynamików. Odpowiedz Link Zgłoś
larusse Re: wygłodniała 25.03.12, 21:08 wiem, wiem:) (tzn. przeczytałam) i powtarzam: straszna choroba, straszna... rentę powinni za to dawać:) leokadia_25 napisała: > To nie jest choroba,mi chodzi o typy osobowości Mariana Mazura z książki Cybern > etyka i Charakter:)Marian Mazur był fizykiem ale uwielbiał psychologię.On wyróż > nił 5 typologii-egzodynamików,egzostatyków,statyków,endostatyków i endodynamikó > w. Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia_25 Re: wygłodniała 25.03.12, 21:11 Ja Ci radzę przeczytać książkę Cybernetyka i Charakter.W książce jest tabela i jak ją przeczytasz to zmieni Ci się myślenie,zmienisz podejście do wielu spraw.A nawiasem mówiąc jestem egzostatykiem ale bliżej mi do egzodynamizmu niż statyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś