Dodaj do ulubionych

DO POLAKÓW W USA!!!!!!!!!!!

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 23:06
Piszecie, że nie znam się całkiem na sprawach USA i że mam się odwalić!
Tak się składa, że niestety mam wrażenie iż miałem urodzić się w Stanach, a
przez przypadek urodziłem się w syfiatej Polsce!
I druga sprawa skoro ja mam się odwalić od spraw USA to wy spadajcie z
polskiego forum!!
GOD BLESS U.S. GOVERNMENT, U.S. MILITARY INDUSTRY, U.S. ARMED FORCES
GOD PROTECT REPUBLICANS!!!!!
GOD SAVE USA AND ISRAEL!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: LOCKHEED NO ODPOWIADAJCIE NA MÓJ WĄTEK!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 23:13
    • Gość: LOCKHEED TRACĘ CIERPLIWOŚĆ!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 23:16
    • Gość: Ethanol Re: DO POLAKÓW W USA!!!!!!!!!!! IP: proxy / 151.112.27.* 08.11.02, 23:25
      Ty lockhed miales sie urodzic
      w zydolandzie gdzies na azjatyckiej
      pustynni jako syn pastucha krow
      smierdzacego czosnkiem
      a urodziles sie w cywilizowanej Polsce
      lajzo zydowska
      • Gość: jaski Re: DO POLAKÓW W USA!!!!!!!!!!! IP: *.chicago-08rh15rt.il.dial-access.att.net 08.11.02, 23:36
        Ethanol, zostaw palanta, szkoda Twojego czasu
        • Gość: Bronek Re: DO POLAKÓW W USA!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 09:33
          Gość portalu: jaski napisał(a):

> Ethanol, zostaw palanta, szkoda Twojego czasu

i mysle ze to wystarczy , ale sa smutni goscie na tym swiecie wiecej nie pisze
          bo szkoda czsu
      • Gość: pAn Re: DO POLAKÓW W USA!!!!!!!!!!! IP: cache1:* 08.11.02, 23:40
        Do było ogłoszenie POLAKÓW a nie IDIOTÓW jak ty pijaku
        Fuck off you DICHEAD !
        • Gość: LOCKHEED JEŚLI BARDZIEJ KOCHAM USA OD POLSKI TO MOJA SPRAWA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 23:45
        • Gość: jaski Re: DO POLAKÓW W USA!!!!!!!!!!! IP: *.chicago-08rh15rt.il.dial-access.att.net 08.11.02, 23:47
          PAn, nazywajac tego strusiojeba 'dickhead' zakladasz, ze ma on dicka i head,
          mysle jednak, ze w obu przypadkach sie mylisz.
          • Gość: LOCKHEED TY SZCZURO-GWAŁCICIELU jaski SPADAJ DO JACKOWA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 23:49
            I myj tam ulice!!!
            • Gość: jaski do lock heada(?) IP: *.chicago-08rh15rt.il.dial-access.att.net 08.11.02, 23:55
              Cipusiu, czy bylbys tak laskaw i nie pisal do mnie personalnie ( tu od razu
              wyjasnie; nie uzywal 'jaski' w temacie)? Jeszcze ktos zobaczy i pomysli, ze
              dyskutuje z takimi pojebami
              • Gość: LOCKHEED DOBRA jaski KONIEC SPORU, I LOVE USA AND YOU DON'T IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 00:00
    • Gość: brrrrrrrrrr Re: DO POLAKÓW W USA!!!!!!!!!!! IP: *.tnt11.tpa2.da.uu.net 09.11.02, 01:55
      god save us from idiots like you
      brrrrrrrrr
      • Gość: he Re: DO POLAKÓW W USA!!!!!!!!!!! IP: *.vline.pl 09.11.02, 10:54
        Typowa polska dyskusja.Samoobrona? Jeśli się mylę przepraszam ,ale poziom ten
        sam.pa
    • balzer Re: DO POLAKÓW W USA!!!!!!!!!!! 09.11.02, 11:24
      No co Ty ? Chcialbys byc Amerykancem ? Toz to najgłupszy narod swiata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka