Dodaj do ulubionych

Pytanie do anty-antysemitow

IP: bierki:* / 192.168.9.* 15.11.02, 14:17
Jesli na tym forum jest tak duzo antysemitow (ja tak nie uwazam, ale to
wasze slowa) to czemu tu zagladacie? Jestescie masochistami czy co? A moze
lubicie sie denerwowac?
Obserwuj wątek
    • Gość: doku Lubię GW i szanuję Michnika IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 15.11.02, 17:16
      Cieszę się, że mogę karać tę czerwoną hołotę za to, że wchodzą tu tylko po to,
      żeby Michnika obrażać. Wiem, że winią go za upadek PRL, ale wiem też, że
      należało im się dostać po dupie i powinni z pokorą przyjąć wyrok historii i
      pogodzić się z tym, że zachód wygrał. A oni teraz przemalowali się na czarnych
      antysemitów i kąsają Michnika, obrażają zachód, udają eurofobów (tak jak w PRL
      udawali nienawiść do USA) - trzeba im się przeciwstawić.

Ale oprócz tej hołoty jest tu sporo sympatycznych i inteligentnych dyskutantów.
      • bzyk7 może sanatorium? 15.11.02, 18:19
        Gość portalu: doku napisał(a):

> Cieszę się, że mogę karać tę czerwoną hołotę za to, że wchodzą tu tylko po
        to,
        > żeby Michnika obrażać. Wiem, że winią go za upadek PRL, ale wiem też, że
        > należało im się dostać po dupie i powinni z pokorą przyjąć wyrok historii i

Chyba jesteś, biedaku, chorym z nienawisci , fanatycznym, zoologicznym
        michnikowcem.
        I mam poważne wątpliwosci, czy jesteś w pełni władz umysłowych.

Czerwona hołota nie wini Michnika za upadek PRL, bo on chciał tamten ustrój
        tylko reformować, a nie obalać i był agentem Kiszczaka i Jaruzelskiego. Jak
        tylko dostał sie do Sejmu, to zaczął bronic majątku PZPR, oczywiscie na
        zlecenie oficera prowadzącego.
        Nie ma powodu dla komuchów, żeby go nienawidzić.
        Problem w tym, że jest on żydowskim szowinistą, podobnie jak ty. I to was
        łączy. A paranoiczne próby dorabiania do tego teorii rodem z bajki o żelaznym
        wilku, nadają sie tylko do leczenia farmakologicznego

To dla wyjasnienia, ale logika nic ci nie pomoże. Proponuję sanatorium i leki
        psychotropowe. Zoloft pomógł Tysonowi.
        Może pomoże też tobie, przynyjmniej przestaniesz sie ślinic z wsciekłosci.
        • Gość: AdamM do bzyka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.11.02, 18:25
          Wyobraź sobie, ze mnie uprzedziles. Mialem bowiem dylemat: Czy przestać w ogole
          zauwazac "doku" na forum, czy tez napisac cos w stylu Twojego komentarza. Już
          się przymierzalem do komentarza a tu takie wyręczenie z obowiązku. Powiem
          szczerze, ze ja mam watpliwości, czy doku moze być traktowany poważnie, gdyż
          jego posty maja w sobie coś, co bym okreslił jako "negacja rzeczywistości".
          Moze on tworzy sobie wlasną rzeczywistośc? W ktorej Michnik to obronca
          ucisnionych, madry i zyczliwy? Nie wiem, ale do dyskusji to te teksty się w
          mojej opinii nie kwalifikują. Poza tym on ciągle kimś pogardza. Ciągle te tak
          piękne słowa, jak "holota", etc. To bardzo źle rokuje.
          • bzyk7 Re: do bzyka 15.11.02, 19:00

> Moze on tworzy sobie wlasną rzeczywistośc?

Zdecydowanie tak. I robi to w celach propagandowych, bo trudno przypuszczać,
            żeby był aż tak głupi, żeby wierzyć w swoje paranoje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka