Gość: gitman IP: bierki:* / 192.168.9.* 15.11.02, 14:17 Jesli na tym forum jest tak duzo antysemitow (ja tak nie uwazam, ale to wasze slowa) to czemu tu zagladacie? Jestescie masochistami czy co? A moze lubicie sie denerwowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doku Lubię GW i szanuję Michnika IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 15.11.02, 17:16 Cieszę się, że mogę karać tę czerwoną hołotę za to, że wchodzą tu tylko po to, żeby Michnika obrażać. Wiem, że winią go za upadek PRL, ale wiem też, że należało im się dostać po dupie i powinni z pokorą przyjąć wyrok historii i pogodzić się z tym, że zachód wygrał. A oni teraz przemalowali się na czarnych antysemitów i kąsają Michnika, obrażają zachód, udają eurofobów (tak jak w PRL udawali nienawiść do USA) - trzeba im się przeciwstawić. Ale oprócz tej hołoty jest tu sporo sympatycznych i inteligentnych dyskutantów. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 może sanatorium? 15.11.02, 18:19 Gość portalu: doku napisał(a): > Cieszę się, że mogę karać tę czerwoną hołotę za to, że wchodzą tu tylko po to, > żeby Michnika obrażać. Wiem, że winią go za upadek PRL, ale wiem też, że > należało im się dostać po dupie i powinni z pokorą przyjąć wyrok historii i Chyba jesteś, biedaku, chorym z nienawisci , fanatycznym, zoologicznym michnikowcem. I mam poważne wątpliwosci, czy jesteś w pełni władz umysłowych. Czerwona hołota nie wini Michnika za upadek PRL, bo on chciał tamten ustrój tylko reformować, a nie obalać i był agentem Kiszczaka i Jaruzelskiego. Jak tylko dostał sie do Sejmu, to zaczął bronic majątku PZPR, oczywiscie na zlecenie oficera prowadzącego. Nie ma powodu dla komuchów, żeby go nienawidzić. Problem w tym, że jest on żydowskim szowinistą, podobnie jak ty. I to was łączy. A paranoiczne próby dorabiania do tego teorii rodem z bajki o żelaznym wilku, nadają sie tylko do leczenia farmakologicznego To dla wyjasnienia, ale logika nic ci nie pomoże. Proponuję sanatorium i leki psychotropowe. Zoloft pomógł Tysonowi. Może pomoże też tobie, przynyjmniej przestaniesz sie ślinic z wsciekłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM do bzyka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.11.02, 18:25 Wyobraź sobie, ze mnie uprzedziles. Mialem bowiem dylemat: Czy przestać w ogole zauwazac "doku" na forum, czy tez napisac cos w stylu Twojego komentarza. Już się przymierzalem do komentarza a tu takie wyręczenie z obowiązku. Powiem szczerze, ze ja mam watpliwości, czy doku moze być traktowany poważnie, gdyż jego posty maja w sobie coś, co bym okreslił jako "negacja rzeczywistości". Moze on tworzy sobie wlasną rzeczywistośc? W ktorej Michnik to obronca ucisnionych, madry i zyczliwy? Nie wiem, ale do dyskusji to te teksty się w mojej opinii nie kwalifikują. Poza tym on ciągle kimś pogardza. Ciągle te tak piękne słowa, jak "holota", etc. To bardzo źle rokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Re: do bzyka 15.11.02, 19:00 > Moze on tworzy sobie wlasną rzeczywistośc? Zdecydowanie tak. I robi to w celach propagandowych, bo trudno przypuszczać, żeby był aż tak głupi, żeby wierzyć w swoje paranoje. Odpowiedz Link Zgłoś