Dodaj do ulubionych

UWAGA! FOTORADAR NA ŚLĄSKU!!!

IP: 212.244.78.* 31.12.03, 18:22
Nowy fotoradar w woj. śląskim!!!
Na trasie Katowice - Wisła (DK81) w miejscowości Woszczyce (kilka km przed
Żorami) stoi stacjonarny fotoradar. Zamontowany został na oświetlonym
przejściu dla pieszych. Ograniczenie w tym miejscu wynosi 70km/h. Mała uwaga:
to jest zupełnie nowe miejsce i proszę nie pomylić go z elektronicznym
pomiarem prędkości w Gardawicach!!! Woszczyce są ok. 5-6km za Gardawicami w
kierunku Żor.
Obserwuj wątek
    • Gość: jacor Re: UWAGA! FOTORADAR NA ŚLĄSKU!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 17:20
      stacjonarny to jeszcze pół biedy. Gorzej, że po śląsku krąży fotoradar
      przenośny. Ostatnio miałem przyjemność się z nim spotkać na trasie Warszawa -
      Katowice w Kruszynie koło Częstochowy.
      • Gość: agata Re: UWAGA! FOTORADAR NA ŚLĄSKU!!! IP: *.matrix.zabrze.pl 02.01.04, 18:27
        ja miałam przyjemność spotkać go w Zabrzu :(( Też przenśny i ładne fotki
        robi :))
        • Gość: RED Re: UWAGA! FOTORADAR NA ŚLĄSKU!!! IP: 212.244.78.* 06.01.04, 18:45
          DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE WĄTKI NA TEN TEMAT I CIESZĘ SIĘ NIEZMIERNIE, ŻE CI,
          KTÓRYM TEN TEMAT TUTAJ NIESAMOWICIE PRZESZKADZAŁ JUŻ SPASOWALI, DALI SOBIE
          SPOKÓJ I NIE WCHODZĄ JUŻ TUTAJ. POZDRAWIAM WSZYSTKICH (TYCH ZŁOŚNIKÓW, KTÓRZY
          MI ŹLE ŻYCZYLI RÓWNIEŻ). :)
      • Gość: mr x Scena jak z "Misia" IP: *.p.lodz.pl 03.01.04, 18:46
        Okolice bielska, traktor z kilkoma robolami na poboczu na dwupasmowce, scinali
        trawe czy cos takiego, postawili znak 30!!!. Jedziemy w gory, widzimy to i w
        smiech! Niestety 100 metrow dalej stal przenosny fotoradar! Juz nam nie bylo
        do smiechu! My zyjemy poprostu w zlodziejskim panstwie. Chyba w tym stylu
        zaczynal sie "Mis" bareji... :(
        • Gość: pazdzioch Re: Scena jak z "Misia" IP: *.chello.pl 05.01.04, 21:56
          No właśnie a na sasiednim poście ktoś się dziwił że"wojew.mazowieckie straciło
          30 mil.zł za nie zapłacone mandaty"
          To nie bareja,to nie miś,to zaplanowane działania!Zmotoryzowani to bogaty ludek!
          Nowoczsności się wam zachciało,to macie!
          Pozdr.
    • Gość: RED I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! IP: 212.244.78.* 05.01.04, 20:50
      TO ZNOWU JA. :)
      W SOBOTĘ RANO JADĄC NA WYPOCZYNEK WEEKENDOWY W BESKIDY ZAUWAŻYŁEM NA TRASIE
      KATOWICE-BIELSKO KOLEJNY FOTORADAR STACJONARNY. COŚ WIDZĘ, ŻE NA SLĄSKU ICH
      JEST CORAZ WIĘCEJ. SPRÓBUJĘ TERAZ MNIEJ WIĘCEJ ZLOKALIZOWAĆ JEGO LOKALIZACJĘ.
      JEST ZAMONTOWANY (PODOBNIE JAK W WOSZCZYCACH PRZY "WIŚLANCE")-NA SŁUPIE Z
      SYGNALIZATOREM ŚWIETLNYM INFORMUJĄCYM O PRZEJSCIU DLA PIESZYCH. JEST ON NA
      SŁUPIE NA PASIE ZIELENI MIĘDZY JEZDNIAMI NA "PRZEDMIEŚCIACH" PSZCZYNY, A
      DOKŁADNIE CHYBA W PSZCZYNIE-PIASKU (OK 300 METRÓW PRZED STACJĄ SLOV-NAFT
      ZNAJDUJĄCĄ SIĘ PO PRAWEJ STRONIE DWUPASMÓWKI I OK 500 METRÓW PRZED SKRĘTEM W
      LEWO NA STUDZIENICE). DO TEJ PORY BARDZO CZĘSTO WIDYWAŁEM W TYM MIEJSCU POLICJĘ
      Z RADARAMI "SUSZARKAMI" (ŁAPALI OBIE STRONY), ALE OSTATNIO DAWNO ICH NIE BYŁO
      NO I PROSZĘ-URZĄDZONKO JUŻ WISI. JEST OGRANICZENIE DO 70 KM/H I ROBI FOTKI
      TYLKO SAMOCHODOM JADĄCYM W STRONĘ BIELSKA. MIEJSCE BARDZO CHARAKTERYSTYCZNE I
      FOTORADAR JEST BARDZO WIDOCZNY Z TRASY-LEKKO SKIEROWANY W STRONĘ JADĄCYCH.
      RADZĘ ZWOLNIĆ I ŻYCZĘ SZEROKIEJ DROGI. JAK ZNÓW COŚ ZAUWAŻĘ TO NA PEWNO SIĘ
      PODZIELĘ I CZEKAM NA WASZE "OSTRZEŻENIA". POZDRAWIAM/RED

• charlie.chaplin Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! 06.01.04, 19:02
        Mówiono ci już tu kilka razy złamany kutasie, że:

że spamujesz,
        że krzyczysz,
        i przyznajesz się publicznie do chęci łamania prawa.

Życzę ci popieprzeńcu byś zabił tylko siebie, a kogoś jeszcze i
        byś w końcu nauczył się małych literek. To nie jest trudne, no ale ...

nie pozdrawiam
        • Gość: RED Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! IP: 212.244.78.* 06.01.04, 19:46
          OJ KOLEGO SZKODA SŁÓW. NO POPATRZ GO-ZABRONIŁ MI PISAC DUŻYMI LITERAMI, A MOŻE
          MAM KLAWIATURĘ, KTÓRA MA TYLKO TAKĄ CZCIONKĘ? NA PEWNO DO TWOJEGO MIASTA NIE
          DOTARŁY JESZCZE TAKOWE KLAWIATURY-MOŻE ZA KILKA LAT DOTRĄ. :) JUŻ RADZĘ USTAWIĆ
          SIĘ W KOLEJCE W SKLEPIE KOMPUTEROWYM, BO ILOŚĆ SZTUK JEST LIMITOWANA-ALE
          POLECAM. A POZA TYM CZY JA CIĘ CZŁOWIEKU OBRAŻAM??? NIE WYDAJE MI SIĘ ŻEBYM TAK
          ROBIŁ. ALE CÓŻ CHAMÓW TUTAJ NIE BRAKUJE. SEE YOU!
          • Gość: RED UWAGA NA SKOCZÓW! IP: 212.244.78.* 06.01.04, 20:30
            I MAMY KOLEJNY!!!
            ZNAJDUJE SIĘ W SKOCZOWIE NA DK-81 (TRASA KATOWICE-WISŁA). ZAMONTOWANY JEST NA
            PASIE ZIELENI MIĘDZY JEZDNIAMI OK. 100-200 METRÓW PRZED ŚWIATŁAMI (JADĄC OD
            KATOWIC)-MNIEJ WIĘCEJ NA WYSOKOŚCI STACJI BENZYNOWEJ ORLEN. TĄ INFORMACJĘ
            DOSTAŁEM OD KOLEGI, ALE W TYM TYGODNIU LUB PRZYSZŁYM SPRAWDZĘ TO MIEJSCE.
            POZDRAWIAM I "NOGA Z GAZU".
            • Gość: fan Re: UWAGA NA SKOCZÓW! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 21:48
              pisz małymi bo denerwujesz lud.
              • Gość: RED Re: UWAGA NA SKOCZÓW! IP: 212.244.78.* 07.01.04, 17:39
                ROZUMIEM-ZIMA ZA OKNEM, ALE PROPONUJE ZERKAĆ RAZ NA JAKIŚ CZAS DO SŁOWNIKA
                ORTOGRAFICZNEGO. JEST TAM WYRAŹNIE NAPISANE: "LÓD". HA HA HA. I CO KOLEGO
                GŁUPIO CI TROSZKĘ? BO WG MNIE POWINNO. :)
          • sandwich1 Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! 07.01.04, 11:55
            To jest fragment netykiety:

"Staraj się nie pisać wielkimi literami - w Internecie oznacza to, że
            krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo
            lub zdanie w Twoim liście, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_"

Znajduje się pod adresem:

forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617503.html
        • Gość: Radek Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! IP: *.2015.com 07.01.04, 18:47
          > i przyznajesz się publicznie do chęci łamania prawa.
          >
          > Życzę ci popieprzeńcu byś zabił tylko siebie, a kogoś jeszcze i
          > byś w końcu nauczył się małych literek. To nie jest trudne, no ale ...

A ty zes sie skad urwal??? Pewnie zawsze pyrkasz 10km ponizej limitu predkosci
          co? Tak jeszcze na marginesie i teoretycznie bez zwiazku, jak bylem na
          wycieczce noworocznej to mnie zlapal gliniarz na radar w parku stanowym
          jechalem 40mph przy ograniczneiu do 15, patrze ze ma jakas kartke wypisana i
          zagaduje czy moze by sie dalo bez mandatu a gosc centralnie, to jest tylko
          pouczenie, ja tu nie zbieram kasy na park tylko dbam o bezpieczenstwo.
          Druga historia z zycia jade sobie przez jedna wioche, gdzie notorycznie lapia
          wszystkich na radar bo wiocha biedna i jakos musi budzet zalatac, i wiedzialem
          o tym bo juz jeden mandat tam zebralem podobnie jak kilku moich kolegow, ale
          troche sie przygapilem i jade o 10mph ponad ograniczneie predkosci i z
          przeciwka jechal state trooper (policja stanowa, nie lokalna z wiochy) i mi
          mignal swiatlami zeby zwolnil bo stoja paly dalej i mnie skasuja.
          Stanowy policjant mnie przed lokalna policja ostrzegl.
          Sendo tych opowiastek jest takie ze rola policji jest dbanie o bezpieczenstwo a
          nie domykanie budgetu i jesli im sie role pomylily to niech sie nie dziwia ze
          sie obywatel broni w taki czy inny sposob przed okradaniem.
          • remo29 Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! 07.01.04, 23:47
            Fajnie. To, że w Pierdzichowie stoją gwoździe z suszarką i zbierają na flaszkę,
            łapiąc jakiegoś "miastowego" za przekroczenie prędkości o 10 km/h nie jest
            powodem do usprawiedliwiania gówniarzy zapierd...cych 180 km/h bo fura taty
            tyle może. Kamery są umieszczone w takich miejscach, gdzie z taką prędkością da
            się jechać, tyle że nie wolno. Codziennie jeżdżę taką trasą i, wierz mi, włos
            się jeży. I dlatego nie mam zamiaru takiemu zaimpregnowanemu bucowi, który z
            uporem maniaka piszę z capsLockiem, mówić gdzie takie kamery są. Bo jutro będę
            wyprzedzał 20-metrowego TIRa a taki głąb będzie siedział w swojej stjónigowanej
            szrociarskiej trumnie na mojej dupie i trąbił jakby się paliło. Już to
            widziałem.
            A propos "bronienia się" obywateli przed pazerną władzą lokalną. Kiedyś w
            Polsce nawet złodzieje kradnąc w nocy z budowy cegły walczyli z komuną - toć
            cegły państwowe były.
            • sandwich1 Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! 08.01.04, 09:22
              Z ust mi to wyjąłeś. Dopóki ludzie w Polsce będą myśleć tak jak Ci gówniarze
              dopóty będziemy mieli rywinów, łapińskich, jaskiernie, sobotki, jagielów i
              wielu innych. Ale oni tego nie rozumieją. Będą psioczyć na państwo, władzę i
              pieprzyć, że stąd trzeba spieprzać, bo tu się żyć nie da. Typowo komunistyczny
              sposób myślenia.

pzdrw
              • hehe.he Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! 08.01.04, 10:09
                a kolega sandwich skąd się urwał z choinki??????.
                Jak tu nie psioczyć na władze jak sam wymieniasz "rywinów, łapińskich,
                jaskiernie, sobotki, jagielów i wielu innych.".
                to co mam ich chwalic skoro psioczyć nie mogę?
                właśnie narzekanie na władze jest oznaką mojej wolności słowa a niepsioczenie
                na złodziei oszustów i karierowiczów uwazam za typowo komunistyczny
                zwyczaj "szacunku do organów sprawowania władzy"
                na pewno chciałeś napisać to co napisałeś, bo jakos nie mogę w to uwierzyć?
                • Gość: sandwich Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 11:08
                  Odpowiem Ci, gdy mi odpowiesz na kogo głosowałeś w ostanich wyborach.
                • Gość: sandwich Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 11:14
                  Nie można krytykować władzy jeżeli postępujemy tak samo, tylko w wymiarze
                  prywatnym. Nie mamy do tego moralnego prawa, ponieważ sami je łamiąc dajemy
                  innym na to ciche przyzwolenie. Można się wtedy użalać tylko nad samym sobą, a
                  już szczególnie, gdy samemu się tą władzę wybrało lub olało wybory.
                  • Gość: sandwich Powinno być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 11:18
                    Nie można narzekać na otaczającą nas rzeczywistość, jeżeli postępujemy tak samo
                    jak władza, tylko w wymiarze prywatnym. Nie mamy do tego moralnego prawa,
                    ponieważ sami je łamiąc dajemy innym na to ciche przyzwolenie. Można się wtedy
                    użalać tylko nad samym sobą, a już szczególnie, gdy samemu się tą władzę
                    wybrało lub olało wybory.
                • remo29 Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! 08.01.04, 11:36

> a kolega sandwich skąd się urwał z choinki??????.
                  > Jak tu nie psioczyć na władze jak sam wymieniasz "rywinów, łapińskich,
                  > jaskiernie, sobotki, jagielów i wielu innych.".
                  > to co mam ich chwalic skoro psioczyć nie mogę?
                  > właśnie narzekanie na władze jest oznaką mojej wolności słowa a niepsioczenie
                  > na złodziei oszustów i karierowiczów uwazam za typowo komunistyczny
                  > zwyczaj "szacunku do organów sprawowania władzy"
                  > na pewno chciałeś napisać to co napisałeś, bo jakos nie mogę w to uwierzyć?

Aha, to skoro Rywin chciał dać w łapę, to ja też tak mam zrobić; jeździć
                  200km/h jak Jankowski, chlać w burdelu i nie płacić jak Śmietanko, balować za
                  pieniądze KGHM-u jak Krzaklewski, latać helikopterem na mecz (Wachowski), jadąc
                  na zakupy po ciuchy zablokować całe centrum (Grześkowiak) i straszyć
                  wypierdoleniem z pracy jakiegoś szaraczka, bo nie chce szukać mojej
                  pełnoletniej córki (Kern)?
                  Sęk w tym, że jak moje dziecko widzi w TV wałki robione przez "Onych", to
                  jeszcze pół biedy, bo mogę mu powiedzieć "synku, to złodzieje, tak się nie
                  robi". Ale jak tata będzie takim samym cwaniaczkiem, oszustem, kombinatorem i
                  złodziejem, to następne pokolenie nieczego sie nie nauczy. I będzie gówno
                  gorsze niż teraz, choć mogłoby się wydawać, że to niemożliwe.
                  • Gość: hehe Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 12:09
                    a gdzie do k****y nedzy tak napisałem??????????????????????????

nie probuj mi imputowac czegos czego nie napisałem, dobrze?
                    bo ja napisalem ze tzw psioczenie na wladze jest moim demokratycznym prawem i
                    jesli zlodzieja chce nazwac złodziejem to jest to moje prawo. co do
                    przekraczania predkosci i robienia tego samego co politycy sie nie
                    wypowiadalem wiec mnie nie wqurwiaj ze to niby chcialem napisac co ty sobie
                    wyobrazasz ze ja chcialem napisac.
                    • remo29 Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! 08.01.04, 13:29
                      Spoko, człowieku, nie unoś się tak :) Widocznie źle zrozumiałem twoje intencje.
                      Co nie zmienia faktu, że tak jak napisałem w Polsce się robi.
                      • Gość: hehe Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 13:36
                        sorry troche sie podgrzałem bo dzis cholernie cięzki dzień od rana mam:)
                        ale juz mi przeszło więc graba
            • kupagnoju Re: I KOLEJNY "PUNKT FOTOGRAFICZNY"!!! 08.01.04, 13:52
              To jest to :) też nie lubię buraków nie potrafiących zachować się ani na drodze
              ani tutaj.
              Kamery rulez :)

• Gość: nikodemicz Re: UWAGA! FOTORADAR NA ŚLĄSKU!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 13:38
      tam napewno zwolnie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka