Dodaj do ulubionych

gdzie jest moja ulubiona Helga ?????????

08.12.02, 12:25
Obserwuj wątek
    • Gość: Misiek Unika cie jak reszta tego forum Zomowcu zasuczony! IP: *.milnernet.com 08.12.02, 17:03
    • Gość: root Re: gdzie jest moja ulubiona Helga ????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 21:55
      oderwij pndzelkowi sztuczne wąsy albo popatrz w lustro.
    • izraelczyk1 Widzisz nie odpowiada jak jej potrzebujesz, zastan 09.12.02, 09:02
      zastanow sie nad tym...
      • d_nutka Re: Widzisz nie odpowiada jak jej potrzebujesz, z 09.12.02, 09:29
        izraelczyk1 napisał:

> zastanow sie nad tym...

izraelczyku,jako czynny od niedawna forumowicz jesteś dobrze zorientowany
        zakulisowo.
        ale Helg(a) był(a) nie tylko zabawowa.
        pewnie gdzieś tu jest.
        ale kto nie z klik_ania ma wiedzieć?
        • izraelczyk1 Jestes madra i spostrzegawcza d_nutko 09.12.02, 09:34
          od niedawna jestem aktywny, ale dlugo bylem kibicem. Paulina patre razy
          przeholowala, fakt, ale trzeba jej bronic przed tym naziolskim bydlem, bo ja
          zatluka kijami bejsbolowymi. I Helga nie powinna kryc glowy w piasek.
          • d_nutka Re: Jestes madra i spostrzegawcza d_nutko 09.12.02, 09:48
            izraelczyk1 napisał:

> od niedawna jestem aktywny, ale dlugo bylem kibicem. Paulina patre razy
            > przeholowala, fakt, ale trzeba jej bronic przed tym naziolskim bydlem, bo ja
            > zatluka kijami bejsbolowymi. I Helga nie powinna kryc glowy w piasek.

też uważam,że tu na forum trzeba bronić kazdego,kto ma odwagę wypowiadania się
            w swoim imieniu(nicku) to co chce powiedzieć i nie koniecznie co sam myśli.
            uważam,że jak chcemy mieć demokrację to musimy i umieć słuchać odmiennego
            zdania.
            i to nie problem.
            problem jest wtedy,kiedy do akcji wkraczają terroryści słowa.
            i w obronie demokratycznej wolności słowa powinniśmy wszyscy stanowić jedno.
            • izraelczyk1 I dlatego tu jestem jako antyterrorysta 09.12.02, 09:52
              > problem jest wtedy,kiedy do akcji wkraczają terroryści słowa.
              > i w obronie demokratycznej wolności słowa powinniśmy wszyscy stanowić jedno.

Swiete slowa!
              • d_nutka Re: I dlatego tu jestem jako antyterrorysta 09.12.02, 10:29
                izraelczyk1 napisał:

> > problem jest wtedy,kiedy do akcji wkraczają terroryści słowa.
                > > i w obronie demokratycznej wolności słowa powinniśmy wszyscy stanowić jedn
                > o.
                >
                > Swiete slowa!

oby więcej takich!
                Chwała im!
                i tobie izraelczyku.
    • Gość: VarianT NIE dajmy SIE zWarioWaC !!!! IP: *.cm-upc.chello.se 09.12.02, 09:54
      InSTYTUT HIHIGieNY SYHICZNEJ
    • lady_hawk Re: gdzie jest moja ulubiona Helga ????????? 09.12.02, 10:49
      Nie wiem droga Paulino, co Ty masz wspolnego z ulubionym tematem. W kazdym
      razie wolalabym, zebys sie w nim nie wypowiadala, bo robisz to z duza szkoda
      dla tego tematu wlasnie.
      Moze zacznij pisac o pilce noznej - tez wzbudza emocje, a moze pokazesz wiecej
      wyczucia tresci.
      L_h
      • wesoly3 Re: gdzie jest moja ulubiona Helga ????????? 10.12.02, 01:49
        ty izraelczyk
        sam jestes naziol pierwszej klasy
        i wybpierdlalj do izraela pizdzielcu garbaty
        • Gość: AdamM przeciez on stamtąd IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.12.02, 01:52
          wlasnie spierdolił ze strachu.

Cytuję:

Ja tu WROCILEM bo to MOJ kraj, choc pelno w nim naziolskiego gowna takiego jak
          ty. Ale mnie ono gowno obchodzi bo to MY przez wieki tworzylismy najwyzsza
          kulture tego kraju. Bez NAS byscie byli kulturowo na poziomie Bialorusi albo
          Moldawii. Tchorz? Tynie masz pokjecia o wojsku i wojnie, zyjac tutaj. Tam
          nasluzylem sie w Cahalu i palestynskiego gowna troche rozgniotlem, rozumiesz ?
          I to co piszesz mozesz sobie w tlusta wieprzowa dupe wsadzic, prymitywie.

PZDR smile
          • wesoly3 Re: przeciez on stamtąd 10.12.02, 01:56
            > nasluzylem sie w Cahalu i palestynskiego gowna troche rozgniotlem,
            rozumiesz ?

No w to ze w jakies tam gowno palestynczyka wlazles to ci wierze
            panie izraelczyk
          • zgadzam_sie_z_paulinka ___do Adama i wesoly,,,3...idzcie spac_laila_tov__ 10.12.02, 01:57
            Moglbys przyglupawy chlystku trzymac ta swoja niewyparzona jadaczke na
            lancuchu ? Niedorozwuj umyslowy ktoremu dajesz wyraz kazdego dnia, nie
            upowaznia cie gnojku do niczego wiecej poza sikaniem na komende i przyjmowaniem
            odpowiednich lekow. Juz jednemu to mowilem to i tobie powtorze, zjezdzaj petaku
            po kolejna porcje srodkow uspokajajacych. Zwracanie wiekszej uwagi na takie
            umyslowe lajno, nalezy do jedynie do psychologow i pilegniarzy w bialych
            fartuchach. Wynocha na sale i spac, bo znow beda ci musieli zwiazac ten dziub
            kruka czy wrony.

• Gość: zyczliwy rabin IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.12.02, 02:00
              nie powiedzial ci, ze "dziób" sie pisze, nie zaś "dziub". Może zamiast się
              uczyć w Yeshivie brales udzial w "kontrolowanym" przez rabina
              procesie "szlifowania diamentów"? He?

• zgadzam_sie_z_paulinka Re: rabin 10.12.02, 02:02
                Gość portalu: zyczliwy napisał(a):

> nie powiedzial ci, ze "dziób" sie pisze, nie zaś "dziub". Może zamiast się
                > uczyć w Yeshivie brales udzial w "kontrolowanym" przez rabina
                > procesie "szlifowania diamentów"? He?
                >
                mam dyslekcje,a to jest nieuleczalne.......
                dobranoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka