bleman 18.06.06, 23:06 Co was odpycha od niesmialych factow ktorzy nie potrafia moiwc o "niczym"(nie mylic z Nietzsche'm) ? Czy odrazu skreslacie NIesmialych malo pewnych siebie facetow ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Jakos doswiadczenie mi mowi co innego ;-) 18.06.06, 23:30 złe kobiety spotykałeś Odpowiedz Link
bleman Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odroznic 18.06.06, 23:33 te zle od tych dobrych. A przez niektore czlowiek sie jeszcze bardziej zniecheca i doluje... Odpowiedz Link
vandikia Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:38 jakies głębsze przemyslenia widze a prawda jest taka, ze jedne wolą śmiałych, a inne nieśmiałych - że takim sloganem rzuce i nie ma się co dołować Odpowiedz Link
bleman Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:41 > jakies głębsze przemyslenia widze > a prawda jest taka, ze jedne wolą śmiałych, a inne nieśmiałych - że takim > sloganem rzuce > i nie ma się co dołować ale o to chodzi ze ja niechce byc niesmialy wiecznie chce nad soba popracowac, ale niektore dziewczyny hmm... psuja moje starania napewno mimowolnie i ich nie obwiniam..ale tak wychodzi Odpowiedz Link
vandikia Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:51 no jak to psują? eeee nie mozesz sie poddawac. po prostu wiecej wiary w siebie jako czlowieka w ogole, jak zaczniesz wierzyc w siebie i pozytywnie myslec o sobie to i z dziewczynami sie uda Odpowiedz Link
bleman Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:57 > no jak to psują? eeee nie mozesz sie poddawac. po prostu wiecej wiary w siebie > jako czlowieka w ogole, jak zaczniesz wierzyc w siebie i pozytywnie myslec o > sobie to i z dziewczynami sie uda staram sie ale nie wychodzi ) Odpowiedz Link
vandikia Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:59 no za ktoryms razem na pewno wyjdzie, no nie ma sily Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:57 lubię uda i jak się uda) Odpowiedz Link
asiulka81 bleman ale Ty nie wydajesz sie niesmialy :) 19.06.06, 02:01 no chyba ze w necie uwydatniasz swoje "bardziej smiale ja" to wtedy jestem sklonna uwierzyc w to co napisales Odpowiedz Link
bleman Re: bleman ale Ty nie wydajesz sie niesmialy :) 19.06.06, 13:37 Swoje smiale ja uwydatniam tylko wsrod znajomych no i w necie Odpowiedz Link
raduch Re: Co ? 19.06.06, 08:50 Etam. Problem jest ogólniejszej natury. Zazwyczaj wodzą za nami oczami nie te jednostki, na których by nam zależało. Taki już jest ten najpiękniejszy ze światów. Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Co ? 19.06.06, 13:10 Jak dotąd, to tylko z nieśmiałymi byłam. I to ja zawsze rozpoczynałam te cholerne związki. I zawsze się chooojowo kończyły, choć mam wrażenie, że to już nie przez tę nieśmiałość (ona w końcu przechodzi, wierz mi) Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Co ? 19.06.06, 13:12 A tak przyglądając Ci się bliżej, to byłabym skłonna stwierdzić, że to nie nieśmiałość, ale lenistwo Cię od kobiet odpycha :ppppp Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Co ? 19.06.06, 13:38 Nic nie odpycha. Po prostu nie mamy okazji takich poznać Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Co ? 19.06.06, 13:39 Bo cały czas zajmuje Wam opędzanie się od tych śmiałych, nie? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Co ? 19.06.06, 13:41 nieee po prostu kobiety rzadziej chyba wychodzą z inicjatywą (ja tam do wyrywnych nigdy nie należałam), wiec taki nieśmiały ja sie nie zainteresuje, to jak sie maja poznać???? Odpowiedz Link