18.06.06, 23:06
Co was odpycha od niesmialych factow ktorzy nie potrafia moiwc o "niczym"(nie
mylic z Nietzsche'm) ? wink

Czy odrazu skreslacie NIesmialych malo pewnych siebie facetow ?
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: Co ? 18.06.06, 23:26
      nie skreślamy big_grin
      • bleman Jakos doswiadczenie mi mowi co innego ;-) 18.06.06, 23:28

• vandikia Re: Jakos doswiadczenie mi mowi co innego ;-) 18.06.06, 23:30
          złe kobiety spotykałeś wink
          • bleman Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odroznic 18.06.06, 23:33
            te zle od tych dobrych.

A przez niektore czlowiek sie jeszcze bardziej zniecheca i doluje...
            • vandikia Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:38
              jakies głębsze przemyslenia widze smile
              a prawda jest taka, ze jedne wolą śmiałych, a inne nieśmiałych - że takim
              sloganem rzuce smile
              i nie ma się co dołować smile

• bleman Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:41
                > jakies głębsze przemyslenia widze smile
                > a prawda jest taka, ze jedne wolą śmiałych, a inne nieśmiałych - że takim
                > sloganem rzuce smile
                > i nie ma się co dołować smile

ale o to chodzi ze ja niechce byc niesmialy wiecznie wink chce nad soba
                popracowac, ale niektore dziewczyny hmm... psuja moje starania uncertain napewno
                mimowolnie i ich nie obwiniam..ale tak wychodzi uncertain
                • vandikia Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:51
                  no jak to psują? eeee nie mozesz sie poddawac. po prostu wiecej wiary w siebie
                  jako czlowieka w ogole, jak zaczniesz wierzyc w siebie i pozytywnie myslec o
                  sobie to i z dziewczynami sie uda wink
                  • bleman Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:57
                    > no jak to psują? eeee nie mozesz sie poddawac. po prostu wiecej wiary w siebie
                    > jako czlowieka w ogole, jak zaczniesz wierzyc w siebie i pozytywnie myslec o
                    > sobie to i z dziewczynami sie uda wink

staram sie ale nie wychodzi wink)
                    • vandikia Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:59
                      no za ktoryms razem na pewno wyjdzie, no nie ma sily big_grin
                  • widokzmarsa Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 18.06.06, 23:57
                    lubię uda
                    i jak się uda)
                    • vandikia Re: Ale jakos na pierwszy rzut oka trudno odrozni 19.06.06, 00:00
                      wink
    • asiulka81 bleman ale Ty nie wydajesz sie niesmialy :) 19.06.06, 02:01
      no chyba ze w necie uwydatniasz swoje "bardziej smiale ja" to wtedy jestem
      sklonna uwierzyc w to co napisales smile
      • bleman Re: bleman ale Ty nie wydajesz sie niesmialy :) 19.06.06, 13:37
        Swoje smiale ja uwydatniam tylko wsrod znajomych wink no i w necie wink
    • raduch Re: Co ? 19.06.06, 08:50
      Etam. Problem jest ogólniejszej natury. Zazwyczaj wodzą za nami oczami nie te
      jednostki, na których by nam zależało. Taki już jest ten najpiękniejszy ze
      światów.
    • hultaj78 Re: Co ? 19.06.06, 10:53
      mnie odpycha to że są facetami wink
      • bzz_bzz Re: Co ? 19.06.06, 13:08
        hie hie big_grinDD
    • bzz_bzz Re: Co ? 19.06.06, 13:10
      Jak dotąd, to tylko z nieśmiałymi byłam. I to ja zawsze rozpoczynałam te
      cholerne związki. I zawsze się chooojowo kończyły, choć mam wrażenie, że to już
      nie przez tę nieśmiałość (ona w końcu przechodzi, wierz mi)
    • bzz_bzz Re: Co ? 19.06.06, 13:12
      A tak przyglądając Ci się bliżej, to byłabym skłonna stwierdzić, że to nie
      nieśmiałość, ale lenistwo Cię od kobiet odpycha :ppppp
      • bleman Lenistwo ? 19.06.06, 13:37

• dzikoozka Re: Co ? 19.06.06, 13:38
      Nic nie odpycha. Po prostu nie mamy okazji takich poznać smile
      • hultaj78 Re: Co ? 19.06.06, 13:39
        Bo cały czas zajmuje Wam opędzanie się od tych śmiałych, nie? wink
        • dzikoozka Re: Co ? 19.06.06, 13:41
          nieee po prostu kobiety rzadziej chyba wychodzą z inicjatywą (ja tam do
          wyrywnych nigdy nie należałam), wiec taki nieśmiały ja sie nie zainteresuje, to
          jak sie maja poznać????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka