_helga 09.12.02, 01:59 Mam robote na jutro. Jest noc, a ja siedze i pukam w klawiature. Wszystko byloby dobrze, gdyby nie wy. Smarujecie te posty a ja kukam co tam nasmarowaliscie. No i jak nawale, to bedzie WASZA WINA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AdamM Już 3 godziny temu mialas iść spać:( nt IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.12.02, 02:02 Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Nie spac tylko do wanny. Bylam. 09.12.02, 02:12 A teraz musze skonczyc cos na jutro. Ale wy skrobiecie i skrobiecie, a ja chyba pretekstu szukam. Brak silnej woli albo chceci do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek A co tu niby ciekawego, Helgo? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 02:14 Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Witaj, Lisku:)))))) 09.12.02, 02:20 O jak mi milo ze sie widzimy! Jak to co ciekawego. Zdecydowanie wygrywasz konkurencje z tym co teraz aktualnie robie I pomyslec ze tak bedzie az do wakacji. Same nudy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek A jednak... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 02:25 ... na forum jakos ponuro. Az sie pisac nie chce. L. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: A jednak... 09.12.02, 02:35 Gość portalu: Lisek napisał(a): > ... na forum jakos ponuro. Az sie pisac nie chce. > L. Bo jakos dzisiaj za ponure rzeczy sie wzieli. Niemniej stanowia zestaw bajecznie kolorowych typow i ja ich za to lubie A ponuro to jest w realu, szczegolnie jak sie pomysli o znakomitej jakosci naszych elit. Ty wiesz ze niektorzy nie wiedza nawet ze powinni czytac gazety? Powaznie, wczoraj jednemu tlumaczylam po co mu to. Rotmistrze od rotacji, jak jeden z drugim na jakis stolek wejdzie, to mysli ze juz do kazdego innego sie nadaje. Jak za komuny w latach 1950-tych. I bynajmniej nie mam na mysli tylko SLD, niestety. Naskakuja na Samoobrone ze to prymitywy, a z jakiegos punktu widzenia to roznicy zbyt wielkiej nie ma, nie? Na forum jest naprawde przyjemnie. Tu ludzie dumaja o tak podnioslych sprawach jak wolnosc slowa, prawa obywatelskie, potrafia wziac sie za lby z tego powodu. Och, zeby jakis polgloweg z tych elit politycznych przynajmniej raz w roku o tym podumal. Zbliza sie 13 grudnia, w zwiazku z czym bede miala doroczna depresje zwiazana z ta data. Doprawdy, nie ma co narzekac na forum i forumowiczow! To sami geniusze w porownaniu z realem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drFröjd Re: A jednak... IP: *.cm-upc.chello.se 09.12.02, 02:42 _helga napisała: > Gość portalu: Lisek napisał(a): > > > ... na forum jakos ponuro. Az sie pisac nie chce. > > L. > > Bo jakos dzisiaj za ponure rzeczy sie wzieli. Niemniej stanowia zestaw > bajecznie kolorowych typow i ja ich za to lubie > > A ponuro to jest w realu, szczegolnie jak sie pomysli o znakomitej jakosci > naszych elit. Ty wiesz ze niektorzy nie wiedza nawet ze powinni czytac gazety? > Powaznie, wczoraj jednemu tlumaczylam po co mu to. Rotmistrze od rotacji, jak > jeden z drugim na jakis stolek wejdzie, to mysli ze juz do kazdego innego sie > nadaje. Jak za komuny w latach 1950-tych. I bynajmniej nie mam na mysli tylko > SLD, niestety. Naskakuja na Samoobrone ze to prymitywy, a z jakiegos punktu > widzenia to roznicy zbyt wielkiej nie ma, nie? > > Na forum jest naprawde przyjemnie. Tu ludzie dumaja o tak podnioslych sprawach > jak wolnosc slowa, prawa obywatelskie, potrafia wziac sie za lby z tego powodu. > > Och, zeby jakis polgloweg z tych elit politycznych przynajmniej raz w roku o > tym podumal. Zbliza sie 13 grudnia, w zwiazku z czym bede miala doroczna > depresje zwiazana z ta data. Doprawdy, nie ma co narzekac na forum i > forumowiczow! To sami geniusze w porownaniu z realem!!!! czesc Helga ladnie piszesz... po tylu latach pracy nad kultywacja Forum, nawozeniu i sianiu nowych ideei widac rezultaty a z tego wszyscy jego uczestnicy powinni czuc sie dumni... ale nie musza.. pzdr drf Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: A jednak... 09.12.02, 02:49 Gość portalu: drFröjd napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: Lisek napisał(a): > > > > > ... na forum jakos ponuro. Az sie pisac nie chce. > > > L. > > > > Bo jakos dzisiaj za ponure rzeczy sie wzieli. Niemniej stanowia zestaw > > bajecznie kolorowych typow i ja ich za to lubie > > > > A ponuro to jest w realu, szczegolnie jak sie pomysli o znakomitej jakosci > > > naszych elit. Ty wiesz ze niektorzy nie wiedza nawet ze powinni czytac > gazety? > > Powaznie, wczoraj jednemu tlumaczylam po co mu to. Rotmistrze od rotacji, > jak > > jeden z drugim na jakis stolek wejdzie, to mysli ze juz do kazdego innego > sie > > nadaje. Jak za komuny w latach 1950-tych. I bynajmniej nie mam na mysli > tylko > > SLD, niestety. Naskakuja na Samoobrone ze to prymitywy, a z jakiegos punkt > u > > widzenia to roznicy zbyt wielkiej nie ma, nie? > > > > Na forum jest naprawde przyjemnie. Tu ludzie dumaja o tak podnioslych > sprawach > > jak wolnosc slowa, prawa obywatelskie, potrafia wziac sie za lby z tego > powodu. > > > > Och, zeby jakis polgloweg z tych elit politycznych przynajmniej raz w roku > o > > tym podumal. Zbliza sie 13 grudnia, w zwiazku z czym bede miala doroczna > > depresje zwiazana z ta data. Doprawdy, nie ma co narzekac na forum i > > forumowiczow! To sami geniusze w porownaniu z realem!!!! > czesc Helga ladnie piszesz... > po tylu latach pracy nad kultywacja Forum, nawozeniu i sianiu nowych ideei > widac rezultaty a z tego wszyscy jego uczestnicy powinni czuc sie dumni... > ale nie musza.. > pzdr drf Pozdrawiam doktorze, w pas do samej ziemi sie klaniam) No tak, dzisiaj na forum byla bitwa w sprawie praw obywatelskich i wydaje sie ze jest consensus. Nasze orly forumowe kloca sie o pierdoly, ale wszyscy zdaja sie zgadzac I ROZUMIEC co to jest wolnosc slowa, niezbywalnosc praw obywatelskich i nienaruszalnosc prywatnosci. Gdyby taki consensus zaistnial w realnym zyciu spolecznym, to bylabym szczesliwym czlowiekiem. I chyba nie tylko ja A gdyby jeszcze naszym elitom politycznym choc raz w roku zdarzylo sie na ten temat podumac, ech... Rzeczywiscie, jak sobie mysle teraz o tym jak bywalo na Forum wczesniej, to jest ogromny postep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drFröjd Re: A jednak... IP: *.cm-upc.chello.se 09.12.02, 03:11 _helga napisała: > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: Lisek napisał(a): > > > > > > > ... na forum jakos ponuro. Az sie pisac nie chce. > > > > L. > > > > > > Bo jakos dzisiaj za ponure rzeczy sie wzieli. Niemniej stanowia zesta > w > > > bajecznie kolorowych typow i ja ich za to lubie > > > > > > A ponuro to jest w realu, szczegolnie jak sie pomysli o znakomitej ja > kosci > > > > > naszych elit. Ty wiesz ze niektorzy nie wiedza nawet ze powinni czyta > c > > gazety? > > > Powaznie, wczoraj jednemu tlumaczylam po co mu to. Rotmistrze od rota > cji, > > jak > > > jeden z drugim na jakis stolek wejdzie, to mysli ze juz do kazdego in > nego > > sie > > > nadaje. Jak za komuny w latach 1950-tych. I bynajmniej nie mam na mys > li > > tylko > > > SLD, niestety. Naskakuja na Samoobrone ze to prymitywy, a z jakiegos > punkt > > u > > > widzenia to roznicy zbyt wielkiej nie ma, nie? > > > > > > Na forum jest naprawde przyjemnie. Tu ludzie dumaja o tak podnioslych > > > sprawach > > > jak wolnosc slowa, prawa obywatelskie, potrafia wziac sie za lby z te > go > > powodu. > > > > > > Och, zeby jakis polgloweg z tych elit politycznych przynajmniej raz w > roku > > o > > > tym podumal. Zbliza sie 13 grudnia, w zwiazku z czym bede miala doroc > zna > > > depresje zwiazana z ta data. Doprawdy, nie ma co narzekac na forum i > > > forumowiczow! To sami geniusze w porownaniu z realem!!!! > > czesc Helga ladnie piszesz... > > po tylu latach pracy nad kultywacja Forum, nawozeniu i sianiu nowych idee > i > > widac rezultaty a z tego wszyscy jego uczestnicy powinni czuc sie dumni... > > ale nie musza.. > > pzdr drf > > > Pozdrawiam doktorze, w pas do samej ziemi sie klaniam) No tak, dzisiaj na > forum byla bitwa w sprawie praw obywatelskich i wydaje sie ze jest consensus. > Nasze orly forumowe kloca sie o pierdoly, ale wszyscy zdaja sie zgadzac I > ROZUMIEC co to jest wolnosc slowa, niezbywalnosc praw obywatelskich i > nienaruszalnosc prywatnosci. Gdyby taki consensus zaistnial w realnym zyciu > spolecznym, to bylabym szczesliwym czlowiekiem. I chyba nie tylko ja A gdyby > jeszcze naszym elitom politycznym choc raz w roku zdarzylo sie na ten temat > podumac, ech... > > Rzeczywiscie, jak sobie mysle teraz o tym jak bywalo na Forum wczesniej, to > jest ogromny postep ........................................................... tak to duza zmiana sie w nas dokonala... mam dla WSZYSTKICH modlitwe.. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=1774&a=3895053 )) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Thank you, doc:) 09.12.02, 03:27 Gość portalu: drFröjd napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: Lisek napisał(a): > > > > > > > > > ... na forum jakos ponuro. Az sie pisac nie chce. > > > > > L. > > > > > > > > Bo jakos dzisiaj za ponure rzeczy sie wzieli. Niemniej stanowia > zesta > > w > > > > bajecznie kolorowych typow i ja ich za to lubie > > > > > > > > A ponuro to jest w realu, szczegolnie jak sie pomysli o znakomit > ej ja > > kosci > > > > > > > naszych elit. Ty wiesz ze niektorzy nie wiedza nawet ze powinni > czyta > > c > > > gazety? > > > > Powaznie, wczoraj jednemu tlumaczylam po co mu to. Rotmistrze od > rota > > cji, > > > jak > > > > jeden z drugim na jakis stolek wejdzie, to mysli ze juz do kazde > go in > > nego > > > sie > > > > nadaje. Jak za komuny w latach 1950-tych. I bynajmniej nie mam n > a mys > > li > > > tylko > > > > SLD, niestety. Naskakuja na Samoobrone ze to prymitywy, a z jaki > egos > > punkt > > > u > > > > widzenia to roznicy zbyt wielkiej nie ma, nie? > > > > > > > > Na forum jest naprawde przyjemnie. Tu ludzie dumaja o tak podnio > slych > > > > > sprawach > > > > jak wolnosc slowa, prawa obywatelskie, potrafia wziac sie za lby > z te > > go > > > powodu. > > > > > > > > Och, zeby jakis polgloweg z tych elit politycznych przynajmniej > raz w > > roku > > > o > > > > tym podumal. Zbliza sie 13 grudnia, w zwiazku z czym bede miala > doroc > > zna > > > > depresje zwiazana z ta data. Doprawdy, nie ma co narzekac na for > um i > > > > forumowiczow! To sami geniusze w porownaniu z realem!!!! > > > czesc Helga ladnie piszesz... > > > po tylu latach pracy nad kultywacja Forum, nawozeniu i sianiu nowych > idee > > i > > > widac rezultaty a z tego wszyscy jego uczestnicy powinni czuc sie dum > ni... > > > ale nie musza.. > > > pzdr drf > > > > > > Pozdrawiam doktorze, w pas do samej ziemi sie klaniam) No tak, dzisiaj n > a > > forum byla bitwa w sprawie praw obywatelskich i wydaje sie ze jest > consensus. > > Nasze orly forumowe kloca sie o pierdoly, ale wszyscy zdaja sie zgadzac I > > ROZUMIEC co to jest wolnosc slowa, niezbywalnosc praw obywatelskich i > > nienaruszalnosc prywatnosci. Gdyby taki consensus zaistnial w realnym zyci > u > > spolecznym, to bylabym szczesliwym czlowiekiem. I chyba nie tylko ja A > gdyby > > jeszcze naszym elitom politycznym choc raz w roku zdarzylo sie na ten tema > t > > podumac, ech... > > > > Rzeczywiscie, jak sobie mysle teraz o tym jak bywalo na Forum wczesniej, t > o > > jest ogromny postep > ........................................................... > tak to duza zmiana sie w nas dokonala... > > mam dla WSZYSTKICH modlitwe.. > > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=50&w=1774&a=389 > 5053"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=50&w=1774& > a=3895053</a> > )) ...for offering everything one could want and need from life, allenwomenluyah, hihihh)) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Thank you, doc:) ups 09.12.02, 03:29 _helga napisała: > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: drFröjd napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: Lisek napisał(a): > > > > > > > > > > > ... na forum jakos ponuro. Az sie pisac nie chce. > > > > > > L. > > > > > > > > > > Bo jakos dzisiaj za ponure rzeczy sie wzieli. Niemniej stan > owia > > zesta > > > w > > > > > bajecznie kolorowych typow i ja ich za to lubie > > > > > > > > > > A ponuro to jest w realu, szczegolnie jak sie pomysli o zna > komit > > ej ja > > > kosci > > > > > > > > > naszych elit. Ty wiesz ze niektorzy nie wiedza nawet ze pow > inni > > czyta > > > c > > > > gazety? > > > > > Powaznie, wczoraj jednemu tlumaczylam po co mu to. Rotmistr > ze od > > rota > > > cji, > > > > jak > > > > > jeden z drugim na jakis stolek wejdzie, to mysli ze juz do > kazde > > go in > > > nego > > > > sie > > > > > nadaje. Jak za komuny w latach 1950-tych. I bynajmniej nie > mam n > > a mys > > > li > > > > tylko > > > > > SLD, niestety. Naskakuja na Samoobrone ze to prymitywy, a z > jaki > > egos > > > punkt > > > > u > > > > > widzenia to roznicy zbyt wielkiej nie ma, nie? > > > > > > > > > > Na forum jest naprawde przyjemnie. Tu ludzie dumaja o tak p > odnio > > slych > > > > > > > sprawach > > > > > jak wolnosc slowa, prawa obywatelskie, potrafia wziac sie z > a lby > > z te > > > go > > > > powodu. > > > > > > > > > > Och, zeby jakis polgloweg z tych elit politycznych przynajm > niej > > raz w > > > roku > > > > o > > > > > tym podumal. Zbliza sie 13 grudnia, w zwiazku z czym bede m > iala > > doroc > > > zna > > > > > depresje zwiazana z ta data. Doprawdy, nie ma co narzekac n > a for > > um i > > > > > forumowiczow! To sami geniusze w porownaniu z realem!!!! > > > > czesc Helga ladnie piszesz... > > > > po tylu latach pracy nad kultywacja Forum, nawozeniu i sianiu n > owych > > idee > > > i > > > > widac rezultaty a z tego wszyscy jego uczestnicy powinni czuc si > e dum > > ni... > > > > ale nie musza.. > > > > pzdr drf > > > > > > > > > Pozdrawiam doktorze, w pas do samej ziemi sie klaniam) No tak, dzis > iaj n > > a > > > forum byla bitwa w sprawie praw obywatelskich i wydaje sie ze jest > > consensus. > > > Nasze orly forumowe kloca sie o pierdoly, ale wszyscy zdaja sie zgadz > ac I > > > ROZUMIEC co to jest wolnosc slowa, niezbywalnosc praw obywatelskich i > > > > nienaruszalnosc prywatnosci. Gdyby taki consensus zaistnial w realnym > zyci > > u > > > spolecznym, to bylabym szczesliwym czlowiekiem. I chyba nie tylko ja: > ) A > > gdyby > > > jeszcze naszym elitom politycznym choc raz w roku zdarzylo sie na ten > tema > > t > > > podumac, ech... > > > > > > Rzeczywiscie, jak sobie mysle teraz o tym jak bywalo na Forum wczesni > ej, t > > o > > > jest ogromny postep > > ........................................................... > > tak to duza zmiana sie w nas dokonala... > > > > mam dla WSZYSTKICH modlitwe.. > > > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a> > f=50&w=1774&a=389 > > 5053"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > f=50&w=1774& > > a=3895053</a> > > )) > > > ...for offering everything one could want and need from life, allenwomenluyah, > hihihh)) It should be: alienwomenluyah Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Najgorzej to jest jak czlowiek sie leni 09.12.02, 11:02 Poczekaj jak zaloze stale lacze zastukam wtedy forum na smierc.... Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 159 Paulina, NIEEEEEEEEE! IP: *.waw.cdp.pl, / *.crowley.pl 09.12.02, 11:04 pauline_kaczanow napisała: > Poczekaj jak zaloze stale lacze zastukam wtedy forum na smierc.... > Paulina za robote jakom bys sie wziena moze? Odpowiedz Link Zgłoś
skrent Nareszcie!!! 09.12.02, 11:12 Hellgas! Uwielbiam twój zapach o poranku! To jak eksplozja szamba na tle wschodzącego słońca. PS Widzę, że całym gangiem nas nawiedzacie. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga SKRENCONY specjalisto od szamb 09.12.02, 15:23 skrent napisał: > Hellgas! > > Uwielbiam twój zapach o poranku! > To jak eksplozja szamba na tle wschodzącego słońca. > > PS > Widzę, że całym gangiem nas nawiedzacie. W rzeczy samej, jestes niezwykle subtelna osoba z niezwykle subtelna wyobraznia. W twoim towarzystwie wszyscy wygladaja jak mistrzowie dobrych manier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Lenistwo jest cnota... IP: *.de / 192.120.171.* 09.12.02, 16:34 Popatrz, mamy juz tyle tego wszystkiego... Samochodow, dzieciarow, elektrowni... Ze tez ta nasza biedna planeta jeszcze to znosi... Majac powyzsze na uwadze, stosuje od dawna nast. zasade::: - nie odkladaj na jutro tego, co mozesz zrobic pojutrze... HEY Odpowiedz Link Zgłoś
skrent To dobrze 09.12.02, 17:14 że spodobał ci się twój nowy nick, Hellgas. I że nie mogłaś się powstrzymać od skomentowania obiektywnych, rzetelnych relacji z twojego powrotu na Aktualności. Narcystyczna chmuro związków siarki. Tak jak podstawą prawdziwego bełta był zawsze bezwodnik kwasu siarkawego, tak i tobie należy się poczesne miejsce w galerii forumowych frankensztajnów. Temu forum brakuje czasem deka dencji... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Najgorzej to jest jak czlowiek malo bywal na 09.12.02, 16:38 forum, a potem hurtem nadrabia braki lepiej systematycznie bywac po mniej godzin)) Odpowiedz Link Zgłoś