Dodaj do ulubionych

===================A JA NADAL

11.01.03, 04:28
Kocham cie Hiacyncie! Dlaczego mnie tak unikasz? Czy chwile ktore ze mna
spedziles przytulony do mnie jak, hiacynt do wody zycia, juz nic dla ciebie
nie
znacza?
Czekam na ciebie jutro o czternastej na czat EROTYCZNY
PA
Bolek

Obserwuj wątek
    • Gość: Hiacynt Pan Helga IP: 195.205.252.* 11.01.03, 08:20
      kocham_hiacynta napisała:

> Kocham cie Hiacyncie! Dlaczego mnie tak unikasz? Czy chwile ktore ze mna
      > spedziles przytulony do mnie jak, hiacynt do wody zycia, juz nic dla ciebie
      > nie
      > znacza?
      > Czekam na ciebie jutro o czternastej na czat EROTYCZNY
      > PA
      > Bolek
      >

Helga

cierpisz na bezsenność ?

to chyba ta prelekcja i to niewygodne krzesełko rybackie, biedna ....

Hiacynt
      • _helga To nie ja 11.01.03, 11:56
        Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> kocham_hiacynta napisała:
        >
        > > Kocham cie Hiacyncie! Dlaczego mnie tak unikasz? Czy chwile ktore ze mna
        > > spedziles przytulony do mnie jak, hiacynt do wody zycia, juz nic dla ciebi
        > e
        > > nie
        > > znacza?
        > > Czekam na ciebie jutro o czternastej na czat EROTYCZNY
        > > PA
        > > Bolek
        > >
        >
        > Helga
        >
        > cierpisz na bezsenność ?
        >
        > to chyba ta prelekcja i to niewygodne krzesełko rybackie, biedna ....
        >
        > Hiacynt

Uzywam tylko jednego nika a ponadto zdecydowanie ciebie nie kocham. Czat
        erotyczny z Hiacyntem, brr!!!!! Odwal sie. Kto pacynkami wojuje, ten od pacynek
        ginie. Sam sobie jestes winien.
        • Gość: Hiacynt Re: To nie ja IP: 195.205.252.* 11.01.03, 11:59
          _helga napisała:

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
          >
          > > kocham_hiacynta napisała:
          > >
          > > > Kocham cie Hiacyncie! Dlaczego mnie tak unikasz? Czy chwile ktore ze
          > mna
          > > > spedziles przytulony do mnie jak, hiacynt do wody zycia, juz nic dla
          > ciebi
          > > e
          > > > nie
          > > > znacza?
          > > > Czekam na ciebie jutro o czternastej na czat EROTYCZNY
          > > > PA
          > > > Bolek
          > > >
          > >
          > > Helga
          > >
          > > cierpisz na bezsenność ?
          > >
          > > to chyba ta prelekcja i to niewygodne krzesełko rybackie, biedna ....
          > >
          > > Hiacynt
          >
          >
          >
          > Uzywam tylko jednego nika a ponadto zdecydowanie ciebie nie kocham. Czat
          > erotyczny z Hiacyntem, brr!!!!! Odwal sie. Kto pacynkami wojuje, ten od
          pacynek
          >
          > ginie. Sam sobie jestes winien.

od swoich pacynek co najwyżej ty możesz zginąć

Hiacynt
          • _helga Re: To nie ja 11.01.03, 12:17

> _helga napisała:
            >
            > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
            > >
            > > > kocham_hiacynta napisała:
            > > >
            > > > > Kocham cie Hiacyncie! Dlaczego mnie tak unikasz? Czy chwile ktor
            > e ze
            > > mna
            > > > > spedziles przytulony do mnie jak, hiacynt do wody zycia, juz nic
            > dla
            > > ciebi
            > > > e
            > > > > nie
            > > > > znacza?
            > > > > Czekam na ciebie jutro o czternastej na czat EROTYCZNY
            > > > > PA
            > > > > Bolek
            > > > >
            > > >
            > > > Helga
            > > >
            > > > cierpisz na bezsenność ?
            > > >
            > > > to chyba ta prelekcja i to niewygodne krzesełko rybackie, biedna ....
            > > >
            > > > Hiacynt
            > >
            > >
            > >
            > > Uzywam tylko jednego nika a ponadto zdecydowanie ciebie nie kocham. Czat
            > > erotyczny z Hiacyntem, brr!!!!! Odwal sie. Kto pacynkami wojuje, ten od
            > pacynek
            > >
            > > ginie. Sam sobie jestes winien.
            >
            >
            > od swoich pacynek co najwyżej ty możesz zginąć
            >
            > Hiacynt

Nie pacynkuje i nigdy nie pacynkowalam, cymbale. Nigdy tez nie bede pacynkowac,
            bo to za duzo zachodu wymaga. To twoja specjalnosc, a na dokladke robisz to
            nieudolnie i bez przerwy wpadasz. Widocznie ktos wczoraj zobaczyl w jaki sposob
            probujesz mi dokuczac i zareagowal. Nietrudno sie domyslec, ze wcale mi ciebie
            nie szkoda, a wrecz przeciwnie. Mam ucieche. Baw sie dobrze.

Bez odbioru.
            • Gość: Hiacynt Re: To nie ja IP: 195.205.252.* 11.01.03, 12:24
              _helga napisała:

>
              > > _helga napisała:
              > >
              > > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
              > > >
              > > > > kocham_hiacynta napisała:
              > > > >
              > > > > > Kocham cie Hiacyncie! Dlaczego mnie tak unikasz? Czy chwile
              > ktor
              > > e ze
              > > > mna
              > > > > > spedziles przytulony do mnie jak, hiacynt do wody zycia, ju
              > z nic
              > > dla
              > > > ciebi
              > > > > e
              > > > > > nie
              > > > > > znacza?
              > > > > > Czekam na ciebie jutro o czternastej na czat EROTYCZNY
              > > > > > PA
              > > > > > Bolek
              > > > > >
              > > > >
              > > > > Helga
              > > > >
              > > > > cierpisz na bezsenność ?
              > > > >
              > > > > to chyba ta prelekcja i to niewygodne krzesełko rybackie, biedna
              > ....
              > > > >
              > > > > Hiacynt
              > > >
              > > >
              > > >
              > > > Uzywam tylko jednego nika a ponadto zdecydowanie ciebie nie kocham. C
              > zat
              > > > erotyczny z Hiacyntem, brr!!!!! Odwal sie. Kto pacynkami wojuje, ten
              > od
              > > pacynek
              > > >
              > > > ginie. Sam sobie jestes winien.
              > >
              > >
              > > od swoich pacynek co najwyżej ty możesz zginąć
              > >
              > > Hiacynt
              >
              >
              > Nie pacynkuje i nigdy nie pacynkowalam, cymbale. Nigdy tez nie bede
              pacynkowac,
              >
              > bo to za duzo zachodu wymaga. To twoja specjalnosc, a na dokladke robisz to
              > nieudolnie i bez przerwy wpadasz. Widocznie ktos wczoraj zobaczyl w jaki
              > sposob probujesz mi dokuczac i zareagowal. Nietrudno sie domyslec, ze wcale
              > mi ciebie nie szkoda, a wrecz przeciwnie. Mam ucieche. Baw sie dobrze.
              > Bez odbioru.

porozmawiaj chłopcze ze swoim moderatorem z pax americana
              moze sie wowczas domyslisz co wiem,
              ale on dla mnie jest nikim,
              dlatego ty bedziesz odpowiadal za panów pedałow

Hiacynt

ps. tak na marginesie, napisales, ze nazwalem ciebie pedalem.
              Jest to łgarstwo. Masz okazje odwolac swoje slowa.
        • rozowy Ja tez chce czatowac erotycznie z Hiacyntem!!!!! 11.01.03, 13:18
          _helga napisała:

>
          > >
          > > > Kocham cie Hiacyncie! Dlaczego mnie tak unikasz? Czy chwile ktore ze
          > mna
          > > > spedziles przytulony do mnie jak, hiacynt do wody zycia, juz nic dla
          > ciebi
          > > e
          > > > nie
          > > > znacza?
          > > > Czekam na ciebie jutro o czternastej na czat EROTYCZNY
          > > > PA
          > > > Bolek
          > > >
          > >
          > > Helga
          > >
          > > cierpisz na bezsenność ?
          > >
          > > to chyba ta prelekcja i to niewygodne krzesełko rybackie, biedna ....
          > >
          > > Hiacynt
          >
          >
          >
          > Uzywam tylko jednego nika a ponadto zdecydowanie ciebie nie kocham. Czat
          > erotyczny z Hiacyntem, brr!!!!! Odwal sie. Kto pacynkami wojuje, ten od
          pacynek
          >
          > ginie. Sam sobie jestes winien.

Myslalem ze uda mi sie zapomniec o twojej urodzie, ale sie pomylilem. Ty jestes
          wyjatkowy. Kocham i tesknie za toba! Po co nam Helga na czacie? Bedzie tylko
          przeszkadzac!
      • kocham_hiacynta Po co taka maskarada? 11.01.03, 16:56
        Wiesz ze to nie Helga to po co udajesz? Ty mnie tez kiedys kochales ale
        dochodze powoli do do wniosku ze mnie wykorzystales dla seksu i teraz chcesz
        sie mnie pozbyc? Dlaczego nie odpowiadasz na moje maile?
        Bolek

>
        > > Kocham cie Hiacyncie! Dlaczego mnie tak unikasz? Czy chwile ktore ze mna
        > > spedziles przytulony do mnie jak, hiacynt do wody zycia, juz nic dla ciebi
        > e
        > > nie
        > > znacza?
        > > Czekam na ciebie jutro o czternastej na czat EROTYCZNY
        > > PA
        > > Bolek
        > >
        >
        > Helga
        >
        > cierpisz na bezsenność ?
        >
        > to chyba ta prelekcja i to niewygodne krzesełko rybackie, biedna ....
        >
        > Hiacynt
      • kocham_hiacynta A moze o naszym pierwszym spotkaniu? 11.01.03, 17:29
        Przepiękny Bolku,
        Byłeś wczoraj naprawdę wspaniały i nawet zabłąkany w myślach o tym co było a co
        jeszcze jest przed nami nie mogłem spać aż do białego rana. A więc parę słów o
        mnie:
        Przechodząc ulicą zawiesiłbyś na mnie oko. Jestem brunetem o włoskiej urodzie.
        Ciemna karnację, czarna, błyszczące oczy i wielka namiętność. Lubię
        satysfakcjonować facetów. Sex ze mną to łóżkowa poezja. Wiem gdzie dotknąć i
        gdzie polizać. Wszystko po to by było ci przyjemnie.
        Z przerywanym oddechem czekam na ciebie jutro o 22, na gej czat:
        www.gej.net/kont_ischat.phtml
        Hiacynt

PS
        Zachowalem wszystkie twoje mailesmile
    • Gość: zaciekawiony Re: ===================A JA NADAL IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.03, 12:59
      na cholere cytujecie cale poprzednie posty?
      • kocham_hiacynta Re: ===================A JA NADAL 11.01.03, 16:57
        Gość portalu: zaciekawiony napisał(a):

> na cholere cytujecie cale poprzednie posty?

Naprawde nie wiesz dlaczego?
        • ankakoch dziwne, no, dziwne 11.01.03, 17:06
          dziwne, że sloggi nie protestuje

mimo że "kocham hiacynta" w pierwszym poście zaczął od ujawnienia prostytucji
          wśród homków, a teraz obleśnie molestuje - jakby cytował najgłupsze dowcipy o
          pedałach
          • joolka Z wyrazami współczucia dla Bolka :( 11.01.03, 17:37
            Widać tu wyraźnie przykład nieszczęsliwej miłości. Hiacynt chyba nie podziela
            entuzajzmu zakochanego Bolka. Jednak nie można zabronić nikomu kochać, nawet
            beznadziejnie, tylko, że to szalenie męczące i nudne w czytaniu. Literatura
            przerobiła to już na wiele sposobów, a prezentowny tutaj jest po prostu
            nużący. Bolku, pogódź się z tym, może łatwiej Ci będzie, jeśli przyjmiesz, że
            to nie Twoja wina, i że może Hiacynt po prostu jest "zorientowany" na panie,
            a więc nic z tego nie będzie. Czasem prawda jest brutalna, ale lepsza niż
            beznadziejnie jękliwe miaukolenia zakochanego bez wzajemności Bolka.
            • kocham_hiacynta Moj Hiacynt nadal w sercu mym plonie! 11.01.03, 17:52
              joolka napisał(a):

> Widać tu wyraźnie przykład nieszczęsliwej miłości. Hiacynt chyba nie podziela
              > entuzajzmu zakochanego Bolka. Jednak nie można zabronić nikomu kochać, nawet
              > beznadziejnie, tylko, że to szalenie męczące i nudne w czytaniu. Literatura
              > przerobiła to już na wiele sposobów, a prezentowny tutaj jest po prostu
              > nużący. Bolku, pogódź się z tym, może łatwiej Ci będzie, jeśli przyjmiesz, że
              > to nie Twoja wina, i że może Hiacynt po prostu jest "zorientowany" na panie,
              > a więc nic z tego nie będzie. Czasem prawda jest brutalna, ale lepsza niż
              > beznadziejnie jękliwe miaukolenia zakochanego bez wzajemności Bolka.

Paniami to on na pewno zainteresowany nie jest, tyle jestem pewny.
              Moze on po prostu znalazl sobie inego Bolkasad
              Dzieki za rade ale milosc nie jest logiczna. Moj Hiacynt nadal w sercu mym
              plonie!
              Bolek

• rozowy Hiacynt jest zorientowany na mnie! 11.01.03, 18:03
              joolka napisał(a):

> Widać tu wyraźnie przykład nieszczęsliwej miłości. Hiacynt chyba nie podziela
              > entuzajzmu zakochanego Bolka. Jednak nie można zabronić nikomu kochać, nawet
              > beznadziejnie, tylko, że to szalenie męczące i nudne w czytaniu. Literatura
              > przerobiła to już na wiele sposobów, a prezentowny tutaj jest po prostu
              > nużący. Bolku, pogódź się z tym, może łatwiej Ci będzie, jeśli przyjmiesz, że
              > to nie Twoja wina, i że może Hiacynt po prostu jest "zorientowany" na panie,
              > a więc nic z tego nie będzie. Czasem prawda jest brutalna, ale lepsza niż
              > beznadziejnie jękliwe miaukolenia zakochanego bez wzajemności Bolka.

Czyli Hiacynt JEST ZORIENTOWANY NA MNIE!!!! Ochhhh!!!! Achhhhhh!!!!! Bolku,
              musisz sie z tym pogodzic!!!!! Ja go nigdy nie opuszcze. Nie ma drugiego
              takiego na forum zorientowanego na kopanie kobiet po dupach!!!!! A mnie to
              podnieca, rozumiecie? Musze sie wam zwierzyc, ze my razem w tajemnicy czytamy
              pamietniki Markiza de Sade. O porywaniu dziewic, przywiazywaniu ich do stolow
              itp. A potem sie kochamy. Ochhhh. Achhhhh. Co za rozkosz.....
              • kocham_hiacynta Re: Hiacynt jest zorientowany na mnie! 11.01.03, 18:08
                rozowy napisał:

> joolka napisał(a):
                >
                > > Widać tu wyraźnie przykład nieszczęsliwej miłości. Hiacynt chyba nie podzi
                > ela
                > > entuzajzmu zakochanego Bolka. Jednak nie można zabronić nikomu kochać, na
                > wet
                > > beznadziejnie, tylko, że to szalenie męczące i nudne w czytaniu. Literatur
                > a
                > > przerobiła to już na wiele sposobów, a prezentowny tutaj jest po prostu
                > > nużący. Bolku, pogódź się z tym, może łatwiej Ci będzie, jeśli przyjmiesz,
                > że
                > > to nie Twoja wina, i że może Hiacynt po prostu jest "zorientowany" na pan
                > ie,
                > > a więc nic z tego nie będzie. Czasem prawda jest brutalna, ale lepsza niż
                >
                > > beznadziejnie jękliwe miaukolenia zakochanego bez wzajemności Bolka.
                >
                >
                > Czyli Hiacynt JEST ZORIENTOWANY NA MNIE!!!! Ochhhh!!!! Achhhhhh!!!!! Bolku,
                > musisz sie z tym pogodzic!!!!! Ja go nigdy nie opuszcze. Nie ma drugiego
                > takiego na forum zorientowanego na kopanie kobiet po dupach!!!!! A mnie to
                > podnieca, rozumiecie? Musze sie wam zwierzyc, ze my razem w tajemnicy czytamy
                > pamietniki Markiza de Sade. O porywaniu dziewic, przywiazywaniu ich do stolow
                > itp. A potem sie kochamy. Ochhhh. Achhhhh. Co za rozkosz.....
                >
                >

Czy to prawda czy sobie zarty robisz?
                Hiacyncie jesli nadla bedziesz szedl sciezka milczenia opublikuje na forum
                wszystkie twoje maile! Mam tego dosyc! Dlaczego mnie tak strasznie
                wykorzystales.
                Czekam na mail!
                Bolek
              • ankakoch Hiacynt jest zorientowany na mnie! podpisano:helga 11.01.03, 18:09
                rozowy napisał:

> niema drugiego takiego na forum zorientowanego na kopanie kobiet po
                dupach!!!!!

Hiacynt kopał tylko jedna dupę, która starała sie uchodzic za kobiecą

możesz sie helka zapierać jak żaba błota, że to nie ty stukasz
                • rozowy Moge byc Helga, why not? 11.01.03, 18:18
                  ankakoch napisała:

> rozowy napisał:
                  >
                  > > niema drugiego takiego na forum zorientowanego na kopanie kobiet po
                  > dupach!!!!!
                  >
                  > Hiacynt kopał tylko jedna dupę, która starała sie uchodzic za kobiecą
                  >
                  > możesz sie helka zapierać jak żaba błota, że to nie ty stukasz

Moge byc nawet toba!!!! Zrobie wszystko, zeby zblizyc sie do Hiacynta!!!

PS. A o Miriam i Lady Hawk zapomniales/as? Bo ja nie. Och, co to byla rozkosz
                  czytac o dziobie Lady Hawk albo ze Miriam to suka. Tak sie podniecam jak o tym
                  pomysle, ze az stekac zaczynam.
                • joolka Helga udaje kobiecą du...u..pę? 11.01.03, 18:28
                  ankakoch napisała:

> rozowy napisał:
                  >
                  > > niema drugiego takiego na forum zorientowanego na kopanie kobiet po
                  > dupach!!!!!
                  >
                  > Hiacynt kopał tylko jedna dupę, która starała sie uchodzic za kobiecą
                  >
                  > możesz sie helka zapierać jak żaba błota, że to nie ty stukasz

Ja już nic z tego nie wiem. Jakaś banda jełopów, którzy nachalnie nie mogą
                  pojąć, że to nie forum dla homo! Tzn nie do pisania o tych skomplikowanych
                  relacjach miedzyludzkich. Jakbym chciała o tym poczytać, to poszłabym na
                  odpowiednie forum. Ale nie chcę. Czy możecie to pojąć i uszanować?
                  A helga udaje dupę? Hiacynt ją skopał? A wiedział, ze to nie jest dupa? No i
                  dlaczego ona tak lekceważy problem Bolka? Człowiek chce pomóc ale ona się
                  nabija.
                  • _helga Re: Helga udaje kobiecą du...u..pę? 11.01.03, 18:31
                    joolka napisał:

> ankakoch napisała:
                    >
                    > > rozowy napisał:
                    > >
                    > > > niema drugiego takiego na forum zorientowanego na kopanie kobiet po
                    > > dupach!!!!!
                    > >
                    > > Hiacynt kopał tylko jedna dupę, która starała sie uchodzic za kobiecą
                    > >
                    > > możesz sie helka zapierać jak żaba błota, że to nie ty stukasz
                    >
                    >
                    > Ja już nic z tego nie wiem. Jakaś banda jełopów, którzy nachalnie nie mogą
                    > pojąć, że to nie forum dla homo! Tzn nie do pisania o tych skomplikowanych
                    > relacjach miedzyludzkich. Jakbym chciała o tym poczytać, to poszłabym na
                    > odpowiednie forum. Ale nie chcę. Czy możecie to pojąć i uszanować?
                    > A helga udaje dupę? Hiacynt ją skopał? A wiedział, ze to nie jest dupa? No i
                    > dlaczego ona tak lekceważy problem Bolka? Człowiek chce pomóc ale ona się
                    > nabija.

NIE TYLKO SIE NABIJAM. LEZEM NA ZIEMI I PLACZE BEZSILNIE ORAZ KWICZEM DONOSNIE.
          • _helga Drobny komentarzyk. 11.01.03, 17:54
            ankakoch napisała:

> dziwne, że sloggi nie protestuje
            >
            > mimo że "kocham hiacynta" w pierwszym poście zaczął od ujawnienia prostytucji
            > wśród homków, a teraz obleśnie molestuje - jakby cytował najgłupsze dowcipy o
            > pedałach

Wczoraj w rozmowie z kims powiedzialam, ze "Chyba cierpie troche na zboczenie
            zawodowe, ze mam sklonnosc do oceny sytuacji z punktu widzenia przepisow."

Panna Hiacynta cytatorka , zupelnie nie zaczepiana, szwenda sie za mna jak (za
            przeproszeniem) smrod po gaciach. Tym razem przerobila ten moj post i dokleila
            gdzie indziej cos takiego:

"Powyzej napisales Helgo: "Jak juz bym miala tak calkiem uczciwie sie
            zastanowic nad soba" oraz "Chyba cierpie troche na zboczenie " a
            takze "Postaram sie jakos nad ta paranoja zapanowacsmile)))))))"

Bardzo sie wiec dziwie, pacynko ankokoch z laczki hiacyntowej, ze sie dziwisz
            tym tulipanom. Kto jak wojowal, tak ginie. Prymitywy nie rozumieja, jak im sie
            grzecznie tlumaczy. Tobie tez juz nawet sie nie wysilam tlumaczyc ze takich
            rzeczy sie nie robi. Ze nikogo sie w ten sposob nie atakuje oraz nie falszuje
            sie znaczenia cudzych postow. Jesli cokolwiek tu jest oblesne, to zboczona
            wyobraznia cytatorki H. Nie mowiac juz o samej manii cytatowania, ktora
            graniczy z paranoja. Pozdrawiam was, wszystkie tulipany tego forumsmile

To tymczasem. Pozdrawiam wszystkich niezboczonych oraz zdrowych na umysle, o
            dowolnej orientacji seksualnejsmile
            • _sorciere Re: Drobny komentarzyk. 11.01.03, 18:29
              _helga napisała:

> ankakoch napisała:
              .>
              >
              >
              > Wczoraj w rozmowie z kims powiedzialam, ze "Chyba cierpie troche na zboczenie
              > zawodowe, ze mam sklonnosc do oceny sytuacji z punktu widzenia przepisow."
              >

Hela a jaki jest Twoj zawod?
              > Panna Hiacynta cytatorka , zupelnie nie zaczepiana, szwenda sie za mna jak
              (za
              > przeproszeniem) smrod po gaciach. Tym razem przerobila ten moj post i
              dokleila
              > gdzie indziej cos takiego:
              >
              No Ty sie szwendasz za Euromirem to o co Ci chodzi?

> "Powyzej napisales Helgo: "Jak juz bym miala tak calkiem uczciwie sie
              > zastanowic nad soba" oraz "Chyba cierpie troche na zboczenie " a
              > takze "Postaram sie jakos nad ta paranoja zapanowacsmile)))))))"
              >
              > Bardzo sie wiec dziwie, pacynko ankokoch z laczki hiacyntowej, ze sie dziwisz
              > tym tulipanom. Kto jak wojowal, tak ginie.

A juz ktos zginal czy cosik przeoczylam?

Prymitywy nie rozumieja, jak im sie
              > grzecznie tlumaczy.

A tu sie zgadzam ta pacyna co zalozyla ten watek to wyjatkowo tepy prymityw,nic
              nie dociera.

Tobie tez juz nawet sie nie wysilam tlumaczyc ze takich
              > rzeczy sie nie robi.

Jest jeszécze duzo wiecej rzeczy ,ktorych nie powinno sie robic ale sie
              robi.Tak jak Twoje nic nie majace wspolnego z watkiem ataki na Euromira.

Ze nikogo sie w ten sposob nie atakuje oraz nie falszuje
              > sie znaczenia cudzych postow. Jesli cokolwiek tu jest oblesne, to zboczona
              > wyobraznia cytatorki H. Nie mowiac juz o samej manii cytatowania, ktora
              > graniczy z paranoja. Pozdrawiam was, wszystkie tulipany tego forumsmile
              >

No tak tylko Hiacynt jest winny i nikt wiecej a ten tlumok co zalozyl debilny
              watek jest ok.
              Moralnosc kalego Helgo.Jak bys skomentowala taki watek o sobie?Pewnie bylabys
              oburzona.

> To tymczasem. Pozdrawiam wszystkich niezboczonych oraz zdrowych na umysle, o
              > dowolnej orientacji seksualnejsmile

No to ja tez pozdrawiam wszystkich oprocz pedaziw i lesbijek bo nie lubie.
              • _helga Re: Drobny komentarzyk. 11.01.03, 18:35
                _sorciere napisała:

>
                > No to ja tez pozdrawiam wszystkich oprocz pedaziw i lesbijek bo nie lubie.

To brzydko z twojej strony. Orientacja seksualna to orientacja seksualna.
                Lepiej sie przestaw i zacznij nie lubic za charakter a nie za to co robia lub
                nie robia w swoich sypialniach. Ostatecznie to nie twoj biznes, nie?
                • _sorciere Re: Drobny komentarzyk. 11.01.03, 19:41
                  _helga napisała:

> _sorciere napisała:
                  >
                  > >
                  > > No to ja tez pozdrawiam wszystkich oprocz pedaziw i lesbijek bo nie lubie.
                  >
                  > To brzydko z twojej strony. Orientacja seksualna to orientacja seksualna.
                  > Lepiej sie przestaw i zacznij nie lubic za charakter a nie za to co robia lub
                  > nie robia w swoich sypialniach. Ostatecznie to nie twoj biznes, nie?
                  >
                  Za charakter tez nie lubie ,nie lubie za wiele innych rzeczy ale nic nie
                  poradze,ze mnie sie mdlo robi jak widze dwoch mezczyzn co sie slinia albo dwie
                  kobiety,nie lubie i juz.
        • _sorciere ReMoja propozycja 11.01.03, 17:33

Kochaj sobie,HHiacynta,Tulipana,konwalie, tudziez inne rosliny ozdobne a nawet
          chwasty tylko nie zawracaj tym glowy na forum.
          • kocham_hiacynta ==========================Aja tylko 11.01.03, 17:40
            _sorciere napisała:

>
            > Kochaj sobie,HHiacynta,Tulipana,konwalie, tudziez inne rosliny ozdobne a
            nawet
            > chwasty tylko nie zawracaj tym glowy na forum.

I milosci sie nie da powstrzymac!
            • _sorciere Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 17:43

I milosci sie nie da powstrzymac!

No to pusc.
              • ankakoch Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 17:48

>
                > I milosci sie nie da powstrzymac!
                >

ależ da się
                to, czego nie umiesz powstrzymac nie wynika u ciebie z miłości, ale z faktu, że
                masz rozkalibrowany zwieracz odbytu
                • kocham_hiacynta Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 17:59
                  ankakoch napisała:

>
                  >
                  > >
                  > > I milosci sie nie da powstrzymac!
                  > >
                  >
                  > ależ da się
                  > to, czego nie umiesz powstrzymac nie wynika u ciebie z miłości, ale z faktu,
                  że
                  >
                  > masz rozkalibrowany zwieracz odbytu

Wulgarność nigdy nie była w jego repertuarze.
              • kocham_hiacynta Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 17:58
                _sorciere napisała:

>
                > I milosci sie nie da powstrzymac!
                >
                >
                > No to pusc.

Staram sie ale on mnie ignorujesad
                • joolka Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 18:13

> _sorciere napisała:
                  >
                  > >
                  > >
                  > >
                  > > No to pusc.
                  >
                  > Staram sie ale on mnie ignorujesad

Skoro już o tym wiesz, zachowaj resztki godności i pogódź się z tym. Nie
                  możesz nic zdziałać na siłę. Nieważne, czy ma innego Bolka, czy Bolesławę,
                  serce nie sługa. Sądzę, że powinieneś popisać trochę na jakimś forum dla gejów
                  i pocieszyć sie szybko. Poważnie, bo aż się żal robi, jak się czyta Twoje
                  błagania.
                  Pisania helgi nie panimaju. A Wy? Bo ja sądzę, że Bolek ma poważny, życiowy
                  problem, może się załamać, przed nim dużo cierpienia, a helga się nabija. A
                  mówią "nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku". Żeby Cię nie pokarało helgo.
                  • _helga Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 18:27
                    joolka napisał:

>
                    >
                    > Skoro już o tym wiesz, zachowaj resztki godności i pogódź się z tym. Nie
                    > możesz nic zdziałać na siłę. Nieważne, czy ma innego Bolka, czy Bolesławę,
                    > serce nie sługa. Sądzę, że powinieneś popisać trochę na jakimś forum dla
                    gejów
                    > i pocieszyć sie szybko. Poważnie, bo aż się żal robi, jak się czyta Twoje
                    > błagania.
                    > Pisania helgi nie panimaju. A Wy? Bo ja sądzę, że Bolek ma poważny, życiowy
                    > problem, może się załamać, przed nim dużo cierpienia, a helga się nabija. A
                    > mówią "nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku". Żeby Cię nie pokarało helgo.

Jak to nie pojmujesz? Mam duzo sympatii dla Bolka oraz serce na tacy za jego
                    dzialania milosne, hihiiii. Z pobudek egoistycznych. Mysle ze jakos sobie
                    poradzi sobie z rozowym konkurentem, a moze nawet jakos sie Hiacyntem podziela?
                    Rozowego rycerza na bialym koniu tez pozdrawiam z sercem na tacy. Mozesz byc
                    Helga, tez nie mam nic przeciwko temu. Tylko sie z greatwhite jakos dogadaj, bo
                    ostatnio to on byl mnasmile
                    • _sorciere Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 18:35
                      _helga napisała:

>..>
                      > Jak to nie pojmujesz? Mam duzo sympatii dla Bolka oraz serce na tacy za jego
                      > dzialania milosne, hihiiii.

No to sie przestan uzalac i pisac,ze takich rzeczy sie nie robi,jak wolno to
                      wolno wolno i zalozyc watek o tobie,wolno pisac najwieksze swinstwa na
                      kazdego ,tylko to juz nie bedzie forum tylko rynsztok,chyba,ze wolisz rynsztok
                      od normalnej dyskusji.

Z pobudek egoistycznych. Mysle ze jakos sobie
                      > poradzi sobie z rozowym konkurentem, a moze nawet jakos sie Hiacyntem
                      podziela?

A moze podziela sie Toba w koncu wystepowalas na tym forum jako mezczyzna?

> Rozowego rycerza na bialym koniu tez pozdrawiam z sercem na tacy. Mozesz byc
                      > Helga, tez nie mam nic przeciwko temu. Tylko sie z greatwhite jakos dogadaj,
                      bo
                      >
                      > ostatnio to on byl mnasmile

A nie byl A to ciekawe;a gdziez to pan kontrolant i pan Dyzma?
                      • _helga Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 18:37
                        _sorciere napisała:
                        >
                        >
                        > A nie byl A to ciekawe;a gdziez to pan kontrolant i pan Dyzma?

A wlasnie. Kontrolant tez byl mna. Ale ze Dyzma byl mna to nie wiedzialam. A
                        kto to jest?
                  • kocham_hiacynta Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 18:29
                    joolka napisał:

>
                    > > _sorciere napisała:
                    > >
                    > > > kocham_hiacynta napisała:
                    > > >
                    > > > I milosci sie nie da powstrzymac!
                    > > >
                    > > >
                    > > > No to pusc.
                    > >
                    > > Staram sie ale on mnie ignorujesad
                    >
                    >
                    > Skoro już o tym wiesz, zachowaj resztki godności i pogódź się z tym. Nie
                    > możesz nic zdziałać na siłę. Nieważne, czy ma innego Bolka, czy Bolesławę,
                    > serce nie sługa. Sądzę, że powinieneś popisać trochę na jakimś forum dla
                    gejów
                    > i pocieszyć sie szybko. Poważnie, bo aż się żal robi, jak się czyta Twoje
                    > błagania.
                    > Pisania helgi nie panimaju. A Wy? Bo ja sądzę, że Bolek ma poważny, życiowy
                    > problem, może się załamać, przed nim dużo cierpienia,

Nawet nie masz pojecia! Najgorsze to jest to ze on nawet nie przyznaje sie do
                    milosci ktora wiazala nas przez tyle miesiecysad Dlaczego milosc jest az tak
                    okrutna?
                    dziwne:
                    Zyc sie nie chce i jest to owocem milosci?
                    Bolek

PS
                    dzieki za slowa wsparcia.

a helga się nabija. A
                    > mówią "nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku". Żeby Cię nie pokarało helgo.
                    • _sorciere Do Bolka popapranca 11.01.03, 18:40

.> Zyc sie nie chce i jest to owocem milosci?
                      >

Jak ci sie zyc nie chce to sie powies ,albo utop i bedzie spokoj.Jednego
                      popapranca mniej,skorzysta na tym forum i nie tylko.

..>
                      > a helga się nabija. A
                      > > mówią "nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku". Żeby Cię nie pokarało hel
                      > go.

A tu sie zgadzam,wypadki chodza po ludziach.
                • _sorciere Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 18:21

.>

Tez bym cie ignorowala ale nudzi mi sie ,a jestes taki glupi,ze mozna sobie z
                  ciebie pozartowac troche.
                • _sorciere Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 18:22

> _sorciere napisała:
                  >
                  > >
                  > >
                  > >
                  > > No to pusc.
                  >
                  • joolka Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 18:55
                    Postaram się wyjaśnić, co zrozumiałam, być może pomoże to innym, bo sprawa
                    wygląda na skomplikowaną. No więc: jacyś homoseksualni w większej ilości bez
                    wzajemności kochają hiacynta, a mówiąc wprost - prześladują go niechcianym
                    uczuciem. Zaczynam myśleć, że tak naprawdę chcą mu dokuczyć przyklejając
                    tematykę homo. Jednak ja myślę, że to zupełne bzdury, bo pomyślałam, że helga
                    być może właśnie dlatego, ze hiacynt woli panie, udawałą "kobiecą dupę", jak
                    czytam, a aktualnie pisze, że leży i kwiczy, bo udało jej się zrobić
                    przykrość Bolkowi, i to nie zważając na jego problem, problem odrzuconej
                    miłości, który go opętał. Może helga teżj est zazdrosnym homo? Sorciere i
                    ankakoch bezkompromisowo tępią helgę która jest facetem ( ?!) i resztę
                    homoseksów również. Sprawy mają chyba jakieś tło przeszłe. Ale i tak
                    dziewczyny górą. I tak proszę uprzejmie trzymać!

Pozdrawiam bez względu na orientację ( bo co mnie to obchodzi, byleby pod oczy
                    się te problemy nie pchały) i miłej soboty życzę.
                    • joolka I jeszcze jedno 11.01.03, 19:10
                      Jeśli panie tak bronią hiacynta, to muszą bardzo go lubieć. A ja nie wierzę w
                      bezinteresowną przyjaźń pomiędzy kobietą a facetem, bo w takiej przyjaźni
                      zawsze kryją się inne, uczuciowe możliwości. W związku z tą myślą, tym
                      bardziej sądzę, że hiacynt jest interesującym, heteroseksulanym facetem,
                      który "podpadł" czymś jakiemuś homo, który wraz z bandą swoich prawdziwych lub
                      wyimaginowanych kolegów bierze teraz odwet. Zwłaszcza, że entuzjazm Bolka po
                      czasie wydaje mi się sztucznie rozdmuchany. A ja chyba powinnam poczuć się
                      naiwna i oszukana, bo potraktowałam jego "nieszczęscie" serio. Chyba jednak
                      nie mam czasu na to, aby tak się poczuć, i dobrze.
                      Przekażcie hiacyntowi pozdrowienia ode mnie. A sobie znak pokoju.
                      • kocham_hiacynta Bardzo się mylisz 11.01.03, 21:49
                        joolka napisał:

> Jeśli panie tak bronią hiacynta, to muszą bardzo go lubieć. A ja nie wierzę w
                        > bezinteresowną przyjaźń pomiędzy kobietą a facetem, bo w takiej przyjaźni
                        > zawsze kryją się inne, uczuciowe możliwości. W związku z tą myślą, tym
                        > bardziej sądzę, że hiacynt jest interesującym, heteroseksulanym facetem,
                        > który "podpadł" czymś jakiemuś homo,

Bardzo się Mylisz. Hiacynt chociaż bardzo interesujacy nie jest jednak hetero!
                        Ja wiem bo doświadczyłem jego miłość i tylko ja zanm jego podejście do kobiet.
                        Czy myślisz że hetero jest w stanie napisać do mnie taki list:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4234091&a=4237797

który wraz z bandą swoich prawdziwych lub
                        > wyimaginowanych kolegów bierze teraz odwet.

Nie ma żadnego odwetum jest tylko smuteksad

Zwłaszcza, że entuzjazm Bolka po
                        > czasie wydaje mi się sztucznie rozdmuchany.

Ynowu się mylłisz ale Hiacynt to wie i tylko to jest ważne,

A ja chyba powinnam poczuć się
                        > naiwna i oszukana, bo potraktowałam jego "nieszczęscie" serio. Chyba jednak
                        > nie mam czasu na to, aby tak się poczuć, i dobrze.
                        > Przekażcie hiacyntowi pozdrowienia ode mnie. A sobie znak pokoju.
                        • _sorciere Bolek 11.01.03, 22:05
                          Ty nie dosc ,ze pedal to i matacz.Podales link do swojego postu podpisanego
                          Hiacynt.Nie cierpie pedalow Bolek,a jeszcze podwojnie nie cierpie zaklamanych
                          pedalow.
                          Jeszcze sie nie powiesiles ?To sie powies albo utop bedzie spokoj.
                    • _sorciere Joolka,Joolka 11.01.03, 19:10
                      joolka napisał:

> Postaram się wyjaśnić, co zrozumiałam, być może pomoże to innym, bo sprawa
                      > wygląda na skomplikowaną. No więc: jacyś homoseksualni w większej ilości bez
                      > wzajemności kochają hiacynta, a mówiąc wprost - prześladują go niechcianym
                      > uczuciem. Zaczynam myśleć, że tak naprawdę chcą mu dokuczyć przyklejając
                      > tematykę homo. Jednak ja myślę, że to zupełne bzdury, bo pomyślałam, że helga
                      > być może właśnie dlatego, ze hiacynt woli panie, udawałą "kobiecą dupę", jak
                      > czytam, a aktualnie pisze, że leży i kwiczy, bo udało jej się zrobić
                      > przykrość Bolkowi, i to nie zważając na jego problem, problem odrzuconej
                      > miłości, który go opętał. Może helga teżj est zazdrosnym homo? Sorciere i
                      > ankakoch bezkompromisowo tępią helgę która jest facetem ....

Nie wiem czy Helga jest kobitka czy facetem przez internet trudno wyczuc -Helga
                      nie kielbasa.I skad Ci przyszlo do glowy,ze ja bezkompromisowo tepie Helge?Nie
                      tepie ani Helgi ani tym bardziej facetow.

Ja nikogo nie tepie,za to kilka osob staralo sie wytepic mnie.
                      • joolka Re: Joolka,Joolka 11.01.03, 19:23

> Nie wiem czy Helga jest kobitka czy facetem przez internet trudno wyczuc -
                        Helga
                        >
                        > nie kielbasa.I skad Ci przyszlo do glowy,ze ja bezkompromisowo tepie Helge?
                        Nie
                        > tepie ani Helgi ani tym bardziej facetow.
                        >
                        > Ja nikogo nie tepie,za to kilka osob staralo sie wytepic mnie.

Czyli jesteś po przejściach?

Co do helgi to tym bardziej nie wiem, ale czy to ważne? Czasem faceci mają
                        taką kobiecą naturę i odwrotnie. Jednak na moje wyczucie to zazdrosny,
                        homoseksulany facet, ale kto go wie. Zresztą to ma tylko znaczenie dla tego
                        wątku, niezbyt chyba mądrego i zupełnie nie na miejscu. W innych, gdzie
                        poruszane są poważne sprawy, płeć i orientacja helgi są przecież bez
                        znaczenia.
                        Napisałam, że tępisz, bo uważam, że dobrze radzisz sobie w dyskusji z nią/nim,
                        logicznie i konkretnie. Nie chciałam Cię urazić.
                        Pozdrawiam.

p.s.
                        Na imię mam julka, ale nie mogłam się tak zarejestrować.
                      • _helga Re: Joolka,Joolka 11.01.03, 19:47
                        _sorciere napisała:

> joolka napisał:
                        >
                        > > Postaram się wyjaśnić, co zrozumiałam, być może pomoże to innym, bo sprawa
                        >
                        > > wygląda na skomplikowaną. No więc: jacyś homoseksualni w większej ilości b
                        > ez
                        > > wzajemności kochają hiacynta, a mówiąc wprost - prześladują go niechcianym
                        >
                        > > uczuciem. Zaczynam myśleć, że tak naprawdę chcą mu dokuczyć przyklejając
                        > > tematykę homo. Jednak ja myślę, że to zupełne bzdury, bo pomyślałam, że he
                        > lga
                        > > być może właśnie dlatego, ze hiacynt woli panie, udawałą "kobiecą dupę",
                        > jak
                        > > czytam, a aktualnie pisze, że leży i kwiczy, bo udało jej się zrobić
                        > > przykrość Bolkowi, i to nie zważając na jego problem, problem odrzuconej
                        > > miłości, który go opętał. Może helga teżj est zazdrosnym homo? Sorciere i
                        >
                        > > ankakoch bezkompromisowo tępią helgę która jest facetem ....
                        >
                        >
                        > Nie wiem czy Helga jest kobitka czy facetem przez internet trudno wyczuc -
                        Helga
                        >
                        > nie kielbasa.I skad Ci przyszlo do glowy,ze ja bezkompromisowo tepie Helge?
                        Nie
                        > tepie ani Helgi ani tym bardziej facetow.
                        >
                        > Ja nikogo nie tepie,za to kilka osob staralo sie wytepic mnie.

Joolu, zaswiadczam ze Ania sama prawde mowi. Ania jest wojowniczka indywidualna
                        i nie ma nic wspolnego z zadnymi laczkami, a nawet chyba lubimy ze soba od
                        czasu do czasu porozmawiacsmile Ty tez masz swieta racje, ze stosunki
                        miedzyludzkie na forum maja skomplikowana nature. Najlepiej przyzwyczajac sie
                        do nich powolismile)))))

PS. Ania, z zaciekawieniem czekam na wrazenia z tej wystawy.
                    • _helga Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 19:29
                      joolka napisał:

> Postaram się wyjaśnić, co zrozumiałam, być może pomoże to innym, bo sprawa
                      > wygląda na skomplikowaną. No więc: jacyś homoseksualni w większej ilości bez
                      > wzajemności kochają hiacynta, a mówiąc wprost - prześladują go niechcianym
                      > uczuciem. Zaczynam myśleć, że tak naprawdę chcą mu dokuczyć przyklejając
                      > tematykę homo. Jednak ja myślę, że to zupełne bzdury, bo pomyślałam, że helga
                      > być może właśnie dlatego, ze hiacynt woli panie, udawałą "kobiecą dupę", jak
                      > czytam, a aktualnie pisze, że leży i kwiczy, bo udało jej się zrobić
                      > przykrość Bolkowi, i to nie zważając na jego problem, problem odrzuconej
                      > miłości, który go opętał. Może helga teżj est zazdrosnym homo? Sorciere i
                      > ankakoch bezkompromisowo tępią helgę która jest facetem ( ?!) i resztę
                      > homoseksów również. Sprawy mają chyba jakieś tło przeszłe. Ale i tak
                      > dziewczyny górą. I tak proszę uprzejmie trzymać!
                      >
                      > Pozdrawiam bez względu na orientację ( bo co mnie to obchodzi, byleby pod
                      oczy
                      > się te problemy nie pchały) i miłej soboty życzę.

Heheeeeee!!!!!!!!!!! To jest jeszcze bardziej skomplikowane! Panna Hiacynta
                      jest jak najbardziej zorientowana na panow, ale nie wszystkich. Ci inni ja
                      kochaja i usiluja sie wkrasc w laski, ze wzgledu na to, ze panna Hiacynta
                      urzadza bardzo atrakcyjne imprezy w Burano czyli Kotlinie Klodzkiej, na ktorych
                      to imprezach przebiera sie w biala sukienke do ziemi i przechadza bosymi
                      stopkami po swoim ogrodku, przesylajac swoim wasalom calusy usteczkami
                      pomalowanymi na Carminowo, zerkajac spoza szala Boaa, ktorym niesmialo swa
                      twarzyczke zaslania, jednakowoz bystro Lustrujac wdzieki swoich gosci oraz
                      odnotowujac swoje wrazenia na forum. Ja aktualnie robie za Symbolicznego Wroga,
                      to znaczy ze jestem absolutnie wszystkimi nikami na forum, oprocz tych z laczki
                      hiacyntowej (czyli toba tez). Przede mna juz paru Symbolicznych Wrogow bylo, na
                      przyklad taki Perla czy Sceptyk, ale oni sa plci meskiej a ja zenskiej, wiec
                      zebym pasowala do reszty, to panna Hiacynta mi uporczywie ten meski zwis prosty
                      przyprawia. Przez ogrod hiacyntowy co i rusz przetaczaja sie kondukty
                      pogrzebowe i zalobnicy, na zmiane ze zmartwychwstancami oraz cudownymi
                      ozdrowiencami, a w piwnicy buranowej znajduje sie szafa z regalami na ktorych
                      znajduje sie pomoc podreczna do pisania donosow, to znaczy specjalne teczki,
                      ktore panna Hiacynta zaklada uczestnikom forum w wolnych od imprezowania
                      chwilach. Natomiast uczestnicy tych imprez jak sie zmecza, to prosza panne
                      Hiacynte na takie specjalne podium, a ona uroczyscie swoje utwory
                      donosicielskie odczytuje, w przerwach podajac drzaca dlonia aromatyczna herbate
                      w wyszczerbionych filizankach oraz skromnie demonstruje krwawe rany i stygmaty
                      jakie pojawiaja sie na jej boskim ciele w wyniku niczym nie uzasadnionych
                      napasci na nia na forum.

To juz chyba teraz ci wyjasnilam wystarczajaco obszernie?
                      Milej soboty zycze, a nawet niedzielismile))))
                      • _sorciere Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 19:45
                        _helga napisała:
                        ..>
                        > Heheeeeee!!!!!!!!!!! To jest jeszcze bardziej skomplikowane! Panna Hiacynta
                        > jest jak najbardziej zorientowana na panow, ale nie wszystkich.

A to ciekawe a skad wiesz znasz osobiscie?

Ci inni ja
                        > kochaja i usiluja sie wkrasc w laski, ze wzgledu na to, ze panna Hiacynta
                        > urzadza bardzo atrakcyjne imprezy w Burano czyli Kotlinie Klodzkiej, na
                        ktorych
                        >
                        > to imprezach przebiera sie w biala sukienke do ziemi i przechadza bosymi
                        > stopkami po swoim ogrodku, przesylajac swoim wasalom calusy usteczkami
                        > pomalowanymi na Carminowo, zerkajac spoza szala Boaa, ktorym niesmialo swa
                        > twarzyczke zaslania, jednakowoz bystro Lustrujac wdzieki swoich gosci oraz
                        > odnotowujac swoje wrazenia na forum.

Bylas na takiej imprezie?Moze jako Zsypek sie zalapalas ?

Ja aktualnie robie za Symbolicznego Wroga,
                        >
                        > to znaczy ze jestem absolutnie wszystkimi nikami na forum, oprocz tych z
                        laczki
                        >
                        > hiacyntowej (czyli toba tez).

Nie przeceniaj sie.

Przede mna juz paru Symbolicznych Wrogow bylo, na
                        >
                        > przyklad taki Perla czy Sceptyk, ale oni sa plci meskiej a ja zenskiej, wiec
                        > zebym pasowala do reszty, to panna Hiacynta mi uporczywie ten meski zwis
                        prosty
                        >
                        > przyprawia.

Helus ale byl czas na forum ,ze bylas plci meskiej.

Przez ogrod hiacyntowy co i rusz przetaczaja sie kondukty
                        > pogrzebowe i zalobnicy, na zmiane ze zmartwychwstancami oraz cudownymi
                        > ozdrowiencami, a w piwnicy buranowej znajduje sie szafa z regalami na ktorych
                        > znajduje sie pomoc podreczna do pisania donosow, to znaczy specjalne teczki,
                        > ktore panna Hiacynta zaklada uczestnikom forum w wolnych od imprezowania
                        > chwilach. Natomiast uczestnicy tych imprez jak sie zmecza, to prosza panne
                        > Hiacynte na takie specjalne podium, a ona uroczyscie swoje utwory
                        > donosicielskie odczytuje, w przerwach podajac drzaca dlonia aromatyczna
                        herbate
                        >
                        > w wyszczerbionych filizankach oraz skromnie demonstruje krwawe rany i
                        stygmaty
                        > jakie pojawiaja sie na jej boskim ciele w wyniku niczym nie uzasadnionych
                        > napasci na nia na forum.
                        >
                        > To juz chyba teraz ci wyjasnilam wystarczajaco obszernie?
                        > Milej soboty zycze, a nawet niedzielismile))))

O rany ty chyba bywalas osobiscie.Pewnie ci herbata nie smakowala z
                        wyszczerbionej filizanki.Tez bym sie obrazila.
                        • _helga Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 19:55
                          _sorciere napisała:

> _helga napisała:
                          > ..>
                          > > Heheeeeee!!!!!!!!!!! To jest jeszcze bardziej skomplikowane! Panna Hiacynt
                          > a
                          > > jest jak najbardziej zorientowana na panow, ale nie wszystkich.
                          >
                          > A to ciekawe a skad wiesz znasz osobiscie?

Z deklaracji Bolka wnoszesmile

> Ci inni ja
                          > > kochaja i usiluja sie wkrasc w laski, ze wzgledu na to, ze panna Hiacynta
                          > > urzadza bardzo atrakcyjne imprezy w Burano czyli Kotlinie Klodzkiej, na
                          > ktorych
                          > >
                          > > to imprezach przebiera sie w biala sukienke do ziemi i przechadza bosymi
                          > > stopkami po swoim ogrodku, przesylajac swoim wasalom calusy usteczkami
                          > > pomalowanymi na Carminowo, zerkajac spoza szala Boaa, ktorym niesmialo swa
                          >
                          > > twarzyczke zaslania, jednakowoz bystro Lustrujac wdzieki swoich gosci oraz
                          >
                          > > odnotowujac swoje wrazenia na forum.
                          >
                          > Bylas na takiej imprezie?Moze jako Zsypek sie zalapalas ?
                          >

A te wyrazy pisane z duzej litery wylapalas? Hihiiii

>
                          > Ja aktualnie robie za Symbolicznego Wroga,
                          > >
                          > > to znaczy ze jestem absolutnie wszystkimi nikami na forum, oprocz tych z
                          > laczki
                          > >
                          > > hiacyntowej (czyli toba tez).
                          >
                          >
                          > Nie przeceniaj sie.
                          >

Powiedz to hiacyntowej laczce. Dzisiaj zostalam rozowym, no nie? Po prostu
                          puchne z dumy, nie kazdy moze sie pochwalic, ze tyle sie o nim/niej mysli, no
                          nie?

>
                          > Przede mna juz paru Symbolicznych Wrogow bylo, na
                          > >
                          > > przyklad taki Perla czy Sceptyk, ale oni sa plci meskiej a ja zenskiej, wi
                          > ec
                          > > zebym pasowala do reszty, to panna Hiacynta mi uporczywie ten meski zwis
                          > prosty
                          > >
                          > > przyprawia.
                          >
                          > Helus ale byl czas na forum ,ze bylas plci meskiej.
                          >

Jak tam z twoimi nikami?
                          smile)))

>
                          > Przez ogrod hiacyntowy co i rusz przetaczaja sie kondukty
                          > > pogrzebowe i zalobnicy, na zmiane ze zmartwychwstancami oraz cudownymi
                          > > ozdrowiencami, a w piwnicy buranowej znajduje sie szafa z regalami na ktor
                          > ych
                          > > znajduje sie pomoc podreczna do pisania donosow, to znaczy specjalne teczk
                          > i,
                          > > ktore panna Hiacynta zaklada uczestnikom forum w wolnych od imprezowania
                          > > chwilach. Natomiast uczestnicy tych imprez jak sie zmecza, to prosza panne
                          >
                          > > Hiacynte na takie specjalne podium, a ona uroczyscie swoje utwory
                          > > donosicielskie odczytuje, w przerwach podajac drzaca dlonia aromatyczna
                          > herbate
                          > >
                          > > w wyszczerbionych filizankach oraz skromnie demonstruje krwawe rany i
                          > stygmaty
                          > > jakie pojawiaja sie na jej boskim ciele w wyniku niczym nie uzasadnionych
                          > > napasci na nia na forum.
                          > >
                          > > To juz chyba teraz ci wyjasnilam wystarczajaco obszernie?
                          > > Milej soboty zycze, a nawet niedzielismile))))
                          >
                          >
                          >
                          > O rany ty chyba bywalas osobiscie.Pewnie ci herbata nie smakowala z
                          > wyszczerbionej filizanki.Tez bym sie obrazila.

heheesmile))))
                          A wiesz co? Dawno sie tak nie usmialam jak dzisiaj. Biedna Joola, hihih.
                          Oczywiscie pod warunkiem, ze Joola to nie Hiacynt, ktory sobie nowego damskiego
                          nika sprawil, bo mu po spaleniu Carminy brakuje okazji do posylania caluskow
                          facetomsmile Ale to sie okaze, bo Hiacynt pod zadna postacia dlugo nie wytrzymuje
                          bez donosow, hihih.
                          • _sorciere Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 20:54
                            _helga napisała:

.> > A to ciekawe a skad wiesz znasz osobiscie?
                            >
                            > Z deklaracji Bolka wnoszesmile
                            >
                            Hela to ja sie zaraz loguje jako Lolek i pisze,ze jestem kochankiem
                            Zsypka ,moge nawet zlozyc pare innych deklaracji,i co wszyscy maja uwierzyc w
                            te deklaracje?

.> >
                            > > Bylas na takiej imprezie?Moze jako Zsypek sie zalapalas ?
                            > >
                            >
                            >
                            > A te wyrazy pisane z duzej litery wylapalas? Hihiiii
                            .
                            Jakie wyrazy?Uzywam czasami jak cos mnie zdenerwuje ale o co tobie chodzi to
                            nie wiem.Pytalam czy bywalas jako Zsypek na tych przyjeciach .

> > Ja aktualnie robie za Symbolicznego Wroga,
                            > > >
                            > > > to znaczy ze jestem absolutnie wszystkimi nikami na forum, oprocz tyc
                            > h z
                            > > laczki
                            > > >
                            > > > hiacyntowej (czyli toba tez).
                            > >
                            > >
                            > > Nie przeceniaj sie.
                            > >
                            >
                            > Powiedz to hiacyntowej laczce. Dzisiaj zostalam rozowym, no nie? Po prostu
                            > puchne z dumy, nie kazdy moze sie pochwalic, ze tyle sie o nim/niej mysli, no
                            > nie?
                            >

> >
                            > > Przede mna juz paru Symbolicznych Wrogow bylo, na
                            > > >
                            > > > przyklad taki Perla czy Sceptyk, ale oni sa plci meskiej a ja zenskie
                            > j, wi
                            > > ec
                            > > > zebym pasowala do reszty, to panna Hiacynta mi uporczywie ten meski z
                            > wis
                            > > prosty
                            > > >
                            > > > przyprawia.
                            > >
                            > > Helus ale byl czas na forum ,ze bylas plci meskiej.
                            > >
                            >
                            > Jak tam z twoimi nikami?
                            > smile)))
                            >
                            Byla mowa o plci,moje nicki sa plci zenskiej,co zawsze podkreslalam,nie ma tego
                            tak duzo z reszta."Gini"

>.> heheesmile))))
                            > A wiesz co? Dawno sie tak nie usmialam jak dzisiaj. Biedna Joola, hihih.
                            > Oczywiscie pod warunkiem, ze Joola to nie Hiacynt, ktory sobie nowego
                            damskiego
                            >
                            > nika sprawil, bo mu po spaleniu Carminy brakuje okazji do posylania caluskow
                            > facetomsmile Ale to sie okaze, bo Hiacynt pod zadna postacia dlugo nie
                            wytrzymuje
                            > bez donosow, hihih.

Hela i znow jestes niekonsekwentna,zalisz sie,ze przypisuja tobie wszystkie
                            nicki a za chwile robisz to sama.
                            Daj sobie najlepiej spokoj.Krytykuj to co maja ludzie do powiedzenia a nie
                            ludzi.Wyjdzie to na dobre i tobie i forumowi naszemu kochanemu.
                            • _helga Re: ==========================Aja tylko 11.01.03, 20:59
                              _sorciere napisała:

>
                              > Hela i znow jestes niekonsekwentna,zalisz sie,ze przypisuja tobie wszystkie
                              > nicki a za chwile robisz to sama.
                              > Daj sobie najlepiej spokoj.Krytykuj to co maja ludzie do powiedzenia a nie
                              > ludzi.Wyjdzie to na dobre i tobie i forumowi naszemu kochanemu.

No widzisz. A jednak mozemy sie od czasu do czasu z czyms zgodzic. Krytykuj to
                              co ludzie maja do powiedzenia, a nie ludzi. I wlasnie o to chodzi! Tak trzymacsmile
                      • joolka Dobra, zwis męski czy też nie to 11.01.03, 19:49
                        tekst i tak niejasny.
                        Nie jestem z hiacyntowej laczki, a przynajmniej nic o tym nie wiem. Co to jest
                        laczka?
                        Piszesz bardzo kobieco, zwiewnie i złośliwie, to widać od razu. Ale
                        emocjonalnie i w zagmatwany sposób. Jeśli jesteś gościu, to z pewnością homo.
                        Ale to nic nie szkodzi i nie jest ważne. Pisałam, że nie przywiązuje do tego
                        wagi. Bardziej denerwuje mnie Twoja niechęć tak wyraźna w poście, do hiacynta.
                        Jemu zdaje się i tak dokuczają, a Ty się nieelegancko dokładasz. Naprawdę,
                        wygląda to jak zazdrość.
                        W dodatku jakoś nie widzę, żeby hiacynt Ci dokuczał, chyba że nie ma teraz
                        czasu. A Ty musisz? A może po prostu uśmiechnij się, skoro chcesz to już
                        niedzielnie ( choć szkoda przeoczyć sobotę), idź w miłym towarzystwie do
                        jakiegoś pubu, jak i ja zaraz zrobię, i wyluzuj temat.
                        Pozdrawiam.
                        • _helga Re: Dobra, zwis męski czy też nie to 11.01.03, 20:07
                          joolka napisał:

> tekst i tak niejasny.
                          > Nie jestem z hiacyntowej laczki, a przynajmniej nic o tym nie wiem. Co to
                          jest
                          > laczka?
                          > Piszesz bardzo kobieco, zwiewnie i złośliwie, to widać od razu. Ale
                          > emocjonalnie i w zagmatwany sposób. Jeśli jesteś gościu, to z pewnością homo.
                          > Ale to nic nie szkodzi i nie jest ważne. Pisałam, że nie przywiązuje do tego
                          > wagi. Bardziej denerwuje mnie Twoja niechęć tak wyraźna w poście, do
                          hiacynta.
                          > Jemu zdaje się i tak dokuczają, a Ty się nieelegancko dokładasz. Naprawdę,
                          > wygląda to jak zazdrość.
                          > W dodatku jakoś nie widzę, żeby hiacynt Ci dokuczał, chyba że nie ma teraz
                          > czasu. A Ty musisz? A może po prostu uśmiechnij się, skoro chcesz to już
                          > niedzielnie ( choć szkoda przeoczyć sobotę), idź w miłym towarzystwie do
                          > jakiegoś pubu, jak i ja zaraz zrobię, i wyluzuj temat.
                          > Pozdrawiam.

Wlasnie jestem wyluzowana, i to nawet bardzosmile Jak ci sie chce, to zajrzyj
                          wyzej do mojego postu pt. "Drobny komentarzyk" to sie dowiesz jak mi Hiacynt
                          absolutnie nie dokucza. Przysiegam ze go nie kocham ani troche, hihiii. Cale
                          forum moze zaswiadczyc ze go nie kocham, z nim samym wlaczniesmile))))) A poza
                          tym, jesli jestes rzeczywiscie nowa na forum, to pozwole sobie przywitac jak
                          najmilej i najuprzejmiej, zyczac wielu przyjemnych chwil i forumowych dyskusji.
    • Gość: f Re: ===================A JA NADAL IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 19:52
      Z tego stosunku nici!Ileż może trwać!7 goddzin?Grozi wam pochwica!
    • Gość: f Re: ===================A JA NADAL IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 19:53
    • Gość: f Re: ===================A JA NADAL IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 19:54
    • Gość: f Re: ===================A JA NADAL IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 19:54
      • _helga Re: ===================A JA NADAL 11.01.03, 20:09
        Gość portalu: f napisał(a):

> Z tego stosunku nici!Ileż może trwać!7 goddzin?Grozi wam pochwica!

o rany? A co ty masz znowu na mysli? Co to jest pochwica!!!!?

Juz myslalam ze sobie dam spokoj z tymi chichotami, a tu znowu ...
    • Gość: Misiek Rada dla BOLKA ZAKOCHANEGO IP: 64.170.22.* 12.01.03, 01:48
      Nie wiem co w tym gosciu widzisz ale milosc to milosc. Nie poddawaj sie moze w
      koncu on sam za toba zateskni. Tak oddanej milosci co dziennie sie nie spotyka.
      Trzymaj sie Bolek!

Do Hiacynta: Zlituj sie w koncu nad Bolkiem.
    • d_nutka Re: ===================A JA NADAL 12.01.03, 11:38
      Hiacyncie!
      przeczytałam w watku Carminy,że teraz ty stałes się obiektem ataków.
      Ty,a nie twoje poglądy.
      Wiedz więc Hiacyncie,że ja też nadal cię kocham.
      Danka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka