sabine 12.01.03, 18:46 Wybacz Aniu, że zaczepiam cie prywatnie na publicznym forum, ale - czy dostałać wiadomość ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_sorciere Re: do _sorciere 12.01.03, 19:37 sabine napisała: > Wybacz Aniu, że zaczepiam cie prywatnie na publicznym forum, ale - czy > dostałać wiadomość ode mnie? alogowalam sie tylko po to co by byc rozpoznawalna. Nie tykam sie skrzynki bo sie boje zarazic .A co do tykania prywatnego,nie maml nic przeciw. Odpowiadam na tyle na ile mi sie chce. Nie pisze z proxy ,do dzis zaluje,ze bylkam tak naiwna ,ze myslalam,ze forum to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: do _sorciere IP: *.nasa.gov 12.01.03, 19:39 _sorciere napisała: > sabine napisała: > > > Wybacz Aniu, że zaczepiam cie prywatnie na publicznym forum, ale - czy > > dostałać wiadomość ode mnie? > > alogowalam sie tylko po to co by byc rozpoznawalna. > Nie tykam sie skrzynki bo sie boje zarazic Od patrzenia jeszcze nikt sie nie zaraził. Odpowiedz Link Zgłoś
sabine Re: do _sorciere 12.01.03, 19:46 Acha. Szkoda. Chciałm wyjaśnić kwestię "kminka". ale skoro nie czytasz poczty, to nie ma sprawy. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego Re: do _sorciere IP: *.crowley.pl 13.01.03, 09:51 _sorciere napisała: > Nie tykam sie skrzynki bo sie boje zarazic . Kurde jaka wrazliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
sabine Re: do _sorciere 13.01.03, 09:58 Gość portalu: ego napisał(a): > _sorciere napisała: > > > Nie tykam sie skrzynki bo sie boje zarazic . > > Kurde jaka wrazliwa! Pewnie ma powody. Nie zapominaj, że _sorciere to 'widząca", wiedźma, która za najmniejszy błąd może zapłacić glową, spaleniem na stosie, albo probą wody. O żelaznej dziewicy nie wspominam, bo mam wrażliwy zołądek. Odpowiedz Link Zgłoś