Gość: BISKUP IP: *.planetcybra.szn.pl 22.01.03, 19:33 No włąśnie co na to sama Górniak? Już zapłacili Ci moja droga-była koleżanko??? Dużo się zmieniło od czasu gdy spotkaliśmy się na scenia "Metra". Zobaczymy co publicznie powiesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cece_ Re: KWACHU I GÓRNIAK IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.01.03, 20:03 To bajka dla starych pedałów z tą górniak żal im du.e sciska ze niemogą mieć pizdi,ka ściema bo dziecka niema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BISKUP Re: KWACHU I GÓRNIAK IP: *.visp.energis.pl 24.01.03, 00:40 A ja juz o tym słyszałam miesiąc po Seulu. Odpowiedz Link Zgłoś
sabine Do BISKUP-ki 24.01.03, 01:16 Dziwię ci się. Po prostu ci się dziwię. Napij sie troche wody, może opanujesz podniecenie. Prawie widze z jakimi wypiekami na twarzy piszesz swoje posty. "Ojej, o rany, dobrze ci tak głupia dawna-koleżanko, wiedizałam o tym miesiąc po Korei, dobrze ci tak..." Puknij sie w głowę. Nie lubię muzyki Górniaczki, nie mam zamiaru udawać, że mnie obchodzi jej życie, czy współżycie z kimkolwiek. Wlazłam na ten wątek - bo nie chciało mi się wierzyć, że czyjeś łóżko może budzić tyle emocji. Co Górniaczka ci zrobiła, odbiła ci faceta, czy co?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BISKUP-ka Re: Do BISKUP-ki IP: *.visp.energis.pl 25.01.03, 00:27 Zapytaj się dlaczego cały świat trąbił o Clintonie i Lewinsky. Takie dziwne emocje w tych USA... Chcesz sztucznie wyciszyż temat. No powiedz dlaczego Górniak nic nie mówi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtoto? Re: KWACHU I GÓRNIAK IP: *.crowley.pl 25.01.03, 00:34 O TO CHODZI, ZE TO KWACH zaszedl w ciaze w wyniku tego 'zblizenia' NIE widzicie jak tyje ostatnio ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cece_ Re: KWACHU I GÓRNIAK IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 25.01.03, 12:27 24 stycznia 2003 w programie Polsat o godz 20:50 Górniak wyśmiała te bzdety z tą ciążą .Była chuda jak szprotka śmiała się i mówiła że nie jest z nikim w ciąży.Mówiła że ma swojego Faceta jasno i mieszkanko w Londynie. itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitman Re: KWACHU I GÓRNIAK IP: bierki:* / 192.168.9.* 25.01.03, 23:08 Gość portalu: cece_ napisał(a): >Była chuda jak szprotka Pewnie teskni ... śmiała się i mówiła że nie jest z nikim w > ciąży.Mówiła że ma swojego Faceta jasno i mieszkanko w Londynie. itd... a co ma powiedziec biedaczka? trzeba robic dobra mine do zlej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: KWACHU I GÓRNIAK 25.01.03, 14:42 Żałosny jesteś, ale twoja wiara (bo tak wielka naiwność w przyrodzie nie występuje) może cię jeszcze uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cece Re: KWACHU I GÓRNIAK IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 25.01.03, 15:39 rozrywka.interia.pl/news?inf=348667 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Re: KWACHU I GÓRNIAK IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 25.01.03, 19:08 Towarzysze! Powyższa sprawa była wnikliwie badana przez Centralną Komisję Kontroli Partyjnej. Komisja doszła do wniosku, że wyżej wymieniona kopulacja najprawdopodobniej miała miejsce. Dowodami świadczącymi za byłoby zeznanie towarzyszki Górniak że sex rozlużnia jej przeponę, oraz zeznania Anastazji P. świadczące o tym że tow. prezydent ma przedwczesny wytrysk. Komisja doszła do wniosku, że towarzyszka Górniak śpiewała w Seulu niewątpliwie z rozlużnioną przeponą, a jeśli tow. Górniak jet w ciąży tematu wytrysku nie będzeiemy komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitman Re: KWACHU I GÓRNIAK IP: bierki:* / 192.168.9.* 26.01.03, 16:41 Gość portalu: Towarzysz Szmaciak napisał(a): > Towarzysze! Powyższa sprawa była wnikliwie badana przez Centralną Komisję > Kontroli Partyjnej. Komisja doszła do wniosku, że wyżej wymieniona kopulacja > najprawdopodobniej miała miejsce. Dowodami świadczącymi za byłoby zeznanie > towarzyszki Górniak że sex rozlużnia jej przeponę, oraz zeznania Anastazji P. > świadczące o tym że tow. prezydent ma przedwczesny wytrysk. Komisja doszła do > wniosku, że towarzyszka Górniak śpiewała w Seulu niewątpliwie z rozlużnioną > przeponą, a jeśli tow. Górniak jet w ciąży tematu wytrysku nie będzeiemy > komentować. A propos Anastazji P. to z tego co pamietam napisala ze z naszego Prezydenta cienki zawodnik, w calkowitym przeciwienstwie do Premiera (co to wie jak konczyc). Po takiej antyreklamie biedny Olek skazany jest chyba tylko na swoja Jole... Odpowiedz Link Zgłoś