Dodaj do ulubionych

Eurowizja 2003

IP: *.braniewo.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:49
Pierwszy konkurs piosenki politycznej wygrała grupa ICH TRZECH. A chyba wiem
jak oni zwyciężyli. Nie mogłem wyslać SMS-a z literką "C" ( Blue Cafe) z
operatora sieci IDEA I ERA. A gdybym wysłał sms-a z literką "H" to pewnie mój
głos by dotarł.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Guardian girl Re: Eurowizja 2003 IP: *.acn.waw.pl 25.01.03, 21:54
      Sms na Varius Manx ode mnie i na Ich Troje od mojej mamy (oj mamo zaczynamy
      wojne...) wyszly z telefonu, kase z konta zdjeli, a co z sms- em tego chyba
      nikt nie wie...zaginal w akcji...hmmmm, nie podoba mi sie to wyraznie. Acha
      wyslalam sms -a w tej chwili gdy prowadzacy powiedzial start...
    • muffdiver Re: Eurowizja 2003 25.01.03, 22:00
      O zesh ty wmordę, miałem dokładnie to samo!! Jestem w Idei a chciałem
      zagłosowac na Blue Cafe (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i nic!!! Co jest, w twarz?, w
      twarz? a w twarz! W twarz wbijają taki SCHEISS!!! Verfluchte rote Schweine, das
      ist ja wahnsinn, solch' ein SCHEISS kann man uberchauuupt nicht horen. Ile
      telekomuna wziela kasy za ten przekret? Z Idei nie moglem wyslac smsa dokladnie
      przez te 15 minut kiedy Kozidrak robila tlo dl takiego SCHEISSU!!! Trzeba sie
      szanowac, nie mozna w TVp#$^&^T wystepowac i robic cover-up dla swinstwa!!!
      Trzeba byc komletnie gluchym i slepym zeby NIE WYBRAC Blue Cafe. ONI to
      wiedzieli i postarali sie zeby wygral zespól popierany przez TVP. Ich sAGE
      nein!!!
      • Gość: jola Re: Eurowizja 2003 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 22:05
        nie mozna bylo wyslac "c" z dwoch numerow idei ani z plusa. Wybrany hymn to
        nie wybor ludzi, to nie mozliwe zeby ktos na to glosowal, ani z reszta na
        wilki. powinno wygrac blue cafe, gdyby mozna uczciwie glosowac.
        • Gość: Dupa Re: Eurowizja 2003 IP: *.win.hut.fi 25.01.03, 22:16
          Blue Cafe nie blue cafe, ale ich troje bylo zdecydowanie najgorsze w calym
          towarzystwie. Bez roznicy caly konkurs Eurowizji to jedno wielkie dno.
        • Gość: bobo Re: Eurowizja 2003 IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 22:18
          ble ble cafe ble ble cafe - ale to fajne
      • Gość: Western Re: Eurowizja 2003 IP: *.chello.pl 25.01.03, 22:49
        To ja sie za rok pierdzielne na niebiesko kolko w nos i klodeczke na bena i
        zobaczycia jaka konkurencje zrobie czerwonemu cycowi i jego kapeli wink A swoja
        droga to az zal dupe sciska jak sie spoglada na podobna zenade... Odlaczylbym
        sobie z zalu komorke ale kur.. potrzebna. A zreszta, ch*.* im wszystkim w
        jakis otwor (don't care which one heh he heh )ide obejrzec brazylijski serial
        bo to lepiej na potencje robi wink))))
      • Gość: 666_SLAYER_666 Re: Eurowizja 2003 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 00:30
        L.O.L. Przecież każdy wie, że TVP to największy zbiór ciot i qreff w Polsce. Ta
        szmata Robercik Kwiatkowski jest wielkim fanem "Ich Troje", więc wynik
        głosowania nie mógł być inny... Jak długo będziemy słuchać tego Scheissu ?
        ICH TROJE = niemieckie qrvy, jush marszałek Borowski piękniej śpiewa big_grin
    • Gość: bobo Re: Eurowizja 2003 IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 22:15
      głosowanie na blue cafe jest karalne , jako próba lansowania przypadkowych
      gamoni w celu osiągnięcia korzyści majątkowych - identyczna sytuacja jak z
      PANIĄ steczkowską.
    • Gość: Asia Re: Eurowizja 2003 IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.01.03, 22:17
      Na Ich Troje z Plusa tez sie nie dawalo wyslac. Zreszta numer byl jeden wiec na
      kogo glosowalismy to wszystko jedno. Zablokowalo im sie przyjmowanie smsow i
      koniec glosowania - na wszystkie piosenki!
    • Gość: Europejczyk Re: Eurowizja 2003 czy to prawda ze Niemcy wygrali IP: *.abo.wanadoo.fr 25.01.03, 22:18

Podobno Niemcy wygrali w Warszawie wyjazd na Eurowizje ?

I nawet jak rzekomo maja polskie paszporty to chcieli
      tez probowac reprezentowac Niemcy ?

Czyzby nie bylo w Polsce nikogo zeby trzeba takich
      cwaniakow z podwojnym zyciorysem wysylac ?
      W dodatku z tekstami po niemiecku; moze sie wam
      marzyc ze w przyszlym roku bedzie Eurowizja
      w Warszawie !

• Gość: kiel Re: Eurowizja 2003 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 22:23
      Pogratulować widowni gustu, zresztą co się dziwić sam festiwal Eurowizji już
      dawno zszedł na psy. Ich czworo na pewno będzie się tam czuło znakomicie, w
      końcu kiedyś którąś edycję wygrał transwestyta z Izraela. A Wiśniowiecki ma
      podobne upodobania, wystarczy spojrzeć.
      Nic dodać nic ująć. Powinno wygrać blue cafe który to zespół najlepiej wypadł.
      Szkoda że nie pomogły nawet apele Orzecha który prosił widzów o rozsądny
      wybór. W końcu sam potem był załamany.
      SZKODA
      • Gość: mb Re: Eurowizja 2003 IP: 62.181.178.* 25.01.03, 22:28
        Za niedlugo bedziemy w referendach glosowac
        za pomocą sms-ów...
        Idiotyczny pomysł i idiotyczny wybór "części"
        społeczeństwa. Fakt to był chyba najgorszy wykonawca
        na tym pokazie
    • Gość: nie lubię dziwaka Re: Eurowizja 2003 IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.03, 22:27
      To się Świat ździwi jak zobaczy takiego nietypowego Polaka - nie dość że cały
      pokłuty to jeszcze ma czerwony łeb... A co tam, chwyta okazję - jest teraz na
      fali..."natrzepać jak najwiecej kasy dopóki te głupki Polaki chcą mnie
      słuchać.." - myśli sobie Wiśniewski trep...

A podobno sprzedał też się TVNowi - jego i jego rodzinkę zamkną w klatce na 1
      miesiąc na pokaz wszyskim w TVN - coś ala big brother (na MTV jest coś
      podobnego z rodzina Osbornów) - za zabawę "zobowiązał" się przyjąć 1 mlm
      złotych.

pozdrowienia z Phi-Phi
      • fannaberia Blue Cafe było zdecydowanie n a j l e p s z e !!!! 25.01.03, 23:23
        To się czuje, że mieliby szansę na Eurowizji. Są fantastyczni!

A tak co? Naciągająca na wymioty patetyczna wazelina zaśpiewana pod "politykę"
        przez nachalnie schrypniętego czerwonego smutasa. No totalna klęska.
        A może by tak od razu wysłać tam Leppera, a co się szczypać.
        • Gość: Europejczyk Re: Blue Cafe było zdecydowanie n a j l e p s z e IP: 62.29.232.* 26.01.03, 00:30
          No! A gdyby tak jaszcze wokalistka potrafiła spiewać, byliby niezrównani!
    • Gość: gitman A wszystko to ... IP: bierki:* / 192.168.9.* 26.01.03, 14:56
      bo maja was w dupie ...

I tak bylo wiadomo kto wygra, mogliscie sobie darowac udzialu w tej farsie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka