eliot 29.01.03, 17:23 kiosk.onet.pl/art.html?NA=4&ITEM=1109731&KAT=720 Kompendium dla młodzieży! Bardzo politycznie poprawne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot Re: O naszym miłym Gospodarzu... ;-))) 29.01.03, 17:25 eliot napisał: > <a href="kiosk.onet.pl/art.html? NA=4&ITEM=1109731&KAT=720"target="_blank > ">kiosk.onet.pl/art.html?NA=4&ITEM=1109731&KAT=720</a> > > Kompendium dla młodzieży! > Bardzo politycznie poprawne! > kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1109731&KAT=720 Odpowiedz Link Zgłoś
bimi wyżywacie się na biednym kolesiu 29.01.03, 17:33 Człowiek zrobił dobry uczynek - napisał o tym, że ktoś chciał mu dać łapówę; każdy normalny człowiek (a przynajmniej ja) powiedział by tamtemu, żeby spieprzał, a potem pośmiał się ze znajomymi z naiwności producentów filmowych. Ten chciał zrobić tak, jak na dziennikarza przystało. Czyli sensację z niczego. Niestety przedobrzył i teraz ma za swoje. Co za kraj?! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi no... 29.01.03, 17:38 ...w sensie "napiętnowanym psychicznie". I fizycznie też, bo teraz musi ganiać po tych wszystkich urzędach zamiast prowadzic codzienną biurową sielanę. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: no... 29.01.03, 17:41 bimi napisał: > ...w sensie "napiętnowanym psychicznie". > > I fizycznie też, bo teraz musi ganiać po tych wszystkich urzędach zamiast > prowadzic codzienną biurową sielanę. Bez przesady z tym bieganiem, Mareczka (tfu!) Barańskiego zaprosił do siebie, na kawkę i pogaduszki... )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Zaiste... IP: *.de / 192.120.171.* 29.01.03, 17:31 (w dobrym tego slowa znaczeniu...) Pozdraviam Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Zaiste... 29.01.03, 17:34 Gość portalu: J.K. napisał(a): > (w dobrym tego slowa znaczeniu...) > > Pozdraviam dobre słowo dla dobrego człowieka... również ślę pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Zaiste... 29.01.03, 17:35 Gość portalu: J.K. napisał(a): > (w dobrym tego slowa znaczeniu...) Nie wiedziłem, że słowo "zaiste" ma dobre i złe znaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Zaiste... 29.01.03, 17:37 bimi napisał: > Gość portalu: J.K. napisał(a): > > > (w dobrym tego slowa znaczeniu...) > > Nie wiedziłem, że słowo "zaiste" ma dobre i złe znaczenie... Zaiste niezbadane są niuanse mowy ojczystej... Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Adam Michnik nie spocznie 29.01.03, 17:39 dopóki czegoś (kogoś?) z posad nie ruszy (młodzieńcze przyzwyczajenia). Czy zauważy lawinę? pozdr k Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Adam Michnik nie spocznie 29.01.03, 17:43 karlin napisał: > dopóki czegoś (kogoś?) z posad nie ruszy (młodzieńcze przyzwyczajenia). Bryłę swiata... ??? > Czy zauważy lawinę? > Myślisz, że Go zasypie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Adam Michnik nie spocznie 29.01.03, 18:02 eliot napisał: > Myślisz, że Go zasypie...???< ----------------------------------- "Taternictwo" to przecież niebezpieczna zabawa pozdr k Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Adam Michnik nie spocznie 30.01.03, 08:31 karlin napisał: > eliot napisał: > > > Myślisz, że Go zasypie...???< > ----------------------------------- > "Taternictwo" to przecież niebezpieczna zabawa > > pozdr > k To już odsiedział... )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Nikmich Klubu Krzywego Koła i Klub 2+2=5 zaprasz na... IP: 168.143.123.* 29.01.03, 18:40 dyskusje irr-racjonalą pod wezwaniem chinskiego mandaryna Ti-Sz Ne-ra temat: materia litery! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Eliota 29.01.03, 19:49 Wita. Eliot, dobra lektura, ale to znane fakty, czytałem książkę o GW Rymuszki (chyba dwa lata temu), tam jest dużo ciekawych spraw. pozdrawiam hej! Herbert ocenił M. trafnie Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: do Bykk'a 30.01.03, 08:38 bykk napisał: > Wita. > Eliot, dobra lektura, ale to znane fakty, czytałem książkę o GW Rymuszki > (chyba dwa lata temu), tam jest dużo ciekawych spraw. > pozdrawiam > hej! Witaj Bykk'u Jak zaznaczyłem ja to do młodzieży... Młodzież teraz historii nie zna to niech pozna tych którzy za wolność walczyli.... Bibliografia była, więc co bardziej rozgarnięci znajdą co trzeba... B > Herbert ocenił M. trafnie I własnie za tą umiejętność tak kochamy Herberta !!! ))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Eliota:) 30.01.03, 08:50 Witaj Eliot. A ja chciałem też troszkę być młodzieżą, hehehe! Młodziesz dzisiejsza... szkoda gadać. pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: do Eliota:) 30.01.03, 09:26 bykk napisał: > Witaj Eliot. > A ja chciałem też troszkę być młodzieżą, hehehe! > Młodziesz dzisiejsza... szkoda gadać. > pozdrawiam > hej! Oj szkoda! szkoda! A najwieksza, że my już nie młodzież... )) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 otwieram link... IP: 202.108.191.* 30.01.03, 04:32 i mysl moja biegnie w inna strone... (niewatpliwie podswiadomie oczekiwalem na zdjecie adasia przepijajacego do wojtusia) i mysl moja dalej sie toczy zdjeciowo bardziej niz artykularnie... bo zdjecie to w stanie bylbym mu wybaczyc gdyby manewrem chwilowym a nie permanentna zdrada bylo... co do artykulu? zdrada jak wir wciaga i nie puszcza... nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
eliot J.E. Pan Prezyden o Adasiu... 30.01.03, 09:56 (O Adamie Michniku) polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1109727&MP=3 Adam jeszcze nie zrozumiał jak silną w ramach konstrukcji i destrukcji zbudował sobie pozycję w Polsce. Przede wszystkim dzięki sobie, ponieważ był uczciwym rewolucjonistą i to jest poza dyskusją, i może być przez innych podziwiany. Dlatego, że zbudował „Gazetę”. I dlatego, że jego styl i bardzo tolerancyjne działanie dały kontakty w różnych środowiskach. Zbudował taką ilość wpływów i kontaktów że stał się kłopotem samym w sobie. Trudno jednocześnie być dobrze z Millerem, Buzkiem, Niesiołowskim, czy Kwaśniewskim. Dla Adama ta historia z Rywinem to jest bardzo poważny powód, żeby zastanowić się nad przyszłością „Gazety” i nad samym sobą. „Gazeta” spisuje się znakomicie i odgrywa ogromną rolę tam, gdy jest medium opinii, dyskusji, dialogu. I zarazem wielokrotnie pokazała swą nieudolność jako medium zaangażowane politycznie. Ja z nikim nie przestaję być na ty. Natomiast jest niewłaściwe, kiedy osoby, które prywatnie mówią sobie na ty, w sytuacjach oficjalnych też w ten sposób się do siebie zwracają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio foto: Gospodarz wodzirejem przy stole...! (chlup) IP: 209.234.157.* 30.01.03, 12:33 www.videofact.com/polska/aanowi/robocze%20today/magdalenka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos z parkietu Gospodarz walczy z korupcją przy stole! IP: 209.234.157.* 30.01.03, 12:44 www.rp.pl/teksty/wydanie_010203/ekonomia_a_1-1.F.gif Odpowiedz Link Zgłoś