Dodaj do ulubionych

K______O_________N________I______ ___E________C

04.07.06, 14:46
Obserwuj wątek
    • mathias_sammer Re: K______O_________N________I______ ___E_______ 04.07.06, 14:52
      Nareszcie, bede trzymal cie za slowo!!!!!!!!

M.S.
    • kowianeczka Re: K______O_________N________I______ ___E_______ 04.07.06, 14:59
      Mathiasku, pomylilo Ci siesmile To nie hasz0 napisal A szach0. Przedwczesne
      nadziejesmile

k.
      • haszszachmat Re: K______O_________N________I______ ___E______ 04.07.06, 15:17
        własnie...
        Za bardzo Was lubię.

Poza tym, któż jak nie ja przypomni Wam
        że 4.VII. 1943 roku zabito nadzieję na Wolną Polskę
        w Gibraltarze?

Prchal który zawsze zakładał spadochron (kilkaset razy)
        - JEDYNY RAZ - właśnie wtedy założył kamizelkę ratunkową.

I jakoś tak dziwnie na dzień wczesniej przyleciał w tajemniczej
        misji przysłany przez Stalina na Gibraltar jeden z sygnatariuszy
        Paktu Ribbentrop-Mołotow.

Archiwa angielskie miały byc otwarte ale nie są...

Ale ponieważ wszyscy piszą o 4.VII. 1946 i o Kielcach nic o Gibraltarze i gen.
        Sikorskim a nawet - tak mało o prowokacji UBeckiej o wyrzucaniu ofiar z okien
        przez UB i milicję...
        to ja przestanę ale DLACZEGO jako pierwszy?

• haszszachmat Re: K______O_________N________I______ ___E_____ 04.07.06, 15:21
          Sorry!!!

Przyleciał Majski
          winny paktowi Majski- Sikorski!

Kto nabałaganił ten musiał posprzatać!
          Upał daje sie we znaki!
          • haszszachmat Re: K______O_________N________I______ ___E____ 04.07.06, 15:22
            to jak bedzie, przestaniecie pisać TYLKO źle o Polsce?
            • haszszachmat To jak z nami będzie? Przestaniecie? 04.07.06, 15:36
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=44663368&a=44666675
        • andrzejg A Twój prezydent napisał 04.07.06, 16:56
          haszszachmat napisał:
          > Ale ponieważ wszyscy piszą o 4.VII. 1946 i o Kielcach nic o Gibraltarze i gen.
          > Sikorskim a nawet - tak mało o prowokacji UBeckiej o wyrzucaniu ofiar z okien
          > przez UB i milicję...
          > to ja przestanę ale DLACZEGO jako pierwszy?
          >

"Jako prezydent Rzeczypospolitej chcę jasno i dobitnie powiedzieć: to, co się przed 60. laty wydarzyło w Kielcach, to była zbrodnia. To była hańba. To jest wielki wstyd i tragedia dla Polaków i dla Żydów, których tak niewielu ocalało po hitlerowskim holocauście. Nie ma dla tej zbrodni żadnego usprawiedliwienia" - podkreślił prezydent.

L. Kaczyński przypomniał, że przyczyny pogromu są po dziś dzień przedmiotem badań historyków, a jedna z wersji mówi, że była to prowokacja narzuconych Polsce komunistycznych władz, we współpracy ze stalinowskim NKWD. Podkreślił jednak, że zasadnicze znaczenie w tej sprawie ma fakt, że "były ofiary". "Ci zamordowani, zastrzeleni bądź zamęczeni obywatele. To ich tak bezsensownie i okrutnie przerwane życie woła o naszą pamięć i sprawiedliwość. Nakazuje nam mówić prawdę i wyciągać wnioski z przeszłości" - napisał prezydent.

_______________________________________________________________________________

Teraz porównajmy

Twój prezydent:
          "L. Kaczyński przypomniał, że przyczyny pogromu są po dziś dzień przedmiotem badań historyków, a jedna z wersji mówi, że była to prowokacja narzuconych Polsce komunistycznych władz, we współpracy ze stalinowskim NKWD."
          Ty:
          > tak mało o prowokacji UBeckiej o wyrzucaniu ofiar z okien
          > przez UB i milicję...

On jest uczciwszy Haszu, Póki są prowadzone badania, to nie przesądza, choć jestem
          pewien,że jest przekonany o prowokacji komunistycznych władz

Drobnostki, przecinki, myslniki, brak słowa, niedopowiedzenia i mamy prawdę Hasza

A.
          • andrzejg i link 04.07.06, 16:57
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3461878.html
            • pozarski Re: i link 04.07.06, 17:06
              Przeczytajcie sobie raczej Tygodnik Powszechny.
              • naiwniak7 tego prezydent nie powiedział? 04.07.06, 17:43
                >On jest uczciwszy Haszu, Póki są prowadzone badania, to nie przesądza, choć
                >jestem pewien, że jest przekonany o prowokacji komunistycznych władz

Drobnostki, przecinki, myslniki, brak słowa,
                ..........._______niedopowiedzenia_____________________
                i mamy prawdę.....Andrzeja.
                Bo Hasz by nie opuścił tego fragmentu:

Prezydent wyraził ubolewanie że "zarówno w Polsce, jak i za granicą wciąż
                pojawiają się opinie i wypowiedzi, których autorzy dążą do umacniania
                stereotypu Polaka-antysemity". "Z pojedynczych incydentów, albo z garści
                dowolnie wybranych faktów historycznych próbują dowodzić tezy o rzekomo trwałym
                i nieusuwalnym antysemityzmie nad Wisłą" - napisał Kaczyński.

Podkreślił, że "wolna i demokratyczna Polska nie boi się dyskusji o
                przeszłości". "Dążenie do poznania prawdy, nawet bolesnej, stało się częścią
                naszej tożsamości. Tak samo, jak dążenie do przezwyciężania złej przeszłości
                poprzez pojednanie z innymi narodami. Razem z Żydami, Niemcami, Ukraińcami i
                innymi narodowościami pragniemy dzisiaj nie tylko żyć w pokoju, przyjaźnić się
                i blisko współpracować, ale także wspólnie zwalczać przejawy nienawiści i
                nietolerancji" - czytamy w posłaniu.

"Nie bójmy się prawdy, nie unikajmy rachunku sumienia, bo tylko taka postawa
                buduje pojednanie" - zaapelował prezydent, nawiązując do gestu papieża Jana
                Pawła II, który podczas pielgrzymki do Jerozolimy włożył w szczelinę w Ścianie
                Płaczu modlitwę, w której prosił Żydów o wybaczenie za grzechy chrześcijan i
                wzywał do pojednania.

Podczas pogromu kieleckiego, do którego doszło 4 lipca 1946 roku na ulicy
                Planty 7, zgodnie z ustaleniami IPN, zginęło 37 osób narodowości żydowskiej (35
                zostało rannych) i troje Polaków.

• hasz0 Tak .To prawda. Prawda? 04.07.06, 17:46
                  • hasz0 Przerwy znikają w napisie "K_O_N_I_E_C" gdy 04.07.06, 17:51
                    najechać na nie kursorem.

Drobnostki, przecinki, myslniki, brak słowa, niedopowiedzenia
                    Czy o te przerwy Ci chodziło?

Mógłbyś podać parę przykładów?
                    • hasz0 Nie o te?/n 04.07.06, 23:53
                      • hasz0 Mord niem-ukrain na 23 profesorach 4.VII.1941/n 04.07.06, 23:56
                        • hasz0 Zmowa milcz ang-sowiec o gen. Sikorskim 4.VII.1941 05.07.06, 00:02
                • andrzejg Re: tego prezydent nie powiedział? 05.07.06, 08:00
                  Napisał dokładnie tak:

"Przyczyny wydarzeń, ich przebieg i konsekwencje są po dziś dzień przedmiotem badań historyków. Jedna z wersji mówi, że była to prowokacja narzuconych Polsce komunistycznych władz, we współpracy ze stalinowskim NKWD. Myślę, że wiele jest jeszcze do zbadania i opisania w tej jednej z najbardziej zawikłanych w polskiej historii spraw."

Podkreslę - "jedna z wersji", a Ty wymieniasz ja jako jedyna wersję.
                  Być może jest ona prawdziwa, ale na to musimy poczekać. Czyż nie?
                  Może byłes świadkiem tamtych wydarzeń?

A teraz w związku z Twoim postem.
                  W którym miejscu wypaczam to co powiedział Kaczyński?
                  Konkretnie - link,cytat, tak jak ja Ciebie zacytowałem

A.
                  • rycho7 co za brak kultury 05.07.06, 08:24
                    andrzejg napisał:

> Konkretnie - link,cytat, tak jak ja Ciebie zacytowałem

Jak mozna uzywac tylu obelzywych slow. Hasz do Ciebie z sercem na dloni.
                    Przykladem wlasnym i godnosciom swici cudownosciom swom. A Ty tak ordynarnie
                    bez najmniejszego powodu atakujesz go personalnie zamiast trzymac siem meritumu.

Sikorski nie chcial dopuscic do prowokacji w Kielcach dlatego go uklad
                    komunistow z Londynu lustruje niecnie ukrywajac teczki.
                    • hasz0 _________Re: co za brak kultury_______ no własnie! 05.07.06, 08:56
                      Jako haszszachmat pisałem

- nie o wydarzeniach kieleckich - jak to sugerujesz by znów manipulując znaleźć
                      pretekst do kolejnych personalnych ocennych ataków na #-a a za nic nie odnieść
                      do meritum kwestii jednostronnej wersji opisywania wydarzeń na zamowienie
                      amerykańskich kół by zmiekczyć Polaków i zrazić do nas opinię swiatową
                      - ale pisałem tak:

Ale ponieważ wszyscy piszą o 4.VII. 1946 i o Kielcach nic o Gibraltarze i gen.
                      Sikorskim a nawet - tak mało o prowokacji UBeckiej o wyrzucaniu ofiar z okien >
                      przez UB i milicję...
                      > to ja przestanę ale DLACZEGO jako pierwszy?

Ty całkowicie pominąłeś ten sens i wyrwałeś tyle by pasowało do Twych oskarżeń
                      - przyznasz na spokojnie, ze zrobiłes to b. nieudolnie - nawet z tego
                      okrojonego fragmencika wyraźnie widać że to JA a nie TY ujmuję się za PEŁNYM
                      opisem:

> tak mało o prowokacji UBeckiej o wyrzucaniu ofiar z okien
                      > przez UB i milicję...

JAK MOGŁEŚ POTEM PRZEJŚĆ DO bardzo niesprawiedliwych i
                      niewybrednych "personaliów" po tylu moich upomnieniach?
                      Gdy z mojej strony Cie to nie spotyka?

"On jest uczciwszy Haszu, Póki są prowadzone badania, to nie przesądza, choć
                      jestem pewien,że jest przekonany o prowokacji komunistycznych władz
                      Drobnostki, przecinki, myslniki, brak słowa, niedopowiedzenia i mamy prawdę
                      Hasza
                      A."
                      • rycho7 TAK 05.07.06, 10:48
                        hasz0 napisał:

> JAK MOGŁEŚ

TAK.

Znam Haszu setki jezeli nie tysiace takich kwiatkow jak Gibraltar. Znam je
                        miedzy innymi po to aby miec swiadomosc, ze bardziej licza sie dowody
                        niz "Prawda". Dowolna ilosc "prawd" potrafie sam wymyslic lub skorzystac ze
                        sciag. Niestety z dowodami bywa znacznie trudniej. No i haszystowsko-
                        kaczystowskie zawodzenia o "spisku bo nie ma dowodow" to juz klasyka schizo-
                        paranoi. To mnie najbardziej bawi przy lekturze Twoich wypocin. Twoj stosunek
                        do prawa i dowodow. Oba niepotrzebne. Wystarczy sila Twojej przeczystej,
                        cudownej mysli. Samo dobro.

Sikorski nie musial podstawiac nogi Churchilowi Katyniem. Stalin mial sie
                        wykrwawic dochodzac do Berlina. Odnioslem wrazenie, ze sie wykrwawil. Anglosasi
                        osiagneli swoje zalozenia. Oni maja gdzies to, ze przez nastepne 45 lat byles
                        zmuszony pluc na portrety. Dla niech liczy sie ich interes. Moga Cie co
                        najwyzej podbechtac. Bo to nic nie kosztuje. A jak pieknie potem ksenofobicznie
                        podrygujesz!!! Prawie jak cyrk Monty Pytona.
        • jaski Re: K______O_________N________I______ ___E_____ 05.07.06, 16:01
          Hasz, w drodze wyjatku, przypomne Ci co gen. Skalski(ten sam Stanislaw Skalski)
          sadzil. Liberator byl maszyna ciezka w pilotazu.Wiec amerykanie taka wajche
          wymyslili- ciezki na leb- ciezki na ogon. Tych ustawien uzywalo sie przy
          ladowaniu i przy starcie-oczywiscie odwrotnych.Jak ustawiles ten taki trymer
          zle, dokladnie bylo tak jak w Gibraltarze, maszyna mimo ciagu jest 'krowa, nie
          nabiea wysokosci i przepada. Trymer w tym B-24 byl Ustawiony- 'do ladowania'.
          Ewidentny bald pilota.Sadzisz, ze Czech chcial samobojstwo popelnic? Oficer
          byl, mogl sobie w leb strzelic.
          • rycho7 wersja teorii spiskowej 05.07.06, 16:33
            jaski napisał:

> Trymer w tym B-24 byl Ustawiony- 'do ladowania'.
            > Ewidentny bald pilota.

W wersji "teori spiskowej" jaka slyszalem, ze o "ustawienie" polozenia
            tego "trymera" zadbano wlasnie w ciagu tych 15 minut nieobecnosci wartownikow.

"Sowiecki wywiad" mial doskonalych "agentow" w fabrykach USA. Wykonawcy
            wiedzieli ktora linke postrzepic aby wygladala na zuzyta po wypadku.
            Przypadkowo z reszta wymieniano ja miesiac wczesniej. Angielscy technicy
            nieopatrznie prowadza skrupulatna dokumentacje czynnosci.

Minister Sikorski uzyskal ostatnio zezwolenie od USA aby uzyc dokumentacji
            Liberatora do rekonstrukcji blach w Muzeum Powstania Warszawskiego. Takie tajne
            bylo i jest to bydle. Hasz mysli, ze mi robi wode z mozgu.

Oczywiscie wizyta Majskiego przed tymi wlasciwymi 15 minutami tez
            byla "przypadkowa". Angole nie mogli jej zapewne "zapobiec".
    • andrzejg Koniec swiata!!! 05.07.06, 09:35
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3462656.html
      Wasza prokuratura nie moze znaleźć świadka potwierdzającego słowa Kurskiego
      ale,ale
      wiadomo, boss uprzedził tok wydarzęń i zapowiedział ,ze dokumenty zostały
      zniszczone, a prawda jest prawdą.Ciekawym co zrobi Jarek po zakończonym śledztwie,
      gdy nie potwierdzą się słowa Kurskiego, czyli mówiąc wprost, gdy okaże się,
      że Kurski kłamał. Schowa go miał pod skrzydłami, tak jak zapowiedział?
      A Ty? Jak wtedy ocenisz Kurskiego?

A.
      • hasz0 _Znów unikasz odpowiedzi! Jesli chodzi o bilboardy 05.07.06, 11:48
        to śledząc moje posty powinieneś pamiętać taki, w którym
        napisałem o tym krytycznie... nawet byłeś łaskaw napisać jakiś pozytywny
        komentarz do mojej wypowiedzi.

Jakos dziwnie stosujesz ucieczke do przodu. Nie odpowiadasz na me dowody
        swoich manipulacji.
        Nie zauważasz też oczywistych manipulacji Rycha7:
        Twoje już pokazałem - nie odniosłeś się do nich...
        Teraz Ci pokażę prymitywne manipulacje R7:
        Nic nie pisze np o moim przytoczonym jednym dowodzie z pozostawieniem
        spadochronu i założeniem kamizelki ratunkowej przez czeskiego pilota
        Pepika Prchala. Oczywiście nie piszę wzorem R7 ile przeczytałem na ten temat
        artkułów, wywiadów, doniesień, książek, zeznań świadków, wypowiedzi polityków
        i historyków, w tym niezyjacego czeskiego oraz dokonanej analizy
        i symulacji lotu przez polskiego historyka. Były tam też niebrane pod uwagę
        przez angielską komisję uznane jako niewiarygodne zeznania innych swiadków itd

R7:
        to Znam Haszu setki jezeli nie tysiace takich kwiatkow jak Gibraltar. Znam je
        miedzy innymi po to aby miec swiadomosc, ze bardziej licza sie dowody
        niz "Prawda".

HASZCZ#####: Rozumiesz ten karkołomny wywód?
        Dowody liczą się bardziej niż prawda?
        Wg mnie do prawdy dochodzi się spójną analizą i weryfikacją dowodów!

R7:
        Dowolna ilosc "prawd" potrafie sam wymyslic lub skorzystac ze
        sciag. Niestety z dowodami bywa znacznie trudniej. No i haszystowsko-
        kaczystowskie zawodzenia o "spisku bo nie ma dowodow" to juz klasyka schizo-
        paranoi. To mnie najbardziej bawi przy lekturze Twoich wypocin. Twoj stosunek
        do prawa i dowodow. Oba niepotrzebne. Wystarczy sila Twojej przeczystej,
        cudownej mysli. Samo dobro.

HASZCZ#######: Widzisz tu ajkikolwiek związek z treścią mego postu
        oprócz gołosłownych personalnych pomówień?
        Rycha stosunek do prawa, nawet stanowionego przez grupy trzymające władzę
        jest ogólnie znany...podobnie jak przyrodzona skłonność do
        wyssanych ze swojej podświadomości pomówień.

Sikorski nie musial podstawiac nogi Churchilowi Katyniem. Stalin mial sie
        wykrwawic dochodzac do Berlina. Odnioslem wrazenie, ze sie wykrwawil. Anglosasi
        osiagneli swoje zalozenia. Oni maja gdzies to, ze przez nastepne 45 lat byles
        zmuszony pluc na portrety. Dla niech liczy sie ich interes. Moga Cie co
        najwyzej podbechtac. Bo to nic nie kosztuje. A jak pieknie potem ksenofobicznie
        podrygujesz!!!

• hasz0 W plucie przez 45lat na portrety też mu uwierzyłeś 05.07.06, 11:58
          i w podstawienie nogi Katyniem na złość sobie?
          A propos Kielc - też nie wierzysz Żarynowi tylko R7?
          • hasz0 Jakież to niezbite dowody Ci podał R7? 05.07.06, 11:59
            • andrzejg Re: Jakież to niezbite dowody Ci podał R7? 05.07.06, 12:06
              przecież rozmawiam z Tobą ,a nie z R7
              Zauważyłem istotną rozbiezność pomiędzy tym co Ty głosisz,
              a co głosi Twój prezydent - i tyle

Wszędzie musisz widzieć spisek?

A.
        • andrzejg a gdzieś mi coskolwiek wykazał 05.07.06, 12:00
          w tym wątku masz moje odpowiedzi na wszystko
          a ja do tej pory nie widzę jakiegokolwiek cytatu z mojej wypowiedzi
          mającego dowodzic mojej manipulacji
          Twoja udowodniłem Ci korzystając ze słów Twojego idola.

Powiem Ci,że mam wygodną sytuację, bo Twoi idole muszą hamować swoje
          zapędy w formułowaniu oskarżeń jeżeli chcą być wiarygodni. Na ich tle
          będziesz wyglądał przeciekawie.

A.
          • hasz0 Mylisz się z tą swą rzekomą wygodą nierozumienia 05.07.06, 12:15
            swoich poprzednich manipulacji pomimo
            pokazania ich wprost łącznie z pełnymi cytatami w moich poprzednich postach

- nastepne manipulacje "kim sa moi idole i co muszą hamować"
            są pustosłowiem.
            Pisałem Ci już dawno, ze popieram polityków w zależności
            od ich zamiarów ale i czynów.

Nie pamietasz już jak kryrtykowałem Lecha Kaczynskiego za przerwanie ekshumacji
            w Jedwabnem gdy wykopaliska przeczyły, głoszonym przed zakończeniem sledztwa,
            zleconym przez żydowskie lobby - tezom?

Gdy Jarosław nie ujawnił kim był Bolek gdy był ministrem ds bezpieczenstwa
            w kancelarii prezyd.?

Każda partia której celem jest dobro narodu polskiego bedzie miała me poparcie.
            Każda, która nie ma lub ten cel porzuci je straci!
            • hasz0 ____________Sam mi przyznajesz, ze nie mama idoli 05.07.06, 12:19
              Zauważyłem istotną rozbiezność pomiędzy tym co Ty głosisz,
              a co głosi Twój prezydent - i tyle

Wszędzie musisz widzieć spisek?

A.

HASZCZ#######: Nie "węszę"? tylko widzę?
              Nie widzę i nie wszędzie! Wiesz co to znaczy "wszędzie"?
              Gdy się zastanowisz spokojnie - sam "zobaczysz" swój błąd logiczny!
              Ja tylko analizuję...i wyciagam wnioski!

• andrzejg Re: Mylisz się z tą swą rzekomą wygodą nierozumie 05.07.06, 12:23
              hasz0 napisał:

>
              > Nie pamietasz już jak kryrtykowałem Lecha Kaczynskiego za przerwanie ekshumacjiw Jedwabnem gdy wykopaliska przeczyły, głoszonym przed zakończeniem >sledztwa, zleconym przez żydowskie lobby - tezom?

Nie pamietam.

>
              > Gdy Jarosław nie ujawnił kim był Bolek gdy był ministrem ds bezpieczenstwa
              > w kancelarii prezyd.?

Nie pamietam.

Ciekawa sprawa, co nie?
              Z krzesełka inaczej sprawa wygląda.Z krzesełka nie da się ględzić i oskarżac
              bez dowodów.
              Własnie o tym pisałem - będziesz ciekawie wyglądał na ich tle
              Ciągle czekam na ujawnienie szafy Lesiaka, teczek z inwigilacji prawicy...
              przecież zapowiadali to....

Czekam na wynik sledztwa w sprawie kłamstw Kurskiego...
              a co z podłozonymi atrapami bomb w Warszawie?

A.
        • rycho7 15 minut 05.07.06, 12:41
          hasz0 napisał:

> Nic nie pisze np o moim przytoczonym jednym dowodzie z pozostawieniem
          > spadochronu i założeniem kamizelki ratunkowej przez czeskiego pilota
          > Pepika Prchala.

Ty Haszu niezmiennie nie pojmujesz, ze ryje ze smiechu z Ciebie. Problemem jest
          jak zwykle Twoj pokraczny tok myslenia. Sprawa Gibraltaru jest od dawna
          rozwiazana. O ile pamietam przez komisje sledcza polskich oficerow z Londynu.
          Odkryla ona, ze samolot w nocy przed startem nie byl chroniony przez 15 minut
          przez angielskich wartownikow. Reszta jest milczeniem. Z powodow bardzo
          prostych. Wykazano kto byl ZLECENIODAWCA morderstwa. Lancuszek zaczyna sie od
          dowodcy (angielskiego), ktory dopuscil do tego aby warty przez 15 minut nie
          bylo. Lancuszek sie konczy na krolu Edwardzie, premierze Churhillu i suwerenie,
          ktory go wybral, czyli "narodzie" brytyjskim. Jakiego Ali Agce wybrali sobie na
          wykonawce to drugorzedna sprawa. Czy byl to wywiad brytyjski, AK, Andersa, USA,
          niemiecki, radziecki czy "lizbonski" to pestka. O Stalinie tez mozna
          powiedziec, ze nie wiedzial, ze podpisuje Katyn. Tak jak Kaczynski
          Jaruzelskiego. Faktow nie zmienia Twe lamance umyslkowe.

Nie zmieni tez nic to, ze stale systematycznie plujesz. Nawet twierdzisz, ze
          dzis nie na portret. Sam sie chwaliles, ze od dziecka zwalczasz komune. Brytole
          to tez czerwoni bo dbaja o swoje interesy. Amen.

> HASZCZ#######: Widzisz tu ajkikolwiek związek z treścią mego postu

Ja Ci odpowiadam na poziomie jadra meritum. Ty jak motylek jadra nawet nie
          podejrzewasz o istnienie.
    • andrzejg Silny prezydent, uczciwe państwo 05.07.06, 13:15
      czyje to hasło Haszu?

A.
    • andrzejg KONIEC 05.07.06, 14:00
      Robię sobie urlop
      Może jeszcze wpadnę do niedzieli, ale nie wiem

Jadę zobaczyć Paryż i południe Francji
      Pewnie przejadę niedaleko Rycha smile)

Cześć

A.
      • owca_czarna Re: KONIEC 05.07.06, 14:13
        andrzejg napisał:

> Robię sobie urlop
        > Może jeszcze wpadnę do niedzieli, ale nie wiem
        >
        > Jadę zobaczyć Paryż i południe Francji
        > Pewnie przejadę niedaleko Rycha smile)
        >
        >
        > Cześć
        >
        >
        > A.

Miłego urlopowania, a przede wszystkim humoru na te słoneczne dni smile

owca_czarna
        • danutki Re: KONIEC 05.07.06, 14:29
          owca_czarna napisała:

> Miłego urlopowania, a przede wszystkim humoru na te słoneczne dni smile
          >
          > owca_czarna
          >
          >

przylaczam sie do zyczen owieczki
      • rycho7 zapraszam 05.07.06, 15:14
        andrzejg napisał:

> Pewnie przejadę niedaleko Rycha smile)

Ostatnio gdy Hasz chcial abym sie zdekonspirowal zapraszalem go do Duszanbe,
        lub gdzies tam. Konsultanci pracuja tam gdzie sa placacy klienci. Ci od nafty
        akurat placa bo maja z czego.

Ostatnio gdy bylem we Francji zaplanowalem sobie wizyte na poludniu.
        Zrezygnowalem gdy sobie w koncu uswiadomilem, ze mam zboczyc o 1000 km a czas
        gonil. Mam tam urocze zaproszenie, takze do fachowego zwiedzania winnic.
        Generalnie wspolczuje bo to juz nie ta pora roku aby grilowac sie na pelnym
        sloncu. Czy ja jestem jakis slonecznik albo kukurydza? W takie pore to glupia
        krowa na pole nie wyjdzie bo nie chce dostac udaru.

Pozdrawiam i zycze milego saczenia wieczorami.
        • hasz0 Też generalnie współczuję... 05.07.06, 15:25
          rycho7 napisał:
          > Generalnie wspolczuje bo to juz nie ta pora roku aby grilowac sie na pelnym
          > sloncu.
          • hasz0 i generalnie dziekuję R7 za przyznanie mi racji/n 05.07.06, 15:27
            • rycho7 juz pare razy Ci przyznawalem racje 05.07.06, 16:14
              Wiem czym jestes i czasami jestem tak nieostrozny, ze powiem to publicznie.

Natomiast na dzis jednak nie wiem co chcesz wcisnac miedzy wierszami.
              • hasz0 1)Nawet w 99%2)Nie czym tylko kim.3) Nic 05.07.06, 18:13
                • hasz0 O czym świadczy taki post? Przeczytaj sobie po 05.07.06, 18:19
                  po ochłonięciu z rycia, anuż coś do Ciebie dotrze;

Ty Haszu niezmiennie nie pojmujesz, ze ryje ze smiechu z Ciebie. Problemem jest
                  jak zwykle Twoj pokraczny tok myslenia. Sprawa Gibraltaru jest od dawna
                  rozwiazana. O ile pamietam przez komisje sledcza polskich oficerow z Londynu.
                  Odkryla ona, ze samolot w nocy przed startem nie byl chroniony przez 15 minut
                  przez angielskich wartownikow. Reszta jest milczeniem. Z powodow bardzo
                  prostych. Wykazano kto byl ZLECENIODAWCA morderstwa. Lancuszek zaczyna sie od
                  dowodcy (angielskiego), ktory dopuscil do tego aby warty przez 15 minut nie
                  bylo. Lancuszek sie konczy na krolu Edwardzie, premierze Churhillu i suwerenie,
                  ktory go wybral, czyli "narodzie" brytyjskim. Jakiego Ali Agce wybrali sobie na
                  wykonawce to drugorzedna sprawa. Czy byl to wywiad brytyjski, AK, Andersa, USA,
                  niemiecki, radziecki czy "lizbonski" to pestka. O Stalinie tez mozna
                  powiedziec, ze nie wiedzial, ze podpisuje Katyn. Tak jak Kaczynski
                  Jaruzelskiego. Faktow nie zmienia Twe lamance umyslkowe.

Nie zmieni tez nic to, ze stale systematycznie plujesz. Nawet twierdzisz, ze
                  dzis nie na portret. Sam sie chwaliles, ze od dziecka zwalczasz komune. Brytole
                  to tez czerwoni bo dbaja o swoje interesy. Amen.

> HASZCZ#######: Widzisz tu ajkikolwiek związek z treścią mego postu

Ja Ci odpowiadam na poziomie jadra meritum. Ty jak motylek jadra nawet nie
                  podejrzewasz o istnienie.
                  • rycho7 Re: O czym świadczy taki post? Przeczytaj sobie p 05.07.06, 19:18
                    hasz0 napisał:

> po ochłonięciu z rycia, anuż coś do Ciebie dotrze;

Haszu, jestes zyjacym autorem, mozesz samodzielnie napisac co masz na mysli. Ja
                    nie musze i nie mam zamiaru sie domyslac. Nie watpie, ze KAZDA wersja moich
                    domyslow bedzie niewlasciwa. Po to nie napisales wprost. Szukasz naiwnego na
                    SWOJA miare? Trudne zadanie. Ale Ty jestes ambitny. Probuj. Moze jednak nie ze
                    mna.

Moge ewentualnie podpowiedziec jedna wersje: post taki swiadczy o bezradnosci
                    Hasza. Pod nim nie musze ryc bo wpada on w dolki, ktore sam kopie.
        • andrzejg Re: zapraszam 07.07.06, 10:11
          rycho7 napisał:

> andrzejg napisał:
          >
          > > Pewnie przejadę niedaleko Rycha smile)
          >
          > Ostatnio gdy Hasz chcial abym sie zdekonspirowal zapraszalem go do Duszanbe,
          > lub gdzies tam. Konsultanci pracuja tam gdzie sa placacy klienci. Ci od nafty
          > akurat placa bo maja z czego.
          >

Ależ nie,nie
          Nie mam zamiaru Cie dekonspirować, chciałem jedynie zaznaczyc ,ze pojadę
          przez Niemcy, a na wszelkie postoje na trasie nie mam czasu...terminarz mam
          napięty, rezerwacje porobione.Robotę kończę w poniedziałek o 11.37, a wyjeżdżam
          o 12 smile))

Dzięki za życzenia.
          Z przyjemnościa wykorzystam ciepłe wieczory, a upalne dni bede spędzał w cieniu
          nad wodą (słodką - jez. Pareloup) czytając coś innego niż forum smile)

A.
    • rycho7 to ne je konec, to je caly - Hasz 06.07.06, 19:10
      Widze Haszu, ze uwazasz, ze godnie zastepuje Cie TWOJ prezio. Stad nie chcesz w
      kanikule robic za calego z Loch Ness.

Nigdy nie przypuszczalem, ze znajde sie w tak godnej kompanii ZDRAJCOW.
      • hasz0 Wyśmiewanie czyjejś choroby, rynsztokowe poczucie 07.07.06, 09:09
        humoru, psychiczne koncentrowanie się na obrażaniu adwersarza, schlebianie i
        niewybredne wtórowanie niemieckim dziennikom brukowym na żenującym poziomie
        osobliwie durnego poczucia humoru wysilonego helmutka... z "finezyjnym,
        wyrafinowanym i wysubliwonym" porównaniem do kartofla czy Rychowatego "ne
        konca" - świadczy nie tylko o braku kreatywnej weny polemicznej nawet na
        poziomie przedszkola ale braku umiarkowania i dorosłej przezorności!

Żarty nie poziomie kompromitują! Podyktowane zaś checią zemsty po przegranej
        polemice na argumenty - wykluczają z grona przyzwoitych.
        Jakże żałosnie się znów kompromitujesz, nie zdajac sobie przy tym z tego
        sprawy, jak jakis zraniony w w swej nadetej dumie i pysze, nie znoszący żadnej
        ironii pętak. W tej stałej chorobliwej gotowowści przyłożenia kościołowi i
        znienawidzonemu PiS-owi i utopienia każdego - komu sie przysni polemizować z
        Tobą - nie wahasz się wspólbrzmieć z helmuckim prostackim obsrywaniem Polski.

Wtórujesz działaniom poskomunistów z agenturalną przszłościa takich jak
        sygnatariusze upublicznego listu otwartego Rossatiego, Cimoszewskiego,
        Olechowskiego i innych IIIRP, którzy zachowali się jak targowiczanie lejąc
        wodę na młyn mielący antypolskie rezolucje.

Zachod próbuje leczyć swoje kompleksy kosztem Polski, podobnie jak Ty swoje
        kompleksy - poniżajacym przecież tylko Ciebie - prymitywnym szkalowaniem.

rycho7 napisał:
        > Nigdy nie przypuszczalem, ze znajde sie w tak godnej kompanii ZDRAJCOW.

Rasistowskie, ksenofobiczne, antysemickie państwa Zachodu, które nie potrafią
        zapobiec u siebie zabójstwom, linczom, dewiacjom, zboczeniom i poniżajacym
        zachowaniom, kształtowanym przez "elity dziennikarskie" jak w przypadku choroby
        naszego prezydenta - będą pouczały Polskę przy Twoim durnym aplauzie.

- Jakoś tak dziwnie Twój kanclerz Gerhard Schröder, gdy agencja DDP kpiła, że
        farbuje włosy pozwał je przed sąd, zatrudnił adwokata w sprawie prasowych
        spekulacji o jego osobistej ochroniarce która strzegła go tak we dnie, jak i w
        nocy.
        Podobnie było z doniesieniami o romansie szefa rządu z pewną dziennikarką…
        Ostentacyjnie odwołał swój urlop we Włoszech gdy Stefani stwierdził, że
        niemieccy turyści upijają się do nieprzytomności i hałasują, co jest znaną
        prawdą. Obecny szef SPD i premier Nadrenii Palatynatu, gruby Kurt Beck zmusił w
        miniony piątek za pośrednictwem sądu redakcję satyrycznego „Titanica” do
        wycofania nakładu i usunięcia z internetu jego podobizny z podpisem:
        „Problem z oszalałym niedźwiedziem – do odstrzału!”

Prezydent Kaczyński i Polacy wg niemieckiej prasy nie mają poczucia humoru, bo
        nie chcą się śmiać z obelżywych tekstów ani z reklam, w których występują w
        roli złodziei . Najważniejsze, że śmieje się niektórzy prymitywni Niemcy i
        Rychu7 bezkrytycznie małpujacy "poprawnie myślących" - zapomniał wół
        jak takie zachowanie się nazywało w Polsce!

Niemcy i Francja nie kpią z choroby prezydenta! Robią to tylko nasze
        sfrustrowane elyty i dziennikarze, z pomoca zaprzyjaźnionych mediów zachodnich
        cynicznie wystawiając Polskę na pośmiewisko Europy w Parlamencie Ruropejskim
        doprowadzając z socjaldemokracja europejska na usługach Putina i w interesie
        Moskwy(przykład Schredera) do wymiernych strat.
        • naiwniak7 Szukałeś ambitnego bezradnego naiwniaka?To pradox. 07.07.06, 09:37
          Po to nie napisales wprost. Szukasz naiwnego na SWOJA miare?

Trudne zadanie. Ale Ty jestes ambitny. Probuj. Moze jednak nie ze
          mna.

Moge ewentualnie podpowiedziec jedna wersje: post taki swiadczy o bezradnosci
          Hasza. Pod nim nie musze ryc bo wpada on w dolki, ktore sam kopie.
          • rycho7 Re: Szukałeś ambitnego bezradnego naiwniaka?To pr 07.07.06, 10:22
            naiwniak7 napisał:

> Re: Szukałeś ambitnego bezradnego naiwniaka?To pradox

rycho7 napisal:

> > Po to nie napisales wprost.

Podsune Ci szokujace rozwiazanie - napisz wpost, jasno.
        • rycho7 Wyśmiewanie wstydliwej choroby Hasza 07.07.06, 10:19
          hasz0 napisał:

> humoru, psychiczne koncentrowanie się na obrażaniu adwersarza

Oniemialy, az przeczytalem swoje poprzednie posty. Okazalo sie jak zwykle, ze
          Hasz mnie pomawia o "Wyśmiewanie czyjejś choroby". Wiesz Haszu, ja nie
          przypuszczalem dotychczas, ze Ty masz zolte papiery i ja sie wysmiewam z Twojej
          choroby. To rzeczywiscie zmienia optyke i bardzo Cie przepraszam, ze wysmiewam
          sie z Twojej lekarsko potwierdzonej dolegliwosci. Wybacz ale Twoj terapeuta
          jest tak dyskretny, ze Cie nie zdradzil.

Wysmiewalem sie w swym zyciu z pewnych chorob nie raz. Fakt, ze robilem to
          polgebkiem aby pacjentom nie pogorszyc stanu. Teraz z bojownika z ukladem nie
          wysmiewalem sie, ze dal sie pokonac przez uklad trawienny. Nie kryje, ze
          wczesniej wlasnie ze sraczek sie najczesciej wysmiewalem. Nawet nie zauwazylem
          aby lekarze zabraniali takim delikwentom konwersowac w jezykach obcych. Totez
          Haszu Twoje napuszanie sie bawi mnie jeszcze bardziej. Sam nie zawracam Wisly
          kijem jak mam sraczke. Podchodze do tego z humorem. Moze rubasznym i szwabskim.
          Jakos mnie Twoja finezja "kultury" do takich stanow nie przekonuje.

> Rychowatego "ne konca"

Wlasnie, ze dokladnie konec, tak jak Ty napisales w tytule watku. Sam sie
          reklamujesz. Nawet piszesz, ze to panie wokol Ciebie uwielbiaja.

> Podyktowane zaś checią zemsty po przegranej
          > polemice na argumenty - wykluczają z grona przyzwoitych.

Ja jestem przez Ciebie bardzo dawno "wykluczony" za niewlasciwe poglady.
          Poniewaz poglady obowiazkowo musza byc zgodne z Twoimi. Jeszcze nigdy mi sie
          nie zdazylo abys Ty jakakolwiek dyskusje merytorycznie prowadzil do konca gdy
          tylko pokazuje sie CZYM jestes. Bo chyba nie bedziesz przekonywal, ze minister
          ZERO jest kims?

> nie wahasz się wspólbrzmieć z helmuckim prostackim obsrywaniem Polski.

Trafiony zatopiony. Niemcy sa wielcy bo maja od wczesnego sredniowiecza
          tradycje nieskrepowanej krytyki. Prostackiej, plebejskiej. Dziala zawor
          bezpieczenstwa ale cala para nie idzie w gwizdek.

Ponadto wiekszosc naszych polemik na poczatku dotyczyla wlasnie wyczucia.
          Umiejetnosci znalezienia sie w wielokulturowej rzeczywistosci. Bo Europa nie ma
          zamiaru narzucac jednego wzorca. Takze wzorca ewangelizacji a la Hasz. Teraz
          mleko sie wylalo. Winien jestem ja, bo ktos musi byc winny, a wiadomo, ze Ty
          jestes wiecznie dziewica. Dzieki temu panie puszczajac sie z Toba nie ku..a
          sie.

> Zachod próbuje leczyć swoje kompleksy kosztem Polski

Ale megalomania. Ze Zachod ma kompleksy i ze Polska jest im do tego przydatna.

> będą pouczały Polskę przy Twoim durnym aplauzie.

Wspolnie turlamy sie ze smiechu.

> pozwał je przed sąd

Kazdy duren ma prawo prywatnie zwrocic sie do sadu. Ty oczywiscie nie widzisz
          roznicy ze "sledztwem" ministra ZERO. Ja nie bronie aby "kaczus" zwrocil sie do
          niemieckiego sadu. Bo profesur praw chyba slyszal o jurysdycznej suwerennosci.
          Ty nie watpie nie slyszales.

> Ostentacyjnie odwołał swój urlop

To byl jego prywatny urlop a nie wydarzenie dyplomatyczne. Ciagle ten pisuarowy
          zamet w glowkach.

> za pośrednictwem sądu

A nie za posrednictwem ZERA w stojce na dwoch lapkach. Ty co zdanie to
          pokazujesz, ze nie rozumiesz podstaw i nie chcesz zrozumiec. Swiat ma sie
          dostosowac do Twoich fanaberii. Chlopcyk ma 4 latka i czeka na calus w brzuszek
          od nastepcy Soso na ziemi.

> Rychu7 bezkrytycznie małpujacy

Akurat z niemieckich tekstow rzadko sie smieje. Natomiast wspaniala zabawe mam
          obserwujac haszystow podrygujacych przy tych tekstach. Problem polega na
          tlumaczeniach nieprzetlumaczanego. Durniami sa Niemcy gdy to robia przykladowo
          jako "nie dla idiotow". A Polacy stroszacy pawie piora to klasyka.

> zapomniał wół jak takie zachowanie się nazywało w Polsce!

Tanczenie pod krakowiaczka. Taniec chocholi.

> do wymiernych strat.

Kazdy dba o SWOJE interesy. Straty moralne haszystow malo kogo obchodza. A
          muchy w nosie kaczek to obecna racja stanu polaczkolandii. Nie przewidzales
          tego zakonczenia? Strzelba wisiala nad kominkiem juz w pierwszym akcie.
          Niekulturalnie pokazywalem Ci ja palcem. Ze slow docieraja do Ciebie jedynie:
          on, en ... (chodzilo w pisowni o "a" i "e" z petelkami).
          • hasz0 Oniemiałeś to fakt ale nie przeczytałaś tego--> 07.07.06, 12:09
            ???
            zarzucasz mi pisanie z koniecznością domyślania się
            a piszesz tak by sie źle domyslił?
            Czyzby Ci nie chodziło o zerwanie szczytu Polska Niemcy Francja?
            I nie o list 9-ciu ("kompanii ZDRAJCOW")?
            Jesli tak to cofam wszystko co napisałem z powrotem....
            chociaż nastepny Twój post zdaje się potwierdzać moje domysły!

Rycho7 npisał:
            Widze Haszu, ze uwazasz, ze godnie zastepuje Cie TWOJ prezio. Stad nie chcesz w
            kanikule robic za calego z Loch Ness.

Nigdy nie przypuszczalem, ze znajde sie w tak godnej kompanii ZDRAJCOW.
            • hasz0 wejdź z upału do cienia i nie graj cieniasa 07.07.06, 12:11
            • rycho7 Re: Oniemiałeś to fakt ale nie przeczytałaś tego- 07.07.06, 13:53
              hasz0 napisał:

> Czyzby Ci nie chodziło o zerwanie szczytu Polska Niemcy Francja?

hasz0 napisał:

> Wyśmiewanie czyjejś choroby, rynsztokowe poczucie humoru

rycho7 napisał:

> Widze Haszu, ze uwazasz, ze godnie zastepuje Cie TWOJ prezio.

Zestawilem Ci MOJA i Twoje do niej wypowiedzi. Moze umozliwi Ci to
              skoncentrowanie sie. To sztuka trudna, dla niektorych nieosiagalna. O sobie
              moge napisac tekstem jawnym, ze godnie sie zastepujecie w rozbawianiu mnie.
              Macie do tego talent. Nie pisalem, bo nie myslalem nic o chorobie, o szczycie
              ani o szczytowaniu. Poczucie humoru owszem i mam, szczegolnie gdy obiekt sam
              zalcza sie wraz z kompania do rynsztoka.

> Jesli tak to cofam wszystko co napisałem z powrotem....

Prosze bardzo, bedzie zabawniej.

> chociaż nastepny Twój post zdaje się potwierdzać moje domysły!

Proponuje Ci dopytac sie znajomych Czechow o kawal o panie Havranku: "to je
              konec? ne to je caly." Szczegolnie w kontekscie jawnego stwierdzenia, ze to
              jest caly Hasz. Dla haszystow specjalnej troski jak sie domagasz to moge
              napisac: "caly Hasz to je konec". Dokladnie tak jak napisales w tytule watku i
              ja czytam otwierajac forum "konec - hasz". Doprawdy trudno jest tlumaczyc co
              jest zabawnego w tym co wszyscy maja jak na dloni. Poczucie humoru to masz Ty
              gdy cos takiego piszesz. Ja jedynie czytam. Chyba napisales abym czytal?
              • hasz0 Wic rozpropagowałem na F.Na prostackie skojarzenia 07.07.06, 14:26
                nic nie poradzę. Próbujesz się wyprzec swej gafy
                taką "śmieszną" inwektywą?

Dowcip jest dowcipny we własciwym kontekście.
                Zaś taki robiony na siłę z chamskich pobudek tylko kompromituje.

I na nic Twe zaklinanie gdy kontekst z rynsztokiem jednoznaczny ale z autorem
                inwektywy:
                R7:
                "Poczucie humoru owszem i mam, szczegolnie gdy obiekt sam
                > zalcza sie wraz z kompania do rynsztoka."
                • rycho7 masc na prostackie skojarzenia 07.07.06, 14:56
                  hasz0 napisał:

> I na nic Twe zaklinanie gdy kontekst z rynsztokiem jednoznaczny ale z autorem
                  > inwektywy

Haszu, o rynsztoku napisales Ty. Ja jedynie rze z Twojej tfurczosci.

Czy rynsztok to sprawa powazna, Slon a sprawa rynsztokowa?
    • pozarski Re: K______O_________N________I______ ___E_______ 07.07.06, 12:45
      Ciekaw jestem jak dlugo ten KONIEC bedzie trwal.
      • szach0 K______O_________N________I______ ___E______C 07.07.06, 13:33
        cusik mi sie zdaje ze to już 2 lata...
        od kiedy psotliwy Rysiaczek postanowił sobie "skopać" mnie "po kostkach"
        bo zachciało mi się obronić Polaka-katolika!

I no stara się bidula jak może...
        U mnie, podobnie jak u Niego, jest to juz niestety nałóg.
        Nie wiem sam czym się to skończy...bo zaczynam byc jakis dziwny...
        odczuwam ksenofobię, nietolerancję, zwierzęcą nienawiść i wrogość do obcych,
        niechęć do innych narodów i ras, jednym słowem stałem się dziwnym obywatelem
        dziwnego ale... drogiego państwa.

Gdy czytam nawet nalepsze europejskie dowcipy
        wpadam od razu we wściekłość i tracę humor. Przywraca mi go jedynie kolejny
        post R7.

• rycho7 poszla Karolinka do Gogolina 07.07.06, 14:05
          szach0 napisał:

> cusik mi sie zdaje ze to już 2 lata...

Najlepiej sie usmialem, gdy sie dowiedzalem, ze nacz-redachtorka z Tageszeitung
          jest z Opola. Pisuarki nie wiedzialy z kim zadzeraja? Ale bedzie radocha. 2-7
          milionow pyskow to plotkowania. D.pe obrobia arcy-fachowo. Miedzynarodowo bo
          akurat psubractwo sie rozpelza po kontynentach.

> odczuwam ksenofobię, nietolerancję, zwierzęcą nienawiść i wrogość do obcych,

Przy odwyku najwazniejsze jest dojscie do samoswiadomosci.

> Gdy czytam nawet nalepsze europejskie dowcipy
          > wpadam od razu we wściekłość i tracę humor.

Najlepszy jaki znam jest nastepujacy: "Polakom wyplaca emerytury".

> Przywraca mi go jedynie kolejny post R7.

Ja, a nie odcinek Twojej emerytury. Prawda nawet skwapliwie skrywana w koncu
          wyjdzie na jaw.

A jezeli chodzi o cyfry to ja obstawiam 3.
      • rycho7 Re: K______O_________N________I______ ___E______ 07.07.06, 13:55
        pozarski napisał:

> Ciekaw jestem jak dlugo ten KONIEC bedzie trwal.

To jest prowizorka, podobnie jak nasz Wszechswiat.
        • pozarski Re: K______O_________N________I______ ___E_____ 07.07.06, 14:07
          W kazdym razie sie nie kurczy.
          • rycho7 Re: K______O_________N________I______ ___E____ 07.07.06, 14:49
            pozarski napisał:

> W kazdym razie sie nie kurczy.

U pana Hawranka w zimnej wodzie? Pierwsze slysze.
        • hasz0 K______O_________N________I______ ___E________C 07.07.06, 14:13
          To by się zgadzało. Strzeż mnie od swoich bo z wrogami sobie poradzę...

Oczywistą gafą była reakcja dworaków prezydenta na
          artykuł. Pogoniłbym takich z dwora.

Ale chór targowiczan to już nie gafa!
          Wyśmiewanie emerytur idealnie u Ciebie koreluje z wyśmiewaniem choroby.
          Cóż Ci na to poradzę...?

• hasz0 K______O_________N________I______ ___E_______C 07.07.06, 14:17
            końców Rychu - gratuluję Ci srebrników!
            • rycho7 przymus rytualnego myslenia 07.07.06, 15:03
              hasz0 napisał:

> końców Rychu - gratuluję Ci srebrników!

Jezus mogl liczyc jedynie na Judasza. Tylko on jeden wykonal to o co prosil go
              mistrz przy Ostatniej Wieczerzy. Ty nawet prostego tekstu nie potrafisz
              zrozumiec. Fakt, ze z ksiegi, ktorej nie wolno bylo samodzielnie czytac.
              Zasilek pogrzebowy wyplacili z giertychowego? Czy tez pieniadze mieli z
              dodrukow? A w ogole co za pomysl straszyc zdrajce srebrnikami? Czy Ty kojarzysz
              swoje pomysly miedzy soba czy masz je zatomizowane w glowence?
          • rycho7 caly K______O_________N________E______ __C 07.07.06, 14:52
            hasz0 napisał:

> Wyśmiewanie emerytur idealnie u Ciebie koreluje z wyśmiewaniem choroby.

Na emerytury pracuje sie przez cale zycie. Na choroby takze. Coz innego
            pozostaje jak pusty smiech? Jak Ciebie do rozumu nie namowie to z kim mam
            szanse?
            • hasz0 Tu uże cały! 07.07.06, 15:01
              Po kolei.
              Koguś broniłeś i koguś wysmiewasz.
              Wysokość emerytury Humera znasz?
              A historię chorób jego ofiar?
              O takim "rozumie" piszesz?

• rycho7 Re: Tu uże cały! 07.07.06, 15:12
                hasz0 napisał:

> Wysokość emerytury Humera znasz?

Wypracowal sobie awansujac na wysokie stanowiska. Czy taka jest ogolna idea
                tego systemu? ZERO tez sie bardzo stara, kazdy widzi. Efekt i tak wyniknie ze
                skladek hydraulikow, u nas darmowych ukrainskich.

Haszysci jak zwykle maja problemy w odroznieniu systemu emerytalnego od
                indywidualnej odpowiedzialnosci karnej. Ja nie bronie Twojej waadzy sadzic
                Humera. Byle skutecznie bez odszkodowan za urojenia z moich podatkow.

> A historię chorób jego ofiar?

Place na leczenie tych chorob w niemieckiej kasie chorych. Masz do mnie
                pretensje o te srebrniki?

> O takim "rozumie" piszesz?

Dokladnie. Pawi ogon zamiast ksiegowego "winien-ma".
              • danutki Re: Tu uże cały! 07.07.06, 15:29
                hasz0 napisał:

> Po kolei.
                > Koguś broniłeś i koguś wysmiewasz.
                > Wysokość emerytury Humera znasz?
                > A historię chorób jego ofiar?
                > O takim "rozumie" piszesz?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=44830362&a=44850060

ja nie jestem ofiara Humera
                lista chorob....najbardziej jest z ta lista zaznajomiona aptekarka s sasiedztwa
                co ma do tego Humer?
                moze nawet urodzilam sie juz po jego wyjezdzie z Polski?
                • rycho7 pogrobowiec? 07.07.06, 18:12
                  danutki napisała:

> moze nawet urodzilam sie juz po jego wyjezdzie z Polski?

W duecie to nawet jeszcze pocieszniej piszecie.
                  • hasz0 A w którym Ty jesteś duecie? 10.07.06, 08:02
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=44663248&a=44943749
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=44663248&a=44948364
                    • rycho7 to przestalo byc smieszne 10.07.06, 09:40
                      hasz0 napisał:

> [podajac linki do samego siebie w tym watku]

Wyglada na to, ze znajdujesz sie Haszu w ciezkim stanie. Nie podejmuje sie
                      zrozumiec tego co piszesz i o co Ci chodzi. W kategoriach haszystowskiej walki
                      z ukladem trawiennym stan ten okreslilbym jako krwawa dezynterie lub wrecz
                      chorobe legionistow. Jedyne co moge zrobic to pozostawic Ci czas na
                      rehabilitacje. Zycze szybkiego powrotu do formy.
                      • hasz0 Re: to przestalo byc smieszne 10.07.06, 10:57
                        Bardzo Ci dziękuję za obiecankę.
                        • rycho7 Re: to przestalo byc smieszne 10.07.06, 11:07
                          hasz0 napisał:

> Bardzo Ci dziękuję za obiecankę.

W odpowiedzi na to co anpisal rycho7:

> > Zycze szybkiego powrotu do formy.

Ja sobie obiecalem, ze Ty Haszu KIEDYKOLWIEK powrocisz do formy. Czyzbys juz z
                          gory wiedzial, ze to niemozliwe? Parkinson z Alzheimerem popedzany demencja po
                          zatorze? Wiara w postep medycyny czyni cuda. W portfelach lekarzy.
                          • hasz0 Re: to przestalo byc smieszne 10.07.06, 11:19
                            Z kim jest naprawdę źle? Jesli nie kojarzysz treści linków ze swoim zarzutem o
                            korelacji Jesli nie rozróżniasz WŁASNYCH OBIETNIC od WŁASNYCH ZYCZEŃ?
                            Czyzbys nie napisał:

"Jedyne co moge zrobic to pozostawic Ci czas na
                            rehabilitacje. Zycze szybkiego powrotu do formy."

> Ja sobie obiecalem, ze Ty Haszu KIEDYKOLWIEK powrocisz do formy. Czyzbys juz
                            z > gory wiedzial, ze to niemozliwe? Parkinson z Alzheimerem popedzany demencja
                            po> zatorze? Wiara w postep medycyny czyni cuda. W portfelach lekarzy.

Wyśmiewanie chorych lub przypisywanie chorób zdrowemu
                            choć starszemu polemiście nawet w ironicznej formie jest wg Ciebie
                            przejawem wyższej kultury od "zerowej" jaką byłeś w swojej łaskawości
                            mi przypisać w dzisiejszym poście?
                            W odróżnieniu od Ciebie podaję dowód.
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=44961704&a=44968751
                            • rycho7 licznik defekacji 10.07.06, 13:40
                              hasz0 napisał:

> Jesli nie kojarzysz treści linków ze swoim zarzutem o korelacji

1. Nie kojarze "zarzutu korelacji.
                              2. Pojecie "zarzut korelacji" jest calkowita aberacja absurdu. Autorstwo czuc
                              na 1000 km.

> Wyśmiewanie chorych

Ja wysmiewam raczej Twoje przekonanie o Twoim zdrowiu. Uczciwi (dla swoich
                              portfeli) lekarze twierdza, ze nie ma ludzi zdrowych sa jedynie niedostatecznie
                              zdiagnozowani. Wysmiewanie jest terapia podwyzszajaca szanse na zdrowie. Ja Ci
                              nie bronie tej terapii. Nawet do walki z ukladem.

> przypisywanie chorób zdrowemu

Ja Ci zadalem pytanie. Retoryczne w tym sensie, ze w ogole nie oczekiwalem
                              odpowiedzi. To, ze Ty wiesz z gory i znacznie lepiej ode mnie jest wedlug mnie
                              pewnikiem. To, czy Ty jestes chory czy zdrowy nie jest moim interesem. Ja
                              jedynie stwierdzilem, ze na podstawie Twoich objawow uwazam dyskusje z Toba za
                              wlamywanie sie do oddzialu zamknietego w klinice zakazno-psychiatrycznej. Nie
                              obchodzi mnie na dodatek, czy jestes tam pacjentem czy personelem w
                              kombinezonie 4 klasy biozagrozenia.

> jest wg Ciebie przejawem wyższej kultury od "zerowej"

Ja uzylem wyraznie sformulowania "" "najkulturalniejsze" zero"". Tobie
                              niezmiennie w sposob charakterystyczny sie miesza. Jestes
                              wiec "najkulturalniejszym" mieszalnikiem pustego w proznym.

> W odróżnieniu od Ciebie podaję dowód.

Dziekuje za wyreczenie mnie w podawaniu linku. Niestety nie jestem w stanie
                              zastapic Cie w jego zrozumieniu.
                              • rycho7 dalsze podnoszenie na wyzszy poziom 10.07.06, 14:10
                                > hasz0 napisał:
                                >
                                > > Jesli nie

Ze znaczna satysfakcja obserwuje Haszu Twoje doskonalenie sie w
                                konkurencji "byl spisek, bo nie ma dowodow". Twoje krazenie wokol tego co do
                                Ciebie pisza jest przecudnej urody tancem chocholim. Czytajac to co Ty sadzisz
                                o tym co ja niby napisalem, nerwowo spogladam na drzwi czy juz lomocza aby mnie
                                aresztowac. No bo chiba powinni mnie takiego bandyte przynajmniej aresztowac,
                                jezeli juz nie zabic przy probie ucieczki.
                                • hasz0 już 2 lata śnią Ci się stosy i pukanie o 5 rano? 10.07.06, 14:29
                                  • hasz0 ___nie jestes osamotniony w argumentacji "zerowej" 10.07.06, 14:31
                                    • co jest oburzajace u Zydow
                                    marcus_crassus 10.07.06, 14:18 + odpowiedz

otoz ostatnie dzialania ze strony spolecznosci zydowskiej i izraela mozna
                                    nazwac przykladowa chucpa. przykladowa bo jak
                                    malowana.

zacznijmy - edelman - w Polsce odradza sie nacjonalizm (...) i faszyzm

uwaga - zarzut nacjonalizmu jest co najmniej dziwny. Izrael jest panstwem gdzie
                                    oficjalnie prawnie ustanowiono ze Uwaga (...) -
                                    IZRAEL JEST PANSTWEM ZYDOWSKIM

de facto to samo co ten chlystek powiedzial Rabinowi Zydzi zaimplementowali do
                                    ustawodawstwa

ale jakbysmy my wprowadzili zasade "Polska jest panstwem Polakow/ polskim)
                                    zostalibysmy faszystami.

www.haaretz.com/hasen/spages/736303.html
                                    Tali Samesh, a senior official in the Foreign Ministry in Jerusalem.

"The Polish education minister is the president of a Polish party... that is an
                                    anti-Semitic party by definition, therefore we
                                    are not interested in having contacts with him," Samesh said. "We are not
                                    initiating anything with that minister."

oficjel z Izraelskiego MSZ stwierdza ze w Polsce dzialaja partie antysemickie z
                                    definicji. Czyli nie trzeba szukac dowodow.
                                    Antysemityzm jest tam sam przez sie. Niedlugo dowiemy sie ze jestesmy
                                    antysemitami z definicji

The League, known by its initials in Polish, LPR, is a small ultra-Catholic and
                                    nationalist party that joined the governing
                                    coalition in early May, sparking street protests in Warsaw and other cities.

mowia to ludzie gdzie religia jest oficjalnie zaimplementowana w prawie w
                                    kwestiach chocby rodzinnych. troche glupio majac
                                    zaimplementowane zasady judaizmu w prawie zarzucac swieckiemu panstwu jakies
                                    religijne odchyly.

nie mowiac juz ze w izraelu dzialaja partie ktore u nas moznaby porownac tylko
                                    z jakas partia duchownych (czyli u nas nie do
                                    pomyslenia)

aha. i jeszcze jedno. ostatnio w Izraelu obrzucono kamieniami grupe ortodoksow
                                    chrzescijanskich. aby od razu zauwazyc media typu
                                    "nasz dziennik" oczywiscie w tej kwestii klamaly a raczej manipulowaly.

bowiem podano ze chrzescijanie zostali pobici (nie zostali, byli za
                                    ogrodzeniem) oraz nie poinformowano ze chrzescijanami byli
                                    ZYDZI z zydowskiej organizacji "jews for jesus" a takze zle przetlumaczono
                                    napisy z koszulek.

to sa manipulacje Naszego Dziennika - ale abstragujac od nich wyobrazmy sobie
                                    co by bylo gdyby grupa ludzi z "rodzin radia
                                    maryja" obrzucila kamieniami wycieczke do oswiecimia

bylby "aj waj" na caly swiat.

tymczasem Izrael sie usprawiedliwial ze to "ortodoksi" ktorzy ledwie toleruja
                                    innych Zydow.

tylko ze wg tego stwierdzenia Izrael ma prawo do swoich rydzykow. I to
                                    calkowicie normalne.

natomiast u innych -to juz pogrom i antysemityzm

mowiac szczerz zachowanie ze strony osob zwiazanych ze spolecznoscia Zydowska
                                    takich jak Edelman oraz zachowanie izraelskich
                                    oficjeli jest po prostu oburzajace i obrzydliwe.

o ile uwazalem ze milczenie tej spolecznosci przy paru niesmialych glosach w
                                    zwiazku z klamliwa rezolucja to po prostu kwestia
                                    braku spojnej polityki.

Tak teraz uwazam ze to po prostu hipokryzja i zwykle swinstwo.

dalsze postepowanie w ten sposob nie powinno prowadzic do wzrostu jakiegos
                                    antysemityzmu.

ale w przypadku kontynuacji takich zachowan nalezy wprowadzac calkowicie
                                    legalne i stosowane na zachodzie srodki - np Szwedzi
                                    nie chca prowadzic manewerow wojskowych jesli uczestnicza tam zolnierze IDF,
                                    norwegowie oficjalnie wprowadzaja na teranach
                                    jednostek samorzodowych bojkot towarow izraelskich.

zadnego antysemityzmu. legalne srodki polityczne.

+ jak najbardziej ograniczyc wszelkie kontakty na plaszczyznie wojskowej lub
                                    kazdej innej ktora nie jest w rekach calkowicie
                                    prywatnych (a wiec z zaangazowniem panstwa)

jak ktos nie chce nas jako przyjaciol - powinnismy byc dla niego mili i nie
                                    starac sie zbytnio. Niech sobie poszukaja kumpli u
                                    sasiadow...
                                    • rycho7 Re: ___nie jestes osamotniony w argumentacji "zer 10.07.06, 15:07
                                      hasz0 napisał:

> • co jest oburzajace u Zydow

Przedstawiasz Haszu wstrzasajace dowody. Na objawy jakie masz. Wlasnie to dzis
                                      opisuje. Ciekawe czy zauwazyles o co chodzi?
                                  • rycho7 3 lata 10.07.06, 15:04
                                    Hasz napisal:

> już 2 lata śnią Ci się stosy i pukanie o 5 rano

Juz pisujemy ze soba 3 lata. Moze nie cale. Nawyrazniej miales taki cel.
                                    • szach0 może byś wpadł do mnie na kielicha w rocznicę? 10.07.06, 15:06
                                      • hasz0 mam też wino z głogu swojej roboty/n 10.07.06, 15:08
                                      • rycho7 Re: może byś wpadł do mnie na kielicha w rocznicę 10.07.06, 15:11
                                        Juz Ci pisalem na ten temat. Nie. Nie na takim etapie braku porozumienia. Na
                                        smutno wole pic do lustra.

W ogole to lepiej sie spotkac przykladowo w listopadzie w Louce kola Znojma. Na
                                        probach wina. Jest do sprobowania 38 gatunkow.
                                        • rycho7 Jak zwykle 10.07.06, 15:40
                                          Jak zwykle Haszu mam spozniony zaplon z grzecznosciami. Serdecznie Ci dziekuje
                                          ze pomyslales o zaproszeniu i byles tak mily, ze je napisales. Ja typowo
                                          obcesowo zajmuje sie od razu meritum zamiast lansadow.
    • andrzejg KONIEC KAZIKA? 07.07.06, 19:59
      Jak wrócę w sierpniu , to ma tu być porządek Haszu

A.
      • rycho7 haszystowski? 07.07.06, 21:35
        andrzejg napisał:

> ma tu być porządek Haszu

Granat wybuchl w rabarbarze?
        • andrzejg Nowak powiedział 07.07.06, 21:37
          rycho7 napisał:

> andrzejg napisał:
          >
          > > ma tu być porządek Haszu
          >
          > Granat wybuchl w rabarbarze?

taki jeden z PO

Teraz sprawa jest jasna
          mamy rząd socjalistyczny z nacjonalistami w środku
          i pedzioł prawdę - narodowy-socjalizm górą

A.
          • hasz0 taki jeden z PO: PiS nie chciał koalicji z PO 07.07.06, 23:20
            chciał z Lepperem.

No i Lepper górą.
            Taki porządek jaka prawda Andrzeju.

Marcinkiewicz (wystawiony na premiera dla przyszłej planowanej przez
            Kaczyńskiego koalicji POPiSu na zachetę - nie zaprzeczysz? )
            zagrał na nosie Jarasławowi min finansów "nie znam faceta wcale - :Jar. Kacz.)
            Jutro rozgrywa Lepper. Koalicji może nie byc...
            • jaceq Re: taki jeden z PO: PiS nie chciał koalicji z PO 08.07.06, 00:21
              • Gnida Wermaht Pdes-rał Kazikowi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Przeczytaj komentowany artykuł »
              janusz-karpinski 07.07.06, 22:34 + odpowiedz

"Jadowity, perfidny Wermaht
              puścił intrygę do łżemediów, że

Kazik rozmawiał z nim o swoich
              problemach osobistych w PIS-ie !!"
            • andrzejg Re: taki jeden z PO: PiS nie chciał koalicji z PO 08.07.06, 05:48
              hasz0 napisał:

> chciał z Lepperem.
              >
              > No i Lepper górą.
              > Taki porządek jaka prawda Andrzeju.
              >
              > Marcinkiewicz (wystawiony na premiera dla przyszłej planowanej przez
              > Kaczyńskiego koalicji POPiSu na zachetę - nie zaprzeczysz? )
              > zagrał na nosie Jarasławowi min finansów "nie znam faceta wcale - :Jar. Kacz.)
              > Jutro rozgrywa Lepper. Koalicji może nie byc...

Jak to dobrze się z Toba zgodzić.
              Ze spokojem ducha pojade odpocząć.

A.
            • rycho7 praworzadnosc u pisuarow 08.07.06, 07:01
              hasz0 napisał:

> zagrał na nosie Jarasławowi min finansów "nie znam faceta wcale - :Jar. Kacz.)

Szczery jestes do bolu. Mnie jednak martwi, ze sady tez w koncu beda musialy
              byc rownie dyspozycyjne wobec kierujacego z tylnego siedzenia. Doprawdy po to
              skakales przez plot aby wrocil PRL? Partia kieruje, rzad rzadzi. Narod z
              Partia, Partia z narodem. Blizniako-slonce Karpat.

Gdzie ta "moralnosc" w Twojej rewolucji? W butonierce u Soso czy na dnie jego
              butelki?
              • hasz0 Re: praworzadnosc u pisuarow 08.07.06, 11:40
                Tak jak Safjan wobec swoich?

• jaceq Re: praworzadnosc u pisuarow 08.07.06, 11:44
                  hasz0 napisał:
                  > Tak jak Safjan wobec swoich?

Wiesz co Haszu? Jak sobie pomyślę, że mam wybór "swoich" prof. Safjana i
                  "swoich" Dżakuziego Waserwanny, to jednak wolę być "swoim" tego pierwszego.
                  • hasz0 nie mam zamiaru się pobić o Safjana/n 08.07.06, 11:53
                    • andrzejg nie o to chodzi 08.07.06, 12:12
                      sęk w tym,ze stawiacie ludzi pod murem i przed wyborem
                      albo jesteś z PiSem (tymi prawdziwymi genetyczntmi patriotami)
                      albo kumasz się ze zdrajcami...

wybacz, ale nie mam wybory
                      Nie cierpie oszołomów

A.
                      • hasz0 AG:"Nie cierpie oszołomów" 08.07.06, 15:58
                        HASZCZ: za R7 -> "przymus rytualnego myslenia"?

andrzejg napisał:

> sęk w tym,ze stawiacie ludzi pod murem i przed wyborem
                        > albo jesteś z PiSem (tymi prawdziwymi genetyczntmi patriotami)
                        > albo kumasz się ze zdrajcami...
                        > wybacz, ale nie mam wybory

> Nie cierpie oszołomów
                        >
                        > A.
                        • andrzejg no i? 09.07.06, 00:34
                          hasz0 napisał:

> HASZCZ: za R7 -> "przymus rytualnego myslenia"?
                          >
                          > andrzejg napisał:
                          >
                          > > sęk w tym,ze stawiacie ludzi pod murem i przed wyborem
                          > > albo jesteś z PiSem (tymi prawdziwymi genetyczntmi patriotami)
                          > > albo kumasz się ze zdrajcami...
                          > > wybacz, ale nie mam wybory
                          >
                          > > Nie cierpie oszołomów
                          > >
                          > > A.

w czym problem?

A.
                • hasz0 Ten porzadek o którym wspominałeś to taki jaki był 08.07.06, 11:52
                  w III RP po Okrągłym Stole?

Jakoś Zyta sztandarowa liberałka PO, nie zabrała się na serio za prawdziwą
                  reformę finansów,
                  bez której bezrobocie nie spadnie (było 18% a po wyjeżdzie 2 mln spadło na 16%
                  -????)
                  tylko używała kosmetyczki i podobnie Religa
                  ileż głebokich partologii, które sam tu opisałem a recepta tylko na plaster.
                  Potrzebny tu jest radykalny premier. Nie umizgujący się do Tuska Kaziu.

• szach0 Onyszkiewicz: będą przesłuchani i źle przesłuchani 08.07.06, 12:07
                    i o to chodzi!
                  • rycho7 Potrzebny tu jest radykalny premier 08.07.06, 12:16
                    hasz0 napisał:

> Potrzebny tu jest radykalny premier.

Wladza to niestety nie jest gejzer chciejstwa. To tez sztuka umiejetnosci,
                    talentu i szczescia. Nie bede przeczyl, ze dobry premier przydalby sie Polsce.
                    Nie jestem przekonany, ze Marionetkiewicz nie byl dobrym. W samoreklamie narod
                    go docenial w sondazach. Ja go specjalnie nie krytykowalem skladajac na swoj
                    slaby wzrok to, ze nie dostrzegalem jego "materialnych" sukcesow. Po polowce
                    jaja jak beret nie oczekuje czegos wiecej. Moze bedzie on lepszy w sukcesach
                    wbrew ukladowi, dlatego brak dowodow (na sukcesy). Ta retoryka co raz bardziej
                    mnie fascynuje. To tak jak hipnotyczny wzrok weza, z narastajacym napieciem,
                    kiedy mnie polknie. Fascynuje mnie glownie w aspekcie eksperymentu na ile jest
                    glupi ten priwislianski narodek. Wyczuwam w nim ogromne mozliwosci
                    (samohipnozy).

Jarek zapragnal sprawdzenia w tej parti pokera z 16 asami w rekawie. Wybory
                    samorzadowe tuz.
                  • andrzejg nadszedł czas krytyki Marionetkiewicza 08.07.06, 12:37
                    hasz0 napisał:

> Nie umizgujący się do Tuska Kaziu.
                    >
                    >

to objaw zmądrzenia ,czy idziesz z duchem czasu - taka moda przy nowym premierze

A.
                    • hasz0 Re: nadszedł czas krytyki Marionetkiewicza 08.07.06, 16:13
                      R7:
                      "Wladza to niestety nie jest gejzer chciejstwa.
                      To tez sztuka umiejetnosci, talentu i szczescia.
                      Nie bede przeczyl, ze dobry premier przydalby sie Polsce. "

HASZCZ#######:
                      Niedoszły premier lepszym premierem?

R7:
                      "Nie jestem przekonany, ze Marionetkiewicz nie byl dobrym. W samoreklamie narod
                      go docenial w sondazach. Ja go specjalnie nie krytykowalem skladajac na swoj
                      slaby wzrok to, ze nie dostrzegalem jego "materialnych" sukcesow. Po polowce
                      jaja jak beret nie oczekuje czegos wiecej. Moze bedzie on lepszy w sukcesach
                      wbrew ukladowi, dlatego brak dowodow (na sukcesy). Ta retoryka co raz bardziej
                      mnie fascynuje. To tak jak hipnotyczny wzrok weza, z narastajacym napieciem,
                      kiedy mnie polknie. Fascynuje mnie glownie w aspekcie eksperymentu na ile jest
                      glupi ten priwislianski narodek. Wyczuwam w nim ogromne mozliwosci
                      (samohipnozy). Jarek zapragnal sprawdzenia w tej parti pokera z 16 asami w
                      rekawie. Wybory samorzadowe tuz.

HASZCZ######: Ten głupi priwiwslanski narodek ostatnio jakby troszeczkę
                      zmadrzał. Stąd ten syk węzowy. Tusk: Kaczynski nie bedzie dobrym premierem.

Ja widzę korzyść:
                      Gdy przed wizytą zachoruje prezydent nikt nie zauważy że to premier.
                      No i Hanna nie bedzie prezydentem Warszawy.
                      • rycho7 nie bedzie lepiej, bedzie zabawniej 09.07.06, 08:28
                        hasz0 napisał:

> Niedoszły premier lepszym premierem?

Ja Haszu mam zwyczaj oceniac na podstawie empirii. Pol jaja jeszcze waznych
                        stanowisk nie zajmowal, wiec nie wiem czy w ogole cokolwiek potrafi. Ocenie jak
                        sie dowiem. Natomiast moge cos winoskowac o jego przyszlych przemowieniach.
                        Bedzie mozna zrobic doskonaly interes na ochraniaczach na kostki dla narodku.
                        Murowane podobienstwo do prozy Hasza. Smiech na cala planete opanowana przez
                        uklad lze-zdrajcow.

> HASZCZ######: Ten głupi priwiwslanski narodek ostatnio jakby troszeczkę
                        > zmadrzał.

10% wybralo pisuary? Rzeczywiscie troszke. Madrzy inaczej.

> Stąd ten syk węzowy.

Samohipnoza? Raczej tele- pod wplywem sluchania Twoich idoli medialnych.

> Tusk: Kaczynski nie bedzie dobrym premierem.

A Tusk na tym forum pod jakim nickiem z Toba dyskutuje? Czy Ty jak zwykle
                        zbiorczo? Czy moge odpowiedziec Ci ze sprawami jakie mam do Aleksandra
                        Wielkiego i Hitlera?

> Ja widzę korzyść:

Dla siebie czy dla Polski? Czy to to samo?

> Gdy przed wizytą zachoruje prezydent nikt nie zauważy że to premier.

Narodzie, odcedz kartofelki.

> No i Hanna nie bedzie prezydentem Warszawy.

Ludu Warszawy, szykuj sie do godziny "W". Albo lepiej przeniesmy stolice do
                        Gorzowa Wielkopolskiego, conajmniej na czas powodzi pisuarowej.
                        • hasz0 nie bedzie gorzej bo tak już było- bedzie smutniej 09.07.06, 11:11
                          ale dla "łże-elit układu".

Zmasowany atak tychże - wojna medialna, antypolska uchwała Parlamentu,
                          cytowanie własnych, wysyłanych opinii jako głos zagranicznych mediów,
                          nieopanowane, nieumiarkowane i histeryczne krakanie liderów PO,
                          dziwna lustracja Zyty przed reformą i zapowiedzią czystek w MinFinie,
                          spotkania premiera z Tuskiem i niespodziewane denuncjacje treści rozmów,
                          nominacja na ministra faceta od Kaczmarka...
                          - to zmusiło do skonsolidowania władzy po 9 miesiącach przygotowania
                          środków do walki z układem.
                          Casus z Olszewskim i Macierewiczme się nie powtórzy.
                          Ni ma Wałęsy, Wachowskiego ino małe tuski i ich gieremki.
                          • hasz0 a kroplą był list ministrów/n 09.07.06, 11:12
                            • hasz0 przyznasz, że bezprzykładnie zdradziecki wykorzyst 09.07.06, 11:13
                              ujący moment choroby prezydenta i zawirowania z Min Finansów?
                              • hasz0 Lepperek się wychylił za wczesnie/n 09.07.06, 11:14
                                • hasz0 ambasada GW?/na 09.07.06, 15:16

• piq hahahahahahahahahahahahaha!!!!!!! !!!!!!!!! 09.07.06, 18:15
                                    buuuuaaaaahahahahahahahaha!!!

hasz napisał:

> Potrzebny tu jest radykalny premier. Nie umizgujący się do Tuska Kaziu.

BUUAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Jesteś, haszeńku, godnym uczniem swoich czerwonych złotych cielców. Nie tylko
                                    tych, co wiesz, ale widać twoje (deklaratywnie) długie życie pozwoliło wchłonąc
                                    jeszcze inne wzorce.

Dokładnie tak, jak ty o swoim byłym idealnym premierze - przed i po odwołaniu -
                                    pisały komunistyczne gazety w związku sowieckim, chrl czy innych krajach
                                    demokracji ludowej, gdy jakiś poprzedniego dnia wynoszony pod niebiosa dygnitarz
                                    popadał w niełaskę tow. soso, tow. mao albo tow. ceausescu.

Bravissimo, towarzyszu, lepszego dowodu na swoje sqmunizowanie nie mogłeś
                                    dostarczyć. Nawet nazwałeś swojego przedwczoraj jeszcze umiłowanego kazia zdrajcą.

buahahahahahahaha buabuabuahahahahahahahaha

PS. Spróbuj choć raz mieć swoje własne zdanie. To pomaga w ćwiczeniu mózgu. A
                                    przydałoby ci się wyższe iku. W granicach przynajmniej 440.
                                • rycho7 Re: Lepperek się wychylił za wczesnie/n 09.07.06, 17:41
                                  To zalezy czego lepperek chce. Czy chce tak jak pol jaja wyborow
                                  parlamentarnych w listopadzie, czy chce miec waadzuchne bez wyborow. Roznica
                                  wedlug sondazy jest jedynie dla konia, ktory mowi.

Pol jaja napoleonik uwaza jak krol slonce: "panstwo to ja". Stad sr.czka racji
                                  stanu.

Hasiu robisz za lyska z pokladu Idy? Po latach wiernej sluzby dla pisuaru
                                  straciles wzrok?

W zasadzie kierujesz sie zelazna logika. Wszystkich zamieszanych w III RP, jak
                                  ministrowie spraw zagranicznych, pod stienku. Ciesze sie, ze obejmie to rowniez
                                  ministrow sprawiedliwosci, prezesow NIK i aparatczykow z Rady Bezpieczenstwa
                                  Narodowego. Hasiu uwolnij narod od ukladu i lze-elyty.
                                  • hasz0 _____Uczniowie tow. Geremka do odznaczenia wystąp! 09.07.06, 18:54
                                    Ministrowie spraw zagranicznych III RP - zdali egzamin.
                                    Tak to oni wykazali ideologiczną czujność i jednomyślność.
                                    Nie było sra'czki prezydenta - zes'rała się cała III RP
                                    porównaniem antykomunistów polskich do komunistów ChRL.
                                    Żenujące...
                                    • hasz0 Prezydent W-wy to start do samodzielnej kariery 09.07.06, 19:04
                                      a nie
                                      popadanie w niełaskę porównywanie przez PiQ-a premiera do tow. soso, tow. mao
                                      albo tow. ceausescu. Połknąc z aż taki absurd? PiQ-u!
                                      Wciskać mi nienapisane oszczerstwa (zdrajca)? Był szykowany do POPiSu
                                      tak jak Rokita - po takich atakach układu musi być inny fajter - symetrii nie
                                      zauważył taki intelegent?
                                      Weź te swoje uwagi iw nioski dla siebie. Pozyjesz dłużej - sam zobaczysz
                                      jaki byłeś głupi!

PiQ:
                                      Bravissimo, towarzyszu, lepszego dowodu na swoje sqmunizowanie nie mogłeś
                                      dostarczyć. Nawet nazwałeś swojego przedwczoraj jeszcze umiłowanego kazia
                                      zdrajcą.
                                      buahahahahahahaha buabuabuahahahahahahahaha
                                      PS. Spróbuj choć raz mieć swoje własne zdanie. To pomaga w ćwiczeniu mózgu. A
                                      przydałoby ci się wyższe iku. W granicach przynajmniej 440.

• hasz0 Upał Ci padł na oczy nie widzisz co się wyprawia?/ 09.07.06, 19:05
                                      • piq a gdzie, haszeńku, twoje niedawne peany... 10.07.06, 15:33
                                        ...na cześć twojego "wymarzonego", jak sam napisałeś, rządu?

O zdradę posądziłeś marcinkiewicza tu:

> Nie umizgujący się do Tuska Kaziu.

...choć govvno wiesz, o czym faceci rozmawiali. Ale wy, towarzysze pisiacy, za
                                        zdradę uważacie nawet normalne kilka słów z kolegą z innej opcji. Jak to bolszewia.

Zmieniasz zdanie jak chorągiewka, wczytując się pilnie tylko w to, co ci każe do
                                        wierzenia przyjąć towarzysz gnojarosław. Reszta rzeczywistości to spisek.
                                        Niewygodnych faktów nie ma.

Jak widać paranoja gnojarosława jest zaraźliwa. Kazik przedwczoraj był wzorem
                                        premiera, dzisiaj jest zdrajcą Sprawy. Najlepsze bolszewickie wzory "myślenia".
                                        • rycho7 produkcja szczepionek 10.07.06, 15:45
                                          piq napisał:

> Jak widać paranoja gnojarosława jest zaraźliwa.

To zalezy od dawek. Ponoc mozna sie przyzwyczaic nawet do cjanku. Zaczynac od
                                          bardzo malych dawek. Powoli zwiekszac. Ja z pomoca Hasza trenuje juz od 3 lat.
                                          Obecnie jak pojawia sie w telewizorni jakis pisiak to moge sie nawet jadem
                                          kielbasianym faszerowac. Dobrze dziala na zmarszczki mimiczne odsmiechowe.
    • wikul K______O_________N________I______ ___E_______C 09.07.06, 19:25
      W_____E_____S____O_____Ł_____E_____G_____O K_____A_____Z_____I_____A
      • hasz0 Re: K______O_________N________I______ ___E______ 09.07.06, 20:56
        Onyszkiewicz przesłuchuje
        Geremek u Olejnik łupi oczy
        Rokita z banalnej zamiany premiera na szefa partii
        z Chinami wyskoczył
        PiQ jojczy, jobuje, premiera z Krakowa małpuje!

• hasz0 100K______O_________N________I___ __ ___E_____C 09.07.06, 20:57
        • piq Zdaje się, że nie rozumiecie, tow. haszusiu... 10.07.06, 15:40
          ...że o ile wy małpujecie tow. Samo Dobro i to dość nieudolnie, bo jednak do
          jego paranoicznej inteligencji wam baaaaaaardzo daleko, to ja nie małpuję
          nikogo, gdyż twojemu umiłowanemu tow. gnojarosławowi z kolei do mnie
          baaaaaaaardzo daleko. To zaledwie drobny cwaniaczek, haszusiu, który nabiera
          prostaczków jak domokrążca z podrókami perfum. On podrabia prawicowość, tow.
          prostaczku.

hasz0 napisał:
          > PiQ jojczy, jobuje, premiera z Krakowa małpuje!

• rycho7 masz to we krwi? 10.07.06, 15:55
            piq napisał:

> to ja nie małpuję nikogo

Wystarcza jak jestes soba? Tys dobze.

> On podrabia prawicowość

Jest to bardzo filozoficzne stwierdzenie. Krowa laknie dojenia gdy jej wymiona
            nabrzmiewaja z nadmiaru. Dlatego kazdy chce byc obywatelem USA. Krowy w Indiach
            sa swiete. Jak lud pracujacy w ZSRR.

Prawicowosc ma widocznie takie zamglawiajace wlasciwosci, ze latwo ja
            podrabiac. Wypisz wymaluj Samo Dobro.
      • wikul K______O_________N________I______ ___E______C 09.07.06, 21:00
        W_____E_____S____O_____Ł_____E_____G_____O
        K_____A_____Z_____I_____A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka