08.07.06, 16:28
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • owca_czarna Re: Szkoda,że nie ma tu Pauliny... 08.07.06, 16:43
      sas15 napisała:

> zapomniałem już numeru na gg ...a to żal...

On tu zagląda. Rzadko bo rzadko, ale przychodzi.

owca_czarna
      • sas15 [...] 08.07.06, 16:48
        • wikul Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 16:54
          sas15 napisała:

> Trochę się boje o Nią.

Że ją Palestyńczycy porwą ?
        • owca_czarna Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 16:57
          sas15 napisała:

> Trochę się boje o Nią.

Trochę brakuje szalonej Mani, no nie?

Niestety, też mam złe przeczucia. Mańka jaka była taka była, jedno trzeba jej
          oddać, była szczera, aż do bólu. W rozmowach na gg też, i stąd wiele osób o niej
          duzo wie. Teraz, gdy pojawia się nowy nick, myślę, a może Mańka wróciła ... ale
          nie. Myslałam, że Ty moze coś wiesz.

owca_czarna
          • ewa8a Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 17:00
            No i pojawił się nowy nick, ale ciotuchna to z pewnością nie Mańka.
            • owca_czarna Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 17:13
              ewa8a napisała:

> No i pojawił się nowy nick, ale ciotuchna to z pewnością nie Mańka.
              >

Ale to ktoś z towarzystwa aquanetowego, prawda? To nie jest przypadkowy
              przechodzień!

owca_czarna
              • ewa8a Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 17:15
                Sądzisz, że już nikt nowy tu się nie pojawi ?
                • owca_czarna Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 18:13
                  ewa8a napisała:

> Sądzisz, że już nikt nowy tu się nie pojawi ?
                  >

Pojawi się, pojawi, ale ten ostatni "nowy" nick jest bardzo śmiały. Popatrz, np.
                  dzisiejszy stały bywalec, kol. pozarski. Gdy przyszedł pierwszy raz był bardzo
                  niesmiały, grzeczby i malo postował. A teraz? - ho ho ho smile)) Zauwazylam, że
                  nikt nieznajomy nie wpada tu jak tajfun i nie stara się przestawiać mebli, tak
                  jak to robi pani zaisza.

owca_czarna
                  • ewa8a Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 19:49
                    Podczas przestawiania mebli musiała wziąć pigułki, a potem zemdlała.

Udzielał raz wywiadu kotek, że jest zdrowy,
                    Wtem uszki mu opadły, oczki wyszły z głowy,
                    Pękł mu brzuch, ogon, płuca i głosowa struna,
                    Wreszcie zdębiał, ocipiał, zesrał się i umarł.
                    Amen

Jakby sie kto pytał, nie ja jestem autorką tych wulgaryzmów, tylko mistrz
                    Walgórski.
                    • zaisza Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 19:56
                      Stryjenko, czy Ty jesteś specjalistką od pijaru,
                      czy też gratis robisz mi reklamę.
                      Ja Ci za nią nie zapłacę.

Gdy mnie tu nie będzie, bo będę mecz oglądać w pubie, to
                      tam się może na dalsze plotki (ja przy piwie, a Ty?) spotkamy.
                      • ewa8a Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 19:58

No, muszę przyznać, że tym okreslenie dołozyłaś mi straszliwie. Gdybyś chociaz
                        zadbała o pozory logiki ! Cioteczką cie nazwałam, bo jak to Rycho trafnie
                        zauważył wkroczyłaś tu i zaczynasz ewangelizować w całym swoim majestacie.
                        Natomiast ta ,,stryjenka’ jest na zasadzie zemsty przedszkolaka. Zaczynasz
                        wzbudzać coraz bardziej moją litość ciotuchna, odpuść sobie, nie łaź za mną,
                        po co masz potem sie faszerować jakimiś środkami, mdleć. No, wyraziłam się
                        jasno ? To teraz po raz drugi : odmaszerować, rozkaz wykonać i spadać,
                        spadać ......szybciutko.
                        • zaisza Stryjenko 08.07.06, 20:06
                          tak możesz sobie gadać, gadać, gadać.

Ale Jak Ci stryjenka doskwiera,
                          to spotykam się dziś (i dziś Ci już nie odpiszę) (nie myśl żem zemdlała)
                          (jestem słowna, a kolacji dziś nie będę jadła) z gronem przyjaciół,
                          jedno z nich utalentowanie trafnie synonimy pociotek dobiera.
                          • ewa8a Sio ! /nt 08.07.06, 20:07

• wikul A cóż to za aluzje polityczne 08.07.06, 20:05
                      ewa8a napisała:

> Udzielał raz wywiadu kotek, że jest zdrowy,
                      > Wtem uszki mu opadły, oczki wyszły z głowy,
                      > Pękł mu brzuch, ogon, płuca i głosowa struna,
                      > Wreszcie zdębiał, ocipiał, zesrał się i umarł.
                      > Amen
                      >
                      >
                      > Jakby sie kto pytał, nie ja jestem autorką tych wulgaryzmów, tylko mistrz
                      > Walgórski.

A cóż to za aluzje polityczne. Aż strach pomysleć kogo dotyczą.
                      • ewa8a Re: A cóż to za aluzje polityczne 08.07.06, 20:08
                        Tak się jakoś zbiegło. Czysty przypadek.
                    • jaceq Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 20:08
                      > Udzielał raz wywiadu kotek,

Wiesz co, Ewa? Dokładnie ten właśnie wierszyk przyszedł mi dziś rano do głowy.
                      Było to wtedy, kiedy oczami wyobraźni ujrzałem, jak premier Marcinkiewicz na
                      konferencji prasowej wyjaśnia powody swej dymisji.
                      • ewa8a Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 20:11
                        A ja myślałam, że to co zrobił kotek moze kojarzyć się z innym politykiem.
                        • jaceq Re: Ostatnio coś nie zagląda 08.07.06, 23:50
                          > co zrobił kotek

Owszem, coś zrobił. Owszem, kojarzyć się może. Niemniej bohater liryczny wiersza
                          Waligórskiego bardziej mi pasuje w roli, jak to napisałem. Odwalił kitę w
                          świetle reflektorów mimo, że kwardrans wcześniej przysięgał, że tego nie uczyni.
                          Jego powstanie z martwych - o dziwo - może go zniszczyć.
    • owca_czarna Re: Szkoda,że nie ma tu Pauliny... 08.07.06, 16:47
      sas15 napisała:

> zapomniałem już numeru na gg ...a to żal...

Zerknełam i patrzę, że ona zlikwidowała swój numer gg. Teraz ma go jakiś "juniorek".
    • pauline_kaczanow Re: Szkoda,że nie ma tu Pauliny... 08.07.06, 18:27
      Jestem, jestem, pogloski o mojej smierci forumowej sa przesadzone.
      Forum podczytuje codzienniesmileFakt, ze ostatnio z frekwencja cos cienko,no ale..
      Czytalam hehehe list Perly o konaniu forum tego, byl hitem smile))))))))) Pikny !

Sasie i Owco, wysle Wam pozniej cosik na maila smile

• owca_czarna Re: Szkoda,że nie ma tu Pauliny... 08.07.06, 18:28
        pauline_kaczanow napisała:

> Jestem, jestem, pogloski o mojej smierci forumowej sa przesadzone.
        > Forum podczytuje codzienniesmileFakt, ze ostatnio z frekwencja cos cienko,no ale..
        >
        > Czytalam hehehe list Perly o konaniu forum tego, byl hitem smile))))))))) Pikny !
        >
        > Sasie i Owco, wysle Wam pozniej cosik na maila smile
        >

Fajnie, dzięki i pozdrawiam smile

owca_czarna
        • pauline_kaczanow hehehhe 08.07.06, 18:37
          Specjalista od urojonych porwan, przez UF, tudziez Palestynczykow byl, jak go
          wdziecznie nazywala Ewa8a, starszy krzeslowy surprised)
          • owca_czarna Re: hehehhe 08.07.06, 18:43
            pauline_kaczanow napisała:

> Specjalista od urojonych porwan, przez UF, tudziez Palestynczykow byl, jak go
            > wdziecznie nazywala Ewa8a, starszy krzeslowy surprised)

Pamiętam, bo to była głośna sprawa. Czyżby inspiracją dla niego była ta kobitka
            z Dolnego Śląska (nie pamiętam gdzie ona mieszkała), kŧórą jak sama mówiła,
            porwało UFO i w głowie zamiesciło jakiś implant z niewiadomego materiału? Teraz
            kobita robi kasę (a moze robiła, bo nie wiem co z nią sie dzieje) i uzdrawia
            ludzi. Ale Pan Krzesłowy chyba nie za bardzo nadaje się do uzdrawiania, no nie?
            smile))))
            • pauline_kaczanow Re: hehehhe 08.07.06, 18:49
              Mysle, ze w mozgu krzeslowego jest wiele implantow z nieznanych materialow big_grin
              I one przeszkadzaja w wymianie miedzy neuronami.
              Co do uzdrawiania, nie wiem, na szczescie dawno nie mialam kontaktu smile

Odbierz poczte.
          • ewa8a Re: hehehhe 08.07.06, 19:31
            Pochlebiasz mi. Spiritus movens tego określenia był Pacyniarz, ja tylko sobie
            zapożyczyłam, bo bardzo mi się spodobało.
            • pauline_kaczanow Re: hehehhe 08.07.06, 19:53
              Jakos przypasowalam je do Ciebie.Pasowalo !
              Spiritus movens hihi skad ja to pamietam big_grin

Jednak zal, ze niegramatycznych wypocin Perly nie bedzie smile No ale ostatnim
              listem sie popisalsmile

Auć moja "zaopartunkowana " noga! Cholera chcialam posiedziec troche na forum,
              a tu duuupa nie wysiedze jeszcze w pozycji nomen omen krzeslowej !
              • ewa8a Re: hehehhe 08.07.06, 20:02
                > Spiritus movens hihi skad ja to pamietam big_grin

A któż mógłby tak wykwintnie się wyrażać ?

Co z tą nogą ? Przecież to Patience spadła z konia.
                • pacyniarz Ooo, jakieś nowe ploteczki? Nie jestem na bieżąco 08.07.06, 20:16
                  w tym względzie.

• ewa8a Re: Ooo, jakieś nowe ploteczki? Nie jestem na bie 08.07.06, 20:22
                    pacyniarz napisał:

> w tym względzie.

Nic się nie dzieje.
                    W tym względzie pałac prezydencki jest znacznie ciekawszy.
                    • patience Re: Ooo, jakieś nowe ploteczki? Nie jestem na bie 08.07.06, 20:53
                      Jak to sie nic nie dzieje. Normalnie o tej porze roku jestem juz brazowa a u
                      biel jak u nieboszczyka w trumnie.
                      • pauline_kaczanow Re: Ooo, jakieś nowe ploteczki? Nie jestem na bie 08.07.06, 21:26
                        Ja juz brazowa.Melduje posluszniesmile
                      • pacyniarz No, ale zaraz... 08.07.06, 21:40
                        A co z tym koniem? Kopnął? Ugryzł?? Poniósł i zrobił Wszechstronny Konkurs Konia Wierzchowego??? Zaniepokojony jezdem.
                        • patience Re: No, ale zaraz... 08.07.06, 22:30
                          nic dramatycznego nieszczesliwy upadek w jakis dolek i zwichniecie nogi w
                          efekcie. Dramatycznie to jest teraz bo ladna pogoda a ja nic z tego nie mam.
                          • pacyniarz Kuśtykasz o kuli? Jesteś nieco mniej mobilna 09.07.06, 00:14
                            niż na koniu?

> nic dramatycznego nieszczesliwy upadek w jakis dolek i zwichniecie nogi w
                            > efekcie. Dramatycznie to jest teraz bo ladna pogoda a ja nic z tego nie mam.
                            • patience Ech. 09.07.06, 02:38
                              Najgorzej z wychodzeniem z wanny. Bardzo niestabilna sytuacja.
                              • pauline_kaczanow Patience! hehhehehehe 09.07.06, 10:44
                                Hehehe urazy rownolegle smile Ktora noga ? Bo ja lewa! Jensiej swiadkiem smile
                                Ale ja olewam siedzenie w domu i chodze dziarsko, tj. czlapie.
                                Sa dwie dobre masci na to, zapisz nazwy : Mobilat i Reparil. LAdnie schodzi
                                opuchlizna, poza tym dosc mocne przeciwbolowe. Stosuje obie na raz.
                                Luknij co napisalam wczoraj :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=44902492&a=44909699
                                • pacyniarz Re: Patience! hehhehehehe 09.07.06, 12:23
                                  Kobiety, co wy tak hurtem? Epidemia jakaś czy co?
                                  • pauline_kaczanow Re: Patience! hehhehehehe 09.07.06, 12:33
                                    No chyba smile
                                    Z tym, ze u mnie bylo to niejako na wlasne zyczenie,bo w piatek blondi poszla
                                    juz z rozwalona noga na trening. No i u mnie to nie skrecenie, ale powazne
                                    nadwyrezenie lub/i naderwanie ( lekkie ) sciegna.
                                    Dzisiaj duzo lepiej, juz chodze smile
                                    Wczoraj nawet pojscie do kibelka bolalo niezle.

• pacyniarz Wyrazy współczucia i kuruj siem 09.07.06, 12:22
                                Bo faktycznie pogody szkoda trochę.
                    • pacyniarz Re: Ooo, jakieś nowe ploteczki? Nie jestem na bie 08.07.06, 21:35
                      > Nic się nie dzieje.
                      > W tym względzie pałac prezydencki jest znacznie ciekawszy.
                      >

Taaa....Obyś żył w ciekawych czasach.
                      Kwak off ogólnie. smile
                  • owca_czarna Re: Ooo, jakieś nowe ploteczki? Nie jestem na bie 08.07.06, 20:51
                    pacyniarz napisał:

> w tym względzie.

Mam dla Ciebie przesyłkę. Zaraz wyślę.

owca_czarna
        • pauline_kaczanow Re: Szkoda,że nie ma tu Pauliny... 08.07.06, 18:38
          juz sle wink
    • pauline_kaczanow sas 15 odbierz poczte;) 08.07.06, 19:57
      jak wyzej smile
      • sas15 [...] 08.07.06, 20:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka