owca_czarna 12.07.06, 16:41 posadzili mnie na osła )) Trudno adminowi było powedzieć "tak" albo "nie" lub też w ostateczności "coś taka ciekawa". Przecież sas mogł wyjechać na Wyspy Wielkanocne, prawda? Ale zeby zaraz na osła!!!!! owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca_czarna kurcze link 12.07.06, 16:42 owca_czarna napisała: > > posadzili mnie na osła )) Trudno adminowi było powedzieć "tak" albo "nie" > lub też w ostateczności "coś taka ciekawa". Przecież sas mogł wyjechać na > Wyspy Wielkanocne, prawda? Ale zeby zaraz na osła!!!!! > > owca_czarna > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=45057817 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: kurcze link 12.07.06, 17:09 To rzeczywiscie dziwne, bo przeciez sas15 sie sam(a) chwali(a) babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: kurcze link 12.07.06, 17:36 pozarski napisał: > To rzeczywiscie dziwne, bo przeciez sas15 sie sam(a) chwali(a) babcia. Tjaaaaaaaaaa , ale skoro sas udawał takiego wielkiego antysemitę, to np dlaczego, gdy Pauliny K. długo nie było na Aqua, to zaczynał o nią dopytywać i jako jedyny napisał, że boi się o nią, co? Niepodobne takie zachowanie do wscieklego antysemity! ) I ja często zastanawiałam się dlaczego jej tak długo nie ma, czy aby coś złego jej się nie stało. Sas w tym miejscu wyraził swoje zaniepokojenie!!!!!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=44902492&a=44903233 I co? Ten post też wycięto! Tu nie było ani jednego słowa, które mogło kogokolwiek urazić, a wręcz przeciwnie!!!!!!!!!! Dlatego to mi się nie podoba! Usunięto tylko dlatego, że było napisane przez sasa? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: kurcze link 12.07.06, 18:06 Co ci moge powiedziec?Ten post jest tez usuniety, wiec nie wiem, co w nim bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: kurcze link 12.07.06, 18:37 pozarski napisał: > Co ci moge powiedziec?Ten post jest tez usuniety, wiec nie wiem, co w nim bylo. Uwierz mi, w tym miejscu sas napisał, że: BOI SIĘ O PAULINĘ! Było to bardzo sympatyczne, bo dziewczyny przez tak długi okres czasu nie było na forum i dopiero on jako pierwszy zapytał, czy ktoś coś wie o niej. A wiadomo jak jest, gdy połknie się bakcyla "Aquanetu" - to trudno stąd odejść. Paulina zniknęła w krótki czas po ukazaniu się wiadomego art w NIE. Mieliśmy prawo się sastanawiać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna pozarski , popatrz, nie kłamię :))) 12.07.06, 18:58 pozarski napisał: > Co ci moge powiedziec?Ten post jest tez usuniety, wiec nie wiem, co w nim bylo. Usunięto wspomniany post sasa, ale w następnym wpisie jest on zacytowany w całości. I co się stało, że nawet takie posty poleciały w kosmos? Chyba ktos przesadza. Re: Ostatnio coś nie zagląda Autor: wikul Data: 08.07.06, 16:54 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz sas15 napisała: > Trochę się boje o Nią. Że ją Palestyńczycy porwą ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=44902492&a=44903475 pozdr owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia11 Re: kurcze link 12.07.06, 18:08 Ano wlasnie. Cos tu jest nie tak. Cenzor tnie nasze forum a jak ktos pyta dlaczego to na osiolka wywala. Odpowiedz Link Zgłoś
marcq Na pociechę 12.07.06, 18:37 owca_czarna napisała: > > posadzili mnie na osła )) Trudno adminowi było powedzieć "tak" albo "nie" > lub też w ostateczności "coś taka ciekawa". ... Jeśli to mogłoby być dla Ciebie pociechą - parę dni temu Danusi i mnie "przesadzono" na oślą ławkę kilka wątków (nawet nie pojedynczych postów) z Forum Kraj. A zaczęło się od... eksmisji wątku nawiazującego do wiersza Norwida! Ostatni z tych "posadzonych", będący protestem przeciwko poprzednim działaniom "wadzy", zaczynał się tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=44458303&a=44746103 Owszem, złośliwy trochę on był, ale żadnych "netykiet" chyba nie łamał? Nie podaję linku do tekstu oryginalnego, bo już go nie ma. Nawet na oślej ławce! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Na pociechę 12.07.06, 18:47 marcq napisał: > owca_czarna napisała: > > > > > posadzili mnie na osła )) Trudno adminowi było powedzieć "tak" albo "n > ie" > > lub też w ostateczności "coś taka ciekawa". ... > > > Jeśli to mogłoby być dla Ciebie pociechą - parę dni temu Danusi i mnie > "przesadzono" na oślą ławkę kilka wątków (nawet nie pojedynczych postów) > z Forum Kraj. A zaczęło się od... eksmisji wątku nawiazującego do wiersza > Norwida! > Ostatni z tych "posadzonych", będący protestem przeciwko poprzednim działaniom > "wadzy", zaczynał się tak: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=44458303&a=44746103 > Owszem, złośliwy trochę on był, ale żadnych "netykiet" chyba nie łamał? > Nie podaję linku do tekstu oryginalnego, bo już go nie ma. Nawet na oślej ławce > ! A moze to skutki czegoś o czym my jeszcze nie wiemy? Może był nowy nabór nadgorliwych nożycorękich, co? owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
marcq Re: Na pociechę 12.07.06, 20:12 owca_czarna napisała: > A moze to skutki czegoś o czym my jeszcze nie wiemy? Może był nowy nabór > nadgorliwych nożycorękich, co? Nie wiem. Ale Krajem opiekują się Giwi (znamy) i Plopli (nie znam, co niczego zresztą nie dowodzi, a Ty?) Odpowiedz Link Zgłoś
sekret10 wpisy sasa ;0 12.07.06, 19:04 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=sas15&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=13&poz=0&A_szukaj=auto r&zywe=2&x=15&y=5 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: wpisy sasa ;0 12.07.06, 21:43 A ja wpisałam sas15 i wyskoczyły mi 274 posty na aquanecie. Wyrznięte w pień są wszystkie ostatnie wpisy. I jeszcze jedno – podejrzewanie, że ten żałosny ćwierćinteligent może być Marianną to najwieksza bzdura, jaką ostatnio słyszałam. A ty czyją właściwie pacynką jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: wpisy sasa ;0 12.07.06, 21:49 ewa8a napisała: > podejrzewanie, że ten żałosny > ćwierćinteligent może być Marianną to najwieksza bzdura, jaką ostatnio > słyszałam. Też mi się tak mami. Odpowiedz Link Zgłoś
sekret10 Re: wpisy sasa ;0 12.07.06, 22:02 Nie wiesz co to prowokacja i czemu sluzy? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: wpisy sasa ;0 12.07.06, 22:17 Czy sądzisz, że filosemitka i erudytka Marianna przez ostatnie dwa lata pisała paskudne antysemickie posty, z błędami ortograficznymi po to, by teraz urządzić jakąś prowokację ? A kogo i po miałaby prowokować ? Oj Aurorko, co się z tobą porobiło ? Daj juz spokój z tym idiotycznym słowem ,,prowokator’’. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: No ciekawa jestem dlaczego 12.07.06, 20:17 Owco, czy wywalili Cię z AQ na Oślą? czy skądinąd? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: No ciekawa jestem dlaczego 12.07.06, 21:41 jaceq napisał: > Owco, > czy wywalili Cię z AQ na Oślą? czy skądinąd? Z moderacji. Swój post zawiesiłam na moderacji. Myślalam, że w Polsce są takie zwyczaje, że kto pyta, ten dostaje ...... odpowiedź. Najbardziej mnie rozbawiło to, że owcę posadzili na ośle, ale para, ulala owca+osioł )))) owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: No ciekawa jestem dlaczego 12.07.06, 21:47 > Polsce są takie zwyczaje, że kto pyta, ten dostaje ...... odpowiedź. Noooo, ja dostałem. Też zwykle długo nie wisiałem na moderacyi, w tych rzadkich przypadkach, kiedy zechciało mi się coś tam napisać. Na moderacyi można o wszystkim, tylko nie o moderacyi. > owcę posadzili na ośle, IV RP przecież . Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: No ciekawa jestem dlaczego 12.07.06, 22:26 owca_czarna napisała: > > posadzili mnie na osła )) Trudno adminowi było powedzieć "tak" albo "nie" > lub też w ostateczności "coś taka ciekawa". Przecież sas mogł wyjechać na > Wyspy Wielkanocne, prawda? Ale zeby zaraz na osła!!!!! > > owca_czarna Nie narzekaj, można się pośmiać. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=45098927&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: No ciekawa jestem dlaczego 12.07.06, 22:37 Dobre, szczere, spontaniczne, ale bez niepotrzebnej egzaltacji. Wątek z jakiegoś forum kobiecego, 49 wpisów, nie zauważyłam grubszych epitetów. Ludzie sobie rozmawiali i co to komu przeszkadzało ? Liczyłam na jakies znajome nicki, niestety .... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: No ciekawa jestem dlaczego 12.07.06, 22:48 ewa8a napisała: > Dobre, szczere, spontaniczne, ale bez niepotrzebnej egzaltacji. Wątek z > jakiegoś forum kobiecego, 49 wpisów, nie zauważyłam grubszych epitetów. Ludzie > sobie rozmawiali i co to komu przeszkadzało ? Liczyłam na jakies znajome nicki, > > niestety .... > Ja wszystko rozumiem, ale żeby tak admini owcę na osła ... rozumiem ma barana, ale na osła?? ))))))))))))))))) pzdr owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: No ciekawa jestem dlaczego 12.07.06, 22:52 ewa8a napisała: > Dobre, szczere, spontaniczne, ale bez niepotrzebnej egzaltacji. Wątek z > jakiegoś forum kobiecego, 49 wpisów, nie zauważyłam grubszych epitetów. Ludzie > sobie rozmawiali i co to komu przeszkadzało ? Liczyłam na jakies znajome nicki, > > niestety .... Ale trochę niepotrzebnych nerwów. Znajomym nickom brakuje tej szczerości i spontanicznośći. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=45128039 Odpowiedz Link Zgłoś