pozarski 12.08.06, 08:24 sluzyl jako ochotnik w Waffen SS. Voila! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 jak moj dziadek 12.08.06, 18:18 pozarski napisał: > sluzyl jako ochotnik w Waffen SS. Voila! Mam przyjaciela, z ktorym zartujemy sobie, ze nasi dziadkowie obaj chodzili w mundurach SS. Po dokladniejszych wyjasnieniach nie jest to tak oczywiste jak towoje namolne skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: jak moj dziadek 12.08.06, 18:20 Teraz przynnajmniej wiem skad pochodzi ta ideologia, ktora tu tak namolnie prezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jestes do tego "wybrany" 12.08.06, 18:29 pozarski napisał: > Teraz przynnajmniej wiem Nudne to, bo sie po Tobie spodziewalem. "Wiesz" bez najistotniejszych informacji. Krotki kurs WKP(b). Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: jestes do tego "wybrany" 12.08.06, 18:32 Miales (sam to mowisz) dziadka SS mana, wiec wiem i bez krotkiej historii WKP(b). Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 poziom podstawowych umiejetnosci 12.08.06, 20:27 rycho7 napisał: > nasi dziadkowie obaj chodzili w mundurach SS. pozarski napisał: > Miales (sam to mowisz) dziadka SS mana Na kursach syjonizmu nie leczyli z analfabetyzmu. To wiedzialem bez kontaktow z Toba. Potwierdzasz do znudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: poziom podstawowych umiejetnosci 12.08.06, 21:51 Ciekawy przypadek. Mowisz, ze dziadek byl w SS. Ja to za toba powtarzam, a ty na to, ze nie umiem czytac. Zart na strone; zblizasz sie do poziomu Helgi. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: poziom podstawowych umiejetnosci 13.08.06, 11:27 pozarski napisał: > Ciekawy przypadek. Mowisz, ze dziadek byl w SS. Ja Ci powyzej specjalnie zestawilem co napisalem ja i co napisales Ty. Ja napisalem, ze chadzal w mundurze. Ty. ze "byl w". Roznica polega na tym, ze on "nie bedac" "chadzal". Bylo to w jakims sensie ryzykowne. Przykladowo mogl w mundurze SS wykonywac zadania dla Zegoty. No ale w rozumku syjonisty to sie nie zmiesci. Jak dla mnie efekt byl oczywisty. > Ja to za toba powtarzam Gdybys powtorzyl za mna to wykazalbys zrozumienie czytanego tekstu. > a ty na to, ze nie umiem czytac. Niewatpliwie ze zrozumieniem czytac nie potrafisz. Nawet po zestawieniu rownolegle dwoch tekstow. > Zart na strone; zblizasz sie do poziomu Helgi. Ciesze sie, ze nie zblizam sie do Tojego. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: poziom podstawowych umiejetnosci 13.08.06, 16:02 Gadamy o niczym.Co to znaczy, ze dziadek w mundurze SS "chadzal"? Luna Brystygierowa tez w mundurze chadzala? Helga ma swoj poziom, ty masz swoj i ja mam swoj; i nigdy nasze poziomy sie nie zetkna. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: beniaminki prawicy sluza w zydowskim SS 12.08.06, 22:06 Pogadaj z Helga. Ona jest ekspertem od wojskowosci (i nie tylko) na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś