Gość: Mosze IP: 212.179.176.* 23.02.03, 21:18 Zydowska religia... mr-31238.mr.valuehost.co.uk/assets/Flash/psychic.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lady_hawk Mosze! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 08:58 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Zydowska religia... > > <a href="mr- 31238.mr.valuehost.co.uk/assets/Flash/psychic.swf"target="_b > lank">mr-31238.mr.valuehost.co.uk/assets/Flash/psychic.swf</a> To denerwujace! Wczoraj sprawdzilam - dziala. Dzisiaj od rana - to samo. Jak to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_hawk Re: Wyszla mi geba usmiechnieta od ucha do ucha:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 09:46 ale czy wykonalas te rachunki? patrzysz na 24, potem 2+4 i 24-6 i symbol 18 masz na kuli. Rozumiem, ze jesli kursor na 24 ustawisz. Ale wcale nie trzeba. :-o Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Wyszla mi geba usmiechnieta od ucha do ucha:) 24.02.03, 10:08 Gość portalu: lady_hawk napisał(a): > ale czy wykonalas te rachunki? patrzysz na 24, potem 2+4 i 24-6 i symbol 18 > masz na kuli. > Rozumiem, ze jesli kursor na 24 ustawisz. Ale wcale nie trzeba. > :-o Patrzylam na 61! 6-1=5. 61-5=59. i potem myslac intensywnie o liczbie 59 kliknelam. I mam usmiech od samego rana w nagrode) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_hawk Re: Wyszla mi geba usmiechnieta od ucha do ucha:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 10:44 ms.helga napisała: > Gość portalu: lady_hawk napisał(a): > > > ale czy wykonalas te rachunki? patrzysz na 24, potem 2+4 i 24-6 i symbol 1 > 8 > > masz na kuli. > > Rozumiem, ze jesli kursor na 24 ustawisz. Ale wcale nie trzeba. > > :-o > > Patrzylam na 61! 6-1=5. 61-5=59. i potem myslac intensywnie o liczbie 59 > kliknelam. I mam usmiech od samego rana w nagrode) Ja bawilas sie tym kilka razy. I udawalo sie. Naprawde dziwne..... Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Helga, przeczytaj instrukcje! 24.02.03, 20:35 ms.helga napisała: > Gość portalu: lady_hawk napisał(a): > > > ale czy wykonalas te rachunki? patrzysz na 24, potem 2+4 i 24-6 i symbol 1 > 8 > > masz na kuli. > > Rozumiem, ze jesli kursor na 24 ustawisz. Ale wcale nie trzeba. > > :-o > > Patrzylam na 61! 6-1=5. 61-5=59. i potem myslac intensywnie o liczbie 59 > kliknelam. I mam usmiech od samego rana w nagrode) Hihi, bardzo przyjemnie, i nowatorsko. Ale jesli pomyslalas 61, powinno Ci wyjsc 54. A 61-5 moze kiedys bylo 59, ale w mysl ostatniej ustawy jest 56 A zagadka jest prosta, na poziomie szkoly podstawowej, hehe )))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Helga, przeczytaj instrukcje! 24.02.03, 23:08 jenisiej napisała: > ms.helga napisała: > > > Gość portalu: lady_hawk napisał(a): > > > > > ale czy wykonalas te rachunki? patrzysz na 24, potem 2+4 i 24-6 i sym > bol 1 > > 8 > > > masz na kuli. > > > Rozumiem, ze jesli kursor na 24 ustawisz. Ale wcale nie trzeba. > > > :-o > > > > Patrzylam na 61! 6-1=5. 61-5=59. i potem myslac intensywnie o liczbie 59 > > kliknelam. I mam usmiech od samego rana w nagrode) > > Hihi, bardzo przyjemnie, i nowatorsko. Ale jesli pomyslalas 61, powinno Ci > wyjsc 54. A 61-5 moze kiedys bylo 59, ale w mysl ostatniej ustawy jest 56 > > A zagadka jest prosta, na poziomie szkoly podstawowej, hehe )))) > > pozdro > Ups, heheeeeeeeeeeeee!!!! I znow zostalam przylapana na odkryciach matematycznych!!!! A zebys ty wiedzial jak nowatorsko potrafie przeliczac minuty na godziny! To liczenie tak mnie zmeczylo ze w rzeczy samej nie czytalam dalej, zaspokoilam sie usmiechnieta geba. Zagadka , powiadasz? Matematyczna? Chyba bedzie lepiej jak sie powstrzymam od szukania odpowiedzi, nie uwazasz? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
rabbi.w za mało obrazków, a to idzie tak... 24.02.03, 10:34 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Zydowska religia... Każdy kto ma choćby myśl konieczności [istnienia] "Państwa", jest to równe z bałwochwalstwem" Rabbi Joel Teitelbaum Zagadka: co oznacza 666? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_hawk No wlasnie! IP: *.visp.energis.pl 24.02.03, 20:15 Mosze! No powiedz, na czym ta sztuczka polega. 5 na 5. Ech! to musi byc jakis klucz. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Poczytalam! I dalej nic! Jenisiej, gdzie jestes? 24.02.03, 23:21 Gość portalu: lady_hawk napisał(a): > Mosze! No powiedz, na czym ta sztuczka polega. 5 na 5. > Ech! to musi byc jakis klucz. Tajemnicza Rzeko! Natychmiast wytlumacz jak to dziala? Dlaczego wychodzi!? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Poczytalam! I dalej nic! Jenisiej, gdzie jest 24.02.03, 23:26 ms.helga napisała: > Gość portalu: lady_hawk napisał(a): > > > Mosze! No powiedz, na czym ta sztuczka polega. 5 na 5. > > Ech! to musi byc jakis klucz. > > Tajemnicza Rzeko! Natychmiast wytlumacz jak to dziala? Dlaczego wychodzi!? Przeciez lubisz tajemnice! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Poczytalam! I dalej nic! Jenisiej, gdzie jest 24.02.03, 23:31 jenisiej napisała: > ms.helga napisała: > > > Gość portalu: lady_hawk napisał(a): > > > > > Mosze! No powiedz, na czym ta sztuczka polega. 5 na 5. > > > Ech! to musi byc jakis klucz. > > > > Tajemnicza Rzeko! Natychmiast wytlumacz jak to dziala? Dlaczego wychodzi!? > > Przeciez lubisz tajemnice! )))) Lubie! Ale teraz wyciagnelam kalkulator, odejmowanie robilam na kalkulatorze i jestem pewna ze nie zrobilam bledow. I sie zgadza, a ja nie wiem czemu. A kula nic, tylko swieci na niebiesko i nie chce gadac! Do konca zycia sie nie dowiem czemu, jak mi tego ktos nie powie. Co ja robilam w tej podstawowce? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Hihi, 6+1 dodajesz na kalkulatorze? :) 24.02.03, 23:37 ms.helga napisała: > > > Tajemnicza Rzeko! Natychmiast wytlumacz jak to dziala? Dlaczego wycho > dzi!? > > > > Przeciez lubisz tajemnice! )))) > > Lubie! Ale teraz wyciagnelam kalkulator, odejmowanie robilam na kalkulatorze i > jestem pewna ze nie zrobilam bledow. I sie zgadza, a ja nie wiem czemu. A kula > nic, tylko swieci na niebiesko i nie chce gadac! Do konca zycia sie nie dowiem > czemu, jak mi tego ktos nie powie. Dac wskazowke? > Co ja robilam w tej podstawowce? Nie wiem, forum jeszcze nie bylo chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Hihi, 6+1 dodajesz na kalkulatorze? :) 24.02.03, 23:43 jenisiej napisała: > ms.helga napisała: > > > > > Tajemnicza Rzeko! Natychmiast wytlumacz jak to dziala? Dlaczego > wycho > > dzi!? > > > > > > Przeciez lubisz tajemnice! )))) > > > > Lubie! Ale teraz wyciagnelam kalkulator, odejmowanie robilam na kalkulator > ze > i > > jestem pewna ze nie zrobilam bledow. I sie zgadza, a ja nie wiem czemu. A > kula > > nic, tylko swieci na niebiesko i nie chce gadac! Do konca zycia sie nie > dowiem > > czemu, jak mi tego ktos nie powie. > > Dac wskazowke? > > > Co ja robilam w tej podstawowce? > > Nie wiem, forum jeszcze nie bylo chyba? Najgorzej jest z odejmowaniem. A na przyklad ten system z minutami to musial jakis sadysta wykombinowac. Daj wskazowke! Prosze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej ~~~~~~~~~~~~Wskazowka czyli hint~~~~~~~~~~~~ 24.02.03, 23:50 ms.helga napisała: > Najgorzej jest z odejmowaniem. A na przyklad ten system z minutami to musial > jakis sadysta wykombinowac. > > Daj wskazowke! Prosze!!!! Wez kalkulator, wejdz na te stronke i porownaj znaczki przy liczbach podzielnych przez 9. To trudniejsze, niz odejmowanie, ale moze dasz rade? Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: ~~~~~~~~~~~~Wskazowka czyli hint~~~~~~~~~~~~ 24.02.03, 23:55 jenisiej napisała: > ms.helga napisała: > > > Najgorzej jest z odejmowaniem. A na przyklad ten system z minutami to musi > al > > jakis sadysta wykombinowac. > > > > Daj wskazowke! Prosze!!!! > > Wez kalkulator, wejdz na te stronke i porownaj znaczki przy liczbach > podzielnych przez 9. To trudniejsze, niz odejmowanie, ale moze dasz > rade? Uff. ok. To trudne, ale ide walczyc z niebieska kula. Prosze mi na razie wiecej nie podpowiadac! Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Hihi, 6+1 dodajesz na kalkulatorze? :)..PS. 24.02.03, 23:53 ms.helga napisała: > jenisiej napisała: > > > ms.helga napisała: > > > > > > > Tajemnicza Rzeko! Natychmiast wytlumacz jak to dziala? Dlac > zego > > wycho > > > dzi!? > > > > > > > > Przeciez lubisz tajemnice! )))) > > > > > > Lubie! Ale teraz wyciagnelam kalkulator, odejmowanie robilam na kalku > lator > > ze > > i > > > jestem pewna ze nie zrobilam bledow. I sie zgadza, a ja nie wiem czem > u. A > > kula > > > nic, tylko swieci na niebiesko i nie chce gadac! Do konca zycia sie n > ie > > dowiem > > > czemu, jak mi tego ktos nie powie. > > > > Dac wskazowke? > > > > > Co ja robilam w tej podstawowce? > > > > Nie wiem, forum jeszcze nie bylo chyba? > > Najgorzej jest z odejmowaniem. A na przyklad ten system z minutami to musial > jakis sadysta wykombinowac. > > Daj wskazowke! Prosze!!!! Musze cos dodac o matematyce. To jest moze dziwne, ale na przyklad lubie logike, a nawet jak sie zainteresowalam co to jest chaos, to przeczytalam pare ksiazek co to jest rachunek rozniczkowy. Nawet rozwiazywanie zadan mi calkiem niezgorzej wychodzilo. Na przyklad Schustera Wprowadzenie do Chaosu Deterministycznego zaliczylam. I nawet mniej wiecej kapuje! Ale te cyfry to sa nie do opanowania, hihih. Oraz zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Hahaha!!!!!! MAM!!!! 24.02.03, 23:58 tylko teraz musze pokombinowac z reszta, jak to konkretnie dziala, ale juz wiem!!! heheeeee!!!! YYYEES!! Odpowiedz Link Zgłoś
ms_helga Re: Ale wiesz, DLACZEGO? n/t 25.02.03, 00:18 Bo to sa ciagi! teraz musze jeszcze pracowicie to sobie napisac, bo taki orzel to nie jestem zeby na oko. Ale juz wiem ze to ciagi. Odpowiedz Link Zgłoś
ms_helga Re: Ale wiesz, DLACZEGO? n/t 25.02.03, 00:26 ms_helga napisała: > Bo to sa ciagi! teraz musze jeszcze pracowicie to sobie napisac, bo taki orzel > to nie jestem zeby na oko. Ale juz wiem ze to ciagi. hihih. jest 9 odpowiedzi. Tylko skad ta kula wie ktora? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej ~~~~~~~~ROZWIAZANIE - NIE CZYTAC!!!~~~~~~~~ 25.02.03, 00:32 Pierwsza cyfra wyjsciowej liczby: x, druga: y. Wyjsciowa liczba: 10x+y Suma cyfr: x+y Od liczby odejmujesz sume cyfr: 10x+y -(x+y) = 9x Otrzymana liczba to 9 razy pierwsza cyfra. Wystarczy wiec, by w tabeli liczby (wyniki) podzielne przez 9 mialy ten sam znaczek. No wlasnie, ale skad szklana kula wie, jaki to znaczek? )))) Ide spac, bom dzis na nogach od 5 rano (duza wskazowka na 12, mala na 5) To nieludzka pora! Jak Ci sie znudzi, to zapraszam na swe wody na rejs MS "Helga" Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ms_helga Re: ~~~~~~~~ROZWIAZANIE - NIE CZYTAC!!!~~~~~~~~ 25.02.03, 00:34 jenisiej napisała: > Pierwsza cyfra wyjsciowej liczby: x, druga: y. > Wyjsciowa liczba: 10x+y > Suma cyfr: x+y > Od liczby odejmujesz sume cyfr: 10x+y -(x+y) = 9x > Otrzymana liczba to 9 razy pierwsza cyfra. > Wystarczy wiec, by w tabeli liczby (wyniki) podzielne przez 9 > mialy ten sam znaczek. > No wlasnie, ale skad szklana kula wie, jaki to znaczek? )))) > > Ide spac, bom dzis na nogach od 5 rano (duza wskazowka na 12, mala > na 5) To nieludzka pora! > > Jak Ci sie znudzi, to zapraszam na swe wody na rejs MS "Helga" > Dobranoc. > > OK!!! Ide plywac!!!! )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Hihi, 6+1 dodajesz na kalkulatorze? :)..PS. 24.02.03, 23:59 ms.helga napisała: > Musze cos dodac o matematyce. To jest moze dziwne, ale na przyklad lubie > logike, a nawet jak sie zainteresowalam co to jest chaos, to przeczytalam pare > ksiazek co to jest rachunek rozniczkowy. Nawet rozwiazywanie zadan mi calkiem > niezgorzej wychodzilo. Na przyklad Schustera Wprowadzenie do Chaosu > Deterministycznego zaliczylam. I nawet mniej wiecej kapuje! No, no! Imponujesz mi! > Ale te cyfry to sa nie do opanowania, hihih. Oraz zegarek. Nie przejmuj sie, znam matematyka, ktory twierdzi, ze matematycy nie musza znac tabliczki mnozenia. Ale nie do konca mu wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
ms_helga Re: Hihi, 6+1 dodajesz na kalkulatorze? :)..PS. 25.02.03, 00:29 jenisiej napisała: > ms.helga napisała: > > > Musze cos dodac o matematyce. To jest moze dziwne, ale na przyklad lubie > > logike, a nawet jak sie zainteresowalam co to jest chaos, to przeczytalam > pare > > ksiazek co to jest rachunek rozniczkowy. Nawet rozwiazywanie zadan mi calk > iem > > niezgorzej wychodzilo. Na przyklad Schustera Wprowadzenie do Chaosu > > Deterministycznego zaliczylam. I nawet mniej wiecej kapuje! > > No, no! Imponujesz mi! > > > Ale te cyfry to sa nie do opanowania, hihih. Oraz zegarek. > > Nie przejmuj sie, znam matematyka, ktory twierdzi, ze matematycy > nie musza znac tabliczki mnozenia. Ale nie do konca mu wierze. ja tez w to nie wierze A tych odpowiedzi jest wlasciwie 8, bo odliczamy jednocyfrowki. Kombinuje dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ms_helga Re: Hihi, 6+1 dodajesz na kalkulatorze? :)..PS. 25.02.03, 00:31 ms_helga napisała: > jenisiej napisała: > > > ms.helga napisała: > > > > > Musze cos dodac o matematyce. To jest moze dziwne, ale na przyklad lu > bie > > > logike, a nawet jak sie zainteresowalam co to jest chaos, to przeczyt > alam > > pare > > > ksiazek co to jest rachunek rozniczkowy. Nawet rozwiazywanie zadan mi > calk > > iem > > > niezgorzej wychodzilo. Na przyklad Schustera Wprowadzenie do Chaosu > > > Deterministycznego zaliczylam. I nawet mniej wiecej kapuje! > > > > No, no! Imponujesz mi! > > > > > Ale te cyfry to sa nie do opanowania, hihih. Oraz zegarek. > > > > Nie przejmuj sie, znam matematyka, ktory twierdzi, ze matematycy > > nie musza znac tabliczki mnozenia. Ale nie do konca mu wierze. > > ja tez w to nie wierze A tych odpowiedzi jest wlasciwie 8, bo odliczamy > jednocyfrowki. Kombinuje dalej. hehe. acha. i wszystkie dziela sie przez 9. czyli jest rozwiazanie! Odpowiedz Link Zgłoś
ms_helga SAMA WYMYSLILAM~!!!! 25.02.03, 00:38 Jenisiej, zobacz post powyzej! Napisalam zanim ty napisales)) Odpowiedz Link Zgłoś
ms_helga Jestem szczesliwa:))))))) 25.02.03, 00:43 Teraz mozesz isc spac. Dobranoc))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Jestem szczesliwa:))))))) 25.02.03, 00:47 ms_helga napisała: > Teraz mozesz isc spac. Dobranoc))))))))))) Uwielbiam Cie uszczesliwiac (tylko cicho, bo znowu bedzie jakis forumowy skandal) No, to zasypiam w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku )))) Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
ms_helga Re: Jestem szczesliwa:))))))) 25.02.03, 00:49 jenisiej napisała: > ms_helga napisała: > > > Teraz mozesz isc spac. Dobranoc))))))))))) > > Uwielbiam Cie uszczesliwiac (tylko cicho, bo znowu > bedzie jakis forumowy skandal) > No, to zasypiam w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku )))) > Dobranoc! Swietnie ci to uszczesliwianie wychodzi. Dobranoc) A ja ide poplywac w wannie Odpowiedz Link Zgłoś