imagiro 07.09.06, 22:47 brak dowodu ... ale wpiszcie mnie na swoja liste do wybaczenia .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: patience to wikul 07.09.06, 22:55 Patience nie jest od wybaczania; jedynie od wyciagania pomocnej dloni rozbitkom, ktorzy mysla oddmiennie od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
drf Re: patience to wikul 07.09.06, 23:02 > brak dowodu ... ale wpiszcie mnie na swoja liste do wybaczenia .... notuje: zachodza ciekawe procesy w podswiadomosci forum drF Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: patience to wikul 07.09.06, 23:14 drf napisał: >zachodza ciekawe procesy w podswiadomosci forum > > drF Nie pomylilo sie drFowi z "byt okresla swiadomosc"? Cos mi sie tak zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: patience to wikul 07.09.06, 23:22 a nie przypadkiem odbyt okresla swiadomosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: patience to wikul 07.09.06, 23:28 imagiro napisał: > a nie przypadkiem odbyt okresla swiadomosc ? Tylko u hetero inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
drf odbyt okresla swiadomosc ? 07.09.06, 23:34 idee musza wrocic do swiadomosci ? Niezbadane sa ich drogi Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: odbyt okresla swiadomosc ? 07.09.06, 23:56 drf napisał: > idee musza wrocic do swiadomosci ? > Niezbadane sa ich drogi Jesli odbyt, to raczej wyjsc, niz wejsc. Ty, jako fizjologiczny logik, powinienes to wiedziec, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: odbyt okresla...Zwracam honor drf 08.09.06, 11:40 And speaking of crack, four gang members in an El Salvador jail "hid cellphones, a phone charger and spare chips in their bowels so they could coordinate crimes from their cells, prison officials said on Wednesday." They "wrapped their phones and accessories in plastic and inserted them into their rectums 'far enough to reach their intestines,' Ramon Arevalo, director of the maximum security Zacatecoluca prison, said." Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: patience to wikul 08.09.06, 10:09 pozarski napisał: > z "byt okresla swiadomosc"? Cos mi sie tak zdaje. Zbyt określa świadomość producenta (tak mi się zdaje). a. Odpowiedz Link Zgłoś
patience A co nam wyrzadziles zlego? 07.09.06, 23:23 imagiro napisał: > brak dowodu ... ale wpiszcie mnie na swoja liste do wybaczenia ... Wyznaj swa wine. Nie mozna wybaczyc jesli sie nie wie za co. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: A co nam wyrzadziles zlego? 07.09.06, 23:32 nie ma niewinnych, tylko zle przesluchiwani ... chyle karczycho, bijcie ile wlezie ale wybaczcie potem ... miejcie patience do mnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A co nam wyrzadziles zlego? 07.09.06, 23:41 imagiro napisał: > nie ma niewinnych, tylko zle przesluchiwani ... chyle karczycho, bijcie ile > wlezie ale wybaczcie potem ... miejcie patience do mnie .... Jestes Czlowiek Zyjacy w Przeszlosci? Bo w moich czasach ostatnich, ktorzy uwazali, ze nie ma niewinnych, tylko zle przesluchani, wlasnie rozwiazuje Maciarewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: A co nam wyrzadziles zlego? 07.09.06, 23:48 patience napisała: > Wyznaj swa wine. Nie mozna wybaczyc jesli sie nie wie za co. Wszystko można. Odpowiedz Link Zgłoś