Gość: Mosze IP: *.red.bezeqint.net 11.03.03, 18:09 Dzis Amerykanie przestali latac samolotami U-2 nad Irakiem... Czy wybuchl pokoj...czy...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: U-2 ... IP: *.echostar.pl 11.03.03, 18:17 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Dzis Amerykanie przestali latac samolotami U-2 nad Irakiem... > Czy wybuchl pokoj...czy...? Przecież oni dobre wiedzą, że żadnej broni już w Iraku nie ma. Teraz mogą atakować bez ryzyka....... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: U-2 ... 11.03.03, 18:18 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Dzis Amerykanie przestali latac samolotami U-2 nad Irakiem... > Czy wybuchl pokoj...czy...? Ropa im się skończyła - paliwa brak. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Mosze a Ty czego pragniesz? 11.03.03, 19:56 Wojny czy pokoju?Co by Ciebie satysfakcjonowalo, jakie rozwiazanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Dziewica... IP: *.red.bezeqint.net 11.03.03, 23:34 gini napisała: > Wojny czy pokoju?Co by Ciebie satysfakcjonowalo, jakie rozwiazanie? Ja jak dziewica... Chce, ale boje sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Dziewica... 11.03.03, 23:41 Gość portalu: Mosze napisał(a): > gini napisała: > > > Wojny czy pokoju?Co by Ciebie satysfakcjonowalo, jakie rozwiazanie? > > Ja jak dziewica... > Chce, ale boje sie.... Mosze, ale czego?Prawde mowiac ja juz zapomnialam jak to jest byc dziewica, prawde mowiac nie pamietam czy wiecej chcialam czy wiecej sie balam, sporo czasu minelo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Milo przypominac sie... IP: *.red.bezeqint.net 12.03.03, 20:07 gini napisała: > > Mosze, ale czego?Prawde mowiac ja juz zapomnialam jak to jest byc dziewica, > prawde mowiac nie pamietam czy wiecej chcialam czy wiecej sie balam, sporo > czasu minelo. ... ale zawsze pamietac bedziesz, to jest jak cien...nie odchodzi od Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Dziewictwo Ani. IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 00:46 gini napisała: > Mosze, ale czego?Prawde mowiac ja juz zapomnialam jak to jest byc dziewica, > prawde mowiac nie pamietam czy wiecej chcialam czy wiecej sie balam, sporo > czasu minelo. Eeee, nie przesadzaj i staruszki osiemdziesięcioletniej nie udawaj. )) Sądząc z Twoich emocjonalnych postów, do zapominania o dziwictwie to Ci jeszcze daleko. Pozdrawiam. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze To tylko dowcip...(nie popieram temat) IP: 212.179.242.* 13.03.03, 07:22 Gość portalu: snajper napisał(a): > gini napisała: > > > Mosze, ale czego?Prawde mowiac ja juz zapomnialam jak to jest byc dziewica > , > > prawde mowiac nie pamietam czy wiecej chcialam czy wiecej sie balam, sporo > > > czasu minelo. > > Eeee, nie przesadzaj i staruszki osiemdziesięcioletniej nie udawaj. )) Sądząc > > z Twoich emocjonalnych postów, do zapominania o dziwictwie to Ci jeszcze daleko > . > > Pozdrawiam. ) Staruszka 85 letnia przychodzi do policjanta i mowi: "Zgwalcili mnie..." Policjant: "Kiedy to bylo...??" Staruszka: 50 lat temu... Policjant: to dopiero teraz przychodzisz?? Staruszka: "Milo przypominac..." Odpowiedz Link Zgłoś
maharani Do Mosze - nie na temat 11.03.03, 20:08 Mosze, na forum "Cachalot" jest afera, ze Cie nie zaprosilismy (no, moze nie afera, ale niektorzy tesknia, i susza glowe - bez sensu - "zarzadowi" forum). Poniewaz sie nie logujesz, nie wiem, czy masz login i skrzynke na gazeta.pl. Jesli nie masz, a chcialbys sprawdzic, kto za Toba teskni - kliknij na link ponizej, zaloz jakies konto, i zglos sie. Jesli masz, i chcesz wejsc, podaj tu login - wpiszemy na liste, albo tez kliknij i zglos sie. pozdro - Maharadza jeni Odpowiedz Link Zgłoś
teenagelobotomy znowu strasza 11.03.03, 20:23 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Dzis Amerykanie przestali latac samolotami U-2 nad Irakiem... > Czy wybuchl pokoj...czy...? Kurwa, Mosiek, co za straszny pomysl. Az sie mi niedobrze zrobilo na mysl sama. Pokoj??? A my tu tak czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś