Gość: ebl IP: *.196-200-80.adsl.skynet.be 20.03.03, 18:17 Musimy popierac nasza najlepsza polska gazete na tym forum. Nawet ci co tak ja krytykuja musza to robic na forum Gazety Wyborczej, bo inaczej NIKT BY SIE O NICH NIE DOWIEDZIAL! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr33k2 Re: VIVA ADAM MICHNIK, VIVA GAZETA WYBORCZA 21.03.03, 16:49 Gość portalu: ebl napisał(a): > Musimy popierac nasza najlepsza polska gazete na tym forum. Nawet ci co tak > ja krytykuja musza to robic na forum Gazety Wyborczej, bo inaczej NIKT BY SIE > O NICH NIE DOWIEDZIAL! zgadza sie chyba masz rację nikt by tych jołopów niezauważył ,tylko tu ,na portalu znienawidzonej gazety mają szansę zaistnieć. to samo zresztą się odnosi do naszych domorosłych pacyfistów przeklinających usa ,któremu zresztą zawdzięczają to że wogóle im wolno protestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Jeden Michnik Jedna Agora Jedno Forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 18:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebl Re: VIVA ADAM MICHNIK, VIVA GAZETA WYBORCZA IP: *.130-200-80.adsl.skynet.be 21.03.03, 21:54 Adamowi Michnikowi nalezy sie podziw za postawe moralna, za profesjonalizm dziennikarski, analityczny umysl, precyzyjnosc i trafnosc sformulowan, jasnosc i logike wypowiedzi, oraz za piekna polszczyzne, ktora pisze. Adam Michnik i Gazeta Wyborcza w pelni zasluzyli na ten sukces, ktorym sie w Polsce ciesza. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: VIVA ADAM MICHNIK, VIVA GAZETA WYBORCZA 21.03.03, 21:56 a teraz idz sie poonanizuj myslac o adasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: VIVA ADAM MICHNIK, VIVA GAZETA WYBORCZA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 22:05 Gość portalu: ebl napisał(a): > Adamowi Michnikowi nalezy sie podziw za postawe moralna, za profesjonalizm > dziennikarski, analityczny umysl, precyzyjnosc i trafnosc sformulowan, jasnosc Drogi ebl ze GW jest najlepsza gazeta w Polsce to jest dowod na skutecznosc Michnika i Agory i slabosc konkurencji a co do morali i etyki Pana Michnika to ja mam zupelne odmienne zdanie Jednak najczęściej sukcesy w biznesie odnoszą ludzie zakłamani i a -moralni I nie mieszaj dwóch róznych spraw czytam GW bo co mam czytać gazete przyjaciela Michnika od kieliszka Pana Urbna? No tak nisko nie upadłem, może Rzepe ale to strasznie nudne Nikt nie odmawia Michnikowi skutecznosci i profesjonalizmu ale to zupełnie co innego, napewno nie jet to wzór moralności Może kiedyś ale dziś na pewno NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anikasia Re: VIVA ADAM MICHNIK, VIVA GAZETA WYBORCZA IP: *.acn.pl 22.03.03, 05:42 > I nie mieszaj dwóch róznych spraw czytam GW > bo co mam czytać gazete przyjaciela > Michnika od kieliszka Pana Urbna? Na marginesie - niektórzy "sprawiedliwi" zgłupieli do tego stopnia, że nawet kumpli od kieliszka dobierają pod kątem zgodności pogladów politycznych. Michnik jako jeden z nielicznych konsekwentnie unika tej paranoi. - Kasia Odpowiedz Link Zgłoś