Gość: niewazne IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 10.11.01, 22:31 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niewazne Wazny dodatek do poprzedniego postu IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 10.11.01, 23:11 Religia mnie ostatnio nurtuje.Buddyzm i Protestantyzm stanowia "ostatnie deski ratunku".Zapoznajcie mnie troche z tymi religiami. I nie dajcie sie zaszczekac tym ktorzy beda mowiac,ze jestem "prowokatorem". Dla nich kazdy nie-katolik jest prowokatorem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSR Re: ???!!!! IP: *.chello.pl 12.11.01, 19:36 Nikt ci nie każe być katolikiem, dla mnie możesz sobie wyznawać Posejdona. PS Jaka deska ratunku, człowieku, masz manie prześladowczą czy co? Ufo patrzy, a katolicy budują komory gazowe, stuknij się w łep !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ???!!!! IP: *.unl.edu 12.11.01, 20:01 Dolacze sie. Lepiej bedzie dla Ciebie jak zapomnisz o jakiejkolwiek religii. To jeden i ten sam szmelc, widziany tylko z innej perspektywy. Pozostan wolny. Pozd, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CONTI Re: BRDZO,BARDYO LATWO IP: *.gtconnect.net 12.11.01, 20:07 PARE GRANATOW, PISTOLET, KARABIN I JUZ JEST ISLAMISTA. A DO PARU ZON LATWO SIE PZYZWYCZAJC. NAJLATWIEJSZA REGIGIJA NA SWIECIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: BRDZO,BARDYO LATWO IP: *.unl.edu 12.11.01, 20:09 Cos ci sie popierdolilo synku, gdzie rzym a gdzie krym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CONTI Re: BRDZO,BARDYO LATWO IP: *.gtconnect.net 12.11.01, 20:36 RZYM DO KREMA NIC NIE MA ALE ISLAM CIE NABIERA Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Cos ci sie popierdolilo synku, gdzie rzym a gdzie krym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CONTI Re: BRDZO,BARDYO LATWO IP: *.gtconnect.net 12.11.01, 20:34 JESZCZE JEDNO:TZEBA TEZ BYC IDIOTOM KTURY WIEZY ZE POWYSADZENIU SIE W IMIE ALLAH CZEKA NA CIEBIE HURASY DO OBCIAGANIA CHUJA. DURNOCTWO!! MAM DLA WAS NOWINE: PO SMIERCI IDZIECIE DO ZIEMI I TO WSZYSTKO. JEDYNE HURASY PZY TWOJIM CHUJU TO ROBAKI. Gość portalu: CONTI napisał(a): > PARE GRANATOW, PISTOLET, KARABIN I JUZ JEST ISLAMISTA. A DO PARU ZON LATWO SIE > PZYZWYCZAJC. NAJLATWIEJSZA REGIGIJA NA SWIECIE. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR. CONT Re: JESZCZE JEDNO IP: *.gtconnect.net 12.11.01, 21:17 HAMEM TZEBA BYC RZEBY BABY JAK PSY TRAKTOWAC. PALKA TEZ SIE PZYDA DO BIC ZONY. JEST JEDEN MINUS- PIELUHY NA GLOWIE NOSC TZEBA. NIEMOWLAKI HYMBA CZPKI NA DUPIE NOSZOM Gość portalu: niewazne napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: JESZCZE JEDNO IP: *.ipt.aol.com 13.11.01, 00:27 Gość portalu: MR. CONT napisał(a): > HAMEM TZEBA BYC RZEBY BABY JAK PSY TRAKTOWAC. PALKA TEZ SIE PZYDA DO BIC ZONY. > > > JEST JEDEN MINUS- PIELUHY NA GLOWIE NOSC TZEBA. NIEMOWLAKI HYMBA CZPKI NA DUPIE > > NOSZOM > ): do "mistera" bardzo ci jeszcze Conti daleko > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: JESZCZE JEDNO IP: 151.112.27.* 13.11.01, 00:46 panowie, panowie, alez wy nie na temat mowicie. kolega nieawze rozwaza przejscie z katolicyzmu na buddymz. I pyta czy jest to latwe czy tez trudne. Tylko co rozumiec pod stwierdzeniem latwe czy tez trudne ???. Hmm, czy zmiana religi jest trudna ???. Z czym wiaze sie ta zmina ???Tortury , przesladowania ??? Oj kolega niewazne znowu chyba zolozyl kolejny temacik-sracik bezsensowny. Odpowiedz Link Zgłoś
miluszka Re: JESZCZE JEDNO 13.11.01, 12:01 Az strach pisac cos sensownego na tym forum, bo to, co sie tu czyta , to jeden przestarch i rozpacz. Wyglada to na miejsce, gdzie wypisuje sie nieortograficzne i niegramatyczne bzdury, nie majace nic wspolnego z tematem watku. Kolego ( kolezanko) "niewazne" - przejsc z katolicyzmu na buddyzm jest bardzo trudno. Pogląd na rzeczywistosc jest zupełnie inny. Etyka i normy postępowania - bardzo podobne ( z podstawowym zalozeniem nie czyn blizniemu co tobie nie mile i kochaj blizniego swego, jak siebie samego). Dalaj Lama ostrzega przed pochopna zmiana religii, a zwlaszcza na taka, ktora nie jest na dobre ugruntowana w danym kraju. To bardzo trudne i rodzi konflikty. Jesli cie to naprawde interesuje, napisz do mnie o wiecej informacji, bo tu az starch rozmawiac. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: JESZCZE JEDNO IP: 151.112.27.* 13.11.01, 21:33 boisz sie miluszka ??? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: JESZCZE JEDNO IP: 144.138.61.* 14.11.01, 08:37 Ethanol, na drzewo, idoioto !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: JESZCZE JEDNO IP: 151.112.27.* 14.11.01, 19:45 no.. dwie kropeczki faktycznie takiego debila mozna sie bac. Usiadz bracie gdzies w ciszy i spokoju podciagnij spodnie, wysmarkaj nos i tak pomysl...po jaka cholere ja na tym swiecie zyje ???...Moze pomoze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
miluszka Re: JESZCZE JEDNO 14.11.01, 18:28 Tak, głupota jest straszna. To główny powód wszystkiego co najgorsze. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: JESZCZE JEDNO IP: 151.112.27.* 14.11.01, 19:46 czyli boisz sie sama siebie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
miluszka Re: JESZCZE JEDNO 14.11.01, 23:58 Gość portalu: ethanol napisał(a): > czyli boisz sie sama siebie ??? Chyba jestes zwolennikiem jakiejs p... psychoanalizy czy tez starozytnego i balamutnego dr Freuda M PS Co to znaczy " siebie" ? Odpowiedz Link Zgłoś