Dodaj do ulubionych

Płatni pachołki Niemców w sejmie!

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 20:31
Kiedy naród dowie sie aby powiesić zdrajców Polski,ktorzy za
niemieckie pieniądze blokują zamianę wieczystej dzierżawy na własnośc
rzeczywistą Polaków!
Niemcy mają zachowane panie Płażynski księgi wieczyste!
Zdrajcy!
Obserwuj wątek
    • Gość: S.R. Re: Maja ,maja . IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.03, 21:40

Tego sie goebbelsy nie pozbeda.
      Panie i panowie poslowie i senatorzy ,zapominaja o tym ze w czasie roznych
      zawieroch cos ginie ,cos zostaje zgubione ,a cos zostaje podlozone.
      Co napewno nie ginie, to lista dluznikow w bankach i prawa wlasnosci.
      Nawet te nielegalnie zawarte.
      • Gość: Kloss Re: Maja ,maja . IP: *.dipool.highway.telekom.at 28.03.03, 21:55
        Gość portalu: S.R. napisał(a):

>
        > Tego sie goebbelsy nie pozbeda.
        > Panie i panowie poslowie i senatorzy ,zapominaja o tym ze w czasie roznych
        > zawieroch cos ginie ,cos zostaje zgubione ,a cos zostaje podlozone.
        > Co napewno nie ginie, to lista dluznikow w bankach i prawa wlasnosci.
        > Nawet te nielegalnie zawarte.

Ha ha haaaaaaaaaa. Siecher! Haben wir! Ich selbst habe 4 Stuck!!!!
        • Gość: f Re: Maja ,maja . IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 22:05
          Verfluchten -Deuetscher!Wir haben super Medchen!
          Deutsche brust haben ab den Bauch!Sromot!Mit pigmentosen!
    • Gość: wikul Re: Płatni pachołki Niemców w sejmie! IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 22:04
      Gość portalu: oko napisał(a):

> Kiedy naród dowie sie aby powiesić zdrajców Polski,ktorzy za
      > niemieckie pieniądze blokują zamianę wieczystej dzierżawy na własnośc
      > rzeczywistą Polaków!
      > Niemcy mają zachowane panie Płażynski księgi wieczyste!
      > Zdrajcy!

Znów sie czegoś podejrzanego nachlałeś i bredzisz .
      • Gość: jak Re: Płatni pachołki Niemców w sejmie! IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 22:42
        Gość portalu: wikul napisał(a):

> Gość portalu: oko napisał(a):
        >
        > > Kiedy naród dowie sie aby powiesić zdrajców Polski,ktorzy za
        > > niemieckie pieniądze blokują zamianę wieczystej dzierżawy na własnośc
        > > rzeczywistą Polaków!
        > > Niemcy mają zachowane panie Płażynski księgi wieczyste!
        > > Zdrajcy!
        >
        >
        > Znów sie czegoś podejrzanego nachlałeś i bredzisz .

f ma racje. To juz dawno powinno byc zrobione.
        I prosze skończ wikul z tą gadką o piciu. To się nudne robi.
        Pytanie raczej czego i z kim napije sie nastepnym razem Michnik.

• Gość: wikul Płatni pachołki flisaka na forum ? IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 01:59
          Gość portalu: jak napisał(a):

> Gość portalu: wikul napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: oko napisał(a):
          > >
          > > > Kiedy naród dowie sie aby powiesić zdrajców Polski,ktorzy za
          > > > niemieckie pieniądze blokują zamianę wieczystej dzierżawy na własnośc
          > > > rzeczywistą Polaków!
          > > > Niemcy mają zachowane panie Płażynski księgi wieczyste!
          > > > Zdrajcy!
          > >
          > > Znów sie czegoś podejrzanego nachlałeś i bredzisz .
          >
          > f ma racje. To juz dawno powinno byc zrobione.
          > I prosze skończ wikul z tą gadką o piciu. To się nudne robi.
          > Pytanie raczej czego i z kim napije sie nastepnym razem Michnik.

W czym f ma rację ? Co powinno być zrobione ? Tylko konkretnie . A jeżeli
          uwazasz że f pisze mądrze i na trzeźwo to gratuluję towarzystwa . A ja i tak
          bedę pisał co mi się podoba a głupoty flisaka będę zwalczał zdecydowanie .
          P.S. Jak masz coś do Michnika to napisz do niego a nie do mnie .
          • Gość: jak Re: Płatni pachołki flisaka na forum ? IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 13:00
            Gość portalu: wikul napisał(a):

> W czym f ma rację ? Co powinno być zrobione ? Tylko konkretnie . A jeżeli
            > uwazasz że f pisze mądrze i na trzeźwo to gratuluję towarzystwa . A ja i tak
            > bedę pisał co mi się podoba a głupoty flisaka będę zwalczał zdecydowanie .
            > P.S. Jak masz coś do Michnika to napisz do niego a nie do mnie .

Jak to co powinno być zrobione?????To nie czytałeś wątku flisaka?To powtórze-
            przekształcenie użytkowania wieczystego na własność. Przeciez na ziemiach
            zachodnich wiele nieruchomości jest we własności Niemców, a Polacy sa tylko
            użytkownikami wieczstymi. PiS miesiąc temu przedstawił projekt ustawy w tej
            sprawie. Taka ustawa wytrąciłaby argumenty giertychowcom i uspokoiła ludzi. A
            Ty jestes za czy przeciw. Z twoich postów wynikałoby ze raczej przeciw. Czy
            jestes takze przeciwny zwrotom mienia ich dawnym właścicielom np w Warszawie?

I po co od razu obrażasz? Fakt ze zgadzam sie z f w tej sprawie robi ze mnie
            jego pachołka??
            Czy ja Ci bronie pisac, co Ci sie podoba, ze to zaznaczasz. Nie smiałbym nawet.
            Zastanawiam sie tylko czy bedziesz flisaka zwalczał zdecydowanie,nawet gdy
            bedzie pisał o rzeczach ważnych-choćby w sposób prowokacyjny.
            • Gość: wikul Re: Płatni pachołki flisaka na forum ? IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 04:22
              Gość portalu: jak napisał(a):

> Gość portalu: wikul napisał(a):
              >
              > > W czym f ma rację ? Co powinno być zrobione ? Tylko konkretnie . A jeżeli
              > > uwazasz że f pisze mądrze i na trzeźwo to gratuluję towarzystwa . A ja i t
              > ak
              > > bedę pisał co mi się podoba a głupoty flisaka będę zwalczał zdecydowanie .
              > > P.S. Jak masz coś do Michnika to napisz do niego a nie do mnie .
              >
              > Jak to co powinno być zrobione?????To nie czytałeś wątku flisaka?To powtórze-
              > przekształcenie użytkowania wieczystego na własność. Przeciez na ziemiach
              > zachodnich wiele nieruchomości jest we własności Niemców, a Polacy sa tylko
              > użytkownikami wieczstymi. PiS miesiąc temu przedstawił projekt ustawy w tej
              > sprawie. Taka ustawa wytrąciłaby argumenty giertychowcom i uspokoiła ludzi. A
              > Ty jestes za czy przeciw. Z twoich postów wynikałoby ze raczej przeciw. Czy
              > jestes takze przeciwny zwrotom mienia ich dawnym właścicielom np w Warszawie?
              >
              > I po co od razu obrażasz? Fakt ze zgadzam sie z f w tej sprawie robi ze mnie
              > jego pachołka??
              > Czy ja Ci bronie pisac, co Ci sie podoba, ze to zaznaczasz. Nie smiałbym
              nawet.
              >
              > Zastanawiam sie tylko czy bedziesz flisaka zwalczał zdecydowanie,nawet gdy
              > bedzie pisał o rzeczach ważnych-choćby w sposób prowokacyjny.

Dla przypomnienia :

Płatni pachołki Niemców w sejmie!
              Autor: Gość: oko IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl
              Data: 28-03-2003 20:31 + odpowiedz na list
              + odpowiedz cytując
              --------------------------------------------------------------------------------
              Kiedy naród dowie sie aby powiesić zdrajców Polski,ktorzy za
              niemieckie pieniądze blokują zamianę wieczystej dzierżawy na własnośc
              rzeczywistą Polaków!
              Niemcy mają zachowane panie Płażynski księgi wieczyste!
              Zdrajcy!

Chyba masz nadzwyczajne właściwości wyławiania sensu w bełkocie flisaka .
              Mieszkałem we Wrocławiu ponad dwadzieścia lat więc jestem wrażliwy na ten
              temat . Na ziemiach zachodnich nie ma własności niemieckich w takim sensie jak
              przedstawia to flisak lub ty . Od czasu ostatniej wojny stan prawny uległ
              zasadniczej zmianie i nikt przy zdrowych zmysłach nie wyobraża sobie powrotu do
              granic sprzed 1.09.1939 . Sytuację prawną nieruchomości na tych ziemiach
              wielokrotnie wyjaśniano . Ale flisak albo nie przyjmuje do siebi takich
              wyjaśnień albo jest prowokatorem , albo skończonym głąbem . Najprawdopodobniej
              jednak jednym i drugim .
              P.S. Którzy to posłowie , są pachołkami i zdrajcami Polski ? Którzy dopuścili
              się przestępstwa tzw. płatnej protekcji ? Jeżeli tak flisak uważa to powinien
              ten fakt zgłośić zgodnie z prawem do prokuratury . Może powinna powstać kolejna
              komisja śledcza ? A ja uważam że za takie teksty flisakiem powinna zająć się
              prokuratura lub psychiatra . Jeżeli go popierasz to resztę sobie dopowiedz .
    • Gość: f Re: Płatni pachołki Niemców w sejmie! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 18:25
      Znamy nazwiska tych pachołków!Oj będzie ,będzie ciekawie po 2004 roku!
    • Gość: f Re: Płatni pachołki Niemców w sejmie! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 20:06
      Mówi się ,że Samoobrona plus komuniści otrzymali od Niemców 2 miliony euro
      za przeczekanie...
      • Gość: f Re: Płatni pachołki Niemców w sejmie! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 21:33
        Skąd to silentium!
        Panie biskupie Zyciński nie rozrywasz sukienki duchównej,Panie arcy-
        biskupie Macharski nie znajcy akcentu mowy polskiej-Panie biskupie Pieronku
        rozwalają\cy kściół od srodka wraz z żydownikem powszecnym jak ćwierkają
        wróble na dachu zwolenniku przeróbki św Ksiąg Starego i Nowego Testamentu
        w imię i życzeń żydów-np zmiany faktu,ze to nie żydzi skazali Chrystusa
        na śmierć na Krzyżu lecz pigmeje i polscy nacjonaliści...
    • Gość: gadacz Re: na makulaturze !! IP: *.tera.com.pl 29.03.03, 21:35
      • Gość: f Re: na makulaturze !! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 11:57
        Zanotuj datę!Nic nie rozumiesz!
        W normalnym świecie prawo nie zna pojęcia <wieczystej dzierżawy>
        Jest własność zapisana w księgach wieczystych!
        W momencie przystąpienia do U.E.obowiązywać będzie -rzecz normalna prawo
        ksiąg wieczystch!Durny wrocławianie!Przyjdą i kolbami w drzwi uderzą!
        Bo to jest ich!
        Chyba ,że w tzw sejmie przejdzie ustawa automatycznie przekształcająca bzdziny
        komusze
        na PRAWO SWIETE WLASNOSCI!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka