Dodaj do ulubionych

rozmowa kontrolowana

13.12.06, 10:22

<.>

Obserwuj wątek
    • ewa8a Ach, cóz za fantastyczny wątek ! 14.12.06, 13:37
      Dopiero teraz go zauważyłam. Pozwoli Pan Doktor, że się przyłączę :
      &&&&^^^^^$$$$$$<<<<<>>>>>>crying((|||||||********.
      ₤Ω☻♥☺ﺝ
      ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫
      ♫ ♫ ♫ ♫
      ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
      Proponuję tu zaprosić także Hasza. On uwielbia tego typu dyskusje.
      • drf ten wątek jest monitorowany 14.12.06, 14:48
        przebywanie na nim wymaga okazania SpecjalnEgo zezwolenia
        ---
        prosze opuscic go natychmiast!!!!
        <.>
        • ewa8a Re: ten wątek jest monitorowany 14.12.06, 15:18
          Wątek tak samotnie sobie spadał w dół, dałam mu szansę, by miał swoje 5 minut,
          a Pan taki niegościnny Panie Doktorze ! A jaki nerwowy .....aż cztery
          wykrzykniki. Myślałam, że sprawię Panu ogromną radość, wyrażając swoje uczucia
          Pana językiem. Przypomnę tylko, że wątki, do których mogą się wpisywać tylko
          upoważnione osoby istnieją wyłącznie na forach prywatnych. A na tym forum
          jedyne co prywatne to Stan Wojenny (hahahaha!!!!), zaprowadzony przez Pańską
          Przyjaciółkę.

img.interia.pl/kartki/nimg/ka10958.jpg

Do zobaczenia !
          • drf 2gie powazne ostrzezenie ...bez zezwolenia 14.12.06, 15:26
            obecnosc Tutaj nieporzadana.
            Prosze o NATYCHMIASTOWE opuszczenie tego watku.
            Drf
            -
            • ewa8a Re: 2gie powazne ostrzezenie ...bez zezwolenia 14.12.06, 15:29
              Zrobię dokładnie na odwrót. Pobędę tu jeszcze jakiś czas.

img.interia.pl/kartki/nimg/ka10935.jpg
          • patience Re: ten wątek jest monitorowany 14.12.06, 15:28
            www1.ipn.gov.pl/portal/pl/10/461/

wink
            • ewa8a Leonio, nie kop pana, bo się spocisz.... 14.12.06, 15:31
              I tradycyjnie - sio paskudo !
              • patience A co mnie obchodzi twoj pan? egzotyczne.../nt 14.12.06, 15:51

• drf 3POWWWażneOstrzeżenie!!! 14.12.06, 15:54
                ewa8 zostalas ostrzezona po raz trzeci
                -
                • ewa8a Cała drżę ...... 14.12.06, 16:04
                  Mogę poruszać się tam GDZIE ZECHCĘ.

Czy dotarło to co napisałam prostym językiem ? Jesli nie, powtórzę.

> Przypomnę tylko, że wątki, do których mogą się wpisywać tylko
                  upoważnione osoby istnieją wyłącznie na forach prywatnych. A na tym forum
                  jedyne co prywatne to Stan Wojenny (hahahaha!!!!), zaprowadzony przez Pańską
                  Przyjaciółkę.

A teraz przyjąć to do wiadomości i nie nudzić już tymi śmiesznymi
                  ostrzezeniami !

A........ macie przecież ( z przyjaciółką) swoje sposoby - ,, zachecam
                  wszystkich do kopania w co sie da’’.
                  Kopać Panie Doktorze, kopać..... Pokazcie jak pięknie kopiecie, może wam trochę
                  ulży. Wyładowanie agresji to ponoć skuteczna terapia.

Pozdrowienia dla Przyjaciółki !
                  karteczki.com/card/56456.png

Na razie spadam. Ale wrócę......
                  • drf ewa8 zostala pozbawiona prawa obecnosci na tym 14.12.06, 16:15
                    watku (po 3krotnych ostrzezeniach).
                    -
                    • pozarski Re: ewa8 zostala pozbawiona prawa obecnosci na t 14.12.06, 16:59
                      drf napisał:

> watku (po 3krotnych ostrzezeniach).
                      > -
                    • ewa8a Re: ewa8 zostala pozbawiona prawa obecnosci na t 14.12.06, 19:31
                      Strachy na lachy Panie Doktorze ! Nie jest to może wątek szczególnie
                      interesujący, jestem tu tylko z przekory.

Nic innego nie pozostaje, jak tylko kopać....

www.niunia.com/zwierzeta/assets/images/ko.gif
                      • sanatorium_psychiatryczne spadaj ewuniu........ 14.12.06, 19:40
                        juuuuuuuuuusz!
                        • ewa8a Maska spadła z twarzyczki ? 14.12.06, 19:45

Pan Doktor to kiedyś tylko znaki tajemnicze kreslił, cytował namiętnie
                          wikipedie i cudze posty, muzyczne wręcz pasjami, na antysemitów spozierał
                          wyrozumiale i nigdy się nie unosił, a teraz widzę, że zaczyna mówić swoimi
                          słowami, a i wyzwiskiem od czasu do czasu rzuci, jak przystało na starego
                          aquanowicza.
                          Niebawem Pan Doktor w słownictwie Przyjaciółce swojej dorówna.
                          • sanatorium_psychiatryczne spadaj 14.12.06, 19:58

• pozarski padaj 14.12.06, 20:00

• sanatorium_psychiatryczne hoooje w rozporkach???????????????????? 14.12.06, 20:02

• ewa8a Nareszcie prawdziwe oblicze 14.12.06, 20:02
                              Czy jesteś na tyle kumaty, by wiedzieć, że znajdujemy się na forum PUBLICZNYM ?
                              Nie ty tutaj decydujesz kto i gdzie może pisywać i jakie mieć sygnaturki !
                              Jedyne co nożesz zrobić nieszczęśniku, to nie odpowiadać na moje posty. I to
                              proponuję zrobić, zanim zupełnie sie nie obnażysz. Fakt, iż donosicie (żeby nie
                              było wątpliwości – wy to ty i przyjaciółka) nie oznacza wcale, że możecie tu
                              robić wszystko. Zejdź na ziemię i nie ośmieszaj się.
                              • pozarski Re: Nareszcie prawdziwe oblicze 14.12.06, 20:08
                                ewa8a napisała:

Zejdź na ziemię i nie ośmieszaj się.
                                >
                                On nie moze zejsc na ziemie,bo zyje pod ziemia(w podziemiu).Jest kretem.
                                • ewa8a Re: Nareszcie prawdziwe oblicze 14.12.06, 20:10
                                  Przecież to ko(p)mandos, poradzi sobie.
                                  • pozarski Re: Nareszcie prawdziwe oblicze 14.12.06, 20:24
                                    Zdaje sie,ze Idelfons robi bokami.To juz nie zlosc a furia.Chcialbym ten
                                    spektakl ogladac na zywo.
                                    • ewa8a Re: Nareszcie prawdziwe oblicze 14.12.06, 20:27
                                      Fakt, stracił zupełnie fason. W takich sytuacjach najlepiej widać, z kim ma
                                      się do czynienia. Teraz dopiero widzę, że wart pac pałaca.
                                      • pozarski Re: Nareszcie prawdziwe oblicze 14.12.06, 20:30
                                        ewa8a napisała:

> Fakt, stracił zupełnie fason. W takich sytuacjach najlepiej widać, z kim ma
                                        > się do czynienia. Teraz dopiero widzę, że wart pac pałaca.
                                        >
                                        Powinni sie znalezc w Guiness Book of Records,bo zeby taka para sie odnalazla
                                        na tej planecie,to cud nad cuda!
                          • sanatorium_psychiatryczne Spadajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 14.12.06, 20:01
                            joebane trollecrying((((((((
                            • pozarski Czy ja cie wyganiam z mojego watka, 14.12.06, 20:05
                              na ktorym zdradzasz moje dane osobowe?Czy ja mowie,jak ty sie nazywasz?Nie. I
                              jeszcze ten jezyk.Wstydzilbys sie.Posle to do potencjalnych hatikvancow68,zeby
                              wiedzieli czego sie moga spodziewac po swoim genseku,jak sie na nich ciut
                              zdenedrwuje.
                              • ewa8a Re: Czy ja cie wyganiam z mojego watka, 14.12.06, 20:07
                                Tylko szybko kopiuj, bo za chwilę juz tego może nie być.
                                • pozarski Re: Czy ja cie wyganiam z mojego watka, 14.12.06, 20:08
                                  ewa8a napisała:

> Tylko szybko kopiuj, bo za chwilę juz tego może nie być.
                                  >
                                  Jasna sprawa.
                                  • ewa8a Re: Czy ja cie wyganiam z mojego watka, 14.12.06, 20:15
                                    Ufff.... Już lepiej, widzę, że wraca do normy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53863609&a=53962680
                                    • pozarski Re: Czy ja cie wyganiam z mojego watka, 14.12.06, 20:27
                                      ewa8a napisała:

> Ufff.... Już lepiej, widzę, że wraca do normy.
                                      >
                                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53863609&a=53962680
                                      >
                                      >
                                      Tego nie rozumiem.Chyba,ze Ci chodzi o zwiezlosc formy.
                                      • ewa8a Re: Czy ja cie wyganiam z mojego watka, 14.12.06, 20:28
                                        > Chyba,ze Ci chodzi o zwiezlosc formy.

Dokładnie o to mi chodziło.
                            • ewa8a Admin !!!! 14.12.06, 20:05
                              Pan Doktor dostał właśnie ataku ! NIe wiem co sie stało ???!!!! Taki był z
                              niego kulturalny forumowicz, chyba przebywał zbyt długo w jakimś szemranym
                              towarzystwie.

Tymczasem klikam......co ja piszę ..../. kopię w kosz !!!!!
                        • pozarski Ladnie to tak rozmawiac z kobieta?Do patipati tez 14.12.06, 19:58
                          tak mowisz?Chyba nie.
                          • sanatorium_psychiatryczne spadaj 14.12.06, 19:59

• pozarski Re: padajpadaj 14.12.06, 20:00

• ewa8a Re: padajpadaj 14.12.06, 20:09
                                Czy on często miewa takie ataki ? Jestem powaznie zaniepokojona....
                                • pozarski Re: padajpadaj 14.12.06, 20:29
                                  ewa8a napisała:

> Czy on często miewa takie ataki ? Jestem powaznie zaniepokojona....
                                  >
                                  >
                                  Skad moge wiedziec?Ostatni raz go widzialem w Puszczy Kampinowskiej.Tanczyl
                                  kolo paru pan, a jego przyjaciolka byla natenczas baaaaardzo zazdrosna.Nic poza
                                  tym nie wiem.
                                  • ewa8a Re: padajpadaj 14.12.06, 20:35
                                    ,,Zazdrość to uczucie, które potrafi rozchwiać nasze serce o wiele gwałtowniej
                                    niż miłość. ''
                                    Adolf Heyduk

A może i umysły ?
                      • sanatorium_psychiatryczne i wez z soba swego hoooja z sygnaturki 14.12.06, 19:41
                        ,)
                        • ewa8a Alez ten hooooj nie jest mój ! 14.12.06, 19:48
                          Sygnaurka to czyste słowa Pańskiej Przyjaciółki. Rozsławiam jej dobre imię.A
                          wezmę, jak mi przyjdzie na to ochota.
                        • pozarski Ja tez mam sygnatorke,ale z twoim 14.12.06, 19:59
                          hooojem.
                • pozarski Re: 3POWWWażneOstrzeżenie!!! 14.12.06, 16:58
                  drf napisał:

> ewa8 zostalas ostrzezona po raz trzeci
                  > -
            • pozarski Re: ten wątek jest monitorowany 14.12.06, 16:56
              patience napisała:

> www1.ipn.gov.pl/portal/pl/10/461/
              >
              > wink
              A to dobre!Juz masz teczki?Wsadz tam swoj koslawy nochal.
              • drf pozarski pozbawiony zostaje prawa obecnosci na 14.12.06, 17:13
                tym watku bez dodatkowych ostrzezen...
                -
                • pozarski Re: pozarski pozbawiony zostaje prawa obecnosci 14.12.06, 17:15
                  drf napisał:

> tym watku bez dodatkowych ostrzezen...
                  > -
    • patience Podglad i podsluch 14.12.06, 15:49
      ...przez dziurke od klucza to nie to samo co wyjscie z szafy na dywan.Kocieta
      maja pietra?

wink
      • pozarski Re: Podglad i podsluch 14.12.06, 17:00
        patience napisała:

> ...przez dziurke od klucza to nie to samo co wyjscie z szafy na dywan.Kocieta
        > maja pietra?
        >
        > wink

Hehehe.Lubisz straszyc,co?Ciekawe.Masz to z domu,czy z pracy?
        • sanatorium_psychiatryczne to forum jest monitorowane 14.12.06, 20:03

• terran NIEProSzeNI goscie... opuscic ten watek OBOJE! 14.12.06, 20:24
            • pozarski ProSzeNI goscie... prosze,zostancie tu OBOJE!!! 14.12.06, 20:34
              Dzieki Tykwo68.Bardzo milo z twojej strony.
              • ewa8a Re: ProSzeNI goscie... prosze,zostancie tu OBOJE! 14.12.06, 20:36
                No popatrz, a już myślałam, że mu przeszło.
                • pozarski Re: ProSzeNI goscie... prosze,zostancie tu OBOJE! 14.12.06, 20:40
                  ewa8a napisała:

> No popatrz, a już myślałam, że mu przeszło.
                  >
                  A skad.On tak juz od lat.Prawde powiedziawszy od momentu,kiedy sie spotkal w
                  watku aqua 2996 z pejszns.
                  • ewa8a Re: ProSzeNI goscie... prosze,zostancie tu OBOJE! 14.12.06, 20:45
                    Teraz napije się ziółek i juz będzie lepiej. Jutro ze zdwojoną energią będzie
                    zamieszczał w necie cudze zdjęcia i życiorysy.
                    • pozarski Re: ProSzeNI goscie... prosze,zostancie tu OBOJE! 14.12.06, 20:52
                      ewa8a napisała:

> Teraz napije się ziółek i juz będzie lepiej. Jutro ze zdwojoną energią będzie
                      > zamieszczał w necie cudze zdjęcia i życiorysy.
                      >
                      Tak.Oczekuje z napieta antycypacja.Biedak musi juz chyba byc wykonczony.To juz
                      nie te lata!
    • mysz.szara A ja mam zasadnicze pytanie!! 14.12.06, 20:25
      drf napisał:

>
      > <.>
      >

Jakie macie komputery, bo mój jakoś ślamazarnie się porusza. Gdy odświeży stronę
      to już jest mnóstwo nowych wpisów i nie nadążam z ich czytaniem. O zawieszaniu
      postów nawet nie ma mowy. Macie komputery klimatyczne, czy co?
      Tempo dyskusji zabójcze ;/

mysz.szara
      • patience Re: A ja mam zasadnicze pytanie!! 14.12.06, 20:30
        mamy dobre lacza, to nie zawsze od kompa zalezy. Ale nie przeszkadzajmy drf w
        kontrolowaniu.
      • ewa8a Re: A ja mam zasadnicze pytanie!! 14.12.06, 20:30
        To Ty to czytasz Myszko ?
        • mysz.szara Re: A ja mam zasadnicze pytanie!! 14.12.06, 20:42
          ewa8a napisała:

> To Ty to czytasz Myszko ?
          >

Nioooooooooo i mam gimnastykę brzucha. W końcu będę laską big_grinbig_grin: big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

mysz.szara
      • pozarski Re: A ja mam zasadnicze pytanie!! 14.12.06, 20:32
        Jestesmy wycwiczeni przez najlepszych komandosow na forum.
        • patience On was psychoterapeutuje, guupki. 14.12.06, 20:35
          Siedzicie jak na smyczy. Grunt to brak rozumu. wink)
          • pozarski Re: On wpada w psychoze guupia.Jest co og- 14.12.06, 20:43
            ladac.Zaczyna mi sie to coraz bardziej podobac.Mam nadzieje,ze nie zgryzie Evie
            Lenie wszystkich dywanow.Byloby szkoda.
            • ewa8a Re: On wpada w psychoze guupia.Jest co og- 14.12.06, 20:48
              Może nie wspominaj o tej Evie Lenie, bo będzie drugi atak.
              • pozarski Re: On wpada w psychoze guupia.Jest co og- 14.12.06, 20:50
                ewa8a napisała:

> Może nie wspominaj o tej Evie Lenie, bo będzie drugi atak.
                >
                To jest moja prowokacja.Sprawdzam stan nerwow komandosow.
      • drf witaj mysz.szara 14.12.06, 20:37
        mamy szybkie zlacza no i panstwo pozarscy bardzo sa zapaleni do spamowania nie
        swoich watkow ze siedza 24 godziny na dobe w sadzawce ,nie tylko tempo jest
        zabojcze intencje spamerow tez ?-) ...a ja sie teraz napije herbatki i
        zrelaksuje i chetnie porozmawiam o z pania myszka
        ,))))
        • ewa8a Re: witaj mysz.szara 14.12.06, 20:42
          drf napisał

>...a ja sie teraz napije herbatki

Najlepiej z melisą. Ziółka w takich sytuacjach bardzo są wskazane. Proszę
          poprawic przy okazji maskę, wykrzywiła się nieco.
        • patience Myslisz ze sie naucza panowac nad swoimi emocjami? 14.12.06, 20:43
          Jest dla nich nadzieja?
          wink
          • pozarski Re: Mysle ze zaraz komandoska para zlozy 14.12.06, 20:48
            bron i sie podda.Bierzemy Ewo wiezniow,czy od razu pod sciane?

--
            o hooojach i rozporkach
            autor:drf vel idelfons.zgryz_bieruta
            • ewa8a Re: Mysle ze zaraz komandoska para zlozy 14.12.06, 20:50
              Mamy dobre serca, puścimy wolno. Co byśmy z nimi robili ?
              • pozarski Re: Mysle ze zaraz komandoska para zlozy 14.12.06, 20:59
                ewa8a napisała:

> Mamy dobre serca, puścimy wolno. Co byśmy z nimi robili ?
                >
                >
                Musze sie zastanowic.Dam znac jutro albo pojutrze(niech sie pomecza troche).
                • ewa8a Re: Mysle ze zaraz komandoska para zlozy 14.12.06, 21:04
                  No dobrze, ale jak zdecydujesz, żeby ich zatrzymać, trzeba bedzie ich
                  zakneblować. Strasznie są wulgarni ! Stale się czerwienię na widok własnej
                  wizytówki.
                  • ewa8a Re: Mysle ze zaraz komandoska para zlozy 14.12.06, 21:05
                    Tfu... sygnaturki !
                  • pozarski Re: Mysle ze zaraz komandoska para zlozy 14.12.06, 21:14
                    Oczywiscie,ze zakneblowani!To bylo pierwsze,co mi przyszlo do glowy.Bez knebli
                    byliby nie do strawienia.
                    • ewa8a Re: Mysle ze zaraz komandoska para zlozy 14.12.06, 21:17
                      Trzeba jeszcze związać, bo kopią.
                      • pozarski Re: Mysle ze zaraz komandoska para zlozy 14.12.06, 21:23
                        ewa8a napisała:

> Trzeba jeszcze związać, bo kopią.
                        >
                        Zdecydowanie.Zastanawiam sie jak to zrobic.Mysle o pozycji plecy w plecy.Jak on
                        bedzie chcial do przodu,to ona bedzie musiala automatycznie do tylu.Moze byc
                        zabawnie.
          • drf same weszly do zamknietej szafy;)))))))))))))))))) 14.12.06, 20:50
            kotki dwa
            • pozarski Tak myslisz komandosie? 14.12.06, 20:54
              Nie liczylbym na to.Czytelnicy czekaja na dalszy ciag feliedtonu.Pa!
          • pozarski Re: Myslisz Ewo,ze sie naucza panowac nad swoimi 14.12.06, 23:07
            emocjami,ta komandoska parka,czy trzeba im bedzie zaaplikowac cos mocniejszego?
            • ewa8a Re: Myslisz Ewo,ze sie naucza panowac nad swoimi 15.12.06, 09:00
              NIe mam pojęcia. Na razie real czeka. Zdążyłam sobie tylko zmodyfikować
              sygnaturkę. Wczorajszy wybuch Pana Doktora był miodzio ! Przyznam, że nie
              znałam go dotąd z tej strony i stąd moje opory - jak tez ten kulturalny,
              spokojny człowiek moze być Ildefonsem ???? Ty widać znasz go lepiej.
              • pozarski Re: Myslisz Ewo,ze sie naucza panowac nad swoimi 15.12.06, 09:19
                Piekna.Byc moze bedzie to jedyny slad, ktory po nich zostanie.
        • pozarski Re: witaj mysz.szara 14.12.06, 20:45
          drf napisał:
          ...a ja sie teraz napije herbatki i
          > zrelaksuje i chetnie porozmawiam o z pania myszka
          > ,))))
          Zrelaksuje?!Mowy nie ma!Natychmiast wracac do watka!
          • ewa8a Re: witaj mysz.szara 14.12.06, 20:46
            Ja także się tego kategorycznie domagam !!!!
            • patience macie pszerypaane robaszki 14.12.06, 20:48
              albo samokontrola, albo psychoterapia, czyli granie na puzoonie wink)
              • ewa8a Sio, paskudo ! /nt 14.12.06, 20:48

• pozarski Re: maciemacie wasza byla 14.12.06, 20:49
                Ach,straszy po raz kolejny.Znaczy,ze nauki pobierala w domu.No,tak.To juz jest
                nieuleczalne.Myslalem,ze byla na etacie.Klops!
                • drf dzikie kotki siedza w szafie;))))) 14.12.06, 20:52

• ewa8a Re: dzikie kotki siedza w szafie;))))) 14.12.06, 20:54
                    Panie Doktorze ! Miała być tylko HERBATKA ! Coś dziwnie się Panu język plącze.
                  • pozarski Biedaku,tus sie odkryl calkowicie. 14.12.06, 20:56
                    Bede mial dla ciebie mala surpryze.Jak znalazl na Chanuke!
                    • drf szczegolnej uwadze polecam ¤ zaproszonym gosciom 14.12.06, 21:04
                      z plotkies...wysepki skwerku swietlicy i reunion68

¤ specjalnie
                      --

gosc nr 1 Adam G.

Mile witamy
                      <.>
                      • pozarski Mundur zlozony w kostke?Spac mozesz w bereci- 14.12.06, 21:12
                        ku(czerwonym,a jakze) od generala Pet.
                        • drf a teraz kotek idzie grzecznia spac.... 14.12.06, 22:40
                          moze razem z kicią ?
                          • pozarski Bidulo,obudzony?Prezewroc sie na drugi bok,ko- 14.12.06, 22:52
                            mandosie w Wolki Koziej.
                            • drf kiciu... 14.12.06, 23:18
                              www.electricbluesradio.com/
                              • pozarski Ty masz spac,takie twoje komandoskie zadanie 14.12.06, 23:20
                                na dzisiaj.Ja mam cos lepszego do roboty.
                                • drf ;)))))))))))))))))))))))))) 14.12.06, 23:24

<.>
                                  • pozarski heheh 14.12.06, 23:25

• drf aaa byly sobie kotki dwa...................... 14.12.06, 23:27

Aaaa... aaa...
                                    Były sobie kotki dwa
                                    Aaaa... kotki dwa
                                    Szarobure, szarobure, obydwa
                                    Ach, śpij, bo właśnie
                                    Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie
                                    A gdy rano przyjdzie świt
                                    Księżycowi będzie wstyd,
                                    Że on zasnął a nie ty

Ach, śpij, bo nocą
                                    Kiedy gwiazdy się na niebie złocą
                                    Wszystkie dzieci, nawet złe,
                                    Pogrążone są we śnie
                                    A ty jedna tylko nie
                                    W górze tyle gwiazd
                                    W dole tyle miast
                                    Gwiazdy miastom dają znać
                                    Że dzieci musza spać...
                                    <.>
                                    • pozarski Co prawda pelnymi zdaniami,ale nie swoje 14.12.06, 23:47
                                      i do tego rymowane.Jestes passe.
                                      • sanatorium_psychiatryczne salowa!!!! 14.12.06, 23:55
                                        15 WAT wystarczy!
                                        • pozarski Tak to jest jak lezysz przywiazany do lozka.Trzeba 14.12.06, 23:57
                                          bylo jej powiedziec,zanim nie poszla do domu,guuuupi czlowieku.
                              • pozarski Re: kiciu... 15.12.06, 15:45
                                drf napisal:
                                >spac

Wstawaj i opowiadaj.Czytales?No?Normalnie nie zwlekasz z wymiotami na Aqua.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka