balzer 08.04.03, 19:36 Istnieja dwie możliwosci: 1. To irackie składy Saddama. 2. To bron amerykanska dostarczona do Iraku przez CIA w celu uzasadnienia wojny. Prawdy nie dowiemy sie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Trzecia możliwość - nawozy sztuczne n/tx IP: *.echostar.pl 08.04.03, 19:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanG. Otoz wiemy IP: *.shellus.com 08.04.03, 20:14 To bron amerykanska, dostarczona Husseinowi przez rzad Reagana (z Rumsfeldem jako lacznikiem miedzy Bialym Domem i Bagdadem) we wczesnych latach 80-tych do wykorzystania przeciw Iranowi. Stad USA wiedza ile jest jej w Iraku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Czyja jest bron chemiczna z Karbali ? IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 08.04.03, 20:10 azotox na stonki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
arkapress Re: Czyja jest bron chemiczna z Karbali ? 08.04.03, 20:18 Jak to nigdy, poczekaj na pierwszy film o tej wojnie, scenariusze juz sie piszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polityczny Re: Na pewno nie moja !!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.03, 20:24 Niemiecka ,a nie amerykanska . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Czyja jest bron chemiczna z Karbali ? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 08.04.03, 20:38 Cos ci sie pokrecilo, ze Ameryka? Nie to to Ruski!Wujaszek Sadam ma wszystko, dobry wujaszek jak Juzio Stalin. Ale mi wode z muzgu robili w szkole podstawowej, i ja w to wierzylam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Czyja jest bron chemiczna z Karbali ? IP: *.toya.net.pl 08.04.03, 20:53 balzer napisał: > Istnieja dwie możliwosci: > > 1. To irackie składy Saddama. > > 2. To bron amerykanska dostarczona do Iraku przez CIA w celu uzasadnienia > wojny. > > Prawdy nie dowiemy sie nigdy. Być może, ale rakiety, które miały przenieść to nie wiadomo co były francuskie. Ale to jest pewnie wyssane z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
canuk Re: Czyja jest bron chemiczna z Karbali ? 08.04.03, 20:55 Ja myślę, że to było rozpylane z samolotów "Mirage" (chyba fraczuskie ?) Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Czyja jest bron chemiczna z Karbali ? 08.04.03, 22:14 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > balzer napisał: > > > Istnieja dwie możliwosci: > > > > 1. To irackie składy Saddama. > > > > 2. To bron amerykanska dostarczona do Iraku przez CIA w celu uzasadnienia > > wojny. > > > > Prawdy nie dowiemy sie nigdy. > > Być może, ale rakiety, które miały przenieść to nie wiadomo co były francuskie. > > Ale to jest pewnie wyssane z palca. Coż. Propaganda USA jest rownie silna co propaganda iracka, wiec pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
canuk Balzer - to nie jest wyssane z palca -Sadam 09.04.03, 01:09 używał przerobionych samolotów Mirage do tego celu. Odpowiedz Link Zgłoś
canuk Do bonobo44 09.04.03, 03:02 to jest link dla ciebie: bi.gazeta.pl/im/1414/m1414791.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba to, CZY BYŁA ta broń chemiczna w Karbali ? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 03:09 canuki, pod stół i szczekać. Hłe... ********************************************* balzer napisał: > Istnieja dwie możliwosci: > > 1. To irackie składy Saddama. > > 2. To bron amerykanska dostarczona do Iraku przez CIA w celu uzasadnienia > wojny. > > Prawdy nie dowiemy sie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
shanti stare amerykanskie dostawy dla Saddama, kiedy on 09.04.03, 08:26 walczyl z Iranem przy poparciu CIA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś