Gość: :) IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 19:01 Jestem dumny, ze jestem Polakiem a Polska uczestniczyła w wojnie z Saddamem Husseinem po stronie wojsk koalicyjnych!!!! Hurrrrrrrrra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Minius Re: Jestem dumny, ze jestem IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 09.04.03, 19:03 Ja również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jestem dumny, ze jestem IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 19:05 Gość portalu: Minius napisał(a): > Ja również Miło mi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etbl Re: Jestem dumny, ze jestem IP: *.83-201-80.adsl.skynet.be 09.04.03, 19:10 Tak jest, Gosc ::, polskim zolnierzom bedzie sie nalezec wspaniale przywitanie, a chyba i Kwasniewskiemu i Millerowi mimo wszystko pochwala za dobra decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jestem dumny, ze jestem IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 19:11 Gość portalu: etbl napisał(a): > Tak jest, Gosc ::, polskim zolnierzom bedzie sie nalezec wspaniale przywitanie, > > a chyba i Kwasniewskiemu i Millerowi mimo wszystko pochwala za dobra decyzje. Nie podzielam opcji politycznej ani pana Prezydenta ani Pana Premiera ale musze przyznac im szacunek za podjecie decyzji o wyslaniu do Iraku polskich żolnierzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot daj spokój... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 19:12 ...nie narażaj się, shanti może rzucić na ciebie fatwe a leo3 powie, że to szatan przemawia przez twoje usta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: daj spokój... IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 19:18 Gość portalu: chichot napisał(a): > ...nie narażaj się, shanti może rzucić na ciebie fatwe a leo3 powie, że to > szatan przemawia przez twoje usta... niczego oprocz Boga nie boję się pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wild a co to za... 09.04.03, 19:22 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: chichot napisał(a): > > > ...nie narażaj się, shanti może rzucić na ciebie fatwe a leo3 powie, że to > > > szatan przemawia przez twoje usta... > > niczego oprocz Boga nie boję się > pozdrawiam Bóg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot wild spadaj czytać koran... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 19:31 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz i czytelnik Wszyscy dumni IP: *.web.thalamus.se 09.04.03, 19:25 Ciesze sie ze Saddam oddal miasto prawie bez walki. Wiecie wynik wojny to byl przesadzony zanim ta wojna wybuchla. Szkoda ze trzeba bylo czekac az 12 lata na wolnosc. Szyici i Kurdowie wiedz cos o tym Ciekaw jestem jak amerykanie teraz zapanuja nad sytuacja, czy bedzie to jakis marionetkowy rezim w stylu Pakistan, bo w Afganistanie to bajzel nie mniejszy, ale to jankesi maja gdzies. Kontraktz francuskie i niemeickie uniewaznione, wolna droga dla amerykanskich. Tak swoja droga wolabym byc dumnym Polakiem za np. tolerancje, porzadek, brak korupcji. lud chcial igrzysk i dostal je od najwiekszego imperatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC_Maniac Również jestem dumny :) IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 09.04.03, 19:33 Cóż, byłem przeciwnikiem tej wojny zanim wybuchła. Ale ja (w przeciwieństwie do wielu) starałem sie rozumieć czemu ona wybuchła. I uważałem, że im szybciej się skończy, oczywiście zwycięstwem koalicji, tym mniej ludzi ucierpi. Tak też się stało, a największymi zwycięzcami tej wojny są prości Irakijczycy, którzy klepali nędzę, kiedy ich chory wódz budował sobie enty pałac i zbroił się jakby świat miał podbić, a nie bronić się przed kimkolwiek. Cieszy mnie upadek każdego reżimu ciemiężącego swój lud. Jestem dumny, że Polska opowiedziała się po stronie sprawiedliwości, a nie prywatnych zagrywek pokroju Francji czy Rosji. Niech Bóg błogosławi wolnym Irakijczykom! Odpowiedz Link Zgłoś
wild PC_Maniac IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 09.04.03, 19:37 Gość portalu: PC_Maniac napisał(a): > Cieszy mnie upadek każdego reżimu ciemiężącego swój lud. po czym poznajesz że jakiś reżim ciemięży lud? ( czy słowo "swój" to resztki reżimowego myslenia? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC_Maniac A co reżim Husajna był ideałem demokracji? IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 09.04.03, 19:40 wild napisał: > Gość portalu: PC_Maniac napisał(a): > > > Cieszy mnie upadek każdego reżimu ciemiężącego swój lud. > > po czym poznajesz że jakiś reżim ciemięży lud? ( czy słowo "swój" to resztki > reżimowego myslenia? ) A uważasz, że rząd, który morduje setki tysięcy własnych obywateli nie jest reżimem, który ciemięży swój lud? Który zagazowuje swoich obywateli, który skrytobójczo zabija opozycjonistów, który znęca się nad swoimi olimpijczykami, że nie zdobyli medali? To jaki według Ciebie jest wykładnik reżimu? Odpowiedz Link Zgłoś
wild czy idealna demokracja to z Arabii Saudyjskiej? 09.04.03, 19:45 Gość portalu: PC_Maniac napisał(a): > wild napisał: > > > Gość portalu: PC_Maniac napisał(a): > > > > > Cieszy mnie upadek każdego reżimu ciemiężącego swój lud. > > > > po czym poznajesz że jakiś reżim ciemięży lud? ( czy słowo "swój" to reszt > ki > > reżimowego myslenia? ) > > A uważasz, że rząd, który morduje setki tysięcy własnych obywateli nie jest > reżimem, który ciemięży swój lud? chcę zrozumieć co znaczy "swój" > Który zagazowuje swoich obywateli, który skrytobójczo zabija opozycjonistów, > który znęca się nad swoimi olimpijczykami, że nie zdobyli medali? > > To jaki według Ciebie jest wykładnik reżimu? dla mnie wykładnikiem rezimu jest przemoc fizyczna w narzuceniu światopoglądu który neguje moją własnośc prywatną moje życie i narzuca mi jakieś usługi pistoletem lub nożem Odpowiedz Link Zgłoś