Dodaj do ulubionych

Jestem dumny, ze jestem

IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 19:01
Jestem dumny, ze jestem Polakiem a Polska uczestniczyła w wojnie z Saddamem
Husseinem po stronie wojsk koalicyjnych!!!!
Hurrrrrrrrra!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Minius Re: Jestem dumny, ze jestem IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 09.04.03, 19:03
      Ja również big_grin
      • Gość: :) Re: Jestem dumny, ze jestem IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 19:05
        Gość portalu: Minius napisał(a):

> Ja również big_grin

Miło mi i pozdrawiamsmile
        • Gość: etbl Re: Jestem dumny, ze jestem IP: *.83-201-80.adsl.skynet.be 09.04.03, 19:10
          Tak jest, Gosc ::, polskim zolnierzom bedzie sie nalezec wspaniale przywitanie,
          a chyba i Kwasniewskiemu i Millerowi mimo wszystko pochwala za dobra decyzje.
          • Gość: :) Re: Jestem dumny, ze jestem IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 19:11
            Gość portalu: etbl napisał(a):

> Tak jest, Gosc ::, polskim zolnierzom bedzie sie nalezec wspaniale
            przywitanie,
            >
            > a chyba i Kwasniewskiemu i Millerowi mimo wszystko pochwala za dobra decyzje.
            Nie podzielam opcji politycznej ani pana Prezydenta ani Pana Premiera ale
            musze przyznac im szacunek za podjecie decyzji o wyslaniu do Iraku polskich
            żolnierzy
    • Gość: chichot daj spokój... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 19:12
      ...nie narażaj się, shanti może rzucić na ciebie fatwe a leo3 powie, że to
      szatan przemawia przez twoje usta...
      • Gość: :) Re: daj spokój... IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 19:18
        Gość portalu: chichot napisał(a):

> ...nie narażaj się, shanti może rzucić na ciebie fatwe a leo3 powie, że to
        > szatan przemawia przez twoje usta...

niczego oprocz Boga nie boję się
        pozdrawiamsmile
        • wild a co to za... 09.04.03, 19:22
          Gość portalu: smile napisał(a):

> Gość portalu: chichot napisał(a):
          >
          > > ...nie narażaj się, shanti może rzucić na ciebie fatwe a leo3 powie, że to
          >
          > > szatan przemawia przez twoje usta...
          >
          > niczego oprocz Boga nie boję się
          > pozdrawiamsmile

Bóg?smile
          • Gość: chichot wild spadaj czytać koran... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 19:31
            ...
      • Gość: widz i czytelnik Wszyscy dumni IP: *.web.thalamus.se 09.04.03, 19:25
        Ciesze sie ze Saddam oddal miasto prawie bez walki. Wiecie wynik wojny to byl
        przesadzony zanim ta wojna wybuchla. Szkoda ze trzeba bylo czekac az 12 lata na
        wolnosc. Szyici i Kurdowie wiedz cos o tym Ciekaw jestem jak amerykanie teraz
        zapanuja nad sytuacja, czy bedzie to jakis marionetkowy rezim w stylu Pakistan,
        bo w Afganistanie to bajzel nie mniejszy, ale to jankesi maja gdzies. Kontraktz
        francuskie i niemeickie uniewaznione, wolna droga dla amerykanskich.

Tak swoja droga wolabym byc dumnym Polakiem za np. tolerancje, porzadek, brak
        korupcji. lud chcial igrzysk i dostal je od najwiekszego imperatora
        • Gość: PC_Maniac Również jestem dumny :) IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 09.04.03, 19:33
          Cóż, byłem przeciwnikiem tej wojny zanim wybuchła. Ale ja (w przeciwieństwie
          do wielu) starałem sie rozumieć czemu ona wybuchła. I uważałem, że im szybciej
          się skończy, oczywiście zwycięstwem koalicji, tym mniej ludzi ucierpi.

Tak też się stało, a największymi zwycięzcami tej wojny są prości Irakijczycy,
          którzy klepali nędzę, kiedy ich chory wódz budował sobie enty pałac i zbroił
          się jakby świat miał podbić, a nie bronić się przed kimkolwiek.

Cieszy mnie upadek każdego reżimu ciemiężącego swój lud.

Jestem dumny, że Polska opowiedziała się po stronie sprawiedliwości, a nie
          prywatnych zagrywek pokroju Francji czy Rosji.

Niech Bóg błogosławi wolnym Irakijczykom!
          • wild PC_Maniac IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 09.04.03, 19:37
            Gość portalu: PC_Maniac napisał(a):

> Cieszy mnie upadek każdego reżimu ciemiężącego swój lud.

po czym poznajesz że jakiś reżim ciemięży lud? ( czy słowo "swój" to resztki
            reżimowego myslenia? ) smile
            • Gość: PC_Maniac A co reżim Husajna był ideałem demokracji? IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 09.04.03, 19:40
              wild napisał:

> Gość portalu: PC_Maniac napisał(a):
              >
              > > Cieszy mnie upadek każdego reżimu ciemiężącego swój lud.
              >
              > po czym poznajesz że jakiś reżim ciemięży lud? ( czy słowo "swój" to resztki
              > reżimowego myslenia? ) smile

A uważasz, że rząd, który morduje setki tysięcy własnych obywateli nie jest
              reżimem, który ciemięży swój lud?

Który zagazowuje swoich obywateli, który skrytobójczo zabija opozycjonistów,
              który znęca się nad swoimi olimpijczykami, że nie zdobyli medali?

To jaki według Ciebie jest wykładnik reżimu?
              • wild czy idealna demokracja to z Arabii Saudyjskiej? 09.04.03, 19:45
                Gość portalu: PC_Maniac napisał(a):

> wild napisał:
                >
                > > Gość portalu: PC_Maniac napisał(a):
                > >
                > > > Cieszy mnie upadek każdego reżimu ciemiężącego swój lud.
                > >
                > > po czym poznajesz że jakiś reżim ciemięży lud? ( czy słowo "swój" to reszt
                > ki
                > > reżimowego myslenia? ) smile
                >
                > A uważasz, że rząd, który morduje setki tysięcy własnych obywateli nie jest
                > reżimem, który ciemięży swój lud?

chcę zrozumieć co znaczy "swój" smile

> Który zagazowuje swoich obywateli, który skrytobójczo zabija opozycjonistów,
                > który znęca się nad swoimi olimpijczykami, że nie zdobyli medali?
                >
                > To jaki według Ciebie jest wykładnik reżimu?

dla mnie wykładnikiem rezimu jest przemoc fizyczna w narzuceniu światopoglądu
                który neguje moją własnośc prywatną moje życie i narzuca mi jakieś usługi
                pistoletem lub nożem smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka