lady.papeteria 26.02.07, 02:44 Co się dzieje z Arielem Sharonem? pl.wikinews.org/wiki/Ariel_Sharon_mia%C5%82_zapalenie_p%C5%82uc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danus01 Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 11:37 lady.papeteria napisała: > > Co się dzieje z Arielem Sharonem? > > <a href="pl.wikinews.org/wiki/Ariel_Sharon_mia%C5%82_zapalenie_p%C5% 82uc" komunikat lekarski cie nie zadowala? Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 11:50 danus01 napisała: > lady.papeteria napisała: > > > > > Co się dzieje z Arielem Sharonem? > > > > <a href="<a href="pl.wikinews.org/wiki/Ariel_Sharon_mia%C5%82_zapalenie_p%C5%" target="_blank">pl.wikinews.org/wiki/Ariel_Sharon_mia%C5%82_zapalenie_p%C5%</a> > 82uc" > > komunikat lekarski cie nie zadowala? NIE! - złośliwcze jeden Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 11:56 lady.papeteria napisała: > NIE! - złośliwcze jeden > nikt ci jeszcze nie byl w stanie udowodnic,ze taktowna zlosliwosc jest dowodem moze nie koniecznie dyplomacji,ale na pewno inteligencji trzym sie tej linii dalej Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 12:30 danus01 napisała: > lady.papeteria napisała: > > > NIE! - złośliwcze jeden > > > > nikt ci jeszcze nie byl w stanie udowodnic,ze taktowna zlosliwosc jest dowodem > moze nie koniecznie dyplomacji,ale na pewno inteligencji > trzym sie tej linii dalej To bądź na tyle inteligentna i zrozum, że od tej chwili nie życzę sobie, abyś właziła do moich wątków ze swoimi taktownymi złośliwościami. Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 12:38 lady.papeteria napisała: > To bądź na tyle inteligentna i zrozum, że od tej chwili nie życzę sobie, abyś > właziła do moich wątków ze swoimi taktownymi złośliwościami. > zyczyc sobie mozesz ale to czy ja wejde czy nie wejde do twoich watkow pozostaw do dyspozycji mojej inteligencji wlasnie na ten czas proby i jeszcze a propos inteligencji droga papeteri piszesz,ze mam zrozumiec i nie wchodzic a moja wlasna inteligencja mi podpowiada,ze zrozumiec to jedno,a wykazywac posluszenstwo to juz inna dzialka popracuj jeszcze nad spojnoscia twoich inteligentnych-na twoja miare- wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 12:58 danus01 napisała: > lady.papeteria napisała: > > > To bądź na tyle inteligentna i zrozum, że od tej chwili nie życzę sobie, > abyś > > właziła do moich wątków ze swoimi taktownymi złośliwościami. > > > > zyczyc sobie mozesz > ale to czy ja wejde czy nie wejde do twoich watkow pozostaw do dyspozycji mojej > > inteligencji wlasnie na ten czas proby > i jeszcze a propos inteligencji droga papeteri > piszesz,ze mam zrozumiec i nie wchodzic > a moja wlasna inteligencja mi podpowiada,ze zrozumiec to jedno,a wykazywac > posluszenstwo to juz inna dzialka > popracuj jeszcze nad spojnoscia twoich inteligentnych-na twoja miare- wypowiedz > i Dobrze, że twoje wypowiedzi są zawsze spójne, logiczne i dla wszystkich zrozumiałe. Mam wrażenie, że nieraz sama nie wiesz, o co Ci chodzi. A mój wpis doczytaj do końca i zrozum, a potem się odgryzaj, jak wściekły pies. Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re:Odpowiedz-nie na powaznie 26.02.07, 13:05 lady.papeteria napisała: > Dobrze, że twoje wypowiedzi są zawsze spójne, logiczne i dla wszystkich > zrozumiałe. dziekuje za wyrazy uznania >Mam wrażenie, że nieraz sama nie wiesz, o co Ci chodzi. twoje wrazenie nieraz nie jest i mnie obce > A mój wpis > doczytaj do końca i zrozum, a potem się odgryzaj, jak wściekły pies. > > o przepraszam! nie wsciekly i nie pies tak sobie po swojemu uprawiam poranne cwiczenia,aby szare komorki mi sie nie zastaly na dniu wczorajszym Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re:Odpowiedz-nie na powaznie 26.02.07, 13:17 danus01 napisała: > tak sobie po swojemu uprawiam poranne cwiczenia,aby szare komorki mi sie nie > zastaly na dniu wczorajszym To może poszukaj sobie inny worek treningowy, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re:Odpowiedz-nie na powaznie 26.02.07, 13:23 lady.papeteria napisała: > To może poszukaj sobie inny worek treningowy, ok? > nie badz taka skoncentrowana na sobie i na tym co kto do ciebie pisze,to bys juz dawno zauwazyla,ze moje "treningi" dotycza wiekszosci tu obecnych tematow Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re:Odpowiedz-nie na powaznie 26.02.07, 13:44 danus01 napisała: > lady.papeteria napisała: > > > To może poszukaj sobie inny worek treningowy, ok? > > > > nie badz taka skoncentrowana na sobie > i na tym co kto do ciebie pisze,to bys juz dawno zauwazyla,ze moje "treningi" > dotycza wiekszosci tu obecnych tematow Jestem od niedawna, więc nie mam rozeznania, kto z kim się boksuje i jakich rękawic używa. Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re:Odpowiedz-nie na powaznie 26.02.07, 13:50 lady.papeteria napisała: > Jestem od niedawna, więc nie mam rozeznania, kto z kim się boksuje i jakich > rękawic używa. > no wreszcie! to jest odpowiedz godnej dyskutantki na tym forum zycze na przyszlosc najpierw sie rozeznac,aby potem uzyc nie tej rekawicy nie do tej wagi Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re:Odpowiedz-nie na powaznie 26.02.07, 17:13 danus01 napisała: > lady.papeteria napisała: > > > Jestem od niedawna, więc nie mam rozeznania, kto z kim się boksuje i jaki > ch > > rękawic używa. > > > > no wreszcie! > to jest odpowiedz godnej dyskutantki na tym forum > zycze na przyszlosc najpierw sie rozeznac,aby potem uzyc nie tej rekawicy nie > do tej wagi Rozeznałam się i zapamiętam, że Ty masz nie tylko rękawice bokserskie, ale i ukryte w nich kasety. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 12:55 Lady, czy przypadkiem nie wstałaś dzisiaj lewą nóżką ? Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 13:10 ewa8a napisała: > Lady, czy przypadkiem nie wstałaś dzisiaj lewą nóżką ? Gdybym była usatysfakcjonowana wiadomościami o stanie zdrowa Sharona nie zakładałabym wątku. A lewą nogą nie wstałam, czuję tylko, że Danus chce usilnie złożyć lady.papaterię na stercie makulatury. Być może jej nie rozumiem, ale usilnie staram się to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 13:21 Przesadzasz z ta makulaturą, Danka nie jest taka zła. A o Sharonie też nic nie wiem. Próbowałam w googlach, ale nic nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 13:30 Szarona przewrocili na drugi bok. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 13:48 pozarski napisał: > Szarona przewrocili na drugi bok. Komunikat, który podlinkowałam jest stary. A może więcej prasa obcojezyczna donosiła, dlatego zapytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 13:31 ewa8a napisała: > Przesadzasz z ta makulaturą, Danka nie jest taka zła. zaciekawilas mnie Ewo jak nie TAKA zla,to ile od tego "nie taka" odbiegam? >A o Sharonie też nic nie > wiem. Próbowałam w googlach, ale nic nie znalazłam. > > ty Ewo tez chcesz wiedziec cos wiecej o stanie niezdrowia Sharona niz podano w komunikacie? chyba nie obawiasz sie syndromu Castro,ktory nagle ozdrowial i ma zamiar rzadzic na Kubie jeszcze dlugo i szczesliwie-co dla niektorych Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 13:57 ewa8a napisała: > Przesadzasz z ta makulaturą, Danka nie jest taka zła. Zauważył to już sen.dzia.li, że z Danką mówimy o tym samym, ale zupełnie innym językiem. Nie rozumiemy się po prostu i potrzebny nam tłumacz przysięgły Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re:Odpowiedz-tez na powaznie. 26.02.07, 14:25 lady.papeteria napisała: > Zauważył to już sen.dzia.li, że z Danką mówimy o tym samym, ale zupełnie innym > językiem. Nie rozumiemy się po prostu i potrzebny nam tłumacz przysięgły > > > Sendzia tez bywa omylny podobno jak zaczeli budowac wieze Babel to wszyscy mowili jednym jezykiem i ani sie spostrzegli,ze przestali sie rozumiec wzajemnie wiesz na czym polega glowna roznica pomiedzy nami? ja cie zawsze rozumiem jesli z tego stwierdzenia wyciagniesz najprostrzy nasuwajacy sie wniosek,ze to dlatego,ze ty piszesz jasno i zrozumiale to...spocznij sobie na laurach mojego stwierdzenia i przejdz w stan samozadowolenia Odpowiedz Link Zgłoś