Dodaj do ulubionych

DONOS z BAGDADU

IP: 159.107.90.* 23.11.01, 11:57
Max dzisiaj spał krótko ( jak zwykle ) a za to śnił intensywnie ( jak nigdy ).
Śniła mu się dzielna Jolka w perłowej sukni ...............
Obserwuj wątek
    • Gość: Karp Nowa Elita IP: 159.107.90.* 27.11.01, 19:56
      profesjonalizm - nil
      zasady - nil
    • Gość: Astrid Re: DONOS z BAGDADU IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 01:45
      Gość portalu: Viola napisał(a):

> Max dzisiaj spał krótko ( jak zwykle ) a za to śnił intensywnie ( jak nigdy ).
      > Śniła mu się dzielna Jolka w perłowej sukni ...............

Witaj Violu ! Korespondentko z Bagdadu !
      O jaką Jolkę Ci chodzi a ta suknia to z prawdziwych pereł czy tylko kolor miała
      perłowy ?
      Czy zawsze perły - to łzy ?
      Oj żeby twoj sen był proroczy.

Pozdrawiam Ciebie i Karpa. jolka.
      • Gość: Viola Donosicielstwo na maxa ( Maxa ) IP: 159.107.90.* 28.11.01, 13:55
        Gość portalu: Astrid napisał(a):

Witaj Violu ! Korespondentko z Bagdadu !
        > O jaką Jolkę Ci chodzi a ta suknia to z prawdziwych pereł czy tylko kolor miała
        >
        > perłowy ?
        > Czy zawsze perły - to łzy ?
        > Oj żeby twoj sen był proroczy.
        >
        > Pozdrawiam Ciebie i Karpa. jolka.

Astrid,

1/ Dzielna Jolka to taka rusałka znad Odry która pod moją nieobecność nie ma
        sobie równych w dzielności w Europie Środkowej. Ja jestem jak wiesz Rusałką
        Wiślaną.
        2/ Max Szukał Dzielnej Niewiasty dnia 20-11-2001 do późnych godzin nocnych
        (01:00) a rozpoczął z samego rana 21-11-2001 o godz. 06:12. Jeśli Max nie
        znajdzie wkrótce dostatecznie dzielnej niewiasty to popadnie w PC-holizm.
        3/ Wyprzedzając twoje ewentualne pytania, inforuję że przebywam aktualnie w
        Bagdadzie gdyż moja kobieca, niezawodna intuicja podpowiada mi że to miejsce
        następnych działań wojennych Amerykanów. Jak się zapewne domyślasz - bardzo
        polubiłam Marines.
        pozdro
        Viola
        • Gość: jolka Re: Donosicielstwo na maxa ( Maxa ) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 19:24
          >
          > Witaj Violu ! Korespondentko z Bagdadu !
          > > O jaką Jolkę Ci chodzi a ta suknia to z prawdziwych pereł czy tylko kolor
          > miała perłowy ?
          > > Czy zawsze perły - to łzy ?
          > > Oj żeby twoj sen był proroczy.
          > >
          > > Pozdrawiam Ciebie i Karpa. jolka.
          >
          > Astrid,
          >
          > 1/ Dzielna Jolka to taka rusałka znad Odry która pod moją nieobecność nie ma
          > sobie równych w dzielności w Europie Środkowej. Ja jestem jak wiesz Rusałką
          > Wiślaną.

Jam Ci to jest.smile))) Witaj dzisiaj Violetto!

> 2/ Max Szukał Dzielnej Niewiasty dnia 20-11-2001 do późnych godzin nocnych
          > (01:00) a rozpoczął z samego rana 21-11-2001 o godz. 06:12. Jeśli Max nie
          > znajdzie wkrótce dostatecznie dzielnej niewiasty to popadnie w PC-holizm.

Znalazł - sama się zgłosiłam ale on wybredny jest; sama nie wiem co mu nie
          pasowało.
          Poprosiłam go grzecznie, żeby do mnie pisałam całymi zdaniami a on w ogole
          przestał.

> 3/ Wyprzedzając twoje ewentualne pytania, inforuję że przebywam aktualnie w
          > Bagdadzie gdyż moja kobieca, niezawodna intuicja podpowiada mi że to miejsce
          > następnych działań wojennych Amerykanów. Jak się zapewne domyślasz - bardzo
          > polubiłam Marines.

Ty to masz farta - taka wycieczka no i Marines - do wyboru do koloru.

BTW. Co do mojego wizerunku to wolę go w Twoim wydaniu aniżeli Egona.sad((.
          Pozdrawiam.

• Gość: max szyfrem?:)) IP: *.net.bialystok.pl 28.11.01, 20:23
            Gość portalu: jolka napisał(a):

> Znalazł - sama się zgłosiłam ale on wybredny jest; sama nie wiem co mu nie
            > pasowało.
            > Poprosiłam go grzecznie, żeby do mnie pisałam całymi zdaniami a on w ogole
            > przestał.

jaki wybredny?smile) ale TO JA!! myślAłem ze no wiesz ze no tego no ... nierozumiesz
            mnie!;]sam nie wiem co grzEcznie ... Znalazł

;>
          • Gość: Viola Podpowiadam Jolce IP: 159.107.90.* 29.11.01, 11:14
            Jolu,

Chyba jedynym sposobem na spotkanie z Maxem jest założenie jego Fun Clubu ( nie
            ukrywam, że natchnął mnie Czesław z F.C. mec. Dzido ). Max będzie musiał
            przybyć przynajmniej na otwarcie.

pozdro
            Viola
            • Gość: jolka Re:W sprawie podpowiedzi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 17:59

> Jolu,
              >
              > Chyba jedynym sposobem na spotkanie z Maxem jest założenie jego Fun Clubu ( nie
              > ukrywam, że natchnął mnie Czesław z F.C. mec. Dzido ). Max będzie musiał
              > przybyć przynajmniej na otwarcie.
              >
              Violu !
              Nie chciałabym być posądzona o plagiat przez Czesława (czy on nadal mieszka z Tym
              kolegą z budowy ?) dlatego na razie wstrzymam się z założeniem Fan Clubu Maxia.
              Też będę jedynie marzyć sennie.
              Wierzę w przeznaczenie.smile))
              Dziękuję za podpowiedż przyjaciółko internetowa.
              Ciepło tam u Was w Bagdadzie ?
              Pozdrawiam serdecznie.
              • Gość: Viola Kobieca inicjatywa (inicjacja) IP: 159.107.90.* 29.11.01, 19:15
                Gość portalu: jolka napisał(a):

> Violu !
                > Nie chciałabym być posądzona o plagiat przez Czesława (czy on nadal mieszka z T
                > ym
                > kolegą z budowy ?) dlatego na razie wstrzymam się z założeniem Fan Clubu Maxia.
                > Też będę jedynie marzyć sennie.
                > Wierzę w przeznaczenie.smile))
                > Dziękuję za podpowiedż przyjaciółko internetowa.
                > Ciepło tam u Was w Bagdadzie ?
                > Pozdrawiam serdecznie.

Jolu,

Co do Czesława to nie utrzymuję z nim już kontaktu. Obserwuję jedynie jego
                wystąpienia związane z obowiązkami parlamentarzysty. Mam nadzieję, że Czesław nie
                zabierze się za sprawy globalne - z jego szalonymi pomysłami ( blokada
                międzynarodowych autostrad itp ) III Wojna Światowa była by nieunikniona. Wiem,
                że Czesław ma mnóstwo roboty a zatem nie ma czasu na sex - nie jest więc ważne z
                kim mieszka.
                W Bagdadzie - dziękuję - całkiem przyjemnie, znowu zakwitły jabłonie no i
                oczywiście można zrywać z drzew dojrzałe daktyle.
                Chyba trochę zaniepokoiłam Maxa swoimi donosami. Może wreszcie przemyśli swój
                stosunek do kobiet. Obawiam się jednak, że Max należy do facetów oczekujących
                większej aktywności od swojej partnerki. Sama nie wiem cóż możesz jeszcze zrobić
                dla Maxa zważywszy Twoje konserwatywne poglądy ( Jolka czy ty aby naprawdę jesteś
                ze Szczecina ? ). Jak wiesz moje związki z facetami nie są niestety zbyt
                fortunne. Nie tracę jednak optymizmu i z radością oczekuję co dzień przyniesie
                czego i Tobie życzę.
                Viola
                • Gość: jolka Re: Kobieca inicjatywa (inicjacja) lub inwencja .. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 19:45

> Jolu,
                  >
                  > Co do Czesława to nie utrzymuję z nim już kontaktu.

J:A nie uznajesz platonicznych związkow - mniemam - ale nie wiem czy dobrze.

Obserwuję jedynie jego wystąpienia związane z obowiązkami parlamentarzysty. Mam
                  nadzieję, że Czesław nie zabierze się za sprawy globalne - z jego szalonymi
                  pomysłami ( blokada międzynarodowych autostrad itp ) III Wojna Światowa była by
                  nieunikniona. Wiem,że Czesław ma mnóstwo roboty a zatem nie ma czasu na sex - nie
                  jest więc ważne z kim mieszka.

Jsmirkłyszałam, że Czesław ma być od dzis Przewod. Klubu Parlamentarnego, a ponadto
                  zdradzę Ci w tajemnicy, że się przeniósł do Hotelu Poselskiego.
                  Co do braku sexu to wątpię ciągle go widuję z czerwonymi (rozpalonymi)
                  policzkami; jak się czegoś dowiem to Ci wyślę maila na Bagdad.

> W Bagdadzie - dziękuję - całkiem przyjemnie, znowu zakwitły jabłonie no i
                  > oczywiście można zrywać z drzew dojrzałe daktyle.

J:Jesteś pewna, że to jabłonie może to te gruszki co obiecywało SLD, bo u nas ich
                  na razie nie ma. Przyjrzyj się one takie podobne do pigwy są.

> Chyba trochę zaniepokoiłam Maxa swoimi donosami. Może wreszcie przemyśli swój
                  > stosunek do kobiet. Obawiam się jednak, że Max należy do facetów oczekujących
                  większej aktywności od swojej partnerki.

J:Trafiła kosa na kamień ja także liczę na większą aktywność męzczyzn.:smile))

Sama nie wiem cóż możesz jeszcze zrobić
                  > dla Maxa zważywszy Twoje konserwatywne poglądy( Jolka czy ty aby naprawdę
                  jesteś ze Szczecina ? ). Jak wiesz moje związki z facetami nie są niestety zbyt
                  > fortunne. Nie tracę jednak optymizmu i z radością oczekuję co dzień przyniesie
                  > czego i Tobie życzę.

J:Co do konserwatyzmu, to wiesz żeby być sobą trzeba być kimś.
                  Jestem z tego portowego miasta ale wierz mi, że jest ono lepsze (bardziej
                  konserwatywne) niż jego reputacja.
                  Fortuna kołem się toczy; jak wrócisz z Bagdadu to razem sprobujemy zwalczyć to
                  fatum, które Cię prześladuje; chyba, że trafisz tam jakiegoś szejka, ale wtedy
                  też ofiaruję Ci moją przyjażń na wieki (przyjadę w odwiedziny).
                  Ja podobnie jak Ty Violu z ufnością patrzę w przyszłość - stukaj częściej napewno
                  Ci się ckni za nami.

Pozdrawiam jolka czekająca.

• Gość: Viola Ahhh Jolka IP: 159.107.90.* 30.11.01, 16:09
                    Jolka, lubię Ciebie.
                    Szkoda, że jesteśmy tej samej płci tzn ( płci pięknej ).
                    Odezwę się po ramadanie (podczas ramadanu nie jest łatwo korzystać z
                    internetu), chyba że coś w miedzyczasie wykombinuję.
                    Serdecznie pozdrawiam
                    Viola
        • Gość: max nic nie słyszałem i nic nie widziłem - dobrze?:)) IP: *.net.bialystok.pl 28.11.01, 20:28

> 2/ Max Szukał Dzielnej Niewiasty dnia 20-11-2001 do późnych godzin nocnych
          > (01:00) a rozpoczął z samego rana 21-11-2001 o godz. 06:12. Jeśli Max nie
          > znajdzie wkrótce dostatecznie dzielnej niewiasty to popadnie w PC-holizm.

dobra dobra! przypomniało mi sie że do pracy trzea ea smile)

> Jak się zapewne domyślasz - bardzo
          > polubiłam Marines.

Marines?smile) to jakaś inna agentka wywiadu?wink

• Gość: Egon Re: DONOS z BAGDADU IP: *.proxy.aol.com 28.11.01, 02:32

> Max dzisiaj spał krótko ( jak zwykle ) a za to śnił intensywnie ( jak nigdy ).

i w smierdzacych,nie wypranych majtkach z tworzyw sztucznych "made in Poland" !!!
      • Gość: max Egon Krenc!a emigracja made in DDR?:)) a może DDT IP: *.net.bialystok.pl 28.11.01, 20:16
        Gość portalu: Egon napisał(a):

> Gość portalu: Viola napisał(a):
        >
        > > Max dzisiaj spał krótko ( jak zwykle ) a za to śnił intensywnie ( jak nigd
        > y ).
        > > Śniła mu się dzielna Jolka w perłowej sukni ...............
        >
        > i w smierdzacych,nie wypranych majtkach z tworzyw sztucznych "made in Poland" !
        > !!

Nie no pogieło Ciebie? zaglądać do pralki? a czego tam?
        No to powiedz jak już tam zaczęłes myszkować jaki poleciłbyś
        proszek do prania?smile)

1.40st ?
        2.60st ?
        3.90st ?

jasno napisałem?

pozdrawiam wirującego Egona-Majteczke!(DDT!) :]

hej!

PS. być może zjawi sie dr.Feud to ci powie gdzie masz szukac info.
        a jak nie to bajke Ci opowiem ok?:]
    • Gość: max Viola!(Łala?):D krypto-ar(b)abska-psychedelo!!! ;) IP: *.net.bialystok.pl 28.11.01, 20:16

?? ? ? ?
      ????? ?
      ?smile? nie możliwie! chwila przejże cd-romy z projekcjami!
      ???? ? ? ?
      ?? ? ?

ależ te pytajniki są zastanawiające!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka