Dodaj do ulubionych

POLSKIE RADIO BOJKOTUJE ARTYSTÓW WYSTĘPUJĄCYCH W

IP: *.bibl.pg.gda.pl 27.11.01, 10:23
POLSKIE RADIO BOJKOTUJE POLSKICH ARTYSTÓW PROMUJĄCYCH RMF FM

Polskie Radio postanowiło ukarać artystów, którzy wzięli udział w kampanii
reklamowej "Oddałem głos na muzykę RMF FM"

źródło
www.mojemedia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Igood Re: POLSKIE RADIO BOJKOTUJE ARTYSTÓW WYSTĘPUJĄCYCH W IP: *.dostep.pl 27.11.01, 13:15
      To normalne. Ci Artyści zrobili wszystko, aby odciągnąć ludzi od Polskiego
      Radia i innych stacji w stronę RMF. Wzięli udział w wojnie rynkowej.
      Wywrzeszczeli imię RMF na milion sposobów, żeby ją wzmocnić w walce z
      przeciwnikami.
      Nie mozna w wojnie z Afganistanem być Talibem i Bushem jednocześnie, choćby się
      było świetnym wojownikiem.
      Artyści dostali kasę za to. Sprzedali się RMF-owi. Aż dziwne, że to RMF im nie
      zabronił dostarczania nagrań do innych stacji w ramach wojny. Ale RMF chciał
      być sprytniejszy - jeśli takie ONA czy Golce polecą w Polskim Radio, to ludzie
      się ucieszą i powiedzą "dobra,przełącz na RMF, bo oni tak naprawdę to tam
      siedzą".
      Popieram zakaz puszczania tych artystów w innych stacjach.
      Powinni wiedzieć co podpisują i jakie są konsekwencje tego kroku.

I a propos: Kto dziś pamięta, że Krzysztow Cugowski i Grzegorz Markowski i ten
      jego niby_Perfect namawiali nas przed laty do głosowania na Krzaklewskiego?
      No, kto pamięta???
      A oni użyli wówczas swojej popularności do wpuszczenia narodu w maliny, dla
      nakłonienia ludzi by niczym stada baranaów zagłosowali za dramaten
      niekompetencji, korupcją, chaosem i kłótliwością.
      Już choćby za to należałoby przestać kupować ich płyty.
      Zresztą kiepskie.
    • Gość: quont Re: POLSKIE RADIO BOJKOTUJE ARTYSTÓW WYSTĘPUJĄCYCH W IP: 192.168.1.* 27.11.01, 15:09
      Bojkotować to sobie może Zetka. Polskie Radio to radio publiczne i jego psim
      obowiązkiem jest informować o wszystkim. Bo za to płacę abonament. Psim
      obowiązkiem jest informować o nowej płycie Niemena (a propos: Smolar mówił, że
      będą grać ich piosenki dalej - a tu chała: spadły wszystkie. Cisza), koncercie
      itd. O tym bojkocie też powinni poinformować, a jakoś nie słyszałem.
      Jeśli POlskie Radio chce się bawić w jakieś rozgrywki tego typu - niech
      zrezygnuje z abonamentu i przejdzie na własny garnuszek. I wtedy, za własne
      pieniądze, niech sobie puszcza kogo chce, a kogo nie - to nie.
      • Gość: NIEMEN Re: POLSKIE RADIO BOJKOTUJE ARTYSTÓW WYSTĘPUJĄCYCH W IP: *.dostep.pl 27.11.01, 15:19
        CZYLI UWAŻASZ, ŻE ZA TWOJE PIENIĄDZE (ABONAMENT) POWINNO DZIAŁAĆ RADIO, KTÓRE
        FUNDUJE REKLAMĘ KOMERCYJNEJ STACJI rmf. TO MOŻE DAJ OD RAZU JAKIŚ DATEK NA rmf,
        PO CI POŚREDNIK W POSTACI POLKIEGO RADIA?
        • ajk Re: POLSKIE RADIO BOJKOTUJE ARTYSTÓW WYSTĘPUJĄCYCH W 27.11.01, 15:56
          RMF i Zetka grają za własne. Radio Publiczne gra i informuje za moje. Ma
          informować mnie, że Niemien wydał nową płytę, czy to się Smolarowi podoba, czy
          nie. A nie chce tego robić. Ma też poinformować mnie i innych słuchaczy, że
          Zetka i RMF pokłociły się, że Polskie Radio do pyskówki się przyłącza. A nie
          informuje.
          Datek na RMF daję - słuchając. Widać to w sondażach (akurat nie słucham RMF,
          ale....)
          Polskie Radio "datek" w postaci abonamentu wyrywa mi siłą. Nawet jesli nie będę
          słuchał - muszę płacić. To jest zwykły rabunek. Gdybym dostawał w zamian cos
          przywoitego, byłoby jeszcze OK. Ale nie dostaję. A płacić muszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka