Gość: ggg IP: *.bibl.pg.gda.pl 27.11.01, 10:23 POLSKIE RADIO BOJKOTUJE POLSKICH ARTYSTÓW PROMUJĄCYCH RMF FM Polskie Radio postanowiło ukarać artystów, którzy wzięli udział w kampanii reklamowej "Oddałem głos na muzykę RMF FM" źródło www.mojemedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igood Re: POLSKIE RADIO BOJKOTUJE ARTYSTÓW WYSTĘPUJĄCYCH W IP: *.dostep.pl 27.11.01, 13:15 To normalne. Ci Artyści zrobili wszystko, aby odciągnąć ludzi od Polskiego Radia i innych stacji w stronę RMF. Wzięli udział w wojnie rynkowej. Wywrzeszczeli imię RMF na milion sposobów, żeby ją wzmocnić w walce z przeciwnikami. Nie mozna w wojnie z Afganistanem być Talibem i Bushem jednocześnie, choćby się było świetnym wojownikiem. Artyści dostali kasę za to. Sprzedali się RMF-owi. Aż dziwne, że to RMF im nie zabronił dostarczania nagrań do innych stacji w ramach wojny. Ale RMF chciał być sprytniejszy - jeśli takie ONA czy Golce polecą w Polskim Radio, to ludzie się ucieszą i powiedzą "dobra,przełącz na RMF, bo oni tak naprawdę to tam siedzą". Popieram zakaz puszczania tych artystów w innych stacjach. Powinni wiedzieć co podpisują i jakie są konsekwencje tego kroku. I a propos: Kto dziś pamięta, że Krzysztow Cugowski i Grzegorz Markowski i ten jego niby_Perfect namawiali nas przed laty do głosowania na Krzaklewskiego? No, kto pamięta??? A oni użyli wówczas swojej popularności do wpuszczenia narodu w maliny, dla nakłonienia ludzi by niczym stada baranaów zagłosowali za dramaten niekompetencji, korupcją, chaosem i kłótliwością. Już choćby za to należałoby przestać kupować ich płyty. Zresztą kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quont Re: POLSKIE RADIO BOJKOTUJE ARTYSTÓW WYSTĘPUJĄCYCH W IP: 192.168.1.* 27.11.01, 15:09 Bojkotować to sobie może Zetka. Polskie Radio to radio publiczne i jego psim obowiązkiem jest informować o wszystkim. Bo za to płacę abonament. Psim obowiązkiem jest informować o nowej płycie Niemena (a propos: Smolar mówił, że będą grać ich piosenki dalej - a tu chała: spadły wszystkie. Cisza), koncercie itd. O tym bojkocie też powinni poinformować, a jakoś nie słyszałem. Jeśli POlskie Radio chce się bawić w jakieś rozgrywki tego typu - niech zrezygnuje z abonamentu i przejdzie na własny garnuszek. I wtedy, za własne pieniądze, niech sobie puszcza kogo chce, a kogo nie - to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEMEN Re: POLSKIE RADIO BOJKOTUJE ARTYSTÓW WYSTĘPUJĄCYCH W IP: *.dostep.pl 27.11.01, 15:19 CZYLI UWAŻASZ, ŻE ZA TWOJE PIENIĄDZE (ABONAMENT) POWINNO DZIAŁAĆ RADIO, KTÓRE FUNDUJE REKLAMĘ KOMERCYJNEJ STACJI rmf. TO MOŻE DAJ OD RAZU JAKIŚ DATEK NA rmf, PO CI POŚREDNIK W POSTACI POLKIEGO RADIA? Odpowiedz Link Zgłoś
ajk Re: POLSKIE RADIO BOJKOTUJE ARTYSTÓW WYSTĘPUJĄCYCH W 27.11.01, 15:56 RMF i Zetka grają za własne. Radio Publiczne gra i informuje za moje. Ma informować mnie, że Niemien wydał nową płytę, czy to się Smolarowi podoba, czy nie. A nie chce tego robić. Ma też poinformować mnie i innych słuchaczy, że Zetka i RMF pokłociły się, że Polskie Radio do pyskówki się przyłącza. A nie informuje. Datek na RMF daję - słuchając. Widać to w sondażach (akurat nie słucham RMF, ale....) Polskie Radio "datek" w postaci abonamentu wyrywa mi siłą. Nawet jesli nie będę słuchał - muszę płacić. To jest zwykły rabunek. Gdybym dostawał w zamian cos przywoitego, byłoby jeszcze OK. Ale nie dostaję. A płacić muszę. Odpowiedz Link Zgłoś