monopol 15.05.03, 20:31 "Lubię seks jak koń owies"... powiedziała posłanka, która nie lubi też udawać orgazmu... W Komisji Śledczej taka zmysłowa kobita? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Perła Re: '...ki' w oczach posłanki Beger IP: *.pomarex.lublin.pl 15.05.03, 20:57 Patrząc na nią, współczuć trzeba. Temu w alkowie oczywiście. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale-jaja Re: '...ki' w oczach posłanki Beger IP: 204.101.196.* 15.05.03, 20:58 monopol napisał: > "Lubię seks jak koń owies"... powiedziała posłanka, która nie lubi też udawać > orgazmu... > > W Komisji Śledczej taka zmysłowa kobita? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re:'qrwiki' w oczach posłanki Beger IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 21:02 Jutro cały wywiad w Super Expressie . Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: przechwala się 15.05.03, 22:36 Kto by taką chciał? I kto jej uwierzy? Wiosna więc hormony szaleją. A może ten artykuł to wołanie o pomoc?))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: przechwala się IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 22:38 alfalfa napisał: > Kto by taką chciał? I kto jej uwierzy? Wiosna więc hormony szaleją. A może ten > artykuł to wołanie o pomoc?))) Kto wie , może masz rację ? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: przepraszam, nie na temat pytanie IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 23:10 alfalfa napisał: > jak tam cd? Te brakujące cd to mam na starym kompie , niepodłączonym do internetu a szykuję go dla żony żeby mi nie podsiadła ten . A napędu dalej nie ma i nie wiem co robić . Nie mam tam nic ciekawego na dysku (zreszta to maleństwo chyba 850 MB) i mógłbym w każdej chwili go sformatować i przeinstalować ale ostatnio nawet sformatować sie nie chce . Jak byś miał jakąś radę to bedę wdzięczny . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: O posłance Beger IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 15.05.03, 23:58 Chyba kobicina się rozmarzyła i w ten sposób wyraża swoje tęsknoty.Z drugiej strony jak mówi przysłowie"każda potwora znajdzie swego amatora" i z tego powodu pani poseł może być dobrej myśli.Jeżeli jej polot w łóżku jest równie wielki jak w polityce to nie ma czego zazdrościć jej partnerom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: O posłance Beger IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 00:35 • To też jest niezłe! ada1 14-05-2003 15:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując Po sejmowych korytarzach, krąży z rąk do rąk list autorstwa pani poseł Renaty Beger. W liście tym, skierowanym do marszałka sejmu J. Wojciechowskiego napisała: "Uprzejmnie proszę o zaliczenie mi usprawiedliwienia nie wzięcia udziału w głosowaniu, ponieważ istnieje uzasadnione podejrzenie, iż sprzęt do głosowania był niesprawny. Intensywnym krokiem zmierzałam przez mównicę do pana marszałka, ażeby poinformować, iż jest konieczność wykonania czynności konserwacyjno-naprawczej mojego urządzenia, ale czas nieubłaganie płynął i nie dotarłam do sekcji obsługi". Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: O posłance Beger 16.05.03, 00:39 Przesiadywanie na tyłku w jednym miejscu spowodowało zapewne przekrwienie w obrębie narządów płciowych owej damy i cały ciąg zdarzeń , żenujących dla mnie wychowanego w skromności. Ciekawe, czy to podobnie zaplanowane jak niegdysiejsze rubaszne pogaduszki Millera , które ostatnio coś mniej ma ochotę prezentować. Może to euforia zbliżającego się zwycięstwa Samoobrony sprawia , że takie jurne nastroje? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: O posłance Beger 16.05.03, 16:07 letalin napisał: > Może to euforia zbliżającego się zwycięstwa Samoobrony sprawia , > że takie jurne nastroje? W takim razie ta burza hormonów jest na wyrost... Spali się w tej kobiecie cały zapas energii i potem na kampanię wyborczą nie straczy... Cóż jednak począć - rozum z popędem przegrywa... Pierwotny instynkt tak zwany... Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Mimo to... 16.05.03, 07:29 ...podziwiam szczerość tej pani. Oraz intelekt oczywiście... Samoobrona w swoim gabinecie cieni umieściła ją w roli ministra finansów. Balcerowicz musi odejść, również dlatego, że kurwików w jego oczach nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedomo Re: Mimo to... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 18:02 Balcerek jak wiadomo jest tylko profesorkiem!Za jedyne 3 tys.brutto! A posłanka Błochowiak to jest Pani!Skończyła marccetingggggg! I proszę -prawo dla niej podobnież jak dla prof Nałęcza to malutki paluszek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Mimo to... IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 22:12 Gość portalu: dedomo napisał(a): > Balcerek jak wiadomo jest tylko profesorkiem!Za jedyne 3 tys.brutto! > A posłanka Błochowiak to jest Pani!Skończyła marccetingggggg! > I proszę -prawo dla niej podobnież jak dla prof Nałęcza to malutki paluszek! de domo flisak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lafirynda PANOWIE DAJCIE LINK Z TYM WYWIADEM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 22:20 blagam chetnie pzreczytam co ta Pani opowiada serio pozdr i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Link 17.05.03, 20:54 www.superexpress.pl:8080/archiwum.asp?element=10 Link aktywny tylko przez kilka dni Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Link - poprawka IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 21:06 monopol napisał: > www.superexpress.pl:8080/archiwum.asp?element=10 > Link aktywny tylko przez kilka dni > Pozdrawiam Link dzisiejszy ale nie wiem na jak długo . www.superexpress.pl:8080/iso/stale/reportaz/2003.05.16/reportaz_2.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lafirynda ha ha ha ))))))))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 22:34 niezle, naprawde brakuje tylko do pelnego obrazu pozycia wywiadu z Malzonkiem Begerem ha ha ha niezle byly ich a raczej jej zaloty baba rzucila sie na nieszczesnego mamuta i pouzywala sobie na nim w wyrze Odpowiedz Link Zgłoś