Dodaj do ulubionych

'...ki' w oczach posłanki Beger

15.05.03, 20:31
"Lubię seks jak koń owies"... powiedziała posłanka, która nie lubi też udawać
orgazmu...

W Komisji Śledczej taka zmysłowa kobita?

Obserwuj wątek
    • Gość: Perła Re: '...ki' w oczach posłanki Beger IP: *.pomarex.lublin.pl 15.05.03, 20:57
      Patrząc na nią, współczuć trzeba. Temu w alkowie oczywiście.

Perła

• Gość: ale-jaja Re: '...ki' w oczach posłanki Beger IP: 204.101.196.* 15.05.03, 20:58
      monopol napisał:

> "Lubię seks jak koń owies"... powiedziała posłanka,
      która nie lubi też udawać
      > orgazmu...
      >
      > W Komisji Śledczej taka zmysłowa kobita?
      >
      >
      • Gość: wikul Re:'qrwiki' w oczach posłanki Beger IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 21:02
        Jutro cały wywiad w Super Expressie .
    • alfalfa Re: przechwala się 15.05.03, 22:36
      Kto by taką chciał? I kto jej uwierzy? Wiosna więc hormony szaleją. A może ten
      artykuł to wołanie o pomoc?smile)))
      • Gość: wikul Re: przechwala się IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 22:38
        alfalfa napisał:

> Kto by taką chciał? I kto jej uwierzy? Wiosna więc hormony szaleją. A może
        ten
        > artykuł to wołanie o pomoc?smile)))

Kto wie , może masz rację ?
        Pzdr.
        • alfalfa Re: przepraszam, nie na temat pytanie 15.05.03, 22:43
          jak tam cd?
          • Gość: wikul Re: przepraszam, nie na temat pytanie IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 23:10
            alfalfa napisał:

> jak tam cd?

Te brakujące cd to mam na starym kompie , niepodłączonym do internetu a szykuję
            go dla żony żeby mi nie podsiadła ten . A napędu dalej nie ma i nie wiem co
            robić . Nie mam tam nic ciekawego na dysku (zreszta to maleństwo chyba 850 MB)
            i mógłbym w każdej chwili go sformatować i przeinstalować ale ostatnio nawet
            sformatować sie nie chce . Jak byś miał jakąś radę to bedę wdzięczny .
            Pzdr.

• alfalfa na Komputery jest /nt 15.05.03, 23:35
              • Gość: Rycho Re: O posłance Beger IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 15.05.03, 23:58
                Chyba kobicina się rozmarzyła i w ten sposób wyraża swoje tęsknoty.Z drugiej
                strony jak mówi przysłowie"każda potwora znajdzie swego amatora" i z tego
                powodu pani poseł może być dobrej myśli.Jeżeli jej polot w łóżku jest równie
                wielki jak w polityce to nie ma czego zazdrościć jej partnerom.
                • Gość: wikul Re: O posłance Beger IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 00:35
                  • To też jest niezłe!
                  ada1 14-05-2003 15:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Po sejmowych korytarzach, krąży z rąk do rąk list autorstwa pani poseł Renaty
                  Beger. W liście tym, skierowanym do marszałka sejmu J. Wojciechowskiego
                  napisała:

"Uprzejmnie proszę o zaliczenie mi usprawiedliwienia nie wzięcia udziału w
                  głosowaniu, ponieważ istnieje uzasadnione podejrzenie, iż sprzęt do
                  głosowania był niesprawny. Intensywnym krokiem zmierzałam przez mównicę do
                  pana marszałka, ażeby poinformować, iż jest konieczność wykonania czynności
                  konserwacyjno-naprawczej mojego urządzenia, ale czas nieubłaganie płynął i
                  nie dotarłam do sekcji obsługi".
                • letalin Re: O posłance Beger 16.05.03, 00:39
                  Przesiadywanie na tyłku w jednym miejscu spowodowało zapewne przekrwienie w
                  obrębie narządów płciowych owej damy i cały ciąg zdarzeń , żenujących dla mnie
                  wychowanego w skromności. Ciekawe, czy to podobnie zaplanowane jak
                  niegdysiejsze rubaszne pogaduszki Millera , które ostatnio coś mniej ma ochotę
                  prezentować. Może to euforia zbliżającego się zwycięstwa Samoobrony sprawia ,
                  że takie jurne nastroje?
                  • monopol Re: O posłance Beger 16.05.03, 16:07
                    letalin napisał:

> Może to euforia zbliżającego się zwycięstwa Samoobrony sprawia ,
                    > że takie jurne nastroje?

W takim razie ta burza hormonów jest na wyrost... Spali się w tej kobiecie cały
                    zapas energii i potem na kampanię wyborczą nie straczy... Cóż jednak począć -
                    rozum z popędem przegrywa... Pierwotny instynkt tak zwany... wink
      • monopol Mimo to... 16.05.03, 07:29
        ...podziwiam szczerość tej pani. Oraz intelekt oczywiście... Samoobrona w swoim
        gabinecie cieni umieściła ją w roli ministra finansów. Balcerowicz musi odejść,
        również dlatego, że kurwików w jego oczach nie ma...
        • Gość: dedomo Re: Mimo to... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 18:02
          Balcerek jak wiadomo jest tylko profesorkiem!Za jedyne 3 tys.brutto!
          A posłanka Błochowiak to jest Pani!Skończyła marccetingggggg!
          I proszę -prawo dla niej podobnież jak dla prof Nałęcza to malutki paluszek!
          • Gość: wikul Re: Mimo to... IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 22:12
            Gość portalu: dedomo napisał(a):

> Balcerek jak wiadomo jest tylko profesorkiem!Za jedyne 3 tys.brutto!
            > A posłanka Błochowiak to jest Pani!Skończyła marccetingggggg!
            > I proszę -prawo dla niej podobnież jak dla prof Nałęcza to malutki paluszek!

de domo flisak !
            • Gość: lafirynda PANOWIE DAJCIE LINK Z TYM WYWIADEM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 22:20
              blagam
              chetnie pzreczytam co ta Pani opowiada
              serio

pozdr i dziekuje
              • monopol Link 17.05.03, 20:54
                www.superexpress.pl:8080/archiwum.asp?element=10
                Link aktywny tylko przez kilka dni
                Pozdrawiam
                • Gość: wikul Re: Link - poprawka IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 21:06
                  monopol napisał:

> www.superexpress.pl:8080/archiwum.asp?element=10
                  > Link aktywny tylko przez kilka dni
                  > Pozdrawiam

Link dzisiejszy ale nie wiem na jak długo .

www.superexpress.pl:8080/iso/stale/reportaz/2003.05.16/reportaz_2.shtml
                  • Gość: lafirynda ha ha ha ))))))))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 22:34
                    niezle, naprawde
                    brakuje tylko do pelnego obrazu pozycia wywiadu z Malzonkiem Begerem ha ha ha
                    niezle byly ich a raczej jej zaloty
                    baba rzucila sie na nieszczesnego mamuta i pouzywala sobie na nim w wyrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka