Gość: siedem IP: 213.216.66.* 16.05.03, 08:44 się wczoraj stało. w TVLSD była debata 2 na 2. prawdziwa debata. przeciwnicy kontra ełrozombi. odtad nie mozna juz używać naszej starej argumentacji o nierównym debatowaniu. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galba ! Gdzie, kiedy? IP: 144.57.128.* 16.05.03, 09:07 Dzisjaj w PR3 był Giertych więc niby postęp ale... dziennikarz wpadł w histerię, krzyczał na Romka, słychać było, że ze zdenerwowania ręce mu chodzą jak Kuroniowi na głodzie alkoholowym. Wreszcie obiektywny, bezstronny i nowoczesny dziennikarz wyjęczał falsetem (u mężczyzn z pewną chorobą psychiczną falset w chwili podniecenia jest normą): Kora Jackowska jest za, Daniel Olbrychski jest za... A pan jest przeciw???? Dawno się tak nie uśmiałem. G. PS. Eurostat właśnie podał, że wzrost całej UE w I kwartale tego roku to... Nie! To nie może być prawda! Coś musieli pomylić! Chyba zapomnieli przed tym zerem postawić jedynkę! Co najmniej jedynkę! A tak w ogóle to pamiętajmy, że głosujemy dla dzieci. Niech nasze kochane robaczki poużywają sobie życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. To z tego rozbawienia argumentum-korum-jackowskum IP: 144.57.128.* 16.05.03, 09:08 Gość portalu: Galba napisał(a): > Dzisjaj Dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ad kory IP: 213.216.66.* 16.05.03, 09:11 jakbym dostał 50 patoli też byłbym za 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: ad ceny 16.05.03, 09:18 Gość portalu: siedem napisał(a): > jakbym dostał 50 patoli też byłbym za Zagłosuję TAK za jedyne 680 000 PLN. Tylko uwaga, w referendalną niedzielę wczesnym wieczorem cena może ulec zmianie, szczególnie jeśli frekwencja pomimo łapanek ulicznych i przymusowych doprowadzań do lokali będzie w okolicach 44%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba To ja daję Pańskie 680.000 i przebijam do 700.000 IP: 144.57.128.* 16.05.03, 09:21 Plus VAT oczywiście. G. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Przepraszam, panie kramarzu, 16.05.03, 09:27 Pan chce kupić czy sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Wiem, że to mało logiczne ale skoro wchodzimy do.. IP: 144.57.128.* 16.05.03, 09:36 ... Unii to pomyślałem, że nie od rzeczy będzie już dziś wprowadzić unijne normy wolnej konkurencji - wg dyrektywy JDSVFKV4VFD5V1FD351V31VF456FDV5FDV4FD5V135FV1/a dostawcy dóbr w przetargach finansowanych z funduszy strukturalnych licytują się a wygrywa ten który zażąda najwyższej ceny. Dlatego przebijam sam siebie i żądam 750.000 zł i deklaruję opodatkowanie transakcji wg przepisów kraju, w którym VAT na głos w referendum jest najwyższy. G. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Aaaaa, to wyższy stopień wtajemniczenia 16.05.03, 09:40 Gość portalu: Galba napisał(a): > ... Unii to pomyślałem, że nie od rzeczy będzie już dziś wprowadzić unijne > normy wolnej konkurencji - wg dyrektywy > JDSVFKV4VFD5V1FD351V31VF456FDV5FDV4FD5V135FV1/a dostawcy dóbr w przetargach > finansowanych z funduszy strukturalnych licytują się a wygrywa ten który zażąda najwyższej ceny. Chociaż z drugiej strony podobną wykładnię rozstrzygania przetargów przedstawił prezes Tym kierownikowi produkcji Kowalewskiemu w "Misiu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba To wbrew pozorom jest poniekąd logiczne IP: 144.57.128.* 16.05.03, 11:13 > Chociaż z drugiej strony podobną wykładnię rozstrzygania przetargów > przedstawił > prezes Tym kierownikowi produkcji Kowalewskiemu w "Misiu". Więc tak: Im wyższą cenę dostanie dostawca tym większą kwotę odprowadzi do budżetu w postaci VATu, który jest procentem od kwoty operacji a więc borykając się z dziurą w Unijnym budżecie będziemy musieli zintensyfikować zakupy publiczne i dokonywać ich po jak najwyższych cenach tak by skarbiec zasiliły pieniądze z podatku i w ten sposób umożliwiły nam dokonanie kolejnych zakupów, które... i tak dalej. To jest jak perpetum mobile. Czuję, że jestem już gotów na przyjście Unii. G. PS. Nagrodę Nobla proszę przesłać na adres galba@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka To wbrew pozorom jest poniekąd logiczne - Tak! 16.05.03, 11:26 Gość portalu: Galba napisał(a): > PS. Nagrodę Nobla proszę przesłać na adres galba@gazeta.pl Ja również pojąłem tajniki Nowej Ekonomii: - Nagrodę oczywiście przyślemy. Oczekujemy, że podatek od wzbogacenia w wysokości 105,7685% opłaci towarzysz w terminie 7 dni od momentu wszczęcia postępowania karno-skarbowego z racji niezapłaconego cła za wymienioną wyżej nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ad ceny IP: 213.216.66.* 16.05.03, 09:22 xiazeluka napisał: > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > jakbym dostał 50 patoli też byłbym za > > Zagłosuję TAK za jedyne 680 000 PLN. Tylko uwaga, w referendalną niedzielę > wczesnym wieczorem cena może ulec zmianie, szczególnie jeśli frekwencja pomimo > łapanek ulicznych i przymusowych doprowadzań do lokali będzie w okolicach 44%. dobrze Skoroszyt pisał żeś pazerna bestia. szybko w głowie przewertowalem katalog AUTO 2003 i widze jasno ze celujecie kolego w BMW 7 w wypasionej wersji. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: ad ceny 16.05.03, 09:23 Gość portalu: siedem napisał(a): > dobrze Skoroszyt pisał żeś pazerna bestia. szybko w głowie przewertowalem > katalog AUTO 2003 i widze jasno ze celujecie kolego w BMW 7 w wypasionej wersji. Wcale nie. Zabrakło mi paru groszy na firanki w kotłowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem zamiast "tygodnik polityczny jedynki" /nt IP: 213.216.66.* 16.05.03, 09:10 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 kora, daniel i nostromo! 16.05.03, 09:27 ja tez jestem ZA i to w odroznieniu od xiaze - za darmo (oficjalnie) unia jest przecudowna unia jest przecudowna unia jest przecudowna unia jest przecudowna unia jest przecudowna unia jest przecudowna moj entuzjazm bedzie eskalowac w przeddzien referendumu dodam do tego wykrzyknik (!) lub dwa (!!) naiwni oj naiwni trzeba sie przylaczac do tych co zwycieza... jestem patriota = jestem europejczyk! (po an... referendum ide na demonstracje na ulicach paryza, to w europie jest!) sieg euro! nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: kora, daniel i nostromo! IP: 213.216.66.* 16.05.03, 09:33 w telewizorze gadaja ze polonia jest w 99,99976% za byciem europejczykami [u know for kids] ale z drugiej strony by gLosowac musza dostac glejt w ambasadzie. zeby im to ulatwic polscy kolaboranci posadzili po jednej biurwie z uposledzeniem umyslowym na 500.000 polonusow [srednio w usa] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 Re: kora, daniel i nostromo! 16.05.03, 09:52 glosowac w ambasadzie nie musimy! pani z komisji juz do mnie dzwonila odda glos za mnie zgodnie ze statystykami (99.999905% ZA) i jeszcze dostane rolke papieru toaletowego poczta klocilismy sie strasznie przez telefon krakowskim targiem (to w europie bedzie dopiero po referendum) ustalilismy ze moj glos bedzie wart 150% (dzielimy sie jednym glosem niewaznym - jak sie znajdzie - ja i ona) i rolki dostane dwie (jedna zupelnie swieza!) unia jest cacy unia jest cacy unia jest cacy unia jest cacy unia jest cacy unia jest cacy euroentuzjastycznie pozdrawiam rodakow europejczykow (juz niedlugo!) nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem a poza tym IP: 213.216.66.* 16.05.03, 09:57 sciagnal [po miesiacu kapania po kropelce bitowej] mi sie wczoraj Brazil. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 tuttle, tuttle, tuttle... 16.05.03, 10:08 "znowu zmienili system z imperialnego na metryczny" milego ogladania prawem symetrii dodam ze obgladlem niedawno hyperkjube a wczoraj odpalono klunowy solaris co rozczarowal znacznie mniej niz oczekiwano nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 ach - zapomnialbym... 16.05.03, 10:10 euroooopa hop hop euroooopa juz wkrotce... mniam mniam lalala europa jest mniam europa jest mniam europa jest mniam europa jest mniam nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: tuttle, tuttle, tuttle... IP: 213.216.66.* 16.05.03, 10:24 n0str0m0 napisał: > > "znowu zmienili system z imperialnego na metryczny" > > milego ogladania > > prawem symetrii dodam > ze obgladlem niedawno hyperkjube > a wczoraj odpalono klunowy solaris > co rozczarowal znacznie mniej niz oczekiwano lzy po solarisie powinien osuszyc siedem razy lepszy pod kazdym wzgledem "supernova" prawdziwe sf. polecam. a hypercube jak znajdujesz? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem znowy nie na temat IP: 213.216.66.* 16.05.03, 10:30 te dwa tez musisz obejrzec: Eye Of The Beholder romans ala brazil Session 9 hooror w klimacie seven gorszy ale za to bardzo przygnebiajacy 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 Re: znowy nie na temat IP: 202.95.13.* 16.05.03, 12:46 hypercube = podroz siodma iliona tichego (porownianie do lema nobilituje, lecz do matrixa daleko) moze nie siodma lecz ta w ktorej leci przez zapetlajace czas zgniotki grawitacyj poteznych (dalem w pysk srodowemu podczas gdy czwartkowy wylazl z posiniaczona gemba) supernova = tu mi lzy osusz obejrzalem lacznie z wycietymi scenami wyraznie im wiecej wycinali tym film robil sie lepszy (w tym tkwi niebezpieczenstwo... film idealny = stepione nozyce edytorskie) pozostalych tytulow nie znam poszukam jak po tym wszystkim piraci znow wylegna na stragany pozdrawiam z unijnym usmiechem na juz wkrotce europejskiej buzi nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Pierwszy Euroszołom Rzeczpospolitej powiedział: IP: 213.25.190.* 16.05.03, 09:34 "Za trzy i pół tygodnia odbędzie się w moim kraju referendum, w którym Polacy - wierzę w to głęboko - powiedzą +tak+, +tak+ dla Polski i +tak+ dla jednoczącej się Europy, +tak+ dla siebie samych i następnych pokoleń." euro.pap.com.pl/cgi-bin/europap.pl?grupa=1&dzien=2&ID=44642 ------ Nie macie z nim szans. 4 razy tak, kto to przebije? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polityczny Re: oj! wielka niszczęscie IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.03, 13:04 Cholera przegapilem, ale jak wygladal ten dziennikarz ? Z czerwonym dlugim nosem i pryszczami na twarzy ? Ktos mial inne zdanie i ....koniec z dziennikarzem . Niech mi dadza te obligatoryczne juz 680 000 i wybuduja autostrady ,mojej rodzinie domek kolo Spaly to tez powiem tak ... chociaz ...nie ,cos musieli by jeszcze dolozyc......hm........ Odpowiedz Link Zgłoś