pauline_kaczanow 20.05.03, 20:31 po dlugiej nieobecnosci. Tak sobie od kilku dni was obserwuje i zastanawiam sie gdzie sie podziala Helga, Mosze, Miriam? Bywaja ? Czy Helga znowu zmienila nicka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly3 Re: Witam 20.05.03, 20:35 o zesz ty kurwa w morde klamliwa suka sie pojawila jak gdyby nigdy nic !!! A kiedy owino przeprosisz tych o ktorych klamstwa koszerne powypisywalas w tym szmatlacu wydawanym za moje KURWA ! pieniadze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 21:26 ALez bardzo sie ciesze ze cie widze wesoly.......... Odpowiedz Link Zgłoś
drf :::::::::::::::::::: Witaj Paulino...:) 20.05.03, 21:44 a takze wszyscy inni ... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: :::::::::::::::::::: Witaj Paulino...:) 20.05.03, 21:59 a ty kupe w gacie robiles i ci sie dwukropki wcisnely pizdzielcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Pierzesz dalej? Sądząc ze znajomości tematu... 20.05.03, 22:04 musisz. Bo cuchniesz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6116533&a=6117699 wesoly3 napisał: > a ty kupe w gacie robiles i ci sie dwukropki wcisnely > pizdzielcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf Re: :::::::::::::::::::: Witaj Smutny...:( IP: *.cm-upc.chello.se 20.05.03, 22:11 wesoly3 napisał: > a ty kupe w gacie robiles i ci sie dwukropki wcisnely > pizdzielcu ? <::::::::::::::::]xxxxxxo Nerwowy w rozsypce ? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: :::::::::::::::::::: Witaj Smutny...:( 20.05.03, 22:15 ale sie tu fanow tej klamliwej kurewy zydolskiej zebralo - widac swoj ciagnie do swego Wy to macie we krwi ??? - te klamstwa ???? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan No dobra, przygłupie, który piszesz w polskim 20.05.03, 22:29 języku, ku zgrozie tego ostatniego. Miałeś swoje kilka wpisów w pięć minut. Spierdalaj do schabowego z kapustą. Verstehen?! Abmelden! Weg! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: No dobra, przygłupie, który piszesz w polskim 20.05.03, 22:46 verfluchte dummkopf judenschweine schwul Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan O przyswajaniu słów różnych 20.05.03, 23:00 Lingwiści twierdzą, że do poruszania się w języku wystarczy znajomość 100-150 słów. Ornitolodzy mówią,że papuga ma zdolność nauczenia się ok. 100 słów. Zadanie na dziś/jutro/pojutrze abra/ka/dabra Wydaje ci się, że jesteś wesoły - lecz ty nudny, prymitywny i przede wszystkim głupi jesteś. Oczywiście reprezentujesz jakiś tam byt i swą jakąś tam świadomość masz. Dla mnie marną. Weź to pod rozwagę. Zabij się, a świat tego nie zauważy, przy czym uwolnisz świat od kolejnego kretyna, a siebie od siebie samego. Może następna twoja karma będzie lepszą. Szukaj nirwany. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: O przyswajaniu słów różnych 20.05.03, 23:01 glupi to jeste ty pizdzielcu ale mysl sobie co innego to ci zycie milej uplynie w nieswiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Karma 20.05.03, 23:06 Wesoły pasożyt. Coś z płazińców lub obleńców. Życie w jelicie grubym. Dużo przestrzeni, piękny widok, wspaniała atmosfera, karma rewelacyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Karma 20.05.03, 23:10 nie nie - cos ci sie pojebalo ja nie jestem paulina koczkodanow Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 xxx 20.05.03, 23:25 ty wyjatkowo tepy jestes facet mowilem ci juz ze pomyliles mnie koczkodanowa paulina ale ciebie jak sie w dekiel nie pierdolnie to chyba nic nie dociera ??? tak to z toba jest szamazarny monokolku ? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Lepiej niż z Tobą 20.05.03, 23:30 Boisz się przyszłości? Też bym się bał na Twoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polityczny Re: Witam IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.03, 22:45 Witam ,i odrazu pytam ,dlaczego- twoim zdaniem- Ari Fleischer pouszcza Bialy Dom. Ja nie prowokuje , dla mnie to jest dziwne ,ze Fleischer podaje motyw rodzinny . Ja z kolei uwazam ,Bush poprosil grzecznie Fleischera zeby oposcil Biely Dom ze wzgledu na arabow tzn.na terrorystow. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Oooooooo! 20.05.03, 22:54 Cóż za niespodzianka... Co Cię ponownie sprowadza w strony te? Helga odbudowuje Irak, tak mówią. Gdzie tak mówią? Hehe... Inni są tu i ówdzie. Jak się ma Twój kot Sala? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Oooooooo! 20.05.03, 23:12 szlachetny to jzu trzeba miec tupet - zadaje sie z oszczercza kurewa i mowi o sobie szlachetny ty nie jestes zaden szlachetny - ty jestes parchaty Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Następne wcielenie Wesoły, Twoje następne 20.05.03, 23:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6117521&a=6119906 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Cześć Monopolu. 20.05.03, 23:31 Zostaw przygłupa w spokoju. Na mój gust Cham zawsze bedzie miał kompleksy. Jakieś miejsce w świecie musi (muszą) sobie wywalczyć. Jak Twa urocza małżowinka? Pozdrów ode mnie. Tobie jak zawsze prawica. S. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Cześć Scanie ( Panie ) 20.05.03, 23:37 Właśnie go sobie odpuszczam... Dam mu tą przyjemność - niech do niego należy ostatnie słowo. Będzie zaspokojony. Moja urocza śpi już sobie. Poza tym przyzwyczaja się do nowej pracy. Powoli. Dziękuję za pozdrowienia, przekażę. Prawica również. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Cześć Monopolu. 20.05.03, 23:38 kompleksy - to jakies ulubione slowo takich bezjajcow ja ty sran a jak tam sran - podobar cie sie artykol w RP ? czy nie zakumales i dlatego milczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Abra/ka/dabra 20.05.03, 23:47 przygłupie. Powtarzaj jak mantrę. Bądź wdzięczny Opatrzności łaskawej dziś dla ciebie, że mamy humor. Bat też. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Abra/ka/dabra 21.05.03, 00:07 abra kadabra ??? no co ty misiu ja nie jestem zydem kiwajacym sie przed scianka i powtarzajacym abra kadabra Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Abra/ka/dabra 21.05.03, 00:14 No/do/bra. Daliśmy ci fory. Teraz spierdalaj, orangutanie. Sorry, Człekokształtni. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Abra/ka/dabra 21.05.03, 01:03 he ? dac to ty mozesz swojej starej do potrzymania Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Witam 21.05.03, 00:58 Witam drf coi dobrego ? Niezle soie miewa Sala - monopol spi tu obok mnie Gdzie Helga straszliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Witaj Paulinko 21.05.03, 01:04 Wpadlas na chwilke, zakapowac kogos szybciutko? Czy bedziesz dluzej z nami, bo "artykul" piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Witaj Paulinko 21.05.03, 01:05 nic nie pisze aktualnie i nikogo kapowac nie mam ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
ethanol Re: Witaj Paulinko 21.05.03, 01:09 pauline_kaczanow napisała: > nic nie pisze aktualnie > i nikogo kapowac nie mam ochoty ojoj, skad taka nagla zmiana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Znowu ty paskudna pokrako? IP: 64.170.22.* 21.05.03, 01:19 Jak jakas nieuleczalna zaraza znowu sie pojawilas. O czym bedziesz teraz klamac? Tfuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
ethanol Re: Znowu ty paskudna pokrako? 21.05.03, 01:27 a jak sie paulinko miewa redaktor mac ? mam nadzieje ze nikt go nie "porwal" znowu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba czesc, a co z moja wygrana w Totolotka :))) IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 04:01 pauline_kaczanow napisała: > po dlugiej nieobecnosci. Tak sobie od kilku dni was obserwuje i zastanawiam > sie gdzie sie podziala Helga, Mosze, Miriam? > Bywaja ? Czy Helga znowu zmienila nicka ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Witam 21.05.03, 08:09 Kiedyś napisałem kilka słów do Maca, mam nadzieję że zostały mu przekazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Tu jego kolega chetnie mu przekaze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 17:39 pollak napisał: > Kiedyś napisałem kilka słów do Maca, mam nadzieję że zostały mu > przekazane. Odpowiedz Link Zgłoś