pozarski Nie zapomniales czegos?Abstrakt by sie ucieszyl. 01.05.07, 23:23 Re: Aha, jeszcze w NIE kiedys pisano, że Autor: czwarta.rzeczpospolita Data: 29.04.07, 09:12 skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Marianna Rokita lustrowała ORGAN jednemu panu, który teraz pełni bardzo wysoką funkcje we władzach ustawodawczych. Ale już nie pamietam, co z lustracji wynikło. Jesli jednak pełni, to chyba pozytywnie wynikło? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 no tak 02.05.07, 05:16 pozarski sprawa jest mi doskonale znana. By ocenić post ceza musiałbym poznać szerszy kontekst. ======================== nie wiem po co on to wywlekał w tym momencie. Przecież nie istnieje związek pomiędzy kontaktami tych dwojga a nominacją tego pana na funkcję ministra czy marszałka. PS Swojego czasu też coś na temat marianny zalinkowałem nie zdajac sobie sprawy jaką to aferę wywoła. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: no tak 02.05.07, 07:53 abstrakt2003 napisal: > nie wiem po co on to wywlekał w tym momencie. Przecież nie istnieje związek > pomiędzy kontaktami tych dwojga a nominacją tego pana na funkcję ministra czy > marszałka. Tez nie wiem,tym bardziej,ze twierdzi,ze sie z nia przyjazni.Ja bym przyjaciolce tego na publicznym forum nie wyciagal,ale juz sie zorientowalem,ze rycerstwa w stosunku do kobiet, od niektorych osob na tym forum spodziewac sie nie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 cez dobrze wiesz że pocztę odbieram 02.05.07, 05:18 nie musisz na całe forum drzeć sie że list do mnie wysłałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Jak bendem chciał, to siem bendem darł. 02.05.07, 05:33 abstrakt2003 napisał: > nie musisz na całe forum drzeć sie że list do mnie wysłałeś. A jak nie bendem chcial, to siem nie bendem darl. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, Wielmozni Panowie 02.05.07, 06:33 z Rycerskiego Zakonu Obrońców Niewieściej Czci i Cnoty, odłożcie Wy lepiej, ja Wam dobrze radzę, miecze i zbroje, i zacznijcie bawic sie w bookmacherów i przyjmowac zakłady dotyczace nastepującej kwestii: "Jest li ceesiek w niełasce u wiadomo kogo, czy też nie jest li w niełasce on?" Wy mozecie, Wielmozni Panowie, mieć w rezultacie tego pewien dochów (niezaleznie od wyniku, bookmacher bierze pewien procent od całosci sumy zakładów) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 gościu przeginasz 02.05.07, 06:47 kwestia którą poruszasz nie ma znaczenia. ================================================= Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Wygaszarka nie dziala?Czyli uczysz 02.05.07, 09:40 jak zyc(porady dla Ariadny o wygaszarce),ale nie zyjesz,jak uczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Jak widać: dostać list od ceesa - obciach niewąski 02.05.07, 12:40 abstrakt2003 napisał: > nie musisz na całe forum drzeć sie że list do mnie wysłałeś. Odpowiedz Link Zgłoś