janusz2_ 02.06.03, 13:33 niż fotoreporterzy Newsweek'a. On aparatem Zorka 5 zrobił kilka zdjęć w Hali Mirowskiej i nikt go nie pobił. Fotoreporter Newsweek'a zrobił kilka zdjęć w restauracji w gmachu SLD i "młode byczki" SLD go poturbowały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz2_ Re: Zorki 5, nie Zorka 5 02.06.03, 13:59 Dzięki za poprawkę. Ciekawe jaki aparat miał reporter Newsweek'a, że nie spodobał się SLD- owskim "młodym byczkom"? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Pulbeka 02.06.03, 13:56 Pulbek, też masz się czego czepiać!? Nie jest ważne czym tym skurwielom robił zdjęcia, ważne komu! Do literówek się czepiasz? A już myślałem żeś...? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re:do Pulbeka 02.06.03, 14:00 bykk napisał: > Do literówek się czepiasz? A już myślałem żeś...? E tam. Czepiam sie bo sam kiedys myslalem ze to Zorka, az w koncu u znajomego znalazlem taki aparat. Wiec po prostu wyprowadzam Janusza2 z bledu. Bez urazy. A ze ten Lapinski i jakmutam drugi powinni poleciec szerokim lukiem to inna sprawa. Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re:do Pulbeka 02.06.03, 14:02 Chyba jednak Zorka 5! A już na pewno tak mówił Himilsbach)) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re:do Pulbeka 02.06.03, 14:03 bykk napisał: > Pulbek, też masz się czego czepiać!? > Nie jest ważne czym tym skurwielom robił zdjęcia, ważne komu! > Do literówek się czepiasz? A już myślałem żeś...? > hej! Czołem Bykk-u, to nie tak do końca jest literówka - Sidorowski twierdził, że miał ze sobą aparat "Zorka 5" - ot taki ukłon w stronę orginału. Natomiast poziom jaki osiągnęło SLD i jego "baronowie" już dawno spadł poniżej "najdenniejszego" dna. A pamiętasz buńczuczne wypowiedzi na tym forum SLD-fanów przed wyborami? )) Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re:do Pulbeka 02.06.03, 14:06 janusz2_ napisał: > Sidorowski twierdził, że miał ze sobą > aparat "Zorka 5" Na pewno? A nie powiedzial czegos w rodzaju "Mialem aparat Zorkie 5"? Rety, kiedy ja to ogladalem ostatnio... A w Polsce pewnie leci trzy razy na rok... Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem a to znacie [motoryzacja] dygresja IP: 213.216.66.* 02.06.03, 14:09 zis sto piatć z góry jechać pod górę pchać? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Janusza z dwójką:) i Pulbeka:) 02.06.03, 14:17 Panowie, ja wiem o co biega, Wy wiecie o co biega, my wiemy o co biega, hehehe! Kiedysik toże używałem "Zorkie" do pstrykania, ale za buca nie pamiętam włściwie jak toto miało nazwę, Felicjo możesz mieć rację, ale kłócił się nie będę!) pozdrawiam hej! Siódemka to zawsze cosik sobie przypomni))))! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: do Janusza z dwójką:) i Pulbeka:) 02.06.03, 14:34 bykk napisał: > Panowie, ja wiem o co biega, Wy wiecie o co biega, my wiemy o co biega, hehehe! > Kiedysik toże używałem "Zorkie" do pstrykania, ale za buca nie pamiętam > włściwie jak toto miało nazwę, Felicjo możesz mieć rację, ale kłócił się nie > będę!) Mnie neistety przyjemnośc pstrykania "Zorką" ominęła - zaczynałem Smieną 8 a potem "awansowałem" na FED 5W. Ech, czasy... )) No i nikt nie próbował mnie pobić za robienie zdjęc )) Gdzie wówczas był Łapiński z kumplami? Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Zorka znana z widzenia 02.06.03, 14:40 Moja siostra miała ten cud techniki. Pamiętam, że odnaczał się ten aparat tym, że prawie niemożliwe było samodzielne założenie do niego filmu( Siostra nosiła go do fotografa, aby to uczynił. Ale zdjęcia wychodziły niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: a to znacie [motoryzacja] dygresja 02.06.03, 14:32 Gość portalu: siedem napisał(a): > zis sto piatć z góry jechać pod górę pchać? > > 5040 Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re:do Pulbeka 02.06.03, 14:31 pulbek napisał: > janusz2_ napisał: > > > Sidorowski twierdził, że miał ze sobą > > aparat "Zorka 5" > > Na pewno? A nie powiedzial czegos w rodzaju "Mialem > aparat Zorkie 5"? Rety, kiedy ja to ogladalem ostatnio... > A w Polsce pewnie leci trzy razy na rok... > > Pulbek. Ale mianownik od "Zorkie 5" nijak nie wychodzi jako Zorki, tylko jak Zorka )) Oczywiście masz rację jeśli chodzi o "oficjalną" nazwę aparatu )) Odpowiedz Link Zgłoś