Dodaj do ulubionych

a tu widze same smutasy

02.06.07, 15:56
czyli "blood,sweat and tears" pozarski a ty nic nawet nie robisz aby ten klif
wyczyscic i przypomniec te stare przeboje.
no coz trzymaj sie bo ja uciekam w swiat tym razem prawdziwy i daleki,gdzie te
cholerne BM-ki tez beda,kabriolety i te wieksze z serii 5.a niech je wszystkie
pikus kopnie.

www.youtube.com/watch?v=5_1RqyNdzbE
ps. abi czy ty niebioskooki,czy nie?
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: a tu widze same smutasy 02.06.07, 15:59
      Ja mam cos czyscic?Tego by brakowalo!wink
      • i-love-2-bike Re: a tu widze same smutasy 02.06.07, 16:01
        pozarski napisał:

> Ja mam cos czyscic?Tego by brakowalo!wink

no psia mac nudny burdel tu macie ,same lzy plyna z oczu czystych etnicznie i
        tych mniej czystych tez. czas okna pootwierac i w kabriolecik wsiasc.inaczej
        biada oj i bida.
        • pozarski Re: a tu widze same smutasy 02.06.07, 16:05
          Tu jest zoo z mieszana zawartoscia rasowo-etniczna.Nikt sie w tym nie moze
          polapac.Nawet Rych_ujek czasami traci glowe.Nie mowiac o Haszu w kazdej jego
          blogoslawionej postaci.wink
          • i-love-2-bike Re: a tu widze same smutasy 02.06.07, 16:08
            pozarski napisał:

> Tu jest zoo z mieszana zawartoscia rasowo-etniczna.Nikt sie w tym nie moze
            > polapac.Nawet Rych_ujek czasami traci glowe.Nie mowiac o Haszu w kazdej jego
            > blogoslawionej postaci.wink

a czy jacek juz sie napchnil,czy jeszcze troche...smile
            he,he wy tu faktycznie potrzebujecie troche wiecej nieczystej krwi. ta czysta to
            juz tak nudna jak (nie wymienie co bo sie znowu rozjuszysz i miechem rzucisz). a fe.
            • pozarski Re: a tu widze same smutasy 02.06.07, 16:14
              No,wiesz cyklistko,problem jest taki,ze wielu tu mysli,ze ma czysta
              krew.Niektorzy zapewne maja na to dokumenty prosto z naziarchiwow.Ale co z
              tego? Czysta krew to nie wszystko,chyba ze mowimy o Rych_ujku.To zgoda.wink
              • i-love-2-bike Re: a tu widze same smutasy 02.06.07, 16:26
                pozarski napisał:

> No,wiesz cyklistko,problem jest taki,ze wielu tu mysli,ze ma czysta
                > krew.Niektorzy zapewne maja na to dokumenty prosto z naziarchiwow.Ale co z
                > tego? Czysta krew to nie wszystko,chyba ze mowimy o Rych_ujku.To zgoda.wink

wow najgorzej z tymi co maja czysta,ci nudza niemozebnie bo na haju od rana.
                moge cie zapewnic,ze ja mieszanka,wybuchowa i tak trzymac. czystki to byly dobre
                w KC PZPR a reszta niech sie skicha z czystosci.
              • rycho7 parch ma odciski 02.06.07, 16:43
                pozarski napisał:

> Czysta krew to nie wszystko,chyba ze mowimy o Rych_ujku.

Ja akurat czystej krwi nie mam i nie zamierzam miec. A o swiadectwo
                inteligencji od parchow nie ubiegam sie bo po co mi to. Wy swiadectwa rzezbicie
                scyzorykiem. Od wiekow sie szykujecie do lobotomii.

Wlazlem Ci na odcisk bos taki pamietliwy.
                • pozarski Ty mi na odcisk,Rych_ujku?Za 02.06.07, 16:49
                  lekki jestes,zebym cos poczul.
                  • rycho7 Za lekki jestes,zebym cos poczul 02.06.07, 16:54
                    pozarski napisał:

> poczul.

Istota Endloesung bylo to abys ty byl lekki, jak dymek.

Nie liczy sie moja waga lecz skutek Twojego rycia.
                    • pozarski Az przykro patrzec, jak sie Rych_ujek stoczyl 02.06.07, 17:06
                      na samo dno.crying(
                      • rycho7 Re: Az przykro patrzec, jak sie Rych_ujek stoczyl 02.06.07, 17:42
                        pozarski napisał:

> na samo dno.crying(

Mnie to nie dziwi. Przeciez wlasnie po to ryjesz abys mogl napisac, ze
                        antysemityzm jest wszechogarniajacy. To sa wlasnie te latryny, ktore wszedzie
                        zasadzasz.
          • rycho7 pozi wszedzie urzadza latryny 02.06.07, 16:38
            pozarski napisał:

> Nawet Rych_ujek czasami traci glowe.

Tu nigdzie nie da sie przejsc aby uniknac smrodu pozostawianego przez
            przypalonego parcha.
            • pozarski Uderz w stol, a Rych_ujek sie 02.06.07, 16:42
              odezwie.
              • rycho7 kolek uderza w Rych_ujka 02.06.07, 16:45
                pozarski napisał:

> odezwie.

Kolek nawet nie wie co sam pisze.
                • pozarski Rych_ujek nie rozumie,co czyta,ale 02.06.07, 16:51
                  nie dziwmy sie niczemu.Na tym forum wszystko,nawet Rych_ujek, jest mozliwe
                • i-love-2-bike matko co tu sie dzieje 02.06.07, 17:31
                  pozarski odstosunkuj sie od rycha,przeciez ty chyba jestes na Boga hetero?
                  • pozarski Re: matko co tu sie dzieje 02.06.07, 17:40
                    Za pozno sie zorientowalem,o co mu chodzi.Dzieki,cyklistko.wink)
                    • i-love-2-bike Re: matko co tu sie dzieje 02.06.07, 17:47
                      pozarski napisał:

> Za pozno sie zorientowalem,o co mu chodzi.Dzieki,cyklistko.wink)

no nie tylko jemu. panowie trzymajcie klase,tego typu bluzgi nie uchodza w
                      swiecie cyklistow. rycho jest OK,ma czesto fajne teksty,daj mu zyc. kazdy ma
                      prawo byc na wlasnym klifie z kieliszeczkiem czegos co lubi.
                      • pozarski Re: matko co tu sie dzieje 02.06.07, 18:02
                        Rych_ujek OK?Kiedys byl,ale sie stoczyl na dno.Pewnie nie zauwazylas,ale to on
                        mnie zaczepia,nie ja jego.Mnie Rych_ujek zwisa kalafiorem.Niech pije i jara co
                        mu sie zywnie podoba,aby to robil pare metrow ode mnie.
                        • i-love-2-bike Re: matko co tu sie dzieje 02.06.07, 18:30
                          pozarski napisał:

> Rych_ujek OK?Kiedys byl,ale sie stoczyl na dno.Pewnie nie zauwazylas,ale to on
                          > mnie zaczepia,nie ja jego.Mnie Rych_ujek zwisa kalafiorem.Niech pije i jara co
                          > mu sie zywnie podoba,aby to robil pare metrow ode mnie.

e tam bez zaczepek nie ma forum,ale trzymta fason.
                          • pozarski Re: matko co tu sie dzieje 02.06.07, 18:36
                            Wlasnie:Fason.Ktos kto sie do mnie zwraca per "parchu", nie wie co to
                            takiego,ten fason.Rych_ujek jest naziolek,a ja z naziolkami nie gadam;co
                            najwyzej czasami dam w morde.
                            • rycho7 obrazilbym sie gdyby powiedzial to czlowiek 02.06.07, 18:49
                              pozarski napisał:

> Rych_ujek jest naziolek

Z ust syjonisty to oczywistosc. Taki przerywnik jak k.rwa.

> najwyzej czasami dam w morde.

Ja od niechcenia robie uniki. Interesuje mnie jedynie to co sie uda dokonac gdy
                              pojawi sie okolicznosc. Przykladowo taka jak wynalezienie DDT na komary.
                        • rycho7 pomylilem Cie z pacjentka? 02.06.07, 18:38
                          pozarski napisał:

> Kiedys byl,ale sie stoczyl na dno.

Na dnie tkwi od czasu gdy jego przodkowie zobaczyli pierwszego Zyda. Na tym
                          polega starozakonnosc.

> Pewnie nie zauwazylas,ale to on mnie zaczepia

Juz Ci napisalem, ze nie rozumiecz co czytasz i piszesz. Podjalem wymiane
                          postow z pacjentka. Ty sie wciales. Z iscie rabinackim "rozumem".

Ja nie odczuwam potrrzeby nawiazywania z Toba dyskusji. Nie dowiem sie niczego
                          nowego. Jestes syjonistycznie monotonny. A polityczna poprawnosc z
                          nadstawianiem drugiego policzka mnie nie interesuje. G.wno nalezy utylizowac.
                          To wymaga dzialania.
    • jaceq Re: a tu widze same smutasy 02.06.07, 16:15
      i-love-2-bike napisała:
      > uciekam w swiat

No, to cóż, chyba nie będziemy zatrzymywali i szerokiej drogi:

www.youtube.com/watch?v=X975EVV3Egg&
      • i-love-2-bike Re: a tu widze same smutasy 02.06.07, 16:27
        jaceq napisał:

> i-love-2-bike napisała:
        > > uciekam w swiat
        >
        > No, to cóż, chyba nie będziemy zatrzymywali i szerokiej drogi:
        >
        > www.youtube.com/watch?v=X975EVV3Egg&
        >

wiem,ze nie trzymacie ale swiat realny mimo wszystko lepszy od wirtualnego.
        pozdrawiam --wymyta od rana i napachniona--cyklistka.
        • ariadna-enta Re: a tu widze same smutasy 02.06.07, 22:44
          wow rachelka się wymyła i napachniła.
          to jest wiadomość dnia.
    • wikul Re: a tu widze same smutasy 02.06.07, 20:35
      O, przepraszam. I jeden forumowy graficiarz któremu wydaje się że jest dowcipny.
    • jaski Re: a tu widze same smutasy 03.06.07, 05:12
      whoooa Mr. Pozarski, widze ,ze nabyles jakies noew 'cus 'do stajni, cus sie
      wabi Ilove 2. cos tam. Cos tam jest niewiadoma.Pogratulowac. Coz, life is
      brutal, zawazam tylko, ze od czasu naszej ostatniej wymiany epitetow i bluzg
      popadasz w coraz ciekawsze towarzystwo. Aha, to oczywiscie jest Ci gwarantowane
      przez ustawe tzw nadrzedna i wolny wybor.
      • i-love-2-bike Re: a tu widze same smutasy 03.06.07, 05:32
        jaski napisał:

> whoooa Mr. Pozarski, widze ,ze nabyles jakies noew 'cus 'do stajni, cus sie
        > wabi Ilove 2. cos tam. Cos tam jest niewiadoma.Pogratulowac. Coz, life is
        > brutal, zawazam tylko, ze od czasu naszej ostatniej wymiany epitetow i bluzg
        > popadasz w coraz ciekawsze towarzystwo. Aha, to oczywiscie jest Ci gwarantowane
        >
        > przez ustawe tzw nadrzedna i wolny wybor.

wow widze zes wacpan z jakiejs podrzednej stajni. pozarski i ja to dwa bieguny
        wzajemnie odpychajace sie,co nie znaczy ,ze nie mozemy od czasu do czasu sobie
        potegowac na aqanecie. zazdrosc cie zzera,to idz do lidki w konkury a jesli nie
        wiesz wacpan o czym gaworze to zawsze pozostaje ...wyszukiwarka. widze,ze u was
        na wsi to tylko dwa kolory..bialy i... brutal,ale ja ani jeden ani drugi,wole me
        chanelke. a teraz odplyn wasc z pradem,tym silnym bo jak na plotkarza to malo
        wasc doFcipny.
        • jaski Re: a tu widze same smutasy 03.06.07, 06:08

i-love-2-cos tam nedznie wyplula taki text

wow widze zes wacpan z jakiejs podrzednej stajni. pozarski i ja to dwa bieguny
          > wzajemnie odpychajace sie,co nie znaczy ,ze nie mozemy od czasu do czasu sobie
          > potegowac na aqanecie. zazdrosc cie zzera,to idz do lidki

W tym miejscu bylbym szczerzre zobowiazany za tel. owej lidki tudziez haslo na
          wejsciu, o ile jest potrzebne.I kto to jest ta lidka??? F. raczej jak owa
          wyglada????

w konkury a jesli nie
          > wiesz wacpan o czym gaworze to zawsze pozostaje ...wyszukiwarka. widze,ze u
          was
          > na wsi to tylko dwa kolory..bialy i... brutal,ale ja ani jeden ani drugi,wole
          m
          > e
          > chanelke.

Ze co prosze? No ja wiem, ze ludziska rozne dziwnwe wynalazki pija, ale zeby
          francuskie i to nie koniaki????? FUJ!!!!!!

a teraz odplyn wasc z pradem,tym silnym bo jak na plotkarza to malo
          > wasc doFcipny.

Ohhhh, ale to tylko jak mi sie bedzie chcialo. Bo wiesz, kazac to sobie
          mozesz, ewentualnie wode w wc sposcic. Jak sama nie potrafisz.
      • pozarski Nie bywam w stajniach, 03.06.07, 08:38
        wiec i nic do stajn nie nabywam.Inna sprawa z toba,jenerale.Wydaje ci sie,ze
        masz prawo decydowania kto "dobry"(good guy),a kto "zly"(bad guy)i dlatego
        pozwalasz sobie na pouczanie innych,co dobre,a co znow zle.No,ale ja z toba w
        te gry nie mam zamiaru grac.
        • jaski Re: Nie bywam w stajniach, 03.06.07, 18:11
          Szanowny Mr. Pozarski, raczy Pan sie mylic, niestety. Kazdy z nas ma prawo
          decydowac good vs bad na swoj wlasny uzytek, jest to jedno z praw tzw.
          naturalnych, wiec nie podlegajacym zmianom. Zreszta czy ja naoisalem 'zle'?
          Napisalem -ciekawe. Poza tym, to insunujesz mi intencje, ktore nie zaistnialy.
          Pouczac kogos? No nie, za kogo Pan mnie bierze, Panie Pozarski? Szczerze
          piszac, liczylem na Panskie poczucie humoru i zwisu.

P.S. Myslalem, ze wie PAN, ze jakies tam gry i krucjaty na tym forum mnie nie
          interesuja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka