perla 08.08.07, 14:36 z Polski wyjechało 100 tys. pedziów. Czyli można wyleczyć Polskę ze zboczeń właśnie. www.pardon.pl/artykul/2181/100_tys_gejow_i_lesbijek_ucieklo_z_polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant A co z tymi w sutannach? 08.08.07, 14:41 Wiekoszosc ksiezy to geje. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant bujaj sie frajerze:P 08.08.07, 14:45 Niedawno Tomasz Terlikowski pisał: "Już teraz wymienia się przynajmniej trzy miasta, w których sytuacja ma być równie poważna, a może nawet poważniejsza niż w Płocku. Nieoficjalnie przyznaje się, że w jednej z ważniejszych metropolii w Polsce księża są typowani na parafie ze względu na swoją orientację, w innej diecezji zdecydowana większość pracowników kurii ma mieć nieukrywane preferencje homoseksualne". I proponował antidotum: "Nie ma powodów, by sprawdzone przez wieki sposoby radzenia sobie z pokusami (nawet jeśli są one tak nienowoczesne jak biczowanie, włosiennica czy lodowate prysznice) nie były nadal propagowane w seminariach". Bo, jak wynika z jego rozmów z klerykami i młodymi księżmi, "idealnym kandydatem do kapłaństwa pozostaje (...) ktoś, kto może posiadać skłonności homoseksualne. Bo chyba tylko taki mężczyzna nie odczuwa dojmującego pragnienia posiadania rodziny, które złożyć można w ofierze celibatu Bogu i Kościołowi. (...) Miękki głos, delikatne ruchy pozostają zbyt często najłatwiej rozpoznawalną częścią osobowości polskich księży" ("Szukając korzeni zła", "Rzeczpospolita" z 17-18 marca br.). Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyfikant 08.08.07, 14:54 Ojojojoj! Perelka dzisiaj bardzo zdenerwowana jest. Wciskanie innym swoich przypadlosci to typowe jest. W psychologii to sie nazywa jakos. Chyba projekcja, ale glowy nie moge dac. Marouder przyjdzie i ladnie wyjasni to. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant A teraz spadowa smieciu wlasnie. 08.08.07, 14:56 pl.wikipedia.org/wiki/Skandale_seksualne_w_Ko%C5%9Bciele_katolickim Tutaj najlepszy fragment jest: W maju 2001 roku kardynał Ratzinger, prefekt Kongregacji Nauki Wiary, wysłał list do wszystkich biskupów katolickich[13]. Stwierdził w nim, że wszystkie wewnętrzne dochodzenia kościelne dotyczące molestowania dzieci podlegają tajemnicy pontyfikalnej i nie powinny być przekazywane wymiarowi sprawiedliwości. Naruszenie tej zasady miało prowadzić do ekskomuniki. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Projekcja tez:) 08.08.07, 16:11 Mechanizm obronny pokrewny troche mechanizmowi ucieczki. Wystepuje przy niespojnosci hierarchii wartosci oraz przy zalosnym stanie tzw. wgladu w system wartosci i przekonan. Tak z grubsza. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Perla, jak to jest, ze ty z cyniolkiem 08.08.07, 16:08 ..jestescie w tej sprawie jednego zdania i w jednym prawie czasie publikujecie watki n/t tego "sukcesu"? Dziwne dla mnie wspolwystepowanie..hehe forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48452&w=67158052 Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Perla, jak to jest, ze ty z cyniolkiem 08.08.07, 16:23 czekałem na te zapowiadana wizytę marodera, który miał tutaj przyjść i pozamiatać bo wszak to jedyna rzecz na której sie trochę zna. Co udowadnia za każdym razem marouder napisał: > Dziwne dla mnie wspolwystepowanie..hehe ciebie nie powinno dziwić - heniek Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Psik kolezanka b/t 08.08.07, 16:28 i to jest właśnie przykład projekcji marouder niezdrowo zainteresowany moją osobą, przerażony tym stanem, zaczyna roić sobie desperacko, że jestem płci żeńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant niezle chlopaki, niezle - Marouder nie daj sie! 08.08.07, 16:36 roxana10.wrzuta.pl/audio/fH0cwgTdCw/07.sistars_-_nie_ty_nie_my_spadaj___by_bronek Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Oszałamiająca jest twoja polszczyzna. 08.08.07, 17:35 Czy wy, tam na kresach wschodnich miewacie w szkole przedmiot zwany językiem polskim ? > Czyli można wyleczyć Polskę ze zboczeń właśnie. Gdybyś zadał to pytanie w jakimś ludzkim języku, być może pokusiłabym się, by na nie odpowiedzieć. To cudaczne narzecze sprawiło, że nie jestem w stanie poważnie podejść do sprawy. Bo ty perełko, jak sądzę traktujesz sprawę jak najbardziej serio. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Zaraz, zaraz wiec jak sie leczy kraje 08.08.07, 17:39 ...ze zboczen? Mnie sie zdawalo do tej pory, ze nie istnieja tego rodzaju metody terapeutyczne, chyba, ze wezmie sie pod uwage zmuszanie okreslonej mniejszosc do emigracji, popularnie zwane czyszczeniem, eksterminacje fizyczna mniejszosci, ewentualnie zmuszenie jej do pedzenia podziemnego zywota.. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Zaraz, zaraz wiec jak sie leczy kraje 08.08.07, 17:59 marouder napisał: > Mnie sie zdawalo i to cie różni od wykształconych ludzi - oni zdali, a tobie się zdawało Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Prawda o lodzkim lumpie "perla" zwanym 08.08.07, 17:43 www.pp.org.pl/wojtek/play/Kazimierz%20Grzeskowiak/02%20Chlop%20zywemu%20nie%20przepusci.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Prawda o lodzkim lumpie "perla" zwanym 08.08.07, 17:56 Noo nie.... Chyba nie chcesz powiedzieć, że ten romantyk, który pławił się ,,w burzy na Roztoczu, tam gdzie wilk kopał ‘’ miodzio ! – przypisek mój) i zachwycał się cudami natury jest takim pospolitym kmiotem ?! Jakbyś nie wierzył, że piszę prawdę, to proszę uprzejmie : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23126763&a=23146392 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Prawda o lodzkim lumpie "perla" zwanym 08.08.07, 18:09 www.slownik-online.pl/kopalinski/1659BEDF640AE546C12565EE004AFADD.php Czasami lubi zmylic przeciwnika. Taka to podstepna bestia jest z niego wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Oszałamiająca jest twoja polszczyzna. 08.08.07, 18:25 ewa8a napisała: > Gdybyś zadał to pytanie w jakimś ludzkim języku, być może > pokusiłabym się, by na nie odpowiedzieć. ależ ty nie masz pojęcia o ludzkim języku. W zdaniu oznajmiającym zauważyłaś zdanie pytające, hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Oszałamiająca jest twoja polszczyzna. 08.08.07, 19:39 Ależ jesteś bystry ! Byłam tak zauroczona twoim slangiem, że oczami wyobraźni zobaczyłam znak zapytania na końcu ostatniego zdania, jako zachętę do polemiki. Jakże mogłam pomyśleć, że pytasz ? !! Przecież ty doskonale wiesz i dzielisz się tylko tym radosnym odkryciem z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ben65 Re: Oszałamiająca jest twoja polszczyzna. 09.08.07, 13:46 ewa8a napisała: > Czy wy, tam na kresach wschodnich miewacie w szkole przedmiot zwany > językiem polskim ? > > > Czyli można wyleczyć Polskę ze > zboczeń właśnie. Ja jestem z kresow, ale nie o to tu chodzi. Chodzi o to, ze nie jestes najmocniejsza w j.polskim, a zwracasz uwage. Co jest zlego w powyzszym zwrocie? A zwrot "A to Polska wlasnie" znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Oszałamiająca jest twoja polszczyzna. 10.08.07, 20:37 Beniu, skoro jesteś z kresów, to rozumiem, iż oryginalny język, jakim posługuje się Perła , cię nie dziwi. Ja każdorazowo turlam się ze śmiechu czytając tego grafomana, który na dodatek pisuje na ogół ze śmiertelną powagą, najwyraźniej nie zdając sobie sprawy ze swojej śmieszności. Przyznam, że taka dawka egzotyki, w połączeniu ze śpiewnym, jak sądzę akcentem byłaby nawet urokliwa, gdyby nie fakt, że Perełka potrafi być niebywale chamska, czego wyraz dał na tym forum niejednokrotnie, a przy chamstwie cały czas pryska. > A zwrot "A to Polska wlasnie" znasz? Tym dowodem poprawności językowej swojego krajana powaliłeś mnie kompletnie. Zmilczę. Odpowiedz Link Zgłoś
perla słówko do TWA 08.08.07, 18:09 ja rozumiem waszą wściekłość ale czemu do mnie pretensje te? Toż premierem Jarosław Kaczyński jest, do niego żale mieć, że wam się pole manewru o 100 tys zawęziło właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Wielki Clitorisie i Ozyrysie! 08.08.07, 18:11 Sprawdz czy cie nie ma w lodzkim szulu. Moze trzeba smieci wyniesc Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyfikant 10.08.07, 15:00 ............/´¯/)...........(\¯`\ ............/....//..............\\....\ .........../....//................\\....\ ...../´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\ .././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\.. (.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).) .\................\/.../....\...\/................/ ..\................. /........\................../ ....\..............(............)............../ ......\.............\.........../............./ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A ten, bo nie wiem, a jakie sa metody.. 08.08.07, 18:23 ..terapeutyzowania calych krajow pod katem zboczen? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Nooo, nie wiem czy to sukces 08.08.07, 19:27 To moze tylko do swiatowego rozwoju pederastii doprowadzic. Tam beda mogli sie ze soba zenic i rozmnazac. ) Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Nooo, nie wiem czy to sukces 08.08.07, 22:29 dachs napisał: > To moze tylko do swiatowego rozwoju pederastii doprowadzic. > Tam beda mogli sie ze soba zenic i rozmnazac. ) sądzisz Borsuk, że oni tam, za granicą, bliźniaki rodzić będą? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Nooo, nie wiem czy to sukces 08.08.07, 22:49 perla napisał: > sądzisz Borsuk, że oni tam, za granicą, bliźniaki rodzić będą? Czemu nie? Snajper twierdzi, ze oni nie sa gorsi od hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: oszałamiający sukces rządów Kaczyńskich jest 08.08.07, 23:12 Co ty perła tak do tych pedziów pijesz?????????? Ten ksiezulek co mu sie chowales pod sutanne w dziecinstwie zrobil ci kuku????? Ile ty masz dzieci jako nie pedał???? Jeszcze zyjesz z ta Zydowka na kocia lape jak na prawdziwego katola przystalo??????? Masz moralne prawo do atakow na tych, ktorym Bog nie dal pociagu do plci przeciwnej, zalosny gnojku???? Zobaczymy na ktore z tych pytan odpowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka A propos odpowiadania na pytania 09.08.07, 12:43 Ja mam tylko jedno: wymień swoje pozostałe niki, bohaterze drugiej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Tego nie załapałem 09.08.07, 13:10 > bohaterze drugiej > szansy. Mógłbyś rozwinąć? Co do twojego pytania: the answer is in here. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie A nie przyszło ci do głowy, że to ty zareagowałeś 09.08.07, 13:50 jak się spodziewałem? Uważaj, od tego zaczyna się... No, wytłumacz. Kieruje mną jedynie zwyczajna ciekawość. Ni cholerę zwrotu "bohater drugiej szansy" w kontekście nie rozumiem. Bez kontekstu zresztą też. PS. Przynajmniej masz inteligentnego trolla. Mój był wyjątkowo głupi i niedorobiony. Wstyd mi za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Nie, nie przyszło 09.08.07, 13:56 A nie przyszło, ponieważ mnie podszywacze nie interesują - przecież nie powie, jak się naprawdę wabi, gdyż jest tchórzem. Gdyby nie był tchórzem, nie usiłowałby udawać swojego idola. Druga szansa to po prostu retoryka - debil nie skorzysta ani z drugiej, ani trzeciej, ani którejś tam szansy. Do końca świata pełen dumy będzie uważał, że był dowcipny i zjadliwy. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia perla durniu! 09.08.07, 12:00 Ty czasem pomyśl zanim coś spłodzisz! Od wstąpienia Polski do UE wyjechało z kraju około 2 milionów osób (+/-1 milion). Wiadomo że w każdej populacji ludzkiej odsetek osobników homoseksualnych waha się w granicach od 3 do 5 procent. Jesli teraz wykonasz proste obliczenia (na poziomie szkoły podstawowej) to mniej więcej wyjdzie te nieszczęsne 100tyś! Odpowiedz Link Zgłoś