Gość: eKO IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 17:47 ... na granicy ukraińsko - polskiej. Przedzierał się do Polski, do TVN -u, aby wziąć udział w programie "Wybacz mi". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: # Re:TA okrążyło go dwunastu policjantów w klewkach IP: *.toya.net.pl 11.12.01, 19:43 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: OSAMA BIN LADEN UJĘTY !!!!!! IP: *.echostar.pl 11.12.01, 20:10 A ujeła go niezwykła kultura osobista A Leppera ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmikki Re: OSAMA BIN LADEN UJĘTY !!!!!! IP: *.chello.pl 12.12.01, 00:04 A jutro na Nowym Świecie Osama będzie podpisywał książkę "Dwie wieże" J.R.R. Tolkiena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szach Nieprawda IP: *.dostep.pl 12.12.01, 13:37 Nieprawda, książkę "Dwie wieże" będzie podpisywał arcymistrz szachowy Garri Kasparow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosad Był Żydem !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 01:31 Nasz człowiek. Naprawdę na nazwisko ma Stolzman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # prawdz Re: Był Żydem !!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.12.01, 09:15 Gość portalu: Mosad napisał(a): > Nasz człowiek. Naprawdę na nazwisko ma Stolzman. Nieladnie Panie z Mosadu. Podszywacie sie pode mnie, w nadziei ze Grom z jasnego a wlasciwie najjasniejszego mlynarza - moze lepiej najbielszego - Monsieura Moulin Blanc a naprawde Moulin Rouge a la one mln $ Mosqua, porazi # -a ? Niestety. Teoria spisku to ja. Zalozymy sie, ze Kaucz jezdzi po Polsce i szuka Bin Ladena ? I nie moze dlatego opuscic biura - bo jest przeciez opuszczone. Comprenez vous ? J'ai vous comprie, monsieur Golebiowski. Odpowiedz Link Zgłoś