wikul 23.08.07, 22:39 Rozpaczają czy szykują się do odwiedzin ? Mówią że nie dano mu zabrać leków. Kilka paczek Viagry miał przygotowane. Ale na zdjęciu wyglada jakby był na to przygotowany. wiadomosci.onet.pl/1593862,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 00:06 wikul napisał: Gdzie sa jego obrońcy z tego forum Wydaje mi się, że leczą potężnego katza "mihnikoidami": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=67890635 Katz wydaje mi sie na tyle silny, ze moze zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 00:22 jaceq napisał: > wikul napisał: > Gdzie sa jego obrońcy z tego forum > > Wydaje mi się, że leczą potężnego katza "mihnikoidami": > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=67890635 > > Katz wydaje mi sie na tyle silny, ze moze zabić. A może doznali sz0ku ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 01:33 Tego też nie można wykluczyć. Wszystko jest możliwe, gdy tak pięknie wyprojektowany świat tak z dnia na dzień sypie się w gruzy. Własnie tak powstają fanatyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 w Polsce szafuje sie aresztami 24.08.07, 06:00 wikul napisał: > Rozpaczają czy szykują się do odwiedzin ? Ja Samoobroncow nie bronilem na tym forum. Natomiast zgode sejmu i aresztowanie uwazam za hanbe. Mogl mataczyc przez 2 lata. Teraz moznabylo poczekac na wyrok sadu. No chyba, ze chodzi o to aby przyklepac tyle ile juz odsiedzi w areszcie. Polska to dziwna kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: w Polsce szafuje sie aresztami 24.08.07, 14:07 rycho7 napisał: > wikul napisał: > > > Rozpaczają czy szykują się do odwiedzin ? > > Ja Samoobroncow nie bronilem na tym forum. Natomiast zgode sejmu i > aresztowanie uwazam za hanbe. Mogl mataczyc przez 2 lata. Teraz > moznabylo poczekac na wyrok sadu. No chyba, ze chodzi o to aby > przyklepac tyle ile juz odsiedzi w areszcie. > > Polska to dziwna kraj. Czasem sie szafuje a czasem odwrotnie. Łyżwy nie aresztowano, na razie przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: w Polsce szafuje sie aresztami 24.08.07, 21:02 rycho7 napisał: > Mogl mataczyc przez 2 lata. Dziś raczej wiadomo, że to robił. Ale środek zapobiegawczy: areszt to może być np. nie tylko przeciw matactwom, ale i akcjom typu "Stokłosa". Łyżwa domagający się skądś z zagranicy "glejtów żelaznych". Hehe. > moznabylo poczekac na wyrok sadu. Tzn. z czym poczekać? Z postawieniem zarzutów? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 z wolnej stopy 24.08.07, 21:15 jaceq napisał: > rycho7 napisał: > > > moznabylo poczekac na wyrok sadu. > > Tzn. z czym poczekać? Z postawieniem zarzutów? Nie ma obowiazku zarzucac aresztowanemu/zatrzymanemu. Jeszcze nikt mnie nie przekonal, ze poslowi nie wolno z kobietami bo premier woli z mezczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: z wolnej stopy 24.08.07, 23:06 rycho7 napisał: > jaceq napisał: > > > rycho7 napisał: > > > > > moznabylo poczekac na wyrok sadu. > > > > Tzn. z czym poczekać? Z postawieniem zarzutów? > > Nie ma obowiazku zarzucac aresztowanemu/zatrzymanemu. > > Jeszcze nikt mnie nie przekonal, ze poslowi nie wolno z kobietami bo > premier woli z mezczyznami. Z wolnej stopy ? Może nie znasz szczegółów. On ma postawionych siedem zarzutów zagrożonych kara do 10 lat. Między innymi nakłanianie świadków do fałszywych zeznań. Zeznania świadków obejmuja 30 tomów. Wolne żarty. www.emilosc.com/Article474.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: z wolnej stopy 25.08.07, 00:41 rycho7 napisał: > Nie ma obowiazku zarzucac aresztowanemu/zatrzymanemu. No, faktycznie, niby nie ma. Jeśli zechce łaskawie zarzutów wysłuchać, a nie będzie pod kroplówką udawał nieprzytomnego. Uciekanie pod białe fartuchy to jest zresztą rzecz nagminna, wśród (proszę się nie śmiać) elyt politycznych lub parapolitycznych. Wyjść do strajkujących to się nie chciało. Mnie to nieco dziwi, że próbowali ukryć typa w windzie, zupełnie jak na takim jednym filmie, jakby był żołnierzem AK a nie własnego fiuta. > Jeszcze nikt mnie nie przekonal, ze poslowi nie wolno z kobietami bo > premier woli z mezczyznami. Mnie też nie przekona, że nie wolno, za ich zgodą, dodawszy. A o to - przyznasz - raczej trudno, popatrzywszy sobie wprzódy na japę Łyżwy. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 brylanty sa najlepszymi przyjaciolmi kobiet 26.08.07, 16:57 jaceq napisał: > za ich zgodą, dodawszy. A o to - przyznasz - raczej trudno Baby maja bachory na utrzymaniu. Kasa jest na pierwszym miejscu. Zgodzily sie jak byla kasa. Jak sie kasa skonczyla przypomnialy sobie, ze sie nie zgadzaly. Klasyka gatunku. Probuja cos jeszcze utargowac. Zgoda kobiet jest podstawa. Natomiast brak zgody po 5 latach potwornie smierdzi sadowniczo. Na to sie moze nabrac jedynie dyspozycyjny prokurator. Ja nie gwarantuje, ze sad uwolni Lyzwe, bo sad go tez moze nie lubic. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba być może pan poseł Łyżwiński zglębiał... 24.08.07, 09:38 ...seksualnie wszystko, co mu pod fiutka wpadło. Niewykluczone to jest... Operator natomiast parnika mojego z Puszczy Knyszyńskiej - silnie jest sceptyczny wobec tego, co Dorn Ludek (katol z pozysku) w sejmie wyprawia. Bo pięciu kolejnych pomówionych przez p. Krawczyk potencjalnych tatusiów badania garnituru DNA wykluczyły jako ojców. Stan rzeczy jest taki. I wszystko na temat... W dupie mam ja, czy poseł Łyżwiński następne lata spędzi w areszcie, czy ze swoją paskudną żoną. Ale o przestrzeganie ZASAD i NORM tu chodzi. Bo jeżeli Łyżwa zostanie dzisiaj pod konwojem wywieziony ze szpitala, to po to tylko, żeby mu zi0br0idy mogły zarzuty postawić. I o medialnym wyłącznie uzasadnieniu ma takie zachowanie służb naszego państwa. Wysłane pocztą wezwanie do prokuratury kosztuje (ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru) 5,50 zł. Konwojowanie posła Łyżwińskiego dużo dużo dużo więcej I bez sensu jest to w sposób fundamentalny. Bo takie paskudztwo jak Łyżwa nie ukryje się przecież nigdzie. Gdyby zdjęcia Łyżwińskiego w europejskich listach gończych opublikowano, wszystkie francuskie elektrownie atomowe by się powyłączały, bo patrzeć by na to nie mogły. To ponajakichuj było go aresztowywać??? W szpitalu??? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: być może pan poseł Łyżwiński zglębiał... 24.08.07, 14:17 Na razie Łyżwiński nie został aresztowany. Nie myl pojęć. Fragmenty wyczynów Łyżwy : www.emilosc.com/Article474.html Całość zawiera ok.30 tomów. A co ma do tego dziecko Krawczykowej ? Masz jakąś obsesję na tym punkcie. Każdy człowiek, nawet qrwa, ma swoja godność i prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba pan poseł Łyżwiński nie był nigdy... 24.08.07, 15:37 ...nie BYŁ, i raczej nie będzie moim idolem. Ale p. Krawczyk jest tak samo wiarygodna, jak ta trąba, która Cimoszewicza udupiła na śledzianej komisji jednej, na której karierę zrobił i Zbynio zi0bro i jego kumpel jeden z Krakowa niedoszły, premier niedoszły. Dla porządku tylko przypomnę, że przy pomocy posła jednego PO, de domo OPZZ, czyli. I dlatego wczorajsze spektakularne ARESZTOWANIE w szpitalu tego paskudztwa, które na rzecz kaczki ważniejszej przez dwa prawie lata kacze obsesje firmował swoim głosem za humbug mam wyłamujący się z ocen wszystkich. Szczególnie, jak pół dnia słuchałem dzisiaj, jak Łyżwę i jego ośmiu konwojentów winda wzięła i zamkła i aresztowała ich na godziny całe wszystkich alles zussammen. To jest jajco holenderskiezbuk, ... A poza tym żenada i kaczystaństwo mamy... Z dedykacją dla palnicka i podziwiającej go koleżanki jednej, G. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: pan poseł Łyżwiński nie był nigdy... 24.08.07, 18:09 Cieszę się że nie był tylko spróbuj chociaż trochę odkleić Krawczykową od sprawy Łyżwy. Daj już spokój nieszczęsnej kobicie. Życie dało jej już nieźle po dupie. Łyżwa ma za soba 30 tomów akt, czaisz ? www.emilosc.com/Article474.html P.S. Ile jeszcze razy trzeba ci tłumaczyć że na razie Łyżwy nie aresztowano. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 kartka A4 24.08.07, 21:07 wikul napisał: > Życie dało jej już nieźle po dupie. Łyżwa ma za soba 30 tomów akt, > czaisz ? Zawsze mnie uczono, ze jak jest cos do powiedzenia to powiniennem to zmiescic na kartce A4. 30, 300, 3000 tomow akt nie robi na mnie wrazenia. Ilosc mowi o tym, ze prokuraturze brak dowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: kartka A4 24.08.07, 21:13 rycho7 napisał: > 30, 300, 3000 tomow akt nie robi na mnie wrazenia. Ilosc mowi o > tym, ze prokuraturze brak dowodow. Albo, że tomiszcza takie cienkie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: kartka A4 24.08.07, 23:09 rycho7 napisał: > wikul napisał: > > > Życie dało jej już nieźle po dupie. Łyżwa ma za soba 30 tomów akt, > > czaisz ? > > Zawsze mnie uczono, ze jak jest cos do powiedzenia to powiniennem to > zmiescic na kartce A4. > > 30, 300, 3000 tomow akt nie robi na mnie wrazenia. Ilosc mowi o tym, > ze prokuraturze brak dowodow. Nie kompromituj sie do końca. Z jednej kartki to skazywali za Stalina itp. "prawników". Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: być może pan poseł Łyżwiński zglębiał... 24.08.07, 21:12 babariba-babariba napisała: > Bo jeżeli Łyżwa zostanie dzisiaj pod konwojem wywieziony ze szpitala,... ...w nieznanym kierunku, w dodatku. > to po to tylko, żeby mu zi0br0idy mogły zarzuty postawić. Ewidentnie. Jednak od czegoś trzeba zacząć. Jak już się zrobi body count po Łyżwach, to się potem to samo zrobi po Zi0berkach. Bez D0rnów obstrukcjujących w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 10:45 Wikulu, ocena dokonań Łyżwy to jedna sprawa, prawo zaś -jego przestrzeganie i stosowanie- to inna. Zgoda Sejmu na jego aresztowanie jest wyłącznie pokazówką, a aresztowanie PRZED postawieniem zarzutów, w szpitalu, ośmiesza wymiar sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 11:49 Pan Łyżwiński nie jest aresztowany. Na razie jest tylko zatrzymany (co samo w sobie jest niepoważne), a myślę że wniosku o aresztowanie w ogóle nie będzie, bo każdy normalny sędzia wyśmiałby taki wniosek w głos. Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 11:59 pulbek napisał: > Pan Łyżwiński nie jest aresztowany. Na razie jest tylko zatrzymany Oczywiście. Nie wykazałem się precyzją. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 14:28 oleg3 napisał: > Wikulu, > > ocena dokonań Łyżwy to jedna sprawa, prawo zaś -jego przestrzeganie i > stosowanie- to inna. Zgoda Sejmu na jego aresztowanie jest wyłącznie pokazówką, > a aresztowanie PRZED postawieniem zarzutów, w szpitalu, ośmiesza wymiar > sprawiedliwości. Kolejny kolega myli się w tej sprawie. Jego nie aresztowano. Przynajmniej na razie. O aresztowaniu decyduje sąd. Nie zgadzam si z twoja oceną. Każdy zwykły smiertelnik za takie wyczyny dawno by gnił w pierdlu. Z tym bydlakiem patyczkuja się już chyba z rok. Taki bydlak z marszu idzie sobie do szpitala i byczy sie kilka dni na "obserwacji". Ja (i wielu innych)nie mogę dopchać się do wielu specjalistów, tacy jak Łyżwa czy Lepper w każdej chwili. To jest prawo i sprawiedliwość ? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 14:47 wikul napisał: > Kolejny kolega myli się w tej sprawie. Jego nie aresztowano. W języku prawniczym Łyżwińskiego nie aresztowano tylko zatrzymano. Jeżeli jednak przez areszt rozumiemy pozbawienie wolności to nie ma się o co spierać. Wieszcz pisał: kładę areszt na waszeci. Mamy w Polsce "ciekawe" zjawisko -pisał o tym babariba-, że kilkunastu osiłków wysyła się do załatwienia sprawy, którą może załatwić posłaniec(listonosz). O ile wiem Łyżwiński nie jest podejrzewany (UWAGA: język potoczny nie prawniczy) o kierowanie związkiem zbrojnym. > Każdy zwykły smiertelnik za takie > wyczyny dawno by gnił w pierdlu. Areszt nie jest karą przewidzianą przez kodeks karny. Dobrze by było, gdyby kolega to wreszcie zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba i wzięly gamonie i razasem z łyżwą... 24.08.07, 16:10 w zepsutej szpitalnej windzie.] A co by było, gdyby taki łyżwiński w zepsutej windzie wziął i jako porwany ze szpitala zmarł sobie w towarzystwie ośmiu funcjonariuszy posłanych przez zi0browtyk kolesiów? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: i wzięly gamonie i razasem z łyżwą... 24.08.07, 18:36 babariba-babariba napisała: > w zepsutej szpitalnej windzie.] > A co by było, gdyby taki łyżwiński w zepsutej windzie wziął i jako porwany ze > szpitala zmarł sobie w towarzystwie ośmiu funcjonariuszy posłanych przez > zi0browtyk kolesiów? Można sobie pospekulować co by było. Np.co by było gdyby miał broń, gdyby zesrał się w gacie albo gdyby dostał torsji. Nie wiem, czy ty tylko czytasz tytuły ? Nie czytasz całego tekstu ? Nie wyczytałeś że został zbadany przez biegłego lekarza który orzekł że moga go zwinąć ? Poraża mnie twoje współczucie dla tego buhaja i pogarda dla jego ofiar. Aż tak bardzo kobiety cie skrzywdziły ? Wiem że oberwałeś kiedyś od żony mrożonym kurczakiem ale czy było to aż tak traumatyczne że zostało przeniesione na resztę rodzaju kobiecego ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 18:28 oleg3 napisał: > wikul napisał: > > > Kolejny kolega myli się w tej sprawie. Jego nie aresztowano. > W języku prawniczym Łyżwińskiego nie aresztowano tylko zatrzymano. > Jeżeli jednak przez areszt rozumiemy pozbawienie wolności to nie > ma się o co spierać. Wieszcz pisał: kładę areszt na waszeci. > Mamy w Polsce "ciekawe" zjawisko -pisał o tym babariba-, że > kilkunastu osiłków wysyła się do załatwienia sprawy, którą może > załatwić posłaniec(listonosz). O ile wiem Łyżwiński nie jest > podejrzewany (UWAGA: język potoczny nie prawniczy) o > kierowanie związkiem zbrojnym. Absolutnie nie ma zgody. Czym innym jest zatrzymanie, czym innym jest areszt a czym innym jest kara więzienia. Każy z tych elementów ma inne uprawnienia i inny cel. Dlatego żaden jezyk potoczny nie powinien tego zaciemniać. Mam czasem wrażenie że wy z babaribą żyjecie w jakimś swiecie wirtualnym. Jaki listonosz na lepperów czy innych sku..synów wystarczy ? Ile czasu leppery czy inne swołocze migaja sie przed sprawiedliwością ? Każdy z nich w każdej chwili ma azyl w szpitalu czy na zwolnieniu lekarskim. Na takie ścierwa wysyłałbym pluton antyterorystów jak by było trzeba. O, naiwności ludzka. > > Każdy zwykły smiertelnik za takie > > wyczyny dawno by gnił w pierdlu. > Areszt nie jest karą przewidzianą przez kodeks karny. Dobrze by > było, gdyby kolega to wreszcie zrozumiał. A gdzie wyczytałeś że areszt jest karą ? Ja napisałem ? Gniłby w więzieniu bo przeszedł by cały cykl karno - procesowy i w najlepszym wypadku czekał by na apelację. Chyba że nazywa sie... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 19:04 Wydałeś już wyrok na Łyżwę bo przeczytałeś w internecie jakieś akta. Procedurami nie zawracasz sobie głowy. To przecież sku..syn od Leppera. A dla mnie ważniejsze jest przestrzeganie zasad niż zamknięcie Łyżwińskiego o kwartał czy dwa wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 19:11 oleg3 napisał: > Wydałeś już wyrok na Łyżwę bo przeczytałeś w internecie jakieś akta. Proceduram > i > nie zawracasz sobie głowy. To przecież sku..syn od Leppera. A dla mnie > ważniejsze jest przestrzeganie zasad niż zamknięcie Łyżwińskiego o kwartał czy > dwa wcześniej. To nie ja Olegu wydałem wyrok, to świadkowie i ich 30 tomów akt. Też jestem za przestrzeganiem zasad. Niestety, w Polsce są równi i równiejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 21:15 oleg3 napisał: > Zgoda Sejmu na jego aresztowanie jest wyłącznie pokazówką, Niewątpliwie, pokazową pokazówką Dorna. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 23:14 jaceq napisał: > oleg3 napisał: > > > Zgoda Sejmu na jego aresztowanie jest wyłącznie pokazówką, > > Niewątpliwie, pokazową pokazówką Dorna. A niedopuszczenie do pozbawienie imunitetu Bestrego przez PIS to też pokazówka ? Gdyby to PO tak zrobiła to byłby wrzask na całą Polskę. Czy w tym kraju nie ma już nic bez podtekstów politycznych ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 25.08.07, 00:56 wikul napisał: > A niedopuszczenie do pozbawienie imunitetu Bestrego przez PIS to też > pokazówka ? Sprawa ma podobny "posmak" (nie wiem, jaki jest antonim do słowa "smak" - tak jak do słowa "zapach" jest "smród"). Jak Lepper był dobry, jak antyszambrował u dworu, to i nad Łyżwą damoklesowe żelastwo wisiało w bezpiecznej wysokości. Jak Lepper zły - to dawaj ciupasem Łyżwę w plecionce do cyrkułu. Nie bój żaby, jakby Bestry był dobry, to by Zi0berko zrobiło konferencję prasową i byłoby po ptokach a nie po Bestrym. Ale widać nie był. Jak Kaczmarek był dobry, to nawet Sz. Palnick się nabrał. A jak zaczął fikać - to już tak, jakby miał zarzuty, jak w banku. Tym bardziej, że oprycznina w ręku Zi0berka. > Gdyby to PO tak zrobiła to byłby wrzask na całą Polskę. Oglądam czasem plecami spoty wyborcze PiSdzielców i mi się nóż w kieszeni otwiera, a kartofle w piwnicy gniją. Ten rząd-nierząd, z przystawkami czy bez - jednaki. > Czy w tym kraju nie ma już nic bez podtekstów politycznych ? Nie lubię "tym kraju". Choć przyznaję, że można śmiało powiedzieć, że 2 lata PiSizmu zrobiło z Polski "ten kraj". Owszem, nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 24.08.07, 23:17 oleg3 napisał: > Wikulu, > > ocena dokonań Łyżwy to jedna sprawa, prawo zaś -jego przestrzeganie i > stosowanie- to inna. Zgoda Sejmu na jego aresztowanie jest wyłącznie pokazówką, > a aresztowanie PRZED postawieniem zarzutów, w szpitalu, ośmiesza wymiar > sprawiedliwości. Pokazówką ? A co by musiał ten bydlak jeszcze zrobić żeby nie było pokazówką ? Zgwałcić zbiorowo jeszcze kilka bab czy zabić ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 25.08.07, 01:17 wikul napisał: > Pokazówką ? Odnoszę wrażenie, że pokazówką PiSu Dni Ostatnich, to jest co Jaro i krewni i znajomi Jara próbują zrobić z Kaczmarkiem. Człowiek Układu. Nie ten Necel von PZU, nie Woszczerowicz, nie byznesmen Rychu K, ale właśnie Kaczmarek. Bo się postawił. Jaki zawód zrobił im taki Dochnal! Tyle lat mu pięty przypiekali w tiurmie i nie wsypał, że Miller ma konta w Szwajcarii a Tusk - na Kajmanach! Chyba wypuścić przyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zatrzymano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy z teg 25.08.07, 07:38 wikul napisał: > Pokazówką ? A co by musiał ten bydlak jeszcze zrobić żeby nie było > pokazówką ? Zgwałcić zbiorowo jeszcze kilka bab czy zabić ? Kiedy ten gwałt miał mieć miejsce? O ile wiem Łyżwa nie szukał ofiar w parku. Prokuraturze idzie wyłącznie o to, by pokazać skutego Łyżwę w telewizji i by sąd zaklepał aresztowanie. Wszystko to koniecznie przed wyborami. Ciekawe kiedy będzie pierwsze przesłuchanie w charakterze podejrzanego? Jeszcze w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Aresztowano Łyżwę. Gdzie sa jego obrońcy ? 26.08.07, 16:05 oleg3 napisał: > Kiedy ten gwałt miał mieć miejsce? O ile wiem Łyżwa nie szukał ofiar w parku. To nie ma znaczenia. Czy morderstwo dokonane 5 lat temu ma mniejszą rangę ? > Prokuraturze idzie wyłącznie o to, by pokazać skutego Łyżwę w telewizji i by sąd > zaklepał aresztowanie. Wszystko to koniecznie przed wyborami. Ciekawe kiedy > będzie pierwsze przesłuchanie w charakterze podejrzanego? Jeszcze w tym roku? Jestem w niezręcznej sytuacji. Jako antykaczysta powinienem ochoczo potwierdzić twoje podejrzenia o dyspozycyjności prokuratury. Ale na szczęście swiat jest bardziej skomplikowany a moja "wrogość" do PiS- u ma rozsądne granice. W ty wypadku unikałem politycznych kontekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 gwalt zgloszony po 5 latach ma mniejsza range 26.08.07, 17:02 wikul napisał: > Czy morderstwo dokonane 5 lat temu ma mniejszą rangę ? Zamordowany w przypadku gwaltu zyje nadal. Nie ma trupa, mie ma morderstwa. A narzedzie gwaltu zazwyczaj kazdy nosi przy sobie. Zgwalcona ze sperma w pochwie mogla sie udac na obdukcje. Nie ma kwita, znaczy sie mataczy. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Nie wiem Wikulu 26.08.07, 17:12 dlaczego tytułujesz mnie obrońcą Łyżwińskiego. Media donoszą, że obrońcą posła Stanisława Ł. jest mecenas Wiesław Żurawski. Nie wiem gdzie on teraz jest. Był obecny na posiedzeniu sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Nie wiem Wikulu 26.08.07, 17:18 oleg3 napisał: > dlaczego tytułujesz mnie obrońcą Łyżwińskiego. W zadnym wypadku. To był raczej ogólny utarty zwrot semantyczny. Chyba coś popieprzyłem z tym określeniem. > Media donoszą, że obrońcą posła Stanisława Ł. jest mecenas Wiesław > Żurawski. Nie wiem gdzie on teraz jest. Był obecny na posiedzeniu > sądu. Odpowiedz Link Zgłoś